38447
-
bgabor #23964 Nem tudom ez kinek ment, de mi éppen ezért játszunk csak HB-t és FRBt, arcadeot pedig egyáltalán nem. Az nem igazi repülős játék, csak egy lövölde repülőknek látszó tárgyakkal, amik nem úgy viselkednek mint a repülők, csak annak látszanak. -
Ry0K3N #23963 Mi lenne ha platoonoznál? -
sulouos #23962 Azért a T7-es gépek röhögve viszik a 6-700 km/h-t (mondjuk a Typhoon Mk IA 820-ig bírja), míg az a Rata legfeljebb 600-nál egyszerűen széthullik. Ez a csapatodat (és a dühösségedből ítélve téged is) minősít, hogy leállsz vele fordulózni, főleg valami amerikai 10 tonnás "vadászgéppel" :) -
sulouos #23961 Mi baja ennek a Fw-190-el? Az kötötte ki a kutyaól elé fél évesen? :D -
Eisenberg #23960 Nem tudom Neked mi a fun abban, hogy ketten mennek rád, hogy fél óráig kell egy gépet lőnöd, hogy rengeteg olyan emberrel játszol akik lerammolnak vagy szemből mennek neked. Nem tudom mi fun abban, hogy értelmetlen bármilyen manővert csinálnod mert úgyis hatan vannak rajtad. Nem tudom mi fun abban, hogy általában van két gömbszerű valami ami ellenséges illetve szövetséges gépekből áll, és ez a két raj kerülgeti egymást a meccs alatt, néha ki-kiválik egy gép belőlük, hogy az olyanokat lekapja mint Én akik már a meccs elején éles jobb/bal fordulót tesznek, és emelkedni kezdenek. Sajnos ilyenkor a másik barom vérszemet kap, és megy a társa után aztán a harmadik negyedik. Pedig még ugyan távol vagyok tőlük, kb 3000 méteren Ők meg 500 méterre a földtől. De azért jönnek függőleges emelkedésben, foglalkoznak Ők a fizikával. Minek? Jó mindegy három gép nem a világ, elkezdek velük fordulózni, aztán csak azt veszem észre, hogy kikapnak. De ki? Hogy? Mindhárom kolléga előttem volt. Ja háth...hülye bombázó mi a fenét keresel itt? -.-" Pedig ezekkel nem szoktam foglalkozni az Ő dolguk a bombázás de azért belemegy egy olyan szituációba amiben simán kiszedhetik, plusz már rajtam vannak 3-man... Vagy: Fordulózok erre befordul elém, és jön szembe, lő, és mivel Ő ultra pro ezért kiszed. Én ilyenkor inkább elkerülném de hát neki segít a kör előttem meg a külső nézete. Nem baj büszke vagyok a 200 killemre AB-n mert mindet belső nézetből szereztem, viszont 5-ös szinten már rohadtul meguntam a sok noobot. Meguntam, hogy folyton ugyanaz van, hogy nincs fizika, hogy fél óráig lövök egy gépet, és nem esik szét, hogy nincs különbség a gépek közt így hiába van nekem Zero-m ha ugyanúgy fordul mittudomén egy yak9 is. Az elején bele kell ölni sok sok órát ez tény, de aki csak AB-t megy, és így lenézi a másik két játékmód játékosait úgy, hogy az Ő tudása egyenlő a nullával...az azért már több a soknál. Néha bemegyek lazítani AB-re, és van egy két jó meccsem de akkor is felidegesítenek... Folyton miattuk halok meg, mert hülyén játszanak nem pedig azért mert elcsesztem egy manővert vagy nem emelkedtem elég magasra, vagy nem vettem észre azt a kis pöttyöt előttem aki nem sokkal később már tüzelt is stb. HB forever csakhogy örülj. Idióta. -
Sturm44 #23959 Apám... ezt a kiosztást... :-) -
schossow #23958 Katpol hozza a színvonalat. -
Coral Springs #23957 -
bgabor #23956 Túl nagy bizony.
Mint itt az SG-n általában, ez sajnos csak utólag derült ki, amikor már megjelent. Utólag szerkeszteni pedig ugyebár nem lehet a hosszászólásokat, csak havidíjért, amit nem fogok kicsengetni.
Sajnos az ilyen, utólag nem szerkeszthető fórumokon gyakran előfordulnak az ilyen hozzászólások. Az SG.hu pedig nemigen fejlődött semmit az alatt a 12 év alatt, mióta ide regisztráva vagyok. Ez van. -
bgabor #23955 A katpolblog egyik cikkében volt egy link, angolul tudó repülésszerető embereknek ajánlom, nekem tetszett.
Egy négyrészes interjú N. Golodnikov orosz pilótával, aki főleg a lend lease nyugati gépekkel repült a háború alatt. (az interjú négy része a lap alján a Conversations alatt)
A I-16, Hurricane, P-40 és Airacobra típusokról mesél az öreg. -
Coral Springs #23954 Nagyobb kép nem volt ? Ha volt szúrd már be azt is, szerintem itt sokan kíváncsiak rá. -
bgabor #23953 Nézzétek már, Mocsári Troll!
Ritkán látni manapság, kevés van már belőlük.
-
Garakx #23952 Mindki azt hiszi, hogy Ő itt Erich Hartmann meg Wili Messer és megmonja a tutit4 A repülő ÁSZ meg a repülő mérnük. Hobbi kanapé pilóták. Én legalább elsimerem noob avgyok és csak ARCADOZOMN mert az FUN! A Többiben meg az repül akinek 56 annya van meg buzi. -
Garakx #23951 Köszönöm, hogy velem vagy és egyet értesz! Önjelölt sztárpilóták itt meg... -
Coral Springs #23950 -
Garakx #23949 mindki veri itt magát, hogy én iylen szár vagyok én meg oylan. Iylen HB meg FRBs pró vagyok. Meg tudtad, hogy a légcsavar állászsöge az 45 fpok volt és nem 40 ezért én 2 seccel gyorsabban csinálom az immelmant... bah.... menjetek a tökömbe! -
Susarc #23948 valaki nem banolná innen pls. -
Garakx #23947 FÚÚÚÚJ!!!! JOYSTIKOS FRB VAGY HB NOOB!!! FÚJJJ ARCADE ARCADE ARCADE!!!!!!! -
twi452 #23946 kezdek beleszeretni ebbe a kis E-1be :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
most már csak a joy kezelésen kéne finomítanom.. még mindig elég bizonytalannak érzem magam sokszor célzásnál :S
-
Garakx #23945 ETTŐL MÉG BUZI NÁCI FASSZOPÓK MARADNAK AZ FW-190ek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#23944 Ciánt neked -
gstup #23943 Szerintem eltévesztetted a hangnemet,a közösséget és a fórumot.Ilyen stílusban itt nincs hely számodra. -
Garakx #23942 Ez a high tier mekkora egy FOS! Stock 11-12-13 LA SZAR! A csapatom tele van geci FW-190el. Minden ellopnak buzi német faszopók. Az előbb azért megöltem legalább 3at a SAJÁT csapatomból belőlük, hogy tudják hol a helyük a kis fasszopóknak! -
bgabor #23941 Áh, megint a jó magyar "szart se tudunk ugyan, de véleményünk ettől még van" hozzáállás.
"Mégis hogy?"
Úgy, hogy:
- az alternatív történelmi pályán, Krymsken játszottál, ami egy elképzelt történelmi helyzetet vázol föl, ahol a németek és oroszok szövetségesek(világkommunizmus)
- Az I-16os vadászgép, amivel találkoztál, nem a normál tier2-es verzió, hanem a prémium tier7-es verzió volt. Így került fel hozzátok tier7 csatába, ugyanis ott a helye. És a fegyverzete a géppuskák helyett két gépágyú, ez magyarázza az öt killt. Egy jó játékos egy ilyen géppel simán bedarál ötöt a magadfajta almák közül.
Nem meglepő egyébként hogy összefutottál vele, éppen tegnap volt akciós, fél áron lehetett megszerezni.
Na, minden kérdésedre választ kaptál? Tudod, a világ bizonyos törvényszerűségek alapján működik, még akkor is ha te nem ismered ezeket. -
#23940 Na ilyet frb-re berakhatnának néha. Engem nem zavarna, hogy mondjuk angol géppel amcsit is kel lőnöm, csak az elején legyen leírva, melyik nemzet melyikkel van. Lehetne ilyen fun módnak szimpla TDM szerűség, csak frb irányítással. Bár furcsának tűnne egy ilyen játékban, de szerintem simán elférne a rendes eventek mellett. -
#23939 [Alternative History], nem vetted észre? Ezzel hidalták át az 5-10 perces várakozási időket HB-n. -
#23938 Elegem van ebből a fosból... Hosszú idő után indítottam el megint... HB-n amcsi géppel, valami kibaszott exploiter kocka nolife gyökér bejön tier 6-7es gépek közé a I-26 t2es FM mentes broken forduló bajnok op géppel. 5 kill bazd meg...
Mégis hogy? Mégis mi a fenét keresnek egy csapatba az oroszok és a németek??? -
twi452 #23937 Még az kellett volna, hogy legyen squadban egy "lol" nevűvel :) -
Ry0K3N #23936 Ezjó :D
-
Amaymon #23935 109 E-3 -
#23934 Mivel voltál? Lehet túlpörgött. -
Amaymon #23933 Király lehetett, ma én is mentem egy kört a téli mapon alkonyatban, nagyon ízléses lett a pálya. kb fél óra alatt találtam egy ellenséges spitet. Nem nagyon vett észre épp elkezdtem volna lőni, mikor szó szerint szétrobbant a gépem motorja, fogalmam nincs mitől. :)) -
#23932 Waron voltunk vagy 100 an. Lett egy másfél órás felvétel,ez egy kis előzetes.Kb 30 gép együtt mentünk át a csatornán.Volt nagy harc.
Impozáns látvány ennyi gép együtt repülve ,összerádiózva .
-
schossow #23931 Viccelsz? :D
Múltkor midway eventen, bedaráltuk az összes amcsit 5 perc alatt de az utolsót nem találtuk sehol. Az egyik nézelődő csapattársa közölte velünk hogy 10000 méteren kóricál. Na mire én oda feljutottam 1000 méterről... Amúgy az ilyeneknek is van hasznuk, feltéve ha felszín vetve van, vadászokkal is támadható célpontokkal. Persze midway nem arról híres. -
Glo #23930 Régebben mikor beindult a WT akkor még tudtam tanácsokat osztogatni az új ügyfeleknek, de szerencsére már elérték a szintemet, sőt páran jelentősen túl is tesznek rajtam :)) -
Glo #23929 Köszi a bizalmat Laca, de sajnos sem repülésben, sem videó vágásban nem vagyok a toppon :) -
Coral Springs #23928 Nem feltétlenül rángatják, spontán kevés időd van találatot bevinni a sebesség miatt. Akiket esetleg láttam rángatni azok a Me 163 user -ek, de nem tudom milyen fordulási ideje van annak a gépnek, azt normál esetben is alig lehet eltalálni. Persze én amúgy sem az a játékos vagyok, aki ott lohol a másik seggében, én a meglepetés erejét szerettem mindig. -
Susarc #23927 lehet HB miatt....tuti valami érzékenységgel trükköznek valamit ami AB ban nem kell,de egy ilyen rángatás HB ban és GG....nekem meg arra van konfigolva az irányitásom....,de kiváncsi lennék erre a rángógörcs manőverre O_O :) -
Susarc #23926 nekem azzal sem jön össze:)) -
twi452 #23925 az oldalkormánnyal, Q-E össze-vissza és közben még rángatják az egeret is mint a hülye :D