War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak azért érdekes mert a németeknek szoktak plusz nemzetet berakni ellenfélnek.Most meg a japók kaptak "segítséget"...Lehet csak én gyártok összeesküvés elméleteket <#vigyor2>#vigyor2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
b-25re akartam menni alapból de az eltûnt a csillogásban amikor a víz fölé ért, ezt a szerencsétlent meg észrevettem, hogy kóvályog elõttem 😄
Mindenképpen azt a módot kéne kipróbálnod, mert teljesen konfigurálva még az áll a legközelebb a "szim" témához, "full aerodyamics" és bekapcsolt "engine controls" módban már olyan Il-2 súlyú. Olyan nem lesz, mint amiket a CloD fórumon olvastam, hogy ilyen apró részletekbe menõ határokat feszegetnek, mint pl. a karburátor viselkedése adott G-n, stb. (bár pl. az I-16 gérpk motorja köhög fejtetõn)
Az egyetlen gond, hogy itt nem tudsz rögtön mondjuk az Emillel menni, elõbb el kell szenvedni XP-gyûjtéssel az adott szintig.
Nincs olyan elborult sok spit, mint HB-n. Lehet velük azért találkozni, de a Zeroknak nem okoznak fejfájást. Inkább a heti rotáció miatt jött be a GER. Nagy a valószínûsége, hogy jön új japó gép a köv peccsben, azért tartják bent.
De miért csak gondolod? 😊
Vicces, ahogy az egykor legnépszerûbb nemzetbõl most a japánnal együtt a legkevésbé népszerû lett, igaz jó hír ez nekünk, akik soha nem azért játszottak a németekkel, mert éppen az volt op, legalább pár mp alatt bedob egy meccsre.
Azért említésre méltó, hogy mindennek ellenére tegnap 14 német csatából 12-õt megnyertünk, ami leginkább az értelmes csapatoknak volt köszönhetõ. Igaz, talán az egyetlen elvetemült vagyok, aki a D-12-õt húzza, mert magamon kívül gyakorlatilag senkit nem látok ezzel 😄 annak ellenére megvan az élvezet benne, hogy gyakorlatilag mindenki 2-3 km-el felettem van a találkozáskor. Mégis csapatmunkával szinte mindig lekényszerül az ellenfél és akkor akcióba lehet lépni.
Ezt le kellett írjam, mert kezd unalmassá válni, hogy minden egyes patch-el terelik az embereket, akik hagyják is magukat. Nem értem, miért nem lehet eltérni a mainstream-tõl és otthagyni az 5 perces várakozási idõt és a könnyûnek vélt killeket...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mi3rt baj hogu coral kis tierben megy? Én is szeretem.Van ott kedvenc gépem böven.Ez nem wot.
Jah, mert itt totál aránytalan a gép mérete a távolság függvényében. CloD-ban valamivel szebben lehet látni és nehezebb elveszteni.
a csapattársaidra akkor kerül rá ikon ha 7-800méteren belül van hozzád
nem akartam kötözködni nagyon vagy személyeskedni csak olyan hatása volt a hozzászólásnak 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Bár én ezt ugye se fél éve se egy percet sem toltam,de hidd el mesterem,hogy én észreveszem ha valaki felettem van😊 Ha kel 4-5 gépet is követek egyszerre😊)
Errõl azért ne nyissunk vitát szerintem😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem, ellenkezõleg. Nekem bejön, hogy ha valaki a játék miatt játszik alacsony tierben.
Pusztán érdeklõdöm,mert érdekel mint minden repüléssel foglalkozó játék,de eszem ágában sincs ledegradálni. Asszem világos voltam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Majd megnézzük pepikém hogy tier11 amcsi/angol gépben hogyan követed szemmel a feletted a magasban körözõ német boom and zoom gépeket a piros jelölõ nélkül. Mert ugye ha az egyiket nem veszed észre idõben, rádcsap és azonnal véged.
Szóval hidd el, mi akik több mint fél éve toljuk a játékot nem véletlenül mondjuk amit mondunk.
Ja persze itt nem nemzetek között megy a csata ahogy olvasom,itt mindenki megy mindennel,mondjuk úgy érthetõ. Csak nekem egy kicsit furcsa na😊
Nekem a pötty az ellenséget jelent mindaddig amíg be nem tudom azonosítani a gépet ,ergo addig úgy is intézem a repülésemet.
erre lehet mondani, hogy csak trollkodás 😊
"milyen hamar látod meg" = milyen hamar rakja rá a progi a szöveget (géptípus, player), de apró pontként látod azért
Ha gyengébb a krapekod,akkor közelebb engedi az enemit ?
Jesszus Pepi😊 Egy pötty a képernyõn az egy pötty ,ha jó a szemed akkor látod ,ha nem akkor így jártál😊 Eszem megáll.😊
Ez mit takar? A pilcsi te vagy nem? Ha jó vagy akkor jó ,ha kevésbé akkor ez van. Vagy a fenti dolog befolyásol valamit?
Azért kedves hogy a kiégésemet firtatod, ennyire szeretnéd ? <#smile>#smile>
HB-n elég sûrûn látom õket, a nickjük elég egyszerû, innen lehet felismerni õket (pl. Jackob)... 😄
Csaby
a wotban nekem a cél mindig a 10-es volt a pz IV meg a T29 volt amit úgy tartottam nosztalgiának 😄
de itt meg a wowp-ben is nem a 10-es gép itt meg nem a 20-as a cél..
addig el sem akarok jutni...
maximum egy 109 K-ig de tovább semmi képp..
már most jól elvagyok a G2-esemmel a két F4-esemmel és a kis kedvenc 109 E teljesen fullos pilóták is 😄 (minden kihúzva 100% ra plussz goldos pilóták) sokszor többet tudok vele mint egy F4-essel... csak a sebesség a gyengéje :S sokszor lehagynak.. fordulóharcban a legjobb 109-es 😊
Csaby
Ha nekiállunk olyan szinten nézni, hogy "ezek összetalálkozhattak" volna, akkor a Me.262 miért nem a P-51-esek ellen megy, és miért az F-86-osok ellen, amivel valójában sose találkozhatott volna?
Régen rossz, ha valaki nem játékélvezetbõl, hanem az xp csík kihúzása miatt játszik. Az ki fog égni hamar.
Csaby
Nagy átok ez az ûrverseny a HB-n. A probléma gyökere abból ered, hogy 10km-rõl meg lehet mondani pontosan milyen géppel megy és hol az ellenfél. Ésszerûen csökkenteniük kellene a fighterek látótávolságát, és ha valakit kispotol a társa azt ne lássa már mindenki a map másik végébõl. 150-es fuel szintén a magassági csúcsdöntés utáni hajsza miatt jött be. HB-n kicsit jobban kényszeríteni kellene a játékosokat keressék egymást, sokkal balanszosabb lenne. A nyílt légtérben nincs fedezék a felhõn kívül. RB többek közt emiatt mérföldekkel kiegyensúlyozottabb.
HB-ben mondjuk én eddig csak egy bracket különbséggel találkoztam, de AB-ben is számít tapasztalatom szerint.
Az, hogy pedig ki milyen játékos, szintén mérlegelnie kell(ene) az MM-nek, nyilván aki elég jól játszik, az alacsonyabb szintû gépekkel is tud aratni (láttam Ischak-ot, ami szabályosan killing spree-t csinált 😄). Az én szerény képességeim e téren nem játszanak, én örülök, ha a saját szintû ellenfeleket le tudom gyõzni légiharcban, és akkor már ne a gépeink közötti technikai lépcsõfokok számítsanak már...
Ha valaki azért szed le, mert látványosan jobb, azzal még meg tudok békélni (szeretni persze nem fogom érte :Ð), de a gépek közötti szintkülönbség nem ilyen...
mindegy az én hsz-m úgysem volt annyira hasznos..
azt akartam neki mondani, hogy egy alap g2-essel üldöz sokáig és lövi folyamatosan az ellenfelet amig egy fullossal kicsit megsorozza és annyi 20 sec alatt volt vele 3 killem 😊
Csaby
De még Punisher achievemen -et is összehoztam már vele nem egyszer, amit néhány, náladnál 10 szinttel magasabb gép lelövéséért kapsz meg.
Mik ezek a szintekre osztások?
Gép az gép ,nem? Jó azt hallottam,hogy lehet bele jobb moci ,meg fegyver ,de az akkor is csak egy G2,Jak9,,110 ,P51 stb nem?
Vagy elõbb utóbb Ufók lesznek ezekbõl?😊
Nyilván magas szintû HB/FRB csatákban ez extrém várakozásokat takar, de valamit valamiért...
Csaby
Amúgy az MM alapvetõen igyekszik egy bracketbe pakolni a játékosokat, de ha kevés a várakozó, akkor bõvíti a bracketet, és így simán elõfordulhat, hogy akár kettõvel magasabb bracketet is összepakol...
Ha ez nem segít, próbáld meg törölni WinXP esetén a My Documents\WarThunder könyvtárat, WinVista/7/8 esetén pedig az users\(felhasználói neved)\appdata\local\warthunder könyvtárat (ehhez viszont a rejtett könyvtárakad láthatóvá kell tenned).