38447
  • bgabor
    Ne foglalkozz vele, felesleges a fajtájára szót és energiát fecsérelni.
  • Coral Springs
    Aki itt az észt osztja, vagy legalábbis próbálja, az te vagy. Azt hiszed ha más nem, te majd megmondod a frankót. Én max kicsavarom a magadfajta birkákat. Nos menj, ejts néhány könnycseppet a sarokban.
  • Rue East
    A jelölések nem arra utalnak, hogy egy gép nagyobb számmal, jobb lenne, mint a kisebb, egyszerűen csak időrendben adják ki őket sorban
    Az Mk. II Bristol Centaurus motorral épült, ami egy csillagmotor, az Mk. V pedig Napier Sabre soros motorral, különböző okok miatt a Mark II-es később készült el, de nagyobb teljesítményű volt az V-ösnél
  • Ry0K3N
    Ezek szerint osztod továbbra is a nemlétező eszedet, hát felőlem. Ha ez az életcélod...

• Coral Springs
    Mert kell egy főpap.
  • Glo
    Nekik valszeg ez okoz olyan örömet, mint nekünk a sör, bor, pálinka, asszony csókja.

Érthetetlen.. :/
  • Ry0K3N
    Akkor minek ereszkedsz le közénk? :D
    Ennyiből el is takarodhatsz és mindenki boldogabb lesz.
    Te is mert nem kell az egyszerű köznéppel mérgezned magad meg mi is mert egy idiótával kevesebb. Nos?
  • Glo
    Passz, én is ennyit tudok amennyit írtnak.
  • bgabor
    Jóféle.
    Hanem az új Tempestet nem értem. Azt írja, hogy a Mk II es lesz az új gép, ami bekerül, tier 16-ra. Viszont ami most van a játékban, az Mk V és tier14-en van.

Plusz az újnak eltűnt a nagy bumszli hűtő az orra alól.
  • Her Laca
    Urak! Nem hagynátok abba a marakodást?:) Csak kérdezem.
    Mi értelme ennek? Inkább repkedjetek,vagy igyatok egy sört,bort ,pálinkát ,bújjatok asszonnyal ágyba,mittudom én:) De ,hogy baxogatjátok itt egymást nyakra főre azt meg nem értem.
  • Coral Springs
    Az csak pozitív ha tudtad, tudtátok. Ennyivel is okosabbak vagytok. A nullánál.
  • Ry0K3N
    Persze mindenki hülye csak te vagy helikopter. Ezt eddig is tudtuk.
  • Coral Springs
    Nincs ebben semmi érdekes, a tömeg dolga hogy bégessen. De legalább van véleményük. A másikról. Önkritika híján.
  • Glo
    http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/431-developers-work-in-progress/

Itt van némi infó, de sok dolgot nem fogsz megtudni a típusokon kívül.
  • Glo
    Nem lennének hosszú életűek ezek ottan. Read-only oszt szevasz :)
  • vajakos21
    Nem akartam a Te linkjeid berakni Glo...ott még jó a hangulat :-)
  • bgabor
    Van már valahol preliminary patch notes esetleg? Érdekelne milyen gépek lesznek. Ha tényleg akarnak még egy peccset a november közepi nagy tankpeccs előtt, az bizony mostanság lesz esedékes.
  • Ry0K3N
    És most nagyon sír a szád mert jajj egy 2 megás képet le kell letölteni a mobil sávszéllel. Hogy oda ne rohanjak. Kifizessem neked azt az adatmennyiséget? Persze fent a flash anim sosem zavart ugye?
  • Glo
    Engem meg gyíkká változtatott.

De már elmúlt :)
  • bgabor
    Nem bizony, de az érdekes hogy téged valamilyen oknál fogva mindenki egyformán egy nagyképű, arrogáns lökött alaknak talál.
  • Glo
    Ja, olyan WoT-os lett az utóbbi időben :/

LEsz La9, A6M5 otsu, FW190D9 meg Tempest II is :)
  • Coral Springs
    De, hogy 10 év után sincs tisztában a fórum etikettel, az bizony az ő hibája lesz.
  • vajakos21
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/73932-fw190-d-9/page-1
    tudom hogy nem repülös topik.....már
  • Coral Springs
    Milyen szerencse, hogy a világon 7 milliárdan vagyunk, és senki sem egyforma. Persze sokan akarnak például Justin Bieber -re hasonlítani. Idióták, én mondom neked.
  • Glo
    Hja, mondjuk ha a telefonon szarul jeleníti meg, akkor az valszeg nem bgabor hibája lesz :))
  • Coral Springs
    A tegnapi, meg a mai megnyilvánulásaid után, nem vagy egy csöppet álszent ?
  • sulouos
    Nem tudom, én még sose éreztem olyan ellenállhatatlan késztetést, hogy még ha nem is vagyok gépközelbe, akkor is tepsifonról osszam az eszet a jónépnek.
  • Coral Springs
    Arra nem gondoltál, hogy mondjuk valaki mobilról van ? Vagy 2013 -ban te ilyenről még nem is hallottál ?
  • bgabor
    Ez így van.
  • Ry0K3N
    Egyáltalán nem nagy az a kép hacsak nem 1024x768 az asztalod felbontása :D
  • Her Laca
  • Coral Springs
    Bingo. Azt viszont nefeledd, az én hüvelykujjam 10x olyan súlyos. Na koccolj.
  • Jacek
    + ha lenne itt a fórumon arcméret jelző azt hiszem nála rendesen kiakadna... mert mintha mindenkit a seggéből húzott volna ki.. pedig én aztán barlangi troll vagyok:) de inkább csak olvasgatok ebben a topicban.
  • bgabor
    Nagyszerű. Nyilván veled sosem esett meg, hogy nem volt időd egy hozzászólásra, és valamit benéztél vele kapcsolatban. Elgépelés, elrontott makrók, akármi. Soha. Jó lehet.

De nem baj, így se kaptam soha ötödannyi lefelé fordított hüvelykujjat sem, mint te. Ismered a mondást: Más szemében a szálkát...
  • Coral Springs
    Én Chuck Yeager -nek képzelem magam.
  • Coral Springs
    Nem, az azt hívatott jelképezni amit jelképez. Gondolom a 10 éved alatt még egyszer nem szúrtál be képet, és nem tudtad hogy ez nagy lesz.
  • bardocz
    Például hogy megnézed mekkora a kép, mielőtt beraknád. De ez is a fórum hibája.
  • Amaymon
    Ne hagyd abba még-még akarom..

Tévedsz mi itt a topikban nem képzeljük, hogy Hartmannok vagyunk. Tulajdonképpen mi biztosak vagyunk benne, hogy jobbak vagyunk nála :)
  • bgabor
    Ha ez a lefelé mutató hüvelykujj azt hivatott jelképezni, hogy nevetséges hogy egy fórumon 2013-ban a hozzászólásmódosítás prémium funkció, és hogy ez tizenakárhány év alatt nem változott, akkor egyetértek.

Ha nem, akkor nem tudom mi a fenét vársz tőlem.
  • Glo
    Anyám borogass. Mindig is csíptem azokat, akik az Árkád csatában repmodellt vagy sebzés modellt kerestek, a gépeik technikai tulajdonságaival meg elvárt harcmodorjával meg annyira vannak tisztában, hogy a gép repül, és mindenkinek meg kell halnia :))

Az ilyennek hangyát kéne szednie boxkesztyűben, azzal több sikerélménye lenne :))