War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem az air to air rakéták sokat rontanának a játékélménybõl....

Állítottam valamit, te meghazudtoltál, én beraktam a bizonyítékot, beégtél. Megint. Na mostmár minden világos?

f24sg
Jut eszembe, kéne egy hidegháborús JET-es progi PC-re nem?
De nem a Lock-on, az már újabb idõkbe nyúlik.

Annak idején megvettem a Wings over Europe-ot, azzal lehetett valamit bohóckodni, de elég egyszerû.

Starfightert és Mig-21-et akarok, meg a társaikat. Totál ilyen WT-féle motorral, meg bonyolultsággal (nekem elég lenne).
Coral Springs
És most mit kezdjek én ezzel ? Egyáltalán mit akarsz bizonygatni, kinek ? Idõnként toljál valami infót ( #20360 ) is, mert eddig nulla a mûsorod.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

haha nagyon komoly volt!Amikor V-1-ket kellett lelõni azt útáltam.
de rég volt...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Én meg ezzel toltam sokat anno 😊
ACE: Air Combat

a második résszel már annyira nem nagyon
f24sg
AZAZ, én is azzal kezdetem, mekkora király volt a korában, még flaps-ot lehetett állítnai!

Ace of aces
Her Laca
Hogy én ezt mennyire szerettem😊
Mekkora hangulata volt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

lol mi ez a szar?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

pfff így nem ér!<#shakehead>

a havernál akinek kamionos volt a faterja és szarásig volt a hûtõje nutellával már 86-87 körül nekik az is volt😊)

Torzonborz

<#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ok akkor Flight simulation ZX Spectrumra!
Na!! Nyertem??<#zavart1>

Torzonborz
semmi fura nincs ebben , ha a pilóta megnyekken akkor vége a dalnak.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

LOL!!! de mondjuk realis😛

szted akinek volt 286-osa nem volt c64 vagy atarija elõtte?😊) kezdõ vaty😊)

bardocz
Tisztára öregek otthonában érzem magam<#idiota>
bardocz
Képzeld el azt, hogy repülsz ellenséges gépek között. És egyszercsak egy 8mm-es fémdarab átrepül a tüdõdön, miközben letépi a jobb kamrát a szívedrõl. Naugyehogyugye.
Én meg nyomtam az Ace of acest C 64-en!
Akkor most én nyertem?<#fejvakaras>

azért az A10 már erõsen kezdett szimulátorra hajazni...😛

Azokat azért nem említem, mert azok még nem voltak igazi szimulátorok. De tegnap megemlítettem itt az F-29 Retaiatort, LHX attack choppert, F-15 III-at, azokm ég a nyolcvanas évek végérõl valók. <#smile>
Azokat is toltam annó.

De ez az EF2000 még mai szemmel is meggyõzõ volt, full 3D kokpit és grafika, CD zene, 600 oldalas papír kézikönyv. Régi szép idõk.

Na ma megint belefutottam egy furcsaságba,legalábbis szerintem az,szóval egy buzi 1 lövésbõl szedett le AB-ben,egy goldos angol géppel,Tudom hogy megesnek fura dolgok,de ez szerintem több annál...
én még az A10-el is nyomtam 286-oson😛 kiscsávó!!!!_D

"De miután óva lettél intve ettõl, hirtelen egy egész szimulátoros múltad lett, és tolod a jópofát"

Na nesze paraszt, csak most, csak neked itt van, lefotóztam az eredeti EF2000 Evolution szimulátor CD-met 1996-ból.
Talán akkor ennyit arról hogy mennyire "fiktív" is az én szimulátoros múltam.

Igen ez sem egyszerû.Fel szoktam menni amennyire lehetséges,a saját csapatok fölé.Ott bevárom a bombázót.Amikor bombáz meg fordul,akkor úgyis belassul.Aztán általában elkezdenek emelkedni,ilyenkor kell rájuk csapni.
Persze leírni sokkal könnyebb mint megcsinálni,de egyenes vonalban üldözni a gyorsbombázókat,halott ügy.Jártam már úgy többször,hogy inkább kirepültek a map-ról.😊

bardocz
Sokszor egyszerûen tempóm nincsen ehhez. Egyenesen haladva is alig tudom tartani õket.
Coral Springs
Ennyit tudsz. De azért reménykedem hogy nem dúltam fel totálisan a lelkivilágod.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mekkora egy szar vagy te. Ezen mindig meglepõdök, pedig már nem kellene, de te újra és újra alulmúlod magad. "Kisfiam". Lol, micsoda paraszt.

Coral Springs
<#smile>

Legalább gondolkoznál, mielõtt elkezdesz pampogni. Elõször cinikus hangnemben megpróbálod kioktatni Her Lacát, mert hogy ám neked fél éves múltad van a WT -ben. De miután óva lettél intve ettõl, hirtelen egy egész szimulátoros múltad lett, és tolod a jópofát. Azt nem is említve, hogy nem egy alkalommal duzzogtál be rám, megfogadva hogy többet nem állsz szóba velem. Aki itt hülyét csinál magából, az te vagy kisfiam. <#vigyor>

na ja.nem egyszerû móka.A szárnytövüket lövöd,akkor azért megadják magukat,csak közel kell hozzá menni a pontos célzáshoz.Azzal meg az a gáz,hogy a lövészek megcsinálnak.Ezért szoktam úgy csinálni ahogy írtam.Amikor ráemelkedsz,akkor lesz egy kis idõ pontosan célozni,és alulról viszonylag kényelmesen lõhetõ a szárnytõ.Csak pontosnak kell lenni mert fogy a sebesség.😊

Torzonborz
próbálkoztam én is ilyesmikkel de nálam a ruszki bombázok a fekete lyuk effektust produkálják legtöbbször , azaz szépen elnyelik a legtöbb lövedéket és némi vidám füsteregetés keretében tovaszállnak.

szóval inkább hagyom a francba õket.

miért ne?
Alternatívan szoktam megoldani.Bezuhanok a bober mögé és alá.Onnan meg felrántom és majdnem függõlegesen emelkedve elhúzom a sorozatot az alján.Nem sûrûn szokták lekövetni a lövészek.😊
Bár attól tartok,hogy ez a manõver frb-ben csúfos következményekkel járna.😊

akkor mit csináljak? 12 bomber+heavy fighter volt a meccsen...AFKoljak ki?😄

Torzonborz
😄
ne a gaijinnek köszönd hanem magadnak. zéróval nem megyünk bombázókra, ééérteeem ? mert egy papííír ééérteeeem ? és kigyullad/szétesik ééérteeem !?

hm.. nem lenne ez rossz gép, csak a csodás MM miatt F-4-el és G-2 meg Fw-vel dobál össze és esélyem sincs killt szerezni ilyen kevés lõszerrel.
Japó zeróval 25 hit 4 crit egy nyomorék TU2-be ellõttem a flapset a bal+jobb gear leg-et az airleon-t meg még valamit....erre leszáll megtankol....a 2. kjsérletemnél pedig elsõre kigyújtanak a gunnerek.....KÖSZÖNÖM GANJIN!

Her Laca
A neve is ez.
IL-2 Sturmovik: Birds of Prey

Her Laca
A Birds of Prey az Il2 konzol változata ,csak jelezném😊

Her Laca
Na fogadunk😊 Az általad említett játékot is az Il2 bõl csinálták.
Nézz utána😊

És tényleg rengetegen voltak... Mondjuk itt is vannak azért bõven.

Cobra? Imádtam, rosszul volt belõve az x45 és nem tudtam túlhúzni! <#gonosz1>
Egészen más az engine is és a fejlesztõcsapat is, nem az IL-2é. Ez a játék a Birds of Prey nevû játékuk motorját használja, annak a repülõs játéknak az MMO-sított változata.

a második kérdést ezen a játékon belül kérdem,mindenkitõl.😊

ok.köszi!
más.
Mennyit ront az F4 virgoncságán,ha rápakolom a +2 20mm csúzlit?

Her Laca
Már hogyne lennének. Ugyanazok megvannak ott is mint itt.Az Il2 az egy sorozat a Pacific Fighters ben már benne voltak .
Ez a War Thundernek is teljesen az Il2 az alapja,ahogy néztem max a grafikát húzták fel.(mondjuk az nagyon)
A zero az egy jó gép bár szerintem egy wildcat al meg lehet fogni ,csak nem kell leállni vele forgolódni. Magasan már nem volt olyan virgonc.Amúgy nagyon kezes egy vas .Csak ott hamar kigyulladtak a japó gépek,legalábbis a zerok😊

[NST]Cifu
"All you bases are destroyed"

Ma már másodszor... <#nezze>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem játszottam még az IL-2 vel.Ha jól tudom ott nincsennek Japo gépek.
Repültél már Zeroval?Ha igen milyen volt?

Her Laca
Na igen😊 Ahogy a székely mondaná ,az MK 108 az nem játék:XD Én speciel a Cobrákat rühelltem ,az jó kezekben bitang egy vas volt. Volt neki az a rettenet ágyúja 😊
Belegondolok nem volt nap,hogy a Lobbyn ne lettek volna több százan ,sorban állás volt a warokon. 😊

Ez egy bug még szerintem 1.27 vagy .29 óta, ami néha napján elõjön és még mindig nem javították ezek szerint. Velem is olyan 2-3-szor fordult eddig elõ, elég kellemetlen, fõleg szakaszban, amikor nem enged spawnolni..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Úgy volt biza'...

Emlékszem alig vártuk a La-5 -öket, mert a G6 + Mk108 valahogy nem volt vicces, semmilyen szinten! <#hehe><#nezze>