War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem a Lock-on, az már újabb idõkbe nyúlik.
Annak idején megvettem a Wings over Europe-ot, azzal lehetett valamit bohóckodni, de elég egyszerû.
Starfightert és Mig-21-et akarok, meg a társaikat. Totál ilyen WT-féle motorral, meg bonyolultsággal (nekem elég lenne).
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
de rég volt...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ace of aces
Mekkora hangulata volt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
<#vigyor>#vigyor>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Na!! Nyertem??<#zavart1>#zavart1>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Akkor most én nyertem?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Azokat is toltam annó.
De ez az EF2000 még mai szemmel is meggyõzõ volt, full 3D kokpit és grafika, CD zene, 600 oldalas papír kézikönyv. Régi szép idõk.
Na nesze paraszt, csak most, csak neked itt van, lefotóztam az eredeti EF2000 Evolution szimulátor CD-met 1996-ból.
Talán akkor ennyit arról hogy mennyire "fiktív" is az én szimulátoros múltam.

Persze leírni sokkal könnyebb mint megcsinálni,de egyenes vonalban üldözni a gyorsbombázókat,halott ügy.Jártam már úgy többször,hogy inkább kirepültek a map-ról.😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Legalább gondolkoznál, mielõtt elkezdesz pampogni. Elõször cinikus hangnemben megpróbálod kioktatni Her Lacát, mert hogy ám neked fél éves múltad van a WT -ben. De miután óva lettél intve ettõl, hirtelen egy egész szimulátoros múltad lett, és tolod a jópofát. Azt nem is említve, hogy nem egy alkalommal duzzogtál be rám, megfogadva hogy többet nem állsz szóba velem. Aki itt hülyét csinál magából, az te vagy kisfiam. <#vigyor>#vigyor>
szóval inkább hagyom a francba õket.
Alternatívan szoktam megoldani.Bezuhanok a bober mögé és alá.Onnan meg felrántom és majdnem függõlegesen emelkedve elhúzom a sorozatot az alján.Nem sûrûn szokták lekövetni a lövészek.😊
Bár attól tartok,hogy ez a manõver frb-ben csúfos következményekkel járna.😊
ne a gaijinnek köszönd hanem magadnak. zéróval nem megyünk bombázókra, ééérteeem ? mert egy papííír ééérteeeem ? és kigyullad/szétesik ééérteeem !?
IL-2 Sturmovik: Birds of Prey
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nézz utána😊
Cobra? Imádtam, rosszul volt belõve az x45 és nem tudtam túlhúzni! <#gonosz1>#gonosz1>
más.
Mennyit ront az F4 virgoncságán,ha rápakolom a +2 20mm csúzlit?
Ez a War Thundernek is teljesen az Il2 az alapja,ahogy néztem max a grafikát húzták fel.(mondjuk az nagyon)
A zero az egy jó gép bár szerintem egy wildcat al meg lehet fogni ,csak nem kell leállni vele forgolódni. Magasan már nem volt olyan virgonc.Amúgy nagyon kezes egy vas .Csak ott hamar kigyulladtak a japó gépek,legalábbis a zerok😊
Ma már másodszor... <#nezze>#nezze>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Repültél már Zeroval?Ha igen milyen volt?
Belegondolok nem volt nap,hogy a Lobbyn ne lettek volna több százan ,sorban állás volt a warokon. 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Emlékszem alig vártuk a La-5 -öket, mert a G6 + Mk108 valahogy nem volt vicces, semmilyen szinten! <#hehe>#hehe><#nezze>#nezze>