38447
-
Coral Springs #24044 Múltkor én is azt hittem hogy azonosítottam, de végül nem. -
sulouos #24043 Azonosítottalak hang alapján :D
A zene lehetne kicsit halkabb is, néha alig érteni tőle hogy mit beszéltek, de erre kíváncsi leszek. -
#24042 Egy rövid majd egy órás filmecske a hétvégén repült WAR ról.Aki akciódús dologra vágyik( bár van az is azért bőven) az ne is kezdjen neki:)
Aki végignézi remélem jó szórakozás lesz neki. -
vass17 #24041 Ott vannak a Screenshot-ok, sokkal érdekesebbek, mint az általuk készített statikus háttérképek :) -
twi452 #24040 A tankosnál meg ott fog totyogni előtted mindig amikor épp lőnél stb :D
Ezek ilyenek sajnos :) -
Rathrol #24039 Elmennek a fenébe ezek a vérpistikék...minden meccsem úgy ér véget hogy a saját csapatomból egy ökör állat belém ütközik...ezért nem csipázom a repülős részét ilyenkor! -
Coral Springs #24038 Nekem az a hangár view kéne már, nagyon bejön. -
sulouos #24037 Köszi a linket, a Spitet tépő Bf-109 E képében új háttérképem lett :D -
#24036 Új WallpÉper
Miért nem lehet idióta grafikák helyett a többi híres gépről is a Ki-43 hoz hasonló szép rendereket gyártani?! És több híres géppel, nemháhogy Nimrod, meg Bumeráng II Mig-3, nem ezek a "mainstay" cuccok. -
Amaymon #24035 Kedvencem eventem a Brit Dover map, nagyon nagy fun faktor van a Spit MkII vs 109 E-1, E-3-ban. Óriási dogfightokat lehet vívni. -
Ry0K3N #24034 Repülős lövöldözős.
??? Igen béta ha erre utalt a kérdés.
Ingyenes de ha akarsz fizethetsz is gyorsabb haladás érdekében de nem kötelező a teljes élvezethez.
Próbáld ki, az többet elmond mint mi, nem veszítesz vele semmit ha a videók és képek alapján sem tudtad még eldönteni. :D -
#24033 Üdv.
ez milyen játék? még mindig betés? Ingyenes, vagy fizetős, mit lehet róla tudni? Nem nagyon találtam erről infókat, de amiket láttam képek, videók, marha jól néz ki :D -
Amaymon #24032 Az is extrém, mikor tegnap a g-10-em 5-6 gép akarta bármi áron kilőni. Egy p-47-et szétmarcangolt a 30mm-es cannonom. Két NM(!) P-51-el a földbe döngölte magát üldözés közben. Amíg landoltam kicsit ringattam a gépet, 2 (vagy 1?) újabb mustang csapódott be mellettem, mint egy bomba. Amelyik megmaradt, az majdnem kiszedett a földön gurulás közben. Megsúrolt a lövedék, a következő fordulóban biztos kilő. Én gyorsabban nyomtam a kilépést abban a minutumban, ahogy megálltam. Megérné tyúbra tenni :) Nem szoktam meghátrálni, de 5 perc üzemanyagom maradt és a p-47-es felhúzott nagyon, mert tudatosan várta a haza dülöngélő gépeket. Inkább az időhúzó játékosoknak szoktam integetni "hajrá"-t kilépéssel, ha látom, hogy squad van mellettem, mert azok 100% kinyírják.
Realistic-ben nem lehet úgy vagánykodni, mint HB-n, ahol nem egyszer 2-3 ritkán 5 killel zárt az ember. Azért zseniális 154_wolf, aki megcsinálja ezt RB-n. Bár az utóbbi időben, elkopott az előnye, nincs akkora különbség közte és az ellenfelei közt. -
vajakos21 #24031 Épp a mostani eventen maradt egy blenheim otthon.Egyik társat leszedte az aa, màsik hazavánszorgott.Kis emillel voltam igy vittem magammal 4 50kgst( sose lehet tudni) de a levegöben körözõtt.Szemböl kiszedtem,az aa szeremcsére csak hittelt,de a romcsai eltaláltak.Leestem és mivel uccsó gèpnek számolt( 1 javitott a reptèren de gondolom törte, magàt )igy lementek a csikok....csak nekünk kevesebb volt...bukta...De jó a kis e1.és az event is -
Glo #24030 Ha ilyen van én simán hazarepülök és leszállok, aztán kilépek. Repair cost a töredéke egy lelőtt gépnek, és nem kell órákig kergetőzni. -
#24029 Aki egyedüliként visszajön rendesen harcolni azzal sose volt semmi probléma. -
Coral Springs #24028 Két enemy -t úgy 8-9K magasan vadásztam le rácsapással, egy harmadik lent kóválygott, az utolsót pedig a bázisán kaptam el ha jól emlékszem. -
#24027 Akikről mi beszélünk az vagy olyan helyen repked, ahol normális ember nem, vagy a bázisán csücsül, esetleg körülötte köröz. És az ilyenek bizony basszák meg magukat. -
Glo #24026 Ez még az über emelkedős Corsair volt, nem? Mostanság úgy nyomják, hogy a 4-ből 2 lent keres, 2 meg felmegy 7K-ra magassári fedezetet biztosítani. Aztán konyec. -
Coral Springs #24025 Nekem anno a Corsair -el volt olyan meccsem, hogy 4db Bf 109 ellen maradtam egyedül. A papírforma szerint ez vereség, ám sikerült kivégeznem mind a 4 -et. Nem kevés idő volt a végjátszma, minden lépésemet át kellett gondolnom, de ilyen alapon szerintem csatát is felesleges elkezdeni, helyette kilehet menni biciklizni. -
Amaymon #24024 Tegnap 5-6 vs 1-ből kiléptem, mint a huzat. Minek szívassam magam és a többieket, mikor ez a játék gyors taktikai helyezkedés, aztán a pörgős joystick tépésről szól. Nincs teátrális felvonulás, mint egy szimulátorban. WT-ben az akcióorientáltság és harc a lényegi elem. -
schossow #24023 A logikájukat sem értem. Nem csak másokat de még önmagukat is szivatják. Amennyi időt meneküléssel/bújócskázással eltölt, az idő alatt kezdhetne egy új meccset is.
Meg hát jobb a dicső és bátor "halál", mint gyáva módjára menekülés közben fűbe harapni. -
#24022 Na az jó lenne. Esetleg megállna, ha a bázisától x km-re van, és az ellenfelek meg y km-en belül tartózkodnak. így aki utolsóként harcolni akar megteheti, a microsaoft flight simulatorból ideszabadultak meg talán visszaszoknak oda :DD -
Coral Springs #24021 Ez teljesen jogos, ez esetben ha gondolod töröld a mai oldal tartalmát. Mivel én voltam az olaj a tűzre, kiválasztottam a szemetet a kupacból.
-
Amaymon #24020 FRB-n bele kellene tenni a játékba, ha 1 ember marad x ellen szépen lassan ketyegjen le a számlálója... -
#24019 Ettől függetlenül ha már az etikettel jössz, akkor például a #23954 meg lehetett volna úgy is fogalmazni, hogy ne vegye fel a bgabor se provokálásnak. Mondjuk egyszerűen annyit írsz, hogy Légyszíves legközelebb ne rakj már be ekkora képet. Ez esetben talán a topic se lenne most tele szemeteléssel... Azzal sem értek egyett, ahogy ő lereagálta, de azzal sem, ahogy te kezelted a dolgot.
Ezzel együtt szépen megkérek mindenkit, hogy a témát most már hanyagoljuk, ha valaki visszafoghatattlan késztetést érez arra, hogy kifejtse a véleményét, akkor a moderátori topicban... -
Coral Springs #24018 Ez nem az észről szól, meg talán nem is az etikettről, hanem egy apró gesztusról a másik felé. Egy mobil kezelhetősége valamivel nehézkesebb mint egy PC -é, ráadásul a képernyő is sokkal kisebb, és egy túlméretezett kép olykor betud zavarni, ráadásul erőforrást is zabál. Én sem véletlenül szúrok be szinte mindent spoiler -ben, főleg hogy hosszútávon önszopatás is lenne. Most viszont a 22" -on én is betudom baszni nagy méretben a képeket, nekem sem esik nehezemre leszarni másokat. -
#24017 [b]Abba kéne hagyni egymás húzását. Pár büntipont ki lett adva, illetve egy frissreg troll bannolva lett.
Megkérek mindenkit, hogy ne egymással foglalkozzon a továbbiakban, hanem kulturáltan a játékról (vagy azzal kapcsolatosan) diskuráljon. Köszönöm! -
schossow #24016 “Az ép ész nem kölcsönözhető, nem kapható. S azt hiszem, ha eladó volna, nem találna vevőre. A bolond bezzeg elkél naponta.” (Seneca) -
Glo #24015 Hagyd szegényt, a 10 éve alatt még egyszer nem szúrt be képet, és nem tudta hogy ez nagy lesz :)) -
schossow #24014 LoL
-
sulouos #24013 "Nagyobb kép nem volt ? Ha volt szúrd már be azt is, szerintem itt sokan kíváncsiak rá."
Huehuehue... -
schossow #24012 Kenyeret, s cirkuszt a népnek! :D
Meg új A6M Zero-t. Ha emlékeim nem csalnak a következő Zero-nak 2 db, 0.50 Cal. géppuska lesz a 7,7-esek helyén, meg kell lennie egy kis extra páncélnak. -
Coral Springs #24011
-
#24010 Nyugodjon meg mindenki ezen a szép októberi estén ...
-
#24009 Még annyi hogy jó lenne a mínusz 50 elérni hogy ne is lássam mit írsz... -
#24008 Szerintem egy egyszerű népművészeti cserépedény vagy.. -
#24007 Hátha valakit érdekel: bundle -
Rue East #24006 igen, a csillagmotoroknál ez a hagyományos megoldás, a közvetlen léghűtés, de ha megnézed, a szárnytőben ugyanúgy ott van a karburátor beömlő és az olajhűtő is, a Tempest V-ben ez mind egy helyen van (plusz ott a motornak is folyadékhűtése van), azért olyan ormótlan -
bgabor #24005 Így már értem. És gondolom akkor az újfajta motor más hűtőrendszerrel is járt, ezért tűnt el a bumszli hűtő a gép orra alól. (Egyáltalán az a hűtő?)