War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
A Cobra (mindegy, hogy 39 vagy 63), Jak-9 meg a többi püttyögtetõs csak nooboknak meg kisgyerekeknek valók.

Az igazi férfiek Thunderbolt-tal aláznak 😊

A halál csupán a kezdet...

ezzel az átlaggal nekem már csak 359 csata van hátra és megvan a japó farm gép 😄
Ha valakinek van ideje annak meglehet...a többieknek meg ott a mastercard....
Nem semmi de rendesen meg is kell dolgozni értük 😊
FAP time!

http://warthunder.com/en/news/251/current/

Mindenki mehet a kedvenc prémium gépére 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Eléggé spamelik a Beaufighter -t az angolok, a team -nek a nagy része azzal van. Arról nem is beszélve hogy egy-egy player 6-7 kill -t csinál vele.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Kingcobrából a másodikat, aminek újfajta lövege van. Mióta a P-47nek új repmodellje van, az is marha jó gép. Oroszok ellen hamar kimaxoltam a nagyobb P-47et.

Mi van itt a WT-vel? 12es 11es szint EU vagy alig rak be vagy mitn ma volt 6-6 ember. De úgy alig látok embert high tierben várakozni. HB is poén hogy angol amcsi 2-3 perc... :\
Ha vadászni akarsz akkro combra. Eléggé lomha egy geci a p-47.
Animefox
Hé skacok, nem tudna valaki segíteni hogy melyik a jobb? a Thunderbolt vagy a Kingcobra? Úgy lenne lóvé hogy egyszerre megtudnék venni 3-at is csak nem tudom hogy a 150.000 lionos melyik legyen... egy thunderboltot tuti meg kell vennem és utána egy kingcobrát is meg kell vennem csak hogy a harmadik a drágábbikat melyikbõl vegyem? Thunder 2-es vagy king2-es? Van king 3 is de az csak tier 11-es...

Hivatalos forumon találsz különbözö joyokhoz.Sokan töltenek fel beállitást is.Ha nem is tökéletes de mindenképp jó egy alapnak.
A 112 A0 solkal jobban viselkedik..gondolom B - t vitted. vagy nem:-)
Elõször be kell állítani a gombokat és elmenteni a beállítást egy alap file-ba, hogy ez meglegyen késõbb is és ne kelljen tökölni vele újra 😊

Utána pedig minden gépet el kell vinni tesztre és ott finomhangolni a csúszkákat a gép viselkedéséhez és külön-külön típusokra elmenteni a beállításokat. Sokkal egyszerûbb így mert hatalmas különbségek vannak a gépeknél 😊

És nem árt egy egeres beállítást sem csinálni, hogy ha azzal akarsz játszani akkor ne kelljen a gombokat újra beállítani stb 😊
Kipróbáltam a joy-t amit vettem.Rohadt nehéz irányítani HB-n a gépet! 😊 Gondolom mert most játszom életemben elõször joy-al! 😊 H-112-t olyan dugóhúzóba küldtem...

darki81
sziasztok!
szerintetek is megéri bombázóval kezdeni a kört? Leszórtam +1 töltésbõl 10-et és utána kamikaze a csatahajóba és jöhetnek a vadászgépek 😄
(az elején még sûrûbb a földi cucc)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Coral Springs
Itt megmondják hogy mivel repüljek, a játékban most megmondták hogy hogyan repüljek. <#smile> <#smile> <#smile> Három pro hülyegyerek frusztrálva érezte magát, amiért tehetetlenek voltak ellenem. Írtak közösen egy kisregényt arról, hogy akinek vér van a faszában az hogy harcol. Nemsemmi.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Sajnos ez van..😊 a gazdag Európában ez a módi, hogy még õ is tartja a markát ilyen-olyan adóval mert nehogymárnenaugyede 😊
csaba90
ja, jólvan 😄 nem tudtam.. nem rég játszom és ahogy olvasgattam a fórumokat ott láttam egy két helyen...

Csaby

Távoli ismerõs, rokon, költözés ? 😊

Már jó ideje nincs ilyen "akció", kijavították a "hibát"
csaba90
sziasztok!
hogyan tudok golden Eaglet dollárban venni?

Csaby

Her Laca
Addig az fel se látott😊 Asszem a max az 13500 volt a legjobb sitnek ,de ott már csak laffognak a gépek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

amerikai spitfire-el 15km nagyjából.

Elvileg gépfüggõ.
Pluskast
Nos én úgy kb 4-5 hónapja néztem meg kíváncsiságból az me-163-al (akkor még elég komoly 150/s-es emelkedése volt és nem volt 5 perces benya limit). Akkor ha jól emlékszem úgy 20 km környékéig jutottam.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Most kell németezni meg oroszozni, szinte nincs várakozási idõ. <#idiota>

Her Laca
Örök érvényû igazság. Akármilyen magasra mész ,valaki mindig lesz fölötted.
Jó esetben barát ,rosszabban ellenség.

Apropó. Itt mennyire lehet felkapaszkodni ? Van valami határ? Vagy a gépek tulajdonságai határozzák meg?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

igen, ez valóban nyugtalanító, de ennek pont semmi köze a wothoz, mert ott simán kezdhedsz fullos tankkal, ha megvan hozzá a free XP.
az idiotizmus, meg a lemming train az igazi wot feeling.

Pluskast
A fejlesztõk azt mondogatják, hogy folyamatosan figyelik balance szempontjából, hogy milyen gépeket használnak a játékosok, milyen sûrûn, milyen nemzetet stb. Gondolom majd lesz most valami újabb balance a német oldalon. Lehet megint vissza rakják a D-13-at op-ra vagy egy 109-et vagy tudja a halál. Aztán majd mindenki amiatt fog sírni. Az az érzésem, hogy kiegyensúlyozott játék nem is lesz soha. Egyszerûen nem lehet összeegyeztetni a valós technikai adatokat a játékosok elvárásaival, ugyanis ha csak a puszta adatokra támaszkodunk akkor eleve állandóan kellene, hogy legyen op gép.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Coral Springs
Nekem ha van mit szidnom, azok az emberek akik közé beválaszt a játék. Az az idiotizmus amit egyfolytában látok, kezd egyre jobban lefárasztani. Persze az egyértelmû hogy az elõzõ patch jól megkavarta a dolgokat, engem személy szerint nem érint.

f24sg
Ha csak három órát szopsz, akkor az jónak számít. Tier 10 felett már napok/hetek kérdése egy gép, legalábbis,ha napi 2-3 órád van játékra.
IGEN, ez olyan tankos, ebbõl a szempontból, bár -->még<-- mindig nem annyira érvágós, mint mondjuk egy ISU BL10 nélkül (vagy mittudomén).
Köv patchben nem elsz vmi balacolás? Mert hogy 3-4 percet várok egy HB-ra angol amcsi oldalon....
Egyre inkább kibaszott WOT érzésem van. Olyan értelemben, hogy a fejlesztetlen, modulok nélküli gép lófaszt sem ér. És ez kurvára felbasz. Mi a picsának kelljen 3 órát szopnom a fosdarabbal mire megkapom a gépet olyan állapotban, amilyen volt annak idején. És csak akkor lehet elkezdene értelmesen használni. Akkora faszság volt ez az utolsó nagy patch, mint a picsa. Folyamatosan csak bassza az agyam, és egyre jobban.
Rendben.Köszönöm az ötleteket és a tanácsokat.Majd meglátjuk. 😊 Az biztos,hogy jelen pillanatban hányok az irányítástól az instruktór beleszólásai miatt!

És nézegesd GrmlZ videóit, ma is jött ki egy új amiben mutat 1-1 teljes hb harcot, sokat lehet belõle tanulni és ugye õ csak joy-al játszik 😊
Arcadba joyal felesleges menni Nincs repmodell ráadásul csak free kill leszel az egereseknek.Hb már jobb de célozni qrva nehéz.Inkább menj ajándék 1 es géppel frb-re.Gyakorolsz is bukni se buksz rajta.
bardocz
Azt nagyon sokat kell gyakorolni. Nekem még midig nem megy rendesen 😄D Egyedül kanyarodás közben, ha elé kell lõnöm. Egyenesen repülõ gép mögött viszont lövök mindent, ami körülötte van 😄D Lehet a ruddert is kéne használnom, nem csak felszállásnál, meg ha sérül a gép.
Torzonborz
Sok kitartást hozzá , jó az a joy , élmény vele repülni de a célzás...hát az valahogy nagyon nem klappol. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Elvileg ma veszek egy joy-t.Szóval eddig nekem csak HB játszott,meg néha árkád a grind miatt. 😊 De FRB-t hagyom szerintem,majd egy fél év múlva,addig megtanulom árkádban a trükköket meg hb-ben. 😊

bardocz
FRB-n én még alig jártam 3km felett, szinte minden csata földközelben zajlik 5 perc után.
Igazából felesleges velük versenyezni ebben, mert úgy se lehet ezt megnyerni. Én általában beállok 5000-6000 között és ha esetleg jön valaki magassági fölénybõl, akkor átmegyek zuhanóba és lehetõség szerint a csapatunk felé viszem az üldözõt, persze ehhez kell egy jó végsebesség. Én Dora (12) párti vagyok, általában azért jó, ha vannak 109-ek fent, de nem egyszer nyerünk olyan csatát, ahol szinte csak Dorák vannak, amit jelenleg bármi lehagy emelkedésben és igazából nem ezen múlik a dolog. A Spitektõl egyáltalán nem kell tartani, egy jó Doomcat-tõl annál inkább, de nem is egy kategória az én gépemmel...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

<#eljen><#taps><#vigyor2> Én is tegnap 8200-ig emelkedtem,hátha a prém spitek fölé kerülök.Tévedtem.Kb 2 km-el felettem voltak.

Megesik. Én pedig faszláma voltam. Szintén Sicily. Bambulok nagyba 6k-n, tartok a tó felé oldalról, nagy kerülõvel. Telik az idõ senki sehol. Bambulok és emelkedek még mindig, amikor 3 spit a mi repterünk felöl(!) 3km magassábi elõnyben apró cafatokra tép. Észre se vettem, meg se fordult a fejembe, hogy ezek az állatok ~10km-en átmentek az egész team feje fölött és visszafordultak ránk. Élvezetem^^
f24sg
jah, persze megerõszakolták a tölténybõl kifgyott cobrákat, és végül engem is, csavaronként.
f24sg
Megvolt a mai n**b bajnokság is:

az elsõ kör dogfight után Sicily-n az ellenfélnek maradt két Bf109G-je, nekünk 2db P-63, 1db B-17 és én egy spit XVI-tal.
Mi jókora elõnyben voltunk az reload-ot illetõen. Erre a két airacobra ("13th" klán), miután már rég félúton volt visszafelé, elkezdett bf110-es botokat üldözni-lõdözni, kb. 500-1000m magasan (ha 4k-ról kergették le õket, ahhoz külön gratula).

Mire én a tóhoz értem, még mindig azokat basztatták, pedig szóltam, hogy esetleg kéne menni a maradék 2 EMBERI pilótára.

Nemsokára persze kibukkant a felhõkbõl a 2 G messzer kb. 5 km magasan, én 3200m ig jutottam... Mindketten rám támadtak, és kb. 5 percig tértem ki a rácsapásaik alól (ez az egy ugye könnyû spittel), és ezalatt a másik 2 P-63 képtelen volt, - addigra már egyezõ magasságon - bármi kárt tenni bennük, én sebeztem le az egyiket, de nem eléggé.

Rohadtul idegesítenek az ilyenek, mikor 2 FULLRA tölttött 37mm-es ágyúval a kifutón lévõ v. éppen felszállt meszákat "curb-stompolhatták" volna.
Olyan HB-m volt, 😄 4 b17-es szépen formációban betámadta a baseünket. Szerencsétlenségükre 6vs6 volt. És kaptak maguk mellé 2 gyenguska vadászt akik 1 perc alatt lehulottak. Onnan mészárlás volt. <#eplus2> De azért fél HP-ra lecsapták a repteret.

Amúgy, érdekel valakit egy ~1 hónapos THRUSTMASTER T.Flight Stick X? Nem jutok vele semmire. Porosodni meg minek hadjam.
azok a hang effektek nagyon ott vannak!😊 kb 2 perc alatt agytumort kaptam volna tõle.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Hát ezeknél még komoly szerp jutott a képzelõerõnek. <#smile>

Én EZT csíptem nagyon, valami nagyon régi joyyal toltam.

Coral Springs
Egy dolog világos, hogy ilyen agyas vitapartnerem mint te, talán még az óvodában volt utoljára. <#hehe> Az én értékrendemben amúgy tudod mi a beégés ? Amikor a delikvens szobára megy egy jó nõvel, és nem áll föl a dákó. Na az már beégés. Én viszont szerencsére jó egészségnek örvendek.

f24sg
Ez igaz.
Bele kéne modellezni a vietnami párás körülményeket, ahol a Sparrow + Sidewinder rakéták találati aránya elég trotty volt.<#idiota>
Torzonborz
Mondjuk én a régi szimulátorokból a Tornado-t szerettem nagyon , azzal rengeteget játszottam és az tényleg szimulátor volt.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az a gáz ezekkel a modern gépekkel,hogy a pörgõs dogfightok kimaradnak belõle javarészt.Eregetjük a rakétákat,meg kidobáljuk a csalit meg teszünk 1-2 kitérõ manõvert oszt kalap.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...