38447
-
ladanyi78 #24084 50000 xp lett volna az első csata után ha nem béna nyomorékokkal sorsolnak össze. Kár érte -
Amaymon #24083 Hogy lehet kamerával követni az ellenfeled RB replay-ben? -
twi452 #24082 Ez az La számomra el van átkozva...
Megint sikerült úgy manőverezni h beállt orsó közben és csak haladt tovább egyenesen aztán valahogy még simán szembe is fordult egy 109es és pofán lőtt :) -
Amaymon #24081 Mondjuk tisztán látszik másodjára nézve, hogy a gép sokkot kapott rövid időre :) Akár egy jól pozicionált head-on-ba is kerülhettél volna, mert pocsék a kilátás előre az FW-ből. Az a 10-ed mp ne veszett volna el. Sőt lehet akkor pont gerincen kapod el. -
twi452 #24080 Belsőből inkább nem vettem fel mert arra a fejetlenségre nem vagyok büszke amit műveltem odabent xD
Már csak tanulni kéne belőle, hogy legközelebb jól csináljam :) -
Amaymon #24079 Upsz nem olvastam el a spoilerben, hogy melyik voltál te, ment tovább a video :) -
twi452 #24078 igen pont ott akadt meg az orsózás valamilyen földönkívüli erőtől aztán mentem tovább egyenesen aztán egyszer csak folytatta a gép az orsót de akkor már annyi volt és azt se tudtam mit csináljak hirtelen :D -
Amaymon #24077 Ügyességi-taktikai játékra alkalmasabb a 2. vh-s környezet, mint a modern. Érdemes kipróbálni, mert nagy élmény, csak sok idő bele tanulni. -
twi452 #24076 megint lehet majd egy kis aranyat szerezni + egyéb finomságok
1 year of OBT: War Thunder Golden Battles
From November 1st 06:00 GMT to November 4th 06:00 GMT (from October 31st 23:00 PDT to November 3rd 23:00 PDT)!
25% special discount for all plane packs on online.gaijinent.com
x5 EXP bonus for the first victory for all nations
up to 400 Golden Eagles for victories on November 3rd from 15:00 GMT to 19:00 GMT (from 08:00 PDT to 12:00 PDT)
Also special 50% discount for a year's premium account, that will apply for ground forces once they are released and after that!
See you in the skies of War Thunder during all three days, each day will also bring some further big discounts for premium and standard aircraft. -
Amaymon #24075 0:17 körük szerintem vesztett a ruszki pilóta, mert utána esett az FW-nek. Ha szinten marad és ott tesz egy nagyobb kört, miközben szemmel tartja a zuhanó FW-t easy target mikor az feljön. -
Droughert #24074 Nincs mire noobozni, bár ahogy nézem a Te vagy Laca videóit, egyre inkább kedvem támad kipróbálni a FRB-t. Technika adott lenne hozzá, csak a 2.Vh-s repülést nem favorizáltam, mindig is a modernebb vasak jöttek be (helikopterek vagy valami jó csapásmérő gép sok rakétával, bombával :) ). -
twi452 #24073 Semmi savazás, noobozás.. ejj hát nem is éri meg veletek törődni :D -
twi452 #24072 szóval van ilyen is.. bőven :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
azt nem tudom mitől állt be az orsó közepén a kormányfelület de egyszer csak beragadt és nem fordult tovább a gép, aztán el is vesztettem szem elől a srácot
a 109esről meg tudomásom sem volt amíg nem kapott szét :D
-
twi452 #24071 Elfelejtettem, hogy az aposztróf tiltott a fórumon..
Amúgy mindjárt dobok fel egy videót, hogy hogyan szopattak meg la-5ben az előbb..:D
Múltkor volt itt egy tag aki lehurrogott mindenkit aki nem árkádozik és le-sztárpilótázott mindenkit :) Neki ajánlom..:) -
twi452 #24070 Az "öreg" is megmondja a tutit :)
"I’m also ever increasingly concerned about the increase in Griefing and hate in games in general these days, fewer and fewer players show any respect to each other anymore. The only other gripe, and its not a big one, is that I use a Joystick, have done in all flight orientated games, sometimes I can get frustrated with that when a mouse aimer shows pinpoint accuracy. But that’s life, and no one forces me to use my Joystick." -
Coral Springs #24069 Interview with the oldest player - 78 éves veterán. -
#24068 Felemelték a javítási időket frb-n? -
Coral Springs #24067 Én leírtam hogy miben a legjobbak, az hogy te személy szerint mire használod őket, az már megint más kérdés. -
twi452 #24066 Kocka Szerda
War Thunder Tactical Map android app
A gyári "külsős" térképből táplálkozik viszont szerintem sokkal használhatóbb annál mobil eszközökön.
Szépen lehet zoom-olni, ki-be kapcsolgatni, hogy miket mutasson a térképen.
Hátha valakit érdekel :)
Egy 7-es táblagépen mondjuk a monitor alá támasztva egész kényelmes is lehet :) -
sulouos #24065 Nem azért nem lehetnek gyorsak a Zerok, mert nem bírja a motor, hanem mert 550 felett a gépen gyakorlatilag semmilyen irányítószervet nem lehet mozgatni. -
schossow #24064 Meg a 2 db 20 milis gépágyú a szárnyban ami szétszedi az ellenséges gépeket úgy mint Foxi a lábtörlőt. :D Illetve az a jó szokásuk ami a fordulékonyságból fakad ugye, hogy könnyedén be tudsz ülni az ellen mögé és baromi pontosan tudsz vele célozni.
Viszont a Zerokkal valami "gond" lehet. Hisz HB-n többször le akartak rammolni. Pl az ellenséges P-47 szárnya leszakadt én meg tovább repültem fekete szárnyal.
Bár a Ki-61-hez hozzá tartozik, hogy V-motoros gépek voltak, ha jól emlékszek pont a német DB-601-es japán kópiája csücsült bennük. A DB-601 petig a messzer 109 motorja. -
Eisenberg #24063 A japók erőssége tényleg csak a fordulékonyság? Úgy értem semmi másban nem jók vagy kiemelkedőek akár egy kicsit is? Jó a gyúlékonyságot hagyjuk :D A gyenge páncélzat elvileg adná a gyorsaságot bár ahhoz motor is kell az meg...Japán :D Többnyire ha jól tudom. Szóval a Japán gépek tényleg csak és kizárólag fordulóharcra alkalmasak? Ki-61-el szoktam HB-n menni mert megszerettem, érzem a gépet eléggé (utána jön a hayabusa. Ja visszafelé haladok :D) és mindig felmegyek kb 3000m-re ha nem többre a kis peashootereket meg fentről kémlelem, és vagy rázuhanok ha alattam van jó pozícióban (vagy jó pozíció felé tart)vagy leereszkedek és elkezdem kergetni persze mindig fentről támadok (lövök), hogy ne vegyen észre. De Ő persze külső nézetben játszik szal építhetek Én a magasság adta meglepetésre ha körbenéz :) Azért a zuhanás nem durva (mivel kb 700-nál szétesik a gép :D) hanem szép fokozatos pláne ha irányt vált a célpont az nekem csak jó, mert lefékezem magam a kanyarral. Van hogy kiengedem a futómű+ fékszárny kombót is. :) Sőt van, hogy ott keringek felette mint gólya a levegőben csakhogy lassuljak. Átlagsebességem olyan 4-550 közt mozog XD Mármint egy kellemes emelkedés után. Ha meg nem fentről csapok le akkor készülök a fordulóharcra. Ami nálam így néz ki: *meglátok egy gépet egy szintben az enyémmel---> Enyhe szívroham majd nagy kevegő, és emelkedés olyan optimális szögben, hogy nincs is olyan fok. Aztán próbálok mögé kerülni ha felette vagyok, de a magassági fölényt szem előtt tartom. Illetve ügyelek a sebességre is (lsd fönt). Aha egy kis élménybeszámoló született így hajnali 2-kor nem baj legalább telik az idő, holnap után irány Szeged megyek az asszonyho' :D -
Coral Springs #24062 Azt mondjuk nem árt tudni, hogy az oroszok és az angolok leginkább AB -n dominálnak. A kevés lőszer jellemző mindkét esetben, az oroszok viszont gyorsak, és hatalmas tűzerővel rendelkeznek. Az angolok nagyon fordulékonyak, ám kisebb a kaliber. Viszont a hátrányok eléggé kijönnek HB -n, a low tier -t leszámítva nagy megfontoltságot igényel mindkét nemzet. Az amerikaiakra a sok lőszer jellemző, nagy tűzerővel rendelkeznek, ám a gépek kezelhetősége megkíván némi tapasztalatot. A japánok előnye a fordulékonyság, gyakorlatilag az ő gépeik a legfordulékonyabbak, bármilyen helyzetből előnyt lehet kovácsolni velük. A németek meg olyanok mint a pókerben az ász. Ők emelkednek a legjobban, gyorsak, nagyon jól manőverezhetőek, erős a fegyverzet, továbbá azonos harcmodort követelnek meg a gépek, így a team -ek is úgy tűnnek mint ha összejátszanának. Nagy vonalakban ennyi jutott most eszembe, részleteket is írhatnék még pár oldalban, de felesleges. Az a legjobb ha mindenki saját maga tapasztalja ki, hogy neki mi a jó egy adott közegben. Meg amúgy is patch -ről patch -re változik itt minden. -
Coral Springs #24061 Kitolod a germánokat az első Bf 109 -ig (ez néhány óra játék kb), onnantól gyakorlatilag a legkönnyebb dolgod van. Később amint kitapasztaltad a germán ágat, ellenfeled sem lesz a papírforma szerint. Hosszútávon viszont a japánokkal sem járnál rosszul. Persze beüthetnek változók, az egyéni képességek határoznak leginkább. -
Drubowski #24060 AB-n és néha HB-n szoktam játszani, viszont akkor holnap kipróbálom az oroszokat vagy a briteket. -
vass17 #24059 Gondolom RB-n nem próbálkozol még 0,6-0,7-ről lövéssel :) Közelről tényleg nagyon erős az orosz cannon. Ami feltűnt, hogy sokkal kevésbé kell a cél fölé tartani távolabbról, gondolom nincs akkora esése lőszernek, persze, ha ezt tudja az ember, akkor lehet korrigálni a más nemzetektől vett szokásokon. -
robi3 #24058 nem rossz a német de tapasztalatot igényel, újként szerintem a legjobb orosszal vagy angollal kezdeni. célzáskor gondolom a kis karikát próbálod eltalálni ami nem jó, a kis karika azt mutatja hogyha a gép az aktuális sebességgel repülne akkor oda kéne lőj, de az a gép vagy gyorsul vagy lassul és ehhez képest logikusan ha gyorsul akkor a karika elé ha lassul a karika mögé, de majd kitapasztalod. -
sulouos #24057 A németek 20mm-esei nagyon le lettek butítva a többi nemzetéhez képest.
Nekem kicsi (2-3) szinten a szovjetekkel ment a legkönnyebben a játék, az angol 5-6-osokkal (legalábbis az arcade) móka és kacagás a lézerágyú 20mm-eseik miatt, de magasabb szinten valahogy egyik se tetszett jobban a németeknél. -
Amaymon #24056 Túl általános a kérdés. Megválaszolhatatlan. Legalább a nehézségi fokot add meg. -
Drubowski #24055 Sziasztok
Új vagyok a játékban ezért kérdezném a tapasztaltabbaktól hogy melyik nációval a legkönnyebb játszani? Most lvl4-5 vagyok a németekkel, de nem valami izgalmas velük a játék, a gépeik kb. egy darab tégla szárnyakkal...Másik pedig hogy hogyan kéne célozni hogy gyorsan elpatkoljon az ellenséges vadász? Bf110-el egy fél tárat beletöltök a hurricane/f2a/lagg gépekbe de megse kottyan nekik, hiába a 20mm-es, engem meg...kb elég ha mellém lőnek aztán egyből zuhanok is... -
Amaymon #24054 "az orosz Shvak-ot én sosem szerettem"
Én se kifejezetten kedveltem az LA-t. RB-n viszont pontosabban lehet (és kell) lőni akármilyen fegyver is az, mert nem adódik annyi ideális helyzet, mint HB-n. Érdekes, hogy a legtöbb killt az általam nem annyira kedvelt az LA5f hozta, szerintem amiatt, hogy pár találat critet ad. Utána jön a Zero Mod 22, fura de az f4f még mindig a harmadik. Mióta az eventek bejöttek, kicsit bekavartak és onnantól nagyon szétoszlik olyan 200 kill különféle gépek közt. Mindenesetre a negyedik helyen holtversenyben a Spit IX :) és az Spit MkIIa. -
Glo #24053 http://katpol.blog.hu/2013/10/28/ember_tervez_211
Egy kiváló leírás az "unortodox" módon használt repülőgépekről.
Elég sok WT-s modell is van benne :) -
vass17 #24052 Mondok jobbat: amcsi cannon talált el tegnap, de úgy, hogy alig 1-2 lövés belőle, mert éppen kitértem. Erre a szárnyak kivételével a gép egész törzse, motorja, farokrésze azonnal fekete lett.
És az a gép, amivel már hihetetlen sebzéseket túléltem és javítottam...nevetséges a különbség jelenleg azonos kaliber között, a német 20mm-es érezhetően agyon lett nerfelve egykori fénykorához képest, az orosz Shvak-ot én sosem szerettem, mert teljesen más célzást igényel, mint a többi. A Hispano érezhetően nagyot üt, de még így is messze van szerintem az amerikaiaktól.
A fejlettebb ammobelt-ek amúgy sokat számítanak, ameddig alapként használtam a német 30mm-est nevetségesen gyenge volt, mióta áttértem universalra, hihetetlen egyszerűséggel szakítja szét a nehézbombázókat, gyakorlatilag bárhol :) -
sulouos #24051 Tudom, megvan mindkettő. -
Amaymon #24050 A Spit Vb már baromi nagyot tud zúzni, de iszonyú kevés a lőszer. 109F 1.5-2x annyi angol gépet lekapar az égről egy felszállással, ha pontos és türelmes a pilóta. -
sulouos #24049 Azt a jebane kurwa, a szép fényes Bf-109 F-4-emben csak egy pillanatra bambulok el, egy spit felém fordul, megereszt egy kövér sorozatot, amiből egyetlen egy talál (persze hogy Hispano): a törzs és a farokrész mélyvörös, a magassági kormány meg kampó. Esküszöm, a 410-esen a 30mm-esek se ilyen gyilkosok... -
Amaymon #24048 Megnéztem egy részt belőle, nem rossz. Van ebben akció bőven CloD-hoz képest. A zene lehetne kicsit halkabb, mikor teamben vagy, mert a duma legalább olyan fontos a taktikázás miatt, mint a kép. Ha lesz időm végig nézem, max darabokban. -
#24047 Fúú ez a hardest day :DD Spittel meg hurrival repkedek, eddig 4 körből 1 kill, egyszerűen nem akarnak leesni a bf-ek, túl jól bírják :D De nem semmi csatákat lehet csinálni, bekerültem kettő közzé, és ilyen fél bnz fél fordulóharcban valahogy megmenekültem. Hiába a kevés xp meg pénz, marha jó móka egymást szivatni folyamatosan. -
Coral Springs #24046 Akkor ennyi, én még nem néztem meg ezt a videóját. -
sulouos #24045 De most a nevén szólították.