War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
jól tette hogy videót csinált róla, legalább ráirányította a figyelmet a problémára. Ha van eszük a készítõknek, gyorsan lenerfelik azt a szart.
Eddig is csináltak hibákat gyakran, de ilyen még nem volt hogy olyan OP legyen két gép (Bearcat és a prém/nemprém SpitIX) hogy teljesen megborítsa a játékegyensúlyt, mert gyakorlatilag mindenki velük akar játszani. Fõleg hogy még rosszabbá tették a helyzetet a prém Spit leárazásával.
Gyorsan lépniük kell a fejlesztõknek, mert gyakorlatilag meg van bénulva a játék.
A halál csupán a kezdet...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az meg, hogy papíron egy gép mennyi megy, határozott magasságra és vízszintre vonatkozik, a Dorával ugyanúgy tudok 940-el zuhanni, mint a Corsair (ha az még tud annyit).
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az comment többi része meg IGNORE, mert most hangulatban lennék 3 oldal anyazáshoz, de nem fogok erre a szintre sülyedni.
Akkor épp kísérletezõs kedvemben voltam éjjel csináltam róla egy video-t:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hagytam a fenébe aztán a feltöltés, mert az alapanyag nem lett jó minõségû, de most kapóra jön az event-nél példának milyen mikor meglepnek kill gyûjtögetés közben.
RB-n az életbe nem szedek össze 300 killt a megadott idõre.
Kettõt lõtt rám, az elsõt elvétette, majdnem pont abban a pillanatban tüzelt, amikor én a botra. Aztán jött a vakharc. Felrántottam a gépet hátha alám szalad, úgy is lett. Jó éleset loopoltam. Alig volt sebesség, szinte átestem a tetõn. Szerencsére jött utánam és égett el az energiája. Enyhe orsóba rakott loopingal próbáltam mögé menni, majdnem siker. Sajnos maradt még annyi benne, hogy meglõjön. Valahol az utolsókat köhöghette ki, mert utána már láttam merre van. 150 oktános 😄 motorerõvel spiráloztam felfelé, ügyelve hogy alattam maradjon kevéssel. Meglepõen jól tartotta a tempót, pedig sebesség határon emelkedtünk és be-be húztam néha továbbra is sziszegésig. Onnan már csak türelemjátékká lett mikor tudok ráesni.
Érdekes, hogy a külsõ nézetben olyan, mintha látnám merre jár, pedig csak sejtem, amíg be nem törik az ablak. Szó mi szó jó kis gép RB-n is a Spit, csak a kimenetel nem mindig rózsás 😄
30 killnél járok angollal 40 perc alatt. ~1,3 percenként 1 kill. Azaz ~700 perc alatt meglehet. Kellemes 11,5 óra. És akkor ez az angol ami ugye "csak" 540 gép. Nem aprózták el gazsiék.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha hagynák, én alacsony játékosszámú gamekben, ahol sok a bot állandóan ai vadászokra szakosodott ellenfeleket kapok. Némelyik mesterien ki tudja lesni mikor üssön rám és tuti nem figyelek oda. 😊
Amúgy ezeket a gépeket pont nem lehet megvenni, mert ajándék repcsik.
Már csak 200 kill kell nem 360 😄
Az más kérdés, hogy most aztán még inkább vérszemet kapnak az õrültek és minden mindegy áron csak meglegyen a KILLLL 😊
Ez lehet könnyebb AB-n, még 1100-as killel is. Ask coral.
És itt van rá 27 (26) nap...<#miaz>#miaz>
egyedül a japán meg az angol érdekelne, az amcsi meg a német megvan már 😊
az orosz meg..ugyan 😊