War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Pedig a Bearcat már 700 -nál szét akar esni, és pirosban a mérõ. A fordulásokat meg annyira se bírja mint a Corsair, leszakad a szárny. Persze a sajátom még nincs teljesen kifejlesztve, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen fullon. Emelkedni jobban emelkedik, a társaké biztos.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

elbasztam a videót,de ma volt egy srác aki kb 800 al rámcsapott majd AZONNAL 90 fokban elforúlt és tovaszáguldott😄

Na már ennyit. Ez kb. 15 AB. Szerintem majd még a japónak is nekiállok, de az nehezebb lesz, úgy gondolom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Coral Springs
Érdekes, az ipse gyakorlatilag egy helyben megfordult azzal a Bearcat -el, ilyet én nem tudok csinálni vele.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Eddig is tudtuk hogy a Bearcat jobban emelkedeik a legtöbb jetnél, és gyakorlatilag nem veszít energiát a fordulóknál. Azért
jól tette hogy videót csinált róla, legalább ráirányította a figyelmet a problémára. Ha van eszük a készítõknek, gyorsan lenerfelik azt a szart.

Eddig is csináltak hibákat gyakran, de ilyen még nem volt hogy olyan OP legyen két gép (Bearcat és a prém/nemprém SpitIX) hogy teljesen megborítsa a játékegyensúlyt, mert gyakorlatilag mindenki velük akar játszani. Fõleg hogy még rosszabbá tették a helyzetet a prém Spit leárazásával.

Gyorsan lépniük kell a fejlesztõknek, mert gyakorlatilag meg van bénulva a játék.

😄

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Elevator, rudder, aileron. Ezekkel nem árt tisztában lenni, mert alap irányítási részei a gépnek.
Az meg, hogy papíron egy gép mennyi megy, határozott magasságra és vízszintre vonatkozik, a Dorával ugyanúgy tudok 940-el zuhanni, mint a Corsair (ha az még tud annyit).

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Coral Springs
Ez egy elég idióta comment volt, ugyan is az egér nem csinál csészealjat a gépedbõl, hanem a joystickot váltja ki. Magassági kormány nélkül pedig a géped irányíthatatlanná (egérrel is) válik, és lezuhan.

Ez a gép egyik alapvetõ írányító eszköze. Állandóan használod, mindegy, hogy egérrel mész vagy joyal. A tutorial csak szépen elmagyarázza mi-mi.

Az comment többi része meg IGNORE, mert most hangulatban lennék 3 oldal anyazáshoz, de nem fogok erre a szintre sülyedni.
Animefox
és ez mire jó? Teszem azt megyek 800km/h-val az öreg Corsair-vel zuhanó repülésben és bassza a seggem az összes geci angol és fasiszta dög amikor papíron azok max 600-val mennek és a rajtuk lévõ Getling gépágyúnál is nagyobb teljesítményû légi ütegekkel lõnek rám de abból szárnyanként van vagy 4 darab na olyan füstösen szar és pocsék helyzetben ez a hülyeség mit számít? Az ég adta világon semmit mert a kebaszott szájba egér ugyanarra képes...

Coral Springs

Animefox
najó sikerült beletenyereltem a billbe és magától rendbe jött... aztán rájöttem a page up és down gomb kellett hozzá, de mire való ez az elevator?

Animefox
Tutorialban amúgy mit kell csinálni annál a résznél amikor jobb vagy a bal elevatort kérdezi? Csak mert nyomok mindenféle gombot és az istenért se tudok elindulni, már mindegyiket megcsináltam csak azt nem...

Amikor map rotáció volt, legutóbb RB-n, azonnal kipróbáltam a sötét oldal hatalmát. Másodjára berakott egy bot játékba, azt hiszem 4v4-re. Szokatlannak találtam a spitet, mod 22 után. Gyors mint a vihar egyenesen haladva, de nem fordul olyan élesen. Utánamentem az ai-nak, de 2 hét jap után egyszerûen túlfutottam rajta, elbénáztam. Levettem a fordulatszámot felrántottam, hogy vitorlázva mögé menjek újfent. Vissza is estem, de úgy pedig alig bírtam célozni. Jól körbelõttem a bot-ot. 😊 Abban a pillanatban, ahogy eltaláltam a pilótát, egy német rám omlott mint a hegyomlás és BnZ-bõl mellém lõtt. Hihetetlen mázli, hogy kacsáztam az elhibázott lépés után.

Akkor épp kísérletezõs kedvemben voltam éjjel csináltam róla egy video-t:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hagytam a fenébe aztán a feltöltés, mert az alapanyag nem lett jó minõségû, de most kapóra jön az event-nél példának milyen mikor meglepnek kill gyûjtögetés közben.
RB-n az életbe nem szedek össze 300 killt a megadott idõre.

Kettõt lõtt rám, az elsõt elvétette, majdnem pont abban a pillanatban tüzelt, amikor én a botra. Aztán jött a vakharc. Felrántottam a gépet hátha alám szalad, úgy is lett. Jó éleset loopoltam. Alig volt sebesség, szinte átestem a tetõn. Szerencsére jött utánam és égett el az energiája. Enyhe orsóba rakott loopingal próbáltam mögé menni, majdnem siker. Sajnos maradt még annyi benne, hogy meglõjön. Valahol az utolsókat köhöghette ki, mert utána már láttam merre van. 150 oktános 😄 motorerõvel spiráloztam felfelé, ügyelve hogy alattam maradjon kevéssel. Meglepõen jól tartotta a tempót, pedig sebesség határon emelkedtünk és be-be húztam néha továbbra is sziszegésig. Onnan már csak türelemjátékká lett mikor tudok ráesni.

Érdekes, hogy a külsõ nézetben olyan, mintha látnám merre jár, pedig csak sejtem, amíg be nem törik az ablak. Szó mi szó jó kis gép RB-n is a Spit, csak a kimenetel nem mindig rózsás 😄
Coral Springs
Historical -on is valamiért azzal megy mindenki. Néhányan pedig komoly vérfürdõt rendeznek vele.

Coral Springs
A tracer -nek amúgy akkor lenne igazából értelme, ha lennének éjjeli csaták is. De ha nem tévesek az információim, az éjszaka pár hülyegyereknek túl hardcore volt, ezért le lett szedve a matchmaker listájáról.

egy dolgot nem értek, hátha tud valaki segíteni. ha 2-3 szintû gépeim vannak és veszek 1 db 4est azonnal 4-5 csatákba dob. ez világos hiszen a legnagyobb szintû gépemet veszi figyelembe. de ha velem ez történik akkor hogy lehet 6-7 szintû gépek tömkelege egy 4-5 szintû csatába. és he ez megtörténhet oda, akkor vissza miért nem történik meg soha??????????? én az egy szál 4es gépemmel hogy nem kerülök soha 2-3 szintû csatába?????
Igen, én meg olyan tracelrõl beszéltem ami 100%-ban IT-bõl áll (gyakorlatilag megfestett gyújtólövedék). Az meg nem rossz t3-as gépek ellen. 😛

30 killnél járok angollal 40 perc alatt. ~1,3 percenként 1 kill. Azaz ~700 perc alatt meglehet. Kellemes 11,5 óra. És akkor ez az angol ami ugye "csak" 540 gép. Nem aprózták el gazsiék.
Az 50-esben a Tracer az mind API-T, szal az egy lézer 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
A tracer hatékony is tud lenni, amennyiben meg van keverve ütõképesebb lövedékekkel is. Olyan gépeken érdemes használni amelyeket valamilyen okból kétféle kaliberrel láttak el, tehát az egyikre mehet a tracer, a másikra pedig AP vagy AP-I. Önmagában a tracer viszont tényleg keveset ér.

Az a baj a japónál a gift gép pont abba a tier sávba esik, ahol a beracat van, azzal csak az n1k versenyezhet. Jobb opció szerintem lion gyûjtéshez a jap FW-A. De ha összejön a kill ingyen gép senkinek se fáj 😊
f24sg
A japán prem gépre megyek, csak 540, és lesz ott még bõvítés
Torzonborz
De miért jó az a tracer ? Stealth-el szerintem sokkal több kárt tudsz okozni kevesebb lõszerrel .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Meg se lep. Én a 2 kicsi hurrkánnal meg az egyik gladiatorral viszem. 😄 Brutálok azok a 7es géppuskák tracerrel (IT az egész 😄) Kényelmesen 5 kill 5 perc allatt.
Amúgy hb-ben nem számolja bele az ai kill-t az eventbe 😊 Gondolom a többinél sem akkor 😊
Árkádban Beau spam lett hirtelen, nem is értem miért 😊)

"Most mér, levered az ai-kat az mindjárt 2-3 kill 😄"

Ha hagynák, én alacsony játékosszámú gamekben, ahol sok a bot állandóan ai vadászokra szakosodott ellenfeleket kapok. Némelyik mesterien ki tudja lesni mikor üssön rám és tuti nem figyelek oda. 😊
adatlapod - achievements fül - achievements - miscellaneous
Az angolnak meg a japónak érdemes nekifeszülni. Angollal legegyszerûbb szerintem. Arcadeba a két kicsi hurikánnal meg a legkisseb spittel, hamar össze lõhetõ.
Ja, frissültek a számok 😊

Amúgy ezeket a gépeket pont nem lehet megvenni, mert ajándék repcsik.

XenHai
Hol találom ,hogy mennyi kill kell még ?
ó Glo te galád... te valami hardcore módos eventet linkeltél 😄

Már csak 200 kill kell nem 360 😄
Ó! Csak 540 airkill a prém typhoon 😊
Nincs megszabva mikkel kell teljesíteni szóval ha ígyis-úgyis játszol akkor összejöhet egy ajándék gép.

Az más kérdés, hogy most aztán még inkább vérszemet kapnak az õrültek és minden mindegy áron csak meglegyen a KILLLL 😊
Coral Springs
Amúgy tök jó dolog egy ilyen event, de azért gondoljatok bele. A rá elbaszott értékes idõ, a villanyszámla, talán még jobban is járnál ha megvennéd.

Ja, én most toltam az angolokkal egy 10 killes kört, már csak 109 ilyen meccs kell 😄

Coral Springs
Nekem sem az Arcade, sem a Historical nem probléma. Az én problémám, hogy egyik gép sem érdekel. De ha nagyon vakarom a fejem akkor az orosz Airacobra. Jól jönne mikor majd nekifeszülök az orosz ágnak is.

f24sg
...és nem 26m hanem 16 nap (írni sem tudok), szal' bõ 2 hét.
Ez lehet könnyebb AB-n, még 1100-as killel is. Ask coral.
Föleg midwayen japòval ahol 6 bol 3 * lelõtt az aa tegnapelõtt mielött bármit csináltam volna...7 re meg saját ai rammolt....kibirtam röhögés nélkül :-)...Mondjuk németen dodòval lehet jó köröket menni....azért marad a mastercard:-)
Most mér, levered az ai-kat az mindjárt 2-3 kill 😄

Ki van ez számolva.:-) Frb- n eleve bukò hogy két nemzet van amit cserélgetnek.Ha 1 kill/ meccs is van 20 perces meccsekkel az is 6000 perc.. Akkor ezt kihagyjuk :-)
360 kill elég húzós ,de sztem napi 10-15 megvan casual game mellett is....+ hétvégén 20-30😛

ott van mindegyik külön külön
f24sg
azért remélem az ingame achievments menüben ott lesz az event számlálója, hátha...
f24sg
Hm...fasza, jó akció, de az én napi játszási idõmet és Historic Battle teljesítményemet tekintve azt jött ki, hogy, kb. 45 nap alatt tudnék 360 killt összehozni.

És itt van rá 27 (26) nap...<#miaz>
annak az arcát megnézném mondjuk aki kínkeservesen kiszenvedi az a-26ot és elõször repül vele xDD
Áh.. éjfélre már meglesz.. 😄D

egyedül a japán meg az angol érdekelne, az amcsi meg a német megvan már 😊
az orosz meg..ugyan 😊
Itt a hétvége 😄