38447
-
sulouos #24124 Persze hogy "ezek" sírnak, amikor a mi 20mm-eseink a megnövelt rombolóerejű gigamega minengeschossal se sebeznek olyan súlyosan, mint a brit csodahispanók gyakorlólőszerrel. -
Coral Springs #24123 Mondjuk az túlzás hogy Tier 10 felett lehetetlen nyerni, egy két pro team a Bearcat -al azért rendesen oda tud sózni. Csak sajnos kevés van ilyen. -
Coral Springs #24122 Földről. Én nem egy csatában megkérdeztem már a túloldalt, hogy ők a levegőben indulnak, vagy mivan. Akkora magassági előnyre tesznek szert pillanatok alatt, hogy én szinte még fel se szálltam, de ők már a bombázók magasságán vannak. De ám nem is ez a vicc, hanem hogy ezek sírnak. -
Amaymon #24121 RB-n nekem az egyik kedvenc map a máltai, Spit Vb és C miatt. Ez a mostani nagyon ótvar a hó miatt. -
Amaymon #24120 Ó b+ :) -
vajakos21 #24119 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/74437-war-thunder-developers-answers-29-october-2013-from-ru-forums/ -
vajakos21 #24118 HB Málta más mint FRB?(nem hinném) Mindkét fél földröl indul. -
sulouos #24117 Málta eventen mindenki a földön kezd. -
bgabor #24116 Ki-84!!! -
bgabor #24115 Krymsken tier10 fölött gyakorlatilag lehetetlen nyerni az amerikai/brit oldallal, annyira táposak a németek. Málta eventen is ugyanez van, a németek 3000 méter magasságelőnnyel kezdenek. Az egyik legkönnyebben játszható nemzet, igazi easy mode.
Angol, pláne amerikai géppel leszedni a 3-4000 méter magasságelőnnyel kezdő német BnZ-ző gépeket, na az a valami.
A legjobban emelkednek, és a legdurvább fegyverzet van rajtuk. Mi kéne még, lézerágyú? -
sulouos #24114 Ez ám a nyihaha, de a kommentekben már azt beszélik, hogy azt írták a képek mellé, hogy az EGYIK jövőbeli peccsbe teszik bele. -
#24113 Na ilyen köröm sem volt még FRB-n, két kill, és egyik se AI. A bf gyorsabban fordul mint a yak, egyszerűen nem tudtam ráhúzni. -
vajakos21 #24112 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/74403-ki-84-and-a6m3-mod22-ko/ -
#24111 Az egyenesen repülő gépeket a legnehezebb eltalálni. Az valahogy sehogy sem megy. -
Coral Springs #24110 Gondolom az angolokkal és az amerikaiakkal A géptől Z gépig halál pro vagy, és mindegyikkel hozod ugyanazt. Mert ez esetben meg nem tudom hogy mennyi az igazság abban, hogy a németekkel meg A géptől Z gépig nem megy a játék, legalábbis általában erre akarsz kilyukadni. Amennyiben viszont X Y Z gépekről beszélünk, az esetben ha X géppel megy a játék, nem biztos hogy a Z -vel is fog, lévén hogy teljesen más karakterisztikájú gépekről beszélünk, és mások az egyéni képességek. Ez viszont általánosan érvényes, nem pedig úgy ahogy te leírod.
Az megint más kérdés, hogy a nem perfekt célzás által kialakulhat akár a pech is. Teljesen máshogy repül a nagyobb kaliberű golyó, mint a kisebb. -
twi452 #24109 na ne félj utána a fókát körbelőttem vagy 10 darab 37essel pedig az majdnem egyenesen repült előttem végig :D
Aztán rálőttem az összes 12.7est is és hazamentem :)
szerencsére lezuhant :D -
#24108 Milyet fog a gépen az ágyú :DD Szép célzás! -
twi452 #24107 itt a hegesztős egy kis bónusszal hátha tetszik nektek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gstup #24106 Vigyázz mert jön mindjárt Coral és elküld téged a fenébe,Te GERMÁNFAN! :) -
Susarc #24105 G6-al megpöcörögtettem egy Spit MK IX-et... 7 hit 2 crit.... van 3x30-as meg a kiskaliber 12.7...erre utánnam fordult és leszedte a pilótát egy sorozattal.....elmennek a 'csába már,hogy a németeket a halál faxába húzzák le ninjában! ÉS NE JÖJJÖN senki nekem,hogy noob meg l2p! angolokkal meg amcsikkal 2-4 HB kill az átlag....érdekes,hogy a 7.7-es pöcörővel meg 20 miliskkel leesik minden amire rálövök..... -
vajakos21 #24104 megyen -
#24103 Connection lost, csá.
Dejólesz itt majd a tankok bejövetele.
Azon a hétvégén rá se nézek a parancsikonra... -
Amaymon #24102 Be mára ezzel nekem ennyi is.. :( -
twi452 #24101 Úgy tűnik -
vajakos21 #24100 Behalt a server? -
#24099 Aaazaz. Borzasztó :DD -
twi452 #24098 a hegesztőpajzs stílus? :D
a harmadik kill egy hazafelé igyekvő fóka volt, na őt alig bírtam eltalálni mert mindig ott volt a vas mögött meg béna is vagyok mint az állat :D
az első kettő az stuka volt azoknál nem zavart igazán -
Amaymon #24097 Korsun mapot rühellem a legjobban. Kiégeti a fehér háttér a szemet és mindig összefüggő felhőréteg van 3km-en. -
#24096 Téged nem zavar nagyon az ablakkeret benne? Én csak testflightot mentem, mást nem is emiatt. -
twi452 #24095 Na ez most picit megnyugtatta a lelkem :)
Igaz inkább trollkodás volt mint igazi dogfight a 9T-vel de a kill az kill :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#24094 Nekem a célpontok észrevétele is nehézkes. Pedig egy rosszul forduló gép mögött nagyon jól használható még számomra is. Egy beaufightert le tudtam kapni az E3-mal ma. Aztán egy A20G mögém jött, lőtt, megelőzött, majd a tailgunner szétkapott, fel se fogtam. -
Amaymon #24093 Bf-hez nagy skill kell. Iszonyú jó gépek, de nehéz vezetni őket. Büntet a türelmetlenségért, muszáj hozzá pár közelharc elemet profin ismerni mikor rá tapadtak. És a BnZ egyetértek valóban nem valami könnyű. Nem is nagyon megyek RB-n GER-el. -
robi3 #24092 pedig szoktak olyat csinálni, kis szinten ahol max 12,7mm leszállnak H6K-val diszkózás kellős közepén, kirobbantani se lehet onnan. :) -
twi452 #24091 Persze én is megdicsértem volna csak olyan pipa voltam mint az állat :D -
twi452 #24090 Azt hiszem nekem most semmivel sem megy..:D
Il-2: a 8 rakétát és 4 bombát rádobtam 1 tankra... azaz nem dobtam rá mert nem találtam el egyszer sem..
Még egy nyomorult hit se jött össze :D -
vajakos21 #24089 A fókát lehet dicsérni ? -
#24088 Én azzal még be se mentem csatába, pedig a legkisebb megvan. Olyan jó lenne, ha a spiteket tudnám folyton használni sok várakozás nélkül. Hiába fordulóharcosok a japán gépek, azokkal valamiért nekem nem nagyon megy. Furcsa velük célozni. Az angol gépekkel megy a legjobban, meg a bf-fel lenne jó, csak bnz nem megy. Lassan már össze kéne raknom egy 3 pontos fejkövetőt, mert a plexi kerete miatt néhány gépet döntögetnem kell, hogy tudjak nézelődni. -
ladanyi78 #24087 HÁT EZ KIRÁLY, öt csata alatt négyből azonnal kiléptem. csupa bombázóval reptér foglalásban nem nagy karriert futnék be. ezért kár 5x adni. -
Amaymon #24086 Thy, trükkös majd letesztelem. -
twi452 #24085 a sima játékosok közötti ugrálós kamera ezt csinálja
ha átugrasz valakire akkor kívülről mutatja alapból, utána visszaugrasz az É-vel (default) akkor beugrik a "mit láttál csata közben" nézetbe és ha újra É-t nyomsz akkor téged vesz így kívülről és az épp legközelebbi ellenséges gépet követi ha jól sejtem.