War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SAJNOS NEKEM EGYRE KIÁBRÁNDÍTÓBB EZ A JÁTÉK. Azt hittem a wot után már nem érhet csalódás, de tévedtem.
Animefox
Érdekes én az ishak és a mig 13/15ig jutottam kb és olyan rossz tapasztalatom nem volt, de én pofára döntöttem azaz én csak az amerikai gépeket szeretem, mással nem vagyok hajlandó játszani. Ja és ez életem elsõ rep játéka szal tök kezdõ csíra vagyok 😉

én azt hiszem 1.27 frissítés körül kapcsolódtam a játékban. hát nem emlékszem arra, hogy 3-4 géppel nagyobb szintû gépek ellen kellett harcolnom. ez 1.31 hangsúlyozódott ki azóta meg aztán egyre durvábban
Nortai
Ügyesség kérdése, kb 1 hónapja volt itt a 8 éves unokaöcs akinek megmutattam, lazán volt neki 5-7 kill-je reverse gépekkel. Annyira megszerette a játékot, hogy alig akart felkelni aznap. 😄D Nem hiszem hogy túl bonyolult lenne.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Coral Springs
Tier 8 vagyok most az orosz ággal, nagy ritkán ha húztam egy kicsit. Van három reserve gépem, és a Chaika.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

biztos gyilkológép csak nem egy 5-10 meccses kezében. de ahoz, hogy az egész játéktól elmenjen a kedve ahoz pont elég. sajnos a sógoromat akartam beszervezni, de kiröhögött amikor meglátta. azt mondta még a wot sem ennyire szar, pedig hát valljuk meg annál ganébb játékot keresve se találni.
Nektek mi a véleményetek arról, amikor valaki leszáll HB-n a leszállópályára, és odamennek és úgy lövik. Ez csak szerintem erkölcstelen?
Nortai
Miért ne? 😄 Ott a Chaika amit említettél, elég gyilok gép. Bárkit kilehet azzal is szedni, legyen akár T7-es gép az ellenfél. Na meg pik-pak ott vagy T3-4-ben. Azokkal a gépekkel én legalább T10-ig elmentem lazán, ki is van maxolva mind már. 😄D

A kiváncsiság kedvéért csináltam egy új accountot. az orosz ágat választottam. eddig csak az elsõ amerikai ágat tudtam felszabadítani ami kb 5-10 csata lehetet. a csajka a legjobb gépem. már és megismételném MÁR a csatában ahová sorsolódtam pe 3, f4f, spitfire és egyéb gépek voltak bent. kérdezem én egészséges egy 5-10 mecset játszó kezdõt ilyen közegbe helyezni????
Animefox
El se hiszed mennyi jófej arc van itt, kész voltak segíteni még úgy is hogy szitkozódtam mérgemben kirohanással! Olvass csak vissza, vagy vegyél fel szemüveget 😉 nagyon kellemes légkör uralkodik itt...

1000x lerágott csont, milliószor elhangzott, hogy az MM rugalmasan szélesíti az 5 szintes tier sávot, hogy gyors legyen a bejutás. Valamit a squadok beránthatják egymást low tieres gamebe.

bad luck
iGEN VALÓSZÍNÜLEG CSAK ÉN NEM KAPOK ITT VÁLASZT SOHA. 20516 BEÍRÁSOM 1 NAPOS. EGY ROHADT VÁLASZ NINCS RÁ. ÉS EZ KB ÍGY VOLT AZ ELÕZÕ 5-10 KÉRDÉSEMRE IS. DE BIZTOS CSAK NÉ JÁROK ITT ÍGY
"Nem nem kapsz semmire se válasz soha"

Dehogynem, még HerrLaca a virtuális légiharc sokat tapasztalt nagymestere is tiszteletét teszi a topikban és elég hasznos infokat ad, amit lehet is kamatoztatni, csak elveszik az ajvékolásban 😊
Coral Springs
Amennyire észrevettem itt eddig mindenki kapott választ a kérdéseire. Hogy te nem, talán gondolkozz el ennek a miértjén. Segítség egyel lejjebb.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Én nem máról beszélek hanem az elmúlt kb 2 hónapról amit én olvasgattam.
Csak meg kell ütni egy viszonylag alacsony normális szintet. Néhány embernek ez sem sikerül aztán kifakad és elkopik innen 😊 Ez az élet rendje.
Coral Springs
Mellényúltál. A fórum ma kb egész végig arról szólt, hogy Animefox -nak válaszolgattunk. Ezt köszönte meg az utóbbi hozzászólásában.

Nem nem kapsz semmire se válasz soha. Mindenki csak mondja a saját magasszintû szövegét, egyszerû kezdõ itt semmire nem kap választ.
Amire van válasz megkapja, amit lehetetlen megválaszolni azt nem. Sokszor a kérdés nem értelmezhetõ. Vagy csak egy 20-30 perces GrmlZ video tudná bemutatni, mert szavakkal nem lehet leírni.
Coral Springs
Volt egy ipse HB -n aki szakaszban akart menni velem, ezért szorosan mögöttem lekövette minden mozdulatom. Én persze nem agyaltam sokáig, kimanõvereztem és lelõttem. Utána chat -en derült ki hogy mit akart, én meg még le is basztam a párát, amiért nem szólt. Sajnos nem egy esetben tényleg azért követett le valaki hogy meglepetésszerûen lelõjön, nálam meg már berögzült egy ilyen reflex.

INFÓRA ITT NE SZÁMÍTS, ITT ZÖMÉBEN HIÁBA KÉRDEZEL NEM KAPSZ VÁLASZT. NEM IS TUDOM MIÉRT FÓRUM EZ
Animefox
Köszi skacok a sok infot!!! 😊

Nortai
Eléggé. Nálam imént egymás után volt két kör, ahol direkt rám ment valamelyik csapattárs, hogy kilõjön. Mert nem tetszett nekik, hogy mennyi killem van. Komolyan egyesek erre mennek már, hogy az elsõt kiszedjék. 😄 Igaz t5 körül rohangálok, hogy meglegyen gyors az a xy kill gép miatt. Azt nem nézik hogy 20-al nagyobb szinten vagyok és talán azért. :/ Mennyi TK-ért jár BAN adott napra vagy hétre? Már lassan számolnom kell... :/

megkapod

Husimoto
Sziasztok egy kérdésem lenne. Ebben az indián nyári eventben aki meglövi AB-ben a 900 gépet az vagy amennyit kell az automatikusan megkapja az adott prém repcsit vagy csak egy lehetõséget rá, hogy kisorsolják.

Veszélyes ez az arcade gyerekek..
ma vagy 5 csapattársat lemészároltam már a beaufighterrel.. bevágnak a halálsugár elé aztán pislognak engem meg lassan tiltanak xD
Coral Springs
Ha nem haragszol ezt bóknak veszem. <#smile> Amikor ezt a videót csináltam, erõs jóindulattal ha megvolt az egy hónapom a játékban. Az akkori játékom minden volt, csak nem tudás. A második videóban talán már leledzik valami.

Totál nem tudta a japó mit csinál, nem volt corallal egy szinten tudásban.
Coral Springs
Valószínûleg kezdõ volt, meg akkoriban én is az voltam, és leálltam japánnal fordulózni.

Túl nagy teret hagyott neked.Megvolt a távolság,hogy rá tudj fordulni.
Ha a Hayabusaval közel megy akkor ki tudott volna forogni lazán.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Coral Springs
Hát, reménykedni például tudsz abban, hogy a másik hibázzon. Persze több hozzáértéssel, mint én tettem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Esetleg kihasználhatod a táj adottságait, egy nagy hegy erre a legalkalmasabb.

Találatot kivédõ manõverekkel, elcsalogathatod az üldözõt a társaid felé.
Ha a géped bírja és van magasságod, akkor zuhanásban megpróbálhatod lehagyni az ellenséget.

Volt még egy csomó videóm, de sajnos töröltem õket a merevlemezrõl is. :/

Természetesen van még variáció, így hirtelen ezek jutottak eszembe, igazából a helyzet adja meg hogy mit kell tenni. De ahogy elõttem írták, inkább meg kell elõzni a bajt.

Coral Springs
Beültem a Chaika -ba, gondoltam majd gyorsan összekapkodom a kill -eket a vashoz. Csak éppen vagy pillanatok alatt szétkap mindenki mindent, ami nekem nem kifizetõdõ, vagy mindenki bénázik hogy én meg agyalhassak félórákig.

Ez meg már egy anomália, két Hayabusa maradt a végére, és mindkettõ elbújt. Az egyik idõvel megjelent kilõni az AI -kat, majd elindult a bázisom fele, én pedig megleptem. A másikat már csalogatni kellett, kilõttem néhány arty -t hogy nyerésre álljak, és felmásztam várakozni 4 kmre. Kb 5 perc volt még a csatából, amikor leszállt tankolni, majd elindult érdeklõdni az arty -k iránt.

Úgyhogy a Historical így felejtõs, Arcade -ban megvan a ~80 kill óránként.

Annyit csinálsz, amennyit akarsz, de 23.-áig tart, az bõ két hét.

ebben az indian summer eventben annyit csinálok meg amennyit akarok vagy csak 1 nemzetet lehet?

Az egyik legzseniálisabb War Thunder videókészítõ, GrmlZ, egy sima 10 éves A logitech extreme 3d pro-t használ, szóval nem felétlenül kell vadiúj drága cucc.

semo1
aki Joystick-al játszik tegyen be 1 linket pls,hogy milyennel játszik.
Vagy milyen Joystick-ot érdemes venni. THX

más kérdés,hogy hiába HB egy rakat gép itt is úgy viselkdeik mintha arkádban lenne😄

árkád... ahogy mondtam most aztán végképp senki nem tisztel semmit és nyomják az irányíthatatlanul zuhanó gépekbe is az ólmot..
9 assist.. ez a játékmód hozza ki az emberbõl a legrosszabbat.. ennyit nagyon rég káromkodtam már 😄
Her Laca
A kollega rátapintott a lényegre.
Itt a vége felé van egy két védkezõ 😊)) jellegû manõver
Szar dolog kiszolgáltatottnak lenni ,fõleg egy retek vassal😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát ahogy a régi repülõs mondás tartja, ha hagyod hogy mögéd kerüljenek, akkor már csak meghalni tudsz. Van azért néhány dolog amivel próbálkozni lehet, például nem felhúzod, hanem lefelé teszel egy 180 fokos fordulót. Fejrefordítod a gépet A/Dvel és rátenyerelsz a ctrl-re. Joystickos irányítással vannak más megoldások is.

Az a baj, hogy Arcade-ban annyira nincsen életszerû repülésmodell, hogy kevés tér jut a profi manõverezésnek vagy akár a legalapvetõõbb dolgoknak is. Mondok egy példát: HB-ban négyezer méteren repülsz egy Corsairrel/FW-190el, beül valaki mögéd egy orosz Yak-al vagy Lavocskinnal. Te neked annyit kell tenni hogy szépen lenyomod a gép orrát, és a magasságodat sebességre váltod át, majd földközelbe érve finoman, lassan felhúzva elrepesztesz 800-al a helyszínrõl, aztán próbáljon meg utolérni a szovjet fostalicskájával(nem fog tudni, mert alkalmatlan nagy sebességekre, de nyilván egy fordulóharcban messze az õ gépe lenne a jobb). Ha leszakadt rólad, újra magasságot gyûjtesz, visszafordulsz és támadsz.

Namost ugyanezt Arcadeban nem tudod megcsinálni, mert ott annyira primitív a gépek repülési modellje hogy a legalapvetõbb különbségek se jönnek ki köztük. Szóval ha olyan repülésre vágysz, ahol számítanak is a képességek meg a repülõtudás, akkor a HB-t told, mert az Arcade erre nem alkalmas, az csak egy lövöldözõs játék. Emiatt ha Arcadeon mögéd ülnek, mint az elején mondtam, csak meghalni tudsz. <#wink>

Her Laca
Ezt nézd meg.
Segítünk egymásnak,tudjuk ki hol mit csinál ,de nem eszetlenül.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Itt meg ha arcade-ban játszol akkor el kell fogadni, hogy sokszor kapod is a pofonokat. Simán elõfordul, hogy másodpercek alatt rád esik az ellenséges csapat fele mert pont úgy éleszti õket vissza pedig elõtte nem fenyegetett senki 😊

Persze megoldás lehet h a saját bázisod felett tekeregsz csak aztán meg az szokott kialakulni, hogy senki nincs a te csapatodban már az ellennél meg még 10+ 😊
Animefox
Ez néha nagyon rám vall hogy sokszor nem bírok magammal és belemegyek az akcióba... hát ide tényleg kell a mérsékelt hidegvér...be kell látnom hogy egy légiharchoz több kell mint bármi másféle stílushoz..

Her Laca
Ez jó kérdés.
Lehet nem lesz szimpatikus amit most mondok.
Ha a társad van olyan gondatlan,hogy belemegy olyan helyzetbe ahol rajtaveszt,és ha te is beszállsz akkor már ketten estek le,annak mi az értelme?
Én ha cimborákkal repülök,kerek perec megmondom,hogy ha lemegy 0 m re forgolódni mert nem bír a vérével,akkor nekem hiába sipítozik,hogy jaj jaj jaj. Oldja meg.Ezzel nem aszt mondom,hogy nem segítek a társaimnak,de azt is ésszel.Egy vonatba nem állok be szegecselni ,megcsapom aki éppen fenyegeti de utána ki is válok vigyázva az energiámra. Na most eközben telnek a másodpercek és nagy valószínûséggel a kollegát valaki a brancsból le is fogja lõni.
Az más ha egyenlõ a létszám és kialakul egy 2vs 2 mondjuk mert ott már lehet mentesíteni a havert legalább az egyik enemitõl,de helyette ugye nem repülhetünk.

Animefox
Az igazság hogy az a bajom hogy látok alattam egy konfliktust és a társam segítséget kér de látom hogy rosszul jöhetek ki belõle de nem bírom tétlenül hagyni a dolgot és lemegyek segíteni neki, legutóbb is az egyik követõjét leszedtem de valaki máshonnan egy kisebb sorozattal elintézett... Próbálok a tutiba belemenni csak de legtöbbször elkerülhetetlenül késztetést érzek hogy beavatkozzak olyanba is amibe nem kéne...
szerinted nem szégyen az hogy csak cirkálsz az égen és figyeled a történéseket és csak akkor csinálsz valamit ha abból csak jól jössz ki? Hagyjam akkor hogy a játék menjen nélkülem?

Her Laca
Ne hagyd ,hogy olyan helyzet alakuljon ki.Tartsd meg az energiád,törekedj erre,ez a kulcsa mindennek.
Itt egy régebbi videóm,itt sok ellen volt ,talán több is mint 3 ,jól mutatja kb mit kell tenni egy többszereplõs légi harcban. Fontos hogy mindig tartsd szemmel a légteret .

Itt van.

Animefox
Megkérdezném még tõletek kedves barátaim hogy amikor üldöz valaki vagy üldöznek többen, van valami jó trükk amivel le lehet õket rázni? Sebesség csökkentése nem jön össze már próbáltam 😄 Felhúzni a gép orrát se érdemes, zuhanni mint a hülye egy egy gépnél bejön ami be tud gyorsulni, egyes gépeket tényleg le lehet rázni... de van valami titkos furcsa csavar?

Végülis igen, de a 200 HB kill sokkal nagyobb kihívásnak tûnik és sokkal több figyelmet igényel, mint 540 AB kill.

Az 540 AB kill megvan ~100 csatából, míg a 200 HB killt kétlem, hogy 150 csata alatt megúsznám. Ugyanakkor amit lemûveltem az elmúlt 3 órában a hurrikánokkal, mire japokhoz jutok, már nagyjából menni fog az értelmes fordulóharc, és nem lesz nagy akadály 3-at lõni HB-n ként. De ez majd kiderül.

Amúgy mostmár általában én is HB-zom (1k AB után), de ezt az eventet egyszerûen AB-n könnyebb, gyorsabb lejátszani.
igen én is kipróbáltam 700akárhánynál beszakítottam😛

Japó-t HB-n érdemes vinni minima, ott talán kevesebb a fatalista, AB-n szenvedés. Olyan törzs találat után, amit bevittem a darth spitemmel, egy LA darabokra szakad (G-10 elég jól bírta). Japánnak egyedül az amcsi igazi csellendzs és a bomberek. Szerintem kevés olyan jó mutatókkal bíró nemzet van. Egyetlen hibája, hogy kicsit több extra figyelmet kíván, véletlen se suhintsák meg. De manapság már melyik nemzet nem kívánja ezt meg?