War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
bad luck
Dehogynem, még HerrLaca a virtuális légiharc sokat tapasztalt nagymestere is tiszteletét teszi a topikban és elég hasznos infokat ad, amit lehet is kamatoztatni, csak elveszik az ajvékolásban 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ma vagy 5 csapattársat lemészároltam már a beaufighterrel.. bevágnak a halálsugár elé aztán pislognak engem meg lassan tiltanak xD
Ha a Hayabusaval közel megy akkor ki tudott volna forogni lazán.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Esetleg kihasználhatod a táj adottságait, egy nagy hegy erre a legalkalmasabb.
Találatot kivédõ manõverekkel, elcsalogathatod az üldözõt a társaid felé.
Ha a géped bírja és van magasságod, akkor zuhanásban megpróbálhatod lehagyni az ellenséget.
Volt még egy csomó videóm, de sajnos töröltem õket a merevlemezrõl is. :/
Természetesen van még variáció, így hirtelen ezek jutottak eszembe, igazából a helyzet adja meg hogy mit kell tenni. De ahogy elõttem írták, inkább meg kell elõzni a bajt.
Ez meg már egy anomália, két Hayabusa maradt a végére, és mindkettõ elbújt. Az egyik idõvel megjelent kilõni az AI -kat, majd elindult a bázisom fele, én pedig megleptem. A másikat már csalogatni kellett, kilõttem néhány arty -t hogy nyerésre álljak, és felmásztam várakozni 4 kmre. Kb 5 perc volt még a csatából, amikor leszállt tankolni, majd elindult érdeklõdni az arty -k iránt.

Úgyhogy a Historical így felejtõs, Arcade -ban megvan a ~80 kill óránként.
Vagy milyen Joystick-ot érdemes venni. THX

Itt a vége felé van egy két védkezõ 😊)) jellegû manõver
Szar dolog kiszolgáltatottnak lenni ,fõleg egy retek vassal😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az a baj, hogy Arcade-ban annyira nincsen életszerû repülésmodell, hogy kevés tér jut a profi manõverezésnek vagy akár a legalapvetõõbb dolgoknak is. Mondok egy példát: HB-ban négyezer méteren repülsz egy Corsairrel/FW-190el, beül valaki mögéd egy orosz Yak-al vagy Lavocskinnal. Te neked annyit kell tenni hogy szépen lenyomod a gép orrát, és a magasságodat sebességre váltod át, majd földközelbe érve finoman, lassan felhúzva elrepesztesz 800-al a helyszínrõl, aztán próbáljon meg utolérni a szovjet fostalicskájával(nem fog tudni, mert alkalmatlan nagy sebességekre, de nyilván egy fordulóharcban messze az õ gépe lenne a jobb). Ha leszakadt rólad, újra magasságot gyûjtesz, visszafordulsz és támadsz.
Namost ugyanezt Arcadeban nem tudod megcsinálni, mert ott annyira primitív a gépek repülési modellje hogy a legalapvetõbb különbségek se jönnek ki köztük. Szóval ha olyan repülésre vágysz, ahol számítanak is a képességek meg a repülõtudás, akkor a HB-t told, mert az Arcade erre nem alkalmas, az csak egy lövöldözõs játék. Emiatt ha Arcadeon mögéd ülnek, mint az elején mondtam, csak meghalni tudsz. <#wink>#wink>
Segítünk egymásnak,tudjuk ki hol mit csinál ,de nem eszetlenül.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze megoldás lehet h a saját bázisod felett tekeregsz csak aztán meg az szokott kialakulni, hogy senki nincs a te csapatodban már az ellennél meg még 10+ 😊
Lehet nem lesz szimpatikus amit most mondok.
Ha a társad van olyan gondatlan,hogy belemegy olyan helyzetbe ahol rajtaveszt,és ha te is beszállsz akkor már ketten estek le,annak mi az értelme?
Én ha cimborákkal repülök,kerek perec megmondom,hogy ha lemegy 0 m re forgolódni mert nem bír a vérével,akkor nekem hiába sipítozik,hogy jaj jaj jaj. Oldja meg.Ezzel nem aszt mondom,hogy nem segítek a társaimnak,de azt is ésszel.Egy vonatba nem állok be szegecselni ,megcsapom aki éppen fenyegeti de utána ki is válok vigyázva az energiámra. Na most eközben telnek a másodpercek és nagy valószínûséggel a kollegát valaki a brancsból le is fogja lõni.
Az más ha egyenlõ a létszám és kialakul egy 2vs 2 mondjuk mert ott már lehet mentesíteni a havert legalább az egyik enemitõl,de helyette ugye nem repülhetünk.
szerinted nem szégyen az hogy csak cirkálsz az égen és figyeled a történéseket és csak akkor csinálsz valamit ha abból csak jól jössz ki? Hagyjam akkor hogy a játék menjen nélkülem?
Itt egy régebbi videóm,itt sok ellen volt ,talán több is mint 3 ,jól mutatja kb mit kell tenni egy többszereplõs légi harcban. Fontos hogy mindig tartsd szemmel a légteret .
Itt van.
Az 540 AB kill megvan ~100 csatából, míg a 200 HB killt kétlem, hogy 150 csata alatt megúsznám. Ugyanakkor amit lemûveltem az elmúlt 3 órában a hurrikánokkal, mire japokhoz jutok, már nagyjából menni fog az értelmes fordulóharc, és nem lesz nagy akadály 3-at lõni HB-n ként. De ez majd kiderül.
Amúgy mostmár általában én is HB-zom (1k AB után), de ezt az eventet egyszerûen AB-n könnyebb, gyorsabb lejátszani.