38447
-
twi452 #24164 én ilyet használok
Thrustmaster Hotas X
ennek van külön gázkar nélküli verziója ahol a joy részen van még pár gomb és egy kis gázkar, a szokásos joy-os elrendezés.
A bot része ugyanaz a kettőnek, nincs különösebb gondom vele szépen lehet vele dolgozni :)
Ez olyan 8-9 körül mozog talán mostanában.
van még a T-16000M, ezt szokták dicsérni, hogy nagyon pontos a mágneses szenzorok miatt de ezt csak olvastam, nem próbáltam
logitechnél az extreme 3d van kb ebben az árban, sokan azzal repkednek mint ok grmlz vagy phly is -
Paladin #24163 Én az arukereso.hu-n és hasonló oldalakon szoktam tájékozódni első körben.
Úgy látom, még mindig a Thrustmaster Flight Stick X a legjobb vétel.
Külföldön versenytársa a Logitech Wingman Extreme Pro ahogy emlékszem, de nálunk az jóval többe kerül.
Hasonló árban a Logitech Wingman Attack 3 van, de annál nincs twist axis, vagy a Saitek Cyborg V1, ami nem rossz, de kevés a gomb rajta. -
#24162 Most letörtétek a lelkesedésem, pedig már nagyon beindultam, hogy kell nekem egy joy. :D
Ez a mouse aim az mikor arra fordul a gép amerre az egeret húzod? Ha jól emlékszem a tutorialok alatt használtam ezt, de külső nézetben olyan illúzióromboló módon fordultak vele a gépek, hogy rossz volt nézni, gyorsan le is váltottam. Viszont akkor lehet még adok neki esélyt.
(Ellenben ha ezek ellenére én mégis szeretnék egy botkormányt akkor merre édemes nézelődni?) -
twi452 #24161 iwo jima FRB event hmhm..
corsair-ek és b-24 zerok ellen :D -
sulouos #24160 Megint találkoztam a prém Spitekkel, és megint 6 km-en voltam, ők meg kb. 8-on. Igaz, most FW-190-el voltam, az nem emelkedik olyan jól, úgyhogy még cikkcakkoztam is. -
twi452 #24159 Hali
Első kérdésre itt fent a GYIK menüpontban sok mindent megtalálsz róla :)
A másikra.. Mouse aim móddal azért lehet sikereket elérni sőt... árkádban, historicalban gyorsabban is jön siker mintha beleugranál joy-al
Egyedül Full Real-ban fordul ez meg szerintem ott már a joy kényelmesebb. -
#24158 Szia !
Ha AB/HB-t tolsz akkor nyugodtan maradj a bill/egér párosnál , ebben a két módban sokkal jobban használhatóak és könnyebb velük eredményt elérni. Joy-ra igazából csak FRB módban van szükség bár van olyan guru aki ott is elvan van virtualjoy-al.
-
#24157 Üdv Mindenkinek!
Nemrégiben kezdtem el ismerkedni a játékkal és lenne két kérdésem/kérésem:
Először is kicsit tanácstalan vagyok abban, hogy a crew skill pontokból melyik gépkategóriánál mit, mennyire érdemes fejleszteni, mire érdemes költeni a pontokat, mire nem, tudnátok adni némi iránymutatást?
Másodszor, tudnátok-e ajánlani valamilyen egyszerűbb, kocapilótának megfelelő botkormányt max. 10 ezer forint összegig? Billentyűzettel kicsit nehézkes sikereket elérni, de próbálkozom. :)
Köszi előre is!
-
twi452 #24156 Fent lenyíló "Menu" és ott a Replays opció.
Ha videót akarsz belőle akkor azt fel kell venni valamilyen programmal. -
joe38 #24155 Skacok,hol lehet visszanézni replay-t,vagy letölteni ha egyáltalán lehet? -
bgabor #24154 Sok logikát szerintem nem kell keresni a javítási költségekben. :D
Amúgy az U2-őt ember nem repüli mióta a normál A5 bejött, a négy podos gépágyúval gyakorlatilag repülhetetlen. -
sulouos #24153 Sikerélmény a köbön, He-112 B-0-al másodjára sikerült felszállni tesztrepülésen, aztán lövöldözni egy, az úton kiszúrt árnyékra, majd leszállni. Sőt, még azt is meghallottam, amikor át akart esni a gép (bár utána akárhogy húztam, nem esett át, nem tudom hogy miért). Ez már fejlődés :D -
sulouos #24152 Egyébként historicalban van annak valamilyen különösebb oka (a 4 extra gépágyún kívül), hogy a FW-190 A-5 és az A-5/U2 javítási költsége között ilyen nagy szakadék van? (A-5: ~6k, A-5/U2: ~13k) -
twi452 #24151 Én nézelődve is annak szoktam bemenni mostanság :)
Eventeken nagyon gonosz szakaszok szoktak bejönni :)
ez pl tegnapról egy 5 fős idai squad La-5ökben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sulouos #24150 Ááá, valamit úgyis kiagyalok a nézelődés problémára, és ma is bemegyek pár körre céltárgynak FRB-re :D -
twi452 #24149 Én kb csak felszállásnál és leszállásnál szoktam használni.
Gépfüggő is nagyon a dolog meg persze sebességfüggő.
Megkönnyíti az ember életét egy kicsit, főleg az amcsi vasaknál jellemző, hogy ott ki lehet egyenlíteni a motor forgását így nem kell ellentartani :)
Aminél nincs ilyen ott meg úgyis meg kell szoknod, hogy erre is kell figyelni :)
-
sulouos #24148 Köszi, valami hasonlót sejtettem én is. -
#24147 Persze mas sebesseghez mas trimmeles kell, de tenyleg hasznos tud lenni. Csak nem minden gepben lehet. -
twi452 #24146 a kormányfelületeket lehet vele meghatározott szögbe állítani amik úgy is maradnak
szóval nem kell folyamatosan kézzel, bottal kiegyensúlyoznod a gép mozgását hanem beállítod és nulla bothasználatnál is abba a szögbe fognak állni a kormányfelületek -
sulouos #24145 Van itt pár tapasztaltabb FRB arc, megmondanátok hogy pontosan mi az a trimmelés, és hogy mikor kell használni? Van egy halvány sejtésem, de hogy mikor és miért kell használni, az nem világos. -
sulouos #24144 Dádá :D Visszalő a nyúl. -
vass17 #24143 Nekem az a tapasztalatom, hogy maximum egy magasságig jutok Spit-el a jobbfajta 109-ekhez képest. Ez még nem is zavarna, ha 1-2 ellenfél jutna rám, csakhogy a szövetségesek többsége más gépekkel ilyenkor még 3-4000 méteren nézelődik, így minden német arra a szerencsétlen 1-2 Spitfire-re veti rá magát, akik sokszor egyedül vannak fent.
-
bgabor #24142 Hogy téged idézzelek egy kis változtatással, nem az angolok hibája hogy a SpitIX százas oktánszámú benzinnel lépést tudott tartani emelkedésben a német gépekkel. -
gstup #24141 A pérm spitek még most is leemelkednek! :) Felszállás után egyből jobbra húzok.Néztem kb 5-6 perc alatt vagyok 6000-6500 m környékén.Igaz hogy messze vannak tőlem kb 22-30 km-re,de mindig felettem vannak a prém spitek :) . -
Coral Springs #24140 Nem tudom, én valahogy a Corsair -el is mindig kerülőúton kellett hogy menjek. De mindegy, dobjuk a témát, ez egy örökös meddő vita. -
sulouos #24139 Na hogy? :D A(z egyébként milyen OP-n emelkedő) Messereimmel képtelen voltam lépést tartani velük, mire találkoztunk velük, legalább 2km előnyük volt (pont mint nem régen a Spit Mk IX-eknek). A tény az tény marad. -
Coral Springs #24138 Megkapta, de ilyen hülyeségeket hogy lehet leírni ? Jó hogy nem az F-22 Raptor -al vetekedett az emelkedése. -
vajakos21 #24137 Látom csak nem tom miért. :-) De mára be is fejeztem.Jó éjt mindenkinek -
vajakos21 #24136 Az meg hogy leszednek a németek azért van mert ellenük mész.Engem is leszednek ha us/gb/ru-t viszek. ( és én is ölõk németet) Ettöl még nem op. -
Amaymon #24135 Ne menjünk már bele ebbe megint ilyen meg olyan fan. Minden oldal megkapta már a maga penaltyját. -
Coral Springs #24134 A hozzászólásaid nagy része tele van karakterekkel, meg számokkal. Alig lehet elolvasni őket. -
vajakos21 #24133 Ōrülõk hogy ilyen jó a ràlátásod a németekre...tier 3 on.Tényleg nem ártana kihúzni pár szintet/Az ami 12esét párbam lehet venni egy 20asnak simàn.vadászok ellen tökéletes és van egy valag löszer is.B17 meg nincs(még) németeknél hogy kelljen nagyobb.( 8as vagyok amim mielött még...és ott is vannak bejövös gépek).Bnz meg rb nem igazán, egy mert a làthatóság bezavar eröst/ -
Coral Springs #24132 Erős tévedés, ilyet maximum a vérpista germánfanok terjesztettek az official -on. A Bf 109 G-10, vagy a K-4 -el volt kb azonos az emelkedése. Talán ésszerűbb megoldás lett volna, ha egyszerűen átrakják magasabb Tier -be. -
Amaymon #24131 Told ki Emil 1-ig. Onnantól kezdve, ha bedobja eventnek +20%-okat tudsz húzni a németen. Az már eléggé harcképes gép HB-ra. -
sulouos #24130 Ja, anno a Corsair úgy emelkedett, mint egy Komet :D -
Coral Springs #24129 Nagyon gondolkozok azon, szájhúzva is de kitolom a német ágat legalább a Bf 109 F-4 -ig. Valószínűleg itt majd akkor fognak változni a vélemények, ha majd lobogtatom a 6-7 kill -es eredményeimet. Biztos vagyok benne hogy hoznám ugyan azt a német gépekkel, mint amit anno a Corsair 1c -vel. -
Amaymon #24128 Én HB-n is durván bekorlátoznám a látótávot. A magassági fölény drasztikusan leértékelődne, de nem csökkenne a taktikai haszna. Cserébe megszűnne az abnormális űrverseny. -
sulouos #24127 Az bizony nem a németek hibája, ha az angolok az eredetileg se túl izmos gépükre háromszor annyi fegyvert aggatnak :D -
bgabor #24126 Földön ja, és mire félúton találkoznak, a németeknek 3000 méter magasságelőnyük van, annyival jobban emelkednek. Így gondoltam. -
twi452 #24125 Q. Will we see IL-2 armed with 2x37mm cannons?
A. You certainly will!
trololo :D