38447
-
sulouos #24204 Egyébként marha érdekes a youtube előzményeket hónapokra visszamenőleg megnézni, találtam pár videót amit elindítottam hogy "na ezt majd holnap megnézem, csak legyen meg az előzmények között", aztán most bukkanok rájuk. -
bgabor #24203 Jól látszik a videón hogy az alsó lövésztorony nem tüzel, a föld felé néznek a csövei (ahogy az orr alatt lévő lövésztorony csövei is). Amit látunk, az nem egy támadás, hanem egy kegyelemdöfés egy már magát védeni képtelen, de még repülő bombázónak. -
sulouos #24202 Nem ismerjük a felső és alsó lövegtornyok holttereit, de gyanítom hogy nem viccből ültettek be még egy embert a gép farkába, hanem azért, hogy a felső és alsó lövészeknek ne kelljen a hátsó vezérsíkok kerülgetésével pöcsölni, mint mondjuk a német vagy szovjet bombázókon. -
#24201 Na ez jogos. -
Glo #24200 Tegyük hozzá, hogy a valóságban az a pilóta aki elnézte, hogy merről kell egy bombert támadni.. nos annak a guncam videószalagja elégett a gépével együtt :) -
bgabor #24199 Aha. Vonjunk már le messzemenő következtetéseket egyetlen videóból, aminek a körülményeit nem ismerjük, mert az annyira bölcs dolog!
(netán a fölső és alsó lövész már halott/sebesült, mert ez a sokadik rácsapás a gépre, elfogyott a lőszer, elromlott a toronymozgató mechhanika mert elszállt az elektromos rendszer stb, soroljam még a lehetőségeket hogy miért nem tüzelnek?)
Szerintem gondold át mégegyszer. Egyébként az egész B-17/B-24/Liberator/Reisan/Shinzan stb. úgy van megtervezve hogy ne legyenek holtterek a gép körül, ezért átfedik egymást a lövészek tűzzónái.
Tehát támadó gépként tutira nem fogsz tudni magadnak holtteret csinálni, hogy aztán onnan támadhasd a hajtóműveket, amerről a legsérülékenyebbek(hátulról, hiszen nem mozognak oldalirányban, könnyű lövés) -
#24198 Najó, most a játékról, vagy valóságról van szó? :D
Mert a 2. vh-s felvételben szépen beálltak hátra a németek, és szétkapták. A játék. Nos igen, az más, faroklövészes gépek mögé nem szívesen megyek. -
sulouos #24197 Megtaláltam azt a videót, amelyikre gondoltam!
-
Glo #24196 A videón az ai lövészek tüzeltek :))) -
#24195 A videó nem ezt mutatja. -
bgabor #24194 Ezt azért nem hiszem, mert a B-17/B-24eseken konkrétan három lövész néz hátrafelé, a faroklövészen kívül még a fölső és az alsó lövésztorony is. Hiába lősz ki egyet, marad még kettő. Ráadásul ha beállnak a bombázó mögé kilövöldözni holmi lövészeket, akkor három darab duplacsövű .50-es fog rájuk lőni folyamatosan. Gyakorlatilag szitává lövik ha akár csak egy pillanatra is beáll a bombázó mögé. A vadászgép motorjának meg szemből elég egy-két golyó, és hamar leáll. -
#24193 :'DDDD -
sulouos #24192 Tudom, tapasztaltam :D -
Glo #24191 A játékban 2:03-nál már nem élnél :)) -
twi452 #24190 Meg is kellett örökítenem, szegények azt se tudták merre lőjenek úgy kapkodtak :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sulouos #24189 02:00-nál kezdődik az említett rész.
-
#24188 igen, jobban átgondolva a dolgokat valószínűbb hogy úgy lesz ahogy te mondod, pedig milyen jó lett volna :) -
sulouos #24187 A németek eredetileg sokszor "csináltak" holtteret az amerikás bombázóknak, beálltak mögé, egy rövid sorozattal kilőtték a faroklövészt, aztán a holttérben maradva szépen végigmentek 2-3-4 motoron. Van is egy ilyen gun camera footage videó, mindjárt megkeresem. -
Amaymon #24186 "és hogy mikor kell használni?"
Én általában addig használom, amíg harcközeli helyzetbe nem kerülök. A trimelés hatása sebesség függő. Durván oda lehet verni szerintem a gépet miatta, harcban már leveszem és inkább pedálozok a szélsőséges sebesség viszonyok miatt. -
twi452 #24185 Az 100%, hogy nem így lesz :)
Eddig is 400-at lehetett mindig ilyennél szerezni ha jól rémlik csak nem úgy volt, hogy x után 400at kaptál hanem szét volt darabolva az összeg.
Első győztes kör 50 aztán utána 100 és ha mindent megcsináltál akkor azzal együtt jött össze összesen a 400 arany :)
-
#24184 köszi a választ! viszont szerintem minden győzelemnél írják a 400 sast :)
lemegy 25 kör, és ha abból csak 10 win az is 4000 gold :P
(de szép is lenne) :)
Jó lenne ha megvehetném a B-25j-30 bombázót :P -
vajakos21 #24183 bennt kell maradni,mert már odafigyelnek erre is. -
vajakos21 #24182 Főleg hogy sokan beállnak a seggébe. A 2 db 20mmes meg gyenge főleg hogy lőszer sincs sok.( Amúgy hol van viszonylagos holttere? ) Mondjuk 2 már leesett tőlem....vannak csodák. Egy le volt sebezve, a másik meg szemből alulról -
twi452 #24181 a 2 zerot igen..:D nem sokáig húzták :) egy zero elmenekült az első rácsapása után mert kapott a nyakába szeretet az megmenekült :)
a másik 3 az ai kamikaze kill :) úgy kezdtem a kört, hogy befordultam közéjük a formációba és hagytam, hogy boogie-zanak a lövészek :D
Kár, hogy ők is amint közel érsz szétrebbennek úgyhogy csak 3 jött össze :)
más:
Szóval harmadikán lesz egy atomnagy stresszteszt megint :D Kell is a tankok miatt :P -
#24180 Pff, legalább mind a seggedbe ment, és úgy kaptad le őket? :DD -
twi452 #24179 eddig mindig úgy volt, hogy x csatát kellett megnyerni és akkor megkaptad a jutalmad
itt még nem tudjuk a részleteket, hogy mit kell teljesíteni de nem kell hozzá prémium meg semmi ilyesmi
valószínűleg nyerj x csatát és megkapod -
#24178 bocs ha hülyeséget kérdezek, de vasárnap 16 és 20 között az is kap winenként 400 aranysast akinek nincs prémiuma?
na meg szerintetek bent kell maradni a kör végéig hogy felírja a goldot? -
twi452 #24177 na ez a Liberator tényleg a trollkirály frb-ben xD
5x-ös szorzó ide vagy oda :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Paladin #24176 Én vagyok az utolsó, aki le akarna beszélni joystickról, de tudd, hogy HB-n nagy hátrány, főleg, h a cockipthez is ragaszkodik az ember.
Nem arról van szó, h nem lehet úgy játszani (én nem is csinálnám másképp), de nagy kudarctűrő képesség kell hozzá, főleg, ha különösebben ügyes sem vagy, mint pl. én :) -
#24175 Állítsd be a bill.-t is irányításra ( csűrőlapok ) és a kettőt használd együtt ha dogfigt van. Pontos célzásánl meg csak az egeret használd zoom-al. -
#24174 Na most mentem pár kört mouse aimmel és tök jó így irányítani a gépet, egészen addig amíg harcra nem kerül a sor. De amint forogni kell valaki után teljesen elveszítem a kontrollt. Marad a sima billentyűzet, de azzal meg képtelenség precízen célozni. :(
-
#24173 Én csak azért javaslom ezt hogy kiderüljön melyik játék mód az ami hosszabb távon le tud kötni. Ha AB-ban maradsz akkor oda tényleg felesleges a joy mert a bill/egér párossal a legtöbb ember jobban teljesít. HB módban már érdemes joyon filózni.
Szerintem. :) -
twi452 #24172 szánj rá időt :) élvezetes tud lenni egér+bill kombó
és még mindig jobb annál mintha veszel egy joy-t aztán sokat szívsz vele és félrerakod :)
Mert ilyen elő-előfordul, nálam legalábbis be szokott csapni ilyesmi amikor próbálok historical-ra menni joy-al :D
Oda valami szuper zen idegállapot kéne, hogy legyen türelmem "beletanulni" :) -
#24171 Idegenkedem nagyon ettől a mouse aimtől egy repülős stuffban, de megfontolom.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! ;) -
Paladin #24170 Tényleg, felületesen olvastam :) -
#24169 Szerintem először tolj le pár száz csatát AB/HB módban mouse aim-el ( mellé használd a billentyűzetet is ! ) aztán ha úgy érzed minden okés és esetleg lépnél tovább FRB-re akkor válts joy-ra. -
vajakos21 #24168 Extreme 3 at viszek.(kár hogy sok a postaköltség mert x52 nagyon jò áron van ebayen...vagy ha postával is megérné azt nem küldi hun.ba) -
twi452 #24167 tudom azért mondtam a joy-os részét :D -
Paladin #24166 Hotas X inkább 13-15. Azért nem is ajánlottam :) -
vajakos21 #24165 Iwo jima:-) szeressük.Ha megvam a b24 korlát akkor hozható.(és meglesz ma a shiden kai....amit tesztre tudok csak használni mert se event se rb japó nincs)