War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Most, hogy meglett a 2, Ki-61(b), teszek kísérletet tier5-6-ban
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Én is azzal kezdtem de egyszerûen nincs olyan szint ahol jó lenne..
0-1nél az orosz golyóokádó hulladékok te meg 2 kis pötyögtetõvel.. engem baromira frusztrált 😄
néztem a 7es 8as zerokkal is pár kört az még so-so néha jól jön ki a lépés de inkább nem
elsõ beaufighter, spit és a 2 hurri a felállás amivel nyomom és ezzel elég jól lehet menni 😊
néhány nap arcade-ozással azért össze lehet szedni viszonylag kényelmesen 😊
ha valakinek sok ideje és mégtöbb türelme van az mindegyiket meg tudja szerezni 😊
Ha megnézed az adatlapját látod, hogy alig játszott eddig a játékkal.
Látszik, hogy mûködik az mm-ben az eredményesség figyelõ is 😄
És a hülye meghalt 2 perc alatt, pedig MI airkill gyûjtést lehetett volna ott végezni azzal nem? <#buck>#buck>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
egérrel nem lehet mert az instructor mindig arra törekszik, hogy oda irányítsa a gépet ahova nézel vele és ott szintbe hozza neked
a lovagiasság kérdése meg itt.. ez nem az a játék maradjunk annyiban
soha nem is lesz az addig amíg xp-ért és pénz-ért mennek be gyilkolni a gyerekek 😊
Nos nem tudom,hogy arcade ban mennyire lehet hasznosítani (bár én buzdítanék mindenkit,hogy tendáljon a full realítás felé) de az egyik legjobb védekezési manõver ha kapja az ember a hatot az a palást orsó.
Ezt úgy kéne elképzelni,hogy jön az ellen hátulról,elviekben egy nagyobb sebességgel ha közeledik ugye,na mi észleljük a problemát.
Képzeljünk el egy hengert magunk elõtt ,egy olyan manõvert kellene alkalmazni amiben a henger oldalán (palást) csinálunk egy spirál manõvert. Ennek az az elõnye,hogy a sebességünket nem vesztjük el ámde megnöveljük az utat ,az ellenfél ha hirtelen csináljuk ezt nem követi le így túlszalad rajtunk,ha szerencsénk van még a gázt is lekapja,na de akkor már pont elõttünk van az ipse ,mi meg ugye a meglévõ sebességünkkel már ott vagyunk a valagába s vígan szegecselhetjük.
Mondom nem tudom,hogy ez mennyire jön be arcade ban,de elvileg ez szimplán sebesség függõ dolog így a repgépek tulajdonságai nem befolyásolják a manõvert,a kérdés már csak az,hogy egérrel és billel ez mennyire kivitelezhetõ,.
Bár aki komolyan belemerül ebbe a mûfajba ,az elõbb utóbb úgy is vesz joy-t,aztán egy még jobbat😊) no meg lépked majd fel a szinteken,meg sem áll a csúcsig,ez szent meggyõzõdésem.
A kollegának aki berzenkedik😊Sikora.
A gyakorlás csodákra képes!Sose a technikába keressük a hibát,hanem magunkban. Az életbõl is lehetne példát hozni.
It van egy kivételes pilóta
Olvasd el mivel ,mik ellen ért el harci sikereket.És mennyit!!!
Azt nem lehet mondani,hogy a Fokker D.XXI pariban lett volna egy ratával😊
Coral.
Ebben a témában tamáskodnék,mármint az egymás iránt tanúsított lovagiasság ügyben.
Én erre nagyon kényes vagyok, pl leszálló,felszálló gépeket ,de még a sérült vergõdõ ellenfelet sem lövöm. Lehet szentimentális baromság ,de azt hiszem kifizetõdik ez , mert volt már nemegyszer,hogy hazakísértem a szétlõtt ellenfelet,vagy írtam neki ,hogy menjen békével.Olyan is a hírem. Volt olyan is,hogy 4 en szegecseltek már és mikor beírtam ,hogy a gépnek annyi, rászóltak az egyik vérben forgó szemû angol srácra a társai,hogy vagy békén hagy ,vagy õk lövik le.
Nem rossz érzés az ,ha megvan a kölcsönös tisztelet ,vagy nem ?😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1333838627
5-6 szint különbség szerintem színesíti a játékot. Én attól kapnék herótot, ha mindig ugyanazokat a gépeket kellene látni azonos szinten. Nem mindig, de ha valaki behoz egy nagyobb tiert, annak lesz egy párja az ellenfélnél. Ha lenne csapatmunka, azoknak kellene egymást lerendezni, enyhe csapatsegítséggel.
RB-n szerencsére a szint különbség annyira nem dominál, mint HB-n. Az a fura, hogy ott jobbnak tûnik az MM, mint anno HB-n. Inkább tele nyomja bot-al, mintsem áthágja a szabályt. Csúcsidõben megyek általában, lehet csúcsidõn kívül ott is van érdekes párosítás, de az engem max. hétvégén érint.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
- ugye nem Arcadeban játszol megint? Mert ott a sebesség elõny semmit se jelent, lévén hogy ott ugye nincs fizika
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Voltam anno olyan meccsben mikor egy nagyobb klántag 1vs2-ben nem kezdett el körözgetni az AAA felett hanem inkább nekünk támadt. Kilõttük, de ha ne adj isten az egyikünket leszedi már jobban gazdálkodott az idejével, mintha fél óráig még ott körözget "kempel". Azon idõ alatt egyébként a következõ meccsen többszörösét begyûjti.
A birka tömeg mindig a rosszabb utat választja. Nem bölcs mint GrmlZ és nem fair, mint A neves klán member.
Az op gép!Alacsony magasságon fordulózva bohócot csinál bármibõl!A vadászokat simán bedarálja azzal a tûzerõvel.A bombázókra meg majd rámegy más.😊
Még fullos Hayabusával is 2x megnézem a szitut mielõtt rácsapok egyre.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...