War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy hülyeséget írtam csak Én nem tudok róla?
ITT megtalálod a zseniális GrmlZ HB videóját arról, hogyan érdemes a BF-110est repülni. Nekem az egyik kedvenc gépem, megéri vele gyakorolni.
De mire belejövök döbbenek rá, az a játékmód már nem a lion és nem az xp-rõl szól, hanem önmaga a harc a motiváció. Ahogy egy normális játékban illik. Nem a bónuszokért pörög az ember, hanem a játékot élvezi. Mondjuk ez akármelyikre igaz lehetne, de az AB-t a sok casual játékos elrontja, HB-ra is kezdenek beszivárogni, de a tét ott már nagy. Ráadásul az instruktor nem hagyja úgy vezetni a gépeket, ahogy a készítõk megálmodták.
az is igaz, hogy a hajamat is kitéptem szinte mert a csapatom fele csak a rádióüzeneteket ismerte..de azokat nagyon és nyomták is másodpercenként felváltva..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindezt úgy, hogy az elsõ hurikánt le rammolták. A csata meg akkor ért véget, amikor egy buffalo már égett, és egy tail nélküli pe2 zuhant. Szóval lett volna ez még több is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem vagyok nagy HB játékos, aláírom, de a HB csatáim nagy része ilyen tapasztalatokat hoz. Ha jól rémlik egy teljes értékû kill-t szeretem, azt is Ju-87D-5-el (óvatlan volt egy Hurricane). 10 csatából átlag 8-ban az ellenfél vonalait se nagyon érem el, és valahogy mindig felettem vannak az ellenfél vadászai, még akkor is, ha akkurátus emelkedésbe fogok az elejétõl... :\
Az ember szereti a kihívásokat, rendben, de a konstans szívás letöri a vállalkozói kedvét még azoknak is, akik amúgy elõre szeretnének lépni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Joy az van, futni is futna, tapasztalat meg tudás, na az nincsen.
Itt jön képbe pl az,hogy tudj navigálni😊
Ez alap. Bár nem bonyolult nagyon de azért nem is 5 perc alatt elsajátítható.
Azért nem kell túlmisztifikálni a dolgot ,de az tény ,hogy pl az ATAG on ,vagy a szervezett háborúkban (ott mindig 100 játékos van) már komoly és felkészült krapekok vannak. Nem csak szõrmentén ismerik a repülést,de vérre menõ viták vannak egyes gépek teljesítményérõl ,de olyanokról,hogy tizedmásodpercekrõl és centiméterekrõl vitatkoznak😊
Más világ na😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Abban pont az a lényeg hogy foglalkozz vele 😄 Clod HC játékosoknak való. Nagyon jól emulált az avionika TF 3.01-es peccsel. Jó PC kell hozzá. A belépõ cpu i7(5) és min. egy NV 6xx, hogy normálisan fusson. Kevés konkurens játékos van a szerón, per pill 24 ember. Azok is vér fanatikusok, szinte behozhatatlan elõnnyel.
Szoktam ott repkedni, heti néhányszor, de általában az a vége, hogy inkább átjövök WT-zni. Egyszerûen nincs hely ismeretem, a minimapon nem tudom biztosra hol vagyok (ezért spotolni is nehezebb, mint itt), és úgy baromi nehéz harci szituba keveredni. WT-ben több a sikerélmény. Fél év alatt WT FRB-n össze szedhetsz 1000 feletti pkt, ATAG-on már pro vagy ha évi 300-at 😊
Mondjuk azt tudni kell,hogy ide kell a joy anélkül esélytelen a dolog,itt a lövés a célzás sem olyan egyszerû,a gépek viselkedése is más.
Én sose próbáltam.
Cifu!
Ez lehetséges ,de biztos lesznek sokan ,vagy kevesen akik többre vágynak.
A nehézségek sokszor több motivációt jelentenek 😊 Legalábbis én mindig így voltam vele.
Annó Il2 vel ofline sokat repkedtem,az AI már nem volt ellenfél.
Az UBI nak volt szervere na oda beficcentem,hogy akkor most (már nagyon királynak éreztem magam) mindenkit lelövök.Volt egy Lengyel srác Katarchuck (a mai napig jóban vagyunk) na az 100 ból 100 X lealázott.
Hónapokig gyakoroltam,,visszanéztem a harcainkat ,mit ,hogy csinál,és fél év után elõször legyõztem😊Azt az érzést nem tudom elmondani😊Utána egyre többször.
Késõbb Rátaláltam a Lobby ra ahol nagyon sok szerver és játékos volt.
Láttam ,hogy 2 VO.101 Pumás repked egy szerveren ,(én már akkor azt hittem ,hogy én vagyok a levegõ császára) beléptem ,köszöntem illendõen és nem kis arccal megkérdeztem,hogy nem baj e,hogy lelövöm õket.
Mondták,hogy természetesen nem baj. Úgy megaláztak,hogy majdnem ketté törtem a joy omat😊 Megint jött pár hónap szerény készülõdés.
Azt megtanultam,hogy mindig van egy jobb ,és a szerénység az fontos😊))
Szóval aki a repülést ,és ezt a korszakot szereti az szerintem tovább fog lépni.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
@Coral Springs: Hmmm, most, hogy mondod, head-on esetén tényleg jól jöhet, majd kipróbálom, köszi az ötletet 😊
1:18-tól
De elõbb utóbb szerintem mindenki tovább fog lépni és akkor biza elõjönnek ezek a szép manõverek😊
Így marad a parasztmegoldás: ívelõlapokat kiteszed, motort nullára, és ha elég ostoba, hogy ne forduljon le, akkor pont az orrod elé kerül.
Persze ha nehezebb / zuhanásban jobban gyorsuló géped van, akkor ez a megoldás, vagyis zuhansz, sebességet gyûjtesz, és lehagyod...
A kék csíkot húzó csinálja,szép elnyújtott. Azért kell gyakorolni😊
Valami ilyesmi.
Elõbb csak csûrsz, és az a vezetett orsó. Azért pedál is jó ha van hozzá mert be is kéne lépni a valóságban de itt ez most nem lényeg.
Ha a vezetett orsót meghúzod (mármint a botot) és orsó közben végig húzva van, akkor palást orsó lesz, mert miközben emelkedsz, közben csûrsz is.
Így a sebességed állandó marad ,viszont a megtett út hosszabb mint aki ugyanazzal a sebességgel egyenesen repül,ergo megelõz.
Én kicsit leálltam a játékkal, mert iszonyat nyomorék vagyok. felszállok. 2 perc repülés. Elsõ enemi-t meglátom. Na mondom leszedem. Gondolat közben már oda a valamim. 😄
Azt mondjátok már el, hogy a Yaw nálatok is úgy rángat?? Engem ez nagyon idegesít. Engedhetné lassabban is vissza. Mert ahogy yaw-al fordulok az enemy után és elengedem a yaw-ot. A gép beleng meg mindent csinál, de a célon tartani a gépet képtelenség. Lehetne állítani ennek az érzékenységét, hogy milyen gyorsan mozduljon vissza eredeti pozícióba. Amúgy Én is egy Logitech extreme 3d pro joy-t használok és még azzal is borzalmas a yaw irányítása.
Én megkaptam már,hogy népmûvészeti agyagedény ,no meg gyáva vagyok,mert miért nem állok le velük dogolni,lévén õk bátor ,és borzasztó jó dogfight pilóták.
Most erre mit mondhat az ember?😊
Mondtam,hogy tökéletesen igaza van,de ha megnézi a statot akkor látszik is,hogy õk bátor halottak,én meg gyáva élõ volnék.Abba is maradt a hõbõrgés.
Azóta pl evvel az angol sráccal egész jóba vagyok,egyszer szintbe összeakadtunk,volt egy kis forgolódás,aztán leesett. Elnézést is kért 😊
Szóval mindenki játssza a maga játékát.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
De ahogy Gida mondotta, a Sast nem érdeklik a keselyûk,hagy nekik koncot😊)
Na meg vagy amikor elõzékeny vagy oszt a koma úgy érzi ,hogy azért csak megkínál egy kis vassal,nehogy túl könnyû legyen a géped😊
Van is egy ilyen videóm is. Na ott bepipultam.
itt
Még csak pár napja játszom és egy olyan kérdésem lenne hogy olyan szintre sorol be kb. a MM amilyen géppel repülök? Tehát hiába vagyok egy országban pl 5-ös szintû ha reserve gépekkel repülök akkor visszarak alacsonyabb szintû gépek közé?
\"We are only slaves to our temptations\"\"
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Amúgy semmire. No meg akkor biztos hogy megkapom 😊
2 év arty gyûlölet után az elsõ gameplay teaser, hogy valaki, aki ellen ugyanúgy SEMMI védelmed nincs, felülrõl-hátulról seggbe-aláz és tovarepül. Ráadásul egy USSR Peska a "nemes" GER Panthert <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
csak nekem az az érzésem, hogy ezek (Gaijin) nem olvasgatták SOSE a WG fórumokat?
Személyes véleményem, hogy a lehetõ legrosszabb dologról csináltak animációt. Szarrá bombáztak egy tankot 😊)
WoT-os Artyk után nem éppen lelkesítõ teaser.
A másik oldalon nem volt menet közben egy magas szintû gép? Csak nem tûnt fel, mert a végeredménynél csak az ucsót mutatja.