War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Több hétig ment a japán (szvsz új gépeket fognak kapni), most szerintem a tankok miatt idõnként visszatérõ lesz a ger-rus.
bardocz
Engem annyira nem zavar. He 112 B0-val mentem egy kört, az ai kétfedelû simán felemelkedett hozzám, és szétkapott, és ez lett a duplázóm. Nem az a kör, ahol 3 gépet szedtem le, ami lehetett volna 4 is, ha megadja a gép az egyik kill-t, amikor a pilóta belevezette a földbe. És ha az utolsó majmuk kilép, vagy legalább felszáll, hogy ne keljen a bázisukig elrepülni, akkor duplázhattam volna azt a kört, mert kb fél perc eltérés volt a két játék vége között. Ez ilyenek úgy felkúrnak, ha nem akar játszani minek lép be? Egész meccsen annyit csinált, hogy kétszer földhözvágta a gépét a kifutón, és amikor odaértem én, akkor harmadszor is, és akkor vesztettek, miközben engem leszedett az aaa.
Valaki válasz erre? #20657

Vagy hülyeséget írtam csak Én nem tudok róla?
Na ,ger-rus FRB. Meg is lepõdtem volna ha map csere nélkül kibírják.Rájöttek,hogy ez orosz játék és japó-usa map van 😊
Pedig hidd el, hogy csak gyakorlás kérdése, és ugye ahogy a WoT-ban, itt is nagyságrendekkel több esélyed van ha nem egyedül mész.

ITT megtalálod a zseniális GrmlZ HB videóját arról, hogyan érdemes a BF-110est repülni. Nekem az egyik kedvenc gépem, megéri vele gyakorolni.

Elég nagy rutin kell HB-hoz. Vagy egy jó squad, ami valamennyire helyettesíti a rutint. Ma már lehet nem menne úgy, mint akkor amikor HB-ztam és 3-ad ennyi volt szerver pop. Anno elég volt stabilan 2-3 airkill/meccs a team win-hez. A többiek ki tudták használni az emberfölényt. Lionban nagyon jól hozott, sokkal jobban ment a fejlõdés, mint AB-n. FRB-n még csak most kezdek magamra találni, alapjaiban nulláról újra kellett tanulni, átértékelni mindent az irányítástól kezdve.

De mire belejövök döbbenek rá, az a játékmód már nem a lion és nem az xp-rõl szól, hanem önmaga a harc a motiváció. Ahogy egy normális játékban illik. Nem a bónuszokért pörög az ember, hanem a játékot élvezi. Mondjuk ez akármelyikre igaz lehetne, de az AB-t a sok casual játékos elrontja, HB-ra is kezdenek beszivárogni, de a tét ott már nagy. Ráadásul az instruktor nem hagyja úgy vezetni a gépeket, ahogy a készítõk megálmodták.
nem tudom mi volt a 40k-s achievement de elfogadom 😄
az is igaz, hogy a hajamat is kitéptem szinte mert a csapatom fele csak a rádióüzeneteket ismerte..de azokat nagyon és nyomták is másodpercenként felváltva..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért ezt elfogadtam volna first winnek is, de ki kellett kapnunk.

Mindezt úgy, hogy az elsõ hurikánt le rammolták. A csata meg akkor ért véget, amikor egy buffalo már égett, és egy tail nélküli pe2 zuhant. Szóval lett volna ez még több is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Her Laca
Mondjuk idõm nekem sincs már annyira😊De heti egyszer kétszer azért egy -két órát tudok rá szakítani.Persze sokat nem kell már tanulnom 😊 így azért könnyebb a helyzetem.Most ,hogy mondod ,vége is a F1 nek menek egy kört csinálok egy videót😊Hátha kisül valami szép kis akció belõle.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

[NST]Cifu
Én is IL-2-õztem, Su-27-eztem, LO-MAC-oztam, de manapság egyre kevésbé van idõm, energiám és kedvem azért játszani, hogy nálam jóval többet játszó, jóval tapasztaltabb játékosoknak legyek ingyenfrag. A legutóbbi HB-zásom így nézett ki: Bf-110C-4-el bemegyek, ez már fullos gép, a hasa alá rakok két 250kg-os bombát, hogy elõször lecsapok a földi célokra, aztán segítek a társaknak. Eredmény? Elkezdek a Ju-87-esekkel együtt repülni, de õk úgy döntenek, hogy laposkúszásban közelítik meg a célt, így megyek magasra, fent van egy Bf-110 és két M.C.202 (összesen ennyi vadász van a mi oldalunkon, a többi Junkers vagy Heinkel), csatlakozom hozzájuk. Jön egy magányos Beaufighter,elsõ rácsapásra lelövi a másik 110-est, én kikerülöm, hogy mögé kerüljek, eközben bealázza az egyik Folgore-t is (head-onozott a lelkem egy Beau-val...), ekkor sikerül egy sorozattal végigvernem, de messze nem ideális körülmények között. Mögém kerül eztán, és bár próbálom kimanõverezni, csak kb. másfél percig húzom, ellövi a bal motort, csûrõt és ívelõlapot, innentõl kezdve béna kacsa vagyok, a következõ ráfordulásra ki is végez. A másik Folgore ekkor kegyeskedik odafáradni, de csak azért, hogy vele is gyorsan végezzen.

Nem vagyok nagy HB játékos, aláírom, de a HB csatáim nagy része ilyen tapasztalatokat hoz. Ha jól rémlik egy teljes értékû kill-t szeretem, azt is Ju-87D-5-el (óvatlan volt egy Hurricane). 10 csatából átlag 8-ban az ellenfél vonalait se nagyon érem el, és valahogy mindig felettem vannak az ellenfél vadászai, még akkor is, ha akkurátus emelkedésbe fogok az elejétõl... :\

Az ember szereti a kihívásokat, rendben, de a konstans szívás letöri a vállalkozói kedvét még azoknak is, akik amúgy elõre szeretnének lépni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

bardocz
Köszi, akkor lehet inkább hanyagolom 😄D
Joy az van, futni is futna, tapasztalat meg tudás, na az nincsen.
Her Laca
No igen😊
Itt jön képbe pl az,hogy tudj navigálni😊
Ez alap. Bár nem bonyolult nagyon de azért nem is 5 perc alatt elsajátítható.
Azért nem kell túlmisztifikálni a dolgot ,de az tény ,hogy pl az ATAG on ,vagy a szervezett háborúkban (ott mindig 100 játékos van) már komoly és felkészült krapekok vannak. Nem csak szõrmentén ismerik a repülést,de vérre menõ viták vannak egyes gépek teljesítményérõl ,de olyanokról,hogy tizedmásodpercekrõl és centiméterekrõl vitatkoznak😊
Más világ na😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

"Clod-ban van olyan mód, ahol a hûtõvel, és hasonlókkal nem kell foglalkozni? Mert látom csak 10euro steam-en. Bár eléggé béna vagyok még itt is, de lehet kipróbálnám."

Abban pont az a lényeg hogy foglalkozz vele 😄 Clod HC játékosoknak való. Nagyon jól emulált az avionika TF 3.01-es peccsel. Jó PC kell hozzá. A belépõ cpu i7(5) és min. egy NV 6xx, hogy normálisan fusson. Kevés konkurens játékos van a szerón, per pill 24 ember. Azok is vér fanatikusok, szinte behozhatatlan elõnnyel.

Szoktam ott repkedni, heti néhányszor, de általában az a vége, hogy inkább átjövök WT-zni. Egyszerûen nincs hely ismeretem, a minimapon nem tudom biztosra hol vagyok (ezért spotolni is nehezebb, mint itt), és úgy baromi nehéz harci szituba keveredni. WT-ben több a sikerélmény. Fél év alatt WT FRB-n össze szedhetsz 1000 feletti pkt, ATAG-on már pro vagy ha évi 300-at 😊
Her Laca
Megnéztem. Be tudod állítgatni ,egészen le lehet butítani.
Mondjuk azt tudni kell,hogy ide kell a joy anélkül esélytelen a dolog,itt a lövés a célzás sem olyan egyszerû,a gépek viselkedése is más.

Her Laca
Fogalmam sincs😊 Elvileg asszem be lehet állítani,de online talán csak egy -két szerver van ami úgy mûködik.
Én sose próbáltam.

Cifu!

Ez lehetséges ,de biztos lesznek sokan ,vagy kevesen akik többre vágynak.
A nehézségek sokszor több motivációt jelentenek 😊 Legalábbis én mindig így voltam vele.
Annó Il2 vel ofline sokat repkedtem,az AI már nem volt ellenfél.
Az UBI nak volt szervere na oda beficcentem,hogy akkor most (már nagyon királynak éreztem magam) mindenkit lelövök.Volt egy Lengyel srác Katarchuck (a mai napig jóban vagyunk) na az 100 ból 100 X lealázott.
Hónapokig gyakoroltam,,visszanéztem a harcainkat ,mit ,hogy csinál,és fél év után elõször legyõztem😊Azt az érzést nem tudom elmondani😊Utána egyre többször.
Késõbb Rátaláltam a Lobby ra ahol nagyon sok szerver és játékos volt.
Láttam ,hogy 2 VO.101 Pumás repked egy szerveren ,(én már akkor azt hittem ,hogy én vagyok a levegõ császára) beléptem ,köszöntem illendõen és nem kis arccal megkérdeztem,hogy nem baj e,hogy lelövöm õket.
Mondták,hogy természetesen nem baj. Úgy megaláztak,hogy majdnem ketté törtem a joy omat😊 Megint jött pár hónap szerény készülõdés.
Azt megtanultam,hogy mindig van egy jobb ,és a szerénység az fontos😊))
Szóval aki a repülést ,és ezt a korszakot szereti az szerintem tovább fog lépni.

Na igen voltak jópáran a tetvek 😊 Jó régi videó ez már, csak a túlélés volt a cél, egy csapattársam volt velem õ szépen tisztogatott mögöttem akit csak tudott 😊 Õt valahogy teljesen figyelmen kívül hagyták csak rám jött az összes japó 😊
Coral Springs
<#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Jól betalált a fél enemy team, engem ilyenkor már szétvetne az ideg. Bár én a fordulgatás helyett emelkedtem volna.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

bardocz
Clod-ban van olyan mód, ahol a hûtõvel, és hasonlókkal nem kell foglalkozni? Mert látom csak 10euro steam-en. Bár eléggé béna vagyok még itt is, de lehet kipróbálnám.
[NST]Cifu
@Her Laca: A többség nem lép tovább, mert nem élvezik azt, hogy 5 percig csak a célzóna felé repülnek, az AB pörgõs, élvezetes játékot nyújt nekik, miért váltsanak. Aki meg ki is akarja magát próbálni, az azzal szembesül, hogy a sokkal kevesebb játékos miatt már HB-ben se áll a helyzet magaslatán az MM, és hamar elveszi az ember kedvét az, hogy folyamatosan lemossák az égrõl a jobb (vagy jobban kifejlesztett) gépekkel repülõ, sokkal tapasztaltabb, sokszor squadban lévõ ellenfelek...

@Coral Springs: Hmmm, most, hogy mondod, head-on esetén tényleg jól jöhet, majd kipróbálom, köszi az ötletet 😊

kb ennyire lehet megcsinálni bill-el itt
1:18-tól
Coral Springs
Azért egy kezdetleges változatot be lehet mutatni, viszont az csak akkor hatásos ha valaki head on -ra invitál.

Her Laca
Írtam is ,hogy nem tudom ott mûködni fog e 😊
De elõbb utóbb szerintem mindenki tovább fog lépni és akkor biza elõjönnek ezek a szép manõverek😊

Her Laca
Bocs ezt nem hagyhattam ki itt a profik csinálnak valami hasonlókat😊

[NST]Cifu
Szvsz arcade-ban ez az instruktor miatt nem fog mûködni rendesen, én is próbálkoztam hasonló manõverrel, de nem engedi rendesen kivitelezni õket.

Így marad a parasztmegoldás: ívelõlapokat kiteszed, motort nullára, és ha elég ostoba, hogy ne forduljon le, akkor pont az orrod elé kerül.

Persze ha nehezebb / zuhanásban jobban gyorsuló géped van, akkor ez a megoldás, vagyis zuhansz, sebességet gyûjtesz, és lehagyod...

Her Laca

A kék csíkot húzó csinálja,szép elnyújtott. Azért kell gyakorolni😊

Her Laca
Úgy képzeld el, hogy csinálsz egy vezetett orsót, amikor csak a gép hossztengelye körül forog a gép. A palástorsónál pedig a forgástengely kívül esik a gépen, lényegében egy henger palástján repülsz, miközben az orsót csinálod. a gép orra pedig elõre befelé néz a henger belseje felé, mivel húzod is.

Valami ilyesmi.
Elõbb csak csûrsz, és az a vezetett orsó. Azért pedál is jó ha van hozzá mert be is kéne lépni a valóságban de itt ez most nem lényeg.
Ha a vezetett orsót meghúzod (mármint a botot) és orsó közben végig húzva van, akkor palást orsó lesz, mert miközben emelkedsz, közben csûrsz is.
Így a sebességed állandó marad ,viszont a megtett út hosszabb mint aki ugyanazzal a sebességgel egyenesen repül,ergo megelõz.

Dettó ugyan ilyen vagyok Én is. 😄 Bár örjöngeni nem szoktam. xD
Én kicsit leálltam a játékkal, mert iszonyat nyomorék vagyok. felszállok. 2 perc repülés. Elsõ enemi-t meglátom. Na mondom leszedem. Gondolat közben már oda a valamim. 😄

Azt mondjátok már el, hogy a Yaw nálatok is úgy rángat?? Engem ez nagyon idegesít. Engedhetné lassabban is vissza. Mert ahogy yaw-al fordulok az enemy után és elengedem a yaw-ot. A gép beleng meg mindent csinál, de a célon tartani a gépet képtelenség. Lehetne állítani ennek az érzékenységét, hogy milyen gyorsan mozduljon vissza eredeti pozícióba. Amúgy Én is egy Logitech extreme 3d pro joy-t használok és még azzal is borzalmas a yaw irányítása.
Coral Springs
A gyávát már én is megkaptam nem egyszer, például ( #20470 ) itt is pár napja. <#hehe>

Her Laca
Azért legyél te is megértõbb. Itt nincsenek kõbe vésett szabályok,mindenki a saját játékát játssza.Ki így ki úgy ,tehetségétõl ,vérmérsékletétõl,értékrendjétõl függõen. Ezeken nem szabad idegeskedni.
Én megkaptam már,hogy népmûvészeti agyagedény ,no meg gyáva vagyok,mert miért nem állok le velük dogolni,lévén õk bátor ,és borzasztó jó dogfight pilóták.
Most erre mit mondhat az ember?😊
Mondtam,hogy tökéletesen igaza van,de ha megnézi a statot akkor látszik is,hogy õk bátor halottak,én meg gyáva élõ volnék.Abba is maradt a hõbõrgés.
Azóta pl evvel az angol sráccal egész jóba vagyok,egyszer szintbe összeakadtunk,volt egy kis forgolódás,aztán leesett. Elnézést is kért 😊
Szóval mindenki játssza a maga játékát.

Animefox
Rajzold már le.... valahogy nem tudom elképzelni a figurát...

Coral Springs
Na ez meg a másik agydefekt, amikor valaki ott dekkol a kifutón, rosszabb esetben felette köröz, abban bízva hogy majd aki megtámadja, azt lelövi a légvédelem. Mirõl beszélünk ? Persze ez is egy lehetõség amivel lehet élni, ha egy komolyabb túlerõ van a picsádban én azt mondom, miért ne. Ha nincs senki mögötted, akkor viszont valami taktikát alkalmazva ki kell menni harcolni, vagy ki kell lépni. De sokan még 1 vs 1 -ben is megpróbálják a légvédelem fölé csalogatni az ellenfelet, ebben van valami tisztelet ? Túlsúlyban vannak sajnos a hülyegyerekek, felesleges firtatni.

Szerintem nem vette az adást, hogy tudatosan kíséred és amit a látótérbe kerültél tak tak 😊
Értem. Köszönöm a válaszokat! 😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

[NST]Cifu
Igen, a lényeg, hogy legmagasabb berakott gép besorolása számít. Tehát ha mindegyik gép reserve v. 0 v. 1, akkor a 0-1 bracketbe rak, ha viszont van bent egy 5-ös, akkor már a 4-5 bracketbe.

Her Laca
Persze itt sem mindig és minden egyértelmû. Azért ugye vannak a gyakorlatlanabb srácok,akiknek minden kill "fontos" õk aztán nem ismernek se istent se embert,a zuhanó gépet aminek már szárnya sincs is lövik,csak ,hogy pontocskáik legyenek.😊
De ahogy Gida mondotta, a Sast nem érdeklik a keselyûk,hagy nekik koncot😊)
Na meg vagy amikor elõzékeny vagy oszt a koma úgy érzi ,hogy azért csak megkínál egy kis vassal,nehogy túl könnyû legyen a géped😊
Van is egy ilyen videóm is. Na ott bepipultam.
itt

igen az aktív gépeid alapján sorsol be nem a szinted alapján
Sziasztok!

Még csak pár napja játszom és egy olyan kérdésem lenne hogy olyan szintre sorol be kb. a MM amilyen géppel repülök? Tehát hiába vagyok egy országban pl 5-ös szintû ha reserve gépekkel repülök akkor visszarak alacsonyabb szintû gépek közé?

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Coral Springs
Azt arra kapod ha lelõsz 12 -nél több gépet. Régebben ha jól emlékszem még 14-15 volt a határ.

Teljesen egy az általunk ismeretlen rendszer szerint fog zajlani. WWW mód opcionális lesz úgy tudom. Mindenesetre nem olyan veszélyes ahogy látszik, mert a peshka könnyû célpont a németnek. Sok függ a map készítõktõl is.
WT-ben is lehetne úriembernek lenni sokszor, és kiléphetne mikor leszáll, de kell inkább az airfielden ül akár 1 óra hosszat bosszantásképp, pedig kiléphetne RB-n büntetlenül. Nagyon ritka, mikor megkéri az ellenfelet valaki ne lõjetek le, cserébe kilépek.
[NST]Cifu
A "semmi" védelem nem igaz, ugyanis a német oldalon is kell lennie attacket gépeknek, illetve mindkét oldalon vadász gépeknek, amelyek feladata az ellenséges attackerek felaprítása...

Nortai
Ezt is, hogy miért kaptam rejtély. kép

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Her Laca
Nem deglik meg😊 van akinek ez fontos. Sokan úgy fogják fel ezt mintha igazi harc lenne.
Amúgy semmire. No meg akkor biztos hogy megkapom 😊

f24sg
Pont ez jutott eszembe!
2 év arty gyûlölet után az elsõ gameplay teaser, hogy valaki, aki ellen ugyanúgy SEMMI védelmed nincs, felülrõl-hátulról seggbe-aláz és tovarepül. Ráadásul egy USSR Peska a "nemes" GER Panthert <#idiota><#taps>

csak nekem az az érzésem, hogy ezek (Gaijin) nem olvasgatták SOSE a WG fórumokat?

Na még van pár nappal több, mint egy hónap a tankos részig, ha betartják a ps4 launch-t.

Személyes véleményem, hogy a lehetõ legrosszabb dologról csináltak animációt. Szarrá bombáztak egy tankot 😊)

WoT-os Artyk után nem éppen lelkesítõ teaser.
Bocs elnéztem ez nem a vége képernyõ.
Mi a különös? Láthatólag mintha nem nagyon tudta volna kihasználni. 1 kill az egész meccs alatt? 😊)) Az sokkal furább, mint hogy ott van.

A másik oldalon nem volt menet közben egy magas szintû gép? Csak nem tûnt fel, mert a végeredménynél csak az ucsót mutatja.
CloD-ban Mire jó ha kiugrik, milyen elõnye lesz?