38447
-
twi452 #24284 jópofa az extra hb event :D
bármilyen 3 reserve gépes felállás, ab térképek, hb nehézség + levegőben utántöltés :D -
Glo #24283 During this time 5 million players have enjoyed the game and for each and every one of you we are preparing something really special:
From November 1st 06:00 GMT to November 4th 06:00 GMT (from October 31st 23:00 PDT to November 3rd 23:00 PDT)
25% special discount for all plane packs on online.gaijinent.com
Up to 400 Golden Eagles for victories on November 3rd from 15:00 GMT to 19:00 GMT (from 08:00 PDT to 12:00 PDT)
Also special 50% discount for a year's premium account, that will apply to ground forces once they are released and after that!
x5 EXP bonus for the first victory for all nations
Also, from November 1st 15:00 GMT (20:00 PDT) to November 2nd 8:00 GMT (13:00 PDT) there will be a special 50% discount for:
BTD-1
P-39K-1
F6F-3
Bf.109F-4
La-5FN
Beaufighter Mk.X
Ki-45tei
See you in the skies of War Thunder, and each of the three days will also bring new big discounts for premium and standard aircraft!
Congratulations from the War Thunder team! -
twi452 #24282 és ha nagyon elkap a gépszíj még teleaggathatod pár extrával xD
-
twi452 #24281 szimpatikus :)
a 3 állású ravasz külön öröm :)
az a gáz, hogy sehol nincs olyan hely ahol ki lehetne próbálni ilyesmit
ilyen finomságokat meg főleg sehol
mm-ról ne beszéljünk ott is csak "szárazon" lehet :) -
vajakos21 #24280 Valaki joyt keresett a napokban :
http://flightsimcontrols.com/store/joysticks/cobra-m5/
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=77287
Szovjet úgyhogy ha repülni nem is jó simán lehet belőle AK47 est csinálni 3 alkatrész cseréjével :) -
bgabor #24279 Sőt, a prémium és a 2X/5X bónusz se számít bele a gép csíkjába. Így csinált nekem a prém Spitfire több mint 5 millió XPt. Talán a legjobb gép a játékban ez, meg a brit 13-as testvére. -
twi452 #24278 Így van akkor kevesebb xp-t fog hozni utána.
Viszont a csíkba csak az az xp számít bele amit ténylegesen összeszedsz játék közben, kill-ért, assist-ért, találatért stb a meccs utáni + hozzáadott jutalmak nem.
Úgyhogy azért nem telik be olyan gyorsan :) -
robi3 #24277 tegnap estém ugyanez csak nekem 10 vesztesem volt zsinórban. -
twi452 #24276 igazából az is pont ezekben jó :)
a nagy sebességet bírják ott jön ki az igazi előnyük
a c corsair nagy előnye még a 4 gépágyú ami rettenetes pusztítást tud végezni de ehhez tartozik a magas ára és a javítási költsége is jóval magasabb ha jól rémlik
mondjuk én egy jó ideje nem játszottam ezekkel az amcsi gépekkel, nem tudom most pontosan milyenek -
#24275 akkor többre megyek vele mint a mustanggal? -
twi452 #24274 a corsair olyan mint a fóka, felvánszorogsz vele magasba aztán ha jön valami akkor lecsapsz ezerrel és izomból visszaemelkedsz :)
ha gáz van akkor meg ugyanez mert követni nem nagyon tudnak :) -
#24273 Ne nevessél ki de a 2 kingcobra közül csak az egyik van kimaxolva a másik csak félig és azzal szinte sose játszok, de amúgy a sárgával se nagyon mert nem tudok repülni ezekkel a kobrákkal. Viszont a Thunderboltokkal hihetetlenül jól tudok játszani... az aggaszt hogy tűzerőben erősebb a P51-nél is... csak a Corsair 20mm-es jobb csak... félek fordulékonyságra olyan ez a corsair mint a régiek? akkor szarban leszek... -
vajakos21 #24272 Ha nem sürgös várj.Hátha lesz akcióban -
bgabor #24271 A 11-es kingcobrát hagyd az nem kell, a 9-es ugyanazt tudja alacsonyabb tierben(tehát gyengébb ellenfelek ellen repülve). A mustangból elég a D-5ös, aztán ha azt kimaxoltad, és annyira tetszett, megveheted a D-30at. De szerintem nem fogod, mert a Mustang egy nagyon nehezen repülhető gép. Lehet vele eredményeket elérni, de nem egyszerű. Sajnos momentán amerikaiaknál a Kingcobrák az egyetlen jó gépek a tier15ös Bearcatig.
De a Kingcobrát is ki kell maxolni hogy jó legyen, például az utolsó upgrade a 37mm-es ágyúhoz hat méterrel (!) csökkenti a szórást 500 méteren. El se merem képzelni mennyit szórhat stock állapotban a 37es, mondjuk nyolc métert 500 méteren? Gyakorlatilag .20 távolság alatt nem szabad lőni vele. -
#24270 Akkor megéri megvenni azt a Corsairt? Csak olyan lassan jön össze a lóvé hogy félek mire tier 13 leszek nem lesz lóvém a 2 p51-re... vagy ettől ne féljek? Itt van pl a csíkos kingcobra, most értem el a tier 11-et de nem merem megvenni hogy ha netán mégis kéne a corsair akkor a 750 rongyot egy level alatt nem tudnám összeszedni... -
Coral Springs #24269 Na akkor a ma délelőtt. Ez nem éppen random, engem valamiért a szopóágra rakott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor #24268 Éppen a durva tűzerő miatt kerül olyan sokba.
Egyébként a második(D-30) Mustang megvételével csínján kell bánni, mert az már a Koreai háborúban alkalmazott modell, így az event csatákra (amik ugye többnyire második világháborúsak) nem lehet bemenni vele.
(Ugyebár USAF van ráírva, márpedig az amerikai légierőt csak a második világháború után nevezték át USAF-ra, korábban USAAF volt (United States Army Air Force), mert szervezetileg akkor még nem volt önálló, hanem a hadsereg alá tartozott. Csak a háború után önállósodott, így lett az USÁnak összesen 5+2 különböző fegyverneme mára.) -
#24267 A Corsair C az miért kerül 600 rongyba miközben a nála egyel magasabb tierben lévő P51 meg 380? És miért piros számmal van írva hogy 600? Csak nála... lehet jobban járnék vele mint a 2 db mustanggal amúgy? 20mm pityu az jól hangzik.. -
twi452 #24266 :D
-
sulouos #24265 Elvileg ha rámész arra, hogy az egyik szovjet legénységedet át akarod képezni, akkor valahol az elején kell lennie. De nem biztos hogy egyből megkapod, az indian summeren is volt aki 2 napot várt a gépére, mire megkapta. -
#24264 és hol kell látni ezt po-2t? mert 120 kill után sehol semmi... vagy vak vagyok. -
Glo #24263 80-al felszáll, szal ideális sétarepülő :)) -
twi452 #24262 Finom precíz műszer, nem szabad durván bánni vele :D
Tesztrepülésen viszont biztos tök szépen lehet vele nézegetni a tájat :D -
#24261 Kuriózum, csak használhatatlan:DD Én azért nem küzdenék érte, hogy álljon a garázsban, de kinek mi :) Aztán kitudja, ma a hurricane mk1-el cisnáltam egy 4 killes kört befejezésként, lehet a végén még véletlenül összejön :DD -
Glo #24260 Rosszul fogalmaztál. Ez egy igazi kuriózum :)) -
sulouos #24259 Mondom, zuhanórepülésben 200-nál kezd el ropogni, 210-nél szétesik :D -
#24258 Sok értelme nincs is küzdeni ezért a gépért szerintem. Leírás alapján inkább a rise of flightba illik bele, ahol zuhanás közben 250nél szét tud szakadni egy gép, és el kell venni a gázt, különben túlpörög a motor, és teleköpi az arcodat olajjal. -
twi452 #24257 Gyűjtőknek megéri rááldozni pár árkád órát :)
Amúgy használhatatlan gép nagyjából..
Max speed: 125 km/h :D -
jocking #24256 Na, akkor ennek kár nekiállni...:S -
sulouos #24255 Holnap délután 6-ig (talán). -
Glo #24254 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/74667-tonight-war-thunder-will-scare-you-stiff/ -
joe38 #24253 Hálás köszönetem a választ:) -
jocking #24252 Értem. És meddig tart az akció, amíg meg lehet szerezni? -
Glo #24251 Sebessége egyszerűen félelmetes :D -
twi452 #24250 Így van, a kezdetekkor még sima elérhető gép volt aztán leépítették :)
Biztos túl kegyetlen és OPÉ :D -
Glo #24249 Lehet, mert meg kell szerezni. Most van rá Event. 120 kill Árkádban, 50 HB-n, vagy 25 FRB-n és a boldog tulajdonosa lehetsz :) -
sulouos #24248 Kivették a tech tree-ből még régen, így már csak annak van meg, aki a kivétel előtt megvette. Vagy aki most 1 nap alatt összegüzüli a killeket hozzá. -
jocking #24247 Az hogy lehet, hogy nekem ilyen gép egyáltalán nincs is a játékban?:o -
Glo #24246 És 75%-on túl is melegszik.. tiszta kiábrándító.. :) -
vajakos21 #24245 Az igazi troll berepül a kamikazek közé :) ott lehet mészárlást csinálni.
Bíztatót? qrva nehéz leszedni :)