War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én hogy gyakorlás. próbálkozok. de kicsit irritáló. fõleg hogy régen rengeteget il2-õztem
Nekem amilyen mákom van mindig inkább feljebb rak be.
Ettõl függetlenül 17 kill az 17 kill, gratulálok 😊
A halál csupán a kezdet...
de az árkád rendesen fel tudja cseszni az ember idegeit
sok öngyilkos szemtõl szembe jövõ állattal.. ha jól akarsz játszani és ki akarsz térni 100% hogy te szívod meg mert hányja az idióta a golyókat mindenfelé és tuti, hogy valamit feketére lõ a gépeden azzal az egy találattal amit bevisz miközben rángatja az egeret, hogy kövesse a karikát aztán onnantól vége, megfordul és reszeltek neked
Ott már tényleg teljesen felesleges akár csak rövid sorozatokat is lõni, kis pöttyögtetéssel bármit leszedsz.
A halál csupán a kezdet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pár mp múlva vége is lett a körnek..😊

én mindjárt feldobok egy fun videót beaufighterrõl 😄
kezdek visszarázódni ebbe az õrületbe.. csak már nagyon unom is az árkádot 😄

belsõnél nagyon jól használható, HUD nézetben is
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Röviden a szárny kilépõélén lévõ mozgatható segédszárnyról beszélünk, amely nagyobb felhajtóerõt képes generálni több-kevesebb légellenállás árán.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Megyek és szétgyakok valakit SC-ben. 😄
Amúgy köszike a tippet. Majd megpróbálom holnap belõni, hátha kicsit lomhább lesz tõle. 😊
hat switch, vayg x52-õn az mini mouse, de voltak/vannak akik másik kézzel egereztek
nem arról megy a vita, hogy jobb-e (mert jobb), hanem hogy ne túlozzuk el, jobban nem repülsz tõle...
Addigra lehet valaki lecsapja.
szerintem sokkal árnyaltabb a különbség, de fõleg a war thunder szintjén, például az nem egy természetes dolog, hogy te oldalra fordítod a fejed, de közben elõre felé nézel és arra próbálsz fókuszálni
én arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy bár a trackIR (vagy akár a pedál) élményileg és játék technikai szempontból is elõre lépés, de azért nem kell misztifikálni a dolgokat, mint hogy brutálisan könnyebb...
Stílusa válogatja, NM-ek és a JGxc2death nem használ trackert, igaz 90%-ban BnZ géppel mennek, és úgy mozognak, hogy a számukra kedvezõ irányba essen mindig a célgép. Elég abszurd, de az X52 throttle kar-ba beépített mouse-al és/vagy elõre predefiniált numerikus billentyûzettel nézelõdnek. Szerintem az nagyobb önszopatás, mint pár nap alatt megtanulni a trackert.
Hátrány a pedálnál, hogy megosztja a figyelmet, egy új bonyolítási faktor, amit Rue East említ, de egy HC SC játékosnál gondot jelent a figyelem elosztása? 😊 Az a vérünkben van. 😊
Amayom: Igen. Hirtelen engedem vissza és akkor leng be meg minden. Amíg tartom addig tökéletesen a célon van. A baj ezzel az, hogy az ellenség ugye nem várja meg még így lelövöm, hanem folyamatosan manõverezik. 😄 Ezt a visszaengedést nem lehet valahogy érzékenységi csúszkával állítani? Mert jó lenne, ha be lehetne állítani és akkor, ha hirtelen engedem is vissza akkor sincsen gond, mert a gép magának finoman engedné alapállásba.
A headtrack-et is egészen megszoktam már, pedig az nem hétköznapi kontroller, néha a videokat nézve önkéntelen fordítanám a fejem 😄
Nekem a pedál is kis gyakorlással jól jönne.
se a pedáltól, se mondjuk a trackir-tõl nem fogsz jobban repülni, persze amíg nem veszel egyet és próbálod ki magad, addig nem hiszed el, de pl a pedál már egy másik szint, nem csak a kéz, hanem a lábad koordinációjára is szükséged van
ezek nem csoda szerek, inkább az élmény fokozására vannak
A G 940 es cucc az azért kuriózum mert FFB -s. Más nem gyárt ilyen kombót.
Nagyon nagy ha érzed az erõket . Nekem is csak azért van ez.De a Joy ok legje jelenleg ez! ,hozzá egy CH pedál ,csak ez sem FFB-s. Ha az lenne már ilyet használnék. Na meg ha nem a WWII lenne a kedvencem,mert a modern gépeknél ugye az nem kell😊
(Én is be akarok egyet szerezni, de nem tudom milyet.)
Az ,hogy ha visszaengeded és beleng valószínû a program hibája.
Lehet biztos finomítani rajta a beállításoknál.
Én egy ilyet használok ergó minden irányítási opciót rendeltetésszerûen mûködtetek😊
Aki joy-al játszik.Milyen érzékenyre raktátok a beállításotokat?Semmit nem tudok követni a célkeresztel. 😞 Manõvereknéll nagyon jól jön,de iszonyat pontatlan vagyok.Még az egyenes vonalon elöttem repülõ gépet sem tudom becélözni rendesen.
Szóval akkor a joy a rossz. 😞 Amúgy Te használod egyáltalán a Yaw-t? Vagy neked hogy vagy mire van állítva? Adj már kis tippet. Te nagy szakija vagy a repcsiknek. 😊 Vagy Te mikor követsz egy ellenséget használod egyáltalán a yaw-ot? Mert nézegetem a videókat, de szinte mindenki csak a szárnyal fordul a gép után.