38447
-
Glo #24324 Biztosan, nem próbáltam a B25-öt. -
twi452 #24323 a Falco-val csak úgy dől a lé :D
de azért nem ajánlom mert botrányos előre kilátni belőle és gyorsan az ember agyára megy :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#24322 Azon gondolkodtam hogy amit írtál ez igaz a B25J-re is? Mert nekem még csak az van meg... -
robi3 #24321 elértem azt amiért elkezdtem amerikát játszani! megvan a b-17! :)
-
#24320 Nagyon kíváncsivá tettél, holnap egyből ki is próbálom... egy misét megér. -
Glo #24319 Ez mindig szituáció függő. Az energia harc lényege, hogy a magasságból sebességet, a sebességből meg magasságot kell csinálni. A lényeg, hogy mindig több energiád legyen, mint a másiknak, azaz vagy gyorsabbnak, vagy magasabban kell lenni mint az ellenfél. -
#24318 Mi az ideális alap sebesség és magasság BnZ taktikához? Pl a P40-el, hogy ne is gyorsuljon fel nagyon, mert már 400 célozni nem lehet vele, de viszont el is tudjak gyorsan távolodni. -
Glo #24317 Hallottam olyat is aki xbox controllerrel nyomja az FRB bombázást. -
Glo #24316 FRB-n is kiválóan lehet B17ezni egérrel. Az y tengelyt kell inverzre állítani, és mehet a móka. Az A-D billentyűvel szoktam a csűrőt korrigálni. FRB-n a vadászok se tudnak sokmindent kezdeni (nicnsenek egeres sniperek). Általában Bulge map van, ahol van 6 pillbox. Ezeket 1000 fontossal ki lehet szedni, és 6000xp-t ad darabja, a puha földiknek meg 1000xp ezeket lehet géppuskákkal lőni.
Jönnek 2 fedelű ai-k ellenfélnek, de azokat leszedi a hátsó lövészm, ahogy a humán vadászokat is. Jó, nem azt mondom hogy mindig túlélem, de 80%-ban igen. De ha lelőnek se szokott veszteséges lenni, és olyan 60-80k xp jön körönként. -
twi452 #24315 nézd meg a fákat :) tier 14-15ig bármi jöhet
de azt azért tisztázzuk, hogy az a tier számít besoroláskor amid a szolgálatban lévő gépeid közül a legmagasabb
ha a p-47esek a legmagasabb aktívak nálad akkor természetesen nem fog 14es csatába bedobni vele hanem 8-9 környékén -
#24314 -
#24313 Milyen játékmódban nyomod? HB ? Én HB-n egy büdös vasat se tudok összeszedni, nem hogy XP-t... -
Glo #24312 Ha eljutsz T13-ig ott vannak a B17-ek, azokkal gond nélkül el lehet jutni odáig. Én T17 felénél járok, de a P63-at is csak kipróbálni vettem meg. Gyakorlatilag az Airacobrán kívül semmi más nincs meg :) -
#24311 hanem? -
twi452 #24310 Én aztán nem mondom meg senkinek, hogy hogyan játszon :)
Csak arra akartam rávilágítani, hogy a többiek nem p-47el fognak valószínűleg jönni ha tier 14 körüli csatába is beviszed :) -
bgabor #24309 Szar lehet. -
#24308 Aztán elkezdi magától újra. -
bgabor #24307 A bearcat tierjének eléréséhez szükséges XP-t gyűjtsd össze valamivel, tökmindegy mivel. -
#24306 Magyarul minden gond nélkül ki lehetne hagyni a Mustangot... csak mert 8-9-es repülővel megyek el a 15-ös Bearcatig? -
bgabor #24305 ?
Leütöd a jobb egérgombot, amivel forgatni is tudod a kamerát, a garázsban, és rögtön nem forog már. -
bgabor #24304 Nem a fegyverzettel van a baj a Mustangnál. Igazából a 6 darab .50 cal teljesen elegendő fegyverzet bármilyen egymotoros vadászgép ellen. -
#24303 Miért nehezíteném a dolgot egy olyan repülővel mint egy Thunderbolt aminek 4-4 géppuskája van? a P51-nek 3-3 és állítólag egyáltalán nem jó gép... a Kobra meg ugye 37mm a Corsair C meg 20mm, nem értem miért nehezítem a dolgom, mert szerintem inkább egy Kittyhawk féle tűzerő a P51-en AZ... javíts ki ha tévedek -
#24302 Én meg azon gondolkodtam hogy azt is ki lehetne e kapcsolni hogy a légi csata közben a repülő ne forogjon vagy forduljon olyan gyorsan mert attól meg én vagyok tengeri beteg.... ilyen vízszintes csatákat el tudnék képzelni XD -
#24301 Valahol ki lehet kapcsolni, hogy a garázsban ne kezdje el forgatnia gépeket? Kb elszédülök tőle. -
twi452 #24300 Ilyet sehogy. -
jocking #24299 Az lenne a kérdésem, hogy lehet a játékban olyan co-op csatát indítani, ahol egy ismerősömmel 1 repülőben vagyunk ketten, és én irányítom a gépet, ő pedig a géppuskákat? -
bgabor #24298 Kövi peccstől elvileg pot ez lesz, csak eventben lesz FRB, naponta váltó pályával. -
#24297 Gyakrabban váltana sima frb, jó lenne, és mindig csak 1 pálya. -
vajakos21 #24296 Én a sok event/akció helyett egy japó FRB nek örülnék már.Egy hónapja hogy nincs.(annak jó aki ezért vett prém gépet aztán ott porosodik)
Tudom...Brian élete -
vajakos21 #24295 su27 asszem -
#24294 Mintha valamelyik hírös vadászgép joystickjáról mintázták volna mindkettőt, és ezért. -
Coral Springs #24293 Az egyik linkeden bementem oda hogy Store, és ott volt a listában. -
Coral Springs #24292 Én jet vs jet battle -t toltam valamelyik nap F2A-3 -al. Lelőttem egy Mustang -ot, megfenyítettem egy FW -t, azt véget ért a csata. -
vajakos21 #24291 Csak nekem tünik fel a hasonloság?
:-)
(lehet ua. késziti nem néztem) -
twi452 #24290 a másik meg 40 körül, azért van egy kis difi :) -
Coral Springs #24289 Ez legalább néz ki valahogy, meg látszik hogy van benne anyag. (269 Euro)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor #24288 Tekintve hogy abban a tierben játszol, amilyen géppel bemész, és a kutya se nézi hogy egyébként hanyas szintű vagy amcsikkal, nyugodtan mehetsz P-47el. Kingcobrákkal is kihúzhatod a Bearcatet, ha akarod, a három gépből elég XP jön össze hozzá. -
twi452 #24287 Én most épp yak 1b-vel repülök pedig bőven túlléptem a 6os szintet :D
nem értem a kérdést :)
ha árkádra gondolsz és a tier 14es géped mellé viszel sokkal kisebbet akkor ott a magad dolgát nehezíted általában vele :)
-
#24286 Nem fog hülyén kinézni az hogy Tier 14 fele is P47-ben fogok ülni? -
Susarc #24285 faszentos! lehetne ilyen több! légi utántöltés nem hiányzik...,mert a sok trigger happy teenager ha elszabadul...)