War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok!
BF 109 G-re arcadeban, és historicalban milyen fegyverzeti felállást ajánlatok?
tehát pl a szárnyak alá 20 milis 30 milis vagy egyik se?
BF 109 G-re arcadeban, és historicalban milyen fegyverzeti felállást ajánlatok?
tehát pl a szárnyak alá 20 milis 30 milis vagy egyik se?
Csaby
utálom a nyomorék Typhon felszállást,de most bementette a seggem😄 épp töltöttem a repteremen mikor egy Do217 vészesen elkezdtett közeledni...ugye a Typhon nem indul csak majdnem egy perccel az inditás után....na ez volt a szerencsém,mert a DO217 ahogy húzott felém,hogy lemészároljon meg lett újjazva az AAA általl😊 mivel én nem tudtam elindúlni és a DO is viszonylag lassan jött😊
ui: ennek a typhon inditásnak van valami történelmi alapja vagy bug? esetleg dízel a repcsi motorja és izzítani kell?😄😄
ui: ennek a typhon inditásnak van valami történelmi alapja vagy bug? esetleg dízel a repcsi motorja és izzítani kell?😄😄
Hehe.Köszönöm.Az sem rossz. 😊
ó te rohatttt cemét mázlista!! GRATU!! nekem 250.000 volt a legtöbb...iagz az már 3x😛
Azt a közösség szót csak kijavítanám egy klán videóban 😉
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Üdv mindenkinek! Itt a PUMA clan elsõ videója!
Üdv mindenkinek! Itt láthatjátok a PUMA század elsõ bemutatkozó videóját.
Nekem patch óta leesett hangárban az fps, viszont játék közben, harc közben 20-at eléri ami nálam nagy szám akadás mentesen ráadásul!
Nem, bár én elég spéci graf beállításokkal megyek. Az FPS is be van korlátozva (vsync) bizonyos okból kifolyólag.
Nálatok is elõfordul manapság, hogy 15-19 fps van a játékban már a hangárban? Be se merek menni játszani. Pedig általában 59 fps-el szokott futni a játék szal nemigen értem. Ez mitõl lehet?
Most ilyen ~10 killeket szedek ossze atlagban a 4-5-os gepekkel es 250 killnel jarok, szoval van meg mit lodozni. Igaz jopar het kihagyas utan kezdtem el most ujra jatszani foleg ezek miatt a gepek miatt. Lehet egyenlore varok meg a p39-ek megvetelevel aztan majd kiderul 😊
nem nagyon megyek tovább...
néha néha játszok csak a meglévõ gépekkel a lent látható szinteken...
néha néha játszok csak a meglévõ gépekkel a lent látható szinteken...
szerintem akkor érdemes amikor már másra nem akarsz költeni 😊
nálam minden nemzetnél 1 bombázó slot van, oda gyûltek a pontok aztán felhúztam ezt is 9re de ugyanolyan bénán lõnek mint anno elõtte
legalábbis nagyon nagy változást én nem láttam, van amikor egész jól lõnek aztán másik meccsen meg semmit nem találnak el maguktól
ebbõl horror pontokba fog kerülni a többi szint arra készülj fel 😊
nálam minden nemzetnél 1 bombázó slot van, oda gyûltek a pontok aztán felhúztam ezt is 9re de ugyanolyan bénán lõnek mint anno elõtte
legalábbis nagyon nagy változást én nem láttam, van amikor egész jól lõnek aztán másik meccsen meg semmit nem találnak el maguktól
ebbõl horror pontokba fog kerülni a többi szint arra készülj fel 😊
Ha azon az ágon folytatni akarod a többi bombázóval akkor mindenképpen.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
üdv all!
mennyire érdemes ezt a sok pontot elnyomni erre az egyre? 😊

mennyire érdemes ezt a sok pontot elnyomni erre az egyre? 😊

Én már láttam IL2 topikban linkelték, nincsenek nagyon oda a DCS motorért. Bár a mai modern vadászgépekhez bazi sok mûszert le kell modellezni, hogy élethû legyen. Lehet a WWII-re jól kioptimalizálják. Egyelõre a BoS-t várom abból legalább mutattak valamit.
ez nem egyszerû kérdés, most azt mondja valaki, hogy milyen jókat ment amcsival 6-7+ és megveszed aztán csak szívsz vele akkor az elég nagy pech
nagyon rég játszottam amcsikkal árkádot akkor ott jó volt eléggé a cobra
nem kevés az az 1100 kill, az 540 sem volt annyira piskóta
már baromira elkezdtem unni a vége felé 😊
nagyon rég játszottam amcsikkal árkádot akkor ott jó volt eléggé a cobra
nem kevés az az 1100 kill, az 540 sem volt annyira piskóta
már baromira elkezdtem unni a vége felé 😊
Köszönöm a gyors választ, akkor jól állok 350-nél tartok angolokkal. Németnek nekiállok barátom accountján remélem összejön oda a 900. Bár sajnos így japánra nem biztos hogy meglesz az esélyem.
Sziasztok! Az Invader-ert megyek az amcsikkal, bar veluk tok noob vagyok most kedtem veluk jatszani csak a reward miatt. A nemet meg a japo ag kozel fullos. A kerdesem a kovetkezo: erdemes p39-ekkel illetve a tobbi tier 6-7 geppel grindelni vagy maradjak alacsonyabb szinteken? Koszi a valaszat!
Nem is kell. 😛
a ruszki p-39et meg sehogy se kapod meg 😄
régebben volt valami event valamilyen megemlékezés amikor meg lehetett venni ezt a fajtát aztán lekerült a listáról, most is egy másik fajta van prémiumként 😊
a többi meg ilyen-olyan pack-os
régebben volt valami event valamilyen megemlékezés amikor meg lehetett venni ezt a fajtát aztán lekerült a listáról, most is egy másik fajta van prémiumként 😊
a többi meg ilyen-olyan pack-os
1100 csak az amcsikkal húzós. Bár õk egy 15ös máské nem kaphatod meg prém gépet kapnak. A ruszkikkal meg a sok lagg-3 low tierben sima liba 1100 kill 😊
*Jól
Én is néztem. 😊 Jóé jött. 😊
Az Invader egy nagyon szép dísz 😊
Én örülök neki, hogy megvan meg persze én azzal grindeltem ki az utolsó 3 szintet 19ig 😄
Az orosz p-39 meg... biztos jó de annyit nekem se érne meg 😊
a zero lenne jó 500% reward szinte biztos nyertes kör, és bárkit körbefutsz vele, tuti biztos pénzhányó gép 😊
a typhoon lvl 10, 4 ágyú jó reward.. már csak meg kell hozzá tanulni úgy repülni ahogy grmlz tette 😄
Én örülök neki, hogy megvan meg persze én azzal grindeltem ki az utolsó 3 szintet 19ig 😄
Az orosz p-39 meg... biztos jó de annyit nekem se érne meg 😊
a zero lenne jó 500% reward szinte biztos nyertes kör, és bárkit körbefutsz vele, tuti biztos pénzhányó gép 😊
a typhoon lvl 10, 4 ágyú jó reward.. már csak meg kell hozzá tanulni úgy repülni ahogy grmlz tette 😄
FélOFF : Ezt már láttátok ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
1100??? Pont azokért? 😄
Engem per pill egy érdekelne, ha lehetne menni érte, a német LA5. De azért sem lennék képes vissza menni árkádba (lehet ki sem tudnék lõni annyit, ami kell hozzá).
Engem per pill egy érdekelne, ha lehetne menni érte, a német LA5. De azért sem lennék képes vissza menni árkádba (lehet ki sem tudnék lõni annyit, ami kell hozzá).
Változtattak a kiíráson azóta és attól függ melyik gépre mész.
orosz és az amcsi 1100
a dora 900
az angol, japán 540
orosz és az amcsi 1100
a dora 900
az angol, japán 540
Arcade-ban mennyi kill kell csak 540? Mert valamiért 1100-ra emlékeztem.
Én is videóztem ebben a csatában, majd felrakom azt is. 😉
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
EZT HOGY A MIT A WTF???? 😊
4 ágyúval 5-6os tier-ben gyorsan összejön az 😊 ha meg közbejön valami és kilövik az ember alól akkor a 8-12 megymagköpõ is rendesen szaggatja az embereket 😊
azokat az alacsony szintû bombereket is lehet velük ölni annyi critical-t kioszt 1 mp alatt és a lövészeket egybõl kiszedi 10bõl 9szer 😄
gondoltam japán reserve.. nem lehet annyira gáz hát de
hiába tudsz lekövetni bárkit ha 2 tár kell hozzá, hogy leessen
arról nem beszélve, hogy pillanatok alatt beakad a fegyver rajta úgyhogy még sokáig sem tudsz vele lõni csak ilyen kis sorozatokat ami meg lepkefing 😄
úgyhogy ez akkor lenne jó ha assist-ra menne a játék akkor profi lennék 😄
azokat az alacsony szintû bombereket is lehet velük ölni annyi critical-t kioszt 1 mp alatt és a lövészeket egybõl kiszedi 10bõl 9szer 😄
gondoltam japán reserve.. nem lehet annyira gáz hát de
hiába tudsz lekövetni bárkit ha 2 tár kell hozzá, hogy leessen
arról nem beszélve, hogy pillanatok alatt beakad a fegyver rajta úgyhogy még sokáig sem tudsz vele lõni csak ilyen kis sorozatokat ami meg lepkefing 😄
úgyhogy ez akkor lenne jó ha assist-ra menne a játék akkor profi lennék 😄
Grat! Nekem se idöm se energiám erre( inkább nem lesz de arkadba nem megyek)
Ki is húztad? Derék. Nkem még kell vagy 200 kill de igaz nem túlztam el a játékot. 😊
Az angollal alaposan feladtad a leckét minden árkád játékosnak, hogy pár nap alatt kigrindelted. 😄
na a japán gépet tuti biztos nem szerzem meg
az angol könnyen összejött de ezzel csak a szopás van
kenjék a hajukra a többi meg nem érdekel 😊
az angol könnyen összejött de ezzel csak a szopás van
kenjék a hajukra a többi meg nem érdekel 😊
ja mondjuk jó arcok , mészárlás közben szépen elcseverésztek meg röhögtek. 😄
2013.05.05. mondjuk ez se ma volt 😄
Mert csak cockpitbõl játszom, úgyhogy a külsõ nézetrõl fingom sincs 😉
Egyébként a post lényege az volt, hogy nem csak FRB-n hasznos (de tény, h nem fogalmaztam maximális pontossággal 😊 ).
Egyébként a post lényege az volt, hogy nem csak FRB-n hasznos (de tény, h nem fogalmaztam maximális pontossággal 😊 ).
jaja, ott jókat lehet nyomatni 😄
de én már elbúcsúzom tõle hála az égnek 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de én már elbúcsúzom tõle hála az égnek 😄D

Hm.. hurri mk1 és 2 + low tier nagyon beteg pusztítás 😊
Szerintem ez pont nem tartana semeddig, hogy a játékban használt ui-t copy-paste-el berakják a replay-ben használt ui-ra 😊
A halál csupán a kezdet...
Egyszer ez a replay rendszer is át lesz majd dolgozva ezt ígérték de képzelhetjük mekkora prioritása van pont ennek 😄
Azt be is kapcsolom mindig, a nyers videón is látszanak. Én azt nem értem, hogy ugyanazt az ui-t miért nem képesek a replay-ekben is rögzíteni?
ha a "pont" gombot megnyomod akkor kirak legalább piros-kék pöttyöket a gépek fölé replayben 😊
Kár, hogy a replay nem ugyanazt mutatja mint a valós játék, egy csomó marker meg kijelzés nincs az ui-n. Sajnos nem látszik, hogy szinte folyamatosan 8-10 ellenséges gép volt ott ahol kõröztünk, a kanyonban, így a videón úgy jön le, hogy csak kolbászolunk jobbra-balra és zergeljük az ellenfelet.
Azt valaki meg tudná mondani. hogy a gépek festését hol lehet megváltoztatni?