War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Japán kicsit neccesebb volt de azért azzal is sikerült sokszor szépeket menni 😊 Ott csak 2 igazán jó gép kb van ezen a szinten az angoloknál meg 4 😊
majdnem 900k xp-t grindeltem ki ezekkel a tier 2-3as vackokkal mire meglett 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a wowp-t meg valami perverz mazochizmusból minden hónapban 1x kipróbáltam, de semmi fejlõdés nincs. A gépkínálat a "legjobb." blueprints for the win
lehet, váltanom kéne britekre? - csak prem mustangom már van, azért nem utaztam a typhoon-ra.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
igen hotas x-em van
a joy-on nekem sincs sok csak a tüzeléshez szükségesek meg a a trimmelés hatswitchel
zoom is freetrackbõl megy engem nem zavar vagy csak jól be tudtam lõni 😊
és tényleg nem kell sok gomb így, a gázkarra is raktam "felesleges" dolgokat a flaps-en kívül, kerék, térkép, stat 😊
egyedül rádióüzenetért szoktam nyomkodni de azt is ki lehetne váltani ilyen "rádió váltó" gombbal nyomva tartva és pár gombra elrakva az üzeneteket 😊
szerintem totál felesleges az analog throttle, tudnék nélküle élni gombokkal ahogy egerezésnél, az teljesen jól mûködik 😊
Szerintem egy 12 gombos joy, gázkarral, mint a flightsick x-em, vagy az emlegetett hasonló cuccok tök ugyanazt adják, csak nem egész kezeddel tolod a gázt, hanem csak egy ujjal 😊
Egyébként mióta headtrackerem van, még a joyon levõ gombokat sem használom ki. (Négy a boton a fegyverek, meg zoomnak, az alapon kettõ a flapsnek, egy célkijelölõ mert hb-re az köll, egy tracker reset, és ennyi. Mapra is van egy, de azt nem használom, mióta másik monitoron lehet nézni a térképet browserben. Szóval még mindig marad 4 fölös gomb, plussz a hat switch.)
Kerék, scoreboard, ilyesmik maradhatnak a billentyûzeten, mert ha nincs eksön, akkor nem sok az a tíz centi - ha meg van, akkor úgyse kellenek 😊
Egyébként ofkorsz ízlések és pofonok, meg ilyesmi, csak totál meglepett, hogy valaki a gázkaros bot helyett a bot+bill kombót preferálja 😊
bal kéznél klaviatúrán 15-20 amit kényelmesen, vakon elér az ember már-már megszokásból ha szokott játszani ezt-azt 😊
de kinek ez kinek az, én tuti bill-t is használnék ha így lenne 😊
Meg sem fordult a fejemben, hogy valaki (hacsak nem gázkaros joy híjján muszájból) ne két kézzel joyon játszana 😊) A legtöbbnek eleve úgy vannak elrendezve a gombjai, hogy a gázkart buheráló bal kézre álljanak.
géppuska, ágyú, ágyú, rakéta legyen a boton olyan gombokon amit simán kényelmesen akció közben tudsz használni
hat switch-re ízlés szerint akár 4 rádióüzenetet a többi meg bill-en
nézelõdéshez wasd relative-ra állítva vagy ahogy tetszik aztán körülötte a szokásos gombokra kényelmesen el lehet rakni mindent ami csak kellhet 😊
ezzel csak akkor van gond, ha könnyû a joy és két kézzel kell fogni h ne boruljon fel 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

P-40-nek például nyugodtan lehet tolni orrba-szájba a WEP-et, az automatic engine control úgyis nyitja a hûtõt
Persze a legjobb a kétkezes joy+gázkar HOTAS megoldások, csak azok nem olcsók, és bal kezes kivitelben nem kaphatóak...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Pedál, ahogy írták, drága móka.
Megpróbálkozok vele megint, hátha már mûködik (ez a probléma hónapokkal ezelõtt volt).
Nálam nem volt ilyen gond soha. Inkább az utáltam rajta, hogy középre beakadt hiába szilikonoztam csak rövid ideig volt hatásos és onnan sokkal nagyobb erõ kellett, hogy kiugorjon ezért a játékban sem ment folyamatosan simán a célzás hanem akadozott természetesen.
De amúgy más gondom nem volt vele soha.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
4 db 20 mm-es a H változatban volt, 1954-tõl
#20934: Én valamiért elvoltam vele, bár már rég nem mentem orosz géppel.
Ugyanúgy fordul mint az a-0, egy baj van vele, hogy iszonyat könnyen borul le, könnyû túlhúzni.