War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
No én is joy-t ragadtam több hónap után 😊
Mit mondjak bele kell rázódni na😊
Itten van

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

itt szépen látszanak is a gyilkológépezetek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak jó gépek kellenek hozzá 😊
Japán kicsit neccesebb volt de azért azzal is sikerült sokszor szépeket menni 😊 Ott csak 2 igazán jó gép kb van ezen a szinten az angoloknál meg 4 😊

majdnem 900k xp-t grindeltem ki ezekkel a tier 2-3as vackokkal mire meglett 😄
Mit tanított neked Krebs, hogy ilyen vadállat módon tudsz grindelni? 😊
Grat! Hiába akinek van ideje 😊
US-Jap FRB..ha valakit... két map
wohoo 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
f24sg
jah, nagyon tré az egész.
a wowp-t meg valami perverz mazochizmusból minden hónapban 1x kipróbáltam, de semmi fejlõdés nincs. A gépkínálat a "legjobb." blueprints for the win
látszik, hogy jöttek wowp-osok.. csak a rammolás megy 😄 head-onból hátulról oldalról bárhogy..😄
f24sg
Ez az arcade nyûglõdés nem biztos, hogy megéri a prm japó zerot.

lehet, váltanom kéne britekre? - csak prem mustangom már van, azért nem utaztam a typhoon-ra.
Her Laca
Aki komolyabban veszi a repszimeket,fõleg a harci szimulátorokat ,annak egy hotas az alap szvsz. Meg lehet lenni nélküle,de olyan ez mint a pedál pl. Én is halogattam ,meg hogy jól elvagyok én anélkül is,aztán amikor lett na az ég és föld. Egy hotas rendszer is qrva jó tud lenni,hiszen a kezed fel sem emeled róla,és minden funkciót elérhet az ember fia.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én szimplán nem érem el a bill-t, mert az asztalom és énköztem van a joy, a székben hátra dõlök kényelmesen. A keyboardot félredobom ne zavarjon. Tegnap azért sikerült a szemem sarkából hunyorogva f12 helyett a power gombot megnyomni 😄
Coral Springs
Nem, itt is az a helyzet mint a replay ikonok esetében. Azt is hiába állítom be, nem mûködik.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Igen, hallatszik. Tekerd lejjebb a zenét 😄
Coral Springs
Ha aktiválsz egy rádióüzenetet azt te is hallod ? Kiírja chaten hogy aktiváltad ? Mert én ugyan nem nagyon szoktam rádiózni, de pár napja ráraktam egy gombot a cover me -re, és nem igazán vettem észre hogy történne valami ha megnyomom.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Freetrack, egy filléres ledes biciklilámpából eszkábált 3 pontos, headsetre kattintható, sima ledes bigyóval.
ha nincs fejkövetés szerintem így billel sokkal praktikusabb mint a hatswitch-el bohóckodni közben 😊

igen hotas x-em van
a joy-on nekem sincs sok csak a tüzeléshez szükségesek meg a a trimmelés hatswitchel
zoom is freetrackbõl megy engem nem zavar vagy csak jól be tudtam lõni 😊

és tényleg nem kell sok gomb így, a gázkarra is raktam "felesleges" dolgokat a flaps-en kívül, kerék, térkép, stat 😊
egyedül rádióüzenetért szoktam nyomkodni de azt is ki lehetne váltani ilyen "rádió váltó" gombbal nyomva tartva és pár gombra elrakva az üzeneteket 😊

szerintem totál felesleges az analog throttle, tudnék nélküle élni gombokkal ahogy egerezésnél, az teljesen jól mûködik 😊
Milyen headtrackert használsz?

Na, azt a sort meg valahogy kieditáltam, hogy az analog throttle>bármilyen gombos beállítás.
Neked HOTAS X van?
Szerintem egy 12 gombos joy, gázkarral, mint a flightsick x-em, vagy az emlegetett hasonló cuccok tök ugyanazt adják, csak nem egész kezeddel tolod a gázt, hanem csak egy ujjal 😊
Egyébként mióta headtrackerem van, még a joyon levõ gombokat sem használom ki. (Négy a boton a fegyverek, meg zoomnak, az alapon kettõ a flapsnek, egy célkijelölõ mert hb-re az köll, egy tracker reset, és ennyi. Mapra is van egy, de azt nem használom, mióta másik monitoron lehet nézni a térképet browserben. Szóval még mindig marad 4 fölös gomb, plussz a hat switch.)
Kerék, scoreboard, ilyesmik maradhatnak a billentyûzeten, mert ha nincs eksön, akkor nem sok az a tíz centi - ha meg van, akkor úgyse kellenek 😊
Egyébként ofkorsz ízlések és pofonok, meg ilyesmi, csak totál meglepett, hogy valaki a gázkaros bot helyett a bot+bill kombót preferálja 😊
igen de ott van 4-5 gomb a joyon?
bal kéznél klaviatúrán 15-20 amit kényelmesen, vakon elér az ember már-már megszokásból ha szokott játszani ezt-azt 😊

de kinek ez kinek az, én tuti bill-t is használnék ha így lenne 😊
Az az igazság, hogy le vagyok döbbenve 😊
Meg sem fordult a fejemben, hogy valaki (hacsak nem gázkaros joy híjján muszájból) ne két kézzel joyon játszana 😊) A legtöbbnek eleve úgy vannak elrendezve a gombjai, hogy a gázkart buheráló bal kézre álljanak.
szerintem is érdemes úgy használni a sima joy-t mintha külön gázkaros lenne tehát billel

géppuska, ágyú, ágyú, rakéta legyen a boton olyan gombokon amit simán kényelmesen akció közben tudsz használni
hat switch-re ízlés szerint akár 4 rádióüzenetet a többi meg bill-en

nézelõdéshez wasd relative-ra állítva vagy ahogy tetszik aztán körülötte a szokásos gombokra kényelmesen el lehet rakni mindent ami csak kellhet 😊

ezzel csak akkor van gond, ha könnyû a joy és két kézzel kell fogni h ne boruljon fel 😊
A joyon megvan ami kell.Majd ha minden bisz basz müködik akkor kevès lesz, de szerintem ahhoz már hülye leszek.Billre csak az megy amit egyszer -egyszer használok.
értem köszi 😊
A nagy fehér kereszt közepe. A többi a mûhorizont, ahol a kis karika 3 oldalán vonalakkal a géped tényleges haladási iránya, az A-val jelölt vonal pedig a függõleges 0° (horizont). Ezekhez képest a fehér kereszt mozog célkeresztként, így a bombavetõ nézetbõl is látod, ha borul, vagy mondjuk emelkedik a gép.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én a B-re szoktam dobni.De erõsítsen meg más is.

Csak mindig elfelejtem, hogy mi micsoda, úgyhogy a billentyûzetet nyomkodom. 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Srácok mivel ne vagyok tapasztalt bombázós, ezért érdekelne, hogy mi jelzi a bomba becsapódásának helyét? A pont, B kis karika ami mozog ahogy a gép is vagy egyik sem?
Nincs a másik kezem a billentyûzeten. Szerintem másnak sem, aki joystickel tolja. A 12 gombra bõven rá lehet tenni, ami kell.
egyáltalán nem biztos ez a legutóbbi patch óta
P-40-nek például nyugodtan lehet tolni orrba-szájba a WEP-et, az automatic engine control úgyis nyitja a hûtõt

[NST]Cifu
Bocs, hogy belevaúúú... de én azért megjegyezném, hogy a joy-ra szerelt gázkar szerintem felesleges, úgy is a másik kezed a billentyûzeten lesz, mert nem tudsz mindent kényelmesen a joy-ra konfigurálni (nekem Saitek Cyborg Evo Force joystickem van), és akkor már kezelheted a gázt is a billentyûzetrõl.

Persze a legjobb a kétkezes joy+gázkar HOTAS megoldások, csak azok nem olcsók, és bal kezes kivitelben nem kaphatóak...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

4 axisos legyen, az a lényeg (gáz, rudder), és sok gomb - 12 van a legtöbb normális példányon, ilyet már kapsz 8 ezerért kb (jó minõségût).
Pedál, ahogy írták, drága móka.
Igen, ezt a középre beállást én sem szeretem, de egészen sikerült hozzászoknom viszonylag kevés idõ alatt.

Megpróbálkozok vele megint, hátha már mûködik (ez a probléma hónapokkal ezelõtt volt).

Én is ezzel kezdtem el játszani, volt régrõl elfekve egy.
Nálam nem volt ilyen gond soha. Inkább az utáltam rajta, hogy középre beakadt hiába szilikonoztam csak rövid ideig volt hatásos és onnan sokkal nagyobb erõ kellett, hogy kiugorjon ezért a játékban sem ment folyamatosan simán a célzás hanem akadozott természetesen.

De amúgy más gondom nem volt vele soha.
Pedálos olcsón? 😊 Minimum 80-ból jössz ki újonnan.Leírom a szubjektív véleményem és tapasztalatom.Kb másfél hete vettem egy új saitek x 52 pro-t.Már megbántam.Pocsék vele célozni(nem a joy hibája,a játék van így megoldva.).Sajnos megbántam hogy megvettem,azóta csak párszor használtam.Jó móka,mert jobb az irányítás vele,de ennyi.Ha meg frb-t akarsz menni,akkor érdemes mellé valami headtrack,freetrack,trackir-t összedobni.Szóval csak ezért az egy játékért szerintem nem érdemes beruházni egy joy-ra.

Animefox
Ehhez a játékhoz melyik Joyt érdemes megvenni ami árban is a legolcsóbb... Gázkaros verziónak van értelme az jobb? Vagy hallom van pedálos is? az már eléggé húzós nem?

Azt is vedd hozzá, hogy azért a 7-10%-ért a motor sokkal-sokkal több tüzelõanyagot fogyaszt, mintha 0%-ra adnál plusz 7-10%-ot. Az olyan gépeknél, aminek egy kicsit kevesebb az üzemanyaga, jó kis meglepi lehet 😄

Coral Springs
Egy idõ után túlmelegszik a motor, amirõl figyelmeztetést is küld a rendszer. Amennyiben ezt figyelmen kívül hagyod, meghibásodhat. A melegedés viszont géptõl, helyszíntõl, és idõjárástól is függ. Papírforma szerint egy vízhûtéses gép (van kivétel) hamarabb melegszik mint egy léghûtéses, ezért azoknál óvatosabban kell a WEP -et használni. A meleg idõjárás (légbeömlõ méretétõl függõen) viszont a léghûtéses gépeket is megviseli, például a Midway szigetek felett kis magasságon (0-4km) azok is jobban melegednek, mint mondjuk a Bulge -on.

Hogyan "mûködik" a WEP és egyéb "107-110%" társai. Mert AB-ben értem. De HB-ben nyomhatnám orrba szájjba. Mik a következmények, eredmények, ha mondjuk rajta állok non-stop, vagy ha nem használom.
[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

f24sg
hol található ez?
nem kell azt szétszedni
lásd

Hát ez most kiakasztott. Amikor a zero jobban climbol és level flightba lassan, de biztosan utolér egy p47-et, ott valami gond van valahol.
USA Release Tree-ben csak az A variáns van egyedül
4 db 20 mm-es a H változatban volt, 1954-tõl

Coral Springs
Olvastam úgy egy hete, hogy elvileg fog még érkezni három(?) változata a Sabre -nek. Úgy néz ki tényleg fog, az egyiken immár 4x20mm ! <#nevetes1> <#eljen>

Cifu: Gazsi nem vetít. Ha azt mondja úgy is lesz. Remélem a new features a www. Szeretnék konzerv dobozokat megvédeni vagy felnyitni 😄 És egy gyertya manõvert csinálni színes köddel gyõzelmünk örömére 😊
Na igen, a 112-es legnagyobb hibája, hogy rohadt lassú, és a kevés sebesség könnyen kopik el.
bardocz
Hát az lehet, nem egyszer zuhantam le vele olyan helyzetben, amiben más általam használt gépekkel nem szoktam, mert azok íven maradnak.

#20934: Én valamiért elvoltam vele, bár már rég nem mentem orosz géppel.
Hát, akkor valamit nem jól csinálsz 😉
Ugyanúgy fordul mint az a-0, egy baj van vele, hogy iszonyat könnyen borul le, könnyû túlhúzni.