38447
-
#24484 Ezt egyszer menekülés közben játszottam :D -
Amaymon #24483 Valaki(k) tudatosan mindig a délutáni vagy esti csúcsra időzíti(k). -
bgabor #24482 DDOS támadássorozat éppen a háromnapos születésnapi eventsorozatra időzítve. Érdekes egybeesés. -
Amaymon #24481 Király a joy rugója kicsit megmanipulálva hozott is rögtön vele a kitty egy zéró skalpot :) -
Amaymon #24480 Omg épp tudtam menni egy kört. -
#24479 Megint kezdődik a DDOS mizéria.. -
#24478 bazzeg tényleg :D összekevertem ezzel :)
lol -
twi452 #24477 naaa ez Hammerfall - Hearts on Fire :) -
#24476 jó hozzá ez a kis ájromajdnem :) -
twi452 #24475 3-3nál már elkezd kattogni mert nem szorítja le az alját annyira és így elemelkedik a rugó a tárcsától és akkor kattan egyet úgyhogy én egyik oldalon 2 menetet húztam össze a másikon 3-at
és próbáld meg a felső részen összehúzni
azért tökéletes nem lesz így sem sajnos de sokkal kevésbé szorul be és finomabban jár :) -
sulouos #24474 A zenéért külön plusz pont jár :D
Köszi a tanácsot, kerítek rá gyorskötözőt. -
Amaymon #24473 Yess ez az amiről írt itt vki régebben, de lusta voltam kipróbálni. Azt hiszem én is ráteszek két pántot. -
Susarc #24472 azakomoly! -
twi452 #24471 A német oldalon teszt repüléssel jól le lehet mérni mennyire sikerült beállítani a joy-t :D
Amcsiknál hangárokon lehet keresztülrepkedni az is jó móka, mint egy alagút :)
-
Susarc #24470 :D:D
-
bgabor #24469 Arról még mindig nem tudunk semmit, hogy a mai killt-aranyért akció keretében hány gépet kell HB-ban lelőni a 400 aranyért? -
twi452 #24468 Ennyi volt az összes gondom vele, hogy "ragad" a közepe néha pedig szilikonoztam folyamatosan akkor egye ideig viszonylag simábban járt de nem tart sokáig és újra beragad :D
Amúgy szerettem mert jó masszív nagy bot része van, nagyobb tartományban mozog ki mint a hotas x.
Most reggel kipróbáltam ezt a rugóösszehúzást vékony gyorskötözővel.. te jó ég ez nekem miért nem jutott eszembe. Ennyi a javítás rajta.. szinte megszűnt a ragadás és egész finoman jár minden irányban.
És így rögtön állítható is az ellenállása a botnak :D Ha 3at húzol össze akkor lágy lesz ha 2-őt akkor azért még jól érezhető de nem akad be. Csodálatos :)
Úgyhogy szerintem te is lépd meg ezt, sokkal kényelmesebb lesz az életed tőle.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #24467 Egy semmitmondó kill, meg egy no comment befejezés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Coral Springs #24466 A nerf óta senki se megy Corsair -el, én is csak ritkán vettem elő idáig, de ma sikerült rájönnöm hogy még mindig az egyik legjobb gép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pénzből nincs hiány, volt még egy 4 kill -es műsor a Bulge -n, az lemaradt.
-
Amaymon #24465 Irkálj nekik spammeld a koordinátákat. Ha nem reagálnak, az ilyen "lone rider" féle rossz leosztásoktól engem meg fog védeni az egy éves prém! :)) Kilövök pár gépet aztán ha re'tard-ok vagytok akkor return to hangar. 2 hónapnyi mmorpg előfizu áráért egy év(!) prém bőven kárpótol az idegeskedésért. -
Amaymon #24464 yak 3 van a legközelebb és úgy esélytelen :) -
Kibaszott vicc, 2 emberük eltűnt a csata nagy részében, és csak a végén bújtak elő. Vissza kellett mennem 4 gép lelövése után lőszerért, és visszafele úton folyamatosan számolt vissza, nekünk ~1600 pont, nekik 400. Azon izgultam, hogy legyen meg az ötödik vagy akár a hatodik kill is, mire véget ér, erre mikor nekik 100 pontjuk volt, mission failed. Elmegy ez a jó büdös picsába, pedig milyen ötszöröző lett volna már... És megint miért, mert két ember 15 percen keresztül bujdosott valahol, merthogy hárman köröztünk percekig a város fölött, valaki észrevette volna őket. -
robi3 #24462 hans rudel-t választanám már csak a nagyképű név miatt. :) -
Susarc #24461 próbálnak feljönni az AB nubok aztán 0-100 km óránál vagy amikir buknak vissza agyaggalamb lövészet....aztán jön megint,mert leakar szedni.... -
Susarc #24460 Ó mond te kit választanál:P de szeretem árkádot:P
-
sulouos #24459 Egyébként ha egy fordulót csak magassági kormánnyal, vagy az oldal- és magassági kormányokat együtt használva hajtanak végre, akkor a kettő között mi a különbség? Kevesebb sebességet veszít a gép az oldalkormány segítségével? -
robi3 #24458 régen még mikor épp elkezdtem amerikát szó volt egy sündisznó alakulatról, mármint b-17-es csoportról az már megszűnt? -
sulouos #24457 Akkor remek választás volt nekem az a Genius amit említettél :D Pedig azt hittem, hogy csak meg kell szokni. Mondjuk a nyílegyenesen repülő AI-kat már többnyire eltalálom vele. -
Amaymon #24456 *tartja -
Amaymon #24455 Fóka gyengéje szerintem amcsi oldalon, a p51. Sokkal jobban tarja a mustang az energiát. Helyesbítek az egész játékban a propelleresek közül a legjobb energia tároló, cserébe azért, hogy nem egy mászó bajnok. Az ágyúk se rosszak, mert sok van belőle, csak nehéz találatot bevinni vele BnZ-ben. -
robi3 #24454 helyesbítek, sok géppel tudtam érvényesülni fejlesztés nélkül is, ezekkel nem ment. bár a mustang nem is olyan rossz, teljesen alap géppel bementem hb-ba (2. hb-m volt ezzel a géppel) leszedtem egy német p-47-est és 2 fókát, a 3. pont a gyenge tuning nélküli motor miatt le tudott lépni. -
bgabor #24453 Lol, úgy kábé egyik gép se ér szart se ha nincs maxra fejlesztve, nemcsak az amcsik. G10, Bearcat alig emelkedik alap, fejlesztetlen változatban. Német 30 milis gépágyúk default lőszerrel olyanok hogy az egész 70 golyós tárat beleeresztheted valakibe, és alig lesz bármi baja(G6).
37mm-es ágyúk a játékban szórnak úgy 8 métert fél kilométer távolságon fejlesztés nélkül. (az utolsó uprgade hat méterrel csökkenti a szórásukat 500 méteren)
Szinte minden gép értéktelen fejlesztések nélkül. Pl: az emelkedési érték 1/3át a fejlesztések adják hozzá. -
robi3 #24452 ezek a középkategóriás amcsi gépek pl mustang nem sok sza... érnek ha nincsenek teljesen kifejlesztve se hb-n se árkádban -
twi452 #24451 na pontosan ezt csinálta a korábban említett genius is
a thrustmaster-em viszont vaj puhán mozog minden irányban, ezért is szeretem :) -
bgabor #24450 Glo, te ezt a B-17 FRB grindet a G verzióval értetted? Mert az tier14. Engem a tier13-as E verzióval szököévben egyszer dob be. -
#24449 Nekem folyamatosan letapad, majd hirtelen indul meg, nem tudom mi a magyar neve, de a stick-slip névből talán érthető. Amúgy a keménységével nem lenne baj. -
Amaymon #24448 A rugó idegesítő tud lenni, időnként befeszül és ugrik egy rövid mozdulatot a stick. Láttam valaki ide belinkelte, hogy apró önzáró pántokkal összébb húzta. Lehet kipróbálom, mert néha a legjobb pillanatban tréfál meg. -
twi452 #24447 viszont nézheted a jó oldalát is
frb-ben csomó gépet nem lehet trim-mel egyensúlyba hozni és bizony folyamatosan tartani kell, hogy egyenesen repüljön
ha finoman be tudod állítani a dolgokat akkor erőlködés nélkül egyenesben tudod így tartani a gépet mert nem húzza a kezed vissza a rugó :)
vagy ahogy bardocz írta, deadzone-t állítasz és akkor nem fogja érzékelni a játék, ízlés szerint :) -
twi452 #24446 amíg jók a potméterek benne addig normális, hogy érzékeli az elmozdulást :)
hogy a rugó nem tart ellent az max kényelmetlen lehet -
#24445 Deadzone állításával lehet csinálni egy kis holtjátékot.