War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamarosan (na persze kérdés "mennyire"):
-Új gépek
-Új játék(mód?) opciók
-Új dolgok
-Bugfixek
És igen, a harckocsik hamarosan jönnek...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
(Hamarosan megérkezik a rudder pedálom, már megrendeltem huehuehuehueheue, nem kizárólag a WT-hez. Elõre tervezek.)
HB utolsó idõszakában, már tudatosan rámentem egy gépre, hogy meglegyen ne kelljen RB-n azzal görcsölni, hogy nem választhatom ki. Valamint legyen jó sok lion tartalék. Most 16-17m között mozgok, vettem pár bombert és fightert az akcióban.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A-0-val sikerült most olyat csinálnom, hogy elég magasan voltak, és alulról akartak támadni, két gép, az egyik át is bukott, de a másik a magasságelõnyöm ellenére végül simán mögém került. Lagg3. Ezek elõl még zuhanással sem tudok menekülni.
RB-re repair/képesség arány alapján, és a kilátás miatt az FW-A találom kellemes német gépnek. A japó verziót próbáltam, kiváló a FOV belõle.
Do-val több airkilled lesz, mint ground 😊
HB-n nagyon kedveltem a 109eket 4-et maxra húztam. (3 kicsi és a g-10)
RB-n a turnfighter gépeket találom könnyebbnek. Azzal még a Yo-yo is összejön, ha a csillagok állása kedvez, annak ellenére, hogy közben könnyen elveszhet a célpont.
Ma volt olyan meccs, ahol összesen volt kb 2 kill, mindenki más összetörte magát. Néhány ember azt se tudja hogyan kell beindítani a motort. Nem hogy testflightban mentek volna. Oké, hogy én is szar vagyok, de legalább megyek agyaggalambnak, de ezek még annak se jók.
Globál front van?
Apropó, nem érdekel valakit egy 1982-es évjáratú, patika állapotú Dacia 1310-es? Ilyen.
itt taglalják èpp
Megállapítom, ami játszi könnyûnek tûnik na az a legnehezebb 😊
Ezt a CloD-os napfény csillogást a távoli gépeken alkalmazhatnák WT-ben is.
Az se meggymagokkal pötyögtet😊
Itt a Clod ban ha jó az ember akkor egy G50 el is jó.Hurrival és Spittel is. Ez szent meggyõzõdésem. Vagy stukával. Azzal olyanokat lehet dogolni,😊 Csomót kötök vele az angelusra😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem is emlékeztem rá,de van benne egy két jó kis henye ,hunya😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vagy azóta jött ki unofficial patch új gépekkel?
csak azért vettem fel mert milyen ügyes talajgyakorlatot mutatott be 😄
Árkádban is javítom, ha lehet, mert OP
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Aztán 410 R3-al is mentem egy kört és sikerült egy TU-2-t elvesztenem...pedig elõttem volt kapott is egy sorozatot tõlem amivel az egyik lövészt kiütöttem de aztán a mocsok emelt egy kicsit a gépen , én követtem aztán meg hirtelen lenyomta és egybõl holt térbe került , elhúztam jobbra a gépet és bamulásztam egy sort de a joyos pilot hat nem túl gyors és már nem találtam. 😄
Utána meg rám mászott egy mocsok La5 és kifilézett. 😞
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyszerûen felhúzod és fentrõl figyeled amíg a kollega mû repül😊 Ha kiforogta magát és megpihen körülnézni,akkor meg rá csapsz oszt sanyi😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Profi Bf109-ek alkalmazzák lerázásra mikor észreveszik, hogy követik. Flat scissors-al kezdik, majd átlengetik a gépet olyan rolling scissors-ba, amit linkeltem. Energiát szinte nem veszít közben. És mikor ideális szögben van megdobja a gép elejét és élesen kifordul. A sebesség miatt annyira eltávolodik, hogy minimum egy headon-ba tud kerülni, vagy elmenekül. Némelyik germán tökélyre betanulta a manõvert, van is fejkapkodás rendesen, mert nagyon gyorsan történik minden.
A dev peccs hekkelése megerõsíti 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dev server èrdekességei