War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yak szerintem egy repülõ koporsó. Mentem párszor NM squaddal RU oldalon (9t-9k-t erõltették), ok õk nem pro-k, de sokkal jobbak az átlagnál, a team munka miatt. A végeredmény: szívás. Valószínû akad alkalom, amikor le lehet lézerágyúzni egy gépet, de nagyon lassú a yak, ha nem zuhanással szedi össze a támadási sebességet.
bardocz
Tudom én, repkedtem azzal is, bár a legkisebb Yak a kedvencem, jó a kilátás, és jól fordul. A nagyobbaknál ott van egy keret, ami túl sokat takar ahhoz, hogy tudjam használni. Pedig kipróbálnám a 9T ágyúját.
Majd gari után vagy kikopik 😊
Lagg3 - csak annyit fûznék hozzá, hogy ideális esetben bealázhat egy 109-et is, tûzereje megvan hozzá csak hamar kifogy. Emelkedése nem olyan szuper, de ha offguardban befogja simán lelõheti. Nézd meg milyen fegyvere van, kevés tölténnyel.
bardocz
Nekem picit akadozva mozog, nem tudom hogyan lehetne fordítani, meg mi a neve, de CNC gép szánoknál ezt nevezik stick-slipnek. De nem merem megolajozni, meg ilyenek. Ahhoz azért drága volt.
[NST]Cifu

Hamarosan (na persze kérdés "mennyire"):

-Új gépek
-Új játék(mód?) opciók
-Új dolgok
-Bugfixek

És igen, a harckocsik hamarosan jönnek...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sajnos alacsony a kereslet a joyokra. Nincs verseny. Egy tényleg profi lineáris joy az 100k fölött van. Pl egy saitek x52-t szét kell szedni, buherálni, hogy ne akadjon középállásban, pedig nem a legalsóbb kategóriájú az sem.
Hát ez kellemes csalódás volt. Kényelmes 3 kill HB-ban P47-el. Pedig azthittem egy hulladék. <#nevetes1>
Fogsz mert ugyanazt tudja sokkal gyengébb ellenfelek ellen menve.

Hmm ezt a típust nem ismerem, de gyanúsan az olcsó ára, ha lefaragom a behozatal és az árrés költségét. Egy közepes joy, ami viszonylag tartós olyan 40k, bár a logitech 3D-t is használják páran.
Genius Metalstrike 3D

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Típus?
Most én is olyan stádiumban vagyok, hogy a játékért játszom. HB-n az e-peen 75-84% win ratio, top 100 és ilyenek motiváltak. RB szimpla élvezetért megy, azért nem bánom, ha lelövök 1-2 gépet. 😊

(Hamarosan megérkezik a rudder pedálom, már megrendeltem huehuehuehueheue, nem kizárólag a WT-hez. Elõre tervezek.)

HB utolsó idõszakában, már tudatosan rámentem egy gépre, hogy meglegyen ne kelljen RB-n azzal görcsölni, hogy nem választhatom ki. Valamint legyen jó sok lion tartalék. Most 16-17m között mozgok, vettem pár bombert és fightert az akcióban.
Miért csinálja azt a játék, hogy a joystickom 2-3 csatán át tökéletesen mûködik, aztán nem lehet felhúzni a gép orrát, csak kb. 1/3 sebességgel? Írtam a supportnak, azt válaszolták, hogy valószínûleg nem támogatja teljes mértékben a játék. Ez lehetséges?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

bardocz
FW A-ig el is kéne jutni. És csak RB-n megyek. Oroszoknál, japánoknál, angoloknál már vannak olyan gépeim, amivel élvezet menni, még kell 1-2 németnek, és nem fog érdekelni hol tartok, csak játszok.
A-0-val sikerült most olyat csinálnom, hogy elég magasan voltak, és alulról akartak támadni, két gép, az egyik át is bukott, de a másik a magasságelõnyöm ellenére végül simán mögém került. Lagg3. Ezek elõl még zuhanással sem tudok menekülni.
Elmondhatnám a véleményem, de az ódivatú lenne, azóta totál megváltozott a HB-s metagame. Remélhetõleg lesz holnapra egy vállalkozó szellemû, aki legalább annyit mond hogy szar vagy op olyan magyarosan 😊
Az A5-be fogok "örömöt" találni, ha d13-at repülök?
Bf-ek nem rosszak, csak a kilátás belõle, nagyon észnél kell lenni a holt tér miatt. Szerintem amiatt alkalmazzák a pro klánok a scissors-t, mert az egy olyan védekezõ taktika, amiben nem csak a támadó fél, hanem a defender is irányít. (A JG-sek valószínû már az IL2-ben megtanulhatták). A figyelmetlenebb 109 mögé észrevétlenül be lehet sorolni. Ha nem találom el rögtön, akkor kezdõdik el a piruett. A magasabb tier-û 109-eknél jobb a kilátás hátpáncél mögül.

RB-re repair/képesség arány alapján, és a kilátás miatt az FW-A találom kellemes német gépnek. A japó verziót próbáltam, kiváló a FOV belõle.

Do-val több airkilled lesz, mint ground 😊

HB-n nagyon kedveltem a 109eket 4-et maxra húztam. (3 kicsi és a g-10)
RB-n a turnfighter gépeket találom könnyebbnek. Azzal még a Yo-yo is összejön, ha a csillagok állása kedvez, annak ellenére, hogy közben könnyen elveszhet a célpont.
bardocz
Igen, tisztában vagyok vele. Ezért megyek a V-vel.
Ma volt olyan meccs, ahol összesen volt kb 2 kill, mindenki más összetörte magát. Néhány ember azt se tudja hogyan kell beindítani a motort. Nem hogy testflightban mentek volna. Oké, hogy én is szar vagyok, de legalább megyek agyaggalambnak, de ezek még annak se jók.
az A-0 eggyel kisebb tierben van mint a B-0...

bardocz
Az már magasabb szinten van, és az ott lévõ orosz gépek ellen semmit sem ér. Legalábbis nálam. Fasz kivan, most mentem egy kört, ahol végre volt 2 kill, nyertünk is, de természetesen egy olyan kör lett a duplázó, ahol semmit sem tudtam csinálni, mert valami bejött mögém, és szétszedett. Ami persze az én hibám, de már akkor is unom, nagyon nem megy. Remélem a bf meg a do-k használhatók lesznek.
Nem tudom mi van, nekem épp most azon ment fel az agyvizem, hogy az f12 helyett a power gombot nyomtam le meccs közben 😊)))
f24sg
Amúgy MI VAN ma az emberekkel?! Össze-vissza lelépnek a járdáról, majdnem belém jött hátulról egy hülye BMW-s lurkó, mert a Dacaiaval épp a lámpától indultam, a JÁTÉKBAN pedig mindenki ámokfut, még árkádhoz képest is tiszta rammolás és teamkill az egész.
Globál front van?

Apropó, nem érdekel valakit egy 1982-es évjáratú, patika állapotú Dacia 1310-es? Ilyen.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/62811-best-he-112-variant/page-2#entry981205
itt taglalják èpp
Vidd az A0 át. Az pörög 😊( és jobb mint a B...szerintem)
Ehh lemaradtam a meccsrõl a video miatt.
Megállapítom, ami játszi könnyûnek tûnik na az a legnehezebb 😊
Ezt a CloD-os napfény csillogást a távoli gépeken alkalmazhatnák WT-ben is.
bardocz
A B-0 mindent tud, csak fordulni nem.
Azon ne csodálkozz, a 112-es a turnfighter iskolapéldája, BnZ-re eléggé alkalmatlan 😊
Her Laca
Mint mondtam már ,a gép nem számít. Ha lesz fóka akkor lesz V ös spit is .
Az se meggymagokkal pötyögtet😊
Itt a Clod ban ha jó az ember akkor egy G50 el is jó.Hurrival és Spittel is. Ez szent meggyõzõdésem. Vagy stukával. Azzal olyanokat lehet dogolni,😊 Csomót kötök vele az angelusra😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

De ahhoz, azért írom, mikor ott vadászik az új atag peccsel jusson eszébe 😊
Her Laca
Né mit találtam😊
Nem is emlékeztem rá,de van benne egy két jó kis henye ,hunya😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

f24sg
Atag-on? Az nem a CloD-hoz van? Mert abban nem emlékeszem, hogy lenne FW...?
Vagy azóta jött ki unofficial patch új gépekkel?
Mikor az új atag-on FW-vel irtod a népet jusson eszedbe az OP szó 😊
f24sg
"OverPowered" - a saját szintjéhez képest (itt ugye szint-besorolások vannak) erõs. A hidroplán Zero konkrétan jó tûzerejû a 2x20mm gépágyúkkal és nagyon jól fordul, nehezen esik át.
bardocz
Túl erõs a szintjén.
persze szépen megtámaszkodik tudom 😄 repteret is lehet foglalni csúszva is simán 😄

csak azért vettem fel mert milyen ügyes talajgyakorlatot mutatott be 😄
Néha mikor megesik azért próbálom követni, mert pl az LA5 szétszakad azon a sebességen, ahol a bf vígan szelel. Nagyjából abban az idõrésben tudom meglõni, amíg közel vagyok. Nem azt akartam sugalmazni, hogy mindig így csinálnak hanem, amikor kialakul egy ilyen vagy hasonló szitu én nem tudnám, legyen az akármilyen billentyû, nyomkodásával követni a gépet.
Her Laca
Mit jelent az OP? Olyan rövidítéseket használtok😊 fingom nincs miket takarnak😊

f24sg
Amúgy ha 150-160 km/h-val teszed le talpra, simán leszáll, és jó rövid a "fékút..."
Árkádban is javítom, ha lehet, mert OP
Gyakorlás 😊 Ezt úgy mondom, hogy nekem se nagyon jött még úgy össze igazából ahogy kéne 😄
bardocz
Fú, gõzöm sincs mit fogok csinálni a bf109-el, egyáltalán kell-e nekem, mert egy sima bnz-t sem tudtam még összehozni a he112b0-val 😄
Ez még az arcade-os killgyûjtögetés közben is nagyon hasznos 😊 Sokan megeszik, mert nem számítanak rá, hogy az adott pillanatban visszaveszed a motorteljesítményt és a következõ ollóban már eléd is kerülnek 😊 Gondolom FRB-ben még durvább, mert nem lehet a kamerával olyan egyszerûen követni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Torzonborz
Azért ehhez kell tapasztalat meg a tracker. Tegnap mentem pár RB kört pl Stukával is és még a földi célpontok ( Arty/AA ) megtalálása sem volt egyszerû. 😄
Aztán 410 R3-al is mentem egy kört és sikerült egy TU-2-t elvesztenem...pedig elõttem volt kapott is egy sorozatot tõlem amivel az egyik lövészt kiütöttem de aztán a mocsok emelt egy kicsit a gépen , én követtem aztán meg hirtelen lenyomta és egybõl holt térbe került , elhúztam jobbra a gépet és bamulásztam egy sort de a joyos pilot hat nem túl gyors és már nem találtam. 😄
Utána meg rám mászott egy mocsok La5 és kifilézett. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Her Laca
Mért akarod követni?
Egyszerûen felhúzod és fentrõl figyeled amíg a kollega mû repül😊 Ha kiforogta magát és megpihen körülnézni,akkor meg rá csapsz oszt sanyi😊

a mocskos rohadt gunnerek 924-es crew levellel ACEre kimaxolva mégis mikor szándékoznak egyetlen szájbaveretes HIT-et! összehozni? ,de még az is LOL,hogy hiába ülök én a gunnerbe 200 méterrõl olyat szórok ,hogy az ellenfél sírva röhög.....

na hogy állnak a szorgos kill gyûjtögetõk? 😄
Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogyan lehetne követni egy ilyet headtracker nélkül:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Profi Bf109-ek alkalmazzák lerázásra mikor észreveszik, hogy követik. Flat scissors-al kezdik, majd átlengetik a gépet olyan rolling scissors-ba, amit linkeltem. Energiát szinte nem veszít közben. És mikor ideális szögben van megdobja a gép elejét és élesen kifordul. A sebesség miatt annyira eltávolodik, hogy minimum egy headon-ba tud kerülni, vagy elmenekül. Némelyik germán tökélyre betanulta a manõvert, van is fejkapkodás rendesen, mert nagyon gyorsan történik minden.
Jól sejthetõ volt, hogy japó is lesz. <#eljen> Ott nagy az ûr még.

A dev peccs hekkelése megerõsíti 😊
Azért ilyen 5x+prem+prem gép kombóval lehet haladni. Lelõttem kettõt, és miközben a harmadikat kergettem, a vörös fejû habzó szájú (jogosan)anyázó, németeknek kellett magyaráznom, hogy napok óta nem játszottam az mk9-el, és most is csak az 5x xp miatt. Nem értették meg, de a lényeg az xp.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/36449-the-next-update-speculation-thread/page-356
dev server èrdekességei