38447
  • sulouos
    http://warthunder.com/en/news/324/current/

Ez azt jelenti, hogy jövő héten megismétlik ezt a golden fights dolgot?
  • Amaymon
    Hmm megint behalt a game...
  • bgabor
    Az szar lehet. Mi összeálltunk négy tier7 Zeroval HB-ban és már az ötödik győztes csatánál járunk egyhuzamban.
  • twi452
    elvileg a kiválasztott géppel történő sikerességet figyelembe veszi
    gyakorlatilag a franc tudja :)
  • Susarc
    létezik,hogy csapatösszeállításnál nézi a pilot skill átlagát? vagy ez csak mendemonda?
  • sulouos
    Arcade-ban szegény D-5 Stukám összeverekedett 20 földi killt, erre bebukja a csapat. A következő körben ugyanannyi xp-t 5x-öztünk...

A rugóra fonott damilt kötöttünk, teljesen jó lett.
  • JethroHUN
    10 meccs 0 győzelem, sok szarlow... tököm kivan minden játékba már, mindig a vesztes low teambe tesz... k egyedül támadom a földi célpontokat...
  • bardocz
    Hellcat-ban miért változik a fordulatszám nagy mértékben, ha változik a sebesség? Eddig ilyet egy gépben sem vettem észre, azok felpörögnek, és ott maradnak, mindegy milyen szögben emelkedek, meg mennyivel megyek.
  • bardocz
    Én egész jól jártam a tegnapi után, oroszokkal ugyan két fos kört mentem, és úgy lett egy 30k xp-s ötszörzés, de az angolokkal elsőre egy 4 kill-es(igaz lehalt a motor a spitben, és lezuhantam) körért jár 60k xp, amcsikkal meg egy két killes körért valami 30-35k, amivel pont szintet is léptem. Ha tegnap este az angolokkal nyerek, akkor most szintet léptem volna.
  • JethroHUN
    Én ezt hagyom a fenébe... szarnak sem jó játékossokkal tesz össze.
  • miking40
    Üdv!Nemrég kezdtem a játékot,azt szeretném megkérdezni ,hogy itt hanyas szinten lehet ezüstöt farmolni a legjobban szerintetek?
  • Nazarov77
    elvileg ma 20:59ig:
    2 győztes csatáért jár 100 gold
    5 győztes csatáért megint 100 gold
    10 győztes csatáért 200 gold
  • Nortai
    Erre hirtelen beenged a játék is. :D lol
  • bardocz
    Engem is, de attól még játékba csatlakozni nem lehet. 80022b38 hibakóddal.
  • lexlutor
    Kint van, h elmarad. Jovo hetvege, es karpotlasul +100 eagle.
  • Husimoto
    http://warthunder.com/en/news/325/current/

golden fights halasztva jövöhétre.
  • bgabor
    Minket beengedett. Próbáljátok meg.
  • Husimoto
    van 150 sas is 0.99 ojrojé.
  • bgabor
    500 sas a legkissebb, az 3 Euró, 1000 pénz.
  • lexlutor
    Minen alkalommal, amikor valami problema volt mindig meghosszabitottak az akciokat.

Amugy a 400 sas lehet vagy 500 ft?
  • ladanyi78
    értem én. már azt hittem megint ugyanaz a sztori megmagyarázva. a stressz tesztet is értem, csak nem úgy kellett volna, hogy feltüzelik a játékosokat aztán azt a részét aki önhibáján kívül nem jutott be akkor semmivel nem kárpótolták. na az gusztustalan volt.
  • Amaymon
    Múltkor az aranygyűjtögetést főképp azért szervezték, hogy stressz teszteljenek. 70k játékosnál kezdett probléma lenni, de megoldották. Itt tudatosan péntek óta minden nap ugyanabban az időpontban üti őket valaki. Ma sem a játékos létszám miatt fagyott ki. 30k-t súrolta, annyit röhögve visz.
  • Vaktermesz
    Látszik, hogy valaki nagyon vicces akart lenni, hogy pont erre az időpontra időzítette a támadást, csak kétszeresen adja neki vissza az élet minden gonoszkodását. Közösségi érdek is szerintem amit kérek, mégpedig, hogy ha fut a szerver, vagy van valami hír azt ide kiírjátok, előre is köszönöm.
  • Amaymon
    Ha igaz, hogy többfrontos attack és nem csak a WT-t érinti, akkor nem fél idiótákból áll, hanem félzsenik. A szervezettség ahogy szisztematikusan kivitelezik, nem gyerekek mókája.
  • ladanyi78
    a multkori aranygyűjtősnél is támadást indított valaki? mertakkor is panasz volt, hogy voltak akik órákat vártak mire bejutottak. aláírom akkor 90000 körüli játékos volt fent
  • bgabor
    Hát ez roppant értelmes komment volt.
    Nyilván ők tehetnek róla hogy valami félidióta hackercsoport éppen ma indított támadást a szerverük(meg még jó néhány másik, közük a WoT is) ellen.
  • lexlutor
    Igen, direkt csinaljak, es csak veled, h te ne tudj jatszani.
  • twi452
    Az, irány mással játszani.. :)
  • ladanyi78
    tiszta vicc ez a szemét játék. nevetséges, hogy meghirdetnek egy akciót és be se tudsz lépni
  • Glo
    Valszeg nem lesz, illetve el lesz halasztva. A Steam is haldoklik...
  • bgabor
    És akkor egy órával az aranyszerző event előtt sem tudjuk még hpgy pontosan miből hányat kéne ölni az aranyért?
  • Amaymon
    Jól lett volna pihenten 3 napot WT-zni RB-n. Nem baj nyomattam a hearthstone bétát helyette.
  • bardocz
    Gondolom a tettesek most röhögnek a markukba, hogy haha, a sok élettelen nem tud játszani. Miközben az ő izgalmas életük abból áll, hogy ülnek a gép előtt, és ddos támadásokat szerveznek :DD
  • robi3
    WG? wargaming tehát wot+ wowp
  • Glo
    Az összeesküvés elméletek hívőit ki kell ábrándítsam: Nem csak a WT-t éri DDOS támadás épp, hanem a WG, BF4, GTA szervereit is.
  • Amaymon
    Ha tényleg basztatják őket, és van X user + % tűrés sávszélességük, ha a fejük tetejére állnak is lenyomják őket amennyiben tudatos attack.
  • vajakos21
    Ahelyett hogy adnának egy 24h idötartamot ( màrcsak az idözonák miatt is) és nem halna be.És még tank sincs.
  • robi3
    és akkor a golden eagle eventet remélem elhalasztják
  • Amaymon
    Az se kizárt. De minden halloween hétvégi napon ugyanakkor áll le és nincs teljes terhelésen olyankor.
  • vajakos21
    Csak simàn szar a szerverük....szerintem.Csak nehezebb bevallani