War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SitatiS
A magyar Gripen-en is van.
Mauser BK–27 gépágyú.

Let the good times roll.

mindig is volt egy 20-30 milis még a jeteken is,nem?

A modernkori háboruban id nagy jelentösège van a kōzelharcnak...vissza is rakták az ágyukat az amik vietnámban
bardocz
Ott már nincs is igazi dogfight, hanem csak ilyen kilométerekrõl lõjük a rakétákat nem? Az meg marha unalmas.
Annak csak akkor lenne értelme, ha a mûszerezettséget is behoznák. Modern jeteknél inkább a technika nyer, mint a gép vagy az ember. Olyan fokú szimuláció soha nem lesz a WT-ben.
mentem 3 árkádot nosztalgiából..,de csak felbosszantottam magam....
1 kör: 0 KILL 6 halál.....
2. kör 11 kill 4 assist 2x haltam
3. kör 0 kill 6 assist 6 halál....

cefettûl semmi értelme az árkádnak! vagy szerencséd van vagy nincs...szánalmas majomkodás az a mód.....megyek vissza HB-ba😛😊)

gondoltam,mert amit az ellenfeled lemûvel a géppel az elég vicces😛

Animefox
Jaja egyenlõre csak abban tolom mert ez életem elsõ repcsis játéka aztán nem vagyok valami tapasztalt 😊
Az egyetlen friendly kill-em is rakétás akció volt hehe xD

ez árkád?

Fenrir
Hehe, vedd meg a programot, a demo csak annyit enged.

A halál csupán a kezdet...

Coral Springs
Én a jet felhozatalt inkább kiszélesíteném egészen napjainkig. Az egy külön játékrész lenne.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szép volt 😄

Egyszer valamilyen orosz vadásszal, talán Ratával üldöztem egy SB-2-t, a csapattársai utolértek és kigyújtottak, de a félig-meddig zuhanó gépemrõl utánaküldtem az összes rakétámat, és eltaláltam 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Animefox
Na sikerült rögzítenem a rakétás akciómat, íme:

A Fraps sajna valamiért 30 másodpercet enged csak rögzíteni, majd keresek másikat...

"Menjenek már a *****!1945-ben vetették be elõször.Miért rakják tier 11-be??Kiábrándító amit a gazsi csinál..."

Mert nincs az LAx-en kívül stabilan teljesítõ propelleresük. Pár év ide oda 😊 A ruszkival menni sokszor elég szopóág. Nem tudsz t10 felet jó köröket futni, mert ha szerencséd van lesz még bent LAx, de inkább Il2m hegyek, nulla értékû 9K-k és bomberek nyûglõdnek. Ezt még súlyosbítja az, hogy valójában még mindig foghíjas a RU fighter ág bár baromi sok gépnek tûnik ami van. Ezért behoz rengeteg low tiert is az MM a mecs pedig elúszik. A hamarosan érkezõ www módhoz legyen mér a ger és a ru egyensúlyban kb.

Jet-ek szsvsz sokkal nagyobb probléma. Azokat kellene kiirtani írmagostul, még egy kósza bitkép se maradjon róluk egy elfeledett dat file-ban.
Coral Springs
Ezentúl hívjatok Red Barron -nak. <#hehe> Mind az öt op japán szarát le kellett szedjem a majomnak, mire megértette hogy mivan. Hihetetlen hogy valaki a bosszúvágytól vérszemet kap, azt képes ugyanabba a hibába belefutni, mind az ötször.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Elkezdtem komolyabban tolni az oroszokat, megvettem a Yak 9T -t, de ezzel az idióta used gun ficsörrel olyan vok mint valami kezdõ. Akkora szórása van, hogy képtelenség bármit is eltalálni. A javításához hiányzik még 80K XP, de megõszülök míg 4-5 kill -ekkel kihúzom.

Orosz B-25...😊 Biztos kennek rá ebbõl is valami orosz csodaszert amitõl lelõhetetlen lesz 😄

Lassan elõjönnek a zsákmányolt német B-17el is ha elég nagy lesz a hõbörgés 😄
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Kawasaki_Ki-96
Emmeg a japò prém lesz...prototype
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/63863-work-in-progress-01-13092013/page-7

Èrdemes lapozgatni .Lesznek jò dolgok.
Tegnapi karbantartás óta vannak érdekes dolgok. Ez is egy közülük.
Valamiért nem mutatja a hozzászólásomat. Moderálva lett?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Menjenek már a *****!1945-ben vetették be elõször.Miért rakják tier 11-be??Kiábrándító amit a gazsi csinál...

A Yak-3P tier11-en ütni fog.
3x20mm B-20 cannons, 1650 horsepower vs. yak3 1250 hp.
És egy orosz aki gyors is, a sima yak3 is zuhant 850-et mielõtt szétszakadt..
Kíváncsi leszek az új yak-ra. A 10-est én nagyon kényelmetlennek találom 3D-s stickkel vezetni. Valószínû más is, mert nem látni sokat. Pedig RB-n jó lenne, mert nincs ûrverseny. Az "ITT" vagyok piros színtõl könyörgöm szabaduljanak meg 😊
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/63862-work-in-progress/
Új gépek
Animefox
beírom a keresõbe, köszi...

lejátszod játékon belül mert csak ott lehet és közben felveszed valamilyen programmal
fraps stb
én most az MSI Afterburner-rel szoktam, már az is tud videót felvenni úgyhogy miért ne 😊
Animefox
A replays felvételeket hol tudom menteni aviba? Ne adj isten nem a játékon belül szeretném megnézni hanem feltölteném a youtube-ra... hüm?

FRB-n állandó a20 party van...utálom
Én az FW-t venném, igaz HB-n beinoghat, mint minden jobb BnZ vagy gunpod-os gép, finoman kell kezelni. Gyors, nem törik le hamar a szárnya, rendkívül fürgén orsózik, tûzerõ is megvan. Yak 3-at (H😎 tier 10-en sok gép elkap, mert vagy gyorsabb vagy jobban fordul.
bardocz
Nem rossz ez az A20-G, annyi találatot kaptam vele, hogy 5 lezuhanás is összejön belõle más géppel, de még egy killt is sikerült vele csinálni, igaz a kamikáze ai-t csak, de ez is valami frb-n.
Replay-ben hogy tudja valaki követni a gépet, mint HB-n. Látok pár ilyet, de fogalmam sincs hogy csinálják, ráadásul lock targettel.
70% arcade, 30% hb.

Melyik játékmód a 3 közül azt is írd le...
Torzonborz
De jó hogy tegnap vettem a P47et.... 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Unteroffizier Walter Lang (1./JGr. 200), 23 August 1944

War Thunder presents special disсounts:

From September 14th, 8am GMT (1am PDT) till September 16th, 8am GMT (1am PDT)

Allies: 20% discount on purchasing:

P-47D-25, P-47D-28, P-51D-5

Beaufighter Mk.VIc, Spitfire Mk.Vb

Germany: 20% discount on purchase and 25% discount on repair costs for:

Ju-88A-4, Me.410-A1, Bf.109G-6, Fw.190F-8

Germany gets 30% discount on the XP conversion.
http://warthunder.com/en/news/262-Operaion-Dragoon-en

Eventke
A korábbi kérdésemre senkinek semmi ötlete, vagy pedig mattmindegy, hogy melyik gépet veszem? (Fw-190 A5 vs Yak-3). Én inkább a Fw felé hajlanék, de valaki annak a prémium verziójára azt monda régebben, hogy nem egy túl jó gép. Ez a nem prémiumra is igaz?

Szerintem érdemes megnézni a nemrég feltöltött 1v1 videoit is. Azonos gépekkel tolják, tanulságos volt.
Hibátlanul csinálja 109-el a scissort, amit kapásból bead video-t az oldalon.
Kōszi Paladin!Ez az :-)
úgy tûnik....

Bugos a fórum?
Azért ez a forum se normális most.
Szóval szerintem erre a fickóra gondolsz. (A wiki playlist)
Van a hivatalos oldalon is topicja az academyben.
Coral Springs
Amit a youtube mûvel az év eleje óta az minden téren vicc, a mobil eszközök piacának való megfelelési kényszer szétkúrta az egészet ami jó volt. Azt hiszik hogy ami jó egy tablet -en, az biztos jó egy pc -n is, na de ezen nem egy kört lefutottam már a megfelelõ fórumokon. Amit viszont leírtam a hd kapcsán az úgy szokott lenni, nálam legalábbis, de bug -ok elõfordulhatnak.

nem repûltem már G10-el egy ideje,de nem kellett volna....össze vissza rázkódik folyamatosan......

Animefox
Én is kaptam és pont 3 napja, eléggé fura 😄
Na és utána a vesztes csaták után kaptam 7-8 ezret persze javítás után! Szóval pluszba jöttem ki 7-8-val és a nyertes csatákért kaptam 15 ezer körül! Nem viccelek! Na ennek ma lett vége és eléggé lényeges a változás... jól érezhetõ a különbség.

Hát, nekem ebbõl semmi nem tûnt fel... Vesztes csaták épphogy csak nem mínuszosak, nyertesekre teljesítménytõl függõen javítás után marad 5-10 ezer. Eddig is így volt ez nálam. Viszont 3 napja kaptam egy 100 ezres battle trophy-t, csak azt nem tudom, mire fel.😄

Hát, nekem ebbõl semmi nem tûnt fel... Vesztes csaták épphogy csak nem mínuszosak, nyertesekre teljesítménytõl függõen javítás után marad 5-10 ezer. Eddig is így volt ez nálam. Viszont 3 napja kaptam egy 100 ezres battle trophy-t, csak azt nem tudom, mire fel.😄

Nem,bár a résztvevök megegyeznek ;-)
én vaok a hülye hogy nem mentettem el