War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 kör: 0 KILL 6 halál.....
2. kör 11 kill 4 assist 2x haltam
3. kör 0 kill 6 assist 6 halál....
cefettûl semmi értelme az árkádnak! vagy szerencséd van vagy nincs...szánalmas majomkodás az a mód.....megyek vissza HB-ba😛😊)
Az egyetlen friendly kill-em is rakétás akció volt hehe xD
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egyszer valamilyen orosz vadásszal, talán Ratával üldöztem egy SB-2-t, a csapattársai utolértek és kigyújtottak, de a félig-meddig zuhanó gépemrõl utánaküldtem az összes rakétámat, és eltaláltam 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A Fraps sajna valamiért 30 másodpercet enged csak rögzíteni, majd keresek másikat...
Mert nincs az LAx-en kívül stabilan teljesítõ propelleresük. Pár év ide oda 😊 A ruszkival menni sokszor elég szopóág. Nem tudsz t10 felet jó köröket futni, mert ha szerencséd van lesz még bent LAx, de inkább Il2m hegyek, nulla értékû 9K-k és bomberek nyûglõdnek. Ezt még súlyosbítja az, hogy valójában még mindig foghíjas a RU fighter ág bár baromi sok gépnek tûnik ami van. Ezért behoz rengeteg low tiert is az MM a mecs pedig elúszik. A hamarosan érkezõ www módhoz legyen mér a ger és a ru egyensúlyban kb.
Jet-ek szsvsz sokkal nagyobb probléma. Azokat kellene kiirtani írmagostul, még egy kósza bitkép se maradjon róluk egy elfeledett dat file-ban.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Lassan elõjönnek a zsákmányolt német B-17el is ha elég nagy lesz a hõbörgés 😄
Emmeg a japò prém lesz...prototype
Èrdemes lapozgatni .Lesznek jò dolgok.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
3x20mm B-20 cannons, 1650 horsepower vs. yak3 1250 hp.
És egy orosz aki gyors is, a sima yak3 is zuhant 850-et mielõtt szétszakadt..
Új gépek
fraps stb
én most az MSI Afterburner-rel szoktam, már az is tud videót felvenni úgyhogy miért ne 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
War Thunder presents special disсounts:
From September 14th, 8am GMT (1am PDT) till September 16th, 8am GMT (1am PDT)
Allies: 20% discount on purchasing:
P-47D-25, P-47D-28, P-51D-5
Beaufighter Mk.VIc, Spitfire Mk.Vb
Germany: 20% discount on purchase and 25% discount on repair costs for:
Ju-88A-4, Me.410-A1, Bf.109G-6, Fw.190F-8
Germany gets 30% discount on the XP conversion.
Eventke
Szóval szerintem erre a fickóra gondolsz. (A wiki playlist)
Van a hivatalos oldalon is topicja az academyben.
Na és utána a vesztes csaták után kaptam 7-8 ezret persze javítás után! Szóval pluszba jöttem ki 7-8-val és a nyertes csatákért kaptam 15 ezer körül! Nem viccelek! Na ennek ma lett vége és eléggé lényeges a változás... jól érezhetõ a különbség.
én vaok a hülye hogy nem mentettem el