War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sas az igazi pénzért vevõs arany, prémium repülõket, xp-növelõ modult meg ilyesmiket kaphatsz érte.
Az XP pedig nemzetenkénti gépfejlesztésre való.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha azokra az alig látható apró kockákra gondolsz, az a nyers AVI lekonvertálásának (tömörítésének) a végeredménye. A nyers AVI -nak hívjuk amit a videófelvevõ programok csinálnak, ezt szokás általában lekonvertálni egy praktikusabb formátumba. Ugye ez egy adatveszteséggel járó folyamat, és a minõség rovására helyet takarítunk meg. Amit Her Laca feltöltött már ilyen kockás volt valószínûleg, de ha megnézed a többi videóját is, az is mind kockás. Másrészt a minõségromlás jobban látszik kisebb fényerõnél, mint nagyobbnál.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Igaz a DCS is egy gagyi, mert borzalmas a motor amin fut, de abban benne van, ami egy mai technikai szinten levõ repülõgépes játékhoz kell. WWII korszak azért megfelelõ klasszikus légiharc emulátorokhoz, mert már elég jó és változatos propelleres gépek voltak. Számított a pilóta tudása legalább annyira, mint az alkalmazott technika. Korunk gépeinél a technika dominál és teljesen más módon érvényesül a pilóta képessége. Én a mi éránkat játszani nem szeretném, mert a végeredmény egy WoWpnél is gyengébb kövesd a nyilat árkád game, vagy egy túlságosan elvont szim.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Milyen is az amikor érzésre repül az ember és az ellenfél mozgásából következtet ,hogy hol is kellene lennie . Remélem tetszeni fog nektek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Valaki írta itt korábban, ha valaki bemegy verekedni a tömegbe, ne csodálkozzon ha pofán vágják. Ez mindegy hogy hol mész, mindenhol érvényes, nekem 10 csatából 2x ha be kell hoznom második gépet. HB -n is szoktak lenni nagyobb balhék, ha ész nélkül mész bele ott is lelõnek.
Én egy 3 fõs squad ellen+ai voltam....nem vlt hosszú
Ilyenkor azért megkeseredik az ember szája széle... 😊
A gépágyús légiharc persze alapvetõen szükségmegoldás, de jelenleg nem nagyon akarja senki sem nélkülözni, az US NAVY és USMC sem azt mondta az F-35-ösnél, hogy nincs szükségük gépágyúra, csak arra, hogy beépített gépágyúra nincs szükségük (egyébként e mögött pedig a súlymegtakarítás áll).
A gépágyú amúgy például a drónok ellen is hasznos, ugyanis a légcsavaros drónok nem igazán termelnek akkora hõt, hogy az IR rávezetésû rakéták feje befogja õket bármilyen körülmények között. Mivel viszonylag lassú és kis célpontokról beszélünk, ezért a gépágyú viszont nagyszerûen alkalmas ilyen légi célok ellen.

Na az ilyen körök már tetszenek. Megfogadtam a tanácsotok, és A0 meg B0-val repkedek inkább. Néha 1-2 lövésbõl leszakad az ellenfél géprõl a komplett tail. Néha meg nagyon sok találat, és semmi. Meg volt egy olyan köröm, ahol 3ai-t is üldöztem, lõttem, de semmi kritikus találat, hanem csakúgy belecsapódtak a földbe, és semmilyen killt nem kaptam 😄
Persze elkülönített játékmódban, alap repülõgép lehetne az F-100, és a Mig-17
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Erre viszont tökéletesen alkalmas a játék 😄
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Nem, a modern fegyverek légieszközök kezelésére nem alkalmas ez a játék.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6