War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már tudom mi a crew
õõõõõõ.......a crew mi a bánat? olvasgatom a fórumot egy ideje de minima a felét nem értem. köszi mindenkinek
bardocz
Ami free xp-t ad, azt pénzért lehet beváltani, nem?
Az free xp-vel nem érdemes foglalkozni, mert a crew tapasztalatlan marad.
A lion a pénz, azért tudsz venni repülõket, vagy lõszert, stb.
A sas az igazi pénzért vevõs arany, prémium repülõket, xp-növelõ modult meg ilyesmiket kaphatsz érte.
Az XP pedig nemzetenkénti gépfejlesztésre való.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

valamit csak eltalál...

Coral Springs
Nálam ilyen a minõség 1080p -ben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha azokra az alig látható apró kockákra gondolsz, az a nyers AVI lekonvertálásának (tömörítésének) a végeredménye. A nyers AVI -nak hívjuk amit a videófelvevõ programok csinálnak, ezt szokás általában lekonvertálni egy praktikusabb formátumba. Ugye ez egy adatveszteséggel járó folyamat, és a minõség rovására helyet takarítunk meg. Amit Her Laca feltöltött már ilyen kockás volt valószínûleg, de ha megnézed a többi videóját is, az is mind kockás. Másrészt a minõségromlás jobban látszik kisebb fényerõnél, mint nagyobbnál.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

üdv a lion a sas meg az xp mire jó? és pl sast miért kapok? ja meg freexp az mi
Her Laca
Ja lehet. Meg amúgy is hajnal volt ,szart se láttam igazán én se😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hmmm... neked is kockás most, néhol alig lehet kivenni a spitet, mert ilyen 4-5 mm-es négyzethálók vannak a tömörítés miatt. Lehet igaza volt annak aki írta, hogy kb. 1 nap amíg a tube kioptimalizálja a filmet.
Látom ma remekel az SG motor.

A 90-es évekbeli pénzbedobós játékautomatákon futó lövöldéket juttatja eszembe jobb grafikával 😊

Igaz a DCS is egy gagyi, mert borzalmas a motor amin fut, de abban benne van, ami egy mai technikai szinten levõ repülõgépes játékhoz kell. WWII korszak azért megfelelõ klasszikus légiharc emulátorokhoz, mert már elég jó és változatos propelleres gépek voltak. Számított a pilóta tudása legalább annyira, mint az alkalmazott technika. Korunk gépeinél a technika dominál és teljesen más módon érvényesül a pilóta képessége. Én a mi éránkat játszani nem szeretném, mert a végeredmény egy WoWpnél is gyengébb kövesd a nyilat árkád game, vagy egy túlságosan elvont szim.
Ezt nagyon sokszor látom. Ettõl még lehet de... Inkább arra szavazok. Á nem tetszik a pyáal inkább megyek.
[NST]Cifu
Khmm... Aki 0 hallálal kilép, az lehet, hogy a "All of your bases are destroyed" típusú hibába ütközött, nekem tegnap kétszer is befutott ez a bug...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Her Laca
Ezt most csináltam

Milyen is az amikor érzésre repül az ember és az ellenfél mozgásából következtet ,hogy hol is kellene lennie . Remélem tetszeni fog nektek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Coral Springs
Nekem tetszene.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Bah... halálra büntetném azokat akik kilépnek a csatából 0 vagy 1 halállal. Most is alig 1-2 perc után már -5 ember. Persze hogy szétkurnak minket így...
Coral Springs
Egyáltalán nem szar az Arcade, annak is megvan a maga feeling -je. Vagy olyanok szidják akik jobban hajlanak a realizmus felé, de ezt akár meg is cáfolhatná a twi452 mûsora az utóbbi napokból. Vagy olyanok akik nem tudnak ott játszani, azt kényszerbõl mennek máshova.

Valaki írta itt korábban, ha valaki bemegy verekedni a tömegbe, ne csodálkozzon ha pofán vágják. Ez mindegy hogy hol mész, mindenhol érvényes, nekem 10 csatából 2x ha be kell hoznom második gépet. HB -n is szoktak lenni nagyobb balhék, ha ész nélkül mész bele ott is lelõnek.

Az egy oktató videót megért volna<#vigyor2>
Én egy 3 fõs squad ellen+ai voltam....nem vlt hosszú
[NST]Cifu
Én is láttam ilyet. Felszállásnál egy Me-410 végigszántotta az elõtte lévõket, a bombázók életben maradtak, mert õk a levegõbõl indultak...

Ilyenkor azért megkeseredik az ember szája széle... 😊

bardocz
Emberi ellenfeleket alig látok. 4-4 van általában, ebbõl 1 többnyire még felszálláskor meghal. De volt olyan, hogy emberi gépek el se jutott a célig, összetörte mind. Na meg olyan is volt, hogy fél perc után egyedül voltam az ai csapattársakkal, mindenki még a kifutón meghalt 😄D
[NST]Cifu
Miért csak Co-op? A Lock-On-al is lehetett anno nagyon jó multi légiharcokat kivitelezni...

Mondtam én hogy jó az A0. <#vigyor2> Most lõttem egy spitet meg egy hurrit Bulgen.Imádom ahogy repül...Mondjuk mikor mc200 assal berak 3 A20 at +1 valmit....Jó sok esély van.Még elmenekülni se lehet.
[NST]Cifu
Pardon, hogy belevaú, de NEM csak földi célpontok ellen használatos, a mi Gripenjeink is gyakorlatoznak gépágyúlövészetet légi célok ellen.

A gépágyús légiharc persze alapvetõen szükségmegoldás, de jelenleg nem nagyon akarja senki sem nélkülözni, az US NAVY és USMC sem azt mondta az F-35-ösnél, hogy nincs szükségük gépágyúra, csak arra, hogy beépített gépágyúra nincs szükségük (egyébként e mögött pedig a súlymegtakarítás áll).

A gépágyú amúgy például a drónok ellen is hasznos, ugyanis a légcsavaros drónok nem igazán termelnek akkora hõt, hogy az IR rávezetésû rakéták feje befogja õket bármilyen körülmények között. Mivel viszonylag lassú és kis célpontokról beszélünk, ezért a gépágyú viszont nagyszerûen alkalmas ilyen légi célok ellen.

bardocz

Na az ilyen körök már tetszenek. Megfogadtam a tanácsotok, és A0 meg B0-val repkedek inkább. Néha 1-2 lövésbõl leszakad az ellenfél géprõl a komplett tail. Néha meg nagyon sok találat, és semmi. Meg volt egy olyan köröm, ahol 3ai-t is üldöztem, lõttem, de semmi kritikus találat, hanem csakúgy belecsapódtak a földbe, és semmilyen killt nem kaptam 😄
Az egy lottóhúzás gyakorlatilag, bármikor bármit kaphatsz 😊
Hm... én ezt a battle trófe lóvét kurvára nem értem. 2-3 körrel ezelõtt eléégé benéztem. 3 gyors halál 0 kill kilépk arra ad 50k-t. Csinálok 8-10 killeket a jobb körökben arra meg ad egy 1000est...
Nem okoz több gép nagyobb élvezetet, ha nincs jobban szimulálva a mostaninál. Újdonság lenne a kinézetben, meg egy-két paraméter máshogy lenne variálva. Önmagában az plussz fícsört nem hozna be, csak ha folytatják a gépek egyre részletesebb kidolgozását, miközben a hiányos nemzeteknél a lyukakat betömik.
Hidegháborús, vagy modern repülõgépekkel szerintem CO-OP játékmód lenne a logikus, AI vezérelt repülõgépek, és felszíni egységek ellen, 4-6 fõs csapatokban, nagy térképeken.

Persze elkülönített játékmódban, alap repülõgép lehetne az F-100, és a Mig-17

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Ne becsüljük le a ruszkikat, õk radar nélkül sem vakok 😉

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Animefox
Vietnámot azért mondtam mert ott még nem olyan fejlett a levegõ levegõ rakéta rendszer szal még ott lenne Dogfights is bõven... de szigorúan vietnámig. Az még rengeteg gép lenne....

Torzonborz
Akkor én egy varacskosdisznót kérnék 😊))

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az orosz partizánok a hegyoldalban akik elöltöltõs puskával lekapnák egy lövésbõl a koptert.
Erre viszont tökéletesen alkalmas a játék 😄
Iceman
Igen, valahogy nekem is ez a kép ugrott be 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

bardocz
Ha alkalmas is lenne, ki élvezné? 😄
*lezúzol

Beülsz a hegy mögé, és lelúzol nyolc-tizenhat tankot a hegy túloldalán a Hellfire készlettel, mi? 😄
Nem, a modern fegyverek légieszközök kezelésére nem alkalmas ez a játék.

Iceman
Én egy AH64D-t szeretnék a sok tankos matyi fölé 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Poén az hogy az általam alább leírt szitu teljesen valósághû, nem túloztam. 😄

kihagytad,hogy rakétaindítás után már szállnál is le és amíg az AMRAAM-ok elvégzik a piszkos munkát te már újra töltöttél a repüéõtéren😛😊

😄😄

Elképzelem ahogy 1990-es évek technikájával harcolunk egymás ellen, én bemegyek az F-15Cvel 8 AMRAAM fegyverzettel, és párhuzamosan rakétát indítok egyszerre nyolc MiG-29sre 80-100kmrõl, amibõl öt-hat le is esik. Míg a MiG ugye erre képtelen. Lenne OPozás bõven.

De, csak egy logout kellett.
hmmm nekem nem változott.
bardocz
Basszus, frb-n berakták amcsik mellé németeket, meg angolokat. Angol helyett maradhatott volna japán, és akkor hamarabb vannak meccsek.
Semmi értelme nem lenne a modern jeteknek ekkoa térképen, ezt szerintem mindenki érzi aki ismeri a mai jetek és rakéták képességeit.

bardocz
Úgy mondjuk még érdekes is lehetne. Csak megosztaná a játékosközönséget egy ilyen jellegû új játékmód.
valaki javaolta korábban ,hogy legyen akár a mai napig...DE akkor a mostani Me262 meg mig 9 legyen a reserved gép és totál különítsék el😛

Animefox
Földi célpontok ellen csak, én azt mondom vietnámig elmehetne a játék de szigorúan csak odáig...

Azt tudod mi okból?