War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nem is tudtam hogy ilyeneket is lehet állítani benne. Én csak a kamerát szoktam oda vissza kapcsolgatni, hogy csak a lámpa látszódjon. Amúgy rájöttem hogyan csinálok 3 pontost, nagyon olcsó bicikli villogóból, 3db kb 2000 forint, és mivel nincsen forrasztóm, meg sose csináltam egyszerûbb így.
azon ritka események egyike ez mikor 6 jet akar lelõni egyszerre. Felemelõ. Bocs kicsit szaggat a videó
Nekem egyszer a DPI beállítást kellett beállítani 96 képpont /hüvelykre.Nagyobbon nem mûkszik.(ezt is vvalami fórumon olvastam mint tippet)A hivatalos fórumon viszont nem találom a Freetrack/Joy beállítós topicot.
ezt nem is értem, a játék akkor sem indul ha a freetrack inaktiv, törölnöm kell a géprõl és akkor jó lessz a game. ez mi a faxom,hogy rohadna meg!
trackir enhanced interface activation: windos-alkalmazás hiba, ez mi tököm? lassan gutaütést kapok. trackirt inditom, müködik. játék már nem indul, monitor fekete és ezt irja ki
ja ezt ismerem
Nekem semmit sem kellett állítgatni a játékon belül.

Nagyobb kihívás volt az hogy win7x64 alatt beinduljon, maga a freetrack.
Hali, gyors kérdés, ismerõsömnek csinálom az eventet miután nekem meglett a typhoon. 1 hét volt az 540 kill, melyik gépekkel érdemes húzni németeket a minél több kill érdekében? A gond az, hogy több mint napi 100 kill kellene, de idõm nem lesz rá annyi mint angolokra, és ott is csak napi 70 körül teljesítetem. Ha jól számolgatom nem lesz elég idõ rá csak ha 100 fölött teljesítek.
bardocz
Én elõbb a freetrackot indítom el, meg lövöm be, utána a játékot, és magától észlelte asszem. Csak annyit kellett állítanom, hogy ne ebbõl zoomoljon, hanem egérgörgõvel.
elértem,hogy a két program már fut együtt, de játékban nem mozog. mit csináljak? hol kell állitani?
Fenrir
Tegnapi termés:

Bombázó konvoly Cifuval (H6K) és Asmoval (Catalina):

Lövöldözés Kittyhawk-kal :

A halál csupán a kezdet...

bardocz
Nekem mûködik.
üdv. a freetrack müködik a játékban? nekem hibát ír
ez mondjuk egy - null neked

Fenrir
Pedig az sg is ugyanolyan álszent mint mi 😊

Nézd meg, hogy hány játéknak van külön warez topikja, az persze senkit nem zavar 😊

nekem semmi bajom vele(d)
nem azt írtam, hogy kell, hanem ha megtennék, abszolút érthetõ lenne

Fenrir
Egy nem a nevén nevezett linket raktam csak be, engem igazából nem izgat, de ha úgy gondoljátok akkor megkérem Cifut, hogy törölje és akkor mindenki nyugodtan fórumozhat tovább 😊

nem azért tiltanak ki mert álszentek, hanem mert ez a szabály
és azért ez a szabály, hogy az sg védje magát a jogi következményektõl, hogy lehessen továbbra is fórumozás címszóval fröcsögni
na most peace

majd az tiltson ki akinek full legit az összes otthoni/munkahelyi cucca....,nincs egyetlen CD/Kazetta/Program se másolva😛 PEACE

Fenrir
Az lehet, de akkor se legyünk álszentek 😛

Her Laca
Ezért kitiltanak minket😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Fenrir

Her Laca
Ja nem😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
3.5.9
15586
Beepa fraps😊) Így keresd

Fenrir
3.4.7-esem van, build 13808.

Neked nem szeleteli rögzítés közben?

Update: Oké, lefrissítettem a legújjabbra. Abban benne is van az opció, hogy szeletelje, szóval a régebbiekben automatikusan csinálta, ebben már ki lehet kapcsolni.

Her Laca
Én is növényboltban "vettem"😊

Fenrir
Tény, hogy én sem "wettem" meg, de nekem valamiért ilyen 4.2 gigás darabokat csinál.

országonként sõt gépenként változó😛

darki81
bocs a kérdésért de kicsit amatõr vagyok 😊
Melyik lõszertípus a legjobb a repülõk ellen?

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

virágboltban lehet kapni a törött vázát is😛

Her Laca
Amúgy a fraps se darabolja ha "hivatalos"😊)

Her Laca
Nem. De a joy egy gomjára tettem az indítását és ha akció van akkor megnyomom és veszi. Közel egy órát tartott ez a "bevetés" ennyit értelmetlen felvenni. Felszállás után ,megkeresni a bombereket,,végig kísérni õket az útvonalon nem annyira érdekes a nézõknek. Azért nagy ez a térkép .Hál istennek egy se veszett oda ,minden arra kószálót lelõttünk,mondjuk nem is értem az ellenfelet miért nem csapatban jönnek.
Bár (ezt sajna nem vettem fel) elõtte a felszálló repteret támadta 3 spit egy századból,na õk legalább együtt gépészkedtek,bár mind a hármat lelõttem,igaz a légvédelem kicsit besegített😊

Fenrir
Ez is darabolja a felvett anyagot mint a fraps, hogy utána össze kelljen fûzni?

Fenrir
Amúgy tök élvezetesek ezek az FRB videók, de a nyomorult replay-en xart sem lehet látni, csak néha feltûnik egy gép sziluettje. Baromira idegesítõ, hogy nem képesek ugyanazt rögzíteni amit élõben láttál, így nem lehet jó videókat készíteni, ha csak nem orrba-szájba veszel fel mindent és reménykedsz, hogy valamelyik harcot megéri megtartani.

érdekesség,de lehet csak nálam....szóval 600m en használom a fegyókat,de most napok óta elég gyengusz módjár5a szedem az ellenfeleket....most toltam rajta egy 100-ast 700-ra és mindenkit eltalálok normálisan.....WUT?!
lehet bugzik 600m en? valaki hasonló tapasztalat?

Her Laca

Her Laca

Mai óra az iskolában Grmlz-tõl, nagyon érdemes megnézni és jól figyelni 😊

Coral Springs
Meglett végre a javított cannon, utána az elsõ köröm eme csodás géppel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A jó néger életbe ! Nem lennék most full kezdõ, amennyire le vannak butítva az alap gépek totál szívás.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Her Laca
Én nem igazán foglalkoztam más programokkal,a fraps-ot ismertem régóta aztán azzal elvoltam. Mondjuk ahhoz meg komoly gép is kell,hogy akadás mentesen felvegyen,de ugye az megvolt. Valahol olvastam az AB ról,most kipróbáltam és nagyon jónak tûnik. Meg amúgy is fut nekem mert a VGA is egy MSI 680 Lightning oszt a memóriáját kicsit ez tornázza felfele.

Coral Springs
Nem egy program van még amivel fel lehet venni, pl. Gamecam, Bandicam, etc, de a jól bejáratott programot nem szívesen cseréli le az ember. <#vigyor0>

Jó ez a prémium Typhoon, 800 km/h-nál még csak nem is villogott a sebességjelzõ, hogy õ márpedig most szétszakad, pedig két fekete szárnnyal meg egy mélyvörös motorral menekültem két Messer és egy Focke-Wulf elõl 😄 Csak az utóbbi ért utol, amikor a motor beadta a kulcsot, és elfogyott a lendület :/

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

ok köszi
bardocz
Még egy darab sast nem költöttem el eddig a játék alatt. Pedig az alapból kapottal nem egy szintet tudnék lépni több nemzetnél is.
Her Laca
Urak .
Most vettem fel egy videót az MSI AB vel. Sokkal kevésbé eszi a gépet mint a Fraps. Mondjuk az én hangomat nem vette fel de ez biztos beállítás kérdése. Próbáljátok ki.

De arra van most kedvezmény, de szvsz totálisan felesleges, halandó embernek.
A tutorial megcsinálásáért ad párat a játék, néha akciókban lehet kapni megadott küldetésekért, de amúgy igazi pénzért kell megvenned.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

sast, hogy lehet szerezni?
bardocz
Amikor a garázsban rákattintasz egy repülõre, akkor megjelenik fölötte talán öt ikon, ebbõl az egyik a crew. Ott szét tudsz osztani pontokat különbözõ képességekre. Én speciel csak a G-tolerancra meg staminára rakok, néha esetleg másra.