War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyobb kihívás volt az hogy win7x64 alatt beinduljon, maga a freetrack.
Bombázó konvoly Cifuval (H6K) és Asmoval (Catalina):
Lövöldözés Kittyhawk-kal :
A halál csupán a kezdet...
Nézd meg, hogy hány játéknak van külön warez topikja, az persze senkit nem zavar 😊
nem azt írtam, hogy kell, hanem ha megtennék, abszolút érthetõ lenne
és azért ez a szabály, hogy az sg védje magát a jogi következményektõl, hogy lehessen továbbra is fórumozás címszóval fröcsögni
na most peace
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
15586
Beepa fraps😊) Így keresd
Neked nem szeleteli rögzítés közben?
Update: Oké, lefrissítettem a legújjabbra. Abban benne is van az opció, hogy szeletelje, szóval a régebbiekben automatikusan csinálta, ebben már ki lehet kapcsolni.
Melyik lõszertípus a legjobb a repülõk ellen?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Bár (ezt sajna nem vettem fel) elõtte a felszálló repteret támadta 3 spit egy századból,na õk legalább együtt gépészkedtek,bár mind a hármat lelõttem,igaz a légvédelem kicsit besegített😊
lehet bugzik 600m en? valaki hasonló tapasztalat?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A jó néger életbe ! Nem lennék most full kezdõ, amennyire le vannak butítva az alap gépek totál szívás.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Most vettem fel egy videót az MSI AB vel. Sokkal kevésbé eszi a gépet mint a Fraps. Mondjuk az én hangomat nem vette fel de ez biztos beállítás kérdése. Próbáljátok ki.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."