38447
  • twi452
    Csináld csak meg :) Engem már tuti nagyon unnak a népek xD
  • vajakos21
    Ezért nem értem miért panaszkodnak a hispanora állandóan...
  • Amaymon
    Lőszerfejlesztéssel nagyon durva az Vb minnyá kedvet kapok egy klip-hez vmelyik replayból :)
  • Ry0K3N
    tudtam ismerős valahonnan. Hát 5 éve is volt már hogy hammerfallt halgattam.
  • Susarc
    RATHBAG ha látjátok report! kb 1200-1500 Kmh-val közlekedik a mapen O_O nem is nagyon figyeltem nekem mákom volt csak egyszer csapott le rám ,de mire utánna fordultam már 5!!! Km-re volt!!
  • bardocz
    Köszi, ezeket megjegyzem.
  • twi452
    Ez megint Hammerfall :)

Hammerfall - Reign Of The Hammer
  • twi452
    maradtam az msi afterburner-nél felvételre minden más Sanyi Vegas-ban történik
    és ami Vegasban történik az ott is marad :D
  • Ry0K3N
    Tetszik e zene alatta. Mi a címe? :D
  • bardocz
    Frapssal veszed fel? Illetve mivel vágod össze? Lehet néhány kill-emet meg kéne próbálni megörökíteni, az ilyen kergetőzősek jól néznek ki, meg kaphatnék tippeket.
  • Coral Springs
    Letoltam már néhány csatát Arcade -ban, de ilyet kb 2-3 alkalommal ha láttam. Az egyik az pont egy hete volt egy jet vs jet csatában, egy Me 163 -as laggolt így, de ez se igazán mentette meg tőlem. Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy nincs ilyen, de nem is egy jelentős probléma.
  • twi452
    Nekem ezzel a körrel lett meg a lőszerfejlesztés az ágyúba.. úgyhogy most már nem ússzák meg ha betalál :D
    A videóban a 109es és a stuka is belefutott 1-1 sorozatba ami nem nagyon kottyant meg nekik látszólag :)
  • bardocz
    Holnap majd kipróbálom. Kár, hogy addigra nem ez az event lesz, de jön ez még.
  • twi452
    A Vb-ben már nem gond, ez bír mindent még a golyót is.. mérsékelten :D
  • bardocz

Látom negatív G már nem probléma. Ezt rühellem egyedül az angol gépekbe.
  • twi452
    Csak mert tudom mennyire imádjátok a videóimat ezért ma is kaptok egyet...xD
  • Amaymon
    Nem voltam ma, de szerintem semmi sem történt. A háromnapos hétvége alatt okozott kár, presztízsvesztés volt a cél és az esetlegesen bebugzó védelem exploitjait kihasználva adatlopás. Az utóbbit nem tartom valószínűnek, de kizártnak sem, általában az kifinomultabb és sok ideig nem veszi észre az üzemeltető. Persze kamuzhat is gazsi, ez még teoretikusan lehetséges és belefér az összeesküvés elmélet szövésbe. :)
  • Susarc
    not yet:P
  • robi3
    ma támadtak a hackerek?
  • Susarc
    az Istenek ma kegyesek voltak:P 1 óra alatt 4 nemzettel elsőre WIN...

cukorszj+SpitMkIX,Zero és typhon

• Amaymon
    Őt is rángatja ilyenkor, meneküléshez azonban tökéletes. Ha kizárólagosan szerver oldalon menne a játékosok nagy részének alkalmatlan lenne a netje a játékhoz. De lehet a játék szerver-kliens kapcsolata is elavult már a mai hálóhoz. Ki tudja? Stratégiai gémeknél rábízhatnak a szerverre mindent, cserébe nem azonnali a parancs kiadása után az egység reakciója, mert minden klikket még ha időigényes is megemészt és meg is érzi akinek lassú a netje. Sőt hátrányba kerülhet. Ez egy akció játékban nem feltétlen megfelelő, mert gyakorlatilag folyamatos streamelt adatforgalom megy.
  • Micsurin
    köszi a válaszokat.. úgy adta magát a helyzet meg láttam 600-ról tüzet nyitótam és kb 2-3 sorozat volt nagyon tetszik ez az angol vonal :D
  • sulouos
    Nem lenne logikusabb a szerver szerinti helyzethez szinkronizálni a kliens szerinti helyzetet? Akkor legalább ténylegesen az szívna, aki lagol, és nem mindenki más körülötte.
  • ktm99
    Eleve, ha szembe jött, az nem is rammolás.
  • Amaymon
    Először mikor írták szkeptikus voltam, mert sosem láttam ilyet, mert mire népszerű lett a gém már rég nem árkádoztam. De sajnos létező a hack. FPS játékokban a nagy ping miatt kitalálták, hogy a szerver nagyon rövid időre előkalkulálja hol lesz a játékos és olyan koordinátákat közöl, amitől folyamatosnak tűnik a mozgáspálya. Mikor újra szinkronizál hirtelen berakja a valós pozícióra az ellenfél gépét. Normális esetben észrevehetetlen és folyékony mozgás a végeredmény. Ha kellő ügyességgel impulzus lagoltatja magát kicentizve olyan időközzel mielőtt a szerver discet nyomna rá akkor az történik, ahogy a linkelt videon látszik.
  • sulouos
    Kíváncsi lennék, ha nem te, akkor ki csinálja megint a balhét? Megy itt a vita hogy kinek milyen makettje van meg hogy Spit Vb, ezze beesel, beteszel egy hépet ahol két Messernek van pofája feletted lenni, és kollektíven mindenkit lehülyézel. Ezek után ne csodálkozz, ha megint a torkodnak esnek.
  • twi452
    plusz nem tilos rammer-kedni :)
    sőt van is ilyen titulus amit meg lehet szerezni és büszkén viselni ugye :D
  • twi452
    Semmi :)
    Ha foglalkoznának ilyenekkel akkor egy egész irodaháznyi ember kéne hozzá :)
  • Micsurin
    skacok ma valami hacmesterel vkivel futottam össze... a spitimel szembe rongyolt huriccan al.... megsoroztam és fel is robban nem sokkal mögöttem... azt állítóta rammoltam... holott , hozz ziher , hogy még csak súrolni sem súroltuk egymást mert a sorozat után felkaptam a spifire orrát (mert láttam , hogy ugylángol , hogy már csak másodpercek kérdése ,hogy duranjon ) és elkezdtem emelkedni... írta , hogy reportol most mi lesz?
    ha reportol mi történhet? tuti nem rammoltam őt....

de kijöttem historicalban 6-1 es statal amúgy kezdek bele jönni
  • Paladin
    Igen, szerénységéről ismert barátunk rossz irányból szállt le :)
  • bardocz
    Nekem most lett meg, de lehet ma már nem próbálom ki. Hurricannal mentem be eventre, nem tartott túl sokáig, egy ideig menekülgettem a bf-ek elől, de lekaptak. De már legalább tudom, hogy hol zajlik a csata.
  • twi452
    Én épp a Vb-vel szenvedgetek épp.. más mint az eddigiek, tök gyorsan veszít energiát de kezdünk barátkozni csak ez a fránya fejlesztgetés.. :)
  • darki81
    csináltam már egy videót erről a 109 f4-ről :)
    jó kis masina :P
    (gondoltam belinkelem..) :D
  • Ry0K3N
    Ááá nem csak apucidról a kép az aztán rohadtul idevaló volt mi?
    Legalább értelmesen hozzászólni tudnál de sajnos az sem megy neked.
  • bardocz
    Eddig sem kaptam, ezután sem fogok helyette.
  • bgabor
    Majd amikor legközelebb te kapsz a Korall helyett, majd meglátjuk mennyire leszel ennyire bölcs.

"kibasz a fórumról"
    Suttyó paraszt.
  • bardocz
    Kapott ő is, kaptál te is. A vergődéseddel nem lesz jobb, max a végén kibasz a fórumról.
  • Coral Springs
    Mondjuk most sem én csináltam a flémet, hanem a szokásos megmondóemberek vergődnek.

• bgabor
    Szavazzátok, én azután ahogyan a múltkorit kezelte, nem bízom a képességeiben.
  • Ry0K3N
    Szavazzuk meg akkor Cifut HG-nak ha elvállalja. Nekem semmi kifogásom a büntipontok ellen. :D