War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HB meg bemelegítés RB-hez , megismeri az alap játékmechanikát és játékmódokat .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Elolvastam az utóbbi 20-30 hozzászólást ,azért na!😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ne kapd fel a vizet, ez nem rád vonatkozik... csak félre értés volt 😊
Szerintem a Beaufortos srác volt a legügyesebb. <#smile>#smile>
De ne aggód, ha felrobban a géped még a roncsokat is lõni fogom. <#gun>#gun>
Jó leszállást.
Pedig éppenséggel nem ma kezdett foglalkozi a repüléssel, a Haditechnika topikba is gyakran ír itt, számos színvonalas cikket(tanulményt) publikált a harci repülés témakörében.
Az eset jól megmutatta, hogy hiába van valakinek hatalmas elméti tudása a repülésrõl, meg X évtized szimulátoros tapasztalata, nem feltétlenül fog tudni boldogulni azonnal FRB módban.
Szóval ezzel az "énvagyokajoystickosisten" hozzáállással ilyen negatív tapasztalataink vannak itt.
Figyeld a híreket a WT Launcherjében indítás elõtt, és akkor nem maradsz le semmirõl.
A tutorial -okat azért told majd végig, hogy nagyjából képben legyél majd az irányítással kapcsolatban, és hogy betudd állítani a joystickot.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
FRBben meg nem fogunk találkozni mert nincs fejkövetõ rendszerem, anélkül meg esélytelen az FRB lévén hogy ott nincs célpontkijelölés,követés.
köszöntem feltettem egy normális kérdést,elõre is megköszöntem a választ
Erre te jöttél ilyen nagy képû válasszal hogy "felszállni se fogsz tudni"
erre meg leírtam a tényeket hogy nem hiszem hogy gondom lenne a felszállással,és hogy miért nem. Ez a sztoi, de te még neki állsz feljebb . Hát gratulálok fõ veterán, de majd fennt lerendezzük <#ravasz1>#ravasz1>
Ui; Az hogy valaki elöször ir ide nem kevesebb vagy több a règi forumozòknál.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Majd meglátod. Csak nehogy megtéfáljon néhányszor ez a "gyerekjáték".
Úgyhogy ahogy fenrir is mondta, kicsit szerényebben, újonc.
igen? ennyire ismersz vagy mi? <#merges2>#merges2>
il2-t 4 éve tolom online napi 2-3 órát átlagban, csak azért gondoltam hogy felnézek erre az árkád gyerekjátékra mert nappal kevesen vannak a hyperlobby-n. Trackir5-öm is van, joystick is akad egy pár a szekrényben (kb 6 db....)
de olyan jó hogy te ilyen vérprofi vagy. einstein.......<#falbav>#falbav>
Szerintem aki repült már normális szimulátorral, vagy legalább is tudja, mit csinál, az simán boldogul ezzel is.
Voltak itt már többen akik úgy érezték hogy az õ zsenialitásukhoz csak a full real battle passzolhat. Aztán sziták a játékot egy héten keresztül hogy biztos rossz, vagy a joystickuk a rossz, vagy bármi más kivéve õket. Aztán hamar kikoptak a topikból és a játékból is.
Értelmesebbek lehúznak egy 300-300 csatát Arcade majd HB játékmódban mielõtt bemennének full realba. Ja és tudni kell, hogy Full realban joytick és fejkövetõ rendszer nélkül esélytelen vagy. Ezek nélkül, egérrel csak HB-ig juthat az ember.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
egy gyors kérdésem lenne létszíves válaszoljatok
most kezdeném a játékot, és olvasom hogy szinteket kell lépkedni, meg vannak árkád/full reál pályák...
Na most a kérdésem az lenne hogy aki most kezdi az mehet 1-es tierbe full reál pályára rögtön?
kösz a választ
A halál csupán a kezdet...
én is próbálkozom joy-al, de nem nagyon motivál, hogy nem megy. 😞
persze a szokásos helyzet van: a navigálás sokkal jobb, de a célzás nehezebb joy-al.
Ti hogyan gyakoroltatok?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
http://www.youtube.com/watch?v=SGrtd_rd9lI