War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A video alapján lesz korlát( én örülnèk).Hogy ez minden mapra vagy szabadon választhatò esetleg alkalmi az a kèrdès.No, eg hogy orosz vagy álltalános történelmi bersorolás lesz:-)
F86F...bazz beszarok...majd jönnek a k109 ellen:S ,dejóóólesz

Torzonborz
Ha nem is 200 óra de az ott eltöltött pár perc után szerintem biztos lesz benne hogy oda többet nem akar menni. <#hehe>

A HB meg bemelegítés RB-hez , megismeri az alap játékmechanikát és játékmódokat .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Itt már be fog jönni az a korlátozás, hogy melyik gépet viheted az adott térképre?
Her Laca
Na urak urak😊
Elolvastam az utóbbi 20-30 hozzászólást ,azért na!😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Animefox
Õ az átlag magyar mentalitásból indult ki, jogosan tartott attól hogy te is olyan vagy mint azok akik nagy hévvel bevágódnak ebbe a topikba és már egybõl a legnehezebb szinttel kezdenék...
Ne kapd fel a vizet, ez nem rád vonatkozik... csak félre értés volt 😊

Csatlakozom, nem a legbarátságosabb hozzáállás egybõl lehülyézni a kérdezõt. Új a topikban vagy sem az részletkérdés. Illetve nem az, valahol információmegosztásra szolgálna egy fórum...
Király videó!
Szerintem a Beaufortos srác volt a legügyesebb. <#smile>
hát nem tudom mirõl beszélsz... ezt az "énvagyokajoystickosisten"-t egy szóval sem mondtam, csak azt hogy van egy pár db. Erre azt írni hogy "énvagyokajoystickosisten" hozzáállásom van erõs ferdítés.
De ne aggód, ha felrobban a géped még a roncsokat is lõni fogom. <#gun>

Jó leszállást.
oké kösz<#eljen>
bardocz
Na ez abszolút jogos😊
nagyobb repülõgép választékot 😊
bardocz
Ettõl függetlenül nem tudom, hogy 200 óra árkád mit ad hozzá az frb-s teljesítményhez.
Volt itt egy Molnibalage nevû kolléga egy hónappal ezelõtt. Õ is azzal indított hogy húsz éve szimulátorozik, szimulátort fejleszt és vérprofi, annyira hogy skippelné is az Arcade meg a HB játékmódokat és rögtön beugrana a mélyvízbe FRBn. Ezek után egy hétig hallgattuk tõle hogy mekkora szar is ez a játék, hogy semmi se mûködik úgy ahogy szerinte kéne, meg az irányítás is szar, meg úgy általában az egész. Két hét alatt kikopott a fórumból és a játékból.

Pedig éppenséggel nem ma kezdett foglalkozi a repüléssel, a Haditechnika topikba is gyakran ír itt, számos színvonalas cikket(tanulményt) publikált a harci repülés témakörében.
Az eset jól megmutatta, hogy hiába van valakinek hatalmas elméti tudása a repülésrõl, meg X évtized szimulátoros tapasztalata, nem feltétlenül fog tudni boldogulni azonnal FRB módban.

Szóval ezzel az "énvagyokajoystickosisten" hozzáállással ilyen negatív tapasztalataink vannak itt.

Animefox
oksa köszke

Akciós gépek akciókor vannak, az pedig ugyanúgy nem hétvégéhez kötött mint ahogy például a WoT-ban sem. Volt már egyhetes akció is, mostanában az egynaposak a jellemzõk.

Figyeld a híreket a WT Launcherjében indítás elõtt, és akkor nem maradsz le semmirõl.

Mondod te, aki a falu bolondjaként mûködsz a topikban. Van bõr a képeden, az biztos.

nem, mert a tier 1-et elõbb ki kell fejleszteni. tier 0-ban kell kezdeni 😊)

Coral Springs
Rajta ne csodálkozzál, mi már megszoktuk gáborka óvodás mûsorát. Õ egy ilyen ember azt ennyi, szard le. <#nevetes1> Üdv a klubban. <#eljen>

A tutorial -okat azért told majd végig, hogy nagyjából képben legyél majd az irányítással kapcsolatban, és hogy betudd állítani a joystickot.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Fenrir
Itt már 4 tagú a bombázó század 😊

A halál csupán a kezdet...

Animefox
akciós gépek csak hétvégén vannak?

bardocz
Csak egy turorialt kell elõtte megcsinálni, ahol felszállsz, meg leszállsz. De majd észreveszed, hogy sokan ennek ellenére már a kifutón elvéreznek.
bardocz
Én a rise of flightban gyakoroltam viszonylag sokat, aztán itt rögtön frb, ami meg is látszik a statomon. Bár már a csata/kill arányom jobb, mint a hb-s próbálkozásom volt.
Jól mondod.
Aha. Hát többnyire az ilyen hozzállással ide beállítók nem a Cliffs of Doverbõl szoktak jönni. Aztán két hét alatt kikopnak innen.

FRBben meg nem fogunk találkozni mert nincs fejkövetõ rendszerem, anélkül meg esélytelen az FRB lévén hogy ott nincs célpontkijelölés,követés.

nekem mondod hogy szerényebben?

köszöntem feltettem egy normális kérdést,elõre is megköszöntem a választ

Erre te jöttél ilyen nagy képû válasszal hogy "felszállni se fogsz tudni"

erre meg leírtam a tényeket hogy nem hiszem hogy gondom lenne a felszállással,és hogy miért nem. Ez a sztoi, de te még neki állsz feljebb . Hát gratulálok fõ veterán, de majd fennt lerendezzük <#ravasz1>

Nem hiszem hogy szerénykednie kellene.Kèrdezett erre kapott egy Wot szintü választ.Én se finomkodnèk ilyenkor.Menjen pròbálja ki aztán meglátja hogy megy-e.Test flighton meg lehet gyakorolni felszállást.Sok embert látok frb n akinek egy két hb/arcade csatája van a 2-3k frb mellett.
Ui; Az hogy valaki elöször ir ide nem kevesebb vagy több a règi forumozòknál.
Torzonborz
tolj le pár test flight-ot hogy szokd kicsit az itteni irányítást meg hogy belõdd a joyod ( nekem még mindig nem sikerült rendesen ) aztán hajrá.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Csak tudnám miért üresen jeleníti meg a hozzászólásokat mostanában az SG.

Igen, jó néhány IL-2 veterán járt már így itt. <#nyes>
Majd meglátod. Csak nehogy megtéfáljon néhányszor ez a "gyerekjáték".

Úgyhogy ahogy fenrir is mondta, kicsit szerényebben, újonc.

Fenrir
Kicsit szerényebben, ha még új vagy a topikban 😊

"Mehetsz azonnal, csak éppen még felszállni se fogsz tudni."

igen? ennyire ismersz vagy mi? <#merges2>

il2-t 4 éve tolom online napi 2-3 órát átlagban, csak azért gondoltam hogy felnézek erre az árkád gyerekjátékra mert nappal kevesen vannak a hyperlobby-n. Trackir5-öm is van, joystick is akad egy pár a szekrényben (kb 6 db....)

de olyan jó hogy te ilyen vérprofi vagy. einstein.......<#falbav>
Attól függ, mennyire van szimes elõképzettsége/érdeklõdése az embernek.
Szerintem aki repült már normális szimulátorral, vagy legalább is tudja, mit csinál, az simán boldogul ezzel is.
Mehetsz azonnal, csak éppen még felszállni se fogsz tudni.
Voltak itt már többen akik úgy érezték hogy az õ zsenialitásukhoz csak a full real battle passzolhat. Aztán sziták a játékot egy héten keresztül hogy biztos rossz, vagy a joystickuk a rossz, vagy bármi más kivéve õket. Aztán hamar kikoptak a topikból és a játékból is.

Értelmesebbek lehúznak egy 300-300 csatát Arcade majd HB játékmódban mielõtt bemennének full realba. Ja és tudni kell, hogy Full realban joytick és fejkövetõ rendszer nélkül esélytelen vagy. Ezek nélkül, egérrel csak HB-ig juthat az ember.

Pluskast
A tier szintednek semmi köze ahhoz, hogy melyik játék módban akarsz menni. Szóval igen tier egyes szinten is mehetsz FRB-t.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

üdv!
egy gyors kérdésem lenne létszíves válaszoljatok

most kezdeném a játékot, és olvasom hogy szinteket kell lépkedni, meg vannak árkád/full reál pályák...

Na most a kérdésem az lenne hogy aki most kezdi az mehet 1-es tierbe full reál pályára rögtön?

kösz a választ
Fenrir
Köszi, de tökéletesen mûködik vele, még a mumble hangját is rögzíti ha kell.

annyira szépen repül a Grmlz mester.
én is próbálkozom joy-al, de nem nagyon motivál, hogy nem megy. 😞
persze a szokásos helyzet van: a navigálás sokkal jobb, de a célzás nehezebb joy-al.
Ti hogyan gyakoroltatok?

helló, az msi afterburner teljesen ingyenes, és szerintem jobb mint a fraps. legalábbis nálam a fraps nem akart együttmûködni a WT-vel.

nekem az asztalon kellett a betûméretet normálra venni, hogy elinduljon.

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

És Igeeeenn, a japán prémváltozat FW is megkapta a szárnygépágyúkat! Mekkora ruszkiirtás lesz itt Khalin Golon. <#nyes>

Lol, végre valahára helyrerakták az FW-190A5 fegyverzetét, megvannak végre az MG FF-ek a szárnyban! 😄

Hali! egy kérdésem lenne hogy a brit gépeknél hogy lehet beállítani a Weaponary-nál hogy mindegyikben pipa legyen és az Offensive Armament-nél fullos legyen az upgrade(kis fehér kereszt megjelenjen) vagy ez valami hiba hogy nem lehet mindet bejelölni?(Mert az Mustang Mk1 nél mindegyikben pipa van és jelzi hogy upgedelve van a fegyverzet...)
Coral Springs
Ott az F-86F-2 amit említettem, 4x20mm -el felszerelve. <#alien>

Torzonborz
Ki-102 <#law>

109 nem forduloharcos.Mondjuk az e3 amugy se kedvenc.Magas a tierbesorolása (tier3-4 körül kéne) a tõbbi nemzethez,gyenge az ágyuja...de legalább a löszer is kevés. Az f az már jò.Persze izlés kérdèse.
bardocz
Megvan végre a bf109. Hát ezt nagyon sokat kell még tanulnom. Fordulás tök esélytelen az eddigi gépekhez képest. Azt hittem egy spitre ráfordulhatok, mert nem vett észre, nos egy kör után már mögöttem volt, és hiába menekültem egyenesen elõre 😄D
1.35 látnivalók...
http://www.youtube.com/watch?v=SGrtd_rd9lI
Felnéztem fórumra és csodát láttam. 1.35 dev server open ma este 11-ig, tudja valaki hogyan lehet Steam mellett is feljutni oda?