War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Amúgy 2 különbözõ feladatú is a 2 gép. A P-38-on nincs más fegyver, szóval azzal csak nem igazán lehet támadni földi célpontokat Armored Car-on, AAA meg társain kívül, míg a Thunderbolt-tal mindennek neki lehet menni a rakétákkal és a bombákkal.
Hol használod , AB-ban ?
Én HB-n nyüstölgetem de elég lomha gép és az emelkedéssel sem vagyok elégedett ráadásul 4km felett eléggé billeg. Inkább támadógépnek használom arra a feladatra viszont nagyon pazar gép.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Picit jobb motorikusan, ennyi.
Furák azok a géppuskák, pl. ha a P-40 6 géppuskáját 0,5s-ig rajta tudod tartani valakin, az halott, de ha csak el-eltalálod, akkor kirepül a világból...
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A bombákkal és rakétákkal pedig nagyon is potens, láttam már olyan P-47-est ami 1-1 bombával kiszedett 2 destroyer-t aztán a harmadikat pedig lerakátézta és utána ketten vagy fél percig kergettük mire le bírtuk lõni.
Baromi nagy fun vele játszani ha ráérzel.
Ahogy írták elõttem, a vasút ugye kötött pályán közlekedik. A térképen csak a vasúti pálya látszódna maga a szerelvények pontos helyzete nem.
Ebbõl adódóan szerintem hozzá lehetne alakítani a páncélozott vonatok védelmi tûzerejét is, hogy a balance sem csorbuljon annyira.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De jól néznének ki, az biztos!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Az egy dolog hogy nincs nagyon uj gép japònál de a yak3 p 10 es tierre megy pl. 1945 ös megjelenéssel.A fejlesztök még nem jöttek rá hogyha sok pénzt szetetnének félre kell tenni a személyes dokgokat és fair/hiteles besorolást kéne csinálni.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A látótáv kényszere miatt ritkán mennek átlag 3 km-nél magasabbra. Néhány klán stratégiai okból bevállalja az idõhúzást.
Csak finoman lehet a botot gerincig húzni, mert pillanatok alatt kipördül a gép. Gondolom így próbálták leszimulálni az optimális fordulási sebességet. Ott lehet tartani, mert errõl a légáramlás hangjának változása tájékoztat, de ha tovább húzom a küszöbnél akkor megbosszul. Illetve lehet azzal játszani, hogy kis idõre be-be rántani hátha pl. az üldözõ hibázik.
Ha a fordulózást arra értjük,hogy gerincig húzzuk a botot és a gép úgy fordul akkor vannak jobban és rosszabbul forduló gépek. DE!
Minden gépnek van egy optimális sebessége ahol a legjobb hatásfokkal fordul,úgynevezett szögsebesség ,cornel speed.
Mondok egy példát.A spit ugye köztudottan csomót köt a saját farkára. A Bf rõl ez azért nem mondható el.Viszont ha közel 300km/h nál tartjuk a BF E3 sebességét akkor biza minimum két kanyarig ott lohol az a spit seggében,és annyi idõ azért elég,hogy le lehessen lõni.
Persze nem tudom,hogy itt ez így van e,csak mint információt akartam megosztani. Ki kellene próbálni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Azon a tieren túl erõs lenne.
P-39, Yak-1, Spit Mk.II mind tier 6-on van. Szvsz ezek közül kiemelkedõ az Emil.