38447
  • sulouos
    Ja, csak az SB-2 és az A-20G között csupán annyi a különbség, hogy az SB-2 nem megy 550-el erőlködés nélkül, és feleolyan kemény a védelmi fegyverzete.
  • vajakos21
    a20 at direkt nem is írtam.Az külön szám a kiváló tierbesorolással..Kerülöm is őket.Azon a tieren ncs nagyon semmi ellene.És a ruszki SB2 vagy mi...
  • ikarus44
    ha engem meglátnál engem is elkerülnél? pls! :)
  • vajakos21
    Próbáld eventen japó ellen b17/24(de a 25 is brutàl).Volt hogy 8 b24 volt bennt+ vadász.Japónál 8 vadász.Akkor is nyernek ha csak bombereik vannak,...De normál német vadásszal se öröm nekikmenni
  • twi452
    Ma én is mentem he 112vel egyet és pechemre előttem menőzött egy a-20as.. vadászta le az AI-kat ezerrel, gondoltam rárepülök és megküldöm a 20 milis ágyúval hátha szerencsém lesz és elhúzok..
    épp fordult is úgyhogy nekiestem erre kijött egyenesbe és egyetlen egy lövéstalálatot hallottam.. tail control crit

ennyi volt a nagy bombázóvadászatom, egy szimpla lövéssel előtte a farkát a gépemnek az a tetves amcsi sniper lövész xD
  • Vaktermesz
    Mikor bejött ez a pilótahalál akkor nagyon zavart engem is, de azóta már nem lőnek el annyiszor, valószínűleg nálam is a skill segített be, bár nem 30-as kb 10-15 körül vannak, de sokkal kevesebbszer lőnek ki így mint régen. Nem érdemes egy kis negatívum miatt feladni, próbálkozni kell, mert ez még mindig fényévekkel jobb mint a konkurencia, és az event mód se sikrült valami rosszul szerintem.
  • Amaymon
    Bombázó? Ahogy meglátom elkerülöm, mert olyan OP, mint a néhai wot-ban az arty.
  • bardocz
    És ez vajon számít frb-n is?
    La-5-öt kipróbáltam, sokáig nem jutottam vele, valami menekülő fw-t a talajszintig üldöztem, elveszítettem, majd egy bf109e kiszedett.
  • sulouos
    Pedig milyen rohadalmas kínszenvedés tud lenni, ha az ember a bombázót próbálja leszedni :D

A pilóta életerejét bőven lehet fejleszteni a legénységi skilleknél, 30-as szint felett nekem szinte soha nem lövik ki a pilótámat. Ha meg igen, akkor a k*rva anyját. :D
  • ikarus44
    fél év óta most először játszottam a játékkal.

Hát fiúk, nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem ez a játék visszafejlődött.
    bombázóval azért nem lehet játszani mert sehova sem jutok el, mert mindig 1-2 lövéssel kiszednek, vadásszal meg mindig kilövik a pilótát, úgyszintén 1 vagy nagyon esetleg 2 lövésből.

úgyhogy szerintem WT-rel csak a ground forcesben fogok játszani.

kár érte, pedig jó játék volt.
  • Amaymon
    Uhh nem kell már a bgabor által említettnél nagyobb map. Aki azt akar úgyis a CloD-al játszik. Ott a sunyiskodást, gerillaharcot tökéletesen támogatja a nagy map. WT-t a viszonylag gyors meccsek teszik élvezhetővé. Beugrik az ember megy egy 20 perces kört aztán csinál mást.
  • robi3
    ussr
    nem tudom láttátok-e de szerintem nagyon jó lett! :)
  • Sith
    Arcade ban igazad van, viszont HB FRB ben tényleg lehetne néha kicsit nagyobb a map (persze ezt lehet tovább gondolni nem csak a térképet növelni)
  • bgabor
    Már a mostani Krymsk mapon is jól látszik, hogy nem kellenek nagyobb térképek. Már az is túl nagy térkép ennek a játéknak, több tízpercnyi céltalan repüléssel A-ból B-be. Ez nem egy IL-2 szerű harci szimulátor hogy az ember fél órát repüljön a cél felé majd felet vissza.

Már Krymsken is marha gázos szokott lenni, hogy a túlméretezett térkép miatt minden kör végén negyedóráig keressük az utolsó ellenséges gépet, a dolog jellegéből adódóan egyedül vagy két-három géppel. Mint valami lökött bújócska.

A normál, Ruhr, Berlin és hasonló mapok az optimális méretűek.
  • Eisenberg
    Ehh ma játszottam egy HB-t valami GrmlZ nevű sráccal nem ismerős valakinek? :) Japán-Amcsi volt nem is tudom már melyik pálya. Győztünk, bár killt nem szereztem, Ő egy A6m3-al kavart tőlem 16km-re :D
  • vass17
    Velem nem olyan rég történt HB-ban, hogy a szokásos módon fentről támadtam nagy sebességkülönbséggel egy bombázót és amikor elkezdtem rá lőnni, hirtelen ugrált 2-3-at. Ugyan leszedtem, de éppen ebből adódóan belementem a roncsaiba, mert annyira kiszámíthatatlan volt a helyzete. Érdekes, hogy előtte nem lagolt, éppen csak abban a pillanatban, amikor legkevésbé hiányzott..
  • robi3
    én a freespace 2 nyomattam régen, nagyon szerettem de már nem emlékeztem a címére szal köszi hogy rávezettél! :)
  • Glo
    Descent Freespace.

Régi, de nagyon nagy élmény még ma is :)
  • twi452
    kéne is már egy jó x-wing, tie fighter modern köntösben
    össze is pislantanám magam örömömben :)

lehet h utána is nézek hátha van valami jó közösségi mod az x-wing vs tie fighterre :)
  • Glo
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/75772-rampant-in-game-spaceship-hacking-with-screenshots/

Kreativitás :D
  • Cimbi
    Én valami nagyobb térképnek örülnék ahol van hely, lehet sunyin vadászgatni:D(mint anno il2-ben meg BE-ben:)
  • Glo
    Arra vannak az eventek. Az FRB-t át akarják alakítani úgy, hogy csak Eventek legyenek.
  • Cimbi
    +nem ártana a gépeket évenként sorolni legalább FRB-n:)
  • Pluskast
    Nem ártana. Engem főleg a rossz FM modellek idegesítenek.
  • Cimbi
    Pedig a Harry Potter repülői helyett készíthetnének jóval nagyobb térképet meg lehet dolgozni az FM-n bőven...
  • Indi69
    üdv. tudnátok mondani valami beállitást a grafikára, rohadtul nem látok semmit. 1600m-röl nem látom az enemit, megyek le aztán egyszer csak nyüzsögnek a gépek. vagy ez nomális? samsung 22" és gtx 570.
  • Pluskast
    Nos hivatalosan ugye még mindig azt mondják, hogy lesz HG sorozat meg "papír gép". Majd meglátjuk, hogy ez a speciális közlemény mit is fog tartalmazni :)
  • BaleniX
    Mindig kimaradok a jóból :-(
    Múlt héten elutaztam, tele volt a WT eventel...
    És persze decemberben se eventezhetek, mert megyek ki angliába, gondolom most is lesz karácsonyi ajándéknak valami My Little Póni :-D
  • twi452
    átpasszolták a konkurenciának ott úgyis minden furcsaság fellelhető majd :D

• Pluskast
    Erre mondjuk kíváncsi lennék, hogy mit is takar:

Q. What is the progress with 262HG3 or the concept of German “paper planes” has changed?
    A. There will be a special announcement, stay in touch.
  • Ry0K3N
    Legjobb :D
    K:A napon változtattok játékon belül? Jelenleg túl nagy!
    V: A nap "történelmileg hiteles" :)

• Ry0K3N
    http://www.reddit.com/r/Warthunder/comments/1pwaf1/developers_answers_29_october_2013_from_ru_forums/

Október 29-es Q&A.
  • twi452
    Ez a postFx jól eltolta a színeket, tiszta ilyen Just Cause 2 sivatagi színvilág :D
  • Cimbi
    Rinyaaa!!!Az ellenfél gépe mindig jobb, erősebb, szebb,és történelmileg hiteltelen.... gyakorlatilag nem is létezett.:D
  • Amaymon
    Akkor nem látszik a találat szövege. Mondjuk épp előtte is be lehetne kapcsolni.
  • twi452
    egy "trükk" :)

alap beállításon alt+y eltűntet minden infót a képről, fps számlálót kiírásokat, mindent :)
  • Amaymon
    Gyorsan kimaszkoltam ne látszódjanak a nevek és betömörítettem,

Spit Vb Vs Bf 109F

Aranyosan köpi a tüzet, összesen 2 sorozat stealth ammo vitte le a szárnyat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nyomtam rá sok kontrasztot, mert úgyis elmossa a tyube bármit csinálok. Legalább a paca látszik. Hagyományosan először kint, aztán belső nézet.

Spittel nekem az vált be, hogy a messert mindig a tükör felett próbáljam tartani, akkor én nyerek pár forgás után mindenképp, utána csak el kell találni. Na az a nehezebb...

• bardocz
    És lenyomhatom az orrát. Isteni érzés! :DD
  • twi452
    Kicsit lomha az előzőekhez képest ugye? :)
    De ha van egy kis sebesség akkor hasít, fordul, fejre áll amit akarsz.. csak ha elfogy.. na akkor gond van :D
  • bardocz
    Nem bírtam magammal, és kipróbáltam. Ha nem azzal kezdődött volna, hogy a farokrészt ellövik, ami miatt alig tudtam fordulni, egész jó lettem volna a két bf ellen. Ilyen fél forduló, fél bnz harcot sikerült összehozni, tehát forogtunk is, meg folyamatosan yoyo fel-le.