War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Basszus, pedig ez tök hasznos volt, lehetett tudni hogy mivel állunk szembe.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A-20G nem kicsit op 😄D És még így is vesztettünk, kiütötte a pilótámat az utolsó do-217, miközben a tailgunnerrel elszedtem a seggemben lévõ bf-et.
Végre korhû gépekkel lehet majd a történelmi csatákat újrajátszani.
Amúgy nem csak állítólag, remek leírás van róla a honlapon.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De amúgy is jelezték a fejlesztõk hogy át kívánnak térni egy szolgálatba állítás éve alapján mûködõ tier rendszerre.
Amúgy linket tudsz adni?
Nem régen játszom ezzel a játékkal, il2-t játszottam sokáig (külsõ nézet és minimap ikonok nélkül) így angol gépek ellen nem sok tapasztalatom van (kivéve wowp de az nem számít), de az hogy lehet hogy He112-vel HB-n (mondjuk sérülten) nem tudok lefordulni egy Beaufightert? Me-110-el meg nem érem utol. Egyszer tudtam egyet leszedni a ME-110-el amikor elbújtam a bombereink közé, és lecsaptam amikor a Beaufighter kissé amatõr módon beállt az egyik mögé hogy lelõjje anélkül hogy elõtte szétnézett volna.
Melyik idõszakban vannak sokan a HB szervereken? Délelõtt szoktam játszani és szinte mindig 2-3 percen felül kell várnom.
De azért nem ilyen egyszerû a dolog 😊
Vannak kezelõszervek, amikrõl nem mondod meg kézrátétellel az aállpotát, mert a valódi gépben olyan volt a szerkezet kialakítása, ami ezt nem tette lehetõvé. például a 109-es vízhûtõ nyitó kar. 2 és 1/4-ed fordulatot tesz meg a teljesen csukott és a teljesen nyitott állapot között. Itt hiába fogod meg, ahhoz, hogy tudd a pontos állapotot, ki kell nézni a szárnyra, és a vízhûtõ pöcköt kell keresni a szárny tetején (szárnytõnél), hogy nyitva vagy csukva van-e. Vagy például a légcsavarállásszög kapcsoló, ott a kis órát kell figyelni a mûszerfalon. Ezeknél az ikonoknál csak a középállást és a mozgatás irányát jelzi, és nem azt jelenti, hogy félig lenne nyitva!
Az ikonok egyébként a következõk:
Barna P - légcsavar állásszög (Prop pitch)
Fekete T - gázkar (Throttle)
Piros M - üzemanyag dúsítás (Mixture)
Világoskék W - Vízhõtõ dariátor (Water radiator)
Fehér A - Léghûtõ radiátor (Air radiator) - csillagmotornál
Sötétsárga O - Olajhûtõ radiátor (Oil radiator)
Lila S - Feltöltõ kompresszor (Supercharger)
Fekete C - Karburátor fûtés (Carburetor heating)"
VO101Tom írta az Il-2 topicba
amúgy nem egy cég, ráadásul a CloD egy teljesen új program, csak nevében hordozza tovább az Il-2 Sturmovik franchise-t
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ekkorát még nem kaszáltam, persze a második kill-t csak mák volt, mert leszedte a tailgunner, meg az elsõn is lenne mit dolgozni, de legalább ezek már humánok voltak.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az elején elkerülöd a szembõl szembeni hülyeséget vele, a 110-es úgyis arra fog ráhajtani és utána le is van zsírozva a meccs.
Arcade-ban még a lõszer sem probléma, fél óráig is lõheted ha kell mert úgysem tud csinálni semmit 😊
Viszont ha nem tipikus árkád hõs és gondolkodik mert akkor egyenesen elhúz a fenébe az elsõ rácsapás után nagy sebességgel aztán ezt addig csinálja amíg egyszer elszúrod vagy megunod és beállsz elé az útba 😊
A halál csupán a kezdet...
A halál csupán a kezdet...
De akkor mire használjam majd???
HB-be? 😄