War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem jó ötlet Sabre-t adni a németeknek top tiernek. A release tree-n szerepel a Ta-183, ha nem is tökéletes balanszban, de egy ügyes pilóta kezében nagyon alá tudna pörkölni bárminek. Tudom, sose repült, de szélcsatornamodell készült belõle, és 1945 májusra tervezték az elsõ felszállását...

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

"Spitfire LF. Mk IX (with Merlin 66 engine) is moved to tier 13".Ez az über op,ufó gép?Tehát nem nerfelik,hanem magasabb tierbe teszik?

bardocz
Ez nem az, hanem itt a játék elején van egy olyan, mint amikor cod-ban vagy bf-ben megnyomod a tabot, és kiírja, hogy kinek mennyi killje van. Itt a név mellett volt egy kis ikon, amirõl el tudtad dönteni, hogy bombázóval, vadásszal vagy mivel jön be az adott ember, és ezt veszik ki.
Her Laca
Most majd jól megnézitek és ugyan úgy tudni fogjátok😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

bardocz
Aircraft Icons are hidden in HB and FRB.

Basszus, pedig ez tök hasznos volt, lehetett tudni hogy mivel állunk szembe.
Ezt linkelte már valaki? (Elõzetes patch notes)
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

1943as gép a 20g....orosz tierbesorolás.//
Jah hát a-20g meg a társait a B-25öket "picit" vissza éne fogni. Mert hogy kontsan megy 600+al még ha fordul is azért na.... kérem.
bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A-20G nem kicsit op 😄D És még így is vesztettünk, kiütötte a pilótámat az utolsó do-217, miközben a tailgunnerrel elszedtem a seggemben lévõ bf-et.
Her Laca

Azám, például Battle for Britain eventre SpitI és HurriII, Bf-109E és Bf-110C4 ellen. 😄

Mármint az adott évre vonatkozó 109 vs Hurrican és Spit verziók?
Bizony, bitang jó dolog lesz ez az Event rendszer.
Végre korhû gépekkel lehet majd a történelmi csatákat újrajátszani.

Amúgy nem csak állítólag, remek leírás van róla a honlapon.

Pluskast
Állítólag a készítõk most olyat találtak ki (1.35-ben), hogy a háború utáni jeteket csak Korea térképre fogja bedobni a rendszer. Késõbb lesznek olyan mapok ahol csak háború utáni jetek mehetnek. Egyébként másik érdekes játékmód lesz az úgynevezett "event" ami annyit tesz, hogy egy bizonyos idõ periódusba rak be (mondjuk 1940-be) és az akkor idõk gépeivel lehet majd csak és kizárólag repülni. Ergo 109-ek vs spitik. Mondjuk ez egy jó ötlet szerintem.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bardocz
Ez bizonyos részben szopás is lesz, de amúgy meg érdekessé is teheti a játékot. Viszont így akár a tiert ki is vehetnék, és helyette lehetnének évek.
Pluskast
Valahol a dev szerver részben olvastam most az istennek nem találom :/ De az tuti, hogy nem most fogják megkapni.

Pedig így lesz figyeld meg. A tier 20 Sabre mellett nem is maradhatna a majd egy évtizeddel korábbi Me-262 tier19en.

De amúgy is jelezték a fejlesztõk hogy át kívánnak térni egy szolgálatba állítás éve alapján mûködõ tier rendszerre.

Azt lesheted. 😊 Tudod milyen háborgás lenne ha lejjebb kerülnének a német II.vh-s jetek?!

Az A20 és bau nagyon gyors és erōs,ráadásul a tierbesorolás is kedvez nekik.He112 nem nagyon érdemes nekik menni..De a 110 se garantált siker.Lesznek még meglepetéseid :-).
Nagyon helyes, nem is lehetett volna másképpen értelmesen megoldani a korea-éra jeteket. Cserébe a Me-262-õt és a Kometet alacsonyabb tierbe lehet helyezni. Jó döntés.

Amúgy linket tudsz adni?

Hurrá...<#mf1><#levele> Biztos ez a megoldás.Mindenkinek sabre-t.

Pluskast
Na most olvasom a fórumon, hogy a németek is fognak kapni sabre-t....

azzal tisztában voltam hogy a 110-el senki után nem szabad fordulózgatni (max bomber), de hogy a "beau" lazán ott is hagyja a legtöbb gépemet (mondjuk a me109E3 jelenleg legjobb köztük)... vagy csak elbénáztam? AB csatában ha már messzirõl kerülöm õket. Lehet hogy kell még idõ amíg megszokom az itteni gépeket, de anno az il-2-ban a hasonló feladatú PE-2-t simán leszedtem akár 109-el akár 110-el...
A beaufighter jobban kanyarodik mint a 110-es messer.Szerintem.Sérült szárnyú géppel lényegesen romlik a fordulókõr ideje.Nem kizárt hogy annyira vagy olyan helyen lõtték meg a szárnyad,hogy sokkal hosszabb ideig tartott egy forduló megtétele+ ha elõnyösebb helyzetben volt a beau akkor az is rásegített.

Nem értetted félre, délelõtt 10-ig tartott (GMT szerint), csak úgy tûnik még mindig tart.
Nem régen játszom ezzel a játékkal, il2-t játszottam sokáig (külsõ nézet és minimap ikonok nélkül) így angol gépek ellen nem sok tapasztalatom van (kivéve wowp de az nem számít), de az hogy lehet hogy He112-vel HB-n (mondjuk sérülten) nem tudok lefordulni egy Beaufightert? Me-110-el meg nem érem utol. Egyszer tudtam egyet leszedni a ME-110-el amikor elbújtam a bombereink közé, és lecsaptam amikor a Beaufighter kissé amatõr módon beállt az egyik mögé hogy lelõjje anélkül hogy elõtte szétnézett volna.
Melyik idõszakban vannak sokan a HB szervereken? Délelõtt szoktam játszani és szinte mindig 2-3 percen felül kell várnom.
Animefox
Egész napos? Egy hajnali és egy délelõttirõl volt csak szó vagy én értettem félre?

Hát az elõre bejelentett karbantartás az bizony ilyen. 😄

Her Laca
Nem. Fogalmam sincs egyiket miért engedi a másikat meg nem.

Off: szándékosan van tiltva mobil eszközön a lejátszás?
Animefox
Na engemet már nem is enged felmenni a serverre...

Köszi a részletes leirást!
"Azok a hajtómû visszajelzés analóg kijelzõi. Azok a kezelõszervek vannak ott, amiket a pilóta repülés közben "kézrátétellel" is érez, ezért nem kell lenézni. Fogod a gázkart, érzed, hogy hol áll, megfogod az olajhûtõt, és érzed, hogy hol áll.
De azért nem ilyen egyszerû a dolog 😊
Vannak kezelõszervek, amikrõl nem mondod meg kézrátétellel az aállpotát, mert a valódi gépben olyan volt a szerkezet kialakítása, ami ezt nem tette lehetõvé. például a 109-es vízhûtõ nyitó kar. 2 és 1/4-ed fordulatot tesz meg a teljesen csukott és a teljesen nyitott állapot között. Itt hiába fogod meg, ahhoz, hogy tudd a pontos állapotot, ki kell nézni a szárnyra, és a vízhûtõ pöcköt kell keresni a szárny tetején (szárnytõnél), hogy nyitva vagy csukva van-e. Vagy például a légcsavarállásszög kapcsoló, ott a kis órát kell figyelni a mûszerfalon. Ezeknél az ikonoknál csak a középállást és a mozgatás irányát jelzi, és nem azt jelenti, hogy félig lenne nyitva!

Az ikonok egyébként a következõk:
Barna P - légcsavar állásszög (Prop pitch)
Fekete T - gázkar (Throttle)
Piros M - üzemanyag dúsítás (Mixture)
Világoskék W - Vízhõtõ dariátor (Water radiator)
Fehér A - Léghûtõ radiátor (Air radiator) - csillagmotornál
Sötétsárga O - Olajhûtõ radiátor (Oil radiator)
Lila S - Feltöltõ kompresszor (Supercharger)
Fekete C - Karburátor fûtés (Carburetor heating)"

VO101Tom írta az Il-2 topicba

amúgy nem egy cég, ráadásul a CloD egy teljesen új program, csak nevében hordozza tovább az Il-2 Sturmovik franchise-t

Tetszett! Azok az ikonok bal lent miket szimbolizálnak?(Potméter szerüségek)Érdekes hogy itt a megcsillanó napfény látszik míg frb-n nem. Pedig egy cég.
bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ekkorát még nem kaszáltam, persze a második kill-t csak mák volt, mert leszedte a tailgunner, meg az elsõn is lenne mit dolgozni, de legalább ezek már humánok voltak.
Coral Springs
<#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Her Laca

Animefox
Én level 10-ért kaptam ma 50 ezer liont 😛

Adtak valamit de szerintem csak 500k volt nem 1 milka 😊 Bár lehet rosszul emlékszem de tuti kapsz érte pénzt 😊
srácok, ha elérem a level-50et, akkor adnak valami bónuszt? Anno mintha emlékeztem volna rá 1 millió lionra.

Her Laca
Az más . Két külön dologról beszélünk😊

Ahogy már mondták elõbb is gyakorlatilag esélytelen a bf-110 a ki-61el szemben.
Az elején elkerülöd a szembõl szembeni hülyeséget vele, a 110-es úgyis arra fog ráhajtani és utána le is van zsírozva a meccs.

Arcade-ban még a lõszer sem probléma, fél óráig is lõheted ha kell mert úgysem tud csinálni semmit 😊
Viszont ha nem tipikus árkád hõs és gondolkodik mert akkor egyenesen elhúz a fenébe az elsõ rácsapás után nagy sebességgel aztán ezt addig csinálja amíg egyszer elszúrod vagy megunod és beállsz elé az útba 😊
Fenrir
Elõfordulnak ritkán, tény, hogy nem a legnépszerûbb gép mert nem könnyû irányítani.

A halál csupán a kezdet...

110 vs ki-61? 10bõl 10szer a ki-61re tennék. Lehet van a 110nek 20asa de simán kifordulod a francba és bye bye. Egyzser mögé mentél vége. Ne szembõl lõjj rá. A hátsó géppuska meg nevetséges. Ráadás a legötöbb géppuskás elég gyorsan meg is döglik szóval...
Animefox
Aranyos vagy hogy próbálod fényezni, de valljuk be õszintén azt hogy nem csoda hogy egyet se látok az égen játék közben....

Animefox
hehehhe ez jó ez tetszett xD

Fenrir
Mondom, hogy jó AB-ben is ha megválogatod a célpontjaidat és türelmesen vársz a megfelelõ alkalmakra. Rá lehet menni leszakadó vadászokra is, de akkor ajánlatos az elsõ rácsapásra lelõni mert ha mögéd érnek leszednek.

A halál csupán a kezdet...

Pluskast
Ültess bele virágot 😊 Kb ennyi haszna van 😊

Animefox
De így hogy ezt olvasom most kicsit meglepõdtem, akkor nem fogok várni a megváltásra pedig azt hittem a P38 egy áldás lesz...
De akkor mire használjam majd???
HB-be? 😄

Animefox
Én most már döntöttem úgy vélem és inkább bombázóra költök mintsem Thunderboltra, de a bombázó inkább csak HB-n fogom használni, ugyanis a játék minõsége ég és föld ezzel a bombázóval, AB-ben tényleg nudli de HB-ben már látom az értelmét!!!