38447
  • bardocz
    Meg egy találat után lehet hirtelen minden jónak tűnik, majd fordulnál, és rögtön dugóhúzó.
    Tényleg, ha nem sérült a gépem, csak béna voltam, és úgy zuhanok, hogy a gép közel vízszintesen áll, és pörög körbe, abból ki lehet valahogy hozni? Próbáltam mindent, de semmi sem működött.
  • Amaymon
    Neki mehetsz FRB-n ki is nyírhatod, de ha egyetlen találat ér 90%-ban vége a menetnek annyira megváltozik a gép irányíthatósága, szabad préda leszel az első arra járó ép ellenfélnek. Pl. egy 40k-s g10-el nem fun, mouse aimos bomberek ellen. Egy egészséges szituban szó szerint centiken múlik hogy befogd a célt, mert nagyon számít hogy viselkedik a géped. Többnyire nem a stick nehezebb kezelése miatt nem tudod odavinni a célkeresztet, hogy lő helyzetbe kerülj, hanem a gép kipördül a kellőnél erősebb húzásra, vagy nem tud már határozottabban mozdulni. Apró karcolás is teljesen átírhat minden forgatókönyvet. Nagyon nehéz érzékeltetni szóban, amíg át nem éli valaki.
  • Coral Springs
    Akkor már csak a flyout / kill / death arányra kell gyúrjál, meg néhány olyan kört megnyerni HB -n ahol legyűröd a túlerőt, és megkönnyezlek.
  • Glo
    Ez is egy szint :)

Mikor néhanap valami event miatt visszamegyek árkádozni engem is rémesen érint ha lenyomnak a bugiban. Megszokás, hogy arra az egy gépre kell vigyázni amit bevittem :))
  • Ry0K3N
    Én már nem is számolom a 10+ killes köröket. :D
    Átlagos keddi nap.
  • Coral Springs
    Én már nem igazán a lelőtt gépek számára megyek. Sokkal többet ér nekem az a csata, ahova nem kell második gépet bevigyek. Most tartok kb azon a szinten, hogy 10 csatából max 2x kell második gépet bevigyek, és így a 10+ kill nekem sokat ér. Ha úgy játszanák mint régen akkor minden körben meglenne a 10+ kill, de már nem tudom elviselni ha lelőnek.
  • Glo
    Maradjunk annyiban, hogy Te jól kened Árkádban, engem meg az ai-k szidnak FRB-n. Mindketten profitálunk. Oszt ennyi, kár ezen veszekedni.
  • Glo
    Sztem a #24738-ból, de Te tudod :))
  • Coral Springs
    Ne nézz hülyének légyszíves, a #24715 -ből indult ki az egész beszélgetés.
  • Glo
    Azt, hogy árkádban lőtt 12 gépet egy körben, ami jónak számít :)
  • Ry0K3N
    Itt mit kell nézni?
  • Glo
    Mi az FRB-ről beszélgettünk, Te jöttél itt azzal, hogy Árkádban egér-sniperkedéssel milyen könnyű bombázót ölni. Ez mondjuk nem kétéges, nem véletlen nem járok még HB-ra se bombázóval.
    FRB-n is van, hogy szétkapnak mint blöki a lábtörlőt, de nem olyan jellemző. Aki ott bombert tud ölni annak már van némi tapasztalat a tarsolyában.
  • Coral Springs
    Az mi a jó franc, hogy a klánom egy hete még első volt 45K kill -el, most meg 5 -ik 38K kill -el ? Lehet hogy kaptunk valamiért büntetést ?
  • Coral Springs
    Én az Arcade -ról beszéltem, nem az FRB -ről. A srác aki panaszkodott az elején az is az Arcade -ról beszélt, az Amaymon meg jön neki az FRB -vel. De ha már arról van szó én HB -n is nekimegyek a bomber -nek, és általában egyik se éli túl. Ha nagy FRB fan lennék ott is nekimennék ésszel.
  • Coral Springs
  • Glo
    Próbáld meg joystickal FRB-n, aztán nyilatkozz :)

Amayon: Van, hogy kell várni, de a reward kárpótol. Az a baj, hogy a németek mennek mindenki ellen USa is és Oroszok is. Kellene ilyen Alternate history FRB-n is, akkor rövidebb lenne a várakozás.
  • Coral Springs
    Arcade -ban egyik bomber sem ellenfél. Még egy F2A-3 -al is kiszedek egy B-25 -öt, az Airacobra -val meg akár komplett squad -okat. Volt már olyan köröm hogy 10+ kill -ből az összes bomber volt, 1-2 lövés az összes.
  • Amaymon
    Nem rak be sokára olyan viszonylag magas tieren ally oldalon? Bár rengeteg új arcot látni, mintha kicsit emelkedett volna az FRB játékosok száma.

Függ a napi event népszerűségétől is. A mai szerintem szuper cool, pont amikor nem tudok játszani!
  • Glo
    A modereknek van klánjuk, ugyanolyanok mint a többi. De nincs mindenki benne, vannak akik más klánokban játszanak.
  • Amaymon
    A WT.com emberei klánba szerveződtek? :)
  • bgabor
    Milyen gép volt ez?
  • Glo
    B17 FRB, Bulge pálya. Mentségemre legyen mondva csak ai-kat lőttem :)
  • vajakos21
    Mindig a moderátor felé hajlik a pálya
    Szép kör! Prém nélkül se lenne rossz
  • twi452
    vagy troll-17 vagy troll-24 :D
  • Amaymon
    Ez tényleg az O.o mivel csináltad?
  • twi452
    büntetni kéne :P :D
  • Glo
    Vannak még jó körök.

• bardocz
    Hogy lenne már tökmindegy, számít, hogy tonna robban, vagy 50. De ne a kifutót bombázd, hanem pillboxok, tankok, aaa, az többet hoz.
  • Elar
    Valahogy elsőre az oroszok jöttek be a kis fordulékony I15 és I16-ok :)
    Mondjuk most a Blenheim izgatja a fantáziám :) A bombázást szeretném begykorolni, de a bombanézetbe nem érzek rá a dologra.
    Ezzel a döggel pedig zuhanóban nem az igazi :)
  • Elar
    Értem.
    Ha bázist (repülőteret) támadok mire dobjam a bombát? A kifutóra?
    Számít a bomba mérete? Vagyis 2x500lb vagy 4x250 ? Gondolom tök mindegy?
  • Amaymon
    "Csak egy országgal játszak vagy párhuzamosan minddel egy keveset?"

Próbálgasd végig, mindenki másra esküszik. Német mindenképp legyen és mellé ami szimpatikus. Ne a minél magasabb tier szint elérésének kényszere hajtson.
  • bardocz
    Minden nemzettel játsszál, és minden fejlesztést vegyél meg, amint lehetőséget van. Ha régi fullossal játszanál csak, és natúrral nem, akkor soha sem lépnél fel.
  • Elar
    Szeretném megkérdezni a tapasztalt urak véleményét, hogy kezdőként 6. (szint) mire fordítsak figyelmet?
    Csak egy országgal játszak vagy párhuzamosan minddel egy keveset?
    Inkább egy régi fullra fejlesztett gép vagy egy újabb natúr?
  • bgabor
    "vadásszal meg mindig kilövik a pilótát"

Pilótánál a vitalityre hány pontod van rárakva? Ha 60-nál kevesebb, nemcsoda hogy kilövik a pilótát.
  • Glo
    Van ez így. Amúgy a bombereknél, főleg a B17/24-nél nem értem miért sikítanak sokan. Olyan mintha belerúgnál mezítláb egy sünbe, és csodálkozol hogy fáj. BnZ-vel amúgy le lehet gyűrni őket. FRB-n meg elég egy 20-as sorozat, hog yminden baja legyen a gépnek, pláne a B24-nek ami 3000 alatt motor ügyileg amúgy is egy partra vetett hal.

A németeket simán le lehet gyakni, azokban csak meggymag köpő van.
  • vajakos21
    Eggyik nagy "élményem",hogy mentem egy TBF után raisennel,elmentem egy B24 mellett (vagy ő vagy az ai lövészei)kigyújtották a motorom.Nagy nehezen leszállok,erre egy másik 24es úgy dönt hogy lebombázza a repteret.Javitás, épp hogy felszállok (egy kollégát a földön elkapott).Épp örülnék hogy leszedte az AA erre a 3 . arra járó 24es kipattint a gépből...
  • Amaymon
    Beletehetnék a játékba azt, ha már van G méter, akkor a bombázó azonnal törjön kis értéken.
  • vajakos21
    Ott a pont Twi :-)
  • Amaymon
    100% garantált, hogy akárki legyen én bombernek nem megyek neki. :)

Soha nem felejtem el amikor, a ruszki sztárjátékos NM Terri, Gladiators kupa helyezettje, a streamjén inkább lerammolta Glo B-17-esét, mert nem tudott egyszerűen vele mit kezdeni :DDD

Pár géppel _nem_ lehetetlen vállalkozás, de RB-n a bomberek iszonyatosan túlméretezett tűzereje miatt egy kis véletlen találat elég ahhoz, hogy teljesen használhatatlanná váljon a gép még ha nem is üt ki.
  • twi452
    viszont az sb-2vel úgy lehet műrepülni, hogy Besenyei is megirigyelné xD