38447
-
vajakos21 #24805 Ezeken a térképen is el lehet kalandozni idö lejárásig.Föleg pl. sztálingrád ahol 4-4 kifutó volt és dzétszort célok....sajna az a map sincs már.Kiváncsi volnék a régi mapok miért nincsenek -
Amaymon #24804 "Ja egyébként csak FRB-re gondoltam a nagyobb térképet ott lenne rá igény is..."
Max free flightosoknak lenne érdekes, az viszont megszűnik később kizárólag eventek lesznek.
Olvasgatom néha a WT fórumot és sok szimes azért játszik WT RB-t, mert gyors. Én is azért szeretem, mert pikk-pakk ott vagy a sűrűben. Nagyobb térképnek úgy lenne értelme, ha a gépek kezelése, modellje is összetettebb lenne, legalább annyira, mint a CloD. Ez a game viszont egy árkádszim hibrid. Mivel ott van benne az árkád szó, a joy tépésen van a hangsúly. -
#24803 kipróbáltam a P-36G Hawk nevezetű verdát, egész jól lehet fele forgolódni :P
azért jók ezek az ámerikások is :) -
Coral Springs #24802 3 vs 6 -ról hoztuk ki győztesre. Még a muteromat is felemlegették, azért az értelmi színvonal itt is megvolt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Susarc #24801 ha nem akarsz ideggyengeségben elhalázni egy új gépet szerintem árkádban kell felszintezni....legalább is a tier1-2 stuffokat mindenképp,mert HB ban lealáznak stock géppel durván -
Glo #24800 Ne aggódj, itt nincs ilyen szinezős meg mindenféle hülye staton alapuló skatulyázás.
Mondjuk hülyék ettől függetlenül itt is vannak :)) -
R3nton #24799 Nagyon ritkán játszogatok a játékkal, de amúgy nagyon tetszik. Hát 100x jobb, mint a WG repülőse.
Viszont kicsit noobnak érzem még magam. Most van 500 flyoutom és 400 killem. És főként vaádszokkal repkedek. Ez így nagyon gyenge??
Mostanában kezdtem ráérezni, és volt 1-2 jó köröm. Tegnap pl azt hiszem 2 gépemet lőtték le és én leszedtem 11-et. Bár lehet összefüggésben van azzal, hogy az orosz ágon indultam el. És 7-esnél jártam pont, mikor behozták az La-5-t, ami elég jól működik nálam. De kezdek ráérezni az IL-2M-re is.
Wotban világoskék vagyok, remélem itt se leszek reménytelen eset, mert eléggé tetszik a game... -
Susarc #24798 aha meg annyi,hogy több órányi/tízórányi XP van benne és fullos alkatrészekkel kapod:P -
bgabor #24797 Semennyire. A prém gép annyiban más, hogy jóval több pénzt és XP-t kapsz egy körért ha azzal repülsz. Ennyi a különbség. -
Ry0K3N #24796 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Átzuhant a textúrán? :D -
Cimbi #24795 Ez HB?
-
Glo #24794 Na igen, többször beszúrtam már a képet, ahol [ai]Shoji az I-15 géppel lelőtt egy Meteort -
Coral Springs #24793 Pár napja beszúrtam a képet, hogy az amerikai team -hez képest milyen magassági előnyben jelentek meg a németek. Megnyertük a meccset, de hogy ezek képesek voltak ilyen helyzeti előnyből veszteni azért nagy tudásra vall. Ez nem a gépek hibája, hanem hogy idióták irányítják. -
Glo #24792 Végülis jól körülírtad egy Tie-fighter képességeit :)
Hogy ne melegedjen gyorsan túl azért a Weapon maintenance-ra kell tenni skill pontokat.
Ha jól forduló, jól emelkedő, jó tűzerejű gépet akarsz akkor T13-ig kell csak kiszenvedned a briteket. Igaz mindenki köpködni fog, de a Spit IX elég menő (talán nem nerfelik további tier emeléssel). Prémiumban volt USA oldalon is, de már nem lehet megvenni. Igaz zuhanásban a hasonló szintű gépek otthagyják mint a huzat, mert szétesik.
Annyit tudnod kell, hogy a stock gépek mindig szarok, a fejlesztés nélkül kb 1-2 szinttel alacsonyabbnak tűnnek, szal ne lepődj majd meg ha beruházol valamire, de nem úgy megy mint a többieknek :) -
Coral Springs #24790 Peleliu. Felszállás után hátra arc, így tesz a levegőben induló két Mustang is. Nagy nehezen elérem a ~3000m -t, mire megjelent laza ~4km -el felettem egy N1K. Egy rácsapásból ki is nyírt, egyszerűen megállt a tudomány.
Következő kör Iwo Jima. Két rácsapásból két critical -t vittem be egy Zero -nak, az meg még lazán manőverezgetett, lekövetett ~9000m -ig úgy hogy én még sebességelőnyben is voltam, azt kinyírt. :D
Majd (eredeti) Berlin. Úgy ~3000m -en kóválygok, a földön egy B-17, mögötte egy FW. Nem sokra rá az utóbbi kinyírja az előbbit, majd megindul felém. Mikor már veszélyes volt a távolság én is emelkedni kezdtem ~350km/h -al, felértem több mint ~4000m -re, az FW meg kb ~900m híján de átesett. Ráfordultam majd meg****tam a jóédes anyját is. Pár pillanat alatt ~3km -t emelkedett úgy hogy még csak nem is BnZ -ből startolt.
De ez ugye nem probléma, a Corsair volt itt a probléma. Amíg én emelkedési fokot figyelek, motorhőmérsékletet figyelek, esetleg fekete szárnynál a levegőben maradásért harcolok, addig ezek totál easy mod -ban tolják. -
Rathrol #24789 Egyik magyar youtube vidóban mondták, szó volt a prém gépekről, és ők ezt állították, bár én sem akartam ennek hinni, mert ha így lenne akkor a prém bombázok értelmét vesztik és a heavy figheterek!:D Csak gondoltam leírom...
Hát nálam az lenne a lényeg, hogy a géppuska ne melegedjen annyira fel, és elég sokáig bírja az osztott áldásokat. Páncélja legyen neki, de azért lomha se legyen. Nagyobb sebsebégnél ne legyen ingatag, ez úgy értem mikor zuhanó repülésből hozom fel a gépet. És ha lehet jó manőverezhető legyen, jól fordulékony! -
Glo #24788 Hali!
A prém repülőknek nincs közük ilyen szempontból a szintjükön levő többi géphez. Hol terjesztenek ilyet? :)
A japán/orosz/angol fighterek közül elég szint és harcmodor függő, hogy mit ajánlanék. Ennél több infó kell :) -
Rathrol #24787 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem prem gépekkel kapcsolatosan. Azt hallottam hogy a prem gépeknek a páncélzata sokkal gyengébb, ezért könnyű őket lelőni, viszont gyorsaságuk és tűzerejük jobb, vagy hasonló mint a szintjén lévő nem prem gépeknek. Ez mennyire igaz? Illetve japán/orosz/angol fighter közül melyiket ajánlanátok? -
Glo #24786 A C corsair hivatalosan is OP volt, helyrerakták az FM-jét, amit 80%-ban nerfnek vett mindenki. Vagy nem a korrekt FM-ek miatt kardoskodik mindenki? -
vajakos21 #24785 Corsairral is lehet jól menni.Van rb n jópár mészáros japò ellen.A b24 meg ajándék amiknál.2db is elég hogy a végén lehozzák a meccset -
vass17 #24784 A Dora is ilyen, de ettől függetlenül szerintem jól lehet velük harcolni. Mondjuk tény, hogy nem elrontani kellene a gépeket, amik amúgy történelmileg jók voltak, hanem felvinni olyan tier-be, ahol hasonló gépekkel kerülnének össze.
És persze fordítva is igaz ez, a most teljesen lehetetlen helyzetben lévő gépekre, mint pl. az Arado, ami mind történelmileg, mind képességileg lentebb, a propelleresek között kellene legyen. Mégiscsak egy védelem nélküli, felderítőombázó gép, aminek a sebesség lenne az egyetlen "fegyvere".. -
Susarc #24783 csak éppen a K messzer a legérzékényebb és legjobban törik a manőverekre:P -
Glo #24782 Mindig van egy szopóág oldal.
A Berlin HB mapon pl 10-ből 9-szer az USA nyer, pedig ott a németeknek még K messzerük is van. -
bgabor #24781 Nana, 6 tonna max teljes fegyverzetben, féltonnás bombákkal, rakétákkal, csurig töltve. Éppen ezért az üres tömeget szoktuk összehasonlítani.
Így a Corsair 4100 kg és 2200 lóerős a motor, a Zero 1680 kg és egy 1100 lóerős motor hajtja. Azért jobbak az arányok.
De ha az volt a cél hogy tökrevágják a Corsairt, akkor sikerült. Ma acsi-japán szigettámadásos HB event van a játékban, japán oldalon M3/M5 Zerokkal, amcsi oldalon csak Corsair vadászokkal és B-24esekkel (Glo téged ez talán érdekelhet). Mondanom se kell, hogy az öt fő létszámhátrányból induló japánok nyernek szinte minden körben, amikor meg nem, akkor a B-24ek hozzák le a meccset. :D -
Susarc #24780 :D mindig elcsodálkozom,hogy a Corsair hogy az Istenbe tud egyáltalán elemelkedni a földről:P nemhogy akrobatikázni:) -
Glo #24779 A történelem kegyetlensége, hogy a Corsair 6,3 tonna amit egy 2000 (2300) lóerős motor húz felfele. Az A6M3 meg 2300 kg, igaz a motor is kisebb teljesítményű, de nem harmadával :) -
bgabor #24778 Corsaireket jól "kijavították" hordozón kezdve 5 perc alatt érek fel 3000 méterre, és az összes Zero A6M3-tól fölfele durván leemelkedik. Jóféle. (maxra fejlesztett C corsairról van szó) Érdemes volt 600.000 pénzt kicsengetni érte. -
Glo #24777 Na igen, ha nem tudna mindenki berusholni az elején, mert repülni kell mondjuk 100km-t, akkor jobban lehetne stratégiázni. Ehhez viszont ráfordított idővel arányosan kellene nagyobb reward, különben tényleg csak az überfanok nyomnák.
A WW módban valszeg lesz nagyobb térkép, mert még HB-n se használjuk az egészet ami készen van. -
Cimbi #24776 Ja egyébként csak FRB-re gondoltam a nagyobb térképet ott lenne rá igény is... -
Cimbi #24775 A Clodban nincs Mk108:DDD+ Mustang és p47-t:)
-
Susarc #24774 Hb egy jó kör:p
-
Ry0K3N #24773
-
Coral Springs #24772 Hagyjuk. -
Ry0K3N #24771 Miért? Nincs sok jelentőssége. Amiért megdolgozol kreditet és XP-t azt veszett meccsel is ugyanúgy megkapod. Nem távozol teljesen üres kézzel mint egy másik mindeki által ismert mmo-ban.
Másik mondathoz meg már alig várom hogy bejöjjön itt is egy XVM féleség amivel baszathatjuk egymást ki mekkora noob. Ha tehetném én itt kihagynám mert a fentebbi miatt a csapatom valahogy nem érdekel milyen palyerekből áll, 10+ kill így is megvan reward meg bezsebelve. -
Coral Springs #24770 Veszteni nem szeretek, de különösebben engem se érdekel a statisztikám, tudom hogy nem szar azt ennyi. A jó statisztika ám pajzsként tud védeni a provokatív megnyilvánulásoktól, akár a játékban, vagy akár egy fórumon. -
#24769 1500m...néha csak átbukok a dombtetőn, és reménykedek, hogy a másik oldalán tudok egy kis tempót szerezni :DD -
#24768 Akkor marad a J hosszas nyomása, mégiscsak jobb ejtőernyővel landolni, mint 250el egy vasdarabban. -
Glo #24767 Illetve ki lehet, anno il2-ben szórakoztunk vele, hogy ki tudja kihozni. Úgy működött, hogy kiengedtük a kereket, kitettük a flapset és abba az irányba léptük a gépet amerre pörgött. Így változott a súlypont, és olyan 1000-1500m elvesztésével ki tudtuk hozni. Itt nem tudom működik-e, de nem szokott 1500m rendelkezésre állni. -
Glo #24766 Azt hívják lapos dugónak, a P39 hajlamos rá. Kivenni nem nagyon lehet. -
Ry0K3N #24765 Hallottál már a statbuzikról?
Én próbálok nem belesni ennél a játéknál abba a hibába hogy túl komolyan vegyem mint a WoT-ot mert nagyon rövid idő alatt beleunhat az ember és akkor átmegy otthoni munka hangulatba az egész. Az árkádban történő folyamatos mészárolás is csak egy darabig szórakoztató. Historicalba meg elég volt múltkor bemennem a búfájterrel és kinyírni 4 messzert hogy megállapítsam ez még mindig nem blanceolt. Úgyhogy azt kerülöm.