War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg is válaszoltad magadnak a kérdésed😊

AB....

A focke wulf a5 az azért finom lesz.4 cannon (ok abból kettõ FF és nem a 151mg).És stat alapján jobb lesz a kanyarodása mint az u3-nak és a d12-nek.Gyorsabb is lesz.Kíváncsian várom. 😊

Fenrir
Valaki mesélje már el, hogy hogyan kell játszani FW 190 A5-tel AB-ben,mert valami kegyetlen xar a G2-es Messer-hez képet. Nincs sebessége, nem lehet vele manõverezni, emelkedni és a fegyverei sem hûdejók. Továbbá képes a legelsõ bekapott találatnál kigyulladni vagy rögtön olyan kritikus találatot kapni amitõl már nem lehet repülni.

Eddig baromi nagy csalódás, irgalmatlanul gyenge. Stalingrad domination pályán kb 1 perc repülés után ki is lõttek annak rendje és módja szerint (míg én csak sebeztem, de lelõni nem tudtam senkit), aztán amikor G2-re váltottam rögtön lekaptam 5 gépet az égrõl. Nem lehet ekkora különbség a 2 gép között.

A halál csupán a kezdet...

Nálam is így volt. Megvettem, steam-el elindítottam és egybõl fel is dobta az ablakot a steam h ehhez a játékhoz itt a kódom blablabla másoljam be ha kéri.. szokásos steam szöveg aztán végül ahogy beléptem ott volt minden a lényeg, hogy steam alá is fel legyen telepítve
Fenrir
Szerintem az csak steames verzióval megy, töltsd le oda.

A halál csupán a kezdet...

csaba90
sziasztok!
a steam-en vásároltam egy packot, és az lenne a kérdésem, hogy nem kaptam semmilyen kódot, csak köszönetet 😄 hogy muszáj nekem hozzá letöltenem a teljes játékot megint? vagy valahogy elõ lehet facsarni egy kódot hozzá?! 😄

Csaby

Mostanában észrevettem hogy cockpitnézetbem leesik az fps em.Ha oldalra nézek vagy zoomolok( mikor a müszerfal nem látszik )akkor visszaáll.Másnál id elöjött ilyen?
...és ha ebbõl nem lenne egyértelmû, a Dogfights-ban is errõl az esetrõl volt szó.
Nem AB-HB, hanem egeres esetben. Ne sarkítsunk 😉
Her Laca
Tévedtem. 7 ellenfél ellen 10 percig közelharcolt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Utolsó mondatot nem fejeztem be, de ma már nem fogom újra leírni 😊))))
"Viszont az energia megtartása nagyon fontos tényezõ a légi harcban."

AB-HB-n az irányítási mód miatt nehéz finoman odafigyelni erre. Gyak max. kitérített lapátszögekkel fordulsz. Én sokszor impulzust moduláltam a vezérsíkra, akkor tágabb íven tudott haladni. (vagy lassan mozgattam az egeret, de akkor ringatózik) AB-HB-n az a skilles, aki gyorsabban, ügyesebben bele tud bukni a másik fordulóívébe. Kicsit más világ bill+egérrel. Mondjuk az alaptétel megállja a helyét, magasság. Még ha nem is precízen, de el lehet csavarni a kergetõzés körének dõlés szögét és mikor én vagyok fent lehet tovább gondolni merre-hogy, legalább ott tuti nem veszti el a kontaktot.

FRB-n oda lehet figyelni, de az gyorslefolyású
Her Laca
Werner Voss német ász repülte a világ talán legemlékezetesebb légi harcát 5 vagy 6 szoros túlerõ ellen egy fokker dr1 el, a végén meghalt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem látsz hátra azért totál 180°-ban a 109-nek is van holt tere. A Spitnél egy szép fejtámla takar. Laca azt csapatja, mert a barma (ellenfele) nem veszi észre, hogy pont mögötte takarásban alulról jön a headshot 😊)
A c-k-t kicseréltem "a fikció amcsi pilóta vmi 6-7 német gépet manõverezgetett ki-ki és túlélte. Ahhoz myilen skill kellett 😛" 😛
Nekem pedig nagyon bejön a BnZ, felülrõl látod ahogy az ellen nyugodtan repül, aztán jössz te, végigversz a hátán, a gép rángásából látod hogy halálra ijesztetted 😄 Aztán elégedettem ugrasz helybõl 2500m-t, és mész másik célpont után nézni.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én is összelõttem magamnak, jó gép lenne, ha nem Messeren tanultam volna meg HB-t játszani... 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Igen, igazad van. Csak sajnos ha már lelõttem 250 kill AB-ben angollal még mielõtt belejöttem volna igazán a HB-be, már befejezem, mert tetszetõs a prem typhoon.
Igen, ismerõs érzés. Dehát az Arcade nem a fizika törvényeinek érvényesülésérõl szól, az egy repülõsnek álcázott FPS játék. De jó hír, hogy nem kell játszani vele.

Her Laca
Bármikor hátranézel te is egy pilóta ülésben.😊

Viszont az energia megtartása nagyon fontos tényezõ a légi harcban.
A tekergek ide oda valameddig elég ,fõleg ha ugyan ilyen hozzáállású emberekkel játszol,de ha összekeveredsz egy felkészültebb ellenféllel már az nem elég.
Ha szintben találkozik két gép ,ott is az a cél,hogy mihamarább kidolgozzon az ember vagy egy magassági többletet,vagy egy sebesség pluszt.
Régen rengeteget dogfightoltunk IL2 ben ,1vs1 ment rogyásig.
Két dolog rögzült bennem (na nem egy-két hét alatt) ,az egyik,hogy lendületesen ,ritmusosan kell repülni a gépet,a másik,hogy mindig törekedni kell egy minimális magassági fölény kicsikarására.
Én régen nagyon sokszor zenére repültem,ment a fülesben valami jó kis metál😊

Azt a kurva. Stabil 1 hét HB után, érzem át mennyire is SZAR az AB. Gyakorlatilag egy free frag vagyok, mert úgy akarok játszani AB-ben ahogy azt a fizika törvényei engednék. Ez csak azért gáz mert még kell 260 AB frag angollal.
Szerintem abban a tierben, azzal a fegyverzettel és lõszerkészlettel erõsen felejtõs gép. Lehetnek neki akármilyen jó repülési tulajdonságai, ha a fegyverzete egy vicc.

tessék: http://m.youtube.com/playlist?list=PLsABPzkAKo6UECqMJRXkpTPhAzVxsC6cS
Nem is rossz ez az amcsi event, leárazás. Az xp50 jó cucc? Megér az 660-an aranyat? T14-es, szal Dora meg g10 ellen megy. <#fejvakaras>

Mindezt annak a fényében hogy van mk9-em, de ha jó repülni akkor csapatnám az xp50et is. Fõleg, hogy mk9-el nincs pofám játszani, annyira OP.
De... nem... vagyis... nem ennyire. Nah 😛
Azért ha egyenesen ülsz és jó a szemed te is hátra látsz 180 fokban ha oldalra fordítod a fejed 😄
Hát... ha látnám hogy ténylegesen mi történik biztos. 😊 De ezena videón meganultam, hogy hogy nézz ki az óceán meg hogy a pilóta vmi zombi vagy nem tudom mert 180 fokban hátra tudja rekerni a nyakát csigolyatörés nélkül 😄
A msáik dolog gondolom ha neked azt mondom mondjál már 10 energy harc menõvert mondadsz meg azt is hoygan kell végre hajtani. Te tudod mit csináélsz. Én meg csak repülök így ballra jobbra és csinálom azt ami helyesnek tûnik meg amit az eddigi tapasztalatom alátámsztott. Halvány fingom nincs van e neve, létezik e, enbergy vagy nem energy e csak megyek és do my best 😊
Her Laca
Viszont lehet tanulni belõlük😊

Her Laca
Végül is ott a pont ,hogy kinek mi a szórakozás . 😊

Hm... nekem ezekkela videókkal az a bajom - dettó az ide felrakott replayekkel - hogy repül repül a repülõ majd a folt amit piszoknak hittem a képernyõn felveszi egy gép alakját és 1,5 sec már nem is látom szóval... Nem egy érdekes, látványos mozi 😛
Tény. Elsimerem. igazat is adok. De... energia harc nekem inkább oylan mint mesterlövésznek lenni. Ált nem lõnek le mert nem látnak/kurva messze vagy. Célzol, lõsz meghalt. A való életben persze oké, nem halsz meg. Vagy legalább is kisebb esélyel. De... ez itt játék a szórakozásról szól. Perzse kinek mi szórakoztató 😊
Her Laca
Na itt a 8 .perctõl nézzétek ,ez a tegnapi videóból van.
A spit tekereg tisztességesen ,nem lehet ráfogni,hogy nyugton lenne😊

Her Laca
Nem arról van szó,hogy nem kell jól tudni közelharcot vívni,mert bizony ha úgy hozza a sors bizony jól jön az a tudás (ezért kell sokat 1vs1 et nyomni) hanem arról,hogy a fordulózás az lutri,míg az energia harc (ez nem csak a B&Z -t jelenti) a biztonságos és eredményes harcot jelképezi.
Mondtam már, vagyis idéztem azt a mondást,hogy " nagy sebesség hatásos ,kis sebesség halálos"
Te ha bármilyen ügyes is vagy és alattam pörögsz ,semmi esélyed nem lenne ha én vagy bárki figyel az energiájára,és úgy harcol.

bardocz
Már ha egyáltalán 1-2 km magasságfölénybõl észreveszem 😄DD Amúgy a bf-el egész jó célozni, igaz még csak akkor próbáltam, amikor elém került valami, és fordulgattam 😄D
Ilyenkor szokott minden útban lenni nálam ami pont kitakarja az ellenfelet és hopp ott volt a pillanat amikor felbukkant elõttem és kellet volna lõni de ötletem sem volt merre járt úgyhogy csak elhúzott keresztben elõttem 😄

Hiába sokat kell gyakorolni ezt is mint mindent 😊
Hát... félig egyet értek félig nem. Mert azért ha vki jól repül és tartani mögötte a lépést. Netalántán kimanõverezni elébe kerülni vmi. Nem tudom nézted e Viasat Exploreren szokott volt menni a dogfights. WW2tõl Vietnámig sõt azt hiszem volt még vmi késõbbi is és azért a bemutatott dolgok hát... ment ott a fordulózás meg erre iylen manõver arra meg oylan.
Pl volt egy oylan rész WW1 elviekben vmi 15 percig húzódott a légiharc - oké ott aztán tényleg nem votl BnZ(azt hiszem 😊 ) a fickó amcsi pilóta vmi 6-7 német gépet manõverezgetett ki-ki és túlélte. Ahhoz myilen skill kellett 😛
Her Laca
Egy (azaz több is van ) fontos dologra figyelj.
Az ellenfél mozgásából,sebességébõl,manõvereibõl próbáld kikövetkeztetni,hogy adott idõben kb hol lehet és a te gépedet oda irányítsd. Sose a célt kövesd.

bardocz
Én is ezt tapasztaltam. Bf109-el még egy bnz killt sem hoztam össze. Forogni meg nem egy nagy tudomány. Célozni is rengeteg idõ van.
Her Laca
Bocs ,hogy belevau,de körbeforogni mindenki tud😊
A B&Z az mûvészet már ha jól csinálja valaki. Ott azért kell matekolni,nem olyan egyszerû az.

FRB-ben azért nem olyan pite egyszerû mint a többiben egérrel 😊 Legalábbis én vért izzadok közben, hogy meglegyen a találat, ha meg nincs meg akkor utána még szemmel tudjam tartani a következõ körre az ellent..😊
Persze én béna vagyok ez is tény 😊

Fordulózás közben sokkal könnyebb célozni frb-ben 😊
Ettõl eltekintve nah. 😛 Amúgy meg pl én személyesen a BnZ-t iylen unalmas cigány munkának tartom. No fun. Felkapaszkodzs. Rázuhansz oszt vagy meghal vagy nem. Fordulózni az poén. SZERINTEM
Csak az a gond ezzel, hogy a spit hamarabb fent van 5 km-en mint a bf-ek jelen állás szerint, úgyhogy nincs ott rázuhanás a német részrõl inkább csak zuhanva menekülés 😄
Ha meg egyzser benézi akkor kap egy cuppanósat a talajtól 😊
Az jogos. Az afelé mozog. De azért egy gép egy picit összetettebb ennél sztem.
Lehet én vagyok a hülye de spiti és HB. Mi a fazsnak felmenni vele? Te lenn vagy 100 méteren gonosz német meg 5km-en. Mire rádzuham 66szor kifordulsz alóla. Ha meg lejön fordulózni bye bye neki.
Mi indokolja?Menj egy HB-t. 😊 Nézd meg,valami 25 sec-es climb rate-e van! 😊 Egy messer sem ér a közelébe. 😊 Kicsit abszurd.De lehet rosszul emlékszem.

Mármint az mk2 az Vb is kb uygan azt tudja. Legalább is én nem éreztem azt a nagy külömbséget köztük. Mondom ezt AB-ban. Midnegyik egyformán tápos 😊
ÖÖÖ ezt most mi is indokolja?
Szerintem nem jó ötlet Sabre-t adni a németeknek top tiernek. A release tree-n szerepel a Ta-183, ha nem is tökéletes balanszban, de egy ügyes pilóta kezében nagyon alá tudna pörkölni bárminek. Tudom, sose repült, de szélcsatornamodell készült belõle, és 1945 májusra tervezték az elsõ felszállását...