War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig baromi nagy csalódás, irgalmatlanul gyenge. Stalingrad domination pályán kb 1 perc repülés után ki is lõttek annak rendje és módja szerint (míg én csak sebeztem, de lelõni nem tudtam senkit), aztán amikor G2-re váltottam rögtön lekaptam 5 gépet az égrõl. Nem lehet ekkora különbség a 2 gép között.
A halál csupán a kezdet...
a steam-en vásároltam egy packot, és az lenne a kérdésem, hogy nem kaptam semmilyen kódot, csak köszönetet 😄 hogy muszáj nekem hozzá letöltenem a teljes játékot megint? vagy valahogy elõ lehet facsarni egy kódot hozzá?! 😄
Csaby
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
AB-HB-n az irányítási mód miatt nehéz finoman odafigyelni erre. Gyak max. kitérített lapátszögekkel fordulsz. Én sokszor impulzust moduláltam a vezérsíkra, akkor tágabb íven tudott haladni. (vagy lassan mozgattam az egeret, de akkor ringatózik) AB-HB-n az a skilles, aki gyorsabban, ügyesebben bele tud bukni a másik fordulóívébe. Kicsit más világ bill+egérrel. Mondjuk az alaptétel megállja a helyét, magasság. Még ha nem is precízen, de el lehet csavarni a kergetõzés körének dõlés szögét és mikor én vagyok fent lehet tovább gondolni merre-hogy, legalább ott tuti nem veszti el a kontaktot.
FRB-n oda lehet figyelni, de az gyorslefolyású
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Viszont az energia megtartása nagyon fontos tényezõ a légi harcban.
A tekergek ide oda valameddig elég ,fõleg ha ugyan ilyen hozzáállású emberekkel játszol,de ha összekeveredsz egy felkészültebb ellenféllel már az nem elég.
Ha szintben találkozik két gép ,ott is az a cél,hogy mihamarább kidolgozzon az ember vagy egy magassági többletet,vagy egy sebesség pluszt.
Régen rengeteget dogfightoltunk IL2 ben ,1vs1 ment rogyásig.
Két dolog rögzült bennem (na nem egy-két hét alatt) ,az egyik,hogy lendületesen ,ritmusosan kell repülni a gépet,a másik,hogy mindig törekedni kell egy minimális magassági fölény kicsikarására.
Én régen nagyon sokszor zenére repültem,ment a fülesben valami jó kis metál😊
Mindezt annak a fényében hogy van mk9-em, de ha jó repülni akkor csapatnám az xp50et is. Fõleg, hogy mk9-el nincs pofám játszani, annyira OP.
A spit tekereg tisztességesen ,nem lehet ráfogni,hogy nyugton lenne😊
Mondtam már, vagyis idéztem azt a mondást,hogy " nagy sebesség hatásos ,kis sebesség halálos"
Te ha bármilyen ügyes is vagy és alattam pörögsz ,semmi esélyed nem lenne ha én vagy bárki figyel az energiájára,és úgy harcol.
Hiába sokat kell gyakorolni ezt is mint mindent 😊
Pl volt egy oylan rész WW1 elviekben vmi 15 percig húzódott a légiharc - oké ott aztán tényleg nem votl BnZ(azt hiszem 😊 ) a fickó amcsi pilóta vmi 6-7 német gépet manõverezgetett ki-ki és túlélte. Ahhoz myilen skill kellett 😛
Az ellenfél mozgásából,sebességébõl,manõvereibõl próbáld kikövetkeztetni,hogy adott idõben kb hol lehet és a te gépedet oda irányítsd. Sose a célt kövesd.
A B&Z az mûvészet már ha jól csinálja valaki. Ott azért kell matekolni,nem olyan egyszerû az.
Persze én béna vagyok ez is tény 😊
Fordulózás közben sokkal könnyebb célozni frb-ben 😊
Lehet én vagyok a hülye de spiti és HB. Mi a fazsnak felmenni vele? Te lenn vagy 100 méteren gonosz német meg 5km-en. Mire rádzuham 66szor kifordulsz alóla. Ha meg lejön fordulózni bye bye neki.