38447
-
#24845 Nem is arra értettem, hogy azt mondtad, hogy tilos, hanem, hogy felesleges idegeskedni miatta mert van, létezik és használni is fogják és nem fogsz tudni ellene semmit sem tenni (értelmetlen is lenne). Találkozni meg találkoztam velük de olyannal nem aki amúgy nem lő rád (akkor is ha ott van a hátadban) csak akkor ha szembe jön veled. Bár most már világos számomra, hogy az első találkozásra értetted. -
Coral Springs #24844 Az hogy te nem hiszed, meg hogy nem találkoztál ilyennel az kevés. Nagyon sokan vannak akik tudás hiányában képtelenek máshogy lekezelni egy kontakt -ot, vagy éppen túlbízzák magukat mert erős a puska. Azt meg sehol nem írtam hogy a head-on tilos, csak leírtam amit gondolok róla. -
#24843 Én nem hiszem, hogy lennének olyan játékosok - eddig nem is találkoztam ilyennel - akik úgy mennének be HB-ra, hogy csak akkor lőnek az ellenfélre ha szembe találkoznak a másikkal. Nem is életszerű. Az meg, hogy mi az elfogadható. Nos ez szubjektív, van akinek nem jelent problémát. Végül is ez egy játék és ahány ember annyi játékstílus és ugyebár nincs valahol a Ganjin valamely fiókjában egy vaskos szabálykönyv, ahol le van írva, hogy a head on tilos. -
Coral Springs #24842 Az aki HB -n is csak a head-on -t ismeri az a tudatlan játékos. Kényszerhelyzetben, amikor nincs más lehetőség van hogy én is belemegyek, de én ennél valamivel több tapasztalattal rendelkezem, így ritkán van olyan kényszerhelyzet ahol nekem head-on -ba kell menni. Talán a bgabor írta még régebben, hogy a head-on az 50-50% esély, ez pedig elfogadhatatlan, főleg ha méregdrága a géped javítása. -
bgabor #24841 Az a játék legjobb propelleres gépe jelen pillanatban(meg ugyanennek a prémium változata az amcsiknál). Úgy emelkedik mint a messzerek, és majnem úgy fordul mint egy Zero. A két gépágyú stealth lőszerrel bitang erős, és mivel van kis géppuska nyomjelzős célmegjelölésre, így csak biztos célra sütöd el a gépágyút, így a csövenként 120 lőszer mindenre elég.
Vedd meg, fullozd ki, nem fogsz csalódni benne. Ezt úgy mondom hogy már minden nemzet késői propelleres gépe megvan, tehát bőven van mivel összehasonlítani. A legjobb. -
#24840 Miért mi a normális harcmodor? Menjen oda hozzád és lövöldözzön a 7.7mm-vel? A head-on is egy lehetőség, hogy lelőjön a másik vagy te őt. A lényeg nem az, hogy te (és a csapatod) nyerj? -
vajakos21 #24839 Ez nem péniszméregetés hogy kinek mekkora van.Ilyen alapon a 410 es 50mmes lenne a best of.Nem mindegy a tüzgyorsaság,löszertipus,milyen gép viszi,ki a pilota....stb.Ráadásul az angolok nem mennek heavy bomber ellen. Vadász ellen meg az ami. 50es is elég -
Susarc #24838 a 13 as Spit IX a 240 db 2x20 milisivél mit akar HB ban?:( kimaxolva jól fordul az oké,de az a fegyverzet az nagyon kevés oda....ezt hogy gondolták ilyen 3x30 milisekkel meg 3x annyi lőszeres 4x20-asokkal szemben?? -
Coral Springs #24837 Az enemy részéről meg ott se találni normális harcmodort. Annyit tudnak hogy van egy gépágyúm, ezért nagy az arcom és mindenkivel head-on. -
Coral Springs #24836 A normális játék kb annyira random már HB -n is mint Arcade -ban. Nagyon sokszor úgy végződik hogy két-hárman maradunk a túlerő ellen, de az se ritka hogy én maradok egyedül. Hamar meghaló, gondolatoktól mentes idióták játszanak HB -n is, aki meg ott nem játszik el is hiszi amit írsz.
Arról nem is beszélve, engem speciel többször ramolnak le, többször lopják el a kill -jeimet HB -n mint Arcade -ban. -
bgabor #24835 Precízebbek ha én irányítom őket, de ettől még nem fognak több lövést kibírni, ahhoz a vitalitíjüket kell feltolni. De ki fogom próbálni, hamár egy vagyonk inveszteáltam ebbe a bombázóba, legyen valami haszna is. -
vajakos21 #24834 A célok ugyanott vannak.500 méteren köröznek a bomberek és az aa-t már gunnerrel szedik ki.Ráérnek mert eventen utoljára mennek rájuk.Ráadásul az ember irányitotta lövész precizebb.De Glo vagy Twi tudna mesélni.Én a japò oldalt viszem.Próbáld ki.Ha más nem repülj az ai-k közé majd ha végeztél csak repkedj( terepismeretnek jó) és várd a vadászokat a toronyban -
vajakos21 #24833 +rb n nincsenek egérharcosok hogy 900 m röl kikapják a pilota szemèt( persze vannak brutál jó piloták de az a pech ha velük futsz össze) -
#24832 Én attól félek hogy ugyanúgy ahogy a WoT-nál, itt se fogok sose elérni a király kategóriáig. -
bgabor #24831 Na és hogyan találjam meg a földi célokat a térképen, ha fejből nem tudom hol vannak? Ugyebár FRB-n csak a belső meg a bombacélzó nézet van, és semmi se jelöli a földi célokat. Egy pillboxot alig lehet kiszúrni így, pedig az a legnagyobb a célpontok között.
Minek raktam a 'number of experienced gunners'-re? Hát mert anélkül olyan durva büntetéseket kapnak, hogy a lövészek a 65 vitalityjükre kapnak egy -55ös büntetést. Gondolom érted miért nem akarok 10-es vitalityjű gunnerekkel repülni amikor mindenki a bombázókat akarja leszedni. -
vajakos21 #24830 Menj frb-t 24essel és te leszel a király eventen.Ott van hogy ai kamikazevel kezdik mjd földiek.Majd lelöhetetlen ...Az hogy a gunnerekre skill pontot raktál ennyi játékkal hátad mögött..,,inkább nem mondok semmit. -
bgabor #24829 Na, ez a Liberator event a játékbeli pályafutásom legrosszabb beruházása volt. Kétmillió kreditért megvettem a B-24et és előzményeit, majd kétszáz aranyért raktam bele experienced gunnereket. Cserébe részt vehettem az eventen, ahol a japán sziget bombázása valójában 6-8 Liberator versenyfutása volt a szigeten lévő tíz pillboxért. Általában persze egyetlen bombázónak jutott a 2/3a, aki hosszában végigtarolta az egészet. Természetesen valamelyik no lifer klán tagja volt ez mindig (FuFu/SV stb), akinek fullos B-24e volt, ami úgy 50 km/h-val gyorsabb a nem fullra fejlesztettnél. Jó ha kijött 800.000 XP az egész megmozdulásból, és csak az első két vonalnyi upgradet tudtam kifejleszteni.
Normál HBn pedig természetesen használhatatlan a B-24, jön a Shiden Kai vagy valamelyik német szutyok és egy lövésből lelövi a méregdrága bombázómat. Nagy átalakításokra lesz szükség még a bombázóknál hogy ezek életképesek legyenek. -
bgabor #24828 Pedig nem nehéz a megfejtés, vagy háromszor olyan gyorsan jött az XP akkor. És akik az elején jetet szereztek, azok kivétel nélkül toltak bele aranyat is XP konvertálásra. Én meg röhögtem rajtuk mert tudtam hogy el fogják veszíteni a motivációjukat ha már nem lesz miért dolgozniuk, és hamar otthagyják a játékot.
Volt olyan ismerettségi körben akinek kint dolgozván nem számított mennyi pénzt tesz bele, azonnal megvette a prém mustangot, prém számlát és váltott XPt egy csomót aranyért, meg arcadeban tolta. Meg is lett neki a legnagyobb Meteor, aztán ki is kopott a játékból két hét alatt. Kétlem amúgy hogy akár egyetlen ellenséget le lett tudott lőni HB-ban azzal a meteorral, mert ugye repülőtudás az arcadeba nem kellett. Na most ennek mi értelme van? Hogy az ember elmondhassa hogy igen, nekem van fullos jetem is? -
Susarc #24827 level 57 -
Susarc #24826 az elején állítólag nagyon durván adta az XP/LION-t......én nyár eleje óta tolom akkor már visszavették csak 1 jetes nemzetem van pl. -
#24825 Komolyan az agyamat eldobom hogyan tudnak egyesek eljutni a Jet gépekig... de ez még semmi, már a játékosok nagyrészének megvolt akkor a jet amikor a játék még csak 2 hete jött ki open betaba. -
Susarc #24824 najó megyek edzeni,mert mindjárt besírok....buktunk 3-at,mert szétqrták a bázist vagy földi egyslgeket 5-10 perc alatt...
most bemnetem B17-el 8x 1000fonttal.... 4x vágtam rá a kifutó közepére a cuccost a bázis 1/3-a sérűlt le! kedvencem a 15xp 30 lion-os HIT-ek! MIAFRAAAANC????????
zavartalanul bombáztam közben az 51 földi egységet szétcseszte az ellenfél...az én csapatom 3!!!-at azaz 48 ellenséges földi egység maradt....a bugos bombázásom meg 2 ft-ot nem ért....gyönyörű!
na megyek szétqrom a homokzsákot meg aki útközben csúnyán néz rám!:D:D HEHEHE -
Susarc #24823 tudomtudom,de stock gépet még mindig ott lehet rendesen felöltöztetni ezért kénytelen vagyok néha ott is játszani:S
az meg hab a tortán,hogy 4x kell tárazni egy Bombázón mire leesik végre.... -
bgabor #24822 Normális játékot HBn vagy FRBn fogsz tudni játszani, ott mások is így gondolkodnak és jétszanak mint te. Az Arcade viszont óvoda és homokozó, ott ne várj mást. Nincs baj amúgy az ilyen játékosokkal, amíg ott maradnak játszani és fizetnek. -
Susarc #24821 9000 méterről bombázza egy YER2 a bázisunkat.....2 x mentem fel érte 1x pilot kill 1x fekete motor első burst-re.....a többi 10!!!! játékostársam meg se próbálta megmenteni a bázist....én 5-5 percekig emelkedtem,de hiába...enemy nyert! miért vannak ilyen hülyék??!?!?!?!!? -
Susarc #24820 azért mielőtt még szétfényeznéd magad a spawn fölött várni a joinolókat egy hangyafaxnyit sportszerűtlen ám!
Gondolom 4-5k méteren lesni azokat akiket 1500-ra rak be a játék halál után másnál is kiverné a biztosítékot....
te jó játékos vagy,de emberileg borzalmas hiányosságaid vannak -
Cimbi #24819 Én meg pont az ellenkezőjét olvasom:) -
Coral Springs #24818 Gyáva is vagyok, csaló is vagyok, így ezt a kettőt együtt még nem mondták.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az történt hogy a szerencsétlent kétszer kiszedtem, másodszorra már bosszút állni jött. Majd jött harmadikra is, de erre már készültem, átesett, én meg lecsaptam rá. Na negyedikre már próbált gondolkodni is, de ezzel elkésett mert figyeltem. A bázisa fölött körözve szeretett volna felemelkedni a magasságomba, hagytam hogy egy kicsit emelkedjen majd lecsaptam rá. A statja alapján nem most kezdte hogy ennyire hülye legyen. -
Susarc #24817 árkádban nem akarnak valamit belepiszkálni abba,hogy ezeket az 5-7 perces meccseket valahogy lelassítsák??
bejön a sok agyhalott balfék bombázóval vagy attackerrel,de akár vadásszal is.....felpakol egy rakat bombát 700-800-al rázuhan 4-5 tankra kiszórja- földbebaxódik majd 30 másodpercnyi játék után hozza a kövit és ezt még eljátssza 5x-8x...amennyi gépe van annyiszor! NORMÁLISAK EZEK?
én hülye meg emelkedek 2-3 percig 5-6 ezerre,hogy hozzam a normális játékot,de 10 ből 8x mire felemelkedek már majdnem vége is a játéknak! WTF?! az előző AB 3 percig tartott! ennyi idő volt letakarítani 50 földi célt! észbontó!
nem aztmondom nem kell 70000km-es map,de valami reform kell,mert ezekmiatt a hülyék miatt /sry de ezek tényleg hülyék! az előbb egy PRÉMIUM BTD-t kitargeteltem 4ezerről kezdtem rázuhanni ő olyan 1500 méteren lehetett...700-al eldobott egy bombát egy tankra 100 méterről és BAMM! grats! - már nem is jelölök meg senkit,mert a majmok amint kapnak egy villogó enemyt a radaron azonnal függöleges DIVE és vagy a földhöz baxódnak vagy KIUGRANAK!!! a gépből...seriously!!!/ olyan brutálul elcsesződik az AB meccs is,hogy még..... -
robi3 #24816 spitfire-el hb-zok 5 gépet lőttem és 2 volt vissza hogy nyerjünk, elövöm a 6. szárnyát aki ezután fejjel lefelé repül és már alacsonyabban volt mint a fák gondoltam majd földbe csapódik ezért az utolsó menkülő gép után eredek közbe várom a 6. killt erre látom hogy a gép a föld alatt repül tovább, connection lost tehát a csatáért nem kapok semmit, mert azt írta hogy függőben lévő csata ha vége lesz megkapom a jutalmamat csakhogy nincs függő csatám :( 6 biztos killem volt és meglett volna 7. is 1-es spittel kellet volna leszedjek egy i-153-at -
Glo #24815 Még hogy DDOS támadás.. twi negatív hullámai tehetnek mindenről :D -
robi3 #24814 lécci ne bombázd a szervert a negatív hullámaiddal. -
Amaymon #24813 Óó neee...alig várom a hétvégéket, most minden héten egy hónapig őrület lesz vasárnap :) -
bgabor #24812 Magától értetődik, kellenek tier 20 jetek német és japán oldalra is. Tekintve a két ország háború utáni fegyverkezését, logikus hogy amerikai Sabreket kapjanak. -
vajakos21 #24811 http://imgflip.com/i/4msp0 -
vajakos21 #24810 -
twi452 #24809 vagy inkább a szerverek dőlnek majd :D -
#24808 pont most olvastam fabúkon :)
dől majd a lóvé a sastojás :P -
twi452 #24807 Dear players!
November is the month of War Thunder’s birthday and so we decided to extend the celebration time for the entire month! Every weekend there will be special events, related to Golden Eagles.
http://warthunder.com/en/news/331-Golden-November-en
hoppá :) -
BaleniX #24806 Most olvasgattam a Wt.hu-t és van egy kérdezz felelek interjú, és ami meglepett az az hogy tervezik az 1956-os Ger/Jap gépek berakását. Gondolom Jetek lesznek...