War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez ilyen fanmade dolog, itt van a tankos részérõl a topik:
WT: Ground Forces

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Mindenki hülye csak én nem!

Fúúúj, BKV ellenõr... igazából semmi bajom a BKV ellenõrökkel, õk is emberek, igyekszem mindig undvariasnak lenni velók hogy kompenzáljam a sok erõszakos tirpákot akikkel nap mint nap találkoznak. <#wink>

Nekem valamiért az oroszok jobban bejöttek, az amcsiknak hiányzik a fordulékonyság, emelkedõképesség, de még a tûzerõ is.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Animefox
Amúgy ebben az országban lassan már rákényszerül erre a pályára mindenki...

Animefox
3 éve végeztem el munka mellett okj-ben csak hát nincs úgy igazi tapasztalatom és hát ennek nem nagyon örülnek, esetleg munka mellett maszekban mellék állásban el tudnám kezdeni. Nincs vendégköröm...

csaba90
😄DDD
Tulajdonképpen akinek van egy kis esze saját maga is rájöhetett volna... de hát egyszerûbb dumálni ész nélkül 😊
csak hogy lássátok elmondom én nektek jófejségbõl is, már persze pü-ben! 😊

Csaby

csaba90
pedig mifelénk a fodrászoknak elég jól megy.... kár hogy nem abban helyezkedtél el 😊

Csaby

Animefox
Mi a szakmád? Én fodrász vagyok 😊 (de még nem dolgoztam benne) és most lehet fújolni, több mint 4 évig bkv ellenõr voltam xD

Animefox
Olyan óriási különbség van az amerikai és az orosz ág között hogy ihaj... 5 gépembõl néggyel lezuhantam saját magamtól egyszerûen nincs olyan nagy felhajtó erõ bennük mint az amerikaiban, zuhanok lefele és egyszerûen húzom fel a botkormányt de nem reagál rá, legalábbis ami a szárnyakat illeti, egyszer meg szembe futottam valakivel... azért ez laza 😉
Már a test flightnál egymás után lezuhantam... mondom velem van a baj? 😄 ekkora különbség van aerodinamikailag a gépek között?

Az ilyet nem lehet innen bannolni/tiltani és még jól meg is verni a hétvégén?
Magyarázgathatod, ahogy akarod, jó esetben mint piti nyerészkedõnek, rossz esetben csalónak tûnsz.
csaba90
igen ebbõl a szempontból valóban, de ha úgy nézed hogy 25.000 gold 34.000 Ft
én megmondom neki az infot ami 1500 (és ugye innentõl kezdve akárhányszor vehet akármennyit mindig olcsóbban fogja tudni) és 24.000-ért megszerzi
azaz összes költsége 25.500 a 34.000-hez képest.. tehát 8.500 Ft-al hozzájárultam, ami akár pont egy Joy ára!
és azért is írtam a 25.000-et mert olyat az vesz akinek jobban van pénze a játékra, és 1500-at simán megéri neki, ilyen esetben én simán megkérdezném azt az információt!

Csaby

Her Laca
Én nem vagyok ideges😊
Csak ez furcsa,hogy ilyenért pénzt kér valaki.
Már meg nem mondom hány éve játszunk online repülõs játékokat,de ilyet én még nem hallottam.
Van egy erdélyi srác ,a múltkor összedobtunk neki egy joy ra valót mert nem volt munkája. Másnak meg másban segítettünk,és az is egy fórum társasága volt.Szinte személyesen senki sem ismer senkit.
Szóval nekem ez kicsit visszás ha érted mire gondolok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

csaba90
add át õszinte gratulációmat, szüleidnek 😊

Csaby

Her Laca
Na jó😊
Neked megszámítom ingyé.
Kell egy jó szakma,abban legyél jó (lehetõleg nagyon jó) ,ne legyen fõnököd,azaz te magad legyél a góré,oszt ha ügyes vagy és olyan munkát csinálsz amit mások nem vagy csak kevesen tudnak ,akkor tudsz te is. Ja elfelejtettem😊 Meg szerencse is köll😊
Én 23 éves korom óta soha nem dolgoztam másnak😊 Most 47 vagyok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

csaba90
én is dolgozom 😊 mellette még 3d modellezek is, és van aki még meg is veszi, pedig nem erõltetem rá 😊 szóval meg lehet nyugodni, nem vagyok egy otthon ülõ szélhámos 😊

Csaby

Animefox
Nekem áruld már el mert kibasztak a munkahelyemrõl 1 hónapja és azóta nem találok állást 😄 Privik jöhetnek xD

Valaki repül HBn bf 109 G-2-vel? Mert tapasztalatom szerint az a gép használhatatlan HB, és ráadásul a javítási költsége is nagyon magas. De ha esetleg valaki játszik vele és tudna 1-2 jó tanácsot adni annak örülnék.
Her Laca
Én tegnap kerestem (igaz munkával) 100 ezret. Ha érdekel ,hogy kell dobj egy privátot 1500 ért elárulom:XD

Amúgy kinek kell 25.000 GE? Komolyan.. Múltkor valami majom 250.000GE-t hirdetett, persze csak néhány kérdõívet kellett volna kitölteni hozzá, megadni a játékbeli accodat, jelszavadat, bankkártya számodat, pin kódodat.. semmi extra 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én elmondom ingyen: Steamen 1000GE 5€, ami a Gaijin honlapon 6 😊 Egyszerû adózási különbség miatt olcsóbb.

Na szevasz, nyerészkedõ 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

anyádbamész

gtfo
csaba90
sziasztok!
Vettem 25.000 goldot, 24.000 Ft-ért az eredeti 34.000 Ft helyett
egy 500-as pl 600 ft-ba kerül az eredeti 890 ft helyett!
Tök hivatalosan, a gyártótól! 😄D
Akit érdekel hogy hogyan az írjon pü-t, 1500 Ft az ára az infonak/trükknek 😄

Csaby

Mondja vki - AB szigorúan - hogy a Fockwullfok normálisak lesznek fullosan? Mert stock F8 wgy fos a fél stcok A4 vagymmi sem egy álom.
Az a PBY-5a, amit mondtam. A sima PBY-5-nek nincs futómûve.

Így már értem. Köszi.
Dehát a valóságban is volt neki futómûve:
http://www.airplane-pictures.net/images/uploaded-images/2009-7/26/55119.jpg
Én egyszer HB-n a hidroplán Zero-val szálltam le kifutópályára (160km/h alatt nem lesz semmi baja a hidroplánnak, ha normálisan teszed le talajra), javítás után pedig a levegõbe rakott vissza.

A PBY-5-nek nincs futómûve (a hangárban tényleg azon áll, de látszik hogy az csak olyan "ideiglenes"), a PBY-5a-nak van.

bardocz
A hangárban valszeg egy keretre van rárakva, hogy tudják mozgatni.
Lehet hogy hülyét kérdezek de a Catalinán miért nincs futómû? A hangárban keréken áll, viszont amikor kiengedtem a "futókat" akkor csak az úszótalpak at engedi le, erre meg csak akkor jöttem rá, miután hasratettem 😞, így viszont se javítás se újratöltés, illetve van csak felszállni nem tudsz (HB koreai pályán voltam), ezek szerint ha nem tengeri pályán vagyok akkor egy "használat után eldobandó" gépet viszek?
Az egy jó joy. Sokan szeretik, bizonyított, strapabíró darab. Ha balkezes vagy, különösen jó választás.
Ha nem, akkor az árától függ, 8 ezer körül találsz ilyen tudású és ilyen minõségû botot, ehhez érdemes viszonyítani szerintem.
Igen, ezzel a HB várakozási idõvel kezdhetnének valamit, tegnap megint meg akartam pörgetni a Typhoont, de nem akart berakni, úgyhogy mentem Messerrel, azt szinte azonnal berakja.

Mondjuk betehetnének valami szingapúri vagy indiai pályát, brit vs japó vagy brit+amcsi vs japó felekkel, mindenkinek csökkenne a várakozási ideje.

És milyen tierben.
És milyen idõpontban.
És melyik szerveren.
És nincs több mondatom 😄
Attól függ milyen nemzettel mész...

Animefox
nekem 5 perc után ha szerencsés vagyok berak csatába...

Mármint ez kérdés akart lenni😊
Skacok,a HB-be belépés mindig lassú,mert ma is többszõr ki akartam próbálni,de még 3 perc után se volt hajlandó csatába lépni..
bardocz
Az a joy elegge jo. Es van dynamic kampany, vagy mi, ott ai ellen mehetsz.
Igen azt vágom,hogy AB joy-al nem valami kellemes,mondjuk láttam Tube-on pár darálós videót,de olyat biztos csak a mesterek tudnak =). HB-ban még eggérrel sem voltam egyenlõre,de már többször megfordult a fejemben hogy beviszem az mkII Hurrit,ha lesz idõm. A célzás biztos nem egyszerü,mert testflight-ot mentem a kölcsönjoyal,de azt az egy földi célt ami ott van mire kilõttem.. =). Idõvel belejövök,bár nemtudok minden nap játszani. Arról a joyról mi a váleményetek: Thrustmaster T16000m? Éredemes elsõnek azt beszereznem,vagy inkább egyszerûbbet,olcsóbbat? A testflightos gyakorlással meg csak az a gond,hogy repülõkkel nem találkozom és szerintem az lenne a lényeg. Menjek missiont?<#conf><#conf><#nemtudom><#nemtudom>

A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.

Animefox
A lassúbb Thundeboltom is új, friss és még semmi sincs rá fejlesztve de mégis 671 a végsebessége... az változatlan maradt. Viszont a gyors gépet lefokozták szépen...

Fenrir
Ez rendkívül informatív válasz volt...

A halál csupán a kezdet...

Animefox
De maximális sebesség értékét vitték le... ezen eddig sose változtattak. Amikor megveszel egy gépet olyankor még nem tudja a sebességet elérni de a szám azért ott van hogy arra képes ha kivan fejlesztve. De itt a maximálisan elérhetõ sebesség is 663 már nem 692...

Joy-al árkád eléggé nagy kihívás.HB-n egy álom lesz a gép irányítása,de nagyon nehéz vele célozni.Frb-n még csak párszor voltam,szóval arról nem tudok nagyon érdemlegeset nyilatkozni.

Test flighton tudsz gyakorolni.Beállitást is ott tudod belöni.( ha valaki tudja hol van wt forumon a joybeállitos topik az beszurhatná)AB n a joy sz.pás...HB-se vicces...csak hogy ne lepödj meg.
Ha minden upgrade meglesz hozzá,akkor éri el azt a sebességet....

Animefox
Meg se szólaljál, a Thunderboltnak a drágábbik verziója akkor váltott át 663km/h-ra amikor megvettem, elõtte egy perccel még 692 volt belõve... magyarul kicsit lassabb lett a nála lassúbbnál... vágod a motorikusan jobb lett a lassúbb aminek eleve gyorsabbnak kéne lennie, még pár napja pont azt beszéltük hogy a kettes model mivel jobb. Csak most akció van és úgy döntöttem megveszem, na hát lehet hogy hiba volt...
De azért játszok vele mert bombázót akarok faragni belõle, ugyanis kettõs gép fighter/bomber ez a kiírás van felette is.... dehát hogy fejlõdjön a gép ahhoz játszani kell vele ne tud meg hogy mit kínlódok mire vihet magával bomba terhet... gép-gép ellen egy tragédia....

Sziasztok,tanácsot szeretnék tõletek kérni.
nemrég keztem a WT-t ez az elsõ ilyen repülõs jatékom. Egyenlõre AB-ban próbálkozom,de már eléggé húz a HB,késõbb biztos így lesz az FRB-vel is és ezeket már ahogy olvastam tõletek elég jól lehet játszani joystickal is. eddig soha nem volt a kezemben ilyesmi és szereztem egy kölcsön joyt,meg is tetszett így az7 irányítás,igaz még nehezen megy de majd belejövök. Most készülök venni egy sajátot, egy thrustmaster T16000m keltette fel a figyelmemet,szerintetek elsõ joynak érdemes azt megvennem,vagy inkább egy olcsóbbat? Pár kezdõ lépést tudnátok tanácsolni (hogyan kezeljem a joyt,hol gyakoroljak,mielõtt élesben megyek,hogy más járéket netegyem tönkre =) ) Elõre is köszi a válaszokat.

A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.