War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WT: Ground Forces
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Mindenki hülye csak én nem!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Tulajdonképpen akinek van egy kis esze saját maga is rájöhetett volna... de hát egyszerûbb dumálni ész nélkül 😊
csak hogy lássátok elmondom én nektek jófejségbõl is, már persze pü-ben! 😊
Csaby
Már a test flightnál egymás után lezuhantam... mondom velem van a baj? 😄 ekkora különbség van aerodinamikailag a gépek között?
én megmondom neki az infot ami 1500 (és ugye innentõl kezdve akárhányszor vehet akármennyit mindig olcsóbban fogja tudni) és 24.000-ért megszerzi
azaz összes költsége 25.500 a 34.000-hez képest.. tehát 8.500 Ft-al hozzájárultam, ami akár pont egy Joy ára!
és azért is írtam a 25.000-et mert olyat az vesz akinek jobban van pénze a játékra, és 1500-at simán megéri neki, ilyen esetben én simán megkérdezném azt az információt!
Csaby
Csak ez furcsa,hogy ilyenért pénzt kér valaki.
Már meg nem mondom hány éve játszunk online repülõs játékokat,de ilyet én még nem hallottam.
Van egy erdélyi srác ,a múltkor összedobtunk neki egy joy ra valót mert nem volt munkája. Másnak meg másban segítettünk,és az is egy fórum társasága volt.Szinte személyesen senki sem ismer senkit.
Szóval nekem ez kicsit visszás ha érted mire gondolok.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Neked megszámítom ingyé.
Kell egy jó szakma,abban legyél jó (lehetõleg nagyon jó) ,ne legyen fõnököd,azaz te magad legyél a góré,oszt ha ügyes vagy és olyan munkát csinálsz amit mások nem vagy csak kevesen tudnak ,akkor tudsz te is. Ja elfelejtettem😊 Meg szerencse is köll😊
Én 23 éves korom óta soha nem dolgoztam másnak😊 Most 47 vagyok.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csaby
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Na szevasz, nyerészkedõ 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Vettem 25.000 goldot, 24.000 Ft-ért az eredeti 34.000 Ft helyett
egy 500-as pl 600 ft-ba kerül az eredeti 890 ft helyett!
Tök hivatalosan, a gyártótól! 😄D
Akit érdekel hogy hogyan az írjon pü-t, 1500 Ft az ára az infonak/trükknek 😄
Csaby
http://www.airplane-pictures.net/images/uploaded-images/2009-7/26/55119.jpg
A PBY-5-nek nincs futómûve (a hangárban tényleg azon áll, de látszik hogy az csak olyan "ideiglenes"), a PBY-5a-nak van.
Ha nem, akkor az árától függ, 8 ezer körül találsz ilyen tudású és ilyen minõségû botot, ehhez érdemes viszonyítani szerintem.
Mondjuk betehetnének valami szingapúri vagy indiai pályát, brit vs japó vagy brit+amcsi vs japó felekkel, mindenkinek csökkenne a várakozási ideje.
És milyen idõpontban.
És melyik szerveren.
És nincs több mondatom 😄
A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.
De azért játszok vele mert bombázót akarok faragni belõle, ugyanis kettõs gép fighter/bomber ez a kiírás van felette is.... dehát hogy fejlõdjön a gép ahhoz játszani kell vele ne tud meg hogy mit kínlódok mire vihet magával bomba terhet... gép-gép ellen egy tragédia....
nemrég keztem a WT-t ez az elsõ ilyen repülõs jatékom. Egyenlõre AB-ban próbálkozom,de már eléggé húz a HB,késõbb biztos így lesz az FRB-vel is és ezeket már ahogy olvastam tõletek elég jól lehet játszani joystickal is. eddig soha nem volt a kezemben ilyesmi és szereztem egy kölcsön joyt,meg is tetszett így az7 irányítás,igaz még nehezen megy de majd belejövök. Most készülök venni egy sajátot, egy thrustmaster T16000m keltette fel a figyelmemet,szerintetek elsõ joynak érdemes azt megvennem,vagy inkább egy olcsóbbat? Pár kezdõ lépést tudnátok tanácsolni (hogyan kezeljem a joyt,hol gyakoroljak,mielõtt élesben megyek,hogy más járéket netegyem tönkre =) ) Elõre is köszi a válaszokat.
A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.