38447
-
sulouos #24885 Ilyen vastagságú fa is fog hajlani, hacsak nem külön valami keményfából csinálod. A baumaxban lehet kapni ilyen bútorhoz való "csapnak való" fa dolgokat, kb. 1 méteres hosszal, változó vastagsággal, elmehetnél oda körülnézni. Régen nyilakat csináltam belőlük, de azt nem bírja, de joy nyélnek szerintem jó lesz. -
twi452 #24884 Le kell majd csavarozni azzal a kettővel és akkor nyugton marad :)
Gyorsan összeforrasztom, hogy legyenek gombok aztán kész a prototípus de egyre jobban piszkálja az agyam, hogy fából legyen a rúd mert azért amikor a végén koppan akkor elkezd picit hajlani a plexi és az nem lesz kényelmes :D
persze repülés közben lehet nem is húzom majd koppig..majd kiderül :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #24883 jaa :)
valamit majd igen fogok alá összerakni mert ez így azért rövid a földtől, legalábbis nekem :) teljesen lecsavarva a húzóerőt vissza sem húzza középre úgyhogy azzal be lehet lőni, hogy ne boruljon
az egyik oldalt könnyen le tudom rögzíteni két helyen ahol a gázkarnak van a két rögzítőcsavarja
szerintem az is megtartaná simán mert elég jól a talp kialakítása amúgy is de itt még nagyon nem tartok :D -
#24882 Talapzatot arra értettem hogy magát a joy-t rácsavarozod e vmi fa deszka talpra ? Most íróasztalon stabilan áll a rövid erőkar miatt . Gondolom padlóra teszed majd le , nem fog elmászni a 40 centis kar mozgatásnál a mostanival ? Vagy a lábaddal fogod le ? :)
Az ötlet egyébként jó , ezen filóztam én is csak sima pvc csövem van itthon. :( -
twi452 #24881 egyszerű
az alapállapotban a kezem kb max 5 centit mozdul el a joy-al
meghosszabbítva ennek a többszörösét lehet elérni most kb olyan 20 centit fog kitérni fent ha sikerül összerakni :D
és ott lesz a lábad között mint a repülőknél..xD -
bgabor #24880 A hoszabb kar miatt jóval kevésbé is ki tudod téríteni, mint a rövidet, így elvileg precízebben tudod irányítani a repülőt. Egy normál joysticot nem tudsz mondjuk 3 fokkal kitéríteni, ezt igen. -
twi452 #24879 ez merev extrudált plexi cső
sajnos a 2 milis oldalfalút elhasználtam anno ez most másfeles és csak 40 centi hosszú összesen, nem hajlik annyira :)
a talapzathoz nem nyúltam, az marad elég masszív az és azon finoman tudom gyárilag is állítani a rugóerőt
egyelőre most bilincseket vadászok, hogy rá tudjam fogni az eredeti csonkra
de lehet később csinálok fából egy darabot amit rá tudok húzni a régire pontosan és abba ezt a hosszabbítást..
vagy esztergálok egy egész darabot és akkor nem lesz plexi cső benne..:D
még képlékeny a dolog csak ez volt itthon és egész jól passzolt a fejhez úgyhogy kipróbáltam :) -
Susarc #24878 miért jobb ez a nagyon hosszú botkormány? -
#24877 Milyen műanyag csövet használsz majd a hosszabbításhoz ? Akármilyen nem jó mert 1 méteres karnál a sima pvc könnyen elhajolhat. Talapzatot csinálsz a joy-nak ? -
twi452 #24876 alakul..:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Coral Springs #24875 Vidd be tesztrepülésbe, próbáld ki. -
schossow #24874 A ruszki P39-k1 nem hullik szét 750 km/h sebesség környékén? -
gezu1025 #24873 A 262 ténylegesen vadászgépnek készült, ami már 42 nyarán repült! Ha mindenki a projekt mögött állt volna, 43 tavaszán lett is volna pár belőle.
De kétlem, hogy bármit is értek volna annyira sok technikai probléma volt a projekt körül. Persze tanulópénznek kiválló lett volna, és akkor már 44 végén 45 tavaszán jöhettek volna a kifinomultabb darabok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
na ki tud ennél több volnát leírni 2 mondatban ?:D
-
bgabor #24872 Nem, vadászgép volt a 262, az Agyalágyult meg gyorsbombázógépnek akarta megcsináltatni, mert a haditechnikához sem értett jobban mint bármi máshoz.
A gyorsbombázó mizéria úgy másfél évvel késleltette a 262 programot, elitézve az egyetlen eszközt, ami elűzhette volna a bombázókat németország egéről. -
BaleniX #24871 Hitler bá meg vadásznak akarta őket rendbeállítani -
Glo #24870 Jók voltak a 262-esek a P51 ellen, nem is harc közben vesztek oda, hanem mikor behalt a hajtómű, vagy épp felszálltak/leszálltak. -
sulouos #24869 És a 262-esek nem a vadászok ellen lettek csinálva. -
BaleniX #24868 Érdekes látvány lehetett a háború végén amikor már Mustangok kergetőztek az Me262-esekkel :-D
Csak a Mustangok többen voltak :-( -
vajakos21 #24867 Most meg jet event van.... -
schossow #24866 A Ki-102-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Manőverezés, emelkedés, irányíthatóság a sima A6M-hez képest. Most értem el a 10. japán szintet, lehet beruházok rá. -
Amaymon #24865 "Bár FRB-n a károsodás jelentősen befolyásolja a további játékélményt ;)"
Az biztos, tegnap 3-at mentem összesen prém spit IX-el. Annyira KO voltam, hogy 2x kilőttek, szégyenszemre messzerek. 3-adjára a beültem 4 WZ klános b-17 mögé kísérőnek, hátha akad valami, akik kibombázták az ellenfelet egy húzóra, így lett egy nulla killes napom. Mérnem hétvégén van ilyen event :( -
Amaymon #24864 Nem a hosszú bot miatt tud leszállni wolfi, hanem a rudder pedál!
3D-s joy-al lehetetlen állandóan befeszíteni, közben a stick-et mozgatni. -
Amaymon #24863 "és így értelem szerűen teljes kitérésnél a kezed nem kb 4-5 centit mozdul el mint gyári állapotban hanem akár 15-20at is"
Nekem a kitéréssel nincs gond, bőven elég a ~9 centi sugarú kör. Főleg mióta eszembe jutott egy régi szimes posztja itt a topikban, hogy a rugóerőt pántokkal csökkentette, amiről aztán képet linkeltél. -
Glo #24862 Amit a 20mm stealth hispano eltalál azzal nem élmény :D -
twi452 #24861 Csak javítja a játékélményt :)
Milyen izgalmas már egy haldokló géppel hazavánszorogni és lerakni viszonylag épségben :D
Persze szólni kell a többieknek az elején, hogy csak félig lőjenek le ne teljesen :D -
Glo #24860 Hja, FRB-n is egy 3-4 találat hispanóból leszólítja a 410-est is.
Bár FRB-n a károsodás jelentősen befolyásolja a további játékélményt ;) -
Amaymon #24859 "13 as Spit IX a 240 db 2x20 milisivél mit akar HB ban?"
Az HB-n kb. 3 gépre elég párat mellélőve egy felszállással. Kell annál több? Vb-től felfelé pontos célzással 2-4 sorozatnyi telitalálatos köpet elég lehet fighter ellen, de az ritka. -
Glo #24858 B24 nem olyan nagy fun amúgy. A japánoknak nem lelőni kell, hanem megvárni míg lezuhan magától. 3000m alatt egy partra vetett hal. Lassú, nem emelkedik, és 80%-on is túlhevül a motorja. Leszállni nincs hova, szóval halott ügy.
Na jó a japán reptérre le lehet, de az már nem kis trollkodás.
Bombázni meg alacsonyról kell vele, vannak nagy pillboxok meg kicsik is egy csoportban. Custom battle-n meg lehet nézni mi hol tenyészik a szigeten. A puha célokra meg tényleg gunnerekkel kell menni. -
twi452 #24857 Gyerekek.. a hotax x joy része tökéletes moddingalap :)
4 csavarral ketté lehet szedni a markolat részt, úgyhogy nem kell az egészet atomjaira szedni, a talpazat simán hagyható egyben.
Ami viszont a legjobb, hogy tökéletesen meg lehet hosszabbítani a bot részt mert lényegében a markolat csak rá van húzva egy műanyag "botra" aztán összecsavarozva a markolatot egybefogja az egészet.
Nos egyedül 9 vezetéket kell meghosszabbítani és akár méter hosszú (á la Wolf alumínium joy-a :D ) botot is rá lehet húzni a műanyagra a tetejét pedig be kell faragni olyan méretűre mint az eredetit és simán rá lehet rakni az eredeti markolatot :)
és így értelem szerűen teljes kitérésnél a kezed nem kb 4-5 centit mozdul el mint gyári állapotban hanem akár 15-20at is
azért úgy már finomabban lehet működni :)
persze a gari ugrik mert a vezetékeket el kell vágni, hogy meg tudd hosszabbítani
legalábbis a tetején ahova rá vannak forrasztva még egy adag takonnyal oda is ragasztották úgyhogy azt macerás leszedni :) -
Susarc #24856 igen fullos....,de meguntam hogy nyomorék oroszokkal játsszak! bementem EU szerverre lőttem 5-öt és senki nem viselkedett furcsán!
-
#24855 Fullos a Yak-7-ed ? Mert ha a tiéd nem az övé meg az volt akkor annyit még pluszban kibírhat. -
Susarc #24854 találós kérdés: ha 750 el zuhanok és egy Yak7 jön utánnam 400 méterre és közben lő akkor nemkéne 3 fele esnie? mert épp most mentem be orosz Yak7-el és nekem 685 nél már szétrázta a fenekem és leszakadt a szárnyam egyenes repülésnél....akkor most ez hogyisvan?
* előző postomban is Yak7 az akrobatika /speed és emelkedés rekorder nem la -
Susarc #24853 sokra mentem vele btw:P 7000en méteren csócsűltem kiszúrt egy la7 majd 3k körűlről FELJÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 km re volt tőlem mikor elkezdtem emelkedni....mire felértem 8-8,5-re már ott volt a fenekemben 1.30 km-re! majd végigkergetett 9000 méterig nemtudtam lerázni:S nem támadtam meg,mert kiváncsi volta tudja-e tartani az iramot....hát tudta! nem mertem ráfordulni,mert előnyben volt így szégyenszemre kibekkeltem a meccs végét menkülésben 9-10000 méteren....végig mögöttem volt ja és egy rank 8-as gyerek vezette akinek gondolom biztos 950-es ACE pilótája volt mint nekem:))
Oroszok elmehetnek a rákba ,de komolyan -
Susarc #24852 LOLOL
-
Susarc #24851 ezdehülye:) gyerek beírja felszállás után: ne aggódjatok Oroszok 32 darab nemzetközi segélycsomag van a bombázómban amit most odaadok nektek,mert tudom,hogy rászorultok:)) -
Susarc #24850 jaaaa thx:P még csak tier 2 nél járok vele lehet azért furcsa:) a prémium azt tudom,hogy nagyon büntet azzal szoktam a napi szorzót elsőre kiütni:)
-
gstup #24849 A 13-nak azaz fm-je mint a prémnek. -
bgabor #24848 A prém 11-es amcsi Spitfire azonos az angolok 13-as Spitfirejével. Ez tuti, mindkettőt repülöm. -
Susarc #24847 vávává!
van a Prémium 11-es amcsiknak a Spit Mk IX
aztán ugyanez angoloknak 10-es a Spit F Mk IX
és a 13-as Spit Lf Mk IX
sztem te a prémiumra gondoltál én meg a 13-es gépre:)
vagy mind a háromnak ugyanaz a FM-je csak más tierben?:P -
Coral Springs #24846 Én aztán nem idegeskedek miattuk, az csak nekem jó ha valaki ennyit tud.