War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze nem nyitottam maxra a hûtõt és be is állt a motor.<#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
itt meg infó a devröl..pár új gép
itt nézegesd
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/Site.htm
Sajnos nem a saját szintemen voltam, volt ott Spitfire Mk II is, szóval alapból eggyel magasabba rakott, de így is jól szórakoztam 😛
A halál csupán a kezdet...
De jó a videó és a zene is 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
De amúgy a HB-ben pont azt bírom hogy ritkán játszok és olyankor mindig úgy bele élem magam, izgulok felszállás közben, meg a hosszú út fele a cél fele hogy vajon bírni fogom e lõszerrel meg stb. Tökre valóságos 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Vagy pl látod hogy magányosan repül alattad valaki és ráveted magad mint egy kanos dög és erre megelõznek vagy 4-5-en és széttépik, még hallod azt is ahogy ropognak a csontok, ahogyan marcangolják, aztán annak annyi is és amilyen gyorsan jöttek, úgy távoznak is, Na arra érsz oda lehajló bajusszal... namajd hirtelen csak ezren ugranak rám is és akik azelõtt ott voltak basznak vissza jönni segíteni. Mennek csónakokra pötyögni...
De egyszer már az is biztos hogy valamiért nem tudok játszani ha a csapatom jó... csak akkor tudok érvényesülni ha vesztes csatában vagyok.
Most 9-es szinten járok a ruszkikkal, megvettem a La-5FN-t, hogy majd milyen kemény leszek vele HB-ban. Nekiálltam emelkedni, aztán rám esett egy 109 F-4, és egy fél sorozatból szétvágott. Azóta nem merek bemenni vele 😄 (igen, ez bizony az én lámaságom is volt).
1. a 20mm-es ShVak, nekem ez mindegyik nemzettõl rosszabbnak tûnik. az ok, hogy közelrõl és headon-ban halálos, de távolabbra nagyon rossznak tûnik, legalábbis nekem nem megy vele a célzás, míg a többiekkel nagyjából igen
2. a csapattársak hb-ben, gyakran mindent alul múlnak és többségében nincs is esély nyerni
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mindenki hülye csak én nem!