38447
  • vajakos21
    Guadalcanal :)yess Ott még bombázni is jó japóval :)
  • twi452
    az egy baba kis bot, múltkor is tetszett :)
  • Amaymon
    Huh nem rossz ez a p39q japó ellen. Majdnem stock géppel kiszedtem 2 A6M2-t. Durrannak mint a lufi 300m-en. Egy a baj, nagyon gyorsan elég az energia. Sokat kell mászni az új helyzetig. Lehet kifejlesztve komolyabb.
  • vajakos21
    Motiváció a gifen
    http://www.ssquad.ru/index.php?/topic/244-novyj-dzhoj-ot-vkb/
  • Glo
  • Coral Springs
    Elkapott a lendület hogy megmentsem egy társam, azt belementem a hülyeségbe. Kétszer is elkönyveltem hogy vége, de ez ám epic lett.

• twi452
    Nem lett rossz :)

tudod mivel festhetnéd le szépen a kabinkereteket?
    lehet h kicsit több meló de szépen ki kéne maszkolni az üveg részeket aprólékosan és pontosan és utána le tudnád biztonságosan festeni aztán lehúzod a maszkolást róla és ha minden jól megy tökéletesen szép egyenes élek lesznek festve.
  • twi452
    Már szét is szedtem..:D Vagyis még két vezetéket kell visszaforrasztanom és kész a 2.0ás verzió :)

Ezt a nagyon hosszú botot hanyagolom mert repkedéshez nagyon jó de amikor akció van..:D
    Sajnos a közepén előjött egy nagy lyuk is ami nagyon nem tetszett úgyhogy akció közben eléggé rángatós lett a dolog :) Túl sok az a kitérés, most egy rövidebbet csináltam, ez csak olyan fejlesztés a gyárin, hogy kicsit többet mozogjon :)
  • BaleniX
    Igen. Én festettem, a 2 kezem munkája
    Még csak a 3. makettem, igyekszem hogy jók legyenek.
    Csak a kabinvázzal voltak bajok, az sajnos szépséghiba
  • Amaymon
    Kíváncsi leszek a végleges hogy szuperál majd. Nagy hátrány lesz akkora kitérésnél, hogy nem tudod pontosan középállásban van-e a joy, mikor nem látsz tájékozódási pontot.
  • Susarc
    WOW! ezt te raktad össze?
  • Glo
    Jók az S79-esek, mert iszonyat gyorsak. Lepakolod a 250-eseket a tankokra és már hazafele battyogsz mire az enemy odaér. Utána a Do217E1, E2. Az E2-nek van 20mm ágyúja előre ami igen hasznos. E4-től felfele sajnos nincs ágyú, de a bombateher tűrhető.
  • gstup
    *nem w2 hanem e2 :)
  • gstup
    Én a dornierek (Tier 11-12)alatt nem igazán tudok jót ajánlani.Gyenge páncélzat,gyenge géppuska védelem,lassú mozgás és közepes bombateher.DO217e1-w2 már használható.Ha nagyon bombázni szeretnél menjél orosz vagy az amerikai ágra.HB-ról írtam.
  • sulouos
    Az S 79 hárommotoros változatai elég gyorsak, de a bombateher nem a legnagyobb. Van neki egy szál nehézgéppuskája előre irányozva, azzal ki lehet szedegetni a puha célokat. A védelmi fegyverzete nem lenne rossz, ha nem résekbe telepítették volna, de így hatalmasak a holtterek.

A Ju-87-ek jól fordulnak ha van hozzá egy kis sebességük, a bombaterhük kifejezetten jó, és mind rendelkezik 2 géppuskával, ami a puha célok ellen nagyon jó. A D-5 variáns pedig 2 20mm-es gépágyúval, az tényleg pár skulóból rommá lövi a puha célpontokat, arcade módban még vadászgépnek is elmegy. A hátrafelé néző géppuska kis kaliberű, de gatyaszaggató a tűzgyorsasága, hamar rávesz bárkit, hogy otthagyjon. Cserébe elég nagy a holttere.

A He-111 és Ju-88 bombázókhoz nem nagyon tudok hozzászólni, a He-111 H-16-nak a hátán már 20mm-es gépágyú figyel, de elég lassú, könnyen elfognak vele. A bombaterhe viszont hatalmas, még a legkisebbnek is.
  • BaleniX
    Az említett makettem:
  • schossow
    Hihetetlen, hogy gép állandóan a németek ellen vág be a corsair-el. Lassan már vérnyomáscsökkentő kell a 109-esek miatt...
  • gabor145
    Szerintetek németeknél melyik bombázó igazán használható? Mind Arcade mind Historical csatákban használnám. Egyenlőre még Lvl 7 vagyok a németeknél, de nem akarok felesleges lionokat elkölteni arra hogy mindet kipróbáljam. Szóval akinek van tapasztalata megírná hogy melyik gépek lehetnek jó választás?
  • Susarc
    ÁGYADAT VESD BE!!!!!:)))
  • bgabor
    Koreáig terjed a játék, nem hidegháborúzunk. Különben mindenki B-52őt követelne, teljes joggal. :D
  • schossow
    B-36
    Ha már van post war, akkor a B-36-ot nem akarják bele rakni? Kicsit Fun lenne 13000 méterről bombázgatni :D
  • RiCSi1234
    Azt néztem én is, igen agresszív kinézete van.. :DD

Az már a destroyert is kiviszi majd.
  • sulouos
    Húúú, ott a kiskacsa Hs-129 a 75mm-es ágyúval! :D
  • bgabor
    A kultikus LEDes fejkövetős sapka. :)
  • twi452
    valóban lehetne hosszabb alapból is de hát ez van :)
    Nem szeretném azt is szétkapni bár olvastam róla, hogy meg lehet szüntetni nagyon könnyen ezt a gázkar középre ugrását ami engem egy kicsit idegesít..

Inkább kitalálok majd valamit, hogy oda kerüljön a lábam mellé a gázkar is és akkor nem lesz rövid a kábel sem :)

most ilyen volt a teszt-setup :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

kis festékes műanyag sámli :D Csak egy kicsit magas :)
  • Torzonborz
    Tényleg a gázkart kábelezést is hosszabbítod ? Mert az elég rövid , nem ér fel az asztalra ha a joy lent van, nem ?
  • bgabor
    Tutira megkapják a németek is.
  • twi452
    a hotas x-nél nincs a talpon egy gomb sem csak a markolaton :) a gázkaron van az összes többi gomb + a rudder :)

igazából tovább lehetne barkácsolni mert a kar-on is van egy 40 fokos rudder potméter, a képen nem nagyon látszik de a fehér gyári műanyag csonk tetején az a fekete cucc
    azt teljesen ki lehet venni a helyéről csak be van oda dugva :)
    egy kábellel el lehetne onnan vinni és bebarkácsolni egy pedálszerkezetbe :)
  • bardocz
    Jaaa, ezt nem tudtam :) Akkor olyan, mint aminek elképzeltem.
  • vajakos21
    Gyönyörü ;-). A talpán lévö gombokat hogyan éred el?(lassan nyithatsz egy wt ekecsmühelyt)
    A 190 d9 ruszki?
  • twi452
    ja a játékban nonlinearity van :)
    na szóval az is alapértéken 1-en :)
  • bardocz
    Linearity nem 100%-ra kéne? Hogy ugyan annyit mozogjon a játékbeli, mint az igazi.
  • Ahet
    Újabb képek/gépek a DEV patch-ből: Planes from dev client 1.36.24.1
  • twi452
    Még hangolni kell mert játékban csak felnyomtam 1:1-es beállításra
    100% érzékenységet és 0% linearity-t aztán így próbáltam és így is használható de nagyon szokni kell ezt, hogy sokkal többet kell birkózni vele :D

egyelőre ilyen a torzszülött prototípus de tökéletesen működik :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

így asztalon meg állva is lehet kényelmesen játszani mintha egy pultnál lennél :D
  • vajakos21
    célzás milyen? és persze képet! :-)
  • twi452
    Rettenetesen fura érzés így :D
    Ezzel most megint sokat kell gyakorolni, hogy ráálljon az ember agya ekkora mozgatásokra főleg az orsózás furcsa. Megszoktam, hogy alig kell kimozdítani és csinálja most meg forduló közben ott hagyom és bukik lefelé a gép mert nem húzok eleget rajta vissza a másik irányba :D
    Amúgy fasza, tetszik :D
  • twi452
    Nem :)
    Még tanuló éveimben játszottam esztergapaddal is anno a faipariban :)
    A szomszédom egy nyugdíjas szaki aki mindenféle fémmegmunkálással de főleg aluval foglalkozott/foglalkozik és neki van egy tisztességes nagy fémesztergája, ő is azzal szokott mindenfélét csinálni műanyagból, fából :)
  • sulouos
    Esztergályos vagy?
  • twi452
    Na lenyúlta valaki a hozzászólásom :D

Meg sem fordult a fejemben a köldökcsap szál az tényleg hajlik összevissza :)
    Én sima 1 collos vagy nagyobb hasábra gondoltam, csak a tetejét kell leesztergálni kerekre a fej résznél hogy rá lehessen húzni

• sulouos
    Persze egyenesre nem mindig sikerül nekik levágni, úgyhogy jól nézd meg, hogy egyenes-e.