War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cimborámnak megvan a2 p-51 e asszondja fordulni az sem képes.
Elõ vettem én is megint USA repülõket csak AB de... borzalmasan fosok.
.50esek gyengék. Nem 2õt kell lõni velük. De ehhez tartani kell a tempót, fordulást hát... nem igazán megy nekik. A Cobrák még oké de az a 37es... hát nem egy yak-9é. Stealth sem megy bele így persze akire rálövök elkezd mozogni ballra jobbra.

Másik eddig nem is néztem mert pont leszartam. Tier 14 vagy 15 Bearcat izé. 4x.50 EPIC FAIL...

Az A-20G meg B-25 és társai-ra meg ráférne egy kis FM igazítás mert hogy konstans megy 600+al hát...
Akkor itt az ideje váltani más nemzetre. ez egy égi jel. Szó szerint. 😄
hahaha csak nem
de azért ez már vicc hogy reggel óta 0 win-em van usa gépekkel 😊
oda adom az accom valakinek ha megnyer 1 csatát HB-ben amcsi géppel küldök neki 5000 aranyat 😄DDD
B-25 is esélytelen....
igaz japók ellen tett be de a Reisen horda megint siman gyõzött, hiába lõttem szarrá õket :/
Angol Spitfireekkel elég szépen le lehet nyomni õket is. Szerintem majd néhány hétnyi játék után ráérsz kövekeztetéseket levonni hogy mi az OP meg mi nem.

Szerinted lehet hogy így van. <#hehe>
De te voltál az akit lenyomtak ma a csigalassú AI biplánok. 😄

Fox, csak óvatosan. Nehogy úgy járj, mint a WoT-tal. 😛
Hm... érdekelne menyi ember menne a yak-9T me K-val ha a p63 37esének szintéjre nerfelnék a puskáikat...
viszont amerikai géppel azóta se nyertem csatát...
most jön a B-25... hátha
ezek a BF-109esek legyõzhetetlen OP szarok 😄
jah tudom, de nem érdekel 😄
szeretek kamikazezni.... xd
Hm... ez érdekes. 3 halál 1 kill és 50k battle trófe. Eddig ha 50k-t kaptam mindig 3 halál és 1 kill volta mérleg.
Nem szabad szembõl támadni. Kis palástorsóval kikerülöd, repülsz egy kicsit egyenesen, és ha nem követ, fölémész és ronggyá lövöd. Ha meg követ, akkor te sokkal gyorsabb vagy, mert te nem fordultál meg 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

hát nem voltam hosszú életû 😊
kiszedtem egy MIG-3 valamit de a hullája nekem repült szembõl <#zavart1>
árkádban imádatos gép 😄😄 brutális pofonokat szoktam vele osztani
Pedig ha olyannal találkozol, akkor nem elég a fasza gép... Nem árt tudni azt se, hogy faszán mit csinálsz vele.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

na most jön a beaufighter X
azzal sima gameben durvákat szoktam alázni 😊
kiváncsi vagyok HB-n mit lehet vele mûvelni
Pont ez a jó a HB-ban, hogy nem egy fél zsebkendõre van összeszorítva 30 repülõ, hanem lehet szóródni, lehet a bombázókkal kerülõúton menni, hogy ne találkozz megint a rohadt 410-esekkel, stb. Ha kisebb lenne a térkép, nem lenne igazi elõny a jó emelkedõképesség sem, mert nincs hely hogy emelkedj, mert 3 perc alatt a bázisodon van az ellenség...

na mentem egy HB-t BF109 F-4-el.... sima win
második lettem a team-ben
hogy is van ez a játsz még 1 hónapot szöveg? 😄
sztem csak egy FASZA gép kell HB-re, nem sok tudás kell
Meg lehet ám szopatni a BnZ-zõ németeket is, ha nem vérprofik. Pl. engem meg szoktak.

Fejleszd ki a keen vision skillt a legénységeden (ha jól tudom, az kell), hogy meglásd ha föléd ér az ellen, és amikor olyan 1km-re jár feletted és zuhan, fordulj a zuhanási íve alá. Onnantól választhat, hogy vissza felhúzza a gépet és 1-2 percig totojázik, hogy megint pozícióba kerüljön, vagy megpróbál utánad fordulni, veszít egy csomó energiát, szétszakadhat a gépe a nagy sebességû manõverezéstõl, és még el se talál. Bele kell tanulni, ennyi 😊

A P-47-el a biplánok ellen zuhanórepülés a menedék, amikor már 2-3km-re vannak, megfordulhatsz, és kedvedre szétlõheted õket.

Igaz mustanbál és azért a 4 20as. 😊 Bár 9es spitivel is olt siker. Stealthelé.
Stealthel lövöldözök AB-ban HB-ban is azt használtam és egészen jól megvan hova kéne lõni. De ez legyen a legkisebb baja a dolognak. Garázsbattle kéne meg kisebb terület.
kb hova lõj. nah 😊
Kellõ számú repülés után érezni fogod HB-n is, hol kéne lennie a jelölõnek, és mennyire célozz elé a célnak.

na most meg egy FW 190 szedte ki a P47-esemet....
mire ezzel a fossal valamire ráfordulok az fél perc 😞
tényleg semmi értelme sajnos a HB-nek usa gépekkel
"HB-be is kéne sztem a célkereszt hogy hova lõj."

AB-n sem a célkeresztre kell lõni...
oké 😊
épp a japókat nyomom.... de azok mekkora szarok voltak tier4ig 😄
most 5ös vagyok, már egész jó a Ki-45 meg Hien felhozatal
Sõt! HB-be is kéne sztem a célkereszt hogy hova lõj. Meg ha nem is örök tár lõszer de pl vagy 3. Meg tényleg garázs féle és akkor lehetne gyakorolni rendesen. Nrm az hogy 1szer elbaszod és aztán várhatsz mire berak, várhastz mire oda érsz vkihez. Ha meg tapasztaltak vannak veled akkor bye bye ellen és nicns mit gyakorolnod. Ha ellened akkor csak a halált gyakorlod...
A HB térképeken 4 perc repülés után a harci zónában vagy.

Ha javasolhatok valamit, húzd ki arcadeban a japán tier8/9es Zerot, és azzal kezdj el HB-re járni. Talán a legjobb gép HB tanulásra, és a sikerélmény mindig garantált.

Rád BnZnek jah oszt véged. Sokszor kurvára nem is látom csak azt hogy a gépem szaga 66 felé és elrepül egy messer...
Angolokkal élveztem mert azok legalább csíterül fordulnak. Persze ehhez is oylan kellett aki lejött foruulózni és nem BnZzet össze vissza.
ezt mondtam 😊
mert ugye amcsit vagy német vagy japó ellen tesz be
németben a BF-109 brutális... 1 golyó eltalál és 86 felé szakad a gép
japók meg fordulnak mint a szar és nem fogynak ki sosem :S
Ahogy néztem azért az is benne van, hogy egyik nép OP-abb mitn a másik így "fixen" levernek mint a szart...
na de rohadjak meg visszalépek historical-ba és addig gamelek amcsi hulladékokkal amíg nem megyek egy WIN-t 😊
naja 😊
jó párszor repültem már 20km-ert hogy azonnal leszedjenek 😄
nem valami élvezetes....
kár h nincs külön win rate HB-re, sztem olyan 10% körül lehetek 😊
Én is az AB-t pártolom mert... hát.. jó lenne csak több ember kéne, nem kéne a 3 perces várakozás. AB pörgõsebb. Nem kell 20km-et repülni hogy aztán leszedjeneke. Plsuz ott a garázs battle. Garázs HB kéne még úgy is faszásabb lenne.
hát nemtom 😊
már 1 éve nyomom 😄
WOT-ra sokkal hamarabb rá lehetett érezni 😊
nekem valahogy ez a HB nem jön be..... pár csatás gyökerek lealáznak BF-109essel 😄
Mint mondtam, nem a historical Battlevel van a baj hanem te vagy teljesen zöldfülû. 😄

Az hogy a kétfedelû AI biplán, aki feleakkora sebességre képes mint a te géped, lelõ téged, pontosan ezt mutatja. Elsõ lecke: nem fordulóharcozunk kétfedelûekkel, mert a két fedelük miatt sokkal jobban fordulnak a monoplánoknál.
Mint láthatod, nem a Historicallal van a baj, hanem azzal hogy alapvetõ információknak és tudásnak sem vagy még birtokában.

De ez idõvel megváltozik majd. Már ha lesz türelmed hozzá.

"ne haragudjatok de én semmi értelmét nem látom a historical battle-nak 😊"

Minden embernek más az igénye, valaki megelégszik egy céllövöldével (A😎, van aki mélyebbre megy és enyhe fizikát, mélyebb taktikát is szeretne a játékába vinni, az HB-ra megy.
Egyet jelent csak ez: Messze nem repülsz még elég jól ahhoz hogy Historicalba menj. Maradj még egy hónapot arcadeban, aztán válts.
Ne aggódj, mind így kezdtük.
Ha már tudod majd mit csinálsz, a Historical sokkal élvezetesebb lesz.
Egy HBs kill kb 5 Arcadeos killnek felel meg nehézségben, és a játék is sokkal jobban díjazza. (de nekem már volt olyan csatám ahol profi ellenségekkel 3 vs 3-ban 40 percig vívtunk, mire eldõlt a meccs!)
Arcade az egy lövöldözõs játék repcsikkel, ahol se a fizika, se a gépek közti külömbségek nem érvényesülnek, arra jó hogy a kezelõfelületet megszokd.

ne haragudjatok de én semmi értelmét nem látom a historical battle-nak 😊
exp ugyanannyi, credit ugyanannyi mint sima csatában
csak míg ott tudsz ölni akár 10-15-öt is itt csak 1-2õt mert vagy a BF-109esek aláznak le vagy a Reisen-ek vagy a kétfedeles gyorsanforduló gecik 😊
ja és miért jobb a historical mint a sima?
leszedek 1 gépet és meghalok :/
sima gameben meg ott van 5-6 gép egy csatában, nekem élvezetesebb 😊
normál csatában kurva jók az amcsi gépek....
P47-el mentem most vagy 28 historicalt és mind a 28 lose...
egyszerûen lehetetlen nyerni... betesz ellenem 4-5 kis japán geci kétfedeles bot-ot és rámtapadnak és leszednek.... esélytelen vagyok
ennek mi az értelme?
vagy mit kellene ez ellen tennem?
bármilyen tippet szívesen várok
P-47, Aircobra, Kingcobra, F6 Hellcat, B25 Mitchell és A20-at tudom vinni historical-ra
Kevés a gép frb-n igy az mm bedobál mindenféét.De tier 4 en még normális.A0al mentem tegnap magyon jó köröket/Majd a korai bf-ek lesznek lejjebv sorolva...igaz azoknak gyenge a fegyverük...
Vannak remek amerikai gépek, P-47, P-51, Cobrák abszolút szerethetõ. Kis tierben a P-40 mindent aláz. Historicalt meg, nos, csak azt van értelme menni a játékban. Meg FRB-t, ha az embernek megvan hozzá a drága felszerelése.

Ha AB volt, akkor az ellenfelek pont a körödre lõttek, akkor a gépágyú lövedékei vagy elhúznak a géped mögött, vagy ezeket lövik ripityára. Vagy a másik, ha belegondolsz, hogy valaki hátulról támad meg, nem pont ezek jönnek neki szembe elsõnek? 😊

Valaki mondja meg nekem pls mi az értelme amerikai géppel historical-ra menni? 😊
Tegnap volt valakinek hogy csak magassági és oldal kormányt lõtték szét?(az egész gép amúgy sértetlen)Körülbelül 14 szer történt meg ami kicsit fura...
Nekem is megvan a CloD originalban. Sokkal sterilebb ingame a kinézete, mint a WT-nek. Olyan tipikus szimulátoros. Ez nem jön át a tyúbon. WT-nek szemkápáztató a grafikája, de inkább egy árkád játék RB-n is mint szim. És itt jön a csavar. Csak akkor lehet érvényesülni WT-ben, ha totál lebutítod a grafikát, hogy láss. Ez nem normális, mert az engine sokkal többet elbír. Láthatólag nem akarják javítani, mert a pénz AB és HB módból jön.

Még egy ellentmondás Clod és WT összehasonlításban. WT-ben könnyen ki lehet spotolni az ellenfelet messzirõl, de sokkal könnyebb elveszteni közelrõl, pedig itt gyorsabb sokkal amikor ütközetbe kerül két gép. Clod-ban nehezebb megtalálni az ellent, lassabb a légiharc, de sokkal több dologra kell figyelni az avionikán (mûszerektõl, kezdve a motoron át a fegyverig), és a legfontosabb ha megtaláltad az ellenfelet az tuti, hogy nem veszik el az orrod elõtt, mint a WT-ben.

Gépigénye nagyobb a Clod-nak tény, de ma már egy közepes gamer PC-n az is maxosan elfut.
A probléma csak az, hogy azt a grafikát egy kétszer, háromszor erõsebb vason tudja mint a War Thunder. A War Thunder remekül optimalizált engineje talán a legjobb a repülõs játékok piacán.
Jó példa a DCS World. Szép szép, de a minimum gépigény négy giga ramnál és négymagos processzornál kezdõdik.