War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A WoTból mindenki menekül, a top magyar klánok top playerjei is alig játszanak már. Döglõdik az a játék. Aztán novemberben megjönnek a tankok a War Thunderbe és az majd megadja a kegyelemdöfést Serbék tákolmányának.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A másik. Bomber dolga, hogy meghaljon. Ha én vagyok vele kimegy egy salvó onnan a feladatom elvégeztem. Az összes többi ajándék. 😊
Ó! Tisztsség. Legyen olyan tisztességes és igen is ne meneküljön hanem haljon eg emelt fõvel. Ez nem wot. lelõnek van még 4-5 másik gép ait hozhatsz.
Ha féig szétlõnek én is megteszem, hogy irány az enemy bázis aztán aki szembe jön arra lövök és vki meghal. 😊
én prém nélkül jutottam el 16 ágon tier8-ig, igaz be is kockultam 😊)))
de azzal már nem játszom, valakinek nem kell eladó acc? <#nevetes1>#nevetes1>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ha beficcen a csõlátás és ráállsz, hogy minél több xp-t kapj körönként akkor 15-20, 1-2 hét alatt megvan attól függ mennyire vagy állat üzemmódban 😊
Persze prémiummal számlával lehet ennyi idõ alatt kihúzni, elvakultan és nagyon hatékonyan kell bombázni hb-ben mint az állat. Azzal jön a sok xp 😊
De nem egy örömjáték hidd el 😄
Nekem most néemtnél 15-rõl 16os szinte jutáshoz 2.600.000 XP kell.
15-ös szint felett már kicsit kényelmetlen ha csak azért játszol, hogy meglegyen a 20 de nem lehetetlen kihúzni 😊
Asszem nála többet kevesen tudnak a messzerekrõl ezen a bolygón😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Gondolom a játék készítõi ,annó ezt az ismert fogalmat tették bele lévén ez köztudott,és nem szorult magyarázatra.
Amúgy a német pilóták valami Göring keveréknek is hívták viccesen.
De ez is változott mert a korábbi messzákon (na most meg nem mondom mi volt) valami G-s anyagot nyomattak bele,a késõbbikben volt a víz -metanol.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kösz, a "P"uszpángra rá nem jöttem volna...
Valami olyasmi volt a mottójuk,hogy kicsi de sok és sûrûn😊 Vagy valami hasonló😊
Musztáng. Póni. 😊
Meg szoktak olyanok is lenni a videóidon, hogy "wheel break xy%" repülés közben és változtatod.
EZEK mik ezek, mé' vannak?
<#vigyor5>#vigyor5>
Evvel akaratlanul is minõsíted az azokkal szívesebben játszó játékos társakat😊
Másodszor.
Megvan annak is az oka,hogy az USA gépei,miért használtak kisebb kalibert nagy általánosságban.
A 20 as az leginkább a bombázók ellen kellett mégúgy a 30 as, õket meg ugye nem bombázta senki ergo a gépeik,mármint a vadászok azok európában leginkább az ellenséges vadászokkal találkozgattak.
De azért ha megnézed mennyi géppuska volt az ami gépek szárnyaiban? 6 -8.
Ha te ügyes vagy és jól beállítod az összetartást,no meg mindig a megfelelõ távolságból tüzelsz akkor az a 8 kiskala rettenetes pusztítást tud véghezvinni,még egy bomberban is.
A Létra (P38) meg igenis kiváló gép volt (a játékban nem tudom milyen) ,de az Il2 benbiza ha jól repülte valaki akkor tudott az meglepetést okozni bármely BF nek,vagy fókának. Ugyan ez a P 47.
A Póni meg maga a tökély ,személy szerint a VH legszebb repülõjének tartom,egy idõben sokat repkedtem vele,és ha megtanulta használni az ember akkor biza egy G10 et G14 et kényelmesen le lehetett gyõzni vele 1v1 ben.
Volt egy HB meccs amikor hosszasan órákig repültem a B25-vel és nem történt semmi de láttam hogy tõlem messze folyik az akció és már sejtettem hogy lassan én következek, a cél felett kiengedtem a bombákat felemás sikerrel de utána már a nyomomban voltak a szemét ocsmány messzerek és hirtelen a hidraulikus géppuska toronyra váltottam és kettõt levakartam magamról, csak úgy morzsolódtak, majd vissza kapcsoltam pilótába és még egyet leszedett az automatám is, tiszta libabõr voltam az érzéstõl 😄
Történelmi hitelesség mond valamit ?
Egyébként meg Corsairt nézd már meg...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyszerûen hiába játszok más nemzettel, nem okoz örömet még akkor se átlagban lelövök meccsenként minimum 4-5 gépet.
Amerikai ágon 6 elvesztett gép árán lövök le kettõt persze ha szerencsés vagyok. Orosz ágon 1 géppel a 8-ig eljutok (izzadás nélkül).
Nem azért mondom de kicsit gáz hogy minden nemzet el van látva 20mm-vel csak az amerikai egyedül nem, kivétel a P38 de az egy rakás szerencsétlen összeragasztott gép.
Azzal nyugtatom magam hogy a P51 jó gép lesz és talán eljutok a BearCat vagy Sabre-ig...
Élek halok az amerikai repülõgépekért csak ezért játszok ezzel a játékkal meg imádom a játék felépítését. Az az igazság hogy kezdek beteges küldetés tudatot érezni afelé hogy a többi szar nemzeten felülkerekedjek és gyõzelemre vigyem a csillagos lobogót 😛
Ezen kár vitát nyitni. Van aki kikapcsolódást keres ,tetszik neki a környezet (mármint a repülõgépek) de nem akar sem idõt sem pénzt belefektetni mondjuk komoly hardverekbe.Az elvan egérrel és billel ,persze pénzt azért fizet majd😊 mert elragadja a szerzési vágy,meg a szükség.
Aztán vannak akiket komolyabban érdekel a téma,és már joy-t ragadnak ,kicsit nehezebb körülmények között próbálják ki magukat. No meg akik csak belsõ nézetben repkednek. De onnan is tovább lehet lépni.
Természetesen a nagy többség nem fog,de meggyõzõdésem,hogy sokan játsszák pl a War Thundert olyanok is akik komolyan érdeklõdnek a repülés ,az adott kor ,az adott technika iránt.
És abban is biztos vagyok ,hogy lesznek olyanok akik profi szinten el fogják sajátítani a szimek kezelését,akár a WT ,akár a CLOD legyen az.
Tegnap repkedtem ,ezt is felvettem és úgy gondolom tanulságos a dolog,már ha valakit érdekel közületek.
A srác minden hibát elkövetett amit el lehet követni,.
Csináltam egy pár perces videót is belõle magyarázatokkal ellátva.
Jól látszik,hogy mennyit jelent a magassági elõny eltékozlása.
És itt nincs igazán különbség a gépek között lévén a 100 oktános spit az teljesen pariban van az E1 es messzerrel .A fegyverzet is hasonló.
Itt a teljes videó
Ez pedig a magyarázat amit csináltam
"Bearcat izé. 4x.50 EPIC FAIL..."
Hát lol.
Lehetne kérni hogy a Móúnikasó - Barátok Közt színvonalra azért ne menjünk le? Köszi! Egy World of Tanks topikban ez nem kirívó, itt igen.
HB-n szvsz ahhoz, hogy maximálisan utilizálni lehessen a gépek képességeit joy kell. Azt viszont a játékosok 1-2%-a tudja ott értelmesen használni annyira szokatlan, nekem se menne vele.
egy kib. lézerágyú és nagyon fasza kis szerkezet 😊
de tény hogy BF-109 F4-el fasza HB-ket megyek....
de pl vmi usa géppel csak szenvedek :/
maradok árkádnál 😊 elbaromkodok én ott <#banplz>#banplz>
Ha meg ennyi kill után nem boldogulsz HB-ban akkor az azt jelenti hogy még sok tanulni valód van .
Kérdezni sosem szégyen. Ha nem boldogulsz egy géppel akkor inkább informálódj hogy is kéne használni és próbáld ki a szerint . Ha nem megy akkor meg ne erõltesd.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
na szóval 😊 Árkádban 1443 légi kill-em van. 56% WR (ha számít itt a WR)
elég sokszor végzek a top-3ban ha légi célpontokra megyek, szóval szerintem nem vagyok béna 😊
amiket leírtál azt mind tudtam 😊
Elõször is: Ne menj HB-ra amíg nincs minimum 2-300 killed AB-n. Én most tartok 187-nél de rengeteg olyan meccsem volt, hogy 0 kill 5 death. Nem tudok jól játszani. Viszont tapasztaltam játék során (A😎 jópár dolgot: Ha tudod, hogy egy gépnek jobb a tûzereje mint a tiéd (pl 20mm-essel rendelkezõ bombázók) akkor ne menj vele szembe úgyis kiszed... Ezek a gépek nem tankok, itt nemigen van páncélzat kivéve persze bombázókat, ezért itt inkább az ügyesség, a reflex, a reakcióidõ, és a taktika számít minstem a páncél, és a durva lõszer. 20mm alatt ne igen menj neki bombázóknak maximum BnZ-vel. Viszont ki lehet szedni kis géppel az erõsebbeket is. Mondok példát: Hien ellen mentem egy hayabusa-val. Ugye mondtad, hogy a japán gépek szarok tier 4-ig vagy meddig. A Hayabusa 2-es szintû, és a két Hienem mellé még mindig be van téve mert annyira szeretem/tudok vele repülni viszonylag jól. Na de a lényeg: Leszedtem vele a Hient. Nem volt nagy ördöngösség igazából csak azt tettem amit a legjobbnak éreztem. Azt akartam, hogy a srác ne kerüljön mögém ezért szétszedtem a hátsó légterelõit (asszem így hívják õket) és nem tudott emelkedni. Onnantól kezdve egy golyót nem kellett beleeresztenem. Az igaz, hogy szerintem elég béna volt mivel tök egyenesen repült elõttem (bár stealth-el lõttem szal nem biztos, hogy észrevett 😄) de érted a lényeget. Szerintem nincs OP gép csak béna játékos. A Hayabusa meg jó csak könnyen kigyullad, és gyenge a szárnya. Csak azt tudom mondani, hogy tanulj meg játszani, és ne úgy állj hozzá mint a WoT-hoz. Ja, és hagyd a HB-t...
De ha megengedsz egy személyes véleményt: Ez nem a Te játékod... 😊
csak azért is megcsináltam 😄😄