War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak arcade bohóckodásnál tudsz több gépet behozni, komolyabb játékmódokban nem. Ott már minenki ügyel a gépére, mert csak egy van belõle. Arcadeon meg elszórják õket.

Nem, mert van nekünk is(felesleges). <#idiota>

A WoTból mindenki menekül, a top magyar klánok top playerjei is alig játszanak már. Döglõdik az a játék. Aztán novemberben megjönnek a tankok a War Thunderbe és az majd megadja a kegyelemdöfést Serbék tákolmányának.

Minek lövetnéd szét magad feleslegesen? Az a cél, hogy minél tovább életben maradj, és így minél nagyobb károkat okozz az ellenségnek. És igen, az a harcból kirángatott, téged kergetõ 2-3 vadász is hatalmas kár az ellenségnek 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Azééé nem egyszer van az hogy max 1 vki meg mögé vagy alapból senki de a gonosz bomber az húz el a francba.
A másik. Bomber dolga, hogy meghaljon. Ha én vagyok vele kimegy egy salvó onnan a feladatom elvégeztem. Az összes többi ajándék. 😊
Ó! Tisztsség. Legyen olyan tisztességes és igen is ne meneküljön hanem haljon eg emelt fõvel. Ez nem wot. lelõnek van még 4-5 másik gép ait hozhatsz.
Ha féig szétlõnek én is megteszem, hogy irány az enemy bázis aztán aki szembe jön arra lövök és vki meghal. 😊
2 év alatt tier8 ig wotban? 😮
én prém nélkül jutottam el 16 ágon tier8-ig, igaz be is kockultam 😊)))

de azzal már nem játszom, valakinek nem kell eladó acc? <#nevetes1>
Ja, és vesztettünk 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Azt tegyük hozzá, hogy ahogy mész feljebb a gépek rewardja is nõ. Fejlõdni legjobban bombázóval lehet. Meg függ a játékmódtól is. Én ezt egy 13-as B17-el trollkodtam össze az imént FRB-ben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ha csak játszol a játék öröméért (ajánlott) akkor igen sok idõ mire feljutsz 20ra.
Ha beficcen a csõlátás és ráállsz, hogy minél több xp-t kapj körönként akkor 15-20, 1-2 hét alatt megvan attól függ mennyire vagy állat üzemmódban 😊

Persze prémiummal számlával lehet ennyi idõ alatt kihúzni, elvakultan és nagyon hatékonyan kell bombázni hb-ben mint az állat. Azzal jön a sok xp 😊
De nem egy örömjáték hidd el 😄
valószínûnek tartom, hogy az orosz forszázs szót fordították le angolra, az ugyanis igaz a dugattyús motorok teljesítmény fokozóira, az angol afterburner meg ugye helytelen ilyen szempontból, mert csak a gázturbinás sugárhajtómûveknél létezõ fogalom

Mondhatjuk.
Nekem most néemtnél 15-rõl 16os szinte jutáshoz 2.600.000 XP kell.

Animefox
Tegyük fel 15-tõl 20-ig eljutni annyi idõ kb. mint 0-ról 15-ig? Vagy több?

csaba90
itt is ilyesmi... tehát kb 13-15-ig eljutni olyan mint 0-10-ig 😄

Csaby

Igen egyre több xp kell 1-1 szinthez ahogy haladsz felfelé.
15-ös szint felett már kicsit kényelmetlen ha csak azért játszol, hogy meglegyen a 20 de nem lehetetlen kihúzni 😊
Animefox
Tier 20-ig amúgy hogy fejlõdik a játék? Egyre lassabban? Azaz ugyanannyi XP-ért lassabban megy végig a csík? Csak arra lennék kiváncsi hogy van e a lehetõség eljutni a 20-ig ellentétben a wot-ban ahol 2 év alatt csak a tier 8 közepéig sikerült...

Fenrir
Kevesebbet biztosan többen, de többet biztosan kevesen 😛

A halál csupán a kezdet...

Her Laca
Már ha érdekel itt van Kurfurst honlapja
Asszem nála többet kevesen tudnak a messzerekrõl ezen a bolygón😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ugye ezt jelenti.
Gondolom a játék készítõi ,annó ezt az ismert fogalmat tették bele lévén ez köztudott,és nem szorult magyarázatra.

Amúgy a német pilóták valami Göring keveréknek is hívták viccesen.
De ez is változott mert a korábbi messzákon (na most meg nem mondom mi volt) valami G-s anyagot nyomattak bele,a késõbbikben volt a víz -metanol.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

f24sg
Aha. Akkor ez a víz-metanol befecskendezés egyfajta vicces elnevezése lehet.

Kösz, a "P"uszpángra rá nem jöttem volna...
Animefox
Ja tényleg HB-ben volt rá példa hogy készültem a leszállásra hogy után töltsek és hirtelen csak pukk, kipukkant kiengedés után 3 másodperccel az egyik kerék, aztán a másik utána 2 másodperccel... csak 1 keréken maradt meg a gumi és fél oldalasan taknyoltam a kifutón... mi miatt volt?

Her Laca
Még koreában is a "kiskalibert" forszírozták,holott a migekben mekkora ágyúk voltak.
Valami olyasmi volt a mottójuk,hogy kicsi de sok és sûrûn😊 Vagy valami hasonló😊

Her Laca
P51.
Musztáng. Póni. 😊

Animefox
Ez most egy jó bátorítás volt nekem, köszike 😊

Her Laca
Az afterburner az egy teljesítmény fokozó volt a BF ekben,ha ráadták akkor meghatározott (ez 1-2 perc max) ideig nagyobb teljesítményre sarkallta a mocit. De ez is inkább nagy magasságban volt hatásos.De hogy ne hajthassák szét a pilóták az okos német mérnökök egy óraszerkezettel kapcsolták össze és az ha lejárt az idõ kikapcsolta,na enek az üzenetét látod . A Fékek meg azért íródnak ki,mert ahogy belépem a pedált ,akaratlanul is megnyomom lefele (a G940 pedáljával fékezni is lehet) és a játék kiírja. Már észre sem veszem😊

Hogy kell egymás ellen menni? Mármint haverral x)
f24sg
Melyik gép az a Póni?
f24sg
jók ezek a feliratok, hogy "Afterburner off"...<#idiota>

Meg szoktak olyanok is lenni a videóidon, hogy "wheel break xy%" repülés közben és változtatod.

EZEK mik ezek, mé' vannak?
<#vigyor5>
Her Laca
Elõször is nincs olyan,hogy a többi szar nemzet😊
Evvel akaratlanul is minõsíted az azokkal szívesebben játszó játékos társakat😊
Másodszor.
Megvan annak is az oka,hogy az USA gépei,miért használtak kisebb kalibert nagy általánosságban.
A 20 as az leginkább a bombázók ellen kellett mégúgy a 30 as, õket meg ugye nem bombázta senki ergo a gépeik,mármint a vadászok azok európában leginkább az ellenséges vadászokkal találkozgattak.
De azért ha megnézed mennyi géppuska volt az ami gépek szárnyaiban? 6 -8.
Ha te ügyes vagy és jól beállítod az összetartást,no meg mindig a megfelelõ távolságból tüzelsz akkor az a 8 kiskala rettenetes pusztítást tud véghezvinni,még egy bomberban is.
A Létra (P38) meg igenis kiváló gép volt (a játékban nem tudom milyen) ,de az Il2 benbiza ha jól repülte valaki akkor tudott az meglepetést okozni bármely BF nek,vagy fókának. Ugyan ez a P 47.
A Póni meg maga a tökély ,személy szerint a VH legszebb repülõjének tartom,egy idõben sokat repkedtem vele,és ha megtanulta használni az ember akkor biza egy G10 et G14 et kényelmesen le lehetett gyõzni vele 1v1 ben.

Öööö van valami különbség a Ki-61 la és a Ki-61 lb között? Nemrég kaptam meg de nekem ugyanolyannak tûnik. Miben más?
Animefox
Ohh de jó, most látom, oké alig várom azt a Corsairt, kár hogy csak tier 12 😞 De megéri érte dolgozni majd 😊

Hmm én még AB-n is csak belsõ nézetbõl repülök bár néha kikukkantok külsõbe, hogy lássam nincs e alattam valaki vagy nem jönnek e rám 6-an oldalról mert nem mindig látok ki rendesen. Ugye nem olyan szögben repülök, hogy minden egyes gépet lássak. Azt sokszor nehéz megoldani. Nemsokára pedig lesz kölcsön joy-om de nem fûzok hozzá sok reményt.
Animefox
Kis koromban nagyon bele éltem magam a Mephis Belle címû filmen, alig várom a B-17-est is, irányítani bombázót AB-ben vicc kategória, de már HB-ben ISTEN !! Viszont sajnos AB-ben gyúrom ki a bombázókat erõsre hogy bírják majd a strapát a megpróbáltatásra.
Volt egy HB meccs amikor hosszasan órákig repültem a B25-vel és nem történt semmi de láttam hogy tõlem messze folyik az akció és már sejtettem hogy lassan én következek, a cél felett kiengedtem a bombákat felemás sikerrel de utána már a nyomomban voltak a szemét ocsmány messzerek és hirtelen a hidraulikus géppuska toronyra váltottam és kettõt levakartam magamról, csak úgy morzsolódtak, majd vissza kapcsoltam pilótába és még egyet leszedett az automatám is, tiszta libabõr voltam az érzéstõl 😄

Torzonborz
"Nem azért mondom de kicsit gáz hogy minden nemzet el van látva 20mm-vel csak az amerikai egyedül nem"

Történelmi hitelesség mond valamit ?

Egyébként meg Corsairt nézd már meg...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Animefox
Meg vannak az olyan fogyatékosok mint én akik csak amerikai gépekkel hajlandóak játszani... 😊
Egyszerûen hiába játszok más nemzettel, nem okoz örömet még akkor se átlagban lelövök meccsenként minimum 4-5 gépet.
Amerikai ágon 6 elvesztett gép árán lövök le kettõt persze ha szerencsés vagyok. Orosz ágon 1 géppel a 8-ig eljutok (izzadás nélkül).
Nem azért mondom de kicsit gáz hogy minden nemzet el van látva 20mm-vel csak az amerikai egyedül nem, kivétel a P38 de az egy rakás szerencsétlen összeragasztott gép.
Azzal nyugtatom magam hogy a P51 jó gép lesz és talán eljutok a BearCat vagy Sabre-ig...
Élek halok az amerikai repülõgépekért csak ezért játszok ezzel a játékkal meg imádom a játék felépítését. Az az igazság hogy kezdek beteges küldetés tudatot érezni afelé hogy a többi szar nemzeten felülkerekedjek és gyõzelemre vigyem a csillagos lobogót 😛

Her Laca
Többféle ember van ugyi😊 és mindenkinek mások az igényei ,a beállítottsága.
Ezen kár vitát nyitni. Van aki kikapcsolódást keres ,tetszik neki a környezet (mármint a repülõgépek) de nem akar sem idõt sem pénzt belefektetni mondjuk komoly hardverekbe.Az elvan egérrel és billel ,persze pénzt azért fizet majd😊 mert elragadja a szerzési vágy,meg a szükség.
Aztán vannak akiket komolyabban érdekel a téma,és már joy-t ragadnak ,kicsit nehezebb körülmények között próbálják ki magukat. No meg akik csak belsõ nézetben repkednek. De onnan is tovább lehet lépni.
Természetesen a nagy többség nem fog,de meggyõzõdésem,hogy sokan játsszák pl a War Thundert olyanok is akik komolyan érdeklõdnek a repülés ,az adott kor ,az adott technika iránt.
És abban is biztos vagyok ,hogy lesznek olyanok akik profi szinten el fogják sajátítani a szimek kezelését,akár a WT ,akár a CLOD legyen az.

Animefox
Haveromnak van egy gyenge gépe és nála a WoT már kicsit érdekesen néz ki, a vicc pedig az hogy a warthunder sokkal részletesebb játék meg úgy minden téren jobb gépet igényelhetne, de mégse. Az õ gépén is iszonyat szépen fest ez a játék. Sõt... nagyon érdekes, az optimalizáció felér egy kész csodával. Jó ez a másik játék tényleg de sztem az emberek többsége képtelen lenne normálisan játszani egy ilyen szimulátorral, erre jó a Thunder is. A WoP meg... azt hadjuk az már tényleg túl árkádos...

Her Laca
No a minap beszélgettünk a légi harcról,az energiaharcról ,hasonlókról.
Tegnap repkedtem ,ezt is felvettem és úgy gondolom tanulságos a dolog,már ha valakit érdekel közületek.
A srác minden hibát elkövetett amit el lehet követni,.
Csináltam egy pár perces videót is belõle magyarázatokkal ellátva.
Jól látszik,hogy mennyit jelent a magassági elõny eltékozlása.
És itt nincs igazán különbség a gépek között lévén a 100 oktános spit az teljesen pariban van az E1 es messzerrel .A fegyverzet is hasonló.
Itt a teljes videó
Ez pedig a magyarázat amit csináltam

Az tényleg nincs, de látom azért véleményed ettõl még van.

"Bearcat izé. 4x.50 EPIC FAIL..."
Hát lol.

"Ezért csíter büdös geci."

Lehetne kérni hogy a Móúnikasó - Barátok Közt színvonalra azért ne menjünk le? Köszi! Egy World of Tanks topikban ez nem kirívó, itt igen.

Attòl hogy nem hagyta magát lelövetni mem gyáva csak használta az eszét.3vs1...Egyébként én se szeretem mert 4 es tieren szinte lehetetlen lelöni(frb)Ki45 37mm esélyes de az meg nem akkor engedi a nagy golyòt amikor kéne.Majd ha b17es kerget akkor mond hogy gyáva bomber :-)
Hiába van annyi kill AB-n, minden játékmód újradefiniálja magát minél feljebb mész annál nehezebb és egyre eltérõbb a metagame.

HB-n szvsz ahhoz, hogy maximálisan utilizálni lehessen a gépek képességeit joy kell. Azt viszont a játékosok 1-2%-a tudja ott értelmesen használni annyira szokatlan, nekem se menne vele.
Ezért csíter büdös geci. 😄 Mondjuk félig le is szarnám de... van egy rossz emlékem. Enemy 1 az az EGY A20G. Nekünk volt 3 gépünk velem együtt. F4U-D volt azt hiszem. Ground strike. Pillboxok voltak talán nekünk kelettvolna leszedni még 3at neki csak 2õt. ÖÖÖ... kb 5 percig kergettük össze vissza 3an idõ lejárt bukta mert nekik több pontjuk volt még ugye. Azóta gyûlölöm azt agecit. A másik meg hogy ezek a bombázók - sok gyáva geci mint az artysta 😛 - szeretnek kimenni a picsába a pályáról ami hát... nem oylan nagy gond de mikor 5 gépünk megy utána és nem szedik le 4-5 percig akkor... ugye azok kimaradnak a csatából.
Az lehet fingom nincs. 😊
Nem mindegy ám hogy M2 vagy M3 típusú .50-es Browning. Utóbbinak kétszer akkora a tûzgyorsasága. P-80on, Sabren is az utóbbi van.

az A20G kb olyan szinten van a saját tierjében meg még 2-3al feljebb is mint régen volt a Corsair vagy a SpitIX most...brutál sebesség,rengeteg lõszer,jó páncélzat és még gunnerek is vannak! és az említett 500-600-as utazó tempó pedig kenterbe ver bármit

a bearcat .50ese nem ugyanaz mint ami a kisebb tier-û gépeken van

egy kib. lézerágyú és nagyon fasza kis szerkezet 😊
Talán csak a mód nem jön be 😊
de tény hogy BF-109 F4-el fasza HB-ket megyek....
de pl vmi usa géppel csak szenvedek :/
maradok árkádnál 😊 elbaromkodok én ott <#banplz>
Torzonborz
WR szerencsére itt nem nagyon érdekel senkit 😉
Ha meg ennyi kill után nem boldogulsz HB-ban akkor az azt jelenti hogy még sok tanulni valód van .
Kérdezni sosem szégyen. Ha nem boldogulsz egy géppel akkor inkább informálódj hogy is kéne használni és próbáld ki a szerint . Ha nem megy akkor meg ne erõltesd.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szia, persze hogy elolvasom 😄 szivesen várok bármilyen tanácsot....

na szóval 😊 Árkádban 1443 légi kill-em van. 56% WR (ha számít itt a WR)
elég sokszor végzek a top-3ban ha légi célpontokra megyek, szóval szerintem nem vagyok béna 😊
amiket leírtál azt mind tudtam 😊
Fox: Mondhatni ismerem a magadfajtákat, egykor Én is ilyen voltam. Nem akarlak kioktatni, és ha nem akarod nem olvasod el, illetve már az elején leszögezem: Nem értek a repüléshez, és nem vagyok jó játékos. Tehát akkor kezdhetjük?

Elõször is: Ne menj HB-ra amíg nincs minimum 2-300 killed AB-n. Én most tartok 187-nél de rengeteg olyan meccsem volt, hogy 0 kill 5 death. Nem tudok jól játszani. Viszont tapasztaltam játék során (A😎 jópár dolgot: Ha tudod, hogy egy gépnek jobb a tûzereje mint a tiéd (pl 20mm-essel rendelkezõ bombázók) akkor ne menj vele szembe úgyis kiszed... Ezek a gépek nem tankok, itt nemigen van páncélzat kivéve persze bombázókat, ezért itt inkább az ügyesség, a reflex, a reakcióidõ, és a taktika számít minstem a páncél, és a durva lõszer. 20mm alatt ne igen menj neki bombázóknak maximum BnZ-vel. Viszont ki lehet szedni kis géppel az erõsebbeket is. Mondok példát: Hien ellen mentem egy hayabusa-val. Ugye mondtad, hogy a japán gépek szarok tier 4-ig vagy meddig. A Hayabusa 2-es szintû, és a két Hienem mellé még mindig be van téve mert annyira szeretem/tudok vele repülni viszonylag jól. Na de a lényeg: Leszedtem vele a Hient. Nem volt nagy ördöngösség igazából csak azt tettem amit a legjobbnak éreztem. Azt akartam, hogy a srác ne kerüljön mögém ezért szétszedtem a hátsó légterelõit (asszem így hívják õket) és nem tudott emelkedni. Onnantól kezdve egy golyót nem kellett beleeresztenem. Az igaz, hogy szerintem elég béna volt mivel tök egyenesen repült elõttem (bár stealth-el lõttem szal nem biztos, hogy észrevett 😄) de érted a lényeget. Szerintem nincs OP gép csak béna játékos. A Hayabusa meg jó csak könnyen kigyullad, és gyenge a szárnya. Csak azt tudom mondani, hogy tanulj meg játszani, és ne úgy állj hozzá mint a WoT-hoz. Ja, és hagyd a HB-t...

De ha megengedsz egy személyes véleményt: Ez nem a Te játékod... 😊
na megvan a win 😊
csak azért is megcsináltam 😄😄