38447
-
#24965 Na szép :) Hiába, az online játékok legnagyobb és kiküszöbölhetetlen hibája az egysejtű játékosállomány :/ -
vajakos21 #24964 Iwo Jima frb..lehet trollkodni B24 el....engem nem kilőni a zeromból :) már ha lesz időm ma (Bgabor ott lehet tesztelni) -
Amaymon #24963 HB-n ha biztos nyerni akarsz premade teambe kell menni. -
Droughert #24962 HB-n meg az lesz, hogy az összes vadász lent marad földi célokat lőni és buktok :) (amúgy sajnos tényleg gyakoran megesik...) -
#24961 Asszem lassan ideje lesz befejeznem az AB-s bohóckodást. Totálisan kezdő vagyok, de hogy mennyire agyatlan csapatokba kerülök az valami rossz vicc. Gyakorlatilag szinte minden csatában az van, hogy ha Én nem pusztítom a földi egységeket akkor hatalmas arányban bukunk. -
zoltang #24960 Sajna így gondoltam én is. De nagyon unalmas 5-8 perc várakozás után egy 5 perces állandó vesztes harc. Alig bírok fejlődni. (Tudom árkád, de az nekem nem játék.)
Szúrja a szemem, hogy az utóbbi meccseket nézem az ellenfél általában jobb játékosok alkotják. Nálam, magamat is beleértve kezdő zöldfülűek általában a szereplők. Jó ha volt eddig 10-15 élvezetes küzdelmem, "közös munka". -
sulouos #24959 A matchmaker csak a gép típusát veszi figyelembe a csapatok összerakásakor (ha jól tudom), azt hogy mennyire fullos a gép, vagy hogy milyen ügyes játékos vezeti, azt nem számítja be. -
zoltang #24958 Egy hete kezdtem a játékkal ismerkedni. 5 szinten vagyok a légierő szintje 3 (német, csak HB játék, és joy.).
Ez a "véletlen játék generátor" hogy párosítja a csapatokat? Milyen elv szerint?
Most van kb. szumma 40 meccs a hátam mögött és ebből csak 6-ot nyert az "én csapatom". Ha megnézem a pilótákat, míg "nálam" 9-es 6-os 2-esek vannak az ellenfélnek Level 34-es 14-es stb. pilóta kimaxolt gépekkel??
Hogy lehet így nyerni. Alig van nálam csapatmunka. Mindenki szerte szét, semmi fedezés. Az ellenfél "tömegben" mozog. Próbálok egy társnak segíteni és máris rajtam van 2-3 ellen...
-
twi452 #24957 Itt a legvégén azért nem ő volt a legmagasabban :) 2 zerot le kellett csalogatnia az egekből :D -
Glo #24956 Pedig egy gyakorlott Joy-os az egész egeres bandát hülyére tudja venni :)
Grlmz videója annyiban életszerűtlen, hogy neki mindig energia fölénye van a többiekhez képest. Sztem mindig 10 perccel később lép be, mire mindenki földközelben teker :D -
Susarc #24955 nemrossz JOY-al repülni! nagyon jól lehet manőverezni,de én egyszerűen senkit nem tudok meglőni:D:D mondjuk engem se könnyen az egeresek....
és nincs türelmem gyakorolni a célzást:P -
Amaymon #24954 Egyedül a lag hack működik. A többi pletyka, a célmegjelölés az lehetséges. AB-n sokra nem mész vele. FRB-n lenne brutális előny, de ott nem igen használnak ilyet, annyira zárt a társaság egyből feltűnne. -
Amaymon #24953 Bakker füles nélkül néztem és azt hittem a te videod, gondoltam magamba egy kis gyakorlás és ennek a gyereknek megéri áttérni joy-ra :D -
Glo #24952 Meg ő az 1c-vel repül, annak nagyobbat durrant az ágyúja :D -
twi452 #24951 pedig csak le kell másolni amit grmlz csinál és ott is vagy :D -
sulouos #24950 Tegnap szereztem meg az F4U Ia-t, próbálkoztam vele joystickkal repülni AI-k ellen, de nem nagyon jött össze :D
-
Glo #24949 Mindenki abban hisz amiben akar
De ez a videó fake. -
#24948 pont már kezdtem öklendezni, de szerencsére időben elolvastam Glo #24945 hozzászólását és már jobban vagyok :D -
Coral Springs #24947 Így néz ki amikor egy köcsög besompolyog mögéd, pechjére rossz emberre talált. Egész csata alatt 4km környékén a bombázókkal voltam elfoglalva, ez már a végefele hogy lejöttem onnan, nem is találkoztam ezzel a gyökérrel, így azt sem tudom mi volt a problémája.
-
Susarc #24946 nemtudom nemtudom.....amikor 750-el üldözök egy D13-at ami földközelben épp egy bombert lőtt ketté majd mikor kiszúrja,hogy zuhanok rá vízszintesen 3 km-ert ver rám aztán amikor én dobom a D13-at 3000 méterről és 15-20 sec alatt lelassul 600 alá...
vagy mikor "kézifékes" kanyarral befordulnak utánnam és utólérnek pedig én zuhanásból szedtem speedet a muki meg földön forgolódott....
vagy a 900-as pilotám ACE skillel tiszta időjárású mapen csak 400 méterről veszi észre azt aki épp akkor lő szarrá akkor azért elgondolkodom....
és a poén,hogy ha RU szerveren vagyok ez hatványozódik.... -
Glo #24945 Fake.
Ilyenekkel húzzák csőbe az "Auto-aim" fanokat. A bejövő infókat lehet konvertálni (ettől mutatja a csávónak felszállásnál a 800km/óra emelést az i-16), de mivel a szerveren megy a számolás ezért a többi játékos a valós adatokat látja, azaz a csávó önmagát (meg a videó nézőit) csapja be.
Gondolom van valami link a youtube-on ahol le lehet szedni, de biztos meg kell adni a bankkártya adataidat a pin kódoddal együtt, meg kitölteni az email címed megadásával pár kérdőívet (ami szintén sehova se vezet, max kínos levlistákra, az adataid meg könnyen eladható fekete adatbázisokba)..
Szal nem kell bedőlni. Amúgy ezer éves a videó. -
Susarc #24944 :(
-
Amaymon #24943 Lehet más is sérült ott. Hátranézett op bomber mouseaim autopilot nélkül és lezuhant. :) -
twi452 #24942 pff :D stukának ellőtték az egyik kifutóját, szóltam neki h tudjon róla és könnyedén tegye le.. 2 mp-el később belevágta a földbe a vasat egy dugóhúzóval :D -
Susarc #24941 a srácnak jobban kellett a kill.....muterja veseműtétjére gyűjti a pénzt!:P -
Amaymon #24940 Az HB map :) -
schossow #24939 Neee. Tán nem arcade-os színvonal? :D -
twi452 #24938 állat :D -
Glo #24937 Azért ez a lemming train se rossz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #24936 Na végre tudtam nyomni pár kört :)
5 percig kullogtam a p-40 nyomában mire végre sikerült lőtávba érni erre...
vass17 #24935 Van erre egy nagyon egyszerű és biztos módszer. A maszkolás nagyon időigényes ezeken és soha nem lesz tökéletes, mert a maszkolóanyag/szalag mellett szinte mindig be fog valahol szivárogni a festék, főként ecsetes festés esetén.
Ezért a legjobb, ha nem maszkolsz, egyszerűen lefested a kereteket, ahogy tudod kézzel (de inkább több, mint kevesebb, a keret minden része legyen megfestve), nyugodtan kimehetsz, nem baj, ha befested egy kicsit az ablakot is. Miután megszáradt a festék, fogsz egy fogpiszkálót (kemény anyagú legyen és viszonylag hegyes) és egyszerűen lekaparod vele az ablakról a festéket. Az üveg és a keret találkozásnál a peremek tökéletesen megvezetik a kezed, így nagyon egyszerű és a legjobb eredményt adja.
OFF vége :) -
vajakos21 #24934 http://warthunder.com/en/news/333/current/ -
Coral Springs #24933 Kicsit elmélyedtem a polgári repülésben is mint földiszemélyzet. Sehol egy puskadörrenés, egy becsapódó bomba, alig bírom megszokni.
BaleniX #24932 Hát igen, legközelebb beszerzek azt is -
Coral Springs #24931 Én az Arcade -ba szoktam velük bemenni, HB -n meg leginkább egyedül megyek, elég nekem magamra vigyázni. Régebben az egyik PUMA taggal mászkáltam be huzamosabb ideig HB -ba, ő tényleg nagyon jól tolta, de általánosságba véve nincsenek jó tapasztalataim. -
twi452 #24930 Most már az enyém is bevetésre kész :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!atom stabil úgyhogy így marad :)
-
Amaymon #24929 snipe-osok nem mennek veled tímezni? -
Amaymon #24928 Elég masszívnak néz ki, egy hibáját látok nem mintha nem lenne állítható a csuklótámasz. -
Coral Springs #24927 Én ezzel egy ideje úgy vagyok, inkább a németek ellen mint a japánok ellen. Ugyanis az N1K változatlanul op amióta bekerült a játékba, a Zero -k leemelkednek, kifordulnak, de az ilyen volt a valóságban is. Oda inkább kell egy jó team mint a németek ellen, ilyet pedig elvétve találsz HB -n is. -
vajakos21 #24926 Fulrra fejlesztve nem lehet rossz (vagy de)