38447
  • vajakos21
    Akkor érdemes joyt venned frb re mennél.Amugy önszopatás...különösen 1.25 patch óta...,A tipus meg pénztárcafüggö.De 10k körül már lehet...használtban olcsobb.Érdemes még a bannerben levö tutorial,gyik stb-t.Sok kérdésre kapsz választ.
  • Coral Springs
    Birom ezt az ipsét, mindig jó szövegeket nyomat a videói alá.

• sulouos
    Mert nem egy lövészed van a gépen, de a skilleknél a legénységnek csak egy képzett lövésze van (Gunners, legfelső). Ha a bombázón több lövészed van, mint ahányasra fel van húzva ez a szint, akkor pár pontonként kapsz rá büntetőpontot.
  • Elar
    Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy ha van egy lövészem a gépen és szeretném növelni a Fire accuracy szintet, akkor 2 után miért ír ki -1 értéket?
  • Coral Springs
    A nerf óta gyorsan melegszik 4-5km alatt, a melegebb térképeken mint a Midway.
  • Coral Springs
    Túl sokat agyalsz egy gépen, annak a pilótáját ki kellett volna szedjed, azt go a következőre. Ha nem jön össze, szintén.

• Elar
    És ezen belül ? :)
  • Amaymon
    Saitek, Thrustmaster, Logitech stb.
  • Amaymon
    Mindig ilyen gyorsan túlmelegedett a corsair motorja? 4-5 perc.
  • Elar
    Milyen joyt ajánlanátok a játékhoz?
  • Glo
    A bombacélzó szabálya ennél prózaibb. Aminek van bombacélzó mechanikája az kap célzókört, aminek nincs annak "érzésre" kell bombáznia.
  • robi3
    szerintem van értelme, kifejlesztve nagyon jó gép. ab-ban még vadásznak is elmegy sőt én hb-ban is kergettem vele messert, illetve nagyon jól bírja az ütést (persze saját szintjén), hb-ban több vadászt szedtem le vele mint bármelyik vadászgéppel.
  • Coral Springs
    Pedig egy Tu-2 már tényleg a freekill kategória. Mondjuk én Arcade -ban Yak-9 meg P-39 -el megyek, nem vizipisztollyal. De HB -n se nagyon éli túl ha megdurrantom a 4x20mm -el.
  • sulouos
    Jaaa... Én valami bonyolultabb balance dologra gondoltam. Hát akkor jólvan, már ezt is tudom :D
  • bgabor
    Van neki. Egyszerű a szabály, attackereknek nincs, bombereknek van. A tech treeben láthatod a gép adatainál hogy melyik kategóriába van sorolva.
  • sulouos
    A B-25 legelső (tier 7-es) verzióját érdemes megvenni? Annak már van bombacélzó köre HB-n? (nem teljesen világos, hogy az egyik bombával agyig rakott gépnek miért van köre, a másiknak miért nincs)
  • Amaymon
    Mondom én hogy túl OP lett a bomber :)
  • Susarc
    a Hajsza:P ez nem TU2 ez csak egy DO217 bár azt hiszem ezt is 5en lőttük közel 2 percig:D szerintem csak én 20-25x találtam el:)
  • sulouos
    Lehet hogy alapból nem valami profikat fogtam ki, deén is így jártam, és amikor a Zero elkezdett rám telepedni, kicsit leengedtem a gép orrát, kb. 10s alatt 650 km/h-n volt, a Zero már kopott is lefelé. Közben jött egy Ki-61 és egy prémium Messer, de ők se tartották a lépést (illetve a Messer lefordult rólam, lehet ő utolérhetett volna), kicsit olyan A-20G érzés volt :D Csak annak le se kell nyomni az orrát.
  • vajakos21
    Ááá amerikai nem lehet jó.A német japán az easy mód.Corall mondta és ö biztos ismeri öket hiszen már 3 as szinten van velük.....
  • vajakos21
    Ha mindent át akarsz variálni,miért nem hb-zol? Van akinek az jön be...csinálják
  • bgabor
    Az amerikai gépekben van anyag bőven, talán a legjobban ők bírják az extrém sebességű zuhanást és G erőket. Sajnos emelkedni azt kevésbé tudnak, múltkor nagyon megrázó volt ivo jima eventen hogy mindegyik Zero leemelkedi a Corsairt.
  • sulouos
    AB-n az a baj a leszállással, hogy a csata, bár a térkép közepén zajlik, alig van pár méterre a bázistól, és ha véletlenül leszállsz, biztos hogy arra téved egy jómadár, aki ingyen frag gyanánt belédereszt egy sorozatot.
  • sulouos
    Nem gondoltam volna, hogy a Corsair 15G-nél még nem törik. Tetszik ez a gép, pedig nem csípem a nehéz vasakat, ez olyan gyors, hogy eddig az összes Zerot, Ki-61-et meg prémium Messert állva hagyta :D
  • Susarc
    jól mondod!

amire épp a napokban gondoltam az pedig az lenne,hogy a sérülés modellt azt az FRB-s modellre kéne cserélni AB ben is! vicc,hogy 3/4 ben fekete sötétpiros géppel is lazán akrobatikázol:) az utántöltést pedig lekorlátoznám max 3x-ra aztán lekéne szállni! szóval FRB-s sérüléssel nem lenne ilyen lézerágyu fesztivál:)

az imént 5-en!!! majdnem két percig!! üldöztünk egyetlen TU2-t én 2x táraztam bele,gondolom a többiek sem a semmit lőtték:)
  • bgabor
    WOT ban azért sokkal kevesebb ereje van egy összeált csapatnak, gyakran három profi se tudja megnyerni a csatát ha van melletük 12 alma. Egyfelől mert csak hárman állhatnak össze, másfelől mert ott a két tierrel kissebb tankok nehezen tudnak megölni egy nagyobbat. Ha a lista aljára dobja a platoont, nem sok vizet zavarnak.

War Thunder HB-ban viszont minden a repülőtudáson múlik, simán le lehet szedni akár nyolc tierrel magasabb gépet is ha jó vagy. És a négyfős csapatok is sokkal nagyobb hatással vannak a csata végkimenetelére, többnyire tudják annyira befolyásolni azt, hogy megnyerjék.

Éppen ezért itt sokkal jobb a helyzet mint a Wotban, ritkán van az embernek olyan érzése, hogy ő akármit csinálhat, a lökött csapt amúgy is bebukja a meccset. Wotban azért nem ritkák az olyan körök ahol a csapat fele elpatkol az első három percben, onnan már te nem tudsz nyerni, bármit is virítasz.
  • bgabor
    Pedig hidd el, hogy már a puszta tény, hogy HB-ban akár öt tíz percet is kell repülni és helyezkedni az elején, meg nincs újratöltés a levegőben, elriasztja a vérpistikék zömét, akik Counter Strike szintű pörgésre vágynak. Ők inkább mennek agyatlanul tömegverekedni Arcadeba, amit pont erre hoztak létre. Ők egy pörgős FPS játékot szeretnének repülőkkel, a HB-nak már a körülményei elriasztják őket. Ez bizony komoly játékosszűrő, ami rengeted amatőrt tart távol a profi játékmódoktól.

Aki pedig HB-val próbálkozik az vagy nagyon hamar kiszelektálódik és visszamegy Arcadba vérpisulni, vagy pedig elkezd fejlődni a tudása.

World of tanksban egyetlen játékmód van, semmilyen hülyeszűrő mechanizmus nincs. (talán most az új 7 vs 7 csatákban javult valamelyest a helyzet, de a random battle az nem változott)
  • Amaymon
    *ne random legyen
  • Amaymon
    Épp ezért nem szabad elvárni, hogy a végkimenetel random legyen egyedül. Team játékban teammel kell menni, és összedolgozni.
  • Droughert
    Csapattal nyerni könnyű ezt nem is vitatta senki (WOT-ban is ez volt egy lehetséges megoldás a sok low effes ellen), én pusztán arról beszéltem, hogy már hb-n sem ugyan az az emberanyag mint korábban, és ez csak rosszabb lesz ahogy nő a játékos bázis (ugyan ez a folyamat lejátszódott WOT-ban, eleinte csak a low tier csaták voltak problémásak, mára már T10 is tele van olyan játékosokkal akiknek lövésük sincs a játék alapjairól sem).
  • Amaymon
    4 ember teamben könnyen hoz 2kill / fő. A maradékkal bármilyen idióta a team elbánik. Valójában nem idióták, hanem nincs koordináció és mindenki megy a feje után.
  • Coral Springs
    Az csak legenda hogy HB -ra az értelmesebbek járnak. Jó, nem mondom azt hogy nincs köztük, de ilyen sűrűséggel előfordulnak AB -n is.
  • Susarc
    haverom szerint a hangárokban lévő pilótáid skillje + saját szintedből számol valami átlagot...lehet benne valami
  • Droughert
    Persze, de attól még hogy te össze állsz haverokkal, attól még nem változik a HB összetétele. Sajnos én nem látom azt, hogy HB-re csak az értelmesebb játékosok járnának, és nem én vagyok az első aki hasonló tapasztaltról írt..
  • sulouos
    Nekem pont ellenkezőleg van, a japán gépekkel (a Ki-61-eket kivéve) szinte semmit se tudok elérni, míg az amerikaiakkal egész jól sikerül általában repülni (és nem csak bombázókkal, vadászokkal is).
  • sulouos
    Pedig ha látnád, hogy én mit összeszerencsétlenkedek az AI-k ellen, elsírnád magad :D
  • Coral Springs
    HB -n aki nem akar vérnyomáscsökkentővel repülni, az vagy a németekkel, vagy a japánokkal megy.
  • Glo
    Eventen feljön az a maradék 40ezer béna is, akik amúgy egy percet nem játszanak.. Ehhez mérd a csapatot olyankor :))
  • bgabor
    Ne hallgass rá, három másik játékossal összeálltok egy szakaszba HB-n, és ha értitek a dolgotokat, kb 8 meccset lehoztok a 10-ből.

Plusz itt HB-n azért lényegesen értelmesebbek a random cspattársak is mint a World of Tanksban.
  • Coral Springs
    Valamit biztosan alapul vesz még, mert olyan nincs hogy 40 csatából 6 -ot nyert. Nekem amikor nem event van úgy néz ki a műsor hogy 2-3 defeat, majd 2-3 win, esetleg előfordul hogy megugrik a win -ek száma, de egyértelműen látszik hogy random. Ezért voltam kiakadva a múltkori event -en, letoltam 10+ csatát és mindegyik defeat volt. Korábban ilyet én még nem láttam.