War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudni valamit? zárt alpha? zárt béta? v nyílt?
örülnék már neki ha jönne, igaz nem akarom hogy az is akkora függõvé tegyen mint a wot.... szerencsére azt letudtam tenni
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A HB elején az a kb. 4 perc repülés a célig pont azt az idõt szolgálja, hogy a gépek ki tudják használni az emelkedési képességeket, vagy terepkövetésben a nagy sebességüket...
A kis térkép elvenné a rejtõzködés, kerülõúton berepülés lehetõségét. Én pl. a Bf-109 F-4-emmel ki szoktam repülni a csatatér egyik szélére, ha szerencsém van, arra próbál kerülni valamelyik bombázó, ha nincs, akkor irány középre, ott a harc szintje már jó 2km-t csökkent, mire odaérek. És kis térképen le kelljen szállni lõszerért? Hááát... Így is sokan arra mennek, hogy a lõszer nélkül, vagy súlyosan sérülten visszatérõket vadászgatják besiklás közben, kis térképen ez meghatványozódna.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
<#vigyor>#vigyor>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Type 59, anyone?
Szerintem RÖVID idõ kérdése, és WoT lesz ebbõl a játékból is, szomorú lettem.
Szerintem nem 2 ember van aki kedvrlne egy kicsit reálisabb módot de nem akar várni 3 percet egy csatába kerülésre de ami még fontosabb nem akar 5 percet repkedni még felér 5 k magasra meg mit tudom én.
Annó pl IL-2ben én szrettem a fél realisztikus beállítást de az ellenségig repülés ideje alatt ment az auto pilóta meg a 32szeres gyorsítás mert az kurva unlamas volt. 😊
Nulla közelharc...
Akkor a futómûvemre ezután jobban odafigyelek...
Van olyan hogy zuhanórepülésnél az ember egy bizonyos sebességnél felhúzza a botkormányt és a szárnyak nem bírják a terhelést és tõbõl leszakad a két szárny HB-n? Velem valami ilyesmi történt... Most nemtom hogy találatot kaptam e de nem rémlik...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy a cobra egy nagyon jó kis gép én nagyon szerettem annó .
Érdekes adalék, hogy az oroszok is szívesebben repültek vele mint a saját gyártmányaikkal.
Orosz Rolcsik visszaemlékezéseibõl kiderül pl, hogy valami rettenetes minõségét produkáltak a gyáraikban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez inkább a játékos hibája, mint sem a gépé. <#alien>#alien>
Felvettem egy átlagos körömet az Airacobra -val, sûrûn megkapom érte hogy gyáva vagyok, ám ezt a gépet így kell használni, pont.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
És iszonyat sok lõszer van benne ami miatt nagyon biztonságban tudom érezni magam... Szóval tök Fun egy gép! Teljesen megváltoztatta a látásmódomat.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A HB-ra van hogy 3-4-5 percet is kell várni, fel kell szállni, emelkedni, oszt lehet elsõnek agyonlõnek, aztán kilépsz és lehet várni megint. A HB-ra már repülési tudás és taktika is kell, a géped elõnyeinek és gyengéinek ismerete. Nincs célzás segítés, a gépek repmodellje valósághûbb, a sérülések jobban "fájnak".
Próbáld ki magad AB-n, aztán ha van kb 100-200 killed akkor kóstolj bele a HB-ba mondjuk a P40-essel, az egy halálosztó ott.
Ráadásul a szövik többszörös túlerõben. Nem egy magyar pilótát is a p38 asok lõttek le.
"ha okosan tudsz repülni, és tudod mikor kell hazahúzni, letenni a gépet és kilépni a vérbe 😊"
Egyébként a leghíresebb I vh.-s német ász pilótának is ez volt az stratégiája. Ha nem tetszett neki a helyzet nem ment bele, hanem elhúzott és késõbbre tartalékolta az adrenalin adagját, amit a szervezete kitermelt.
szembõl-fölülrõl (ideál?) rácsapok FW190 F8-cal egy B-17-re, és a kb. 0,3 tizedmásodpercnyi találka alatt rommás-fossá lõ a toronylövésszel?? Persze a kabinja felé lõtt 20mm esõ semmit se károsít.
Aztat!
Most mentem egy uccsó HB-t és a kezdetleges Thunderboltommal kilõttem két gépet, bár utána megint csak faszságot követtem el de mégis tanultam belõle, utána figyeltem más hogyan tolja ezzel a géppel és tényleg ha ésszel megy akkor ki lehet belõle préselni érdekes dolgokat is...
HB-n amúgy kötelezõ vissza menni a saját repterünkre vagy lehet leszállni bárhol és ott újra tölteni a gépet lõszerrel meg repairozni, csak mert én hülye túl hamar vittem le a motor fordulatot és a kifutó elõtt 50 méterrel landoltam a susnyákban vagy még messzebb és mégis újra születtem a reptér kifutóján...
Még mindig túl gyors a fejlõdés szerintem. Csak HB-n fullra húztam a GER-t. High-mid tierig a Jap-US-t. A RU-t csak be kellett fejezni. Angol van kicsit elmaradva t13, nagyon nem motivál mert túl sok a meteor.
Leginkább t5-t14 közt szeretek menni, ahol nincs jet.