War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

novemberben jön? 😊
tudni valamit? zárt alpha? zárt béta? v nyílt?
örülnék már neki ha jönne, igaz nem akarom hogy az is akkora függõvé tegyen mint a wot.... szerencsére azt letudtam tenni
Akkor egy hónapon belül "kihalnak", mint a type 59-ek anno. Azóta is alig látni belõle, pedig még mindig brutál jó tank.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nekem jó a HB úgy ahogy van, csak több kombinációban kéne összeereszteni a nemzeteket, akkor csökkenne a várakozási idõ is.

A HB elején az a kb. 4 perc repülés a célig pont azt az idõt szolgálja, hogy a gépek ki tudják használni az emelkedési képességeket, vagy terepkövetésben a nagy sebességüket...
A kis térkép elvenné a rejtõzködés, kerülõúton berepülés lehetõségét. Én pl. a Bf-109 F-4-emmel ki szoktam repülni a csatatér egyik szélére, ha szerencsém van, arra próbál kerülni valamelyik bombázó, ha nincs, akkor irány középre, ott a harc szintje már jó 2km-t csökkent, mire odaérek. És kis térképen le kelljen szállni lõszerért? Hááát... Így is sokan arra mennek, hogy a lõszer nélkül, vagy súlyosan sérülten visszatérõket vadászgatják besiklás közben, kis térképen ez meghatványozódna.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Torzonborz

<#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

f24sg
jah, és ugye bejelentették, hogy köv. patchtõl nem kapható, ami még jobban dob a végsõ vásárlókon.

Type 59, anyone?
f24sg
Jólvan, GER HB játszhatatlan a sok olcsón kiárusított prem spit mk IX miatt, amit ugye spammelnek.

Szerintem RÖVID idõ kérdése, és WoT lesz ebbõl a játékból is, szomorú lettem.
Ki mit gondol egy AB HB hibrid módról? HB fizika, le kell szállni ha tõteni akarsz de garázs battle lehetõsége és kisebb AB méetû pálya. Vagy csak simán az AB pályák.
Szerintem nem 2 ember van aki kedvrlne egy kicsit reálisabb módot de nem akar várni 3 percet egy csatába kerülésre de ami még fontosabb nem akar 5 percet repkedni még felér 5 k magasra meg mit tudom én.
Annó pl IL-2ben én szrettem a fél realisztikus beállítást de az ellenségig repülés ideje alatt ment az auto pilóta meg a 32szeres gyorsítás mert az kurva unlamas volt. 😊
Teszt repülésen szánj rá 20 percet hogy kipuhatold a dolgot, hátha az ellen nem meri utánad csinálni 😊

Animefox
Aztarohadék.... nem piskóta a dolog, meg se mertem ismételni a dolgot azóta, de már így aztán végképp.

Van bizony, nagy sebességnél éles forduló vagy hirtelen orsó nem játék 😄

Animefox
Én ezt szemezgetésnek hívom, amikor egy tálból csak csipegetsz és nem akarsz neki esni habzsolni, enni. Cobra hasát az elcsapná 😊 Nem szabad belemenni vele akciózni, a rajtaütés szerû támadást preferálja és a gyors távozást...
Nulla közelharc...
Akkor a futómûvemre ezután jobban odafigyelek...
Van olyan hogy zuhanórepülésnél az ember egy bizonyos sebességnél felhúzza a botkormányt és a szárnyak nem bírják a terhelést és tõbõl leszakad a két szárny HB-n? Velem valami ilyesmi történt... Most nemtom hogy találatot kaptam e de nem rémlik...

Her Laca
Orosz pilcsik akart lenni de a mobil mást akart😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ez teljesen korrekt harcmodor.
Amúgy a cobra egy nagyon jó kis gép én nagyon szerettem annó .
Érdekes adalék, hogy az oroszok is szívesebben repültek vele mint a saját gyártmányaikkal.
Orosz Rolcsik visszaemlékezéseibõl kiderül pl, hogy valami rettenetes minõségét produkáltak a gyáraikban.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V43 1105
Mi csak úgy hívjuk az orrában levõ cannont, hogy "dobgép" XXXD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Coral Springs
Az a helyzet a kobrákkal, hogy valójában zseniális gépek AB -n, de kevesen tudják hogyan is kell õket használni.
Ez inkább a játékos hibája, mint sem a gépé. <#alien>

Felvettem egy átlagos körömet az Airacobra -val, sûrûn megkapom érte hogy gyáva vagyok, ám ezt a gépet így kell használni, pont.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Nem kipukkannak a kerekeid, hanem tartórudastól leszakadnak. Továbbá leszakadhatnak a fékszárnyak is, ha túl nagy sebességnél engeded ki õket.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Õk jók csalinak, mögülük a Thunderboltokat kiszedni sétarepülés 😄

Igen és nem is. Mostanában elég sok amcsi/német HB-t tolok, és meglepõ, de folyamatosan zuhan a német csapatok hatékonysága míg az amerikai nõ, de legalább stagnál. Gondolom, most hirtelen nagyott nõhetett a játékosbázis, és azok mind tolják a német ágat. Egyre többször van, hogy egyedül találom magam magasan. A többi bf meg lennt pörög 500 méteren 2 b25 seggében, felettük meg 4 p47.
Coral Springs
<#smile>

f24sg
nem lesz több 0
Nem!
US-el egy baj van, oda team kell vagy RB mód. Egy nemzeten belül nagyon eltérõ karakterisztikájúak a gépeik vannak. Win amennyiben összehangolt a csapatmunka vagy ha mázlisan sok azonos gép kerül a rosterbe, amennyiben az elsõ kettõ valamelyike nem teljesül nagy esélyes a vesztés. A GER-t bele kényszerítik a gépek a hasonló harcmodorba, onnan a nagy taktikai egységesség.
Animefox
Ja tényleg van egy utolsó kérdésem és pedig az hogy ha vége lesz ennek az open betanak akkor mindenki le fog nullázódni?

Animefox
Ezaz, azt tapasztalom, de hülye aki nem veszi észre azt hogy a Thunderbolt nagyon odabaszós HB csatában... de AB-ben meg egy vicc kategória...
És iszonyat sok lõszer van benne ami miatt nagyon biztonságban tudom érezni magam... Szóval tök Fun egy gép! Teljesen megváltoztatta a látásmódomat.

FRB-n a B17 egy igazi troll.. Csak a 30mm tudja megállítani. Az se mindig.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Igen, ha úgy érezted nincs esély, bár én ezt azért elõtte megkérdem cseten. Kilépek.
Engem örömmel tölt el, hogy a repülõ erõd tényleg önmagává vált. Eddig a bomberek sírtak, hogy a tail gunnerek gyengék, most a fighterek sírnak, hogy erõs. Én is túl erõsnek tartom a bombereket. RB-n kiszúrom a sziluettjét hagyom hogy húzzon el melegebb égtájakra. Rajtam kill-t nem fog szerezni. Ha húzza az idõt kilépek. A fél-egy óra kergetés alatt több meccset lejátszok, feltéve ha nincs egy újabb kretén 😊
Vegyes a dolog. Az AB pörgõsebb, olcsóbb a gépeket javítani, de kisebb a nyeremény, nincs olyan bonyolult repmodell, van elétartás jelzõ stb stb..

A HB-ra van hogy 3-4-5 percet is kell várni, fel kell szállni, emelkedni, oszt lehet elsõnek agyonlõnek, aztán kilépsz és lehet várni megint. A HB-ra már repülési tudás és taktika is kell, a géped elõnyeinek és gyengéinek ismerete. Nincs célzás segítés, a gépek repmodellje valósághûbb, a sérülések jobban "fájnak".

Próbáld ki magad AB-n, aztán ha van kb 100-200 killed akkor kóstolj bele a HB-ba mondjuk a P40-essel, az egy halálosztó ott.

Her Laca
Mint már mondtam nem a gép a lényeg . A luftvaffe állománya 44 re nagyon felhigult tele tapasztalatlan srácokkal pár repült órával a hátuk mögött.
Ráadásul a szövik többszörös túlerõben. Nem egy magyar pilótát is a p38 asok lõttek le.

Animefox
Letenni a gépet? Magyarul az imént kilõttem 2 gépet és már esélytelen volt hogy nyerjünk, akkor jobban jártam volna landolás után ha kilépek a csatából?

Animefox
Húúú már alig várom, most hogy ilyen szépet mondasz róla csak jobban felizgattál 😛

Pontosan úgy van ahogy glo mondja.

"ha okosan tudsz repülni, és tudod mikor kell hazahúzni, letenni a gépet és kilépni a vérbe 😊"

Egyébként a leghíresebb I vh.-s német ász pilótának is ez volt az stratégiája. Ha nem tetszett neki a helyzet nem ment bele, hanem elhúzott és késõbbre tartalékolta az adrenalin adagját, amit a szervezete kitermelt.
Animefox
Ebben reménykedtem. És mivel lehet gyorsabban fejlõdni, AB csatával vagy HB csatával?

Simán, ha a játékos lõtt vele nem az ai gunner. B17-el csodákat lehet mûvelni, az imént FRB-n 7 killt hoztam össze vele (jó, 4 ai volt). Nem jön össze mindig minden. A B17-t meg jobb elkerülni, nagyon messzire. Az egy sün, ami minden tüskéjébõl lõni tud.. és el is talál.

f24sg
Neharagudjatok, de kezd megint nevetséges lenni 1-2 dolog:

szembõl-fölülrõl (ideál?) rácsapok FW190 F8-cal egy B-17-re, és a kb. 0,3 tizedmásodpercnyi találka alatt rommás-fossá lõ a toronylövésszel?? Persze a kabinja felé lõtt 20mm esõ semmit se károsít.

Aztat!
Nem még soha az valami bug lehetett.
Nekem T18-ig sikerült elreptetnem a németeket prém nélkül 😊 Tovább nem viszem mert nincs értelmes gépük. Majd ha jön a 262 HG III akkor talán, de el tudnék még képzelni pár repcsit. Viszont sztem itt pont nem kell prémium számla még T20-hoz se, ha okosan tudsz repülni, és tudod mikor kell hazahúzni, letenni a gépet és kilépni a vérbe 😊

Animefox
ohhh.... magyarul mázlim volt... és olyat pipáltál már hogy leszállást akartál megkezdeni és futómû kiengedés után pár másodperccel kipukkannak a kerekeid?

Van egy kis plusz ráhagyás a reptereken, meg nem mondom pontosan mennyi mértékben.
Animefox
De van egy iszonyat jó varázsuk, annyira vissza tud repíteni abba a korba....
Most mentem egy uccsó HB-t és a kezdetleges Thunderboltommal kilõttem két gépet, bár utána megint csak faszságot követtem el de mégis tanultam belõle, utána figyeltem más hogyan tolja ezzel a géppel és tényleg ha ésszel megy akkor ki lehet belõle préselni érdekes dolgokat is...
HB-n amúgy kötelezõ vissza menni a saját repterünkre vagy lehet leszállni bárhol és ott újra tölteni a gépet lõszerrel meg repairozni, csak mert én hülye túl hamar vittem le a motor fordulatot és a kifutó elõtt 50 méterrel landoltam a susnyákban vagy még messzebb és mégis újra születtem a reptér kifutóján...

Perssszee a p-38-ak csak úgy szedik lefele a 109eket és a fókákat muhahaha.
Bár így a közepén tartva elég Hollywoodiasan megrendezett II. vh.-s, tipikus amcsi ferdítésekkel teli, propaganda filmnek tûnik. Attól még érdekes 😊
Úgy tier12 fölött itt is szükség lesz prémium számlára, de abszolút elérhetõ, fõleg ha egy nemzetre koncentrálsz.

Elképedek néha efféléket nézve, hogy milyen archívok maradtak fent.
Her Laca
Na akkor ez tetszeni fog

"Tier 20-ig amúgy hogy fejlõdik a játék?"

Még mindig túl gyors a fejlõdés szerintem. Csak HB-n fullra húztam a GER-t. High-mid tierig a Jap-US-t. A RU-t csak be kellett fejezni. Angol van kicsit elmaradva t13, nagyon nem motivál mert túl sok a meteor.

Leginkább t5-t14 közt szeretek menni, ahol nincs jet.
Már ha ilyen gyorsan akarsz haladni. Amúgy az USA-nak vannak a legjobb bomberei sztem. A20, B25.. aztán a B17-ekkel el lehet húzni T18-T19-ig, ott meg már lesznek Jetek.

Vagyél GE-t, akkor 2x annyi xp-t kapsz körönként, meg 1,5-ször annyi liont. Úgy pont fele annyi idõ alatt jön össze a T20 az USA ágon 😊

Animefox
Oksa értelek benneteket, akkor ha napi 2 órát játszok idén azért még összejön a Sabre ugye? Node utána már tényleg a játék szépségéért játszok... jó most is csak...csak... itt van cél, a wotnál meg a cél elveszett egy idõ után... nemtom értitek e hogy mire gondolok. Persze nem csak egy ágon toltam, összes nemzetben eljutottam tier 5-6ig legalább ott, csak egy idõ után az a játék egy keserves gyötrelem... Amíg itt egy millió kombináció van egy csatában és lehetõség, szituáció, ott színte csak a szopásban volt része az embernek...

Torzonborz
" Bomber dolga, hogy meghaljon"

Nem , senkinek sem az a dolga hogy meghaljon. Ez a lehetõ legrosszabb felfogás ami létezik.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/