38447
  • schossow
    Ugyan ezt éltem át PZ-38-al rendszeresen. Hagytam is a ....ba.
  • f24sg
    Az új WoT 7v7 csatákról:

Bementem Marder II-vel (tudod, új német TD ág miatt), és kiválasztottam az automata matchmakert eme új játékmódban.

...és akkor betett egy csapatba 2x Is-3mal, 2 Tiger II-vel, egy T29-cel, meg Jpz I-gyel, egy hasonló összeállítású csapat ellen, ahol szintén volt 2 db tier 2-3 cucc, a többi tier 8.

Erről talán ennyit, itt volt exit game.
  • Amaymon
    Gyönyörű minőségű tűéles video, mivel csináltad, hogy így megette a tyúb és nem maszatolta szét?
  • vajakos21
    Szerencsére sokan leállnak forgolodni a 112 ellen.Állt szépen átesnek,aztán végük...
  • twi452
    én a kisebbel mentem a tier 3assal
    azért annak vannak gondok a mozgásával is nem csak a tűzerejével :D

ha van sebesség akkor orsózni lehetetlen, egyszerűen azt mondja, hogy nem..:D
    rudder kb csak dísznek van mert az se nagyon működik..
    olyan mint egy csökönyös szamár csak akkor hajlandó engedelmeskedni amikor ő akarja :D
    Amiben nagyon állat az az emelkedés és hullámvasutazás fel-le :)
  • darki81
    hát igen vagy a mozgása jó a repülőknek vagy a tűzerő, ha mind2 jó lenne akkor spitfirének nevezték volna el :D
  • twi452
    tegnap este én is mentem vele frb-ben pár kört, nagyon durva gép :)

volt egy köröm amiben 33 hit-et sikerült bevinnem vele..de csak egy ai esett le xD balszerencse a köbön :)
    annyi ideig lövöldöztem a he 112est, hogy lejárt a csíkunk és kikaptunk pedig már csak ő volt egyedül ellenfél.. de esélye sem volt visszatámadni úgy emelkedik az a kis genyó mint a rakéta :D
  • darki81
    Jó reggelt kívánok Guten Morgen :)
    Feltöltöttem már youtubra azt a 16 killes P-36G Hawk videómat, ám elég hangulatosra relaxálósra sikerült szerintem, amit el lehet bambulni :)
    (nekem eddig ennyi volt a legtöbb killem, gondoltam feltöltöm mert így eseménydúsabb a sztori:))
    Tudom nem egy twi452 video :D, de ha lehet akkor a reggelit a monitor előtt tolni.. :D
    Mozi
  • Amaymon
    Monitoron sokkal jobb. Tökéletesen látszódnak a kis fekete pöttyök, de eléggé meg kell tuningolni és le kell butítani a hátteret. Pl ne rajzolja ki a fákat épületeket a távolban, akkor a messzi táj fölött is észrevenni a gépeket. A gond a közelítésnél van. Nagyon hirtelen vált a kis pontból át felismerhető alakzattá kb. 1-1,5 km-en. Abban a pillanatban hihetetlen könnyű elveszteni valakit, mert felismerhetetlenül bele tud olvadni a háttérbe. Kiküszöbölhető kis tanulással, meg lehet szokni hogyan játsszon valaki a zoommal, ne tréfálja meg a game renderelő mechanizmusa.
  • twi452
    ezt a havas izét én se szeretem :)
  • Susarc
    elfolyt a szemem:)

nemtudom ti hogyan vagytok képesek FRB ben nézelődni:)
  • Amaymon
    De akkor is csillog, de közel sem ennyire.
  • twi452
    Glo: a mocsok spitbe bele is tört a fogam/szárnyam..:D

de szokott.. szóval ha azt kikapcsolom akkor nem idegesít többé a légcsavar? jó tudni :)

"Internet HD 1080p" csak ezt állandó 20M bitrate-re raktam
  • Amaymon
    Melyik templatet használod a vegasban?

Nem idegesít a self reflections? Mindig akkor takarja el a célt a propeller tükröződés amikor céloznál :)
  • Glo
    Majdnem megetted őket :)
  • twi452
    Csak, hogy legyen ma is..xD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Pedig egész jól indult..:)
  • twi452
    Múltkor én is csináltam egy tesztet négyféle bitrate-tel
    a legalacsonyabbnál látszott egyedül, hogy az gyengébb míg a másik három ugyanaz volt látszólag :)
  • Coral Springs
    Ez nincs kizárva. Megnéztem ezeket a beállításokat és ennek megfelelően csináltam egy próbavideót, az se volt sokkal élesebb mint amit pár órája beszúrtam. De nem probléma, szerintem bőven élvezhető minőség ez is.
  • vajakos21
    Érteni értem...,csak a tapasztalat mást mutat.Ezen nem veszünk össze :-) .Kinek a papné
  • twi452
    igen a kereszt közepe és, hogy stabilan repül és ne mozogjon a célpont vagy ha mozog akkor imádkozni, hogy jól saccolj :)
  • Elar
    Hagy kérdezzem már meg, hogy a bombanézetben mi számít?
    A célkereszt közepe? :)
    Próbálgatom a 3000-es magasságból való bombázást és nem éreztem rá.
    A sima bombázás ok - pirosra vált a célkereszt ennyi :)
    De ez a bombanézet... :)
  • Amaymon
    "szerintem a kiemelt partnereknél nem "rontja" le feldolgozásnál annyira a bitrátát mint a mezei átlag felhasználóknál"

Sejtettem valami hasonlót, nagyon nem néztem utána, igazad lehet abban, ha valaki partner vagy aki fizet érte annak tűéles marad.
  • Torzonborz
    Nem a célzásról beszél , gunnernél is van hp abba is kell pontot pakolni hogy jobban bírja a gyűrődést + hiába célzol Te akkor is a gunner skilltől függ a szórás.
  • bgabor
    Látom nem érted miről beszélek. Nem arról hogy te kezeled e a lövészt vagy az AI.
  • vajakos21
    Van fullos lövészem 5 db a bomber garázson(elkövettem azt a hibàt kezdöként hogy raktam rájuk)De ma már csak én kezelem ha 0 gunner van fejlesztve az ágon ha öt.Tegnap g6n1 el katát szedtem le saját kézzel.Bomberrel vadásztam rá,mert tudtam hogy mikor kire fogok löni.A dodo killekröl nem is beszélve
  • bgabor
    Már a múltkor is mondtam, attól hogy te kezeled a lövészt, lehet hogy jobban lősz, de mondjuk a lövész életereje ettől nem lesz nagyobb, szóval a lövész vitalitybe kell bizony pontot tenni bőven, ha nem akarod hogy az első sorozat után halott legyen és ne tudjál lőni. (és ugye kemény büntetéseket kapsz a lövész vitalityre, ha nincs annyi pont a "number of experienced gunners"-en, ahány lövész van a gépeden. Sokra mész vele ha feltolod a vitalaityt 60ra, de ebből 50-et elvonnak büntetésképpen)

Van olyan lövész képesség is, ami a védőgéppuska szórásképét javítja, abba is érdemes pontot tenni.
  • schossow
    Azt hiszem ideje volna kipróbálnom a fiókban pihenő joystickot, hátha jobban menne az F4U-D. Mert mire egérrel megfordul lejár a nap. Egy ilyen Saitek St90 joyom van még régről. Jó ez még? Nem gáz, hogy nincs hozzá pedál?
  • twi452
    a yt aztán csinál belőle egy mp4-et amikor átdolgozza :)

szerintem a kiemelt partnereknél nem "rontja" le feldolgozásnál annyira a bitrátát mint a mezei átlag felhasználóknál
    jingles meg ign partnerként valószínűleg bele tartozik ebbe a körbe :)

valahol a yt ajánlásokban van egy táblázat, hogy x-y felbontású videónál mi az ajánlott bitrate és az 1080p-nél is ilyen tól-ig van megadva

a saját videódnál van olyan opció, hogy letöltheted a tube-ról a gépedre és huss harmad akkora a videó mint az eredeti amit felraktál, persze látványra is annyival rosszabb :)
  • Amaymon
    Mindenesetre durván üt RB-n is a C, annak ellenére, hogy irtózatosan lenerfelték a WEP-et. 4 gém 4 zero kill, 1 carri landolás, 1 beahlás.

Egyre több FuFu-t látok RB-n. Kezd elegük lenni a HB-ból?
  • Coral Springs
    Szerintem neki van egy jó AVI beállítása. Az AVI nem annyira veszteséges tömörítés, ám nem könnyű jól beállítani.
  • Elar
    Persze :)
    Ez a múlt hétvégén kapott 100GE volt :)
    Vásárolni lyen korán nem akarom amíg nem ismerem a játékot eléggé
  • vajakos21
    Ha pénzt tennél a jàtékba érdemes körbekérdezni a forumon.(félre értés ne essék, a Te pénzed de szivesen segitünk hogy hasznosan fektesd be)
  • twi452
  • Amaymon
    Ez a fazon hogy csinálja, vajon a tű éles videot?
  • Elar
    Hááát beáldoztam 100GE-t amit a lövészekre költöttem főleg :)
    1 hét után nekem kellemesnek tünik a hatékonyságuk egyelőre önnálóan is.
    Mondjuk kár h a hátsót hamar kilövik
  • vajakos21
    Ne fejlessz lövészt.Kár a skill pontokért.Inkább te kezeld a fegyvereket.pontosabb.Ráadásul a németeknél gyenge a védelmi fegyver.A do217 nél már használhatő.
  • sulouos
    Igen, de szerintem nem érdemes. Maguktól túl nagy kárt senkiben se tesznek (főleg a németek), ha igazán pontosan akarsz velük dolgozni, akkor te irányítod őket az F6-al.
  • Elar
    De várjunk csak
    A Bf110 C4 nél elvileg egy turret van vagyis egy lövész kell. A 2. pontnál mégis ad büntetőpontot
  • Elar
    ja azt hiszem értem
    A H111 H3 nál nem értettem a dolgot
    Most 4 lövész van és Fire acc 7 pontnál áll. erre dob ki -1 értéket
    Most nézem h 5 turret van.
    tehát akkor ezért.
    Mi történik ha beinvesztálnék egy 5. lövészbe? Akkor már bünti nélkül tudnám fejleszteni ezt az értéket?
  • Susarc
    már elöntötte a vér az agyam:) mondjuk látható is....minden jóérzésű embert felqrt volna:)