War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen.Szerintem is nerfet.Plusz a prém spit tier 13-ra került.

Sanszos mivel ilyen gép nem létezett😄
Érdekes, nekem is egybõl meglett a Typhoon, ahogy meglett a kill mennyiség.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nekem tegnap este 8-kor lett meg a japó zeróhoz a kill.Egybõl megkaptam.Semmit nem kellett várnom.Már ott pihent a megvett gépek között.

Sulouos:

Igen.Tier 10-es lesz a 4db 20-al elátott sima a5.

Akkor várj délután 4-ig, aztán lehet örülni 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Másfél órája lett meg az 1100 kill. Az elsõ héten letoltam ~600 kill -t az oroszokkal és az amerikaiakkal is kényelmesen, csak aztán a múlt héten elvertem az idõmet mással. Lényegében a hétvégén toltam egy erõltetett menetet hogy legalább az Airacobra meglegyen.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Amikor megvan a követelmény akkor a következõ 14:00 GMT-kor kapod meg. Ha délelõtt szedted össze akkor aznap, ha este akkor másnap 14:00-kor (hazai szerint 16:00).

Jó az a D5, csak okosan kell menni. Mindjárt az elején Ultimate, ahogy leszivatja a Beaufightert aki azt hiszi hogy Headon lesz <#nyes>

Amúgy csak BnZ-zik vele 😊

Coral Springs
Aki megkapta a prémium gépét az milyen formában kapta meg ? Én az oroszokat toltam de semmit nem kaptam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Tehát az 1.35-ben bejövõ új Fw 190 A-5 tier 10-es lesz? (az én suta angolomnak kicsit zavaros volt a patch note)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én a D-5-el csak arcade-ban próbálkoztam eddig, azt hittem csak ott ilyen gyilkológép 😄
Fõleg, hogy a hátsó lövész géppuskájának a tûzgyorsasága felér egy Csajkáéval.

Fulcrum: szerintem csak átteszik a kezüket az egérre, ha már ott van 😄

Azt nem tudja valaki, hogy melyik grafikai beállítást kell bekapcsolni, hogy a nyomjelzõk ilyen szépen világítsanak, mint a videón?

Fulcrum11
Nagy kedvet kaptam a videó után a Stukához 😊 nagyon szépen repül, néha csak csodálkoztam, honnan van még energia?? 😄
a tailgunnert a joystick egerével kezelik? vagy hogyan?

Láttátok GrmlZ új stuka videóját? Mindenesetre, aki csak HB-s annak megéri megnézni miért nem szeretem RB-n õket 😊) Joy-al elég kezesbárány roppant erõs tûzerõvel és GrmlZ a tailgunnert még csak nem is használja.

Pro RB-s stukások simán csinálnak egy adag lövést cannon-al, mikor mögé kerülsz hirtelen a taillal rádver párat.
Torzonborz
Jó gépek egyébként , szeretem õket. Nagyon jól emelkednek és fordulnak csak a lõszer javadalmazás karcsú de nagyon. A 37 mm-hez 15 db lõszer jár szóval eléggé meg kell gondolni mikor lövök vele.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Van jobb, a jelenlegi HB ikon nélkül, na az balanszos lenne. Nem lenne akkora ûrverseny 😊

RB-n valami olyan kellene, mint a csillogás CloD-ban vagy halvány karika a gép körül ~1km-nél, ha a közeledben van. Vagy erõsebb kontraszt az ellenfél gépén.

Az igaz, hogy totál low-ra butítva, spéci postfx beállítással viszonylag jól látszik minden. De ez lássuk be elég barkács megoldás, nem lehet élvezni a játék pompáját.
Japókkal csak a zerokkal van tapasztalatom, mert azt lehet trimelni. A heavy ágat nem fejlesztettem. Ha bedobják õket RB-n az új peccsben lehet letesztelem. Rudder pedállal extrém precízen lehet célozni, manõverezni.
Istenem, de bírnám, ha a HB lenne ilyen 😊 RB ikonokkal. Szép álom 😊
Fenrir
Ez mondjuk megoldható lenne a játékban hogyha gunner nézetben vagy akkor a gép törzse áttetszõvé válik amikor át akarsz "nézni" rajta, pl hogy az alsó ágyúval lõjj. Vagy a másik megoldás, hogy egyszerre csak 1 ágyút tudsz kezelni és ugrálnod kell a lõállások között.

A halál csupán a kezdet...

Torzonborz
Ez a 37 milis japó löveg is egy kicsit furcsa elég hektikus mikor mit csinál. Most éppen leszedtem 2 25öst pedig különösebben még nem is céloztam csak alulról felkaptam , eresztettem rájuk egy sorozatot aztán tipliztem is el a közelükbõl. Persze azért az egyik motorom bekrepált mert hát miért ne. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Extrém módon érzékenyek a bomberre. Túl realisztikus. RB-n 80-90%, hogy kinyírják a szimpla japó fightert, n1k-t is.

Bár 30 mm alatt abban a módban szinte öngyilkosság nekimenni bármelyik nemzettel a bombernek, talán a 109-el nem. LA5-öt is rommá lövik, mert viszonylag lassú gép, nem megy zuhanásban 700 felett, pedig annál ott a shvak. 109 azért sikeresebb szvsz, mert igaz csak 20 mm a mid tier, de nagy a burst és többször nagy sebességen vissza tud ütni yoyo-val.
Sajnos amig nem kezelhetõ külôn a két ágyu elég szar.B25 alulril támadva szedhetõ( föleg ha ember kezeli a gumnert,mert nem lát tégrd a gép testétöl)Majd nézd meg a midway event összeállitást a bevethetö gèpekröl.Kibirod nevetès nélkül...gyanitom nem japòk nyernek...talán majd az 57 mm es nehézvadász
Torzonborz
talán azért mert a jelenlegi gépeik többsége lószart nem ér a drágalátos amcsi bomberek ellen ? a kibaszott gunnerek lemészárolnak bárkit. most mentem egy meccset , Ki-45 20+37 mm találataitól vígan ment tovább de egy rövid sorozattal kiszedte a pilótám aztán meg egy szerencsétlen zsákmányolt Corsait gyújtott ki , tépte le a szárnyait és lõtte ki a pilótáját...mindezt így egyszerre.

Ez az egy dolog, ami még megy a Wargamingnek. 😄

Nekem is mindenhova beteszi, kampányolnak a nextgen megjelenés közeledtével ezerrel. Reméljük a konzolosok arra harapnak rá 😊
lol a wargaming beindult nagyon 😊
elindítottam a legújabb PhlyDaily videót erre reklámnak betolta a wowp-s trailer reklámot...xD
Szárnyat ritkán török. Erõs hangjelzés van RB-n a kritikus sebességnél és a kipörgés vagy átesés miatt azt ritkán akarom átlépni.

HB-n sokkal nagyobb az esély a szárnytörésre egy erõsebb egér mozdulatra vagy egy az "S" betûvel tövig húzott vízszintes vezérsík miatt.
nem lehet mindenben jó 😊
Spit IX viszonylag medium fordulónál 500kmh val törik a szárny!! WTF?

"Amúgy tier 11-12ckörnyéké na HB "Hardest Day" map spam tetszik nektek is?"

Passzolom majdnem 1.5 hónapja csak RB-n megyek.
f24sg
én már nem tudom...
Amúgy tier 11-12ckörnyéké na HB "Hardest Day" map spam tetszik nektek is?

Miért ülök még itt?! - asszem szünetelek a patchig.
A Spit IX FM korrekció nerfet jelent? :😊
f24sg
Nézem a frissített preliminary pecs nótszt:

japánnak miért is éppen még +2db kétmotoros heavy fighterre van szüksége? Mikor ezeket bõvítették utóbb is.

Az egyetlen öröm benne a 4 cannon-os Fw

WHINE!!!
Annyira nem kirívóan erõs mint tavasszal, de õk az elsõ számú közellenség, amennyiben hiteles marad a game mindig is jó lesz a GER-el menni. Egyébként nem menne senki velük, értelmetlenné válna az ally vs axis ellenpár. Ha nem nézem a jet-eket, elég balanszos. Minden nemzetnek van elõnye-hátránya jó gépe.
Hát ez így elsõ átolvasásra elég komoly patchnek néz ki.
Srácok ha nekem paypal-emen van 50 euróm, akkor miért nem tudok GE-t venni? kiválasztom a paypalt és át tesz hogy adjak hozzá credit vagy debit kártyát a paypal-emhez. minek az neki? van 50 euróm paypal számlámon, miért nem tudok azzal fizetni? :S
plu604
wow, még mindig? Tavasszal is õk voltak 😊

Vidd a ki45 öt 37milissel és reméld hogy jókor menjen a nagy goló...mondjuk az a20 is sztáliniumbol készült,de b25 leesik.azon kivül se német se japó nemigen szei le az a20 at tier 4ig
Coral Springs
Én is így álltam régebben hozzá, csak aztán rájöttem hogy a HB elsõ fele nem amolyan unalmas repkedés mint ami számomra az FSX volt régen, hanem a másiknál jobb pozícióba való helyezkedésrõl szól. A helyezkedés nem más mint stratégiai játék.

Torzonborz
ez csak azt bizonyítja hogy az mm a tiert veszi csak figyelembe azt hogy milyen típusú gépeket pakol össze nem nagyon.

Köszönöm megértésed 😛 😄
Torzonborz
hmm nem is rossz ötlet , nekem is a szekrényben pihen a kormányom.

Szerintem a legtáposabb nemzet most a német (legalábbis én semmi mással nem vagyok jó), de nincsenek égbekiáltó igazságtalanságok. A Ground Forces még nem jött ki, alpha fázisban van, legkésõbb novemberben adják ki (azt mondták, hogy a PS4 indulására játszható lesz, az Európában november vége, Amerikában november közepe).

Her Laca
Az ,hogy te idegeskedsz e miatt😊 Az a nagy fun vagy mi😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

plu604
Hali, egy ideje felhagytam a játékkal (vizsgák, nyár), milyen most? Mire érdemes odafigyelni, melyik nemzet "tápos", ground forces milyen?

Éppen tegnap a tévében felcsendült a WT egyik garázs nótája, mégpedig egy új magyar film bemutatójában, A Nagy Füzet c. filmben. Jól esett hallani, és a film is jónak tûnik.

Na kérem mondja már el nekem vki hogy mi oylan kurva nagy fun abban, hogy ajpacsi amcsi HB. A buzi rednakc amcsik behoznak egy rakat b-25 meg A-20G-t ami legyorsul ha meg a közelébe is értsz 2 .50es golyó kigyújt meg széttép? He?
bedugod a kormányt is a pedállal és de igen be lehet arra is lõni nem fog összebalhézni 😊
f24sg
De várjá!
Nekem van pedálom gagyi Genius kormányhoz. Azt nem lehet valahogy házasítnai a joyyal?

Pl. a kormányszettbõl csak a pedált érzékelje, a joyt meg külön.
?!<#help>
Ha már kobra akkor, van egy kellemes kis killem, még régebrõl. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És elméletben 1assan nyílik a dev szerver.