38447
  • Amaymon
    Megvan képek a feelingje :)

Egyszer találjam ki hogy kell tyúbra konfigolni a video-t, jól felhúzom a grafikát és azzal csinálom meg.
  • vajakos21
    http://i.imgur.com/PeAsPUK.jpg
    http://i.imgur.com/ksI5snS.jpg
    Valamit tegyek mán' fel én is ...videóhoz lusta vagyok...meg inkább a hogyan NE repüljünk kategória sokszor
  • vajakos21
    Hunterrel mentem már két kört.Jól nyomja :)
  • Amaymon
    Őrültek háza van azért hagytam abba. Valaki pl. bekattant a német oldalon kilőtte NM_Hunter75-t és kitört a lázadás. Fel se kellett szállni, maradt két ellenséges német gép arra meg nem pazarlok időt :)
  • vajakos21
    Én is szeretem.Bár már rb-n is lopják a killt? Lekritteltem a baut 2*,kigyuladt (szórta a creditet égéskor :) ) ment a vízfele irányítás nélkül .Otthagytam mondom ennek annyi. Erre csak utána megy a p.r.szt és belelő.Assist.Előtte meccsen pörgött egy gép lefelé.Kolléga krittelte,de nem löttem bele mert annak már annyi volt....Előtte meg 2 krit 20 hit a baun...aztán simán leteszi a gépet.Ezek is staliniumból vannak.
  • Amaymon
    Ez a Málta asszem a kedvenc mapok közé fog kerülni. Legjobb fightokat itt lehet menni RB-n. Német és angol oldalon is.
  • Rathrol
    Mi is ez a gold november? Arcade csatába ha nyersz 1-2 kört akkor kapsz 100 arany sast?
  • bgabor
    Pedig így kell. Bevágod a jelenlegi War Thunder mappádat a steampps/commonba, majd pedig a steamben kiválasztod telepítésre a War Thundert. Rárak egy 900 megát aztán máris indíthatod. Ha kész, elindítod, bejelentkezel a játékba a szokott módon és már hozzá is van rendelve a WT accountod a steam accountodhoz, lehet venni hozzá steamcuccokat.
  • Elar
    Jaja ide tettem be.
    A steamet is újraindítottam
    Egyfelől nem steames játékként akarom betenni. Beteszi és ennyi
    Ha az áruházból akarom letölteni akkor meg 6 gigát akar letölteni
  • twi452
    steamapps/common

ide kéne bemásolnod az egész wt mappát és úgy mennie kéne
    vagyis 6 giga helyett 800 megát tölt le
    ha nagyon be akarod tenni steam alá, sokat nem nyersz vele amúgy :D
  • Elar
    Ez sajnos nem vált be :(
  • Elar
    Ez így van, de azt hittem ha felveszem a listára akkor "felismeri"
  • vajakos21
    Jó ez a WOT reklám a bal oldalon :)(nálam legalábbis)
  • twi452
    Másold be a steam mappába ahol a többi játékod is fel van telepítve
    utána letölt egy párszáz megás cuccot és már ott is lesz a steam-edben nem kell újra letölteni 4-5 gigát
  • vajakos21
    Ráadásul a tankokhoz is várható event( szeeintem)Ha nincs sürgōs befektetni valód inkàbb várj.
  • Nortai
    Ööö mert talán nem Steam-en keresztül telepítetted?
  • Elar
    Értem.
    Akkor még várok :)
    Egyébként a Steam miért nem ismeri fel a játékot, ha hozzáadom a játéklistámhoz?
  • Amaymon
    Nekem is megadta korábban.
  • Susarc
    szabadnapon vegyél 1 nap prémiumot vagy Pilóta képzésre...én mindig pilótákra költöm
  • sulouos
    Plusz miután ezek megvannak, házha lesz valami prémium repülő (tank?) leárazva, amit megvehetsz, én most így szereztem a hétvégi event 400 sasocskájából a magyar festésű He-112 B-1-et féláron.
  • twi452
    de bővebben is kifejtem :)
    1 hét múlva még össze tudsz farmolni hozzá 400at
    2 hét múlva meg valami meglepetés lesz amivel lehet még hozzá aranyat gyűjteni

úgyhogy ha meglesz az az 500+ akkor érdemes elgondolkodni rajta :)
  • twi452
    semmire :)
  • Elar
    A mai kérdésem az lenne, hoyg szerintetek mire költsem el a 130 GE-met? :)
    7-es szintű vagyok a gépeknél orosz és német 4, a többinél 2. :)
  • bgabor
    Ezen a hétvégén csak egyszer kapsz 100 aranyat, a győzelem után. Én és egy barátom már tegnap este megkaptuk valamiért.
  • ladanyi78
    És mikor kapsz további aranyat??
  • ladanyi78
    Sajnos folyamatosan idióta béna nyomorékok közzé sorsolnak, szóval egy nyertes csata is kihívás lesz.
  • robi3
    az első győztes csatával megkaptad a 100 aranyadat.
  • ladanyi78
    VALAKI TUDJA, LESZ MA ARANY EVENT ÉS HA IGEN MIKOR?
  • Ulvar
    Köszönöm.
  • darki81
    reggeltől késő estig csak felcsúszott :D
  • twi452
    Nekem is ez lett volna a kérdésem mert sejtettem, hogy valami brutál szám lesz :D
    fraps nem tömörít csak egy nyers avit csinál 1:1-ben :)
    ezt feltölteni az izmos :)
  • bgabor
    Ennyit töltöttél fel a youtubra?
  • darki81
    24,8GB
  • twi452
    és mekkora fájlt csinált ebből a 16 percből a fraps?
  • Susarc
    Hey!!! hova tűnt a vertical targeting kapcsoló gomb? O_O
  • sulouos
    Bombázók ellen az A és B (tier 8 és 9) változatokból is az /U2 variáns a legjobb, mert azon 4 gépágyú van. Az 50mm-es ágyú jól hangzik, de elég nehéz vele betalálni, és nagyon kevés a lőszere.

A legjobb lenne, ha ráfeküdnél, és a 10-es szintű Me-410 B6/R3-at vennéd meg, az a 2x20mm és 2x30mm-es gépágyúkkal 1-2 rövidebb sorozattal is szecskára vágja a legtöbb bombázót.
  • Ulvar
    Sziasztok!

Melyik 8as szintű és 9es szintű ME 410 a legjobb? Megvettem az elsőt, de nem tudom mennyivel tudna többet a szint 2. illetve 3. típusa. Elsősorban bombázók ellen mennék ezen nehéz vadászokkal és nem földi célpontok ellen.
  • twi452
    Itt az én hullámvasút köröm tegnapról :)

előtte megkergettem ugyanígy 2 ai-t amiből persze csak egyet sikerült lelőni..
    hosszú kimerítő kör volt de élveztem meg bosszankodtam :)

Legalább a zenét élvezhető :)

• Droughert
    Premade csapatoknakvan kitalálva az a mód, alacsony tiert ált. scoutnak visznek, low lvl td-vel hülyeség random jelentkezni.
  • darki81
    köszi!
    Fraps-al felvettem a raplayt, és feltöltöttem.
    youtubon nem állítottam semmit és így sikerült )