38447
-
Amaymon #25085 Megvan képek a feelingje :)
Egyszer találjam ki hogy kell tyúbra konfigolni a video-t, jól felhúzom a grafikát és azzal csinálom meg. -
vajakos21 #25084 http://i.imgur.com/PeAsPUK.jpg
http://i.imgur.com/ksI5snS.jpg
Valamit tegyek mán' fel én is ...videóhoz lusta vagyok...meg inkább a hogyan NE repüljünk kategória sokszor -
vajakos21 #25083 Hunterrel mentem már két kört.Jól nyomja :) -
Amaymon #25082 Őrültek háza van azért hagytam abba. Valaki pl. bekattant a német oldalon kilőtte NM_Hunter75-t és kitört a lázadás. Fel se kellett szállni, maradt két ellenséges német gép arra meg nem pazarlok időt :) -
vajakos21 #25081 Én is szeretem.Bár már rb-n is lopják a killt? Lekritteltem a baut 2*,kigyuladt (szórta a creditet égéskor :) ) ment a vízfele irányítás nélkül .Otthagytam mondom ennek annyi. Erre csak utána megy a p.r.szt és belelő.Assist.Előtte meccsen pörgött egy gép lefelé.Kolléga krittelte,de nem löttem bele mert annak már annyi volt....Előtte meg 2 krit 20 hit a baun...aztán simán leteszi a gépet.Ezek is staliniumból vannak. -
Amaymon #25080 Ez a Málta asszem a kedvenc mapok közé fog kerülni. Legjobb fightokat itt lehet menni RB-n. Német és angol oldalon is. -
Rathrol #25079 Mi is ez a gold november? Arcade csatába ha nyersz 1-2 kört akkor kapsz 100 arany sast? -
bgabor #25078 Pedig így kell. Bevágod a jelenlegi War Thunder mappádat a steampps/commonba, majd pedig a steamben kiválasztod telepítésre a War Thundert. Rárak egy 900 megát aztán máris indíthatod. Ha kész, elindítod, bejelentkezel a játékba a szokott módon és már hozzá is van rendelve a WT accountod a steam accountodhoz, lehet venni hozzá steamcuccokat. -
Elar #25077 Jaja ide tettem be.
A steamet is újraindítottam
Egyfelől nem steames játékként akarom betenni. Beteszi és ennyi
Ha az áruházból akarom letölteni akkor meg 6 gigát akar letölteni -
twi452 #25076 steamapps/common
ide kéne bemásolnod az egész wt mappát és úgy mennie kéne
vagyis 6 giga helyett 800 megát tölt le
ha nagyon be akarod tenni steam alá, sokat nem nyersz vele amúgy :D -
Elar #25075 Ez sajnos nem vált be :( -
Elar #25074 Ez így van, de azt hittem ha felveszem a listára akkor "felismeri" -
vajakos21 #25073 Jó ez a WOT reklám a bal oldalon :)(nálam legalábbis) -
twi452 #25072 Másold be a steam mappába ahol a többi játékod is fel van telepítve
utána letölt egy párszáz megás cuccot és már ott is lesz a steam-edben nem kell újra letölteni 4-5 gigát -
vajakos21 #25071 Ráadásul a tankokhoz is várható event( szeeintem)Ha nincs sürgōs befektetni valód inkàbb várj. -
#25070 Ööö mert talán nem Steam-en keresztül telepítetted? -
Elar #25069 Értem.
Akkor még várok :)
Egyébként a Steam miért nem ismeri fel a játékot, ha hozzáadom a játéklistámhoz? -
Amaymon #25068 Nekem is megadta korábban. -
Susarc #25067 szabadnapon vegyél 1 nap prémiumot vagy Pilóta képzésre...én mindig pilótákra költöm -
sulouos #25066 Plusz miután ezek megvannak, házha lesz valami prémium repülő (tank?) leárazva, amit megvehetsz, én most így szereztem a hétvégi event 400 sasocskájából a magyar festésű He-112 B-1-et féláron. -
twi452 #25065 de bővebben is kifejtem :)
1 hét múlva még össze tudsz farmolni hozzá 400at
2 hét múlva meg valami meglepetés lesz amivel lehet még hozzá aranyat gyűjteni
úgyhogy ha meglesz az az 500+ akkor érdemes elgondolkodni rajta :) -
twi452 #25064 semmire :) -
Elar #25063 A mai kérdésem az lenne, hoyg szerintetek mire költsem el a 130 GE-met? :)
7-es szintű vagyok a gépeknél orosz és német 4, a többinél 2. :)
-
bgabor #25062 Ezen a hétvégén csak egyszer kapsz 100 aranyat, a győzelem után. Én és egy barátom már tegnap este megkaptuk valamiért. -
ladanyi78 #25061 És mikor kapsz további aranyat?? -
ladanyi78 #25060 Sajnos folyamatosan idióta béna nyomorékok közzé sorsolnak, szóval egy nyertes csata is kihívás lesz. -
robi3 #25059 az első győztes csatával megkaptad a 100 aranyadat. -
ladanyi78 #25058 VALAKI TUDJA, LESZ MA ARANY EVENT ÉS HA IGEN MIKOR? -
#25057 Köszönöm. -
#25056 reggeltől késő estig csak felcsúszott :D -
twi452 #25055 Nekem is ez lett volna a kérdésem mert sejtettem, hogy valami brutál szám lesz :D
fraps nem tömörít csak egy nyers avit csinál 1:1-ben :)
ezt feltölteni az izmos :) -
bgabor #25054 Ennyit töltöttél fel a youtubra? -
#25053 24,8GB -
twi452 #25052 és mekkora fájlt csinált ebből a 16 percből a fraps? -
Susarc #25051 Hey!!! hova tűnt a vertical targeting kapcsoló gomb? O_O -
sulouos #25050 Bombázók ellen az A és B (tier 8 és 9) változatokból is az /U2 variáns a legjobb, mert azon 4 gépágyú van. Az 50mm-es ágyú jól hangzik, de elég nehéz vele betalálni, és nagyon kevés a lőszere.
A legjobb lenne, ha ráfeküdnél, és a 10-es szintű Me-410 B6/R3-at vennéd meg, az a 2x20mm és 2x30mm-es gépágyúkkal 1-2 rövidebb sorozattal is szecskára vágja a legtöbb bombázót. -
#25049 Sziasztok!
Melyik 8as szintű és 9es szintű ME 410 a legjobb? Megvettem az elsőt, de nem tudom mennyivel tudna többet a szint 2. illetve 3. típusa. Elsősorban bombázók ellen mennék ezen nehéz vadászokkal és nem földi célpontok ellen. -
twi452 #25048 Itt az én hullámvasút köröm tegnapról :)
előtte megkergettem ugyanígy 2 ai-t amiből persze csak egyet sikerült lelőni..
hosszú kimerítő kör volt de élveztem meg bosszankodtam :)
Legalább a zenét élvezhető :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Droughert #25047 Premade csapatoknakvan kitalálva az a mód, alacsony tiert ált. scoutnak visznek, low lvl td-vel hülyeség random jelentkezni. -
#25046 köszi!
Fraps-al felvettem a raplayt, és feltöltöttem.
youtubon nem állítottam semmit és így sikerült )