War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam adok neki egy esélyt én is.
ahogy õ csinálja, hogy controls nem full-on hanem realistic-en (sokkal kényelmesebb, hb-re teljesen jó 😊 ), és próbálgatom én is ezt a külsõ kamera + követés dogfight-ra minden másra virtual cockpit nézet..
háát.. nem lehetetlen azt kell mondjam 😊
persze kell gyakorolni de meg lehet szokni
elvittem én is a D-5-öt pár körre.. elsõ 2-3 kör teljes kudarc akkor csak belsõbõl nyomtam freetrack-el
utána beállítottam gombokra a külsõ+követést és másikra a belsõt..ég és föld 😊
így is béna vagyok szó se róla de azért bekopogtattam 4 gépnél vele 😊
12 hits
3 critical
2 assist
aztán az angolok lelõtték az utolsó bombázót is és vége lett a körnek sajnos :S
vagy bármilyen külön játékmód klánoknak?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ugye a spanyoloknál a Dóra volt még ,na meg a Lengyelországi hadjáratban talán ,de ott inkább a 110 esek intézkedtek többnyire ,ha jól tudom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
PUMA_Macigabi
AI ra nem lövök. Kár beléjük a jó kis birodalmi lõszer.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
amcsi géppel továbbra is osztom a véleményt hogy szart nem ér
de most mentem BF 109 F-4/trop-al egy 40 perceset 😄
pár földi kill és kiszedtem egy B-17-es NPC-it is meg 4 játékost...
utolsót mit össze kergettük mire a bázisukon kaptam el nagy nehezen 😊
hehe na ez fasza volt 😄
az E1-en meg ilyen fegyverzet volt. Most akkor mivan? NEm lehet lejjebb tenni mert ott leemelkedik mindenkit. Majd lesz rá valami korai event, ahol i-16osok ellen lehet vele repkedni.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Az ikonmentes csatakezdetröl hogy nem tudod mi ellen mész:Valahol olvastam hogy dejó a K4 esek nem lépkednek ki.Az ilyenek godolom nem mennek majd korea eventre mert ott jet ellen menne ö is.De azt élvezi hogy lenyom egy propos gépet.Remélem senki nem megy majd be (harcoljanak ök a realitások ellen)és talán gazsiék is rájönnek hogy külön kéne rakni a post war gépeket.Továbbra is a historical tierbesorolást támogatnám.Minden nemzetnek voltak jò-rossz gépeik de igy nem kerülne 42`es gép t4 be vagy 45`ös t10 be....
Egyébként ritka nagy mészárlás lesz HB-n, azzal hogy kiszedik a gép ikonokat és nem látja majd az egyszeri játékos, hogy pl. egy valag jet várja a t15-ös 109-ét vagy a TA-t 😊))
Összeségében örülök a patchnek, fõleg az uj orosz gépnek kellett már valami értelmes vas. De tény, ideje lennei a japoknak is pakolni pár (tucat) repcsit.
Az event mód érdekes és tetszetõs.
Az új t10-es FW NAGYON rendben van így elsõre. 2 mg orrba, 2 cannon szárnytövébe, és 2 cannon szárnyon.
Az új t5-ös bf 109E csak 7milis géppuskákkal rendelkezik, no comment...
Az orosz LA5-ök kellettek, mint egy falat kenyér, mert értelmes repcsiknek tûnnek, és okot adtak nekiállni az orosz ágnak.
Az új amcsi JET-ekhez nem tudok mint hozzáfûzni, még méssze vannak.
Ami a p40 t5-be tételét és az uj hawkot illetti, hát majd meglátjuk.
Angol ágan az mk2õt két felé (mkII.a/mkII.b) szedték, az egyiknek 7.7-es bõl van sok, a másikon az ismert 2x20mm. Az mk9-et is szétkapták. (t10 és t13), motorban külömböznek.
A japó heavy cuccon meg van valami hatalmas kaliberû cucc (talán 57mm, már nem emlékszem).
Amirõl még érdemes beszélni az az aircobra t6ba kerülése amit nem értek, mint ahogy a p47d t8-ba kerülését se.
Az elsõ igaz, pár 100 játékos nyomatja csúcsidõben.
A másodikban nem vagyok biztos. Valahogy sokkal kiegyensúlyozottabbak a meccsek, és inkább csinál 4v4-et, minstem szétcsessze a balanszot. Jóval ritkábban tágít sávot, mint HB-n.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
New aircraft
Germany:
Fw-190A-5 (4 cannons) - 10 Rank
Bf.109E-1 - 5 Rank
USSR:
La-5 37th production series - 7 Rank
La-5F 39th production series - 8 Rank
B-25J-30 - premiumnyh - 9 Rank
Yak-3P - 11 Rank
MiG-15 - 20 Rank
US:
North American F-86-F25 Sabre - 20 Rank
North American F-86-F2 Sabre - 20 Rank
Curtiss P-36G Hawk - rank 4
UK:
Spitfire MK. IIa - 5 Rank
Spitfire LF. MK. IX (Merlin Engine 66) - Rank 13
Spitfire F. MK. IX (Merlin Engine 61) - Rank 10
Japan:
Fw-190A-5/U3 replaced with 4 cannons Fw-190A-5
Ki-96 - 10 premiumnyh Rank
Ki-102 - 10 Rank
Interface
Fixed output text about blocking crews (when lock is enabled) after the fight
The speed of the connection to the chat.
Added the ability to preview the skin of aircraft to buy
Added the ability to move out of the window of modifications to other windows
The list of options for the bomb load on all aircraft are sorted from low to high load
Drawings and models
Reworked for aircraft cockpits: B5N2, Bf-109E-3, Boomerang Mk.I, Boomerang Bk.2, BTD-1, D3A1, F4F-3, F4F-4, F4U-1a, F4U-1c, F4U-1d, F6F-3, F8F-1, F8F-1B, F9F-5, Fw.190A-5, Gladiator Mk.II, I-16 Type 28, Ju-87R-2, Ju-87B-2, Ju-87D-3 , Ju-87D-5, Ju-87G-1, Ju-87G-2, La-5, La-7, La-7B, LaGG-3 (all), MC.200 serie 3, MC.200 serie 7
Reworked model airplanes: Blenheim Mk.IV, BTD-1, F4U-1a, F4U-1c, F4U-1d, Fw.190A-5, P-36G, P-39K-1, P-39N-0, P- 39N-0 (SU), P-39Q-15, P-39Q-5, P-51B, Phe-2110, Phe-2205, Phe-3 Early, A5M4, A6M2, A6M3, Ar 2, Ar- 234, B5N2, Beufighter Mk.VIc, Beaufort Mk.VIII, Blenheim Mk.IV, D3A1, Do.217m-1, Do.217n-1, Er-2, F8F-1, F9F-2, F80c, Fw.190A -5, Fw.190D-12, Fw.190D-13, G8N1, G8M2, Hs.129B-2, I-16 Type 18, I-16 Type 28, IL-4, Ju-87B-2
Improved texture and geometry of the Yak-3, Fw-190 versions A and F.
Fixed camouflage aircraft P-36A Rasmussen
Fixed rendering of arms on the Fw-190A5 and BTD
Gameplay
Start the engine and other Corsair aircraft, propeller feathering should no longer lead to bugs;
Fixed hook on all deck aircraft;
In RB, until the aircraft is moving, adds the ability to activate an external camera (you can look around and see the runway)
In the RB is now also displayed reminder "Press the button to reload" for reloading weapons on the runway
Control Mode "Aiming with the mouse" - with manual control authorities aircraft with the keys in the view of the camera is centered on the aircraft Player.
Hide the icons in the aircraft to the opponents in the modes of IB and RB (for experienced players to determine the plane was not difficult even for these icons, even before the start of the battle).
P-40E aircraft moved to the 5th rank
Aircraft P-39N and P-39Q-5 moved from 6th to 7th grade
Aircraft P-47D-25 and P-47D-28 moved from 9th to 8th grade
Fw.190A-5/U3 renamed Fw.190A-5/U2
Fw-190A-5/U3 moved to rank 11
A20G renamed A20G-30
Changes in FM
Updated LTH aircraft Spitfire F. MK. IX (fm tuned to model the engine Merlin 66)
Added and configured Spitfire LF. MK. IX (fm tuned according to passport data)
FM aircraft La-5 and La-5F close to the actual characteristics
Are given to historical LTH aircraft BF-109E-1, BF-109E-3. The errors in the damage model aircraft engines and liquid cooling. (Some liquid-cooled engines such as aircraft Bf-109 is almost never received injuries in frontal attacks, and the opposite part of the air-cooled engines broke down extremely fast)
Updated FM settings for "Airacobra" - P-39 K-1, P-39Q-5 and P-39N-0.
Weapons and modifications
Added torpedoes (torpedo AN-45-36) for the IL-4.
Fixed a variety of ribbons and bleeding for aircraft with a total number of tapes to be four (early version of the Pe-2, and Pe-3/Pe-3bis)
Fixed ammunition arrow on IL-2M 1000 to 450 rounds of ammunition.
Added Italian torpedo F200/450 (previously used model of the British torpedo armament in the SM-79 is replaced by an Italian)
Mission and maps
Added two new locations for AB:
Fixed all known bugs for the mission
Fixed all known bugs for the mission
Mission
Mission
Missions
Changed the
Miscellanea
Fixed a rare crash when run from the steam-client
Fixed a crash in the mission editor
Many improvements networking code, significantly more stable behavior of the aircraft during packet loss
Amcsik megkapják a szuper e-peen jeteket, gyanítom onnan dõl az aranysas a játékba. Ruszki tree-t pedig be kell mielõbb fejezniük, mert a német elég jól áll t15-ig. Amikor jön a Ground Forces ott a német és ruszki lesz amire elsõdlegesen koncentrálnak. Így a japó teljesen háttérbe szorul, csak tûzoltás jelleggel kap gépet idõhiányban.
A nerf része érdekesebb lesz. Két fajta Spit IX van merlin 61 és 66. Merlin 66-os a prém, az kerül fel tier 13-ba. Az célját nem értem, mert a 10-14-es sávban marad, ugyanazokkal a gépekkel fog harcolni, mint eddig hisz t11 volt. Az angol spit IX marad ahol van, ráadásul a határsávban (t10), ahol bedobhatja az MM a kisebbek és nagyobbak közé is.
"Spitfire mk.9 FM updated (tuned according to Spitfire mk.9 with Merlin 66)"
Ebbõl én azt veszem ki, hogy a t10-es megkapja a t13-as merlin 66-os FM-jét. Javítsátok ha tévedek.
egyébként fura hogy a Cobra és Yak9 37 milis lövege mennyivel jobbnak tûnik.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Majd a 4x20mm Fw A-5, az talán segít valamit.
Az meg hogy FRB-n jetek ellen mentél vele, csak azt mutatja hogy alig van aki FRB-t játszik és gyenge a matchmaker is. Az FRB népszerûtlensége addig fog megmaradni amíg nem lehet benne céltkijelölni/követni.
Szóval aki tankokra akar menni, az vegyen HS-129et vagy G2 Stukát, mert az F8 teljesen alkalmatlan a feladatra. Se nem vadászgép, se nem alacsonytámadó, hanem egy öszvér aminek egyik se megy túl jól.
Tényleg kéne a japán gépeket szaporítani, de attól még nem lesz szánalmas.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Lehet hogy komplett összetett modatokban kellene írni ahhoz hogy mások megértsék félmondatok és odahányt számadatok helyett. Persze nem az én dolgom, csak mondom.
109k4 1400m/perc (átlagos)
spit XIV 1400m/perc(átlagos)
szóval nem létezett+ spit V után a spitfire sem fordul olyan hû de jól😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
HB-n ha veszt az ember akkor bukik pénzt de ha nyer akkor nagyot nyer és az XP is annyi egy meccs után amennyi egy nyertes AB csata után elsõ napi szorzóval. Akkor HB-n idegeskedés sincs annyi. sokkal megfontoltabb és nyugisabb játékmód, egyetlen negatívum csak hogy az imént is 6 percet kellett várnom.
Már megijedtem hogy valami baj van velem, jobb ha nem játszok ezzel a játékkal de aztán rájöttem hogy az AB játékmóddal van a baj.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
A felelős én vagyok.
1800m/s!!!😄