38447
-
twi452 #25125 talán akkor eljön az az idő is amikor frb-ben 0% gázkarral koppig hátrahúzott karral a 109esek nem fognak tökéletesen előre szépen lassan vitorlázni maguktól hanem átesnek és leesnek mint egy darab kő..:D -
Ry0K3N #25124 Legközelebb RAW-ba linkeld ide a képeidet légyszives.
Más. FW190-es fly modellekről kicsit hogy hol tartanak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Markenzwieback, on 08 Nov 2013 - 3:03 PM, said:
"Can't wait for the D12 to be fixed and the D9 to be added so my beloved Anton gets some relieve!"
its on final, have to be coded for dev and tested completly first, i can't say when it will be released, but i can tell, its great fun to fly! You guys gonna hate or love it! There is nothing in between....
BoermtDieBuse, on 11 Nov 2013 - 03:19 AM, said:
I LOVE YOU DHYRAN. Are you also responsible for the Ta-152? Because then i can sit back and relax. :)
yes, i am! The D12 and D13 are ready and in test stage now, the D9 needs a bit compressor fine tuning so, currently i started the 190A8, afterwards i am going to rework the TA and then i am off for the complete rebuild of the 109 Series
Solty, on 11 Nov 2013 - 06:01 AM, said:
Fws were always very good, so I expect even more now :D I have one qustion... Who is making Bf109 models?
like i wrote above, i am! We have some new Dev Tools! Now we can modell the elevator compression into the FMs. Additional we have way more precise tools to calc the right balance of the FMs than we ever could before! So the 109 will have their limits in the dive, which will make the fights more intense!
-
#25123 Valaki nyomja még most reggel a Midway eventet? Tököm ki van basszus hogy akármit csinálok japán oldalon, senki nem csinálja a dolgát, vagy én csinálok valamit rosszul. A feladat nem az lenne hogy kísérjük a partraszálló egységeket vadászokkal, míg a bombázóink az ő földi esetleg vízi célpontjait szétbassza megkönnyítve a partra jutást? Mert ha ez a feladat, akkor mindenki baszik rá, csak én próbálom normálisan csinálni, és így kurva nehéz...vagy én vagyok a hülye hogy erre fókuszálok. -
Coral Springs #25122
-
vass17 #25121 Ez milyen már, a német csapatunk 16-os gépekkel, jet nélkül. Az ellenfél meg szinte kizárólag jet, F-80-ak többen, Mig-9, Yak-15...Ennyire nem lehet egyenlőtlen a két oldal, igazán kezdhetnének már ezzel valamit. -
Amaymon #25120 Annál magasabbra ritkán mennek, max ha az a stratégia, hogy egyátalán nem akar látni semmit odalent. -
Cimbi #25119 Ha bugos FM-t akarsz látni próbáld ki az XP-50-t a spit IX LF sehol sincs:DDD -
BaleniX #25118 Sajnos 2 hétig nem játszottam, de így visszatérve meglett a brit 7-es szint. A wellington lassú nagy dög de sok a bombája, majd az 500-as bombákkal tudok pusztítani. A két 7-es wellington között mi a különbség?
A typhoon fegyverzetileg meg nyerte el a tetszésem... -
#25117 *FRB, climb... -
#25116 Ma végig FGB-ztem eddig a napot (Korsun)
Fw A5, Bf G2.
Azt veszem észre, hogy megy ám a clim itt is már!
Legutóbb valahol 2500-3000m között találkoztam egy La-5-tel.
(tök jól indult, instakill, mert a holtterében voltam szemből-alulról. Aztán később egy másik lelőtt, de javul ez majd. Pl A5-ös fókával 2 farmoló Il-2, stb)
-
twi452 #25115 tetves ruszki 3 killemet lopta el előző körben..:D
a negyediket meg a gép nem adta meg csak "crashed"... nem anyáztam kicsit se :D
és a 4ből csak az egyik volt ai :) -
twi452 #25114 ez csak a profizmus..:D
áh dehogy is, nekem sokat segített, hogy kicsit átkalapáltam a joy-om :)
és szinte minden géptípusra lehet finomhangolni a beállítást úgyhogy bele kell ölni egy kis időt és akkor utána már jó lesz :) -
vass17 #25113 Van benne xp tartalék az biztos :)
Ha már bombázók, tegnap az egyik csapattársam egy B-24-el 4 légi killt csinált, úgy, hogy nem voltak AI-k. Nem tudom, hogy élt túl annyi támadást, de valahogy életben maradt a meccs végéig, elég durva. -
#25112 hát én még nem vagyok annyira tapasztalt, na meg van sok régebbi kocka benne amikor még 10-es voltam kb, ezt csak így összedobtam mert már egy ideje ott volt a vinyón :)
de aszért köszi a hsz.eket :)
majd ha jobban megy megyek hb-t is, egérrel is játsszák sokat úgy tudom :)
Jó hogy ott több a pont, viszont nem ennyire pörgős, de nem is kell mindég az a nagy őrület. hb-ben legalább jobban lehet taktikázni főleg ha szakaszban játszunk -
#25111 Ilyen szépen célon lehet tartani joySZtikkel?
Akkor megoldódott a whobble kérdés?
Mouse joyyal sem tudom így célon tartani, pedig az elég pontosan adagolható. -
Susarc #25110 nos valóban....a head on-t vagy kényszerből csinálják a tapasztaltabbak /de mi inkább kerüljük/ viszont a kezdők meg szinte csak azzal tudnak érvényesülni...hamar le is lehet vágni ki a tapsztalt és aki a kezdő..... -
Susarc #25109 kedves gyerekek NE rakétázzatok,mert így jártok: O_O
-
Amaymon #25108 Szuper minőségű techdemo. Egy kis kritika. AB-s videokkal csak akkor vesződj, ha olyan momentumot kapsz el, amit nem láttunk már vagy ezerszer. Pl. a stukázás nem rossz, van néhány kellemes hangulatelem is, de azt a rengeteg "head on"-t sokan nem favorizáljuk. Coralnak van egy eszement videoja amikor AB-n csomót köt a hegyre, az igen ráncosodik az ember homloka :) Kevés új ember van, akinek a kommersz harc érdekes lehet. A legtöbben itt a fórumon HB-t játszanak, páran FRB-t játszunk, mondhatom azt is hogy rendszeresen a hardcore WT-sek látogatnak vissza. Ennek fényében a szemtől szembeni harc nem erény, hanem extrém kényszerhelyzet szülte szituáció. Óriási a kockázat, hogy vége a meccsnek arra a körre. -
#25107 na fent az új videóm, amit úgy csináltam hogy felvettem az érdekes jeleneteket raplayokból és azt ragasztottam össze muvi mékörrel :)
Nem sokat szöszöltem vele, csak tettem alá egy kis muzsikát :)
VIDEO
(az első 1 perc nem mutat sokat, de utána kicsit kellemesebb lesz a cucc) :P
-
#25106 bomberrel való ághúzás szinte valamennyinél működik, kell hozzá 8x250kg és no problem :) -
bgabor #25105 Az egész USA ághúzás bomber farmal koncepció tőled származik, annó még le is mentettem az általad írt guideot az egyes pályákról, hogy hol merre érdemes indulni, mit érdemes dobni.
Lesznek ám itt Shooting Starok meg Sabrek szép számmal. -
twi452 #25104 is-is
open beta de nem lesz benne törlés csak folyamatosan fejlesztik és kerülnek bele az új kisebb és sokkal nagyobb fejlesztések ahogy haladnak -
schossow #25103 Ugyan ez pár centivel benézve :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hawkie22 #25102 Igaz az, hogy még mindig open béta fázisban van a játék? Vagy már hivatalosan is megjelent? Ha nem, akkor mikor fog? -
twi452 #25101 csináltam egy tesztet 1:1-ben felvétellel, hogy ne kelljen a bugos replay-t használni.. meglepően használható lett nem akad, játszható és ugye nem bugos :)
srác elaludt a volánnál biztos..:D
-
twi452 #25100 én is így mentem fel 19re usa ágon az invaderrel pár nap alatt :) -
vass17 #25099 Megérte az 1 napos prém, a duplázó kör jól sikerült és utána is egy szimpla 115e xp :D
Bgabor: igen, tényleg nagyon bugos az FM-je, pontosan, ahogy mondod, 290-300 alá tilos menni leszálláskor, különben lezuhan. Megállni még éppen meg lehet, azt már megtanultam jól, érdemes lőnni és kanyarogni mikor már lent van, azzal, hogy ide-oda kanyarogsz elég sok sebességet veszít.
Ami gyilkos viszont a felszállás, nekem csak Berlin-ben megy, ott is csak az egyik reptéren és az is úgy, hogy már van egy útvonalam két fa között :)) (de ez már kb 3 reptér hossza, szóval ha nincs annyi tiszta terület, akkor nem is érdemes próbálkozni).
Szánalmas amúgy, hogy ennyire bugos repmodellek maradnak hónapokig a játékban, mint ez vagy a d12...
A jó oldala viszont, hogy a bombáidat szinte biztosan el tudod juttatni a célokhoz, annyira gyors gép :) -
bgabor #25098 Egyedül téged oldalak, mert mindig azzal jössz hogy mennyire rossz meg gáz a játék, aztán a végén MINDIG kiderül hogy csak te nem értesz valamit.
Megint kevered a dolgokat. Vannak ugyan alternatív történelmi pályák(közel sem mind az, most talán kettő van a sok különböző HB mapból ami megy), ahol nem történelemhű módon játszanak együtt a nemzetek, de te ezeken a pályákon se fogsz tudni a barátoddal eltérő nemzetiségű gépekkel bemenni. (elvégre nem lehet tudni hogy most éppen milyen mapra rak majd be titeket a gép)
Rajban azonos nemzetiségű gépek repüéhetnek csak, és kész, ez a szabály. -
#25097 Te is használjad már az eszedet, de idióta szegfej. Egyetlenegy dolgot csinálsz ezen az istenbaszta fórumom, másokat oltasz. Az megy, gyökér. Az gondolom, nem zavar, hogy "ALTERNATÍV" történelmiek azok a meccsek a gyorsabb matchmake miatt. Ez már volt is említve kb egy hete, amikor kérdeztem valami hasonlót. Akkor a németek ÉS oroszokat MIÉRT is teszi egy teambe? A fentebbi kifejezés miatt.
Kibaszott nehéz lett volna azt a következős válaszolni: "A japán gépeket nem fogja egy csapatba rakni semelyik másik nemzettel sem" -
bgabor #25096 Remélem megint csak trollkodsz és nem vagy valóban ennyire ostoba.
HB-ban, azaz Historical Battleban, azaz Történelmi Csatában gondolod hogy bemehettek különböző nemzetek gépeivel? Pl: német-szovjet keleti frontos csatára bemész majd egy amerikai géppel? Használd már légyszi a fejedet.
Alap hogy ugyanolyan nemzet gépeivel kell bemenni HB-ra (sőt, érdemes közel ugyanazzal a tierrel is) Kábé ez történt: Szegény program csóválta a fejét, ez a két idióta elérő nemzetiségű géppel akar bemenni történelmi csatára, mi legyen? Megnézem milyen nemzettel repül a raj létrehozója, aztán adok egy ugyanolyan nemzetiségű nullás tierű gépet a zseni barátjának is. -
#25095 Japánokat kivel teszi be egy csapatba HB-n? Mert nekem úgy tűnik, hogy senkivel se. Próbáltunk haverommal squadba, de ha én némettel voltam akkor ő kapott t0 német gépet, és ugyan ez orosszal. -
bgabor #25094 Én is az Invaderrel megyek, csak ki lehet szedni vele négy pillboxot/destroyert egy meccs alatt. De hogy én hogy utálom ezt a gépet! Repmodeljje az a lerosszabb az egész játékban, leszállni egyszerűen lehetetlen vele. 300 km/h sebesség alatt már irányíthatatlanul esik le, azán ha 300-al mégis földet érsz, álljál már meg a játékban lévő 150 méter hosszú "kifutópályákon". Rühellem a gépet, tényleg csak ara jó hogy bombázz majd lezuhanj vele. -
#25093 "Baj van a részeg tengerésszel..." -
twi452 #25092 Ezek a tengerészek sem olvasták el a hova álljunk egy anyahajón című kisokost :D -
Ry0K3N #25091 Ehh, elcsesztem linkelést.
-
Ry0K3N #25090 Ilyen egy csont nélküli landolás :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://i.imgur.com/L7cwJXu.jpg -
vass17 #25089 Szép lövések :)
pedig ha hiszed ha nem, nagyon sok ellenfél megy először a bombázókra, gondolom könnyű kill reményében. Most éppen az Invaderrel húzom az amcsi ágat (nem elítélni, alapvetően unom a bombázást, vadászni szeretek, de még mindig nevetséges xp fölény van a bombázás javára). Szóval nem egyszer tapasztaltam, hogy képesek lejönni már a meccs elején 190, 109-ekkel és üldözni hosszú km-eken át és egyáltalán nem zavarja őket, hogy fölöttük vannak a mi vadászaink (már ha van:D). Aztán néha szerencséjük van, néha nem, illetve nagyon sokszor mindketten meghalunk. -
Coral Springs #25088 Kb ennyi időráfordítást érnek a köcsög bomber -ek, ha ennyiből nincs meg csak önszopatás utánuk menni, főleg ha hidegvérű az enemy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amaymon #25087 Nekem egyszerűen nem jó minőségű, amit FRAPS-al csinálok. Elképzelhető, hogy a HDD már túlságosan framentált ahhoz, hogy huszonX Gbyet-os videó reccenésmentes legyen. NV az új driverbe belerakta a GPU támogatást videokészítéshez, mint az MSI afterburner amit használ. Harmad akkora lesz a file, mint fraps-al. Talán jó lesz, még ki kell találni CBR vagy VBR a jobb.
Erről jut eszembe észrevettétek, hogy az emberek elkezdtek mozogni a carrieren? Eddig mereven álltak mint egy szobor. Csináltam egy próba felvételt, mikor vissza néztem látom, hogy a fazon a gép mögé rohan letérdel, a másik zászlóval integet stb. -
#25086 holnap estére lesz új video, ám ez most egy muvimékörrel összevagdalt cucc de extrák nélkül, és egy nagyszerű zene lesz alatta :P
néhány ilyen olyan, és amolyan jelenet a játékból :D