War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yak 9-et nagyon utálom. Jó a cannonja és kész. Lassú és elég közepesen fordul. AB-n mondjuk elmegy.

P39 az egyik mid-low tieres kedvencem. Nagyon jó a kilátás belõle. A ruszki peccs notes szerint az FM-je jobb lesz.
Coral Springs
Thx, tehát elrejtették. Én meg végig azt hittem hogy a P39K-1 -et kapom meg.

Az elsõ köröm elég gyéren sikerült vele, ahhoz képest nem kaptam rossz lét. <#alien> Sokkal jobb amúgy repülni vele mint a Yak 9 -el.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Sikerült!
Hosszú gyakorlás után mentem élesben kipróbálni, és Ruhr-on sikeresen kicsaptam egy Shermant egy pár 50kg-ossal. Baromi nehéz, sokat kell gyakorolni, másodjára már mellément(5 méterrel, de ez is elég a misshez). Aztán jött egy idióta egysejtû a prém Spitfirejében és lelõtt ingyenfragként, gondolom azt se értette meg min ügyködöm éppen.

Sajnos harci körülmények között elég nehézkes kivitelezni, de valóban nem lehetetlen.

Csak én késõbb 😊

Jólvan, nyertél. Hozzak sört? 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

én is ezt mondtam 😛 😄
A gép slotjánál ahova tenni akarod nyomj balról a harmadik (egyben középsõ) gombra a Hangar - Test flight után. Change aircraft a neve. Olyan az ikonja mint a reload-nak a youtube-on 😊 Ott benne lesz.

Van egy olyan érzésem hogy ezt nem gondolták át a fejlesztõk rendesen. 😄
Szerintem nemsoká javítják, nyilván van róla hivatalos fórumtopik is.

ott sincs a listában ahol ki tudod választani a slotba h mit tegyen be? 😊
mert ezt a gépet nem lehet sehogy sem megvenni, ez egy régi event-es gép nincs a research fában már 😊
Coral Springs
Gyerekek az a nagy büdös helyzet, hogy én nem kaptam semmit. <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

csaba90
az sg-s wot-oson 😄 hát jóhogy... 😄

Csaby

Én mikor maxra húztam az exp csíkot olyan két szinttel megelõzött a nemzetem tényleges tierje, mint amivel mentem. A crew miatt viszont jól jött.
SilencerBF - Fighter Bombing Tutorial

Ha valaki nem zuhanóbombázni akar. Elég kurta, de legalább valami.
(Ja, van skip bombing (kacsázás) tutorialja is elvileg)
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ah kösz ez totál újdonság nekem bár abszolút nem bombázok.
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

engem láttál írkálni wot-os fórumon? <#nevetes1>
Bónuszt nem ad, viszont 80%-al kevesebb XP-t kapsz a géppel ha betelt a csík. Így motíválják hogy az emberek ne csak ugyanazzal a géppel repüljenek. (nyilván ez prémiumgépeknél gáz). A pénzszerzõképességet viszont nem érinti a csík betelése.

1 éve 😊
de csak ritkán
így van nincs más jelentõsége, onnantól nem hoz csak töredék xp-t 😊
lényegében azt a három bombázót használtam, hogy felhúzzam a japó ágat 15re mert a g5n-be csak 800k expet kellett raknom 😊
csaba90
nocsak, egy ismerõs a WOT-ból 😄 mióta játszol vele? én 2 hete.. de egész jól itt maradtam 😄 (ja am Tornado voltam, igaz a wotos fórumon se sokat írkáltam😄)

Csaby

ja értem, akkor nem ad bónuszt mint pl a wot 😊
bardocz
Nem jó, csak jelzés, hogy ennyire élvezetes repülõ, hogy már az is megvan.e
6os vagyok japóban 😊
miért jó ha kihúzod az exp csíkot?
Her Laca
Az a baj,hogy megszûnt a honlapunk ,ott volt egy két oktató videó ,jabozásra.

van-e?? japánoknál a Ki-49 a kedvenc gépem 😄
a nem ágyús verzióval nem játszottam ez látszik is a képen 😄 a többinél kihúztam az xp csíkot mind 😊 legélvezetesebb köreim között vannak amiket ezekkel mentem 😄
csak hb-ben mondjuk, árkádban nem játszottam velük 😊

Mikor alacsonyan a víz felett oldod ki a bombát úgy, hogy kacsázzon a víz felszínén. Mikor odaér a hajóhoz felrobbban, de addig Te kiemelkedsz.

Az meg mi? Ne maradjak tudatlan. 😊
Kipróbálom, nem derogál a belsõ nézetben repülés. 😄

Mûködik a kacsáztatás.

köszi 😊
most bombázókat nyomom HB-n unalomból 😄
van vmi kifejezetten jó bomber olyan tier 6-8 között?
Her Laca
Tudni tudok,de az sajna nem fog segíteni neked,ha külsõ nézetbõl irányítasz.
Mi a revit használtuk bomba vetésnél célzásra,általában olyan 40-45 fokban zuhantunk és a kör ( a revi célkeresztjének a körét értem )alsó részét illesztettük a célra. Kb olyan 200 méterrõl oldottunk ,de lehet kicsit közelebbrõl,igazán rá kell érezni erre. De gond nélkül kidobáltunk annó tankokat is . Hajók ellen meg kacsáztattunk,itt nem tudom ez mûködik e.

Japó test fligt-on tökéletesen be lehet gyakorolni. twi megmutatta egy video-n hogy kell. 3-adjára leszálltam bár elég döcögve belsõ nézetbõl. Utána már RB-n élesben is egész jól ment kis gyakorlással.
Zuhanó bombázáshoz némi segítség:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/47935-how-to-dive-bomb/

Anyahajós leszállás:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/42132-how-to-land-on-a-carrier/

test flight-on amcsikkal japókkal lehet gyakorolni ott vannak anyahajók is
mozgók meg állók is 😊

itt nem sérült meg semmi csak az alját végigkarcoltam 😄 ki-49es 😊
de g5n-et is ledobtam már csak ott beakad a szárny mert az egy mérettel nagyobb de ha megáll akkor nincs gond vele 😄
Megfogja, de nem egy szárazföldi G4M-et, azt le nem teszi hordozóra, hacsak nem bugból. 😊

plu604
miért játszanak olyan sokan a britekkel? állítólag fordulóharcban nagyon jók, pedig a bf-109-eknek sokkal jobb értékeik vannak (fordulásban). Amikor várom hogy bedobjon egy meccsre, mindig a briteknél várnak a legtöbben.

nincs erre vmi gyakorlás???
mégsem.... felrobbant a gép XD
sajna vadászal is sokat szenvedek 😊
de akkor nagyon lassan kell mennem.... értem, köszi 😊
bardocz
Én az olyanokkal rázuhanok a célra. Mondjuk eddig csak az A20-on vannak bombáim.
bombert én még nem láttam landolni, persze elképzelhetõ, hogy le tud 😊))
hasonlóan kell mint a videón csak laposabb szögbõl és kerék nélkül szépen rásimulni a fedélzetre 😊
ha már kétszer sikerül utána már rutinból menni fog minden bombázóval/repülõvel 😄
hát ketté szakadt a gép de 1.50 és egyben lesz XDDD hahahah
160 km/h körül kell letenni a gépet, akkor megfogja a kötél.
épp egy G4M1-et kellene letennem 😄
de sztem rossz vége lesz XD
Ma itt az FW-190F8 kapcsán szóba került a bombavetés az ilyen, bombacélzó(célzómarker) nélküli támadógépekrõl. Ehhez nem tudnál valami okosságot mondani?

Ez sose ment, már a 2001-es IL-2 Stumovikban sem. (modnjuk ott is csak annyi volt a tutorialban hogy gyakoroljál vele aztán majd egyszer betalálsz).

MC a másik kedvenc low tieres gépem, pedig nagyon nem kedveltem egérrel.
pl így 😊

bombázóval nagyon lassan finoman kerék nélkül hasra tenni és imádkozni h megálljon 😊
Ez a videó volt már. Persze ettõl függetlenül jó nézni 😊
viszont egy valamiben kisegíthetnétek 😊
Hogy kell leszállni anyahajóra????
vadászgéppel és bombázóval egyaránt lécci 😊