War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P39 az egyik mid-low tieres kedvencem. Nagyon jó a kilátás belõle. A ruszki peccs notes szerint az FM-je jobb lesz.
Az elsõ köröm elég gyéren sikerült vele, ahhoz képest nem kaptam rossz lét. <#alien>#alien> Sokkal jobb amúgy repülni vele mint a Yak 9 -el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hosszú gyakorlás után mentem élesben kipróbálni, és Ruhr-on sikeresen kicsaptam egy Shermant egy pár 50kg-ossal. Baromi nehéz, sokat kell gyakorolni, másodjára már mellément(5 méterrel, de ez is elég a misshez). Aztán jött egy idióta egysejtû a prém Spitfirejében és lelõtt ingyenfragként, gondolom azt se értette meg min ügyködöm éppen.
Sajnos harci körülmények között elég nehézkes kivitelezni, de valóban nem lehetetlen.
Jólvan, nyertél. Hozzak sört? 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Szerintem nemsoká javítják, nyilván van róla hivatalos fórumtopik is.
mert ezt a gépet nem lehet sehogy sem megvenni, ez egy régi event-es gép nincs a research fában már 😊

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ha valaki nem zuhanóbombázni akar. Elég kurta, de legalább valami.
(Ja, van skip bombing (kacsázás) tutorialja is elvileg)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
de csak ritkán
lényegében azt a három bombázót használtam, hogy felhúzzam a japó ágat 15re mert a g5n-be csak 800k expet kellett raknom 😊
Csaby
miért jó ha kihúzod az exp csíkot?
a nem ágyús verzióval nem játszottam ez látszik is a képen 😄 a többinél kihúztam az xp csíkot mind 😊 legélvezetesebb köreim között vannak amiket ezekkel mentem 😄
csak hb-ben mondjuk, árkádban nem játszottam velük 😊

most bombázókat nyomom HB-n unalomból 😄
van vmi kifejezetten jó bomber olyan tier 6-8 között?
Mi a revit használtuk bomba vetésnél célzásra,általában olyan 40-45 fokban zuhantunk és a kör ( a revi célkeresztjének a körét értem )alsó részét illesztettük a célra. Kb olyan 200 méterrõl oldottunk ,de lehet kicsit közelebbrõl,igazán rá kell érezni erre. De gond nélkül kidobáltunk annó tankokat is . Hajók ellen meg kacsáztattunk,itt nem tudom ez mûködik e.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/47935-how-to-dive-bomb/
Anyahajós leszállás:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/42132-how-to-land-on-a-carrier/
mozgók meg állók is 😊
itt nem sérült meg semmi csak az alját végigkarcoltam 😄 ki-49es 😊
de g5n-et is ledobtam már csak ott beakad a szárny mert az egy mérettel nagyobb de ha megáll akkor nincs gond vele 😄
sajna vadászal is sokat szenvedek 😊
de akkor nagyon lassan kell mennem.... értem, köszi 😊
ha már kétszer sikerül utána már rutinból menni fog minden bombázóval/repülõvel 😄
de sztem rossz vége lesz XD
Ez sose ment, már a 2001-es IL-2 Stumovikban sem. (modnjuk ott is csak annyi volt a tutorialban hogy gyakoroljál vele aztán majd egyszer betalálsz).
bombázóval nagyon lassan finoman kerék nélkül hasra tenni és imádkozni h megálljon 😊
Hogy kell leszállni anyahajóra????
vadászgéppel és bombázóval egyaránt lécci 😊