38447
  • bgabor
    Úgy tűnik az Arcade nem változott semmit az alatt a háromnegyed év alatt, mióta utoljára játszottam ott.
  • Susarc
    zsír 29 embernek bassza csak el a játékát....GG meg sztem a sajátját is....
  • sulouos
    Aki szétbombázza, jó pénzt kap érte, és mehet a következő csatába.
  • Susarc
    MI ÉRTELME VAN 3 PERC ALATT SZÉTBOMBÁZNI A QRVA BÁZIST?!?!?!?!?!!?!
  • twi452
    közben megszületett az első ötlet is a problémára :)
    visszadobom rá az undorító gumibevonattól megszabadított kis kar részt
    holnap majd keresek egy megfelelő lécet és fúrok bele egy akkora furatot mint amekkora a feje a végét meg bedomborítom olyanra mint a műanyag alján az a "fél domb", hogy teljesen ráfeküdjön
    minnél nagyobb felületen fekszik annál tutibb ugye :) és ha ez így egész jó akkor legjobb lenne műgyantával kiönteni a lyukat és belenyomni a műanyag kupakot, hogy belekössön izomból aztán az egészet rá lehet nyomni a kis joy csonkra és meg is oldódott a probléma :D
    elméletben persze :D

• bgabor
    Barkácsoló öcsívment!
  • twi452
    passz :)
    én nem bátorítok senkit sem arra, hogy nekiessen baltával a cuccaihoz :D

az én joyomnál egyszerűen kivitelezhető volt mindenféle károkozás nélkül ezért is estem neki mert csak 9 vezetéket kellett meghosszabbítani aztán 2 bilinccsel nagyon szépen hozzá tudtam fogni a csövet az eredeti csonkhoz
    a fej részt meg egyszerűen összecsavaroztam és ez meg is fogta úgyhogy nem tudom leszedni se elcsavarni :)
    ez az egy dolog nem működik rajta mert a rudder poti az eredeti csonk tetején van és beékelődik a markolatba a helyére aztán így tud elforogni, na ez most üresen ácsorog a tetején de engem nem zavar mert sosem csavargattam a botot eddig sem, sőt be is volt csavarozva, hogy ne mozogjon :)
  • vajakos21
    Már várom mikor csinálsz egy régi junoszt TV-ből egy sokol rádióból és egy motoros bőrsapkából oculus riftet
    A saitek 45 ös joy milyen? Érdemes ráépíteni egy WT tuning mühelyt?
  • twi452

új project.. :)
    van egy régebbi saitek gamepadom aminek egyes kopó részeit megette az idő vasfoga és már egy 2 éve csak porosodik elpakolva, azt leszámítva, hogy a műanyag alkatrészek undorítóvá váltak tökéletesen működik.

szét is kaptam (persze :D)
    a két kis analóg kar ugye egy mini joystick :)
    elég bika erejük van visszahúzást tekintve de ami még jobb, hogy közel 45 fokban kitérnek minden irányba és nagyon pontosak

egy nagy gond van velük, hogy a "bot" része csak egy fél centis 1 mili vastag fémdarabka :)
    ehhez kéne valahogy masszívan hozzáerősíteni egy rendes bot részt..:)
  • Coral Springs
    Valószínűleg többes számban kellett volna írjam, nem csak te voltál. A szemem engem még nem vert át, szerencsére. Amit leírok azt pont azért mert szólásszabadság van, hogy ki mit kezd vele, egyéni szociális... soha nem állt szándékomban bárkit is meggyőzni. Meg amúgy is beszélnek a képek, videók, statisztikák, Hartmann -ból is van rengeteg, aki meg amerikai gépekkel tud érvényesülni alig néhány. :)
  • Amaymon
    MC-vel már lehet képet alkotni nagyjából. Az hasonlít, de csak hasonlít nagy vonalakban a 109-hez.
  • vajakos21
    Én voltam. Alkothatsz , szólásszabadság van...csak nekem az nem meggyőző.
  • Coral Springs
    Engem nem kell meggyőzni, én is az alapján alkotok véleményt amit látok, és amit gondolok x letolt csata után. Volt akinek nem tetszett, hogy német tech tree 3 -as szinttel véleményt merek alkotni a német gépekről.
  • Amaymon
    Borzalmasan frusztráló WT-ben az a fajta felhőzet amiről írsz. A CloD-nak a grafikája kimaxolva olyan majdhogynem, mint a WT teljesen lebutítva, de a felhőmodell az sokkal profibb.
  • twi452
    a 109es eset :)

• Amaymon
    "Az hogy látsz valamit az kevés.."

Ez igaz, de ha a sors úgy akarja és megtalálom a módját, hogy kockásodás mentes tyube video-t tudjak csinálni 5mp alatt meggyőzlek kétség nélkül arról, hogy mit értek az alatt: irányíthatatlan pörgő vasdarabbá tud válni az FW.
  • twi452
    egy kört én is bementem némettel az eventre
    1000-1500 között sűrű szürke felhőréteg az egész pályán :D
    alatta nyüzsgő la-5ök te meg csapkodjál felhőből ki-be :D
    utána mentem 2 kört zeroval hb-n és ennyi elég is volt :)
  • Coral Springs
    Az hogy látsz valamit az kevés, minimum repülnöd kell vele x órát hogy ismerd a dörgést.
  • vajakos21
    Nem ez lesz a kedvenc rb eventem. Megyek világtalanul, ló...t se látok. A FW190 A5re meg nem találok beállítást.Egyszerüen játszhatatlan..marad sima rb
  • Amaymon
    Most hogy mondod 109-est még nem láttam úgy átesni, mint az FW-ket. Utóbbi a parabola tetején 0 ias-al aranyos bukfencet tud csinálni irányíthatatlanul. Megj. nem repülök igazán velük csak látom.
  • Coral Springs
    Ezen gameplay alapján azt kell hogy mondjam nem rossz, biztos kapott pár patch -et az utóbbi időben. Persze realisztikus FM és DM valószínűleg sose lesz benne, és ezért mindig nagyobb húzóerő lesz a WT.
  • Susarc
    PELELIU win 3 perc.....43 másodpercet játszottam:S

ennek komolyan mi a rák értelme van?
    nagyon nagy reform kéne AB nek.....
  • Ulvar
    az elmúlt kettő pedig pont ilyen event, de én nem bánom. Szép summát sikerült akasztanom, és a szar meccseket is jobban élvezem mint bármely árkád csatát, holott nyilván azt is nyomni kell a gépek relatív gyorsabb fejlesztése miatt (sajnos).
  • sulouos
    Ezek beletettek létező gépeket is a játékukba? Csalódtam :D
  • Coral Springs
  • Amaymon
    Ott én is azzal megyek. De nem azért, mert OP, hanem inkább én akarom kergetni az ellenfelet, A6M2 elől a végtelenségig tud menekülni és amcsi géphez képest viszonylag jó belőle a FOV. Nekem az US-JAP felállás a legkevésbé kedvelt Event. Az US-t nehéz utol érni, gyorsak. Japánt ha utolérem eszement módon lefordul és lehet menni egy újabb 5-10 perces kört a következő lehetőségig.
  • Ulvar
    P39Q-5 (Amcsi OP, és Event-ben).
  • wargar
    Melyik géppel sikerült e szép eredményt elérni?
  • Ulvar
    Remélem jól linkelem... Első komolyabb pirításom Historicalban :)

• Ry0K3N
    No frankó még több palyer :D
  • Jacek
    PS4 topicból:)

"A free to play War Thunder támogatni fogja PS4-en a billentyűzet és az egér használatát és még speciális átalakító se kell hozzá. Az egér és billentyűzet azért is fontos, mivel cross-platform játék lesz, azaz a PS4 és a PC játékosok ugyanazon a szervereken fognak harcolni. Az Xbox One kimarad a mókából, mivel míg a Sony engedélyezi a cross-platformot, addig a Microsoft még azt se döntötte el mi legyen a külső fejlesztésű f2p játékokkal."
  • Susarc
    nagyok/hosszúak/ a szárnyak,de borzasztóan keskenyek....sztem azért bírja
  • vass17
    Nagyon várós már, igazán ráférne a Dora-kra már a javítás, habár én még így is el voltam vele.
    A TA-152 mostani modelljében viszont nem vagyok teljesen biztos, úgy értem, hogy motorerő terén teljesíthetne jobban is, de a kanyarodás erősen gyanús. Tegnap üldöztem zuhanásban egy Tempestet, közben kanyarogtunk és a TA egyszerűen nem égeti a kanyarokban az energiát, folyamatosan gyorsult, mikor kijöttem az utolsó kanyarból 912-vel! mentem, kicsit hihetetlen számomra, hogy akkora szárnyakat nem szakít le ilyen erőhatás. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez historical :)
  • Susarc
    MOST MENTEM 6 KíNAI ELLEN.... AZ ÖSSZES!!!!!!!!!!!! RÁNGATJA A GÉPET!!!!!! KEZD MÁR NAGYON,DE NAGYON ELEGEM LENNI EZEKBŐL A GÉPRÁNGATÓS EMBERKÉKBŐL!!!!!!!!!!

sry ,de nagyon felcseszték az agyam! nem lehet meglőni őket!!!!!!!
  • Pluskast
    Igen azért is :)

Ryoken: Ennek nagyon örülök, mert ez azt jelenti, hogy az FW és Ta repzik jó kezekben vannak :) (bár ha a messzereket is ők csinálják az csak mégjobb).
  • Ry0K3N
    De. :D
  • sulouos
    Nem ő volt az, aki azért lépett ki, mert a D-13-ra extra 600 kilót akasztottak?
  • twi452
    Meg lehet, hogy befutott a fizetése/emelése is a sok goldvásárlós akcióból :D
  • Ry0K3N
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"yes, we had some troubles in the past, maybe you can imagine that in such a huge project things can cause some troubles. But now we have some more structured team, a real testing team, more precise new parameters, more variables to create great FMs, better structure development environement. So to make a very long story short, i am happy to be back and start working again."

Dhyran commentje a témával kapcsolatban.
  • Pluskast
    Na! Én meg már úgy tudtam, hogy Dhyran kiszállt mert tele lett a hócipője, a Ganjinnal, de akkor ezek szerint visszatért:) Ez kifejezetten jó hír!