War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ezt eddig nem tetted meg lehet ez a gond, mert ezt nem tudod külön sehol bekapcsolni csak a varázslóval
Bert Kinzey - BookOS
Sok letölthetõ "pdf-book", a faszi egy csomó géprõl ír részeletesen (verziók, mûszaki adatok, fotók, etc.). Akit érdekel, szemezgethet.
Szegény amcsi pilóták, mit össze szívhattak ezen a gépen 😊
A halál csupán a kezdet...
A gúnyos magyarázatot a nevére pedig csendes óceánon csatasorba állított (és a zerok által kb minden tekintetben felülmúlt) példányok pilótáitól kapta, nevezetesen hogy a p-400 nem más, mint egy p-39 egy zeroval a fenekében.
Mindenki hülye csak én nem!
Van vagy 100 különbözõ bombázó a játékban, és mindnek saját, egyedi cockpitje van, még típusváltozatok között is vannak eltérések (Pe-2 változatok) Ez vagy egy évnyi munka már önmagában.
"This is War Thunder, a game by Gaijin Entertainment. Gaigin sounds like that dude who sells blow behind a pharmacy in Thai neighborhood." link
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/66120-dev-server-24092013-preliminary-patchnotes/
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha visszateszik a japók ellen akkor meg egy igazi troll, mert még az N1K-t is lezúzzák a 12,7mm-esek, pedig csak az az ellenfél. Meg a G8N, ha közelharcba kerülünk 😄
Én imádom, még csak félig van a csíkja, de már majdnem egy milla liont összehoztam vele. Prém nélkül, ofc.
1. bekezdés (eleinte nem tudták kezelni, hamar megbélyegezték)
brit vélemények - nekik az volt a bajuk, hogy a gép szimplán nem teljesítette a reklámozott teljesítmény mutatókat, ill. a pilótafülkével több gondjuk volt.
USAAC-nek hasonló gondjai voltak, 1-2 ráadással.
Több helyen is olvasni, hogy egyik fõ gond a "lapos dugóhúzóra" való erõs hajlam volt, a hátrakerült súlypont (motor) miatt. Utóbbi probláémát a P63-as vmely verzióra tett "tail fin" se oldotta meg.
de ez a legjobb:
"Perhaps the biggest reasons for the P-39's bad showing in the Pacific were the lack of knowledge about Japanese aircraft, numerical inferiority, and veteran enemy pilots. U.S. pilots found the Airacobra's flaws unforgivable and requested transfers to P-38 units before these problems could be resolved. In the hands of the USAAC the P-39 proved a dismal failure and seemed a perfect candidate for the title "Worst fighter of World War II." innen, itt jól össze van szedve
bûnbak repülõ volt.<#bdead>#bdead>
"Deliveries of production P-63As began in October 1943. The USAAF concluded the Kingcobra was inferior to the Mustang, and declined to order larger quantities. American allies, particularly the Soviet Union, had a great need for fighter aircraft, however, and the Soviets were already the largest users of the Airacobra. Therefore, the Kingcobra was ordered into production to be delivered under Lend-Lease."
Az amcsik csak, ahogyan itt többen is mondták csak kiképzésre használták.
A cél az hogy a fiatal pilóták minél könnyebben észrevegyék gyakorló légiharcban. Merthogy gyakorló festés, a P-63A-10nél Target Camoflage a neve. Gondolom amerikát már nem ilyen festéssel hagyta el, csakhát a játékban még nagyon kevés a skin.
Nem mintha nem tudtak volna álcafestést csinálni, csakhát otthon még nem, 44/45-ben Európa fölött pedig már nem szorultak rá arra hogy fessék a gépeiket. A totális amerikai légifölény miatt úgy voltak vele, hogy többet érnek vele ha nem festik be a gépeiket. Ez vezetett a fenomenális ezüstszínû amcsi madarakhoz. 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A gép repülésének karakterisztikáját fogják kicsit hangolni, pl emelkedés, fordulás, G tolerancia, stb.
Én erre gondoltam, ha voltál a dev szerón, akkor a te infod frisebb.