War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyszer nyomd végig a controls varázslót a játékban és ott az egyik oldalon megkérdezi, hogy bekapcsolod-e a trackIR-t
ha ezt eddig nem tetted meg lehet ez a gond, mert ezt nem tudod külön sehol bekapcsolni csak a varázslóval
sziasztok. a játéknak van konfig mappája? ha igen hol? az a gondom, hogy a freetracket nem érzékeli a játék, már mindent próbáltam de szivesen fogadok bármiféle ötletet
Az 1C Company egyszerre játékfejlesztõ és kiadó(mint az Ubisoft) így a legtöbb oroszországban készült játékban benne van a kezük így vagy úgy, fene tudja megállapítani hogy éppen hogy. Az biztos hogy az IL-2 szériát ténylegesen õk fejlesztették, de tudtommal a War Thunder elõdjét, a Wings of Preyt csak kiadóként kiadták. A War Thunder fejlesztéséhez már biztos nincs semmi közük.

f24sg
Keresgettem magamnak még 1-2 dolgot a témában, és ide jutotam:

Bert Kinzey - BookOS

Sok letölthetõ "pdf-book", a faszi egy csomó géprõl ír részeletesen (verziók, mûszaki adatok, fotók, etc.). Akit érdekel, szemezgethet.
Fenrir
"a p-400 nem más, mint egy p-39 egy zeroval a fenekében"

Szegény amcsi pilóták, mit össze szívhattak ezen a gépen 😊

A halál csupán a kezdet...

P-400 nem csak az angoloknak szánt változat neve volt, a 37-es nélküli változatot hívták így tudtommal a gyári állítólagos 400 mph-s sebesség miatt.
A gúnyos magyarázatot a nevére pedig csendes óceánon csatasorba állított (és a zerok által kb minden tekintetben felülmúlt) példányok pilótáitól kapta, nevezetesen hogy a p-400 nem más, mint egy p-39 egy zeroval a fenekében.
https://www.facebook.com/1millioesportolo?hc_location=stream

Mindenki hülye csak én nem!

Az angolok is kaptak cobrákat, p39-eket gyártottak részükre többek között p-400 néven. De nagyon nem szerették. Lomhának és nehezen kezelhetõnek tartották õket. (mondjuk a spitek után...) De próbálkoztak, a muszáj nagy úr, a 37mm-es helyére 20mm-es Hispanót tettek, súlycsökkentés végett, de nem jött be. Akkor terjedt el a szöveg, hogy a p400 tulajdonképpen egy p40 (ez a gép se jött be nagyon a finnyás britteknek) egy nagy nullával a seggében. Ami ugye a motor levegõbeömlõjére utalt a farokrészen.

Ez a célvontatásra használt szín. Azért ilyen rikító, hogy a tanoncok ne a vontatót, hanem a célt lõjék. Mivel az összes p63-at ingyen a szovjeteknek adták, ennyi volt az összes szerepe a Kingcobrának az amerikai hadseregben. De a játékban persze van belõle kapásból három az USÁ-nak. Némelyik orosz pilóta tényleg nagyon megkedvelte õket. Úgy hangolták a lövegeket, hogy egyszerre süljenek el, és ez közvetlen közelrõl végzetes volt az ellenfélre nézve.

Hogyne lenne az 1C company és a ganjin közösen portolta konzolra a Prey-t, amibõl lett a WT. Ennyi erõvel a BoS sem lesz IL2, mert a 777 studio fejlesztéseire építkeznek.
Ezt én is sokszor hallottam már. Nem tudom miért mondják, a War Thundernek semmi köze nincs az IL-2höz vagy a fejlesztõjéhez.

Ah így már értem miért mondják, hogy a WT melyik gamen alapszik.
Várható volt, a 3D modellezés a leglassabb része a munkának. Nem véletlen hogy a nemrég bekerült Pe-2 cockpitbõl kiindulva csinálják az újakat Pe-3.

Van vagy 100 különbözõ bombázó a játékban, és mindnek saját, egyedi cockpitje van, még típusváltozatok között is vannak eltérések (Pe-2 változatok) Ez vagy egy évnyi munka már önmagában.

bardocz

Hülye gólyák<#idiota>
Ezt a bomber cockpitet nem kapkodják el.Ráadásul nem sokat látni belölük...(Pe)..tettek volna az A20DoBaura
f24sg
Hónap hsz-e:

"This is War Thunder, a game by Gaijin Entertainment. Gaigin sounds like that dude who sells blow behind a pharmacy in Thai neighborhood." link
bardocz
Mikor megy el a net, ha nem egy 4 killes frb közben, amit simán lehoztam volna...
Soon...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Oszt mikó' gyün?
Új elõzetes peccsnót az 1.35-höz:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/66120-dev-server-24092013-preliminary-patchnotes/

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Ez egy jó oktató videó

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
És a futó kidobva😊)) De még így se volt 100% 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A lapos dugó elég halálos volt rá valóban. IL-2ben szórakoztunk vele, hogy ki tudja belõle kivenni. Nagy harcok árán (pörgés irányba lépve, flaps-el) ki lehetett venni, de esett az ember vagy 2km-t míg sikerült. Annyi meg nem mindig van az attrakcióra 😊

Szerintem vedd meg nyugodtan, mindkettõ überjó gép. HB-n általában Berlin mapra tesz be vele, ott ugyan meghal, de ha megvan a 16x500 készlet akkor akár 16 light pillboxot is ki lehet vele zúzni (3k xp meg 2k lion/darabért). Addig csak 8-at, de az is jó. Én FRB-n használom, undorító módon egérrel (invert Y axis), ott meg Bulge map van, kevesebb 30mm-es géppel az ellenségnél, és rosszabbul is céloznak. Ott az 1000 fontos bombából kell 8, azzal a 6 pillbox (7k xp/db) és az apraja megvan, meg esik pár ai kétfedelû is (8k lion/db). Ott ha béna az ellenség akkor 5-6-7 killt össze lehet szedni. Volt h több légi mint földi gyõzelmem volt 😊)

Ha visszateszik a japók ellen akkor meg egy igazi troll, mert még az N1K-t is lezúzzák a 12,7mm-esek, pedig csak az az ellenfél. Meg a G8N, ha közelharcba kerülünk 😄

Én imádom, még csak félig van a csíkja, de már majdnem egy milla liont összehoztam vele. Prém nélkül, ofc.

Amíg nem jön meg a következõ peccs a bombázható területcélokkal, addig egyiket sem érdemes megvenni, használhatatlanok hacsak nincs a pályán éppen pillbox vagy hajó, amire érdemes lenne rámenni.

Animefox
B17E és a B17E/Later között nagy a különbség vagy csak az hogy a lenti torony gombóc erõsebb? Iszonyat drága bombázók és mindegyik tier 13, a következõ is 14-es. Érdemes lenne gyûjtögetni inkább másfél milliót a Late verzióra?

f24sg
Úgy tûnik, nem egyértelmû az ok:
1. bekezdés (eleinte nem tudták kezelni, hamar megbélyegezték)
brit vélemények - nekik az volt a bajuk, hogy a gép szimplán nem teljesítette a reklámozott teljesítmény mutatókat, ill. a pilótafülkével több gondjuk volt.

USAAC-nek hasonló gondjai voltak, 1-2 ráadással.
Több helyen is olvasni, hogy egyik fõ gond a "lapos dugóhúzóra" való erõs hajlam volt, a hátrakerült súlypont (motor) miatt. Utóbbi probláémát a P63-as vmely verzióra tett "tail fin" se oldotta meg.

de ez a legjobb:

"Perhaps the biggest reasons for the P-39's bad showing in the Pacific were the lack of knowledge about Japanese aircraft, numerical inferiority, and veteran enemy pilots. U.S. pilots found the Airacobra's flaws unforgivable and requested transfers to P-38 units before these problems could be resolved. In the hands of the USAAC the P-39 proved a dismal failure and seemed a perfect candidate for the title "Worst fighter of World War II." innen, itt jól össze van szedve

bûnbak repülõ volt.<#bdead>
Fenrir
Ennyit találtam így hirtelen:

"Deliveries of production P-63As began in October 1943. The USAAF concluded the Kingcobra was inferior to the Mustang, and declined to order larger quantities. American allies, particularly the Soviet Union, had a great need for fighter aircraft, however, and the Soviets were already the largest users of the Airacobra. Therefore, the Kingcobra was ordered into production to be delivered under Lend-Lease."

Így van. Érdekelne mi lehetett az oka hogy az USAAF nem kért a gépbõl, meg az elõdjébõl sem.

Fenrir
Nézegettem a Kingcobra wiki oldalát és amerikai színekben, harcokban nem nagyn vett részt. A Bell fõleg inkább a szovjeteknek gyártotta, az õ igényeik szerint.

Az amcsik csak, ahogyan itt többen is mondták csak kiképzésre használták.

Nem véletlenül rikító, a legnagyobb P-63-ason még a sárgán felül csíkok is vannak rajta.
A cél az hogy a fiatal pilóták minél könnyebben észrevegyék gyakorló légiharcban. Merthogy gyakorló festés, a P-63A-10nél Target Camoflage a neve. Gondolom amerikát már nem ilyen festéssel hagyta el, csakhát a játékban még nagyon kevés a skin.

Nem mintha nem tudtak volna álcafestést csinálni, csakhát otthon még nem, 44/45-ben Európa fölött pedig már nem szorultak rá arra hogy fessék a gépeiket. A totális amerikai légifölény miatt úgy voltak vele, hogy többet érnek vele ha nem festik be a gépeiket. Ez vezetett a fenomenális ezüstszínû amcsi madarakhoz. 😄

Fenrir
Azért annyira csak nem hülyék, hogy ne tudnának csinálni egy olyan homokszínû festést mint amilyen a német trop Messer-eken volt 😊

Pluskast
Remélem. Úgy szeretném már látni azt a patch note-t amit görgetni kell mert rengeteg gép FM modelljét változtatták meg<#vigyor>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Coral Springs
Laikus vagyok, az jutott eszembe. <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Vagy virágzó repceföldek felett <#nyes>

Azok teszt gépek meg kiképzõ gépek voltak, nem frontvonali típusok.

Coral Springs
Feltételezem Afrikában vetették be õket.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Fenrir
Amúgy honnan jött néhány Cobra-nak ez a rikító, citromsárga festés? Eléggé csúnya.

Épp auditálják az összes gép FM-jét, szóval lesznek majd nagy változások, idõvel.

Fenrir
Amelyikre hsz-re kérdeztél abban csak az FM-rõl van szó.

Coral Springs
<#eljen>

Coral Springs
A "Drawings and models" részben nem az FM -rõl van szó, hanem repülõgéptextúrákról.

Pluskast
Ahogy utána olvastam ez a modell újradolgozás csak grafikai elemeket jelent. Finomítás a kinézeten itt-ott.

Pluskast
Az a baj, hogy a játék lényegi része még mindig el van hanyagolva. Az FM-ek komoly átdolgozása még mindig sehol. Rengeteg gépen át kellene dolgozni de szemmel láthatólag ez minden patchnél huszadrangú kérdés.

Fenrir
Flight Model.

A gép repülésének karakterisztikáját fogják kicsit hangolni, pl emelkedés, fordulás, G tolerancia, stb.

Coral Springs
Én azt mondom, hogy jelenleg nagyon jó repülni az Airacobra -val. Lehet hogy elbasszák ? Meg mi ez a model újradolgozás ?

A sima Airacobra 37mm-ese rúg mint az állat és bólogat. A 63-asé nem, meg simábban is repül.

"Updated FM settings for "Airacobra" - P-39 K-1, P-39Q-5 and P-39N-0."

Én erre gondoltam, ha voltál a dev szerón, akkor a te infod frisebb.
Coral Springs
Említettem régebben hogy láttam már ahogy egy-egy pro megborította vele a mûsort, és szanaszét gyilkolt mindenkit. Próbáltam én is a nyomdokaikba lépni, és legalább 20 kill -t összehozni a Yak 9T -vel, de nem sikerül. Amit eddig teljesítettem vele azt hozom az Airacobra -val is, nem rossz gép, de a várakozásaimon alul teljesített. Persze az említett példáim óta eltelt már egy kis idõ, néhány FM váltás, talán az kavar be.

A Dev szeró szerint a P63 lesz az isten 😊