38447
-
vajakos21 #25205 Aki megcsinálja az ōsszeset azok kōzül választanak....persze végül az dönt kinek van a legnagyobb melle :-) -
sulouos #25204 2 kör alatt meglett. Mindenki, aki ezeket a küldetéseket megcsinálja, megkapja majd a zárt béta hozzáférést? -
Rathrol #25203 5000 arany sas-t valaki tudna nekem küldeni(maestro van sajnos)?! Részletek pm-be aki segítene. -
#25202 Úgy bizony , 2 HB kör és meg is lett . Baromi sokan mennek most emiatt Havoc-al. -
sulouos #25201 OP Su-2, első körben 14 földi célpont meg egy szerencsétlen Ki-45, aki nem tudott elég gyorsan menekülni. Mindezt a tőlem elvárható mellélövöldözéssel és egyéb fatális hibákkal együtt. Szuhojék már akkor is tudtak repülőt csinálni, na :D -
bgabor #25200 Cserébe HB-n minden kill duplán számít az Achievementbe, szóval ott csak 30 földi kill kell. -
#25199 Ahogy mondod, egy accon már fél órával ezelőtt megvolt, a biztonság kedvéért megcsinálom másikon is :) Volt olyan kanyar amiben 20 földi célpont lett meg. Így hogy nem érdekel más, csak a földi célpontok irtása, nagyon lehet őket darálni. Amúgy volt olyan hogy 16 földi célpontot lőttem ki, az ellen mégis hamarabb végzett XD -
#25198 60 földi célpont A tippem az hogy AB-ben 1-es repülővel gyorsba le lehet darálni pár kör alatt :) -
Susarc #25197 EVENTRE:
Thunderbolt 2 kör 20 perc Hbn legtutibb -
twi452 #25196 decemberig elhúzzák ez van :)
addig meg kell csinálni annyit amennyit bírsz és akkor lesz esélyed még idén zárt bétázni :) -
schossow #25195 Én is HB-bban húzom a gépeket. Igaz elején kicsit hátrányban van, de a viszonylagos nyugalom felbecsülhetetlen.
Ma 60 földi egységet kell elpusztítani a Gf bétához. De akkor ezt most elakarják húzni decemberig? Meg az új gépeket tartalmazó patch is a GF-el együtt jön ki? -
#25194 Miért lenne őrültség HB-n húzni stock gépet ? Ha arányaiban nézzük akkor lehet ott még gyorsabb is mert 1 gépre megy az xp nem oszlik szét mint AB-n ( nyilvánvalóan ott is gép teljesítménytől függően oszlik el).
Én eddig minden gépet HB-n húztam és nem érzem hogy ez olyan nagy gond lenne. -
Coral Springs #25193 Ezt megtudod csinálni olyan játékban ahol mindenki lemegy, de ahol megemelkednek te ott nem mész a csatatér feléig sem. Ez nem a játék hibája, hanem hogy hülye a team. Én már láttam olyat is, hogy egy G8N -re két Yak-9T ment 6-7 ezren, esélye sem volt, pillanatok alatt szétkapták. -
BaleniX #25192 Zárt béta elindult a GF-nél? -
vajakos21 #25191 Akkor kicsit megcsúsztak...Lehet kèsziteni a nagy ágyukat, ma bomber roham lesz -
Coral Springs #25190 Van hogy előfordul egy-egy potya vadász, de az előbb utóbb lemegy hacsak meg nem támadod. Masszív fedezést nem szoktak kapni a bombázók. Ami a legtöbb kárt tudja okozni, ha sokan zuhanóbombáznak, viszont egy részük el se jut a célig, aki meg eljut az meg nem jut vissza. De az hogy valaki(k) lazán lebombáz(nak) egy bázist az nagyon ritka. B-17 -es squad -ok úgy esnek le mint ha ott se lettek volna, pedig az az egyik legerősebb. -
Glo #25189 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/77462-ground-forces-closed-beta-announcement/
Akit érdekel!
a második poszt EPIC :D -
Cimbi #25188 A 410-es meszire nem jutt prém spitfire:D Habár 3k-n már fuldoklik:D
-
Glo #25187 Az amcsi nehézbomberekkel van teli gondolom. Bár egy jól irányzott rácsapás a K4/G10/G6 30mm-es variánsával azt is lenyalja. A 410-est meg kimondottan erre találták ki :) -
Cimbi #25186 FRB-n Ruhr event van óriási poén a németek lelődözik a jenkiket a jenkik meg folyamatosan nyernek:D -
#25185 Magyar rajongói oldalon láttam őket meg másokat. Még kutatgatok, de fejben érett emberek társasága érdekel elsősorban :D. -
Glo #25184 GE-ért is lehet venni fejlesztést. Én tuti nem ölném magam árkádban. Akkor inkább FRB, ott nem annyira jön ki a gépek közötti különbség, ha jól taktikázol. -
Susarc #25183 nem is játszok csak fejlesztések húzása miatt...,mert stocl gépekkel HB-ni öróltség:P tehát marad a 22-es csapdája:))) -
Glo #25182 Keresd meg a Pumákat, ők szoktak együtt repülni. -
#25181 Én HBzok egyre inkább, de jó lenne pár társ akivel együtt mehetnék. -
bgabor #25180 Játsz HBt vagy FRBt, felejtsd el az Arcadeot. Nem tudok neked mást mondani, mert a ground attack pályák arcadeban a játék kezdete óta ilyenek, szóval nem valószínű hogy változtatnának rajta, ha eddig nem tették meg. -
Susarc #25179 nah tessék anélkül,hogy összebeszéltem volna/hogyan is tudnék ki milyen géppel jön be elsőnek:P/
Do217-el 2000kg bombával felmentem 6500 méterre átzúgtam az ellenfél bázisa felett 730-al:P majd fordulás és még 2x1000kg ledobva és BAMM vége lett 5:28 sec....most stopperoltam:)
azidő alatt amig felkúsztam ,nálunk 2x B17 1 G8 meg egy Ki49 már zuhanóbombázásban előttem megpuhította a terepet a b17 eket meg a Ki49-et lelőtték...,de hozzám senki se ért és a g8 is megúszta.....ennyi volt egyetlen kör:S és ez még lassu is volt,mert ha nem megyek fel és PE/TU/YER vagy DO-val jönnek a többiek is megvan 3 percen belül....
várom az ellenérveket,de igazából felesleges hiszen látom a saját szememmel mi megy ingame:P,mert ahogy mondtam ha erre rááll 4-5 ember megfeszűlhetsz akkor is 3-5 perc alatt vége a körnek.
15-20 perces meccsek az igaziak...amikor a bombázó elbombázgat a vadászok elvadászgatnak és még pontot is lehet szerezni....ne mondjátok,hogy az ilyen meccsek normálisak....csak ha azt vesszük,hogy itt a példámban is annyit játszottam ,hogy 4x klikkeltem a release bomb gombra ez aztán marhára nem játékélmény:P
javbaslatom:
a, bázist ha szétbombázzák ne legyen vége a körnek csak adjon mondjuk egy 2x szorzót annak aki először lebombázta!
b, legyen sokkal több!! földi cél/főleg épületek,katonai létesítmények,gyárak stb,/ meg se merem említeni nektek,hogy azt a cirka50 földi célt is 5 perc alatt lehet hozni hála az utántöltésnek meg annak,hogy ha akarja valaki bejön 9 bombázóval:)
-
Cimbi #25178 Ez így elég röhej:D Persze hozzá teszem minél jobb lesz az FM annál nehezebb lesz a szövi gépekel;) -
Glo #25177 Nekem meg 35mm-es a 20as géppuskám is
Aki árkádba megy annak ez a sorsa..
Ahogy a művelt francia mondaná: Aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók.. -
Susarc #25176 figyi 60-as vagyok 100+ óra játékkal 7 millió cash-el 19-17-16-15-10-es nemzetekkel.....átlagosan 3-4 embert lövök HB-ben ergó nem ma kezdtem tehát az "alapokkal" tisztában vagyok elhiheted:) árkád nagyon random lehet nem lövök csak 1-2t aztán meg lehet lövök 20 enemyt....AB nem mérvadó,DE:
Árkádban szoktam kimaxolni a gépeken a fejlesztéseket amúgy HB zom.
Corall rendben is lenne amit írsz,de még ott vannak az ellenfél vadászai akik azért belepiszkálnak ebbe a javaslatodba...
az 50 földi célos mapeket is 5 perc alatt lelehet takarítani bombázókkal ha erre megy rá valaki az simán megcsinálja.
Nem csak az ellenfélről beszélek.Én árkádban is felszoktam menni 5-6 ezerre ez 2-3 perc és sokszor mire felérek és összefutok az első értelmesebb ellenféllel már vége is.
Nemtudsz mit tenni ha a 700-800-al zuhanó 2-3 tonnás bombaterhet vivő emberkék a bázisra mennek rá! Hiába vagy penge.....
az uccsó 10 meccsem amugy 5w-5l lett....nagyon random ,megakartam nézni nektek mennyi ideig tartottak,mert tegnap kegyetlen módon jöttek az ilyen gyors meccsek,de sajnos nem írja a statisztikánál:S:((
-
twi452 #25175 na aki gamepadból akar joy-t csinálni az bele se kezdjen :D
az illesztést tökéletesen meg lehet oldani azzal nincs is gond viszont akkora rohadt nagy deadzone-ja van a kis analóg karnak így meghosszabíttva, hogy használhatatlan :)
lőttem róla egy szemléltető videót egyenletes mozgatás mellett
ja és nem méter hosszú bot van rajta csak egy normális átlagos méret :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #25174 akkor pedig így is lesz, ő nyomatta a népnek az igromir streamet :) -
sulouos #25173 1.36 teszt szerver nyílik 7 óra múlva egy gyutubé live stream szerint.
Itt a link. -
sulouos #25172 Megoldás: tegyél be 5 Messert, pakold meg extra gépágyúval meg minengeschossal, oszt alulról huehuehue. VEDD EL A KEDVÜKET! Pont így szokattam lefelé a rossz helyen kempelésről az embereket WoT-ban tüzérként, gyorsan tanulnak ám :) -
sulouos #25171 Hova vársz te 2-3 percet egy arcade csatára? Engem még a jelenlegi legnagyobb szintű (11) repülőimmel is másodpercek alatt berak. Még HB-ra se kell ennyit várni... -
Coral Springs #25170 Nem tudom téged hova dobál be a játék, milyen a játékstílusod, milyen taktikát követsz, stb. Amit viszont tudok hogy ahol én repülök ott anyázik aki hajigál, úgy esnek lefele a bombázók ahogy a #25088 -ban láthattad. Persze vannak kirívó esetek mint amit említettem, de ez ritka. -
Susarc #25169 ha bettenék 5 yert akár én is végeznék egyedül! 5 percen belül.....és én csak 1 játékos vagyok és mint mondtam rengetegen csinálják ,nincs ellenszere -
Susarc #25168 nemtudsz.....6-8 bomber egy kanyar alatt letakarítja a bázist! sebességből bezúzzák! ugye +2-3000 méterről indulnak már egy 11-es DO vagy PE is 750-el zakatolva potyogtatja az 1000 kg-os bombákat....
bár Coral szervezett squadott írt példának egyre többen csinálják ezt! nemtudod megfogni őket ha erre mennek....
Sulousos tedd a szivedre a kezed és árul már el,hogy átlag 2-3 percet vársz egy játékra majd 3-5 perc alatt vége is ezek miatt....lehet még fel sem emelkedsz vagy meg se lősz senkit és GG....bocs ha te ezt élvezetesnek találod akkor nem szóltam! O_O -
sulouos #25167 Innen nézve te is elbaszod X embernek a játékát, mert lelövöd a kedvenc láncfűrész-gépágyús repülőit, és nem hagyod szegényt játszani. Lehet ellene védekezni ugyanúgy, mint bármi más "taktika" ellen. -
Coral Springs #25166 Van egy squad, eddig háromszor találkoztam velük, BTD-1 -el felmennek pillanatok alatt 6-7km magasra, és onnan bombázzák a bázist. Ők tényleg gyorsan dózerolnak, de ez a gyorsaság ritkán jellemző, általában lekapják aki bázist bombázik, ha más nem akkor én. Az említett squad pedig azért veszélyes, mert távolról is kiszúrják hogy valaki fel akar mászni hozzájuk, rád esnek azt kakukk. Mondjuk az utolsó találkozásomnál velük otthagytam a névjegyemet, sikerült észrevétlenül felmásznom, kettőt kinyírtam közülük de már késő volt, az utolsó bombák nyertek.