War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
«Paradise Island» is the first mission with special targets for strategic bombers — enemy bases.
Csak ezen az új térképen
Csak ezen az új térképen
A beaunak csökkentették a sérülésállóságát..
Hol vannak a területcélok a heavy bomberekenek? Nem találom.
Levették a bázis bombázás xp-t creditet. Kemény 1 credit jár találatonként!
Levették a bázis bombázás xp-t creditet. Kemény 1 credit jár találatonként!
a-20ast meg a beaufightert az sem fogja lelõni sitty-sutty 😄 úgyhogy nem lesz mindenható gép alacsony szinten azért 😊
spitekkel is szerintem meg lehet majd viccelni a kis 109est
a p-40el meg nincs mese fel kell vánszorogni magasságba és lecsapkodni, nagy nehéz gép úgyhogy lendületbõl szépen vissza tud emelkedni
spitekkel is szerintem meg lehet majd viccelni a kis 109est
a p-40el meg nincs mese fel kell vánszorogni magasságba és lecsapkodni, nagy nehéz gép úgyhogy lendületbõl szépen vissza tud emelkedni
Na basszus nekem is jókor megy el a netem,végre sikerült ritka teljesítményt elérni erre nem ledob a köcsög T-Com???
Jó lett a patch..
Az US P-40 kapott egy alapjaiban jobb tulajdonságokkal rendelkezõ Német 109est<#wilting>#wilting>
Brutál értékei lesznek kifejlesztve is..
Bezzeg a fullos P-40em,xart sem fog érni ellene..
Az US P-40 kapott egy alapjaiban jobb tulajdonságokkal rendelkezõ Német 109est<#wilting>#wilting>
Brutál értékei lesznek kifejlesztve is..
Bezzeg a fullos P-40em,xart sem fog érni ellene..
Let the good times roll.
*6-tól
Néha kivagyok tõle,néha még élvezem is.Hb-t utoljára amikor játszottam a játékkal (kb 3 napja) azért hagytam,mert tier 6-tõl 11-ig csak én vártam német oldaon.Amerikain és angolon 12-13 játékos volt majdnem minden tieren.Szóval léptem. 😊
Szép nagydarab patch lett, sok-sok változással.
jár 😊 megkaptad érte a landing xp-t 😛 😊
van aki ezt szereti van aki azt 😊
van aki ezt szereti van aki azt 😊
Pedig valami tisztelet pontozás járhatna azért hogy egy sérült gépet leteszel.... egyéni vélemény persze 😄
Másik részrõl én vagyok egyedül úgy hogy az Arcade módtól már egyszerûen hányok?
Másik részrõl én vagyok egyedül úgy hogy az Arcade módtól már egyszerûen hányok?
Azzal nem tudok szolgálni csak letöltöttem a szokásos majdnem 2 gigás adagot és beugrottam megnéztem mi a helyzet 😄
3 különbözõ event van a 3 módra jelenleg és holnap fog váltani a kiírás szerint
3 különbözõ event van a 3 módra jelenleg és holnap fog váltani a kiírás szerint
Jõhetnének a tapasztalatok :-) ( hb/frb érdekelne.föleg frb)
ha kiírta, hogy lezuhantál akkor a stat képernyõn is beírta a halálodhoz az 1-est 😊 tehát igen lezuhantál
ha valaki beléd lõtt volna még a levegõben párat akkor valószínûleg õ meg is kapta volna érted a kill-t és az ellenséges csapat számára sötétpiros volt a neved már
sokszor bent lehet így maradni a játékban még és akár bombázóval lehet lövöldözni is az arra járókat 😊
viszont ha valaki úgy dönt, hogy rárepül egy ilyen sötétpiros emberre és "befejezi" akkor õ kap még érte egy assist-ot is 😊
már sokszor elõfordult, hogy lezuhant bombázó piszkálgatott odalentrõl és befejeztem inkább minthogy "véletlenül" kiszedjen és olyankor még adott egy ajándék assist-ot 😄
viszont az új patch-rõl
egyelõre csak az egyik új árkád pályán van ilyen stratégiai bombázás térkép, remélhetõleg szépen fognak majd hb-re, rb-re is csinálni valamit idõvel
ha valaki beléd lõtt volna még a levegõben párat akkor valószínûleg õ meg is kapta volna érted a kill-t és az ellenséges csapat számára sötétpiros volt a neved már
sokszor bent lehet így maradni a játékban még és akár bombázóval lehet lövöldözni is az arra járókat 😊
viszont ha valaki úgy dönt, hogy rárepül egy ilyen sötétpiros emberre és "befejezi" akkor õ kap még érte egy assist-ot is 😊
már sokszor elõfordult, hogy lezuhant bombázó piszkálgatott odalentrõl és befejeztem inkább minthogy "véletlenül" kiszedjen és olyankor még adott egy ajándék assist-ot 😄
viszont az új patch-rõl
egyelõre csak az egyik új árkád pályán van ilyen stratégiai bombázás térkép, remélhetõleg szépen fognak majd hb-re, rb-re is csinálni valamit idõvel
Lenne egy kérdésem és pedig hogy HB-ben játszottam most egy menetet és a B-25-vel voltam, 12 célpontot pusztítottam el, pár pillbox is összejött de csak 250kg-os csomagjaim vannak szóval a bomba fele odaveszett mert nem okozott kárt viszont már túl alacsonyan repültem és a felcsapó repesz megsebezte a motort, bár külsõre ez se látszott, na mindegy fordulni akartam volna haza a reptérre de aztán hirtelen csak leállt a motor. Lesiklóztam egy település mellé egy szép zöld mezõre.... a gépnek kutya baja se lett. Ez most minek minõsült? Azt írta ki hogy crash, de mégis adott a landolásért 220xp-t. A gépnek mondom kutya baja se lett, még a házakra is lövöldöztem unalmamban míg kivártam a csata végét.
Magyarul ez ugyanaz mintha valaki lelõtt volna?
Magyarul ez ugyanaz mintha valaki lelõtt volna?
Na már itt is az 1.35 élesben 😊
Jólvan örülök, megérte a szenvedés 😄
"Ennyi erõvel a BoS sem lesz IL2"
pontosan ezt írtad, az ennyi erõvel pedig engem arra enged következtetni, hogy te cinikus hangnemben írtad ezt, vagyis, nem így gondolod
márpedig szerintem ez pontosan így van, tegyük félre azt, hogy mi lesz a neve, az csak annyit jelent, hogy ki birtokolja a jogokat, ezenkívül a BoS-nak az égvilágon semmi köze nincs az Il-2 sorozathoz, nem az elõdje, egy új, az alapoktól kezdett program
pontosan ezt írtad, az ennyi erõvel pedig engem arra enged következtetni, hogy te cinikus hangnemben írtad ezt, vagyis, nem így gondolod
márpedig szerintem ez pontosan így van, tegyük félre azt, hogy mi lesz a neve, az csak annyit jelent, hogy ki birtokolja a jogokat, ezenkívül a BoS-nak az égvilágon semmi köze nincs az Il-2 sorozathoz, nem az elõdje, egy új, az alapoktól kezdett program
Nem értem a tartalmi lényeget. Én is arra utaltam a "...BoS sem lesz IL2..."-vel, hogy valami az elõdtõl különbözõ lesz.
Manapság egy (na jó kettõ) kezemen ha meg tudom számolni hány játék eredeti márka ugyanazon fejlesztõkkel.
Manapság egy (na jó kettõ) kezemen ha meg tudom számolni hány játék eredeti márka ugyanazon fejlesztõkkel.
én a "...BoS sem lesz IL2..."-re válaszoltam...
Nem a BoS és a CloD-ról volt szó, hanem a 1946 to Prey-rõl.
Nekem még ennyit se kellett a játékban állítani. Csak elindítottam a freetracket, aztán a játékot, beléptem testflightba, hogy lássam majd, sikerül-e beállítani, és már mûködött 😊
na kérem sikerült 😊 facetracknoir nevü progi segitett, telepit és láss csodát a freetrack észhez tért
Fizetniük kellett volna,ahogy Nagybritannia is fizetett ,vagy a Franciák,de az Oroszok megtagadták ezt. Persze a háború után lett volna esedékes a törlesztés.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ez majdnem igaz, csak nem ingyen és nem az összeset
Kölcsönbérleti törvény keretein belül kaptak/vettek hadianyagokat, a P-63-asokat, a legyártott mennyiség 70 %-a landolt a szovjeteknél, tudtommal szó szerint kölcsön kapták, azaz vissza kellett volna adniuk mindet a háború után
Kölcsönbérleti törvény keretein belül kaptak/vettek hadianyagokat, a P-63-asokat, a legyártott mennyiség 70 %-a landolt a szovjeteknél, tudtommal szó szerint kölcsön kapták, azaz vissza kellett volna adniuk mindet a háború után
És természetesen FT indít elõször aztán WT de ez elég alap dolog 😊
Ami nálam még egy kis bug, hogy hotkey-el nem szabad leállítani/pause-zni mert akkor kinyírja magát
nem szereti a logitech webcam szoftverét és mindig feldobja ilyenkor meg be akarja zárni magát.
De nem gond nem kapcsolom ki soha csak ha végeztem a játékkal, a középre igazítást használom egyedül azzal nincs is gondja 😊
Ami nálam még egy kis bug, hogy hotkey-el nem szabad leállítani/pause-zni mert akkor kinyírja magát
nem szereti a logitech webcam szoftverét és mindig feldobja ilyenkor meg be akarja zárni magát.
De nem gond nem kapcsolom ki soha csak ha végeztem a játékkal, a középre igazítást használom egyedül azzal nincs is gondja 😊
Nem a játékkal nem kellett semmit buherálni ez biztos.
Annyi volt a teendõ, hogy a varázslóval engedélyezni és talán még a mouse usage-et none-ra rakni.
Annyi volt a teendõ, hogy a varázslóval engedélyezni és talán még a mouse usage-et none-ra rakni.
A Clodot még Oleg kezdte el, de teljesen új alapokon. Aztán az ubi kiadatta
a félig sem kész cuccot,Oleg lelépett,ezek még kínlódtak ,meg ilyesmik ,aztán a 777 elkezdte csinálni a BOS-t ,(nagy furmánykodás volt ott) és dobták a Clod ot .
Azt most magánemberek csinálgatják társadalmi munkában ingyé.
a félig sem kész cuccot,Oleg lelépett,ezek még kínlódtak ,meg ilyesmik ,aztán a 777 elkezdte csinálni a BOS-t ,(nagy furmánykodás volt ott) és dobták a Clod ot .
Azt most magánemberek csinálgatják társadalmi munkában ingyé.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
mint szoftver, sem a BoS-nak, sem pedig a CloD-nek semmi köze nincs az eredeti Il-2 Sturmovik szériához (egyébként jelenleg a Diadalos Team foglalkozik az 1946 fejlesztésével)
nem lehet, hogy a játékból hiányzik valami?
ez sem müködik, lövésem sincs. köszi
ok
ha gondolod becsomagolom az egész mappát egy rar-ba aztán feldobom és leszedheted 😊
nálam mûködik ez tuti 😊
nálam mûködik ez tuti 😊
a haiku.ini is meg van, köszi a segitséget ez van
megkerestem a hivatalos fórumon a topikot ami ezzel foglalkozik
War Thunder Wiki
itt még a freetrack-hez írják ezt a dll-t is bemásolni
http://www.mediafire.com/download/ticmydlzunc/TrackIRHaiku.ini
nálam is ott van úgyhogy lehet, hogy ez is kell... passz 😊
War Thunder Wiki
itt még a freetrack-hez írják ezt a dll-t is bemásolni
http://www.mediafire.com/download/ticmydlzunc/TrackIRHaiku.ini
nálam is ott van úgyhogy lehet, hogy ez is kell... passz 😊
nekem ilyet nem csinál
az elsõ indításnál feldobott egy ablakot, hogy új játékot észlelt és adjak neki nevet úgyhogy nálam igen ott van bár én a default-ot szabtam csak testre
Mán elmondtam😊
Az 1C a Maddox Gamessal adta ki oroszhonban az õs IL2 õt . Ugye a Maddox az Oleg cége.
A nemzetközi piacon az UBI adta ki.
Mindamellett Olegék csinálták a teljes Il2 es sorozatot,majd amikor a modderek csodát mûveltek vele rájöttek,hogy van ebben még biznisz😊
Aztán megcsinálták a konzol portot ( na ebben Olegék már nem vettek részt) de az 1C finanszírozta és adta ki de a Gaijin csinálta meg nekik.
Majd jöttek a ti általatok kedvelt játékok ,amik alapjaiban ugyan azok mint az õs, a fejlesztõ gárda is a Gaijin. Na röviden ennyit a történelemrõl😊))
Az 1C a Maddox Gamessal adta ki oroszhonban az õs IL2 õt . Ugye a Maddox az Oleg cége.
A nemzetközi piacon az UBI adta ki.
Mindamellett Olegék csinálták a teljes Il2 es sorozatot,majd amikor a modderek csodát mûveltek vele rájöttek,hogy van ebben még biznisz😊
Aztán megcsinálták a konzol portot ( na ebben Olegék már nem vettek részt) de az 1C finanszírozta és adta ki de a Gaijin csinálta meg nekik.
Majd jöttek a ti általatok kedvelt játékok ,amik alapjaiban ugyan azok mint az õs, a fejlesztõ gárda is a Gaijin. Na röviden ennyit a történelemrõl😊))
neked a profilokban ott van a wt?
köszi. enyém is ilyen oszt mégse jó 😞 mi a retek baja van?
ott van 😊 ha nincs meg a dll akkor ki van szürkítve a TIRViews
egy képet tudnál mutatni a freetrack ablakodról, hogy hogyan nézki? ez mit jelent ( TrackIR Interface mellett hogy össze van kapcsolva a TIRviews-el )
igen ha ott van akkor az output fülön látszik a TrackIR Interface mellett hogy össze van kapcsolva a TIRviews-el
elég a freetrack könyvtárba másolni?
a tirviews.dll-t a trackIR programjának a telepítõmappájából tudod átmásolni
és ha ez ott van a freetrack mappádban akkor be tudod pipálni a TrackIR Interface-t
ezzel lényegében átvered a játékokat és a freetrack-et TrackIR-nek fogja látni
akkor ez lehet a gond nálad amiért nem megy
és ha ez ott van a freetrack mappádban akkor be tudod pipálni a TrackIR Interface-t
ezzel lényegében átvered a játékokat és a freetrack-et TrackIR-nek fogja látni
akkor ez lehet a gond nálad amiért nem megy
Csak a *.blk fileokban lehet turkálni, emberi módon. A freetrack, ha megy fel kellene ismernie, úgy induljon a game hogy már fut. 3 fajta tracker proggit próbáltam vele, nekem nem volt a detektálással gond.
ezek mik? tirviews.dll ft-ben bepipáltad h azt használja
Akkor nincs sok ötletem 😊 Gondolom tirviews.dll-t bemásoltad és ft-ben bepipáltad h azt használja. Amúgy úgy emlékszem nincs más és rögtön ment nálam.
üdv már kétszer végig nyomtam 😞 valami más a baj, csak nemtom mi. a clodban müködik