38447
  • patchaou
    Hogy az egyel későbbi kommented idézzem "a kettő nagyon nem ugyanaz".
  • patchaou
    Nem hát, csak azt ér lelőni aki éppen téged céloz XD
  • schossow
    Ne trollkodj a kettő nagyon nem ugyan az :D
  • BaleniX
    Hát... akkor már ha éppen tárazna a katona akkor se lőjék le nem?
  • schossow
    Igen. Gondolom egy kalap alá veszik azzal, mint ha a magát megadó fegyvertelen katonát lőnél le. Mind a 2 kiszolgáltatott.
  • Susarc
    ti betudtok lépni harcba?
  • Ulvar
    Nézd. Vannak/voltak írott és íratlan szabályok háborúban. Bármilyen meglepő. Az egyik ilyen volt, hogy méltatlan egy olyan katonára lőni, aki védtelen, ilyenek például a légideszantosok, kik mint tudjuk ejtőernyővel hátukon kiugranak földet érnek az ellenséges állások mögé (általában) és harcolnak. Ezt sikeresen nem tartották be pl. a Britek Krétánál. Simán lepuffantották a Fallschirmjäger katonáit. Ezek után nyilván a másik oldal is úgy fog reagálni, hogy jaaaa...nem tartjátok be ti, akkor mi se...és ez több hasonló dologra is visszavetíthető.
  • Cimbi
    Ha megnyered a háborút semmi ha viszont vesztesz akkor ......:D
  • patchaou
    Az lényegtelen hogyan vélekednék ha Én lógnék az ernyőn. Nem esne jól, de aki kurvának áll az ne csodálkozzon ha meg... A lényeg, hogyha élve megúsznám, akkor vissza tudnék menni harcolni. De ha leszednek amíg libegek az ernyővel, akkor már senkit nem lövök le.
  • BaleniX
    Mert ha a levegőben lövik le akkor mi van, hadbíróság?
  • schossow
    Nem tudom, hogy vélekednél ha te lógnál az ernyőn :D Amúgy meg igen, ez a paraszt szokás az amerikaiakra volt jellemző. Itt Európában nem dívott annyira sem német sem angol részről.
    Apropó napjainkban csak akkor lehet ellenséges pilótára tüzelni miután földet ér. Míg a levegőben van TILOS! Lehet akkoriban sem volt másképp vagy a 2. vh hatására hozták be.
  • Susarc
    a nagy bombáknak nemsok értelme van...jobban jársz több lightosabb bombával és földi célpont elpusztításával...
  • Susarc
    meglehet...csak tudod a pilóták amolyan nemes lovagoknak tartották magukat főleg európában és ők a lovagi becsületkódex betartásával harcoltak...ergó sebesűlt ellenfele nem öltek meg ha nem volt muszáj ,mert az méltatlan győzelem lett volna számukra....a yenkik meg bunkó parasztok voltak....ennyi:)
  • BaleniX
    Eljutottam 7-es amcsi szintig, bár még nem próbáltam ki a Hellcat-et. Ha meglesz hozzá az 1000lbs bomba akkor már tarolhat vele az ember remélem. Jó gép amúgy?
  • patchaou
    Ha nem lövi le, akkor lehet hogy egy következő bevetésen pont az fogja kinyírni akit életben hagyott ejtőernyőzés közben.
  • schossow
    Igaz. Bár ez még nem mentesíti az amerikaiakat.

A 2 atombombával kapcsolatban nem is figyelmeztették a lakosságot, pedig a nagy bombázások előtt szórtak röplapokat vagy demonstrálhatták volna az erejét valami máson. Meg jó szokásuk volt itt Európában is az ejtőernyőn ereszkedő pilótákra lövöldözni, a linkelt videóban is éppen van egy ereszkedő japán pilóta aki mellett nem sokkal megy el az amcsi gép.
  • Ulvar
    A háború ilyen... Japánok se válogattak a civil s katonai életek között a végső cél érdekében. A császár mindenekfelett életstílus mindenkire igaz volt, és bármilyen cél felhasználására rámondhatták.
  • Susarc
    sztem elég köcsög módón lőnek mindenre kb. heccből....amerikai virtus már akkor megvolt:S mit várunk egy olyan nemzettől aki atomot dobott civilekre 2x is.......

oké főleg katonai célpontok,de tisztán kivehető,hogy civil házakra is megeresztenek jópár sorozatot.... az a két halász a tengerparton is majdnem megjárta.....

mi durva videók lehetnék még titkosítva........
  • Ulvar
    Stability update.
  • Ulvar
    Kemény! Brutális hogy milyen képet vetít arról, hogy 0 légvédelem volt ekkora Japán területei felett. Szabadon bármire rárepülhettek.
  • Rathrol
    Még mindig senkit nem enged be amikor csatát indítotok?
  • twi452
    elég durvák
    főleg a vége felé amikor a parton a 2 faszi mellett megy el a sorozat pár méterre
  • Ry0K3N
    http://www.wimp.com/guncamera/
    Feloldották a titkosítást pár kamerafelvételről.
    1945 japán.
  • Rathrol
    És most goldot se lehet rendelni?
  • patchaou
    Nem vagy egyedül. Egy csatára visszamentem, azt legalább el is számolta. Ám utána megint elkezdte és most be sem enged.
  • Coral Springs
    Előfordul hogy a szerver szarakodik, az is lehet hogy a neted ment el kis időre, de nem mondanám hogy ez gyakori lenne, max event -kor. Amúgy ha lebasz a játék offline -ba, nem muszáj újraindítani, elég ha indítasz egy csatát és visszacsatlakozik.
  • Rathrol
    Ez mi volt? Játszok AB-n egyszer csak fekete képernyő "lost server" le OK-zom, vissza tér a menübe, listázza az eredmény 0 kredit 0 xp, mondom fasza top 1 voltam és elég jó álltam...a pilota meg offline mode felirat volt kiírva, WTF?!:O Ki kellet a játékból lépnem és egyből visszatértem minden jó volt, ez mi? Gyakran csinál ilyet, vagy engem szopat most a gajin?
  • bgabor
    Japánokkal húzzad ki először a Hayabusát és az úszótalpas Zerot, majd később tier7-8-9es többi Zerot(Reisen). Azok a gépek a játék fodulóbajnokai, kezdőknek kiváló gépek. Amerikai ág nem rossz, de nem kezdőknek való, ahogy a német sem.

Sok haverom van aki tier 14 körül jár már a legtöbb nemzetével, bármiféle fizetés nélkül. Egyszerűen ahogy nő a gyakorlatod (és átmész majd játszani HB módba), a pénz és az XP is sokkal jobban fog jönni mint most. A légiharcot azért tanulni kell, főleg HB és FRB módban, ez nem Need for Speed vagy CoD/Battlefield hogy úgy van megtervezve, hogy bárkinek azonnal menjen.
  • schossow
    Ha nagyon szereted a forgolódós légi harcot akkor toljad a japánokkal vagy a britekkel. Ha mégis az amcsikkal akarsz menni akkor ne fordulózz, az nagyon nem megy a repülő söröshordók többségének. Inkább használd ki, hogy többségük gyors és jól bírja a zuhanást.
  • electrik
    Én nem tudom de nagyon lassan fejlődök ebben a játékban...5ös szinten megragadtam. az amcsikkal tolom inkább de nem megy egszerűen nem tudok ugy fordulni mint a többiek és mindig kiszednek...(egér+bill)
    Fizetés nélkül meddig lehet elvinni a játékot? 5ös szintnél megáll ha nem fizetek, mert nagyon nem akar jönni az xp.Vagy lehet elrontotttam az elején mert én minden nemzetet felhuztam 3as szintre kivéve az amcsit azt 5ösig tudtam és ennyi...Kéne egy kis segítség vagy tipp hogy mit csináljak mert igy elég **** a játék:)
  • Amaymon
    Glo: Alulról-hátulról belém harapott olyan 2700-on egy P-51. Eleve fordultam és belekerültem abba az elhajított diszkosz szerű zuhanásba, amikor nem halsz meg, csak zuhansz vízszintesen forogva lefelé irányíthatatlanul pedig és nem kaptál végzetes dmg-t. Eszembe jutott amit írtál, gondoltam miért ne? Úgyis lezuhanok. Levegőben kerék ki, működik 109-el vissza lehet nyerni a kontrollt!
  • Coral Springs
    Vizipisztollyal ne menj bombázók ellen, mert felesleges. Ha jól tudsz célozni akkor a 12.7 -el le tudsz építeni egy bombázót, főleg ha sok van belőle. Ajánlatos viszont gépágyút, vagy ágyút használni ellenük, azokkal többre mész.
  • Elar
    Áhh
    Lehet hogy ez a játék nem nekem való. Minél erősebb a gépem annál nehezebb az egész.
    Képtelen vagyok lelőni bárkit is
    Most 8 assziszt után feladom.

A 7.62-es géppuska valóban ennyire hatástalan a bombázók ellen? 4 géppuska kevés h leszedjek egyet.
    Nézem a vidókat és érthetetlen hogy egy sorozattal leszednek gépeket nekem meg 2 tár után is repül.
    Ehh
  • Rathrol
    A fenébe hogy itt nincs sms fizetés, mint a wot-ban! Oké drágább jóval, de nekem csak prém accountra kellene, és mindig csak kis tételben vennék 1-5 napig használnám, aztán megint fizetnék ha lesz rá időm...talán majd később bevezetik!
  • Coral Springs
    Nekem még bankkártyám sincs. Pár évig volt VISA -m, az év elején lejárt, de azóta nem is foglalkoztam vele. Tőlem elmehet az összes bank a rákba a lehúzásaikkal együtt. Ha van bármi amihez kéne, pl külföldről rendelek valamit, ismerős elintézi, én odaadom kp -ban azt ennyi.
  • bgabor
    Ha OTP-s vagy, és amiatt van maesto, kérj mellé webkártyát, és használd Paypallal. Mindinki így csinálja, nagyon egyszerű.
  • Coral Springs
    Na előszedem az IL-4 -et, bár annyira nem érdekelnek a tankok.
  • Coral Springs
    Hajrá, hajrá.
  • BaleniX
    Húúú, nem tudom mi történt velem, de a legutóbbi körben nagyon adta! 2 percen belül 3 kill, egész idő alatt 3 géppel mentem, de ebből csak 2-vel értem el kill-t.
    Jó, tudom hogy AB, de nekem ez nagy öröm
    http://kepkezelo.com/images/6j37vxbunvs59xq2gy0.jpg
  • twi452
    Vagy bejelentik december elején, hogy itt vannak a tankok játszatok és megköszönik, hogy ebben a három hétben beleöltetek egy rakás időt a játékba még :D