38447
  • Amaymon
    Nekem elég rossz a meccs / kill mutató. Ezt ellensúlyozza, hogy legalább 300 humán killem van, nem ai-n boostolva nőtt a kill méterem és még lehet nagyon alá becsülöm. Sokszor a kezdéskor kilépek az eleve esélytelen meccsből. Megvárom amíg felszállnak, ha mindenki vagy majdnem mindenki a levegőben, akkor megyek. RB-n nem lehet 2v6-ot nyerni (még az 1/2 ratio is necces), amit egy fufu-val csináltunk pár hónapja HB-n. Nincs kedvnem 20 percet tekeregni, hogy becsomagoljanak :) Ai ellen nem fogok menni mikor végre itt vannak Event map-ok robotok nélkül. Bár a mai nap elgondolkodtató a free flight jobb-e? :o Nem mentem csak jetes napokon free-t mióta Event van.
  • Elar
    Én nem értem ezt a játékot
    Aláírom h én vagyoka béna.
    Hurricane Mk3 vs Blenheim
    szarrá lövöm - én halok meg.
    Fordítva ha én ülök a bombázóba kb 5m alatt leszednek.
  • Amaymon
    Tiszta AB feeling van brit oldalon. Lecsipegettem 4 rázuhanással egy stukát 200-300m-en critet kapott. Egyenes vonalban rázuhant egy surmó :) és övé lett a kill. Nem a lion zavar, meg hogy nem az enyém a kill, hanem a stílus.
  • R3nton
    Na sikerült 100 alá csökkenteni a különbséget :D 580 repülés, 485 lelőtt repcsi, azért szeretném 1/1 felé tornászni a mutatót, az nekem már tökéletes.

Egyébként pedig tényleg csak azért játszok, mert egyre jobban tetszik a játék. Ma unlockoltam végre 2 8-as gépet. Háááát ez a Yak9T a trollgunjával überbrutál fun :D Az első repülő ami szembe jött, második tölténytől darabokra szakadt :D

Az lenne a kérdésem, ha a 9-es gépeket még unlockolom és lesz 2 9-es,2 8-as, és a prém 9-es TU, amit kaptunk, akkor azt ki lehet hozni silver ügyileg nyereségesre prém nélkül???
  • vajakos21
    de legalább gyorsan csatába jutnak:)
  • Amaymon
    "Az előbb 3 killel nyertük a meccset (csapatszinten) A többi brit simán lezúzta magát..."

Ya. A britek egyszerűen nem tudnak felszállni. Ok nem könnyű, de nem is lehetetlen.
  • gezu1025
    Hát ez az event kezd nem kicsit felbaszni. Átlag AB úgy néz ki hogy 1 killra jut 5 assist.
  • vajakos21
    nem kell az aa. Az előbb 3 killel nyertük a meccset (csapatszinten) A többi brit simán lezúzta magát...
  • Elar
    akker. azért elég szépen le tud szedni az AAA
  • vajakos21
    megy...asszem
  • Coral Springs
    Aki DDoS támadást tud csinálni, az nem egy egyszerű pronyó. Akinek botnet -je van az nem hülye, és valószínűleg több ember áll a háttérben.
  • vajakos21
    az van...
  • twi452
    Pedig most indultam volna farmolni a missziót :D
    na majd reggel :)
  • Torzonborz
    Na megint ddos van most írták be szép pirossal csetbe. Törném el a kezét az ilyen kis girnyónak .
  • Amaymon
    Ehh jól szétbarmolták a brit mapot. Destrok 2-3 km magasban kilőnek bent a város belső szélén, szárazföld felett. A germánok ott kempelnek felettük vagy visszazuhannak az AAA védelmébe. Nem érettem mire fel ez a 25-ös sor a germánoknál...
  • Torzonborz
    Nna meghalt a sever vagy csak a matchmaker ?
  • Nortai
    Komolyan ez röhej, 6 millió spit persze rögtön kilövik mind majd ellenfél rögtön kilép. :D Hát nekem erre nincs időm, így is max 5 gépet tudtam leszedni első körből, hogy ellenfélnél 2 perc után lelépett mindenki. :(
  • vajakos21
    Megnézetm a videót. Jó volt ezzel a zenével. Elgondolkodtató.
  • Coral Springs
    Nagy fun amikor 4-5km -ről lezúdulsz, bele a tömegbe, majd hopp leesett valaki. Azok meg ott zavarognak hogy hol lehetek... Messze.
  • Susarc
    0 halálos 10 es WIN streak:P de Coral mondja jól....szinte sunyi módon bujkáltam végig 4 ezer méter körül és amikor valaki leszállt a zergtrain-ről akkor ellenőriztem a jegye érvényességét:)))
  • Amaymon
    LA5fn szerintem az egyik legjobb ruszki gép azon a tieren (LA buff óta), mondjuk annyi goldot nem adnék érte, kis híján egy éves prém ára(!).
  • Coral Springs
    Arcade -ra van egy fontos szabály. Ne legyél feltűnő, az enemy -nek legyél közömbös. Ezt úgy értem hogy rád ugyan "egy golyót nem lőtt ki" senki, ám mégis te vezeted a leaderboard -ot. Aki rambózik azt lelövik, ez van.
  • schossow
    Én is megpróbáltam az arcade-ot de amikor 1 spit lefordulta az A6m2-em akkor inkább nyomtam egy exit-et :D
  • Susarc
    5 kört szoptam az általad említett barmok miatt aztán jött egy ilyen....árkád olyan fokon RANDOM,hogy elmondani nem lehet:P

• darki81
    aha kösz, akkor valószínűleg nem éri meg megvenni, mert nem múlja felül közel sem a tier 8-as messersmitheket.
    próbáltam azt az 5k goldos la5-öt, olyan mint az oroszoknál a la5 :)
  • Amaymon
    Na igen, szerencsétlen volt AF-be belekeverni a GF closed betat. Engem pl abszolút nem érdekelnek, hidegen hagynak a tankok csak annyiban nem, hogy a kieg sikeres legyen. És mivel közös kliens lesz az AF-el, hátha javul a a repülős rész grafikai render hibája.
  • schossow
    A mai Gf mission miatt a HB olyan mint az AB, mármint emberanyagot illetően. 1 gépre 5-en repülnek, összemennek, egymást lövik le. Ellopkodják egymás killjét, tőlem eddig csak 3 húztak be. Kezdek tenni a gf bétára :D
  • Amaymon
    Németnél az LA5 a legjobb, de látszik az árán is (nem véletlen).
  • darki81
    P-47D az jó prémgép?
    németeknél van 8-as tier
    (szeretnék venni egyet, de csak akkor ha jó) :)
  • schossow
    *Ki az új vezető hatalom.
  • schossow
    Tény, hogy gusztustalan és bűnös dolgokat követtek el a japánok de ezekhez hasonló dolgokat sajnos több más nemzet is elkövetett, többek közt olyanok is akik a potsdami ultimátumot átnyújtották Japánnak.

Valóban nőtt az ellenállás ahogy a szigetek felé közeledtek az amerikaiak de az atombomba azért elég kétes fegyver és akkor a japán nagyvárosokat ért bombatámadásokról még nem volt szó (gyújtóbomba vs rizspapír ház). Ki kellett azt az atombombát próbálni (ezért nem is bombázták a szóba jövő 4 várost korábban), meg kellett mutatni a világnak, hogy az új vezető hatalom.
    Az Emperor c. filmben durrantottak el el egy érdekes mondatot: Mi a bűne japánnak? Mi is azt csináltuk amit a többi nyugati nemzet. Gyarmatosítottunk.
    Ettől még a gusztustalan dolgaik alól nem mentesülnek. Csak hát nézőpont kérdése az egész.
  • Cimbi
    Valamit nagyon elszúrtak Gazsiék Hardest Day event belépek az emilel kinézzek jobbra 2x G-2-es:DDDDDDD
  • Ulvar
    War Thunder Ground Units — Task #2: Task for November 14th 2013

From 11:00 GMT November 14th to 11:00 GMT November 15th (3:00 PST November 14th to 3:00 PST November 15th)

While flying one of the following aircraft:

A6M2, P-39N-0, Spitfire Mk.II, Yak-1B or Bf.109E-3 destroy the following number of enemy planes:

Arcade — 35 planes
    History — 18 planes
    Full Real - 6 planes
    You can track your progress on the 'Profile — Achievements — Special' tab in the menu.

Completing the daily missions gives you a chance to earn access in the upcoming Ground Forces closed beta test. The more tasks you complete, the higher is your chance of being invited.
  • vass17
    Leggyorsabban bombázókkal tudsz felhúzni nemzeteket HB-ban, még mindig többet ér, mint a vadászat. Persze ez gyakran már nagyon unalmas tud lenni és nem sokat fejlődik közben a fighter tudásod, én azt mondanám, hogy felváltva a változatosság kedvéért.
  • Susarc
    ami a mai eventet illeti nem mindegy mivel géppel lövitek le a 35 célpontot arra figyeljetek! az acsik alatt látszik csak a főoldalon NEM!!
  • electrik
    Köszönöm a tanácsokat!
    Akkor ezek szerint fizetés nélkül is el lehet érni a csúcsközeli szintet ,ezt jó hallani:) ...gyakorlás gyakorlás és gyakorlás:)
    Megpróbálom a japókkal!
    Amúgy nem muszály a fordulós stratégia lehet más is csak csata küzben a ha rajtam vannak akkor a fordulás az ami nem megy:)
  • Susarc
    nos én se tenném le a fegyvert ha egy külföldi ország ölné a honfitársaimat családomat....ez ALAP nem fanatikusság.....és erre az atom a válasz? hát kapjákbe!
  • f24sg
    Itt meg van 1-2 olvasnivaló a nipponokról.

Nanking

731

Az atomról:
    történészek szerint a fanatikusságuk miatt volt rá szükség, az életbe nem tették volna le a fegyvert
  • Ulvar
    Na most már kezdem felhúzni magam...órák óta semmi változás, ugyanúgy nem tudok felmenni szerverekre.
  • schossow
    Meg aki rád ijeszt :D