War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd nézd meg midwayt a 2 B17el...😊
Torzonborz
magot csipegetnek a kismadarak ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Tényleg kéne jelölni hogy melyik arcade/frb/hb...ha már nem olvasnak katt.elõtt.
Omg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na itt kiléptem a bánatba "J"-vel, utána lefotóztam miért 😊
A képen ami ráfért van csak 7 db crash...
plu604
Király, mocskosul untam már hogy németként feszt a Hardest Day (vagymi) mapra rakott amit esélytelen megnyerni...

Lehet hogy ez a reális...bár nem vagyok szakértõ
Visszavonom az Event-re vonatkozó balanszos kijelentést. HB-s géppark totál a GER-nek kedvez. Kíváncsiságból bele néztem streamen, mészárszék lett a GER vs RU.
bardocz
Azzal kezdõdött mindkét meccsem, hogy 4-4 ember meghalt rögtön 😄D
#21982 erre ment
Normalizálódik ez majd, szerencsétlen dolog volt a két játékmód AB, HB közé tenni az RB ikonját. Szimplán lezuhannak, mert vakon belekattint 😊)
A frissítés óta már 3x szakadt meg csata közben a kapcsolat a szerverrel. Ez kezd kissé idegesíteni. Más is járt már így?
Bejön ez az event frb.Kàr hogy 10 gép elhullik önkezétöl 5 perc alatt.( legalább full létszámmal kezdünk).A ju88 at viszem és jó.Persze no vadásztámogatás.Fölfire mennek sokan...pedig azt hinné az ember frb nem
Csak engem nem enged be a játék (hitelesítõ szerver nem elérhetõ)?

bardocz
Szerintem ez történelemhû akar lenni, így majd mindig azzal, ami az adott csatában volt. Legalábbis remélem.
Értem, kösz, de akkor gondolom majd ha új map lesz akkor más gépekkel lehet majd repülni.
Fix map (AB, HB, R😎 válogatott gépekkel. Csak azzal a mehetsz, ami a listán szerepel. Extrém módon balanszolt, nem az MM-tõl függ, hogy mit ad be. Saját laddere van, ami gondolom mindig nullázódik, ha lejárt az event ideje. És az elõbb említett +50% reward sem megvetendõ. Lion grindelésre kiváló. Hátránya, hogy nem mehetsz azzal a géppel amivel szeretnél, csak amit engednek.
Valószínû a megoldás az lesz, hogy t4-t5 körül bõven 150% alatt volt a reward (nem emlékszem mennyi). Az új gépeké 210%, t20-as gépek már 360%-ot adnak. Erre jön rá az eventbõl +50%, ~+100%-ot jól éreztem 😊
bardocz
Van 3 csata, ami közül választhatsz, egy árkád, hb, és frb. Mindenhol van egy kijelölt map, amin nem mehetsz akármilyen gépekkel, csak amik ki vannak jelölve. gondolom az alapján, hogy akkor mik voltak jelen az adott csatában.
Ezt az Event módot, valaki el tudná magyarázni részletesen?
Nem tudom, én elhiszem neked 😊 Csak ez rémlik mintha ezt láttam volna délben.
Még egy kört nem tudtam játszani eddig..😊
Többnek tûnik 50%-nál. Szvsz 100-150%. Nem kaptam t5-ön 20k-t 1 killre (20k+10k, ha +50% lenne, ebbõl indulok ki.)
plu604
Ígérem legközelebb elindítom a játékot mielõtt hülye kérdéseket tennék fel, sõt, még azt is meg merem kockáztatni hogy a hivatalos fórum és a google keresõjét is használni fogom. Vezeklésül fogadjátok el ezt a szexi pilótás háttérképet 😊

Mennyi bomba kell egy csatahajónak?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

event-be +50% a reward, legalábbis így emlékszem ezt olvastam ott 😊
Már élesbe megy nem teszt.
Elég jó a profit Event-es t5-ön (1 airkill+win 20-40k), szokatlanul magas lett. Vagy mindenütt emeltek?
plu604
Elegen játszanak teszt szerveren? Tetszenek amiket írtok, kipróbálnám. Hogyan lehet felmenni teszt szerverre?

bardocz
Sok idõ után újra mentem frb-t az oroszokkal. Yak-ot próbáltam, hát ez rohadt ideges gép, nem csoda, hogy eleinte nagyon nem ment 😄D Viszont ezzel szereztem meg a 100. frb-s killemet, kellett hozzá 241 meccs.
Az event nagyon jó lett, mentem kettõt, remélem majd naponta váltogatják.
Ajnánlom Steames verziót, negyed óra alatt lejött 25 megás nettel. Gyorsabban updatel így.
Néha érdekes mélységeket tud elérni az emberi hülyeség magasfoka, hogy nem tudnak olvasni mielõtt joinolnak egy event-be. Oda van írva milyen játékmód, a GER oldalon lehullik a játékosok fele, mert levegõben indulnak O.o

Angoloknál megússzák egy kilépéssel, de azzal tönkre is teszik a meccset.
Az persze lehetetlen, hogy a hány millió játékos késõ délután kezdi el frissíteni a kliensét, igaz?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nortai
Esetek többségében ha nagyobb PATCH van, akkor csak részben a szerverrõl töltöd, többnyire felhasználóktól jön P2P módon. Lehet túl sok peer-hez kapcsolódtál akik elviszik a feltöltési sebességed, s ez által a letöltésed olyan amilyen... Amúgy kliens hibája, hogy bizonyos peer mennyiség felett lelassul. (tök mindegy milyen a neted) Van is valahol errõl egy BUG jelentve nekik. Ilyenkor újra kell indítani a launchert és ismét begyorsul. Elég idegesítõ.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Az event mód önmagában megért egy patchet <#eljen>
Egyik legjobb content, amit eddig a game-be raktak.
Hmm.. ez a megoldás jobban tetszik mint amit én olvastam. A p-400 pedig az export változat kódja volt.

Marha jól dolgoznak a szerverek, a frissítés letöltési sebessége egyszerûen nem akar 100 kb/s fölé menni...

hmm felemelték az ASSIST után a rewardot? olyan mintha a 60-75% át is megkapnád a sima killnek!

MEHET/ne ,de szétesik 492 nél😊)))

szépen szerintem sehogy sem lehet egérrel
darabosan lehet egérrel + billel bele-bele nyúlva hogy úgy maradjon de az olyan is lesz..😄

ahogy hogy sima legyen csak annyit lehet csinálni, hogy billel benyomod oldalra és le aztán csinál amilyet tud de az sima lesz 😄 ez gépfüggõ 😊
f24sg
A flutter speed -et változtatták, b*szod. Vagyis azt, hogy zuhanásnál mi az a sebesség, ahol elkezd szétesni. Szakadékban hátszéllel a Trabant is mehet 700-zal.<#bohoc>
még a 1960-as 70-es években is szarráalázott minden gépet😄

Fenrir
Esetleg van valahol valami videó (milyen szép alliteráció) ami megmutatja, hogy egérrel hogyan lehet barrel roll-t végrehajtani?

Az a gondom, hogy nem tudom egyszerre a gépet a hátára fordítani és megkezdeni vele a manõvert mert mindig visszafordul. Egyszerûen túl érzékeny.

Simplified control-nál meg lehet csinálni, de úgy meg lehetetlen harcolni egérrel 😊

A halál csupán a kezdet...

na az nagyon kellett!! lesz sok esélyed.....

" A második világháború után az egyik legnagyobb számban gyártott nyugati harci repülõgép. A koreai háborúban meghatározó szerepe volt, 76 repülõgép elvesztése árán 792 ellenséges repülõgépet lõttek le velük. Részt vett az 1965-ös indiai-pakisztáni háborúban, a Pakisztáni Légierõ gépei 14 vagy 15 indiai repülõgépet lõttek le velük, valamint az 1971-es indiai-pakisztáni háborúban, ekkor 31 indiai repülõgép esett nekik áldozatul"

KÖSZÖNJÜK😄

majd bemegyek agyaggalambnak a K4-el meg G10-el😄

A lényeg,hogy van benne f86-os.<#falbav><#nemtudom>

Fenrir
Az a vicces amikor ezzel a géppel repülök és bekerülök a Mustangok közé, ami kapásból 4 szint plusz 😊

Most már 5.

teljesen mindegy mi a gépet szintje ameddig a MM összevissza pakolja a szinteket! szánalmas,hogy nemtudják ezt megoldani!

Fenrir
Miért értelme lett annak, hogy a P-47 9-rõl 8-as tier-re lett rakva? MM szerint a 8-9 egy bracket, ergo semmit nem nyersz vele, max annyit, hogy 1 szinttel hamarabb jutsz hozzá, de attól még ugyanúgy bottomfeeder vagy.

jaja fogalmazd át "JÓ LENNE"-re,mert 8-9-es gépekhez rakja be a kúrva 5 ös 109-et! copjanakmárle a MM-el!!!!!

Pluskast
Most olvastam a cahnge logot. La-5,7 700 kmh feletti sebesség. Hóóógyne. Igaz, hogy a igaz, hogy egyik sem ért el annyit de oda se neki Ivánéknál ez nem gond hamisítsunk. Végül is ez megszokott dolog náluk.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Animefox
Eddigi fajvéleményem az új pecsrõl: A gépek nem tudnak zuhanást követõen törni, eddig az összes gépem 600km/h-val úgy zuhantak a sziklafalba hogy elõtte elkezdtek bukfencet, cigánykereket vetni és ezután BUMM
Továbbá a fasiszta T-Com megszimatolta hogy perceken át lövöldöztem a szopós gennyváladékos messzereket bf-eket heinekeneket tudja a halál miket és lekapcsolta a netemet...
Bezzeg ha a német tapad a seggemre az internetnek kutya kötelessége kiváló jelerõsséget adnia.
Azt kérdezem hogy ha az Aircobra olyan kurvakemény hogy zuhanást követõen gurulni kezd a földön akkor miért fog rajta a golyó?

köszi! 😊