38447
-
Cimbi #25325 Nekem az összes egy hangárban van:D
-
#25324 Én simán összevissza pakolgattam mindent, mert gőzöm sem volt semmiről. -
BaleniX #25323 Nem tudom sokan miért tartják jónak az La-5-öt, mert nekem, legalábbis ha én játszok vele, nagyon nem sikerül lelőnöm vele senkit se... Pedig van gépágyúja, de sebezni se nagyon akar sokszor... telibe löbök valakit 30m-ről akkor se -
Coral Springs #25322 Ezen jól látszik a fejlődés. Az Airacobra az első gépeim egyike, a Yak-9T -t pedig alig 2 hónapja használom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
BaleniX #25321 Én ha választhatnék a 2.vh-ban akkor németek! És az 1940-42-es idõszak, mert az volt a wehrmach fénykora. A németek voltak a legképzettek és a legjobban felszereltek! A nácik haláltáborait haggyuk, az oroszok meg gulágoztak
-
#25320 EZZZ nagyon jó! LL
Facebook - News feed history of WW2
-
Coral Springs #25319 Nekem is össze vissza van, valamelyik gép 2-3 crew -ben is megvan, ráadásul a qualification ki van fejlesztve mindnél. Ez utóbbi eltudja ám vinni a pénzt ha feleslegesen költekezel mint én, más jelentősége igazából nincs. -
Rathrol #25318 Van itt olyan aki elbénázta a hangárba rakott repülőjét, azaz 2-3x van meg ugyan az a gép más-más hangárban?:D Vagy csak engem zavar ez hogy többször van meg a gép, kár hogy nem lehet kitörölni onnan... :D -
vajakos21 #25317 Az a baj hogy az új gépek betolása fontosabb mint bentlévö gépek javitása.Föleg amik már vagy fél éve ismert hibákkal mennek....amugy az A20at különõsen utálom -
bgabor #25316 Kétségtelen hogy jóval előnyösebb helyzetben voltak, lévén hogy a földjükön 1865 óta nem volt háború, de azért a többieknek is voltak lehetőségeik, a németeknek pédául egész jók. Olyan dolgokról nem az amcsik tehetnek, hogy például a háború előtt álló németország ostoba módon vallási/faji alapon elüldözte a tudósai komoly részét(miféle gazdálkodás ez már az erőforrásokkal?).
Az amcsik szerepéről:
Ne felejtsük el azért hogy az amerikaiaknak a partraszállásos móka mellett még megvolt a maguk véres háborúja a csendes óceán szigetein. Még ha mi európára is fókuszálunk, azért olyat ne mondjunk már hogy "a második világháborút elsősorban ők vívták, és nem a hős amerikaiak."
Véreztek ők is eleget, a katonai áldozatok számát pedig felesleges összehasonlítgatni, mert tudjuk mennyire becsülték egy katona életét az amerikai haderőnemeknél és hogy mennyire a vörös hadseregben. Ha a katona életét semmire se becsülöd és sokszor a legalapvetőbb ellátást(orvos, étel, ruha) és felszerelést sem adod meg neki, ahogy az a Vörös hadseregben sokszor dívott, akkor persze hogy millió számra halnak. -
Coral Springs #25315 Kezdhetnének valamit az A20G -vel. Ma 4 pilot halálom volt, mind a 4 az említett gép által. Az utóbbinál kb 6-700 -al zuhantam rá, az is gyorsan ment mert az meg bombázni zuhant, nem sikerült lelőnöm így felhúztam, kb 400m -re tudtam eltávolodni de már halott voltam. -
sulouos #25314 Azért az amerikások nem csak azért voltak az első atomhatalom, mert ők mennyi pénzt beleöltek, meg milyen fasza gyerekek voltak. Németország közben elvesztett egy világháborút, a városait és az iparát porrá bombázták, mindenféle nyersanyagból (még a legegyszerűbbekből, pl. szénből is) égető hiányt szenvedett.
Körülbelül ugyanez érvényes a Szovjetunióra is, a területének igazán fontos lakó- és ipari körzetei szinte egytől egyig romokban hevertek, az üzemek a távol-keletre költöztetve, elvesztette a lakossága 20%-át. Mielőtt őket elhordjuk mindenféle semmirekellő tolvaj bagázsnak, ne felejtsük el, hogy a második világháborút elsősorban ők vívták, és nem a hős amerikaiak. -
bgabor #25313 Ez nem olyan furcsa dolog, azt hogy az atomenergiát pusztításra is lehetne használni valamilyen bomba formájában, már a háború előtt tudták a nagyhatalmak tudósai elméleti szinten. A kérdés csak az volt hogy pontosan hogyan lehetne megvalósítani, mennyi hasadóanyagra is van ténylegesen szükség. Éppen ezért a német és a szovjet tudósok is rajta voltak a témán, csak az amerikaiak jobban csinálták(meg brutális pénzeket öltek bele, a Mahatten Project mai áron 26 milliárd dollárba került), és nekik előbb összejött.
Truman a bombák bevetésével üzenni akart Sztálinnak, hogy állítsa le magát. Azért kellett két bomba hogy Sztálin lássa, van még ott ahonnan az első jött, úgyhogy ha az orosz csürhe meg találna indulni, akkor képesek lennének hamuvá változtani őket. Ezzel Truman időt nyert.
Mire két évvel később az oroszoknak is lett atombombája (a szokott módon, a nyugattól lopva, ahogy minden fontos technológiájukat szerezték a radartól kezdve a Nene sugárhajtóművön át egészen a hőkeresős, majd később a félaktív radarirányítású légiharc rakétákig) már friss és jól felszerelt nyugati egységek és kiépített hidegháborús frontvonal várta a szovjeteket ha megindulnának. -
bgabor #25312 Én sem foglalkozom vele, eleve nem hiszek az ilyen sorsolásos ökörségekben. Mi lesz most, mindennap csinálom majd a kis háromórás napi missziókat hogy aztán vagy ne válasszanak ki, vagy kiválasszanak és kemény egy hétig exkluzív tesztelhessem? Amikor úgyis hamarosan jön a végleges?
Kösz nem, tudok én várni decemberig amikor megjelenik a tankos rész. -
bgabor #25311 Egyszer élnénk (megint) amerikai helyett kommunista, orosz, kínai vagy akár muzulmán fennhatóság és hatalom alatt, rögtön megtudnád, milyen is az amikor egy ország valóban "telibeszarja az emberi jogokat", hogy tőled idézzek.
Ahogy mondtam, még mindig ők a legkissebb rossz, és aki másként látja, annak vagy rövid az emlékezete, vagy nem tanult rendesen történelmet. Netán már régen nem a realitás talaján mozog, hogy nem érzi az alapvető különbségeket a kettő között. -
twi452 #25310 na én hivatalosan is ****rok a tankos beta eventekre :D
frb-ben 1 meccsen 2 gép csapódott a földbe miután meglőttem és nem adta meg a killeket
tegnap este ugyanez :)
kockuljon aki akar a tetves missziókon :) -
Sturm44 #25309 Na igen, a Szovjetúnió elrettentésére... Azt sajnos csak később tudta meg az amerikai vezetés, hogy legalább két orosz kém nézte végig a los alamos-i szupertitkos robbantást. És mikor valamelyik konferencián (ha jól tudom még Hirosima előtt) megpróbáltak felvágni Sztálin előtt, hogy de olyan csuda bombájuk van, csak néztek, hogy Joszifnak ez sem újdonság. -
Coral Springs #25308 "Az amcsik a mai napig a legkissebb rossz."
Ez egy elég naiv kijelentés volt egy olyan országról, ami kamu indokokkal országokat foglal el, kedve szerint háborúzgat a világban, és telibeszarja az emberi jogokat. És ez még csak a törtrésze a dolgoknak, a többibe inkább bele se megyek, félek elsodródunk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #25307
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
schossow #25306 Dióhéjban én is erre gondoltam.
Japán perecelését a két atom bomba miatt bónusznak tartom. Jolly joker, hogy Szu-t és az egész világot sikerült kicsit elgondolkodtatnia. Ja, Patton is megmondta, hogy csak erőből értenek a szovjetek.
Szerintem, egyik kutya, másik eb. Némelyik kisebb, némelyik nagyobb. -
bgabor #25305 Ha prémium gép kell, akkor a japán FW-190 a legjobb most, mindent figyelembe véve. De ahogy a WoT-ban is, helyette prémium számlával jobban jársz. War Thunderbe mégjobban, mert itt lehet 100 aranyért egy nap prémet venni, másszóval akkor aktiválsz prémiumot amikor tényleg van időd játszani, nem ketyeg feleslegesen. Egy prém gép árából vagy 20 ilyen, nem egybefüggő prémnap kijön. -
bgabor #25304 Ezeket a buta titulusokat mellesleg egy kattintással ki lehet kapcsolni a menüben, érdemes is, mert csak az áttekinthetőséget zavarja. -
bgabor #25303 Én úgy tudom központi utasításba volt nekik adva hogy löjék le az ernyőn függő pilótákat, merthogy a németek nagy hiányt szenvedtek a képzett pilótákból.
Az atombombákat meg azzal szokás indokolni, hogy nélkülük japán bevétele egy nagyon véres, többszázezer amcsi katona halálával járó ügy lett volna, ami ismerve a japánok mentalitását azért elég jó érv.
Az meg szerintem elég nyilvánvaló, hogy Truman mellesleg az akkor atombombával még nem rendelkező, de a világ akkori legnagyobb konvencionális hadseregét velük szemben felvonultató szovjetúniónak és személyesen Sztálinnak akart üzenni az atombombák ledobásával. Ma már nyilvánosok azok a '45-ből származó haditervek, amiken a szovjetek nekiesnek a tegnapi szövetségeseiknek, és elfoglalják egész nyugateurópát. Tudod, világkommunizmus meg a többi balos ősbaromság.
Nem csak a japók harci kedvét törte meg velük, hanem a komcsi veszett kutyának is egyértelműen erőt mutatott az atombombák bevetésével, tudván hogy csak az erőből értenek.
Bár kb. 300-400.000 japán civil életébe került a két bomba és a radioktív utóhatások, amerikai szemszögből nézve volt logika benne.
Nagy divat manapság az amcsikat szidni, könnyen elfelejtik az emberek hogy vannak náluk ezerszer rosszabb népségek (komcsik, oroszok, kínaiak, muzulmánok, más vallási fanatikusok). Az amcsik a mai napig a legkissebb rossz. -
schossow #25302 Ma még is több critical hites gépemet lenyúlták. Az utóbbinál is a szárnyat illetve a gép farkát lőttem szét kritikus mértékben. Még is buktam a kill-t. -
Amaymon #25301 Régebben úgy emlékszem, amennyiben valaki lőtt egy a critikal-t akkor a másik csak assist-ot kapott, akkor is ha kilőtte. Lehet rosszul tudom... -
#25300 Csináltam egy egyszemélyes custom-ot. Érdekes volt, HB-ra állítva 19 bot, az ellennél egy annyira fölment amíg a többivel cicáztam, hogy 6 hat perc csak az emelkedéssel ment el XD Ha kapnék érte xp-t akkor nem is játszanék a zöldséglevessel AB-ban :) -
schossow #25299 Agyf@szt kaptam. 1500m-en telepakoltam critical hittel az egyik p-39-et, át esik és pörög, zuhan. Mondom ez már az enyém, hagyom. Persze. Két nyomorék rárepül és addig kínlodnak míg az egyik zeroja széthullik de a másik szerencsével jár, behúzza a killemet.A gaijontól kicsit rossz ötlet volt gépekhez kötni a légi győzelmeket, mert ez már bőven a játékélmény hatására megy. Állandóan ellopkodják a légi győzelmeket vagy lelő a csapattársam vagy belém rohan. A szó szoros értelemben összetörik magukat a szaros killért. -
Amaymon #25298 Napközben nem játszom csúcsidőben este szerencsére nincs ai. -
vajakos21 #25297 FRB..állt van minden normál meccsen,de IwoJima eventen is volt japónál -
Coral Springs #25296 Ritkán beadja AB csatákba őket, főként a jet vs jet csatákba. De legtöbbször HB -n és FRB -n fordulnak elő. De mehetsz Dynamic Campaign -t, vagy csinálhatsz Costum Battle -t, ott meg szinte csak AI -k vannak. -
#25295 És ilyen ai-kat merre lehet találni? Igaz nem túl sokat mentem még, de még nem találkoztam velük. -
Amaymon #25294 "Honnan lehet tudni hogy AI?"
A nevéből. És hogy reserve gép mindig. FRB-sek a kevés kill lehetőség hiányában, sokat gyilkoltak régebben ai-t, hogy gyűljön a lion. Mert ott tényleg nagyon brutálisan lassan jön. Nem is volt más alternatíva a kevés player miatt. Olyan 1-1,5 éves játékosoknak van átlag 1200-1400 kill. A +20% reward emiatt nagyon jól jött abban a játékmódban, mert nem kell ai ellen menni és bevétel is van. Szerencsére konstans nő a játékosbázis ott is, de kezd néha nagyon fura lenni egy meccs.
"Illetve mit jelent a nevek mögött az, hogy Rammer, Nine Lives????"
Megszerezhető címek, rangok. -
sulouos #25293 Bezzeg ha nekünk kell repülni, akkor olyan, mint a nyeletlen fejsze :D
Próbáld kihasználni, hogy a nagy G erőket nem bírja (8-9 körül szétszakad, míg pl. egy Messernek a 13G se okoz gondot). Lehet még építeni olyanra, hogy a legkisebb negatív G erőtől is szinte megáll a motorja, mert karburátoros szutyok (csak Mk I és II ellen működik). Spit ellen sose próbálj fordulózni, annak csak rossz vége lehet... -
Coral Springs #25292 Onnan hogy a nevük benne van egy szögletes zárójelben, péld. [Tetsuo], [Shoji], [Ryo], stb. A nevek mögötti kiírás pedig egy választható titulus, amit a játékban elért eredményeid unlock -olnak. -
#25291 volt egy gyerek aki lefordult leölt, spitfire géppel, és a gyerek neve is spitfire volt :D
annyira szánalmas :D
balancolhatnák már azt az ufót.. -
schossow #25290 Mi lesz még itt meg fizetve ebben a pár napban? Az enemy fele már zuhanás közben széthullik, a másik fele 500 méteren cselleng némelyik meg domination-nél megpróbál leszállni :D -
R3nton #25289 Honnan lehet tudni hogy AI? Illetve mit jelent a nevek mögött az, hogy Rammer, Nine Lives???? -
Coral Springs #25288 Én ezt úgy oldanám meg, hogy aki legelőször beviszi az életveszélyes sérüléseket, az kapja a kill -t. Függetlenül attól hogy mondjuk a másik épp a pilótát lövi ki, nem érdekes, az érintetlen enemy-t lehet hogy el se találja. -
twi452 #25287 a szokásos tier 6-7et összedobja az amcsi prém spittel :)
az is igaz h nem kell nagyon sokat várni de azért na..:D -
Amaymon #25286 Manuálisan célozz bomberrel és használd a zoomot tail gunner view-ban.