War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
prem mk9-hez hozzá nyultak? (remélem igen)
Nevetséges a roll rate 550 km/h felett. 😄 Eddig is ilyen volt és nem tünt fel, vagy hozzányultak?
Nevetséges a roll rate 550 km/h felett. 😄 Eddig is ilyen volt és nem tünt fel, vagy hozzányultak?
Mindenki a mid tierhez szokott low tierben nem tudnak HB-t játszani.
Nekem egy bau volt f4-el.Aztán a köv. meccsen,csak töltött-töltött....aztán be se tudtam lépni.A stukát akarom bevinni.
Hát a Hb event egy nagy szar jelenleg. Amíg a zerok vidáman mászkálnak 5-6-7km magasan, forognak pörögnek kényelmesen, és gond nélkül utánam zoombolnak addig ez nem az én világom lesz.
pech 😄
nálam 4 frb kör.. még mindig egyetlen egyszer sem húztam meg a ravaszt.. de kétszer földhöz vágtam ezt a tetû spit vb-t..
a tier 4es mk I-est sokkal jobb volt repülni mint ezt.. vagy én felejtettem el valamit, nem tudom 😊
nálam 4 frb kör.. még mindig egyetlen egyszer sem húztam meg a ravaszt.. de kétszer földhöz vágtam ezt a tetû spit vb-t..
a tier 4es mk I-est sokkal jobb volt repülni mint ezt.. vagy én felejtettem el valamit, nem tudom 😊
bementem HB event:
USA :3 an öltünk 1-1et többiek semmit vesztés
utánna japán: 2 en öltünk 1-1 et t9bbiek semmit vesztés
megint USA : 3 an öltünk 1-1-et többiek semmit vesztés
MIARÁÁÁÁÁÁÁÁK??!?!?!?!?!?!
nem hiszem el baszki😄
USA :3 an öltünk 1-1et többiek semmit vesztés
utánna japán: 2 en öltünk 1-1 et t9bbiek semmit vesztés
megint USA : 3 an öltünk 1-1-et többiek semmit vesztés
MIARÁÁÁÁÁÁÁÁK??!?!?!?!?!?!
nem hiszem el baszki😄
igen, nem olvassák el, hogy az frb event vagy csak debilek de bejönnek, felszállásnál meghalnak és ennyi 😊
Az event frb-be módban van a sok öngyi jeltölt?
Kínomba én is baloon-t vadászok, ha olyan szerencsém van és nem az én tímem 90%-a döglik meg a földön 😊
Van amikor késik a szerver. Nem egyszer volt az, hogy láttam eltalálom a gépet, kifordulok ne menjek neki és mp-ekkel utána írja ki, hogy eltaláltam és crit. Ha a köztes idõben zuhan le, akkor kill-t se semmit nem ad.
micsoda 5xös szorzós kör frb-n...pf
egy lövést nem engedtem el 😄
egyetlen egy német pilóta volt aki tudta vezetni a gépét az meg nekirepült egy ballonnak mire odaértem volna..😄
egy lövést nem engedtem el 😄
egyetlen egy német pilóta volt aki tudta vezetni a gépét az meg nekirepült egy ballonnak mire odaértem volna..😄
Most kockázatos normál FRB-n menni simán a nyakadba szakadhatnak t10 felettiek.
Menj eventet. (szerencsére én német /japó párti vagyok) Ráadásul az eventen nincs nagy tier meglepi...egyenlõre
FRB-n miéért all vs német van? Rohadt sokat kell várni, ha nem némettel akarok menni. Márpedig nem azzal akarok.
Tehát, minden agytevékenységemet és repülési tudásomat latba vetve 1v1-ben lenyomtam egy spitfire-t a Fw-al, erre a nyakamba esik másik 3, akit üldöztem meg ronggyá lõttem, azt benyúlja az egyik (mellesleg neves klánból való) csapattársam. Se assist, se segítség... 2 héttel ezelõtt még nem tapasztaltam ilyesmit, mi változott azóta?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Külön tabokra kellene tenni a gyengeelméjûség miatt. Egyszerûen nonszensz, hogy a legjobb játékmódot egy ilyen baromság cseszi szét, hogy nem tudnak olvasni.
Ugy vannak vele hogy tegnap középsö volt frb hö hö nem b.sztok ki velem ...majd rányom a harmadikra....
Nagyon idegesítõ, hogy normális menetbe még nem tudtam joinolni 1 óra alatt.
Agyhalál, ami FRB eventen megy.
Ezzel az új Focke-Wolffal nagyon-nagyon meg kéne tanulnom repülni... Eddig összesen 2 kill, Yak-3-asok head-onban próbálkoztak, én tudok célozni, õk meg nem. Igazából brutális gép lenne, még alap lõszerrel is horribilis a tûzereje, csak hát 10-bõl 8 csata spit mk IX-ek hada ellen van... Kaptam tõlük pár tanácsot, hogy a magas G-s manõvereket nagyon nem bírják, de ezt eddig még nem sikerült kihasználnom. Na de majd fordul a kocka 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
az eventeken lehetne még finomítani egy kis számbeli korlátozással is
pl az elõzõnél a ger-rus totál brutál volt..😄
németeknél általában 2-3 ember volt aki nem valamelyik 109essel jött a mi csapatunkban volt 3 la5 és mindenféle vegyesfelvágott de leginkább il-2esek ezerrel 😊
pl az elõzõnél a ger-rus totál brutál volt..😄
németeknél általában 2-3 ember volt aki nem valamelyik 109essel jött a mi csapatunkban volt 3 la5 és mindenféle vegyesfelvágott de leginkább il-2esek ezerrel 😊
Mert nem ismerted õket. 😉 Jó nemzet,ha okosan használják.De ez mindegyik országra igaz.
Érdemes, mert a A6M Zeroknak van a legjobb fordulásuk és a legjobb gépágyújuk a játékban. 😄
Köszönöm! Eddig nem tartottam sokra a japánokat de mostantól nem fogom elhanyagolni õket.
Mindenki hülye csak én nem!
Szép! Csak így tovább a Zero vonalon!
Meg volt életem elsõ HB csatája Japán A6M2-N-nel 1 kill 2 assist
Amúgy jók ezek az eventek szerintem.
Pl. most HB JPN-USA, alap Zerok-kal meg P-40 és F4F-4-gyel, utóbbi téglaszerûen repül, de így zuhanni azt tud és ABBAN a tierben emelkedni is.
Simán hozható a csata USA részrõl, ha nem kezdnek el még picit se forgolódni a japókkal, hanem maradnak a "fegyelmezett" BnZ-nél.
Csakhátugye, megin jöttek, hogy jé, az HB?<#alien>#alien>
Pl. most HB JPN-USA, alap Zerok-kal meg P-40 és F4F-4-gyel, utóbbi téglaszerûen repül, de így zuhanni azt tud és ABBAN a tierben emelkedni is.
Simán hozható a csata USA részrõl, ha nem kezdnek el még picit se forgolódni a japókkal, hanem maradnak a "fegyelmezett" BnZ-nél.
Csakhátugye, megin jöttek, hogy jé, az HB?<#alien>#alien>
Tier8-9 A6M3 Zero sezrintem. Ugyanaz a fordulózásos harc mint arcadeban, és megtanít spórolni a gépágyúlõszerrel és külön tüzelni a géppuskával és a gépágyúval.
Erre gondoltam. Köszi! :-)
Fighter's Nightmare* bocsánat
Kaptatok már Nightmare Fighter kitüntetést? 😄
állat ez a gép <#szeret>#szeret>

állat ez a gép <#szeret>#szeret>

ha valami másra gondoltál akkor szólj nyugodtan 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sokat nem kellett rajta állítgatni 😊
meg ehhez van rendes dokumentáció, hogy pontosan mi micsoda 😊
inkább a kamera szoftverével kellett játszanom, hogy jó legyen az érzékelés
ebben "tisztább" a freetrack rendszere mint itt ezekkel a kék pacnikkal
vagy a curves beállítások érdekelnek itt is? 😊
meg ehhez van rendes dokumentáció, hogy pontosan mi micsoda 😊
inkább a kamera szoftverével kellett játszanom, hogy jó legyen az érzékelés
ebben "tisztább" a freetrack rendszere mint itt ezekkel a kék pacnikkal
vagy a curves beállítások érdekelnek itt is? 😊
Akkor most beposztolnád a facetrackes beállitásaid is? :-) Jòl mükszik a freetrack nálam,de sose lehet tudni...
igazából vissza kell vonnom az orosz hb-s dolgot
ne menj oroszokkal mert az összes retardált orosz azzal megy és csak felidegesíted magad miattuk amikor semmit nem csinálnak csak meghalnak és a nyakadra marad 6-8 ellenséges vadász 😄
ne menj oroszokkal mert az összes retardált orosz azzal megy és csak felidegesíted magad miattuk amikor semmit nem csinálnak csak meghalnak és a nyakadra marad 6-8 ellenséges vadász 😄
ott érdemes, mert garantáltan sokat fogsz eleinte meghalni, és kis tierben a javítás olcsó, tier 10 fölött horribilis, (repair-re képzett legénységgel is).
igazából ahogy érzed 😊
nem kötelezõ alacsony gépekkel kezdeni 😊
hb-n ugye 1 géped van úgyhogy inkább mindig meg kell tanulni jól használni azt a gépet amit viszel, talán ez a lényeg mert itt jobban kijönnek már a gépek közti különbségek mint árkádban
bele kell tanulni 1-1 gépbe
kisebb tier-en annyira nem fáj ha lezuhansz lelõnek meg talán a többiek sem annyira gyakorlottak még mint azok akik nagyobb gépekkel mennek
nem kötelezõ alacsony gépekkel kezdeni 😊
hb-n ugye 1 géped van úgyhogy inkább mindig meg kell tanulni jól használni azt a gépet amit viszel, talán ez a lényeg mert itt jobban kijönnek már a gépek közti különbségek mint árkádban
bele kell tanulni 1-1 gépbe
kisebb tier-en annyira nem fáj ha lezuhansz lelõnek meg talán a többiek sem annyira gyakorlottak még mint azok akik nagyobb gépekkel mennek
Akkor kis szinten érdemes kezdeni?
tier 2-3 szerintem
én reservekkel nem mennék max orosszal de ott is inkább az i-16ot választanám vagy akár lagg-3, az megtanít spórolni a lõszerrel és pontosan célozni mert nincs bele túl sok lõszer 😄
én reservekkel nem mennék max orosszal de ott is inkább az i-16ot választanám vagy akár lagg-3, az megtanít spórolni a lõszerrel és pontosan célozni mert nincs bele túl sok lõszer 😄
Melyik géppel érdemes elõször HB-re menni?
berakták sorrendbe az eventeket
Most már legalul van az FRB-s 😄
kicsit rászántam az idõt a facetrack-re és teljesen pöpecül be lehet állítani ezt is infra ledes sapira
ez legalább nem balhézik minden indításnál nálam mint a freetrack
Most már legalul van az FRB-s 😄
kicsit rászántam az idõt a facetrack-re és teljesen pöpecül be lehet állítani ezt is infra ledes sapira
ez legalább nem balhézik minden indításnál nálam mint a freetrack
Mondjuk nincsenek amugy se horror árak,amit bárki ne tudna kitermelni nyugodtan.
ma már tuti akciósak és 5x-ös szorzó is van elsõre 😊
Én csak a kiegészitökre láttam akciót tegnap.
tegnap is akciósak voltak az új gépek vagy csak ma? én szerencsére nem vettem meg tegnap semmi, most belépek és ilyen 10-20-50% kedvezmények vannak a gépekre 😊
a böngészõs térképet is kiegészítették
chat ablakok + egy kellemes kis visszajelzõ felülettel

a böngészõs térképet is kiegészítették
chat ablakok + egy kellemes kis visszajelzõ felülettel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mindenki segít keresni az elveszett kontaktlencsédet?😄
Jó ez a 109E1 eventen,csak meg kéne szokni hogy a gyenge fegyvert sok lõszerrel kompenzálják.Állandóan spórolok.Viszont így meg hiába a sok találat ha csak csikálja.Kiváncsi vagyok stealth lõszerrel.
(egyébként meg nagy itt a csend ahhoz képest hogy 1.35 van)
(egyébként meg nagy itt a csend ahhoz képest hogy 1.35 van)