38447
  • sulouos
    Egyébként az ilyen nagyon közeli tüzeléshez érdemes a virtuális kabin nézetet használni (alapból F4), és akkor nem kell a külső nézettel szenvedni :)
  • vajakos21
    P40et alapbol nehéz zeroval hátulrol sebezni valamiért.Mielött csatába lépsz a gun targeting distamcenál leht állitani
  • Eisenberg
    Hol lehet beállítani, hogy hány m-et keresztezzék egymást a lövedékek? Jelenleg nekem 500m-en van ha jól tudom (küldetés betöltésnél kiírja) sztem emiatt nem találtam el egy p40-et. először 400m-ről lőttem úgy, hogy fordulóztunk (Én zero-val voltam) aztán 300 majd 140m-ről eresztettem bele pár sorozatot. Nem voltam teljesen mögötte picit rossz volt a szög, de direkt próbáltam kicsit elé célozni, aztán a gépre célozni, aztán mögé de egy találatom nem volt. Vagy hova kellett volna? (HB)
  • twi452
    Vagy ami 100%-os trükk
    ne hagyd, hogy eltalálják a géped :D ez általában mindig bejön :D
  • bgabor
    Ha másképp nem megy, növeld meg az elején kapott aranyból, 100 aranyért már 1500 pontot kapsz, abből csak kijön némi vitality növelés.
  • Coral Springs
    Jön az op Lavochkin, ki tudja hol áll meg... a hangot meg a youtube letiltotta, majd leszedte motorhangostul.

• sulouos
    Nem baj, tedd rá mindet :D Más úgyse nagyon kell arcade-ra.
  • Elar
    Hát lassan nő az erre fordítható keret :)
  • sulouos
    Tegyél rá sokkal-sokkal többet, 30-40-nél már elég jól bírják a strapát.
  • Elar
    Komolyan összefoom magam
    5ből 4 pilóta
  • Elar
    Hát ma este 60% a pilótakilövés....
  • Elar
    Most olyan 6-7 pont van rajtuk
  • vajakos21
    tegyèl pontot a vitalityre is....és ne legyél peches :-)
  • bardocz
    Úgy, hogy eltalálja.
  • Elar
    Azt hogy csinálja az ellenfél h állandóan kiszedi a pilótámat?
  • Coral Springs
    Én speciel évekig érveltem fórumokon, és real life egyaránt, de sajnos rá kellett hogy döbbenjek akin ott a szemellenző, arról érvekkel nem lehet leszedni. Sajnos sokan teljesen nyilvánvaló tények okán sem képesek megváltoztatni az álláspontjukat bizonyos dolgokkal kapcsolatban, és ilyen szempontból jól írta Amaymon amit írt, nekem sem sok kedvem van belemenni egy meddő vitába csak azért, hogy valakinek, valahol, az élete során berögösödött világképét megváltoztassam. Ezt meghagyom a sorsnak, az időmet meg inkább olyan emberekre áldozom, akik képesek tisztán látni.
  • vajakos21
    Ju88 il2 109e1 d5 stuka....amig nem telik az xp csik az elözöeket is lehet tolni...meg persze utána is ha tetszik.Én inkább egy nemzetet huznék elsöre vagy 10ig.Ha eventelnél akkor német.Azokra mindig van csata..80%..
  • Susarc
    aranyat NE KÖLTS GÉPRE!!!! max legénységre! de fejlesztésre nem szabad!!
  • Elar
    Van 95e ezüstöm és 5. szintet létem német és orosz oldalon.
    5-5 férőhelyem van.
    Mit vegyek? :)
    Németeknél van egy 30e-es Heinkel bombázó amibe beletoltam 100 aranyat 3 lövésszel illetve egy BF110 ami nagyon tetszik.
    + 3 vadász.
    Cseréljem be a Heinkelt a JU88-ra?
    Vagy az egyik vadász a Stukára?

Oroszoknál ugyaneza dillemma.
    Van 2 Su2 és 3 vadász (benne a Yak7)
    Az egyik Su helyére tegyem be az IL2-t?

szóval szerintetek? :)
  • vajakos21
    Igy látatlanban a "köszönjük ganjin hogy agyatlan állatokká tettél minket" re tippelnék...ha nem ez ,ez akkor is jó :-)
  • Rue East
    1949-ben volt az első szovjet atombomba teszt, szerintem az 4 év 1945-höz képest
    a Nene-t nem ellopták, hanem megvették, az akkor kormányon lévő brit munkáspárt engedélyével
    a Sidewindert szintén nem ellopták, hanem a kínaiaktól szerezték meg (akik szintén nem ellopták, hanem egy tajvani Sabre ajándékozta bele egy kínai Mig-17-esbe)
    a Sparrowot pedig ha jól emlékszem vietnámban szerezték és végül csak néhány dolgot használtak fel belőle, az általuk fejlesztett/gyártott R-23-at jobbnak tartották
  • f24sg
    Nade a link a főoldalon van, szimpla "discuss here", szal így nem látom értelmét odatenni. mindegy.

Ez az egész bétázz a tankokért dolog amúgy is pofon vágott pár napja. Itt igaza van a srácnak szvsz
  • sulouos
    Egyáltalán a fórumot se hozza be.
  • twi452
    akiknek van hozzáférésük azokat biztos beengedi :P :)
  • f24sg
    Mást sem enged be a béta-belépő harcok topikba?
    (login megvolt)
  • csonttika72
    Ember! Te a fórum legnagyobb megmondóemberével kezdtél ki, nem tudod milyen fába vágtad a fejszéd! Respect!
  • Amaymon
    "Persze, tudtam én hogy nem lesznek értelmes érveid, azért volt a felhívás."

Tudtam hogy ezt fogod írni. :) Én nem érvelnék, hanem bizonyítanék. Érveléssel csak fórumcsapdába kerül az ember, mert mindig ki lehet találni valamilyen speciális ellen indokot. Amitől a válaszadó úgy érzi mentesült a tézis alól. Tehát az indoklásnak alaposnak kell lennie, különben beüt a fórumparadoxon vagy az érvelési hiba.

Te véleményt formáltál. Negatív reakciót kaptál, ami ellenkezik a világképeddel. Van értelme egy offolás hullámba bele kezdeni? Nincs. Ügy lezárva :)
  • twi452
    beaufighter..:D
  • schossow
    Azért az európai győzelemhez a szovjetek adták a humán erőforrást a nyugati országok meg a hardvert. Ők csak később szálltak be a buliba szárazföldön, kezdetben is csak délen. Végül is közös meló volt de azért még is csak a ruszkik adtak 10-12 millió halott katonát, nekik köszönhető a német hadigépezet felőrlése. És szerintem ha szovjetek nem csak két dolgot ismernek, hogy általános támadás, meg tömeg támadás hanem valami felhasználóbarát hadviselést viteleznek ki, akkor is elég magasak lennének a veszteségeik, hisz 41 óta folyamatos háborúban álltak a németekkel. (Egyébként gyönyörűen meglátszik az oroszok korfáján a 41-45-ös időszak) Amerikának és a nyugati országoknak ez így pont jó volt(annak ellenére, hogy először Németország legyőzésében egyeztek meg) .

Azért kíváncsi lettem volna, hogy 45 májusa után ha összerúgják a port a szövetségesek, akkor ki meddig jutott volna el. Hisz a szovjet siserehad felélte mindenütt a földet ahol elhaladt és amit kapott hadtápból az is nagyrészt amerikának köszönhette.

Egyébként az orosz mérnöki "találékonyság" ékes példája a TU-4. B-29 klón egy az egybe. Egy rosszmájú vicc szerint még a hamutálat is lemásolták, mert nem tudták mire van, hátha fontos. :D :D

• Susarc
    tegye fel a kezét aki NEM az orosz 0-1-2 es gépekkel csinálta meg a 30 killt?:P:)
  • Susarc
    OFF

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States
  • bgabor
    Persze, tudtam én hogy nem lesznek értelmes érveid, azért volt a felhívás. Már a hozzáállásodból látszott, ilyen indulatos emberkéknek nemigen szoktak lenni.

Engem az ilyen emberkék leinkább az ovisokra emlékeztetnek. Hüje vagy pisti, nem is úgy van! Mé? 'Há 'me csak! Komolytalan.
  • sulouos
    Talán valóban az USA a kisebbik rossz, az egészben annyi a furcsa, hogy az emlegetett ördögi rendszerektől nem sokkal jobb, mégis előszeretettel tetszeleg a megváltó képében, aki csakis a jó ügy érdekében visel hadat ott és akkor, amikor neki éppen kedve szottyan. Persze, lehet hozzá tapsolni, meg emlegetni a valamikori Népszövetséget, ami pont az ilyen fellépések elmulasztása miatt bukott meg a második világháború kitörésével, de amit az USA mostanában művel, az egyszerű agresszió, nem békefenntartás.

Sőt, hogy még tovább menjek: ha valaki világmegváltó akar lenni, nem árt legalább részben objektíven figyelni az eseményeket. Elég jó példa erre a két nagyobb közel-keleti konfliktus (Izrael háborúsdija és a szíriai polgárháború).
  • Amaymon
    Nem a topikba való. Nem fogom megváltoztatni a világképed egy noname fórumban. Nem akarok érvelni, tőlem abban hiszel amiben akarsz. Kikívánkozott belőlem, mert olyan viccesen naív. :) Off vége. Period.
  • bgabor
    Nyugodtan cáfoljál meg, várom az érveidet.
  • bgabor
    Messze nem tökéletes a rendszer valóban, de azért vannak próbálkozások. HB-n például nem az kapja a killt aki utoljára belelőtt a gépbe, hanem aki a legtöbb sérülést(criticalt) belevitte.
  • Amaymon
    LA5F-től felfelé rendkívül jó counter az LA széria bármilyen német gépre. Cserébe pontosan kell vele célozni.
  • Amaymon
    "Nagy divat manapság az amcsikat szidni, könnyen elfelejtik az emberek hogy vannak náluk ezerszer rosszabb népségek (komcsik, oroszok, kínaiak, muzulmánok, más vallási fanatikusok). Az amcsik a mai napig a legkissebb rossz."

Ezt te el is hiszed? Úgy vagy megvezetve, hogy te adod mellé boldogan az örömtapsot :P
  • Susarc
    mindenkit ez zavar kb. a kommunity 80%-át! mert sajnos a 20% az aki rázuhan...,de lehet van az 30% is:((( Gaijin megerőltethetné magát és KORREKT kill számlálást kitalálhatna végre! ,mert én is agfaxt tudok kapni akkor mikor leszedek valkakit mondjuk 5000 méteren lángolva megy 800-al a földnek,de azonnal odaterem egy nyominger és még belesoroz és övé a haszon!
    Én meg aki okosan:) játszom nem fogok 5000 méteren át zuhanva kisérni valakit elvesztve minden helyzeti előnyöm egy kill-ért! mégis én illetve mi akik értelmesen játszunk szivunk a hülye rendszer miatt!

többször írták már FRB-sek,hogy ott 3-4 találat megpecsételi az ellenfeled sorsát ergó nem is kell "lekövetni" még szétpleccsen a földön ez HB ban is kb. így van ,de HB ban azért már vannak ilyen killkúrvák/sry/
    AB pedig a paradicsomja azoknak akik haszonlesők....
  • sulouos
    Nekem csak a repülésével van bajom (az se rossz, csak szokatlan). A fegyverzete elég (kevés lőszer, de az orrból váltva tüzelő 2x20mm-t nehéz ám kikerülni :D).