War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hartmann pl Pottyondi Lászlóval itt magyarország felett repült egy közöset ,Pottyondi volt a kísérõ és biza pikk pakk lekapták az orosz bombázókat. Ezt csak azért írom mert van írásos dokumentum róla😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A gond ott van, hogy ez a game még inkább a légiharcra koncentrál. A bomberek szinte szerep nélküliek, a vadászok nincsenek belekényszerítve, hogy kísérjék õket. Elég okos irányba kezdték fejleszteni a játékot az eventekkel. Jó felé haladnak, de nincs kiemelt fontossága eddig az event mapokon sem a stratégiai bombázásnak azon túl, hogy a bomber jól jár. Szisztematikusan haladnak ahogy a kapacitás engedi, árkád módban már van egy térkép tesztelésre új fajtájú bombázandó objektumokkal.
A legnagyobb hajtó erõ akkor lesz, mikor a tankos részt össze eresztik egy eventen a repülõgépekkel. Egész más lesz a szitu mikor a tankokat vagy egyebet védõ mobil légvédelmi ágyúkat emberek kezelik és nem ai.
Ha érdekel tudok keresni neked videókat,képeket mit csináltak egy bombázóval.
Jut eszembe! Amikor vadászfedezet nélkül küldték Németország fölé a bombázókat ,volt olyan veszteségük,hogy elgondolkodtak a bombázások abbahagyásán. Kicsit olvass utána,nem gyerekjáték volt az,hiába repültek "dobozban".
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De azért a bomberen a géppityuk nem dísznek voltak ott azt ne feledd, ja és egyetlen vadászgép is simán elintézett egy bombázót? A valóságban egyszerre több vadászgép támadt....
Ha annyira hatékonyak a vadászok akkor a háború végén nem kellett volna bele repülniük a gépekbe aztán kiugrani az ütközés után (ezvalamiféle kamikaze volt csak nem volt kötelezõ meghalni, volt ejtõernyõ)
Na szóval egy kis sorozat a valóságban azért nem volt elég ahhoz hogy a bombázó hirtelen zuhanni kezdjen...
A bomberek a valóságban is védtelenek voltak vadászfedezet nélkül. Ha rájuk találtak akkor azoknak sanyi volt. Ez tény. A játékban is kiszolgáltatottak. Ha nincs kíséreted ( és az se mindegy kik kísérnek) akkor csodára ne számíts. Azért ez a játék is a csapatmunkáról kéne ,hogy szóljon ,nem a killekrõl. Mikor mi warokat játszottunk,és bombereket kísértünk csak z volt a fontos,hogy õk épségben eljussanak a ccélig meg vissza,ha csak távol tudtuk tartani a vadászokat tõlük az bõven elég volt,nem mentünk üldözni gépeket .
Mért nem álltok össze mint a ge.is bugyi és mentek csapatként,vagytok itt elegen akik játszanak,TS az van minden adott,hogy jót és sikeresen játsszatok😊
Szóóóóóval lehet betartom a javaslatodat...
Aztán kifogyott a szemétláda és leszállt így sikerült csak lelõni 😄
Erre az eventre se megyek többet az tuti 😊 Sõt jettel se biztos, hogy megyek többet..rázkódik az egész kabin folyamatosan..nem nekem találták ki 😄
annyi jó van benne, hogy lehet követni a csíkot amit húznak a jetek 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Le lehet ragasztani a parkettára vagy tépõzárat rátenni, hogy a szõnyeg fogja, gyári csomagolással hozzá adják.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon megdobja a teljesítményt a 3D-s csirkenyak tekerõhöz képest, de sokat kell még gyakorolni vele. 😊
http://www.twitch.tv/154_wolf
(Bár elképzelem, mi lenne ha németországban valaki hõsöknek merné nevezni az egyik SS páncéloshadosztályt mondjuk a normandiai helytállásukért.) <#nyes>#nyes>
A Szovjetek irdatlan árat fizettek az szabadságukért,és a nemzetük szemében igenis hõsök azok az emberek. Hagyjuk azt,hogy miket mûveltek európában,ez vele jár a háborúkkal. Egy hadsereg sem szentekbõl áll,és bizony az állandó vérontás ,a halállal nap mint nap találkozás kiöl az emberekbõl mindennemû jó érzést. Vagyis a többségbõl.
Az,hogy a hõsiességet emelik ki és nem a negatívumokat ,teljesen érthetõ
Én is voltam már minden ,csak fehér ember nem sok esetben😊 egyesek szerint,pedig én elég udvarias szoktam lenni .Legtöbbször a véletlenül odacsapódó ismeretlenek aggatnak jelzõket amúgy.
Egyszer hosszasan beszélgettem egy francia gyerekkel,miért is repülöm a német gépeket.Nagy nehezen azért megértette,hogy nem azért mert én helyeslem ami akkor történt,hanem mert a példaképeim (azért akad bõven a magyar pilóták között) messzerekkel repültek,és csak ezért .
Ennek alkalmából a játék steam fórumán és más helyeken is volt alkalmam sok oroszzal elbeszélgetni a témában, akik többek között Göbbelsi náci propagandának (!) nevezték a kanadai fejlesztõk és japán kiadó által kiadott játékot. Az is kiderült, hogy él a fejükben egy idillikus kép az elõdeik háborús cselekedeteirõl amit államilag támogatott vadiúj propagandafilmekkel (pl: A Breszti Erõd) is erõsítenek, ami miatt finoman szólva másképpen tekintenek a hõs vörös hadseregre mint bárki más a bolygón oroszország határain kívül. Van egy komoly réteg ma oroszországban aki kis túlzással visszasírja a Stálini idõket. Szóval vérostobának nevezni a többségüket(ahogy mondtam) egyáltalán nem túlzás.
Ez a réteg kapásból nácizik bárkit aki a valósággal és érvekkel próbál elõhozakodni.
Tekintve hogy a War Thunderben sajnos az EU szerver is hemzseg az oroszoktól, ezért könnyen lehet hogy sulous kollégát is egy ilyen zseni nácizta le, miután az amerikai gépével leszedte az égrõl az illetõt.
Na, mostmár érted az asszociációmat?
De még mindig nem értem hogyan jön ide a nacionalizmus, amirõl te beszéltél.
Nem tudok elképzelni viccesebbet mint amikor egy lassú, batárnagy B-17 vagy B-24 húsz méter magasan kacsázik meg forgolódik hogy a folyamatosan mozgó és irányt változtató tankokat egyenként kiszedegesse.
Amit én képviselek? Hát lol.
Elõször is nem nekem volt ilyen élményem, hogy lenáciztak, hanem sulous-nak. Nem is rólam volt szó. Másodszor, ha az oroszok szép számú háborús bûnét kritizálja valaki, az mégis mióta nacionalista?? Tudod egyáltalán mit jelent ez a szó? És hogy szerinted a nacionalizmustól nincs messze a nácizmus? Lol, tudják ezt a keményen nacionalista franciák vagy amerikaiak?
Én olyan nagyon vagyok nacionalista, hogy ha lehetne, holnap elcserélném a magyar állampolgárságomat egy angolra, amerikaira, új zélandira, ausztrálra de még akár franciára is. Vagy akármelyik normális nyugateurópai nemzetére. Nem éppen az a kifejezett turbómagyar szemléletmód, ugye?
Egyszóval nem tudom mit szívsz, de jóféle anyag lehet.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
nemtom mondjatok már valami jót... mit csinálok rosszul..
A játék okozhat egy olyan problémát,hogy a windows nem indul el tõle?
Tegnap még repkedtem,ma kapcsolnám be a laptopot,és hiba.. :o
Vissza kellett állitsam egy korábbi mentésre..
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--