War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Való igaz, hogy a konkrét példa HB-n esett meg, de FRB-n is hasonlóak a tapasztalataim. Mármint sikerélmény terén. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

bardocz
FRB-n ennyire nem rossz a helyzet, ha lesöprik a csapatot pillanatok alatt, akkor az a csapat hibája többnyire.
V43 1105
<#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Inkább csak érdekesség mert jól elfárad a csuklód tõle 😄
Csak pc-s mert kell hozzá egy pc kliens program is természetesen 😊
Konzolosoknak érdekes lehet majd, én maradok a hagyományosnál.
[NST]Cifu
Gondolkodtam én is azon, hogy csinálok egy FRB/HB videót a saját tapasztalataimról, mert arról tényleg tök jó videókat lehet csinálni, hogy összevágja az ember a killjeit.

No de az milyen, hogy szoros alakzatban szembejön veled négy klános, és úgy söprik tisztává a légteret, hogy még csak el sem használták a teljes lõszerkészletüket.

A harmadik ilyen után pedig az átlagember feladja, mert a folyamatos szop*roller nem nyújt sok élvezetet...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Animefox
Ja hogy el kell pusztítani annyi objektumot.....

Animefox
Szürke színû KingCobrája hogy lehet valakinek?

bardocz
Az a baj, hogy megyek egy kört a bf-emmel, és rájövök, hogy ez nem így mûködik 😄

nem tudom ismeritek-e ezt a csodás app-ot
Droidpad

kipróbáltam és vajpuhán gyönyörûen lehet vele irányítani a wt-t 😄
itthoni wifi hálón minden késés nélkül szuperül mûködik
persze gyakorlás kell azért hozzá de meglepõen finom a cucc

rudder-t meg be lehet rakni "slider"-re ami egy külön tengely és lényegében a telefonon egy touchpad rész. szóval hüvelykujjal az is finoman adagolható 😄

V43 1105
Majd ráébred, hogy ott sokszor még jobban szervezet géppárokban repülnek a KLÁNOK .. 😄 Múltkor is 2 pár 303-as ott vagánykodott a premium Spitfirerel.. mondanom sem kell.. esélyem sem volt egyedül a kis G2-esemmel <#rinya> jó mondjuk az is igaz, hogy a társaim azzal voltak elfoglalva, hogy az ME-109-esekkel a földi célokat lövöldözgessék ki .....

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Rendben, akkor én voltam a maki ez ügyben. Köszönöm a helyreigazítást!
Thx.Megnézem majd.
Berlin RU (max. t13 La720) vs GER (max. t16 TA)

Milyen rb event van?
Hihetetlen 25-40k-s gépeket ugyanúgy törik sorozatban, mint a low tier event madnessnél.
ebben csak jobb és bal egérgomb van 😄
de állati jól megcsinálták 😄
Arra ott az MK4, primitív kombó rendszere miatt amatõröknek is teljesen élvezhetõ 😊
ha nagyon felidegesítenek a népek akkor ajánlok nektek egy tökéletes játékot levezetésre 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lévén hogy ez a Wings of Prey játék készítõinek új játéka, nem véletlen hogy a játék hasonlít az elõdjére. Boltba meg az ilyyen FTPMMO játékok nem szoktak kerülni.

"az egyik legjobb dogfight game"

Ha valaki gyors pickup akcióra vágyik (nem fullos szimre), nagyon fun a dogfight. Nem könnyû beletanulni RB-n, de ha ez ember kicsit rákap az ízére, beszippantja és a légiharc élvezete miatt fog játszani, nem kizárólag a level 20 elérésért.
Tetszett a videó.FRB váltást már én is várom.
A trükkje az ilyen látványos RB killeknek a minimálra csökkentett lõtáv.
Hmm pedig az ötlet jól hangzik, ha nem yak-nak kellene kiszedni, hanem bomberen múlna a win.
Hombre!!!! Ez egy FTP játék, boltba soha nem fog kerülni, már bocs.
Ezt a hb eventet érdekesen hozták össze..

orosz oldal annyiból áll, hogy hozzák a yak9t ami ágyúval kiszedi a light pillboxot és ez a verseny ha elõbb ki tudják szedni a pillboxokat akkor nyernek ha nem és a németek odaérnek akkor lemészárolják õket.. semmi harc nincs

szerencsére ez is mindjárt vált mint a hülye jet frb is 😊
Hi all!

Remek kis game lett ez a Wings prey clone. Tulajdon képen nem is clone, hanem olyan mintha továbbfejlesztették volna a Wings prey-t. Rengeteg mindet onnan importáltak át a fejlesztõk,ez viszont nem gond mivel az elõd az egyik legjobb dogfight game
Ui: ( azért, ha boltba kerül a game nem biztos, hogy befizetek rá, pont azért mert csak egy továbbfejlesztett WP.)
hangulatos kis videó jó zenével 😊
FRB-re csalogató 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(nem az enyém.. sajnos 😄 )

Coral Springs
"Viszont most szerintem elkezdem a HB-t. Ott ilyen valszeg nem lesz."

<#gonosz1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

mabbak
Van is, nincs is...

Eszembe se jutott, hogy ilyen belháborút indítok el. A gyerek aki lenácizott, magyar volt, és nem tetszett neki hogy megkérdeztem hogy mégis minek rammelt le egy CR-42-t a 4-5-6-os szintû gépével.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

"pedig lenne idõ kilõni csak amikor hátrafelé lövök leír a lövedék valami ívet..." Nem erre gondolsz? http://warthunder.hu/encyclopedia/alapok/Fegyver_osszetartas.html

A 2. a függõleges célzás. Vagy ez géppuskánál nincs? Nem tudom. Mellesleg akkor ne bombázóval menj ha gépet akarsz leszedni 😊 És ha elkapják a hátsó légterelõdet akkor igen sanyi mert emelkedni nem tudsz.

Nemrég ismét volt egy killem HB-n illetve nagyjából már el tudom képzelni a meséiteket arról, hogy hogyan üldöztetek fél óráig egy gépet, hogy aztán eltûnjön stb.

50 min-re állítottam be az üzemanyagot Ki 61-el. Megtaláltam egy P40-et elkezdtem vele fordulózni de miindig én voltam magasabban. Viszont nem tudtam úgy ráfordulni, hogy rá tudjak lõni csak nagy ritkán mivel mindig alattam keringett, meg sem próbált felemelkedni, vagy mögém kerülni. Aztán jött még egy, így már 2-en voltak rajtam aztán jött még egy. Hát ne tudjátok meg jó ha háromszor megnyomtam a bal klikket, akkor sem sokáig 😊 A végén maradt 14 percnyi üzemanyagom, és 0 killem. A chat beszélgetés ennyi volt úgy a vége fele:

P40: Come on ****me Ki-61!
Én: 😊
P40: ****you!

Próbálkoztak szembõl kétszer meg is karcoltak, illetve Én is eltaláltam õket de aztán csak lerammolt az egyik. Élveztem azért 😊

Persze beírtam egy sorry-t meg egy gg-t, hogy ne sírjon a gyerek hiába rammolt le.
Her Laca
Diablo, CloD, Startcraft,néha Total War😊 De inkább csak Clod.
A War Thundert csak megnéztem,de nem nekem való. Bár a grafikától tátva maradt a szám,elsõre nagyon szépnek tûnt.
Mért is kéne TS re mennem?😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V43 1105
Valamikor felnézhetnél hozzánk TS-re, ahogy halottam, Diablozol, War Thunder.. CloD... 😄

Megszûnt az, hogy fel kell szállni HB-ban?
Animefox
Kösz, erõsen undorodok mindentõl ami német. 😊 Japán, a brit, meg az amerikai gépeket szeretem... kocsiktól kezdve az elektromos kütyükig ez a favoritom, így vagyok ezzel minden téren....

Csak sajnos a Flying fortress c. film nincs szinkronizálva, pedig jó film lenne.

SitatiS
Volt vmi játék is..Asszem B-17 Flying Fortress ha jól emlékszem,de Off vége<#wink>

Let the good times roll.

Her Laca
No ez magyar bombázókról szól😊 Hátha kedvet kapsz egy Junkers hez😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sziasztok! Van egy eladó X52-m eléggé jóáron: http://hardverapro.hu/apro/saitek_x52_1 Ha esetleg érdekel valakit.
Ha zavartam itt ezzel titeket, ne haragudjatok.
Animefox
Az a film tehet róla hogy kiskorom óta imádom az amerikai bombázókat...

SitatiS
Érdemes megnézni a Memphis Belle c. filmet<#vigyor0>

Let the good times roll.

Az eventre kattintva látod meddig tart a jobb oldalon számol vissza.24 óra egy..eddig
bardocz
Ja igen, vége felé volt, és tapasztalatlan pilóták voltak. Volt egy, aki nem tudott az elsõ célpontjába belerepülni, és ahogy bement a bombázók közé nem tudták lõni, mert akkor a sajátokat is megaprítják. Az egyik bombázó orrába ment bele oldal-szembõl, és a gépe átpattant a mellette lévõ gépre. Lehetett csodálkozás az elsõ ilyennél.
Her Laca
Én meg beszélgettem párral😊 És õk is mondták,hogy fura egy érzés volt mikor jöttek szembe a nyomjelzõk a páncélüveg felé😊

Animefox
õk ketten speciel ügyesek voltak...

Ez az Events dolog végül is hogy van? Meddig tart?

Her Laca
Ez már a háború vége felé volt. A pilótáik többsége fiatal alig pár órát repült srác volt,a legtöbbnek az volt az elsõ bevetése,és b 1 a 10-20 szoros túlerõ ellen mentek. El tudod képzelni azt a stresszt amit átéltek. Épp ,hogy el tudták vezetni az a gépet ,plusz bármikor a nyakukba eshetett egy raklap mustáng,és még ott van elõttük 100-200-500 gépes bomber kötelék amibõl aztán jön feléjük az áldás. De csak nagyon kevesen repültek bele szándékosan egy másik gépbe azt azért szögezzük le.Az expertek (mert azért maradt még belõlük jó néhány) akkor szedtek le egy bombázót amikor csak akartak.
Hartmann pl Pottyondi Lászlóval itt magyarország felett repült egy közöset ,Pottyondi volt a kísérõ és biza pikk pakk lekapták az orosz bombázókat. Ezt csak azért írom mert van írásos dokumentum róla😊