War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért javasolják a PS3eye-t, mert annak a felbontása és az FPS-e is remek. Procit én nem veszem észre, hogy megenné. Ha lekapom a vsync-et ugyanúgy 200 körüli FPS-el rommá hajtaná a graf kártyám.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csak nem tudom, mennyire kapható/drága-e.
Bár nekem még mindig az a bajom a házi megoldásokkal (volt ledes sapim), hogy levesz a proci teljesítményébõl, és az fps értéke, a cucc felbontása sem olyan, mint a "real thing"-nek.
Én most mouse joyozom RB-n, és jobban megy, mint rendes joy + hat switch-el. Tudom röhej, de ez van. Ugye a joy konfig még mindig nem kiforrott, + egérrel könnyû nagyon a nézegetés.
barkácsolást viszont nem úszod meg mert akkor szembõl kell belevilágítanod az "arcodba" infrával, hogy látszódjon 😊
a gyáriba be van építve 😊
Az csak ingame pénzbe kerül, amit a gépek lelövésért kapsz. Nem mint a RoF-ban, ahol valódi $$$ a legapróbb bizbasz iránytû is. Ha valaki türelmetlen megveheti, de nincs értelme annyira gyorsan tetszés szerint felszerelhetõ egy gép olyan állapotúra amire kell.
Event módban pedig tényleg csak azok játszanak RB-n, akik a játék élvezetért mennek. Van néhány eltévelyedett. 😊
Igazad van ez sosem lesz vérszim, de pont az a jó benne.
Soha nem lehet véleményem szerint klasszikus ,ahogy mondjátok " vér szimet" csinálni egy fizetõs programból,mert akik azt szeretik ,ott nem a gépeik fejlesztése a lényeg nekik. Van egy adott technika,és ennyi.Ki a jobb az adott feltételek mellett.Jobb fegyver,motor stb az már felborítja az egyensúlyt,hisz aki pénzt áldoz rá elõnybe kerül.Ez feloldhatatlan ellentét így szerintem. Persze lehetne plusz pénzt kérni a különbözõ idõszakokért,amiket egy teljes kiegészítõként árulnak,de max ennyi férhetne bele.
Egy fejkövetõ pár ezer ft-ból összerakható. A TIR5-ös 3 pontos fej klip nem pénz, külön is meg lehet venni az alapfelszereléstõl, ha valaki nem szeret barkácsolni. Web kamerája már mindenkinek van. A facetracknoir IR-et támogató része pedig teljesen kompatibilitási problémáktól mentes.
Nagyon hálás, mert
- a 20 és 30mm gunok szaggatják, aki elém kerül;<#gonosz1>#gonosz1>
- a toronyból kézzel is jól ölhetõ az ellen, (13mm-essel)
- van rendes cockpit view, szóval nem akkora cheat, mint a kétmotorosok nagyobb része.
Lehet csak pszichológia, de mintha jobban látnék közelre. A távoli spotolással sosem volt gond.
Kicsit erõs lett az LA szerintem, ha nem offguardban kap el a 109 vagy FW nincs esélye szinte.
A többi opció elsorvad, mert
a.) elvész a sok arcade közt
b.) túl keveseknek kell
ez rohadt sok idõ, meg minden, de most ez látszik végleges lehetõségnek
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
merész lenne bevállalni még további tördelést amikor így is a nyafogások legnagyobb része az h néha 2 percig is kell várni 😊
na akkor mi lenne ha még az a pár ember is ide-oda szétszóródna 😄
Szerintem a target camera meg az ultra-reál mód is megoldható lenne további eventek, ill. vmi "ultra-reál" mód beiktatásában, és akkor mindenki itt élezhetne szarásig. Csak kéne egy csomó plusz fejlesztõ. De ha jön $, jöhetnek azok is.
Melyik képesség javítja az irányíthatóságot?
Itt jutunk el addig, hogy JÓ a "profi szim" mert eleve kiszûr embereket, de a szûk réteg miatt nem éri meg csinálni.
PEDIG ez a játék megoldás lehet/ne: a sok árkád + HB gamer eltartja a fejlesztõbandát, a szimulátorosok meg élvezik az FRB részt. Csak ehhez meg meg kéne durvítani ezt az utóbbi módot, mert a hardcore CloD fanok be sem lépnek egyelõre.
RB-n se rózsás. Sokan nem tudnak felszállni. Normál FRB-n take off-nál ennél sokkal ritkábban csapja magát valaki a földhöz. Elég idegesítõ, hogy a team harmada odaveszik vagy kilép.
De 16 v 16-nél lehetetlen figyelni mindenkire, solo dogfightba kezdek üres ellenféllel, és fél perec múlva - ZSsssVÁBÁnnNgGG -, egy kék arc levágja a szárnyam. Mikor a célzásra figyelek, már nem nézem, ki esik rám a hátam mögül.
Mások azt írják, egy kis idõ múlva helyreáll a rend... hát remélem
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Hónapok óta csak HB-n vagyok, sose jött belém senki.
Mióta ez eventek vannak, gyakrabban halok meg rammoló csapattársaktól, mint az ellenféltõl!
ÖTLET?
A nyomorékok elárasztották ezt is?
<#banplz>#banplz>
Kell hozzá egy nagyon nagyon jól beállított joystick, különben nagyon nyögvenyelõs lesz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kényszer miatt is, mert sokszor nem tudják merre-hol és már csak a vérszag miatt is oda jönnek amellet, hogy mérföldekkel megfontoltabb az átlag FRB-s játékos bázis. Persze ott is van kivétel.