38447
-
SovereignXY #25525 Megelőztől. első kézből tapasztaltam su-2 az nem jó :(
Ki-45ök. Bele számított a killbe akkor... és nekik azrt van fegyverük. Megnézem. -
Nazarov77 #25524 Áhá ezért:
Sorry guys, Su-2 has been removed :facepalm:
If only I knew -
Nazarov77 #25523 Érdekes, lelőttem egy Beaufortot Su-2vel de nem számolt killt :/ -
Coral Springs #25522 Na jól van, hagyjatok engem a fa***mba. Nekem már a tegnapi is egy nyalóka volt, ugyanis 1 -es szintű voltam az angolokkal, azt az angol reserve gépek szarabbak mint az amerikai társaik. Minden hülye helyzetbe belementem hogy meglegyen a feladat, hullottam mint a beteg varjak. Ennyi volt. -
Nazarov77 #25521 light bomber, azt mondta Senio hogy: Su-2 does count -
SovereignXY #25520 És nem! Light bomber! OH. :D This will be easy :D -
SovereignXY #25519 Hm... ki-45. egyet leszedett a hátsó lövészem és bár heavy fighternek írja beszámította. -
SovereignXY #25518 Su-2 nem attacker? -
Nazarov77 #25517 Na szerintem megvan a nyerő felállás fórumot olvasgatva, SU-2esekkel kell menni és összeállítok egy olyan felállást hogy minél kisebb csatába kerüljek. -
Nazarov77 #25516 A20 az attacker akárcsak a Ju-87 G-2, sajnos ezek nem bomberek.
Szerintem a Ju-87 D-5el fogok próbálkozni első nekifutásra, nagyon jól lehet vele manőverezni és 2 20mmese van, viszont nagyon papír szegény. Ha meg nem válik be akkor mást keresek.
Kérdés az hogy a dive bomberek beszámítanak e az eventbe vagy csak simán a bomberek, mert akkor elég szívás az event. -
bgabor #25515 Tu-2 se lenne rossz az erős előrenéző fegyverzet miatt. -
Nazarov77 #25514 Ram az úgyse számít killnek, Stukák is bomberek szóval lehet a 20mmes verziójával kéne próbálkozni, de ha a 37mmes verziót is bombernek számítja akkor sima ügy az egész :D -
#25513 Jaja B-25 tökéletes erre , azt hiszem ezt HB-n csinálom meg. AB-n tuti rammolás lesz ezerrel . -
twi452 #25512 b-25 szerintem alkalmas erre :) -
Nazarov77 #25511 While flying bombers destroy the following number of other bombers:
Arcade - 5
History - 2
Full Real - 1
Na ez lesz szenvedés :D
Ötlet, hogy melyik géppel lenne a legkönyebb? Én a Pheskán gondolkozok, azon legalább van 2 fegyver amit pilot modeból kezelhetek. -
twi452 #25510 én a welli-t vittem be rb-n 2 körre és meglett :)
mondjuk elég érdekesen repül az a bálna is
-50% trim-nél még mindig emelkedett :D -
Nazarov77 #25509 Pont csak az angol ággal nem játszottam egyáltalán, rajtuk kívül az összes többi nemzetet toltam de nekem hamar meglett az event. A beaufortal és a blenheimmel szépen szedegettem a földi célokat, elég hamar végeztem az eventel, modnjuk fő oka ennek az volt, hogy egy vizes pályán ahol sok volt a PT boat, kör elején rájuk rohantam egy 3as szintű Hurricaneal és szép mészárlást rendeztem közöttük, abba a körbe 19 földi célt intéztem el :D -
sulouos #25508 Ha van valami páncélzat a személyzet védelmére, az még talán megállíthatja a lövedéket, de ahogy észrevettem, ez már a gépágyúlövedékeket nem nagyon érdekli. -
Coral Springs #25507 Úgy hogy behatol a golyó a belső térbe, onnan meg már semmi nem állítja meg a pilótáig, de még egy szerencsétlenül repülő repesz is halálos. -
Elar #25506 Na valami csoda fojtán sikerült 200 aranyat szerezni.
A brittekkel szenvedés volt, de ott is megvolt az 50 földi kill
A németekkel meg egyből 2 victory :)
A Beaufort bombázónál, hogy tudnak pilótát kilőni hátulról? -
Coral Springs #25505 Kicsit később léptem be, de már semmi esélyem nem volt. Enemy vs jómagam, a team az pedig sétarepülésen. Ki is léptem a francba. Amúgy érdekes hogy reggel még egész tűrhető volt a műsor, a délután az pedig szopóág ha event van. -
#25504 Ha jol latom most hosszabitottak +1 orat a Golden kuldinel, tehat 21:00-ig fog tartani. -
twi452 #25503 ezeket a nyomorult bufájtereket hb-ben is rohadt nehéz lelőni ők meg kaszálnak jobbra balra falkába verődve :D -
Amaymon #25502 Az hagyján, hogy neked olyan különös ingame neved van, de hogy másnak is :D -
twi452 #25501 neem :)
én jó előre terveztem a tankos részhez :D
wotban is az enyém Csodabogar :D -
Amaymon #25500 Engem a tegnapi normál Event úgy lefárasztott, hogy ma nem volt kedvem csak egy kört menni, kilőttem 3 arty-t, azt elszámolta 5-nek ... csókolom ma nem fogok botot :)
Talán mentem volna 1-2 kört a spit ix-el, de a free és a normál event is a havas mapon ment, amit rühellek. Ráadásul mivel most nincs Event mód, duplán megvan az ok, hogy mással játsszak. -
Indi69 #25499 hello. nektek van event fül a játékban? hova lett? nem tudok belépni eventre -
vajakos21 #25498 Én azt hittem az egy titkos accountod :) Ha beütöd 3 at is kiad fantasztikus rovarból : -
twi452 #25497 mit találtam..:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#25496 Ez volt eddig a legnyögvenyelősebb gold event. 2 óra kellett 7 győzelemhez így: eredmény -
SovereignXY #25495 8/7 :P -
sulouos #25494 A fenébe, 10-ből 2 győzelem, nem érdemes ezen többet görcsölni. -
sulouos #25493 Olyan, mintha ezeket a droidokat nem is érdekelné, hogy aranyat lehet kapni pl. olyasmiért, hogy egy tök üres repteret elfoglal. -
SovereignXY #25492 Tuti az event miatt. 24.ére leszek kiváncsi. Mi lesz meg miylen attack -
lexlutor #25491 nekm is megvan mar 3. de 10 perce nem tud berakni egy csataba sem. csak teker az mm. -
bgabor #25490 Igen, érdekes egybeesés hogy hétköznaponként teljesen zökkenőmentesen működik minden. -
Glo #25489 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SovereignXY #25488 Hát... lehet azért nem támadnak hétköznap mert akkor nicns event. Ha azért támadnak, hogy basztássák a jáékosokat vagy mit tuom én akkor akkor kell támadni mikor nagy érvágás. Ez meg az event. -
SovereignXY #25487 Na csak hogy... rosszul érezzétek magatokat! :P 5/5 győzelem eddig :D :P -
bgabor #25486 Az a helyzet, hogy hiszed vagy sem, pont két hete vannak ilyen támadások a játékban, az előző aranyosztogatós event idején kezdődött, korábban nem volt ilyen SOHA a játékban, pedig már egy éve megy.
Jó lenne ha nem a játékot szidnád teli pofával, hanem a retartált hackereket szidnád, akik nem hagynak minket játszani(és másik játékosokat sem, mert a múltkor is több játékot is támadtak, nem csak a War Thudert). Az Anonymushoz hasonéó cigány hackercsoportokat szidjad, az ő érdemük.
Az hogy te két hete játszol csak és csak két hete látod hogy mi történik a játékban az egy dolog, de ne akard már úgy beállítani a helyzetet mintha mindig ilyen lenne a játék, mert ez hazugság.
Amúgy is, ha nem tetszik, húzz el, hidd el, senki nem fog hiányolni, lévén hogy azóta a nyivákolásodat hallgatjuk mióta először bejöttél ide.