War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig 5 killem van 2 JAP zeroval, 3 US tailgunner-el. Alapban nem kedvelem a bombázást, de a dive bombing szokatlansága megmozgatta a fantáziám. A faroklövész RB-n pusztító tud lenni az A6M2-re.

Raktak újdonságot a mapra a P40-nek, már szárazföldre is lehet landolni.
Érdeklõdnék, hogy az golden eagle-t csak megvásárolni lehet. vagy van valami más módi rá hogy szerezzek. A tutoriál megcsinálásakor kaptam 200-t de azóta semmi. XP van már dögivel,de golden eagle semmi. Köszönöm a segítséget elõre is.
bardocz
Ez az event...kettõbõl kétszer lelõ valami, amit addig egyáltalán nem láttam. Látszik, hogy csak ai-k ellen mentem eddig frb-n.
Mi ad több Xp-t? Az ellenséges repülõk vagy a földi célok kilövése?

Mit patcheltek a bf-en?

Tutorial követelmény: <#eljen>
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Csak ab-re.Hb-n túl kevés a lõszer hozzá.HB-re inkább a 20millis verziót vidd.Oda jó lesz.Egyébként lassú,jól fodul,de gyorsan elveszti az energiáját.Ha kitanulod HB-n simán lehet vele aratni.

AB-re akkor jó lehet 😄
Érdemes húzni?

A Ju-87 G-1 és G-2 variánsokon van két 37mm-es ágyú, a G-1-nek összesen 12 lõszere van hozzá, a G-2-nek 24.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ju-87 - 37mm és a ME-410 50mm.

Meg van valamelyik Junkersen 2 óriási Cannon, az melyik?
Azért kérdezem mert most kevesebbet vagyok gépnél.

Köszi! Akkor az jó bombervadász lehet

Guadalcanal frb event van ahogy olvastam.Valaki próbálta?
Torzonborz
Ki-102 otsu-n 57 mm-s cannon van.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A Bf-109 F-4-en csak az egeres módban fellelhetõ , fordulás közbeni idegesítõ és bénító billegés csökkenését tapasztaltam. Teszt repülésben mintha rosszabbul is orsózott volna, de HB-n jól mûködött.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Pluskast
Asszem az új japó kétmotoros gépnek. 58mm-es a lövege.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jelenleg melyik gépnek van a legnagyobb "ágyúja"?

No, amiennyire meg tudom ítélni, megérkezett a prém Spitfire nerf is titokban a mai peccsel. Megváltozott a gép clim rateje, 4500 fölött csak 14 fokban tud emelkedni weppel. Mások a hivatalos topikban a Bearcat nerfjét is emlegetik, de azt még nem csekkoltam.

Ez a Bf-109 E-1 egy veszett állat, a 4 semmirevaló géppuskájával is úgy rommá lõ mindent, hogy öröm nézni 😄

Battle of Britain eventen egy Spit már másodszor ment el lõszerért, nekem még csak nem is jelezte hogy fogyna 😄

Mai peccs:
-Fixes of "Events" interface
-Fixed bugs with mid-air reload in Arcade mode
-Added option for automatic reload on the airfield
-Enhanced camera behavior in Mouse-aim mode when looking from the cockpit
Several client crashes fixed
-Pilot can't join the "Event" battle on HB and FRB difficulties without completing tutorials in HB and FRB
-Fixed flight model for Bf.109F-4 & Bf.109F-4 rop fighters

Nekem FRB-n az volt a furcsa, hogy a sarokban ugyanúgy kiírja a sebességet-magasságot, mint HB-n vagy arcade-ban. A mûszereket még én is megismerem...

Coral Springs
<#vigyor3>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék érni War Thunder-be létezik olyan hogy teszt szerver mint pl WOT-ba , ha igen akkor egy letöltési linket dobtok ?

Én a helyükben ki is venném a bombereket bizonyos mapokról.
Például ma Angliai csata eventnél a beözönlõ Bf-109 horda feltartóztatására a csapatunkból hárman Wellington bombázóval mentek. <#idiota>

Értem én persze hogy vannak kidobható ellenséges hajók a partoknál, de hogyan fogja ez a nyakunkba szakadó messzer ármádiát megfékezni? <#wink>

Coral Springs
<#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ostoba balos demagógiát kéretik mellõzni itt. Hagyjuk meg az indexnek/origonak akiket jól megfizetnek érte.

Coral Springs
Tehát ha egy sima csatában kapok mondjuk 10 petákot, akkor egy eventben 15 -öt, vagy 20 -at ? A balansz meg nem érdekel, sokszor propelleres gépekkel repülök jetek ellen. Csata elõtt leöntök egy sört az meghozza a formám, vagy éppen keresztet vetek, mikor melyikhez van kedvem.

Egyrészt igen több a bevétel, másrészt mondjuk hogy az évszám adott, vagyis miden küldetésnél csak a megengedett gépekkel repülhetsz. És a balansz mintha még ott is jelentkezne hogy a bomberek száma maximalizálva van.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Coral Springs
Még nem próbáltam ezt az event opciót, tulajdonképpen mi a lényege ? Több bevétel származik belõle, esetleg megváltozik a játékmenet, vagy csak az adott évszám repülõivel lehet repülni ? Mert ha kizárólag az évszám a lényeg, akkor engem nem igazán mozgatott meg.

Coral Springs
Dobd a témát szerintem.

Coral Springs
Ebbe most ne menjünk bele, de ha érdekel a tavalyi elnökválasztáson egy olyan ember volt Putyin kihívója Mihail Prohorov néven, aki gyakorlatilag amerikai kezekbe privatizálta volna el az országot ha hatalomra kerül. Az itt egyesek által kritizált orosz nemzeti öntudatnak köszönhetõ az, hogy ez az ember nem kerülhetett hatalomra, különben az USA centekért vette volna meg Oroszországot. A másik, arrafelé elég jól mûködik a szelekció, így a Hodorkovszkij féle emberek börtönbe kerülnek, vagy nyomtalanul eltûnnek.

Nekünk most is hasonlóan mûvelt "vezérünk" van, úgyhogy még bármi lehet.

V43 1105
És az orosz kommunisták hány %-a zsidó..? 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Keményen felbasz, hogy egyszerûen nem tudom használni a vadi új nehezen össze lõtt prem typhoonomat. Ma háromszor vártam 10 percet és baszott bedobni csatába, annyian állnak sorba angolként. Hihetetlen.
Coral Springs
És az amerikaiak ? És a zsidó haverjaik ? Õk tudomásul veszik hány embert öltek meg ? <#vigyor3> Azt hiszem most túllõttem a világháborún, de mielõtt a múltat hánytorgatjuk a számokkal dobálózván, nem ártana körbenézni.

Coral Springs
Szerintem az is bõven egyértelmû, hogy az oroszok miért vannak oda Sztálinért. Olyan építõköveket rakott le az ország történelmében, amely kövek gyakorlatilag a mai napig állnak, egy nagyhatalom alapjait rakta le. Ha orosz lennék, erre én is büszke lennék.

És ha jól tudom még egy "érettségije" sem volt. <#smile>

Azért mondom ilyen határozottan, mert ma 3 db TA alól kirántottam a szék lábát 😊
Egyetlen elõnye a menekülés, nagyon tud gyorsulni, de ha lemerül fel is kell jönnie.
Az szép 5 kill TA-val. Pedig nem muzsikálnak jól LA7 ellen, azonnal törik valami benne találatkor.
A bomba se kéne
vagy nem túl olcsón lehet venni vezetõ ragasztót is 😊
Kolléga nem gyenge mûsort csinált TA-152 vel.5 kill (a többiek kihaltak maguktol) Ebbõl 3 egy percen belül.Az ellenfél is korrektül megdícsérte. Végre megláttam pár pontot elindulok arra aztán egyszerre csak eltünnek egy kivételével(mondhatnak akármit azért a monitor és a gép számít)
Nem rossz, RB-s szemmel kicsit szokatlan, hogy akkora lyukkal a szárnyán olyan fürge a géped.
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Csomózhatod is😊

bardocz
Facetrack. Nekem nem vált be.
Hallottam olyanról, hogy egy mezei webkamerával mindenféle led nélkül is lehet követni az arc mozgását egy szoftverrel. Errõl hallottatok valamit?

bardocz
Gondolom forrasztani kell.
Itt egy kis szösszenet, amit nemrég követtem el:

Nem tudom, hogy nekem volt-e rohadt nagy mákom, vagy az ellenfelek voltak bénák (esetleg mindkettõ), mindenesetre rohadt egy fogócska volt. 😄

Her Laca
Szembõl ilyen
3 infraled,egy 10 ohmos ellenállás,sorba kötni õket ,usb kábel oszt ennyi. Van leírás is ,hogy kell.