War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Passz max 300m-es lõtávnál én nem nagyon érzem a különbséget.
Minden nap megyek minimum 1 órát.
nekem is csinálta 1 hónapig, de ennyit nem fizetett.
kingcobra m4 és m10 ágyúja között van a játékban észrevehetõ különbség?

bardocz
minden nap beléptél már régóta? Nekem eleinte adott, elsõ hét, hónap, aztán nem léptem be, és kezdõdhetne elõröl.
Huh? Adott csak úgy belépéskor 500k liont gazsi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mire fel?
Az miért van, hogy a single missionok között van olyan, amin lakat van, pedig az egyetlen feltétele a missziónak, hogy legyek lvl 11 a németekkel, pedig én már lvl 11-et elértem?

Nézdmár, és sikerült megcsinálni a Landingcraft-os tutorialt, hát ez csoda <#vigyor2>

Fenrir
Tudni kéne vele csak éppen nem lehet 😊

Nagyobb zsákmányra rá lehet vele menni, de vadászgépekre semmi értelme mert kimanõvereznek.

A halál csupán a kezdet...

Animefox
P38 nem is olyan rossz... végül úgy döntöttem hogy megveszem most nem halogatom, úgy is meg kéne venni a mustang miatt, de aztán kellemesen csalódtam. Jó arzenálja van csak tudni kell vele manõverezni és lecsapni de utána spuli....

itt igen mert ez nem sikerült túl jól 😄
majdnem a toronynál sikerült hasra tenni ami már nagyon késõ 😄
ha fedélzet elsõ részén sikerül letenni akkor csúszás közben elég sokat lassul és akkor nem ennyire durva azért a helyzet 😊

csak azzal meg vigyázni kell mert könnyen odacsapja az ember az elejéhez és akkor vége a dalnak 😊
*ez

<#taps><#eljen> Bakker,ehhez hatalmas lutri! 😄

valahogy így 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bíztatóan hangzik! 😊

hasra szépen le lehet dobni ezt is hordozóra 😊
csak kellõ távolságból kell rákészülni aztán imádkozni h amikor beakad a szárny a toronyba akkor már elég lassú legyen, hogy ne lökje be a tengerbe 😊
Igen. 😊 A pillboxos pályákon tényleg jó.És igen,oroszok ellen. 😊 28 targetot sikerült kiszednem vele egy mapon.Valami 170e xp-t adott.De pl. Csendes-óceáni pályán anyahajóra leszállni vele???Pff..nekem esélytelen.Plusz a mozgó hajók miatt le kell mennem 1500-2000 méterre.Mert 6000-rõl eléggé nehéz eltalálni a mozgó célpontokat 😊.

Ez ilyen..nagy bálna 😄

könnyû lelõni mert hatalmas, a hülye is eltalálja 😄

fordulás..4-5 ezer méteren viszonylag stabilan lehet fordulgatni vele, alatta kínszenvedés ahogy te is észrevetted 😄

olyan pályán jó ahol pillboxot kell dobálni, pl az a japán-orosz térkép fõleg ha nagyon béna az orosz csapat 😄
Mentem pár kört HB-n a g5n1-el.Számomra brutál nehéz irányítani...A cél elött 8-9 km-el már nem érdemes fordulni,csak egyenesen menni.Remélem amint meglesznek a fejlesztések rá,jobban fogja bírni a lövéseket.P51d mustang két ráfodulással simán szétkapott.Yak 3p-rõl ne is beszéljünk.

Fenrir
Omni-val nagyobb az esélyed kigyújtani. Múltkor egy B-17-esen 4-bõl már 3 hajtómûvet felgyújtottam egy hosszabb sorozattal.

Szerintetek repülõk ellen melyik a legjobb lövedék? Páncéltörõ vagy a gyújtó ?
Én nem sok különbséget tapasztaltam eddig a különböztetõ beállítások között.
SitatiS
Ma volt HB-n:
A20,felszállás,majd kiszedtem egy AA-t,és kaptam egy kill assist-t<#wilting>
Gép sem volt a közelemben..

Let the good times roll.

Fenrir
Az is lehet, hogy elõtte egy másik géppel sérülést okoztál neki és csak most esett le.

Nálam is volt már olyan, hogy éppen gépet váltottam amikor kiírta, hogy xy-t lelõttem, gondolom megpróbált leszállni, de nem jött be.

Ma egy nagyon furcsa bugom volt, valakivel már történt hasonló?:

a Dornierrel elindultam tankokat bombázni, egyenesen oda és miközben szedtem ki õket, egyszer csak kiírta, Aircraft destroyed (egy B-17 volt az). Kérdeztem chaten, hogy ezt mégis hogy, azt mondták, hogy biztos tailgunner vagy a bomba közelébe került, csakhogy én nem is láttam a közelben. Visszanéztem a replayt a B17 szemszögébõl, olyan 20 km-nél közelebb nem is kerültünk egymáshoz, teljesen más irányba ment és egyszerûen belezuhant a tengerbe, semmi közöm nem volt hozzá 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Fenrir
Abban a tier-ben a G2 a legjobb szvsz.

Én még anno a tutorialban az anyahajóra leszállásnál akadtam el, azóta se sikerült ha próbálgattam. Mi a titka? :-D

az új fw 190-est próbálta vki hb-n? nem sûrûn hb-zok de szerintem borzasztóan repül.
a g-2-es messza jelenleg jó? mert volt idõszak hogy rossz volt aztán jó aztán stb. most milyen?

bardocz
Jaja, kapod az xp-t szépen. hogy meghalsz-e, vagy nem, semmi jelentõsége, nem tartja sehol sem számon a játék. A bf-ig meg viszonylag hamar eljuthatsz.
Her Laca
No de ha szépen lelövöldöznék mindenkit😊 és jóóóól sose halok meg akkor megy minden szépen . Vagy nem?
Nekem bejön az a drótszamár így képrõl különben😊
A mester (Galland ) is ilyennel vitézkedett asszem spanyolhonban annó😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

bardocz
Elsõnek kétfedelû gépekkel mehetsz. És xp-t kell gyûjtögetned, hogy megkap a jobb gépeket.
Her Laca
Majd talán ha jóóóól berugok😊 újra nekiállok. Józanul ez nem megy .
Én nem akarok XP-t meg mifenéket gyûjtögetni,bemennék full reálra és megnézném .Jó ez a gépszörny amit elsõnek lehet használni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

f24sg
rúgd, hosszú Ú-val, francba már
f24sg
De most komolyan már, MI dráma!

Bírd ki a fos tutorialt, csapj kettõt az asztalra (vagy rugd fel a macskát - no nem komolyan), aztán "mehetel" repülni.
Zero cannonjába high explosive, armor piercing ammo-t tegyél tracer nélkülit (stealth). Elég a gun lövedékét látni oda megy a cannon is majdnem. Ez a lõszer mix csúnyát üt, ha talál.
Azért vehetsz prémium gépet, vagy prém accountot (1-2 napot) amikor dupla xp-t meg 1,5-ször annyi Liont kapsz körönként.

Amúgy Neked bejönnének ezek az eventek Laca, csak bírd ki a tutorialt 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Az mi az?😊 Repülni akartam nem gyûjtögetni😊

Ja, elég bosszantó fajta a tutorial. De legalább kap érte az ember eagle-t 😊
Her Laca
Gondoltam lefrissítem én is ezt ha már megvan a steamen,ha meg már megcsináltam akkor kipróbálom. Erre mindenáron valami tutorialt akar velem csináltatni,meg ilyeneket.De jó csináljuk. Aztán magyaráz,hogy és mit csináljak ,és addig el se tudom nyomni amíg el nem vartyogja a magáét.
No elég is volt belõle.

Úgy tudom a mai peccsel csak úgy lehet belépni, ha végig csinálod a játékmódnak megfelelõ tutorialt. Nem tudom ez éles-e? Én nem tudtam kipróbálni, mert elég régóta megcsináltam már.
Honorabru P40 😄

Elsõre zeroval 2 p40es..a harmadik lerammolt..Gondolom ezután csak rosszabb lesz.
Baloldalt fent ugye ott az event gomb kiválasztod a megfelelõt arcade hb... felsorolja hogy adott oldalon milyen repülõk játszanak, ezek közül beteszel legalább egyet alul a slotokba kiválasztod és vársz picit...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

A beállításokkal próbálkozom a kezdõ képernyõn majd mikor indítanám azt rja hogy nem lettek mentve a beállítások folytatja?..Eddig ilyen nem volt. Hol kéne mentsek?
http://index.hu/tudomany/tortenelem/2013/09/30/megkerult_az_elveszettnek_hitt_nemet_bombazo/
Csak úgy
valaki meg tudja mondani az eventbe hogy lehet bejutni, mert nekem sem korábban sem most nem csinál semmit, nem kínál fel semmit!!! akkor hogy juthatok be???
bardocz
Pf. Inkább zuhanna le magától akkor már. Gyûlölöm az ilyen utolsónak maradt embereket. Vagy harcoljon, vagy lépjen ki.
A földik bombázása több xp, mint lion. Aki grindelni akar bombázzon, aki liont keresni az vadásszon, ez a képlet 😊

Ha tovább mész arra akkor egyszer csak megfordít magától és visszateleportál a pályára..
szokták játszani a menekülõ pilóták... nem kell fordulgatni
bardocz
Nekem most 1 összejött,de ennyi. volt egy ellenséges gép, amit követtem, és írta nekem, hogy húzzak vissza a csatatérre, õ meg ment tovább. Ennek nincsen semmi következménye? Egy idõ után összetörte, és vége lett.
Japó vadásszal eröst kerülni kell a bombert,föleg kis szinten.Mikor az ingyenprémgép akció volt tele volt a20al a kis tier.Konkrétan lelöhetetlen.Az ami bombereket hagyom a destroyereknek.Majd talán az 57mm es...
Néha vannak eventek amikor valamiért kiosztanak pár száz aranysast.

b verzió veszel forintért 😊

(egyébként nem létfontosságú dolog el lehet lenni nélküle is)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.