War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kingcobra m4 és m10 ágyúja között van a játékban észrevehetõ különbség?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mire fel?
Nagyobb zsákmányra rá lehet vele menni, de vadászgépekre semmi értelme mert kimanõvereznek.
A halál csupán a kezdet...
majdnem a toronynál sikerült hasra tenni ami már nagyon késõ 😄
ha fedélzet elsõ részén sikerül letenni akkor csúszás közben elég sokat lassul és akkor nem ennyire durva azért a helyzet 😊
csak azzal meg vigyázni kell mert könnyen odacsapja az ember az elejéhez és akkor vége a dalnak 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak kellõ távolságból kell rákészülni aztán imádkozni h amikor beakad a szárny a toronyba akkor már elég lassú legyen, hogy ne lökje be a tengerbe 😊
könnyû lelõni mert hatalmas, a hülye is eltalálja 😄
fordulás..4-5 ezer méteren viszonylag stabilan lehet fordulgatni vele, alatta kínszenvedés ahogy te is észrevetted 😄
olyan pályán jó ahol pillboxot kell dobálni, pl az a japán-orosz térkép fõleg ha nagyon béna az orosz csapat 😄
Én nem sok különbséget tapasztaltam eddig a különböztetõ beállítások között.
A20,felszállás,majd kiszedtem egy AA-t,és kaptam egy kill assist-t<#wilting>#wilting>
Gép sem volt a közelemben..
Let the good times roll.
Nálam is volt már olyan, hogy éppen gépet váltottam amikor kiírta, hogy xy-t lelõttem, gondolom megpróbált leszállni, de nem jött be.
a Dornierrel elindultam tankokat bombázni, egyenesen oda és miközben szedtem ki õket, egyszer csak kiírta, Aircraft destroyed (egy B-17 volt az). Kérdeztem chaten, hogy ezt mégis hogy, azt mondták, hogy biztos tailgunner vagy a bomba közelébe került, csakhogy én nem is láttam a közelben. Visszanéztem a replayt a B17 szemszögébõl, olyan 20 km-nél közelebb nem is kerültünk egymáshoz, teljesen más irányba ment és egyszerûen belezuhant a tengerbe, semmi közöm nem volt hozzá 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
a g-2-es messza jelenleg jó? mert volt idõszak hogy rossz volt aztán jó aztán stb. most milyen?
Nekem bejön az a drótszamár így képrõl különben😊
A mester (Galland ) is ilyennel vitézkedett asszem spanyolhonban annó😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én nem akarok XP-t meg mifenéket gyûjtögetni,bemennék full reálra és megnézném .Jó ez a gépszörny amit elsõnek lehet használni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bírd ki a fos tutorialt, csapj kettõt az asztalra (vagy rugd fel a macskát - no nem komolyan), aztán "mehetel" repülni.
Amúgy Neked bejönnének ezek az eventek Laca, csak bírd ki a tutorialt 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
No elég is volt belõle.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Csak úgy
szokták játszani a menekülõ pilóták... nem kell fordulgatni
b verzió veszel forintért 😊
(egyébként nem létfontosságú dolog el lehet lenni nélküle is)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.