38447
  • Glo
    Ki-45 ko-val 2 kör alatt megvolt. Azért kellett 2, mert az elsőben 4 kill után nekem jött valami béna..
  • sulouos
    Ez a Ki-45 rommá lő meg lefordul bármilyen vadászt, csak a bombázókat valahogy nem hatja meg.
  • lexlutor
    ju87 tokeletes valasztas ra. plane h meccs elejen kozosben egyeztetunk a parharcrol az ellenfellel :))
  • Susarc
  • Susarc
    mai nap képe:) igen jól számoltatok 9 en lőttek....:D ezt már csak FUNból csináltam,bementem 6 orosz bomberral hagy örüljön a nép gondoltam megnézem mennyi a max amit magamra tudok aggrózni hát 9 lett:))

• Susarc
    bullshit már elnézést....akkor csak feltegelte a létező összes enemit aki közel jött hozzá és behúzta az "aircraft destroyed" et?:P

Rathrol 20 óra játékja volt a gyereknek....az kb 4-5 nap az install óta....itt 200-400 órás emberkék is 3 hetente 1x csinálnak olyan statot:)
  • bgabor
    Nem csíter dolog, egyszerűen mostanában minden baja van a játékbeli statisztikáknak.
  • Rathrol
    Egész nap ezt tolják, már szinte mátrix szerűen benne vannak a játékban, mint a South parkban a wow csíter akinek az élete abból állt hogy játszott, és a végén isten lett...
  • Susarc
    nincsenek csiterek mi?

10-es gyerek 20 óra játékkal 16 légi győzelmet csinált 0 halállal.....szétlőttem a tail controllt+ airleonját 10 nél mikor m
    r anyáztak rá kb 8-an....,de ment tovább és aratott.....

valami xiping nicknevű /gondolom kínai:P/
  • BaleniX
    Végülis... Nem full HD-ban játszok, de ha a sima printscreen is szép képet csinál akkor az is megfelelhet...
  • Susarc
    azon röhögök már vagy 2 perce ,hogy az ATTACKER-t spawnolo gyerekeknek mikor fog leesni,hogy azok nem bomberek:_PPPP
  • bgabor
    Tényleg, a sima mezei Printscreen+paint+beillesztés kombó miért nem jó? Pont azt fogja elmenteni amit a monitorodon látsz.
  • twi452
    ha meg nem akkor a jóisten sem fog olyan SCREENshot-ot lőni :D
  • patchaou
    Ha HD-ban játszol akkor simán a Print Screen is HD képet fog csinálni.
  • WinT
    Szerintem a Fraps tud képet is lőni ugyanúgy mint videót 1:1-ben, de lehet tévedek.
  • BaleniX
    Bár nekem egy konkrét képkészítő kellene, nem ilyen optimalizáló progi.
  • BaleniX
    Köszi! és ez HD képet is csinál játék közben?
  • twi452
    meg aradoval :)
  • Ahet
    Po-2 Hard Mode!
  • bigfootHUN
    Köszi, akkor marad a stuka, mondjuk azt megnézném hogy swordfish-vel ki csinálja meg :)
  • Nazarov77
    Itt egy lista hogy mikkel lehet.
  • bigfootHUN
    Ez az 50 földi célos event nekem sem volt nagy kihívás, még angolokkal sem pedig csak 1 blenheim bombázóm van, de 3-4 kör alatt összehoztam így is, mondjuk délelőtt így volt időm bombázgatni mert úgy tűnik a nép nagyja inkább a vadászokat választotta. A mai bomber kill missiont BB-1, el is lehet tolni? Azzal is nagyot lehet kaszálni...
  • bigfootHUN
    Próbáld ki a razer game booster-t. Nem vettem észre nagy gyorsulást de jó screenshotot meg videót csinál.
  • Nazarov77
    Ameddig nem szükséges hozzá magas tierű repülő (jelenleg ezek nálam 12 fölöttiek) addíg rendben van :D
  • schossow
    Ez a gf mission vicc :D A Me-109-el torpedózz meg 3 csatahajót mikor jön? :D
  • BaleniX
    Tudtok olyan ingyenesen letölthető progit amivel játék közben csinálhatok HD Screenshotokat?
    Xp-m van és fontos hogy Hd-ba csinálja a képeket.
  • SovereignXY
    Bár nekem nem is nagyon jönnek be. Stock. Eléggé. Ez az 1. 2. nem fordul oylan jól és tudom BnZ dr én azt sem kedvelem. Orosz, angol. Finom high tierben :D. Németek G2, meg a 2 F4. 3 20as elég és ezek egészen jól fordulnak ahhoz képest sztem. Őket élvezem.
  • SovereignXY
    Stock. Nekem nem fun. És jah az a 37es egy pontatlan hát... szar.

Japcsik amúgy meglepően oda vernek azzal a 20assal. 7es szinten van meg egy darabig - amíg nem jön ki köv patch meg japcsi gépek - nem is megyek velük de... ja az a fordulás vmi brutális.

Fw-190 meg túúúl OP.
  • twi452
    a ki-45ök borzalmasak mert a has alján hátul van a 37 milis ágyú
    bazi nehéz vele eltalálni bármit is :D
    a ki-102nek az orrában van az 57es, az finom :)
  • Nazarov77
    Ja hopsz, tényleg az 57mmes az Ki-102 szóval a kérdésem már nem érvényes :D
  • Nazarov77
    Melyik ki-45el ész? Kis szintű vagy a nagy 57mmes ágyú verzióval? :D

Ki-45ösöket én nem próbáltam még, viszont a Zerok eszméletlen jó manőverezése miatt kezdek áttérni a Japán gépekre németről (német lvl 11 japán majdnem 10) Lehet hogy a többi géphez képest kicsi a tűzerejük és nincs benne 4-6db 20mmes mint pl az FW-190esekben de a manőverezés bőven kárpótol, elvégre úgyse tudnak elkapni és én vagyok mindig mögöttük, ezért cserébe örömmel lemondok a sok ágyúról :D
  • twi452
    nálam a ki-102 a nyerő :D csak mert olyan brutális hangja van az 57 milisnek meg ellenállhatatlan :D
  • SovereignXY
    Én maradtam a ki-45nékl. Viszont most megyek Ju.87eseket írtani :D
  • Nazarov77
    kész is! ju-87 <3
  • SovereignXY
    Arra leszek kiváncsi mikor jön az a feladat: Ölj meg 10 gépet a hátsó géppuskással :)
  • SovereignXY
    Hm... ki 45 annak számít. Pedig az hvy fighter. Akkor nézzük a bófighter mire jó. ikonja annak is 3szög :)
  • Nazarov77
    Ju-87 D-5 szépen bevált :D
    1 kör alatt 3 bomber kill. 20mmes kettévágja az összes bombert. Amúgy is mindig bent van ez a típus a repülő összeállításomban szóval tapasztalat vele már megvan.
  • XenHai
    kész is van fun volt b25j-20 al.
  • Nazarov77
    Most stukákat próbálok, max 5ös szintű gépeket válogattam össze, ott a jó kis 20mmes.
  • SovereignXY
    H6K. Hátsó 20as. Mögéd jön egy bomber lelőni osztán nesze neked te geci :D