38447
-
bgabor #25606 Úgy tudtam hogy a csökkentett üzemanyagmennyiség mellet nincs benne beépített gépágyú. Pesze igazad van, amennyit ez a harcértékből elvesz egy moder jet vadászgépnél, az nem sok. -
Caterpillar #25605 A 2 ülés változat is pont ugyan azokkal a képességekkel rendelkezik mint a single seat verzió.
Lásd F/A-18E vagy F, nincs különbség kapacitásban. Sőt a kétüléses még jobb is ha csapásmérésről van szó, nem mellesleg a Gripen képes harcálláspontként működni amihez nem hátrány ha valaki csak azzal foglalkozik míg elöl egy pilóta vezeti a gépet...
Természetesen a jet trainer létszükséglet lenne, a Csehek még mindig tárolják az L-159-eket hátha kell majd egyszer 1 euróért a HM -nek, valszeg persze nem fog... :( -
Caterpillar #25604 Bocsi, természetesen nem neked ment!
#25592-ra lett volna válasz!
Mea culpa! -
SovereignXY #25603 Hm... micsoda vadász :D
-
#25602 Pénz miatt elején ne aggódj, hogy nem jön. Ha 5-6. szintet eléred/elérted sok olyan gép van amit sokáig fogsz/lehet használni és ha van leárazás, akkor lesz érdemes bevásárolni. Addig meg összejön bőven a kiszemelt gépekre, még több is. -
darkwraith #25601 Köszi a válaszokat, akkor maradok az egérnél.
Másik: nincs prémem, nem is tervezem. A szinteket elérem, azzal nincs gon, de a kredit az keservesen jön, nem tudom megvenni a gépeket.
Ha jól veszem észre, bombázással lehet farmolni igazán? Vagy mivel érdemes? -
bgabor #25600 Amúgy a kanadai NFTC programról is tudok, de ettől még komoly szükség lenne jet kiképzőgépre, ha más nem hát a rutin fenntartása és a repült órák száma miatt. -
bgabor #25599 Biztos hogy nem, mellényomott. -
bgabor #25598 A +2 darab Gripen az kétüléses kiképző verzió, csak korlátozottan alkalmas harci tevékenységre, nem véletlenül a 12 teljes értékű, együléses gépet említettem csak. A helikopereket illetően úgy tűnik tovább romlott a helyzet.
Magyar Honvédség, ami összesen KÉT helikoptert üzelmeltet. Szánalmas.
Ja, említed a lengyeleket, tényleg olyan hadseregük és légierejük van hogy joggal lehetnek büszkék rá. A nuygati országok fegyveres erőinél pedig kérdés hogy mennyire tolerálják a külföldről jövő jelölteket. (nyilván most nem az idegenlégióra gondolok aminek épp ez a lényege).
Pl: az USAF-nál(hogy csak az etalont említsük a maga 6000+ gépével) külföldi születésűként pilóta már nem lehetsz, annó valami ilyesmit olvastam az USAF honlapján. -
gstup #25597 Ezt biztos nekem szántad? -
Caterpillar #25596 Off téme, de optimista vagy, 14 Gripenünk van (12 + 2) azok mind repképesek mert a Svédek garanciát vállaltak rá a bérlet idejére...
Helikopterből Mi-24 már nem repül (kivonták), Mi-8 nem repül (kivonták) Mi-17 talán kettő van...
A kiképzés nem magyarországon történik hanem kanadában az NFTC keretében, az korrekt, csak itthon van gáz, nagy...
A többi állítás nagyjából helyes...
ON -
Caterpillar #25595 Álomvilágban élsz...
Van Gripen, 80 órát jó ha repülnek évente, van T-72 nem több mint 10 (mert nekünk az sem kell, van helyette BTR-80)...
Persze ha valami nyugatabbi országról van szó vagy a "hülye" lengyelekről, oda akármikor lehet menni ha van lehetőség rá.... -
bgabor #25594 Vadászpilótának olyan országban érdemes menni, aminek van igazi légiereje(meg hadserege). A magyar az nem ilyen, azt inkább egy félszívvel berendezett kirakatnak lehetne nevezni, ahol már a kifelé mutatott kép sem érdekel senkit, a lényeg csak az hogy ne kerüljön pénzbe.
Tudomásom szerint a Honvédség jelenlegi felszerelése 12 darab bérelt Gripenből, 2 működőképes Mi-24 Hind harci és 4-5 Hip szállító helikopterből, valamint kb 10 darab T-72esből áll. Ennyi működik, a többi már szétrohadt, mert 20+ éve nem költenek a témára hazákban.
Na erre az óriási flottára állnak sorban a frissen kiképzett vadász és helikopterpilóták. Már ha normálisan kiképezték őket, ugyanis a légierőnek már sugárhajtású kiképzőgépe sincs.
Sokszor még az éves NATO tagdíj kifizetésével is problémák vannak, magyarország nem fizet időben. Na ez a Magyar Honvédség jelen pillanatban. Vicc.
A szomorú az az hogy alkalmas emberanyag (pilóták, katonák) bőven lenne az országban, Afganisztánban is nagyon jól helytálltak a katonáink.
Dehát mikor volt olyan utoljára, hogy Magyarország tisztelettel kezelte és megfelelően felszerelte a katonáit? Én a XX-XXI. században nem tudok ilyen esetről.
(Az amúgy mekkora már hogy a magyaroknak 15 év alatt sem sikerült megtanulniuk hogy a Gripent azt egy 'P'-vel írják.) -
gstup #25593 Szia,
WT miatt nem érdemes venni.Ha több szimulátorral is játszol akkor meggondolandó.Én is beruháztam egy saitek x52 pro-ra.Kb 5 hónap alatt 4x használtam.És ha joy-t veszel,a minimum hogy valami fejkövető rendszerben is gondolkoznod kell(szubjektív vélemény). -
BaleniX #25592 Vadászpilótának kell menni! Az már izgisebb meló! Az MH-nak grippenje van, bár van annál jobbis... Tanknak még mindig a T-72 van? Jobb lenne a Leo2a2 -
bgabor #25591 Amíg nem játszol a legrealisztikusabb játékmóddal (Full Real Battles, nagyon kevesen játszák), addig kifejezetten lebeszélnünk a joystickról, mert az egeres irányítás hatékonyabb. -
twi452 #25590 kezdőknek semmilyet csak ha nagyon elkötelezett vagy a játékkal kapcsolatban :) -
Susarc #25589 sok sikert majd Indiában meg ázsiában ahová viszik azokat a pilótákat....és ne dél kóreában vagy japánban gondolkozz ami high tech hanem ilyen tákolmány repterekkel meg kiszolgáló személyzettel akik ha elmegy a gép visszamennek etetni a kecskéket......
borzalmas körűlmények vannak ott! ofc felvesznek mindenkit,mert kb. senki nem akar azokra a helyekre menni pilótának:P -
darkwraith #25588 Kezdő WT-s -nek milyen joy-t ajánlanátok? Ár-érték arányban elfogadható legyen. Köszi -
bigfootHUN #25587 Vicces volt ez az event, kb 1 óra alatt meglett, Val-al lőttem Ju88-at, meg Stukával a többit (Stuka 2x, H6K, B25, TBF, több volt mint 5 de vagy némelyik nem számított vagy még nem lett vége a meccsnek amikor kiléptem), a legviccesebb volt amikor Blenheimmel üldöztem egy H6K-t, már épp húznám a ravaszt és egyszer csak mint a dodzsemben kiüt balról egy másik bomber, persze saját... illetve csak a fun faktor végett SB-vel üldöztem egy Catalinát és mikor az orrlövész újratöltött bombákat dobáltam rá hátha, hát nem nekem jött egy friendly vadász. Ja és a lagg engem is kb 1 lövéssel kiszedett a cockpitből szemból alulról... -
SovereignXY #25586 P-51 cimborámnak van azt mondja egy szar. Nem nagyon fordul az a 6 .50es gyenge 13asban. WT fórumon se mondanak jobbat. Az F4U... nekem ugyan csak fos. Német sztem jobb. -
Coral Springs #25585 A pilóta, a hajókapitány, a turistabusz vezető, ezek mind nagyon szép szakmák, csak átlagon felüli kitartás kell, és pénz ami meg nincs. -
gezu1025 #25584 Corsair C mennyire van rendben? Azért kédezem, mert 11-es az amcsim meg a németem is, és nem tudom melyiket pörgessem meg előbb 13-ra. Nem tudom mibe van nagyobb fun. Corsair c/p51 vagy 190 f8/ 109 G6. -
#25583 Egy külföldi akadémiára kell jelentkezni, ha elvégezted akkor az 100% biztosít munkát egy partner légitársaságnál (pl. Ryanair). Csak hát 100 ezer Ft-ot kell kiköhögni, ahhoz hogy jelentkezz! Olyan 20 millió Ft körül van a képzés díja. Nem magyar pénztárcának való hivatás az biztos. :D Na de elég az offból. -
Coral Springs #25582 Én is az akartam lenni, csak nem tudok 6-7 millió forintot kidobni a képzésre, és bevállalni azt a rizikót hogy nincs protekcióm bekerülni egy nagyobb légitársasághoz. Ezt ne vedd úgy hogy kedvedet akarom szegni, csak jelzem hogy nagyon körülményes a belépő, de ha megvan akkor full respect. -
sulouos #25581 Nem azt mondtam, hogy ha lelőttek, hanem ha bementél másik géppel. De lehet hogy akkor az még a zárt bétában volt, nem emlékszek pontosan. -
Coral Springs #25580 Ezt tanúsíthatom hogy nincs így, legalábbis fél éve még nem volt így, akkoriban rengeteget torpedóztam, akkor is megkaptam a kill -t ha lelőttek. Kb a nerf óta nem torpedózok, most már nem fun. -
#25579 Én is, néha HB de én a full realisticnál felszállni nem tudok... :D (Ez azért is gáz, mert pilóta szeretnék lenni ) -
sulouos #25578 Majd kinövöd (ehemm :D) -
Elar #25577 Óóó én csak noob arcade-s vagyok :) -
Coral Springs #25576 És mi van akkor ha az illető nem most kezdte, csak kedvet kapott egy új account -hoz ? Ilyen nem lehet ? -
sulouos #25575 Azt tudom, hogy ha pl. a torpedód úton van egy hajó felé, de lelőnek, és (arcade-ban) újra spawnolsz, akkor nem számítja a találatot, meg kell várnod amíg becsapódik. Legalábbis kb. fél éve még így volt.
Szerintem historicalban is bent kell maradni a csatában legalább a találatig. -
Elar #25574 Illetve kidobom a bombáim. Lelőnek, destroy stb. Ezután robbanak fel a megcélzott járművek a földön.
Ezeket számolja nekem? Vagy "elvesznek" ? -
sulouos #25573 20mm-essel sok mindenre képes olyan kis szinten. Ha meredek szögből kapja el, akkor szinte azonnal szétvág bármit. -
Elar #25572 Egy Lagg 3-11 tényleg pikk pakkra leszedi felturbózott He111 H-3-am ????
Törik a szárny és annyi? -
Vaktermesz #25571 Azon nem gondolkozol, hogy a támadások nem véletlenül vannak akkor amikor a legtöbb ember van szerveren? Bőven bírja a 70k embert, itt nem a szerverrel van baj. Itt azokkal a trollokkal van baj, akik direkt így időzítenek, nekik ez a nagy kielégülés, hogy másokat szívassanak. -
Vaktermesz #25570 Sokat gondolkodtam mivel menjek, még B-25-el is mentem egyet HB-n rájöttem, hogy az ai nem számít, így bementem Beaufighterrel, 2 kill, persze nem számít, köszönöm Nazarov77-nek a listát, így bementem G-1, G-2-vel és 3 meccs alatt meglett. Nem gondoltam, hogy ilyen nagy trükk lesz benne, legalábbis nekem. -
sulouos #25569 Kár, hogy így külön megadták, hogy pontosan melyik repülőkkel lehet megcsinálni az eventet. Így jópár érdekes gép kimaradt (SB-2-k közül pár, Su-2-esek), míg pár bombázónak aligha nevezhető gép bekerült a listába (Ki-45). Katalógus szerinti bombázókkal érdekesebb lett volna, de így is jó volt. -
Glo #25568 Elsüllyeszteni kell őket.. vadásszal -
Susarc #25567 B25 900-as Crew-m ACE pilótával 3 másik B25 szedett le a fenekemből miközben én leszedtem egyet szembe 1 burst után pilot kill....gondolom neki nem volt kimaxolt crew-ja:P
másik b25-et lerammolta egy állat:) így jöttem oroszokkal low tierben az uccsó killre...
ez elég egyszerű event volt!
a héten gondolom kapunk pár hajós mission-t...vagy szállj le 3x anyahajón és társai:D