War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gaijinnek meg a tankos résznek pedig adni kell egy esélyt, ha akár fele olyan korrektül megcsinálják mint a repülõs részt, már komoly konkurencia lesz a WoTnak. Igazából olyan a titoktartás a cucc körül mint a CIA-nál, hónapokon keresztül nem szivárgott ki semmi amit õk nem akartak. Ez nem rossz teljesítmény annak fényében hogy kevesebb mint két hónap múlva startol. Kíváncsi vagyok hogy a holnapi expo után kikerül e végre valami.
Azt azért meg kell jegyezni, hogy sokan a WoT közösségbõl is sokan szerettek volna egy Historical Battle módot abba a játékba(ami meg is lett ígérve két évvel ezelõtt, persze abból az ígéretbõl sem lett semmi)
Ha nem is feltételnül realisztikus(távolságbecsléses) célzást a tankal meg realisztikus sebzésrendszert, de legalább olyan csatákat, ahol a csata idõszakának megfelelõ évjáratú és arányú jármûvek csapnak össze.
Ez a két feature a War Thunderban már most is megtalálható, és nyilván a tankos részre is ki lesz terjesztve. Egyszóval nemcsak az arcade tankos játékmód fog játékosokat elszipkázni a World of Tankstõl.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
a gamescomos videóban van 1-2 pillanat de az semmi az igazi majd az lesz amit felvesznek a mostanin..legalábbis remélhetõleg valaki csak felveszi videóra
amugy erdekes arcokat itt is talani. eleg Coralspringel valo baratsagodra gondolni.
igaz az h a wot forumon az elejen nagyon rosszul reagaltak le paran, a wt hireket, de ez azert valtozott. ma a lenti wt-s beszolasra eleg jol megfogalmaztak az eszreveteleiket, es kozel sme olyan bunko stilusban. es szerintem ertheto az igeny h ott a wt-s hirek ne jelenjenek meg, ugyanugy ahogy itt sem kivancsiak a wotos hirekre. plane hogy volt egy ket igen karakteres lekezelo, elitista beszolas ott, vagy eppen viccbol valo hecceles a wt-vel.. igy azert mar kicsit mas a gyerek fekvese.
osszehasonlitani a kettot meg ertelmetlen. egyreszt wt gf mint olyan meg nincs. masreszt a wot egy arcad lovoldozos jatek, amiben eppen tankok vannak. es kezdettol fogva ez ki is van mondva. sok rosszat lehet a wg-re mondani, de a jatekosszam megmutatja, h azert valamit jol csinalnak, es mar 3 eve jol csinaljak. a casual gamereket teljesen jol kielegitik. emellett azert nem lesz konnyu labdaba rugni abban a jatekoskorben. marpedig a casual playerek fogjak a penzt hozni, ez gondolom mindenkinek nyilvanvalo. masreszt azert a ganji sem babapiskota, finomabban, ugyesebben csinaljak a dolgokat, de eleg csak a premiumgepeket megnezni, pl spitfier, amit ma is kommentaltal. hat.. azert ez van olyan franko huzas mint a wgsek.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Amúgy valószínûleg többet repültem szimulátorkkal mint te, szóval ismét mellé lõttél.
Szóval vagy a kínaiak játszanak az accountommal, vagy problémák vannak ezzel az online-nem online rendszerrel a WoTban. 😊 Egyébként 16.-a több mint két hete volt, mit tudom én mikor töröltem pontosan. Vagy te a magad esetében naptárazod az ilyesmit vagy mi?<#idiota>#idiota>
Szerintem ha repülõzni nem vagy képes, jobb is hogy nem szólsz hozzá ehhez a topikhoz. De persze itt nem elég rávinni a kurzort az ellenségre és megnyomni a gombot.
Ejj, ne is vesztegessünk több szót rá.
A játékuk meg alapvetõ problémákkal küzködik évek óta. Hát no comment!
Nemhogy próbálni nem próbálták, de még egy ingame videót se láttak a War Thunder tankos részérõl, de már szívbõl gyûlölik és fröcsögnek meg gyalázzák. Már kialakult véleményük van a dologról anélkül hogy valójában bármit is tudnának róla.
Szerintem az ilyen színvonalú emberek remek helyen vannak a WoT fórumban.
A Statisztika meg nem minden esetben 1 embertõl függ, hanem az egész csapattól, mert 1 ember nem nyerheti meg a háborút!
Annyira fel vannak most akadva a statisztikával, pedig nem az a lényeg, hogy milyen a statja, hanem az hogy hogy tud egy erõs közösségben mozogni, szerintem.
Ez a WoT-os közösség...
Csak a bunkózás megy, meg megemlítettem a WT:GF-et, aztán írják h nyáladzak a WT topikban arról a szarról...
Meg h a WT-ben lövi az ellent és semmi baja, õt meg 1 lövéssel kiszedik.
Mondom igen? És a WoWp-ben mi van? Csak megy le róla a Hp, de amúgy semmi baja, csak pattog róla a golyó...
Már régóta nem WoT-ozok, de még a közösséget se fogom követni <#mf2>#mf2>
HALA WT! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Játszani meg nem lehet semmi mást HB-ban csak ezt az idióta Alternate History Krymsket. Ennél gyengébben megtervezett pályát még nem láttam.
Biztos vagyok benne, hogy csak a várakozási idõk lefaragására tették be.
mert azon töprengek, hogy erre a krymsk-es kitalált hb-ra a b-25-höz milyen pakkot vigyek be. elõször a legnagyobbra gondoltam 3x1000 hogy majd több bombázó összeáll és akkor kivesszük a bázisokat de a többiek mindig kis célpontra mennek. aztán gondoltam 12x100-ra de az meg csak arty meg aaa ellen jó azt meg a géppuska is kilövi.
ja és 1-1 pillanatnyi tankos gameplay is itt-ott persze kamerás 😊
úgyhogy a sehol nem tartanak vele nem opció 😄
pár nap és jönnek az elsõ videók orosz barátainktól remélhetõleg aztán gondolom valami hivatalos dolgot is kiadnak most már ezekután
A-20G-vel megint van egy sztori... Ronggyá lõttünk egy halom földi célpontot bombázókkal, én meg egy B-25 maradtunk egy Yak-1B ellen. A Yak elhúzott tölteni, mire utolértem már szembe jött, megsoroztuk egymást, utána üldözõbe vett. Elmentem tõle annyira, hogy nyugisan megfordulhassak, megint megsoroztuk egymást, most már ki is gyújtott, neki még mindig semmi baja se volt. Ezután megint elhúztam, mondtam a közben vidáman bombázgató B-25-nek hogy ugyan jöjjön már segíteni, vagy valami. Nagy nehezen odafordul, mikor elmentem mellette, a yak ráfordult, és szétlõtte, merthogy nyílegyenesen repült az istenadta... Ezután már csak idõ kérdése volt, az egyik motorom le is állt, úgyhogy megint megfordultam, hogy majd szétlövöm, erre kiszedte a pilótámat...
Örökre végeztem a szemétrevaló 12.7-esekkel.
Na valami már azért alakul 😊
"Our 800 м2 booth will be in Hall #1 of «Crocus Expo» exhibition center.
Visitors of this expo will be the first players in the world who will be able to try long expected new game mode of War Thunder — ground forces. Battles combining not only aircraft but also player-controlled ground forces will be released until the end of 2013."