38447
-
Susarc #25646 a németekkel kifejzetten szánalmas játszani...a fegyvereik csak vizuális effektek a játékban! -
Susarc #25645 mi is....ennyit toltam ma 9 game : 2 win többi loose
-
Elar #25644 ja meg ma csak a vesztes csapatban vagyok non stop.... -
Elar #25643 Én azt nem értem ebben a játékban h ha én üldözök egy ellenséges gépet vagy csapok rá felülről iszonyú mennyiséget kell rá ellőnöm h egyáltalán hit legyen
Engem bakker 1-2 sorozattal leszednek. De úgy h kettétörik a gép vagy egy valahonnan zuhanó bomber az utolsó leheletével kilövi a pilotómat.
A szembetámadásokról meg nem is beszélek...
:( -
Susarc #25642 La5FN 55!!! fokos emelkedést hoz WEP-el! /ok amíg van wep! ,de akkoris bazzzzz:D -
Susarc #25641 megint bekapcsolva hagytam az "any szervert" mert én csak EU-n játszom kivéve ha haverokkal toljuk...meg is lett az eredménye! orosz szerver 10 ből 8-an rángatják a gépet őssze-vissza szaggatottan közlekednek: O_O legjobb,hogy stealth lövedéknél is akkor rántja el a gépet mikor meghúzom a ravaszt.....'nyátok:P -
Susarc #25640 :)) -
Glo #25639 Ennyire. Ráadásul a vadászok zöme beül a 6 órádba, ahol 2x2 12mm-es várja, aztán meg őrjöngenek, hogy meghalnak. Pedig ki lehet nyírni a B17-est, a 30mm-től az is szakad. Főleg ha felülről támadják, mert akkor könnyű az üzemanyag tankba betolni a robbanót, és a B17 szublimál.. -
#25638 Daily Mission 8/5 eddig, sajnos 3 napot beszívtam ... -
vajakos21 #25637 Ebben volt ai is szerintem.De mig te joyal belsönézetböl tàmadod a sünt addig ö full nézetben egérrel harcol.Ráadásul van fegyver böven.Tegnap wellingtonok szivattak minket eventen.Nemegyszer töbn killjük volt mint a spiteknek. -
Susarc #25636 ennyire gyilkosak a gunnerek FRB ben? -
Glo #25635 B17, FRB. -
Glo #25634 Minden nap lesz dec 5-ig. -
#25633 Azt lehet tudni hogy meddig tart ez a WT:GF daily task téma ? -
vajakos21 #25632 Jó hogy japò nem játszható frb-n...hacsak nem lesz event ma rá....de az nem a gazsi lenme -
bigfootHUN #25631 Mai mission: földi célpontok anyahajófedélzeti gépekkel
Ab - 30
HB - 15
FRB - 6
Használható masinák:
Japan: A5M4, A6M2, A6M3, A6M3 mod 22, A6M5, A6M5 Ko, B5N2, D3A1, F4U-1a.
USA: BTD-1, F2A-1, F2A-3, F4F-3, F4F-4, F4U-1 (all modifications), F6F-3, F8F-1, F8F-1B, SBD-3, TBF-1с, F9F-5 Panther.
Britain: Hellcat F Mk.l, Sea Meteor F.3. -
Paladin #25630 Csak átfutottam a topicot, úgy tűnik ez egy alternatíva a facetracknoir-nak. Hasonló elven működik, de mintha megbízhatóbbnak mondanák. -
Susarc #25629 ezt mivel? mert űberfasza!! -
twi452 #25628 én ma el sem indítottam...
na majd egyszer :D -
Glo #25627 Jah.. valamiért az enemy 3 bombere is vadászott (le is lőttek 2 vadászt tőlünk), aztán berepültem..
Lehetett volna jobb is, de eddig ez a rekord a lelőtt gépeket tekintve. -
twi452 #25626 troll :) -
Glo #25625 Na.. a kiterjesztés lemaradt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Glo #25624 Twi, a múltkori érem esődre ez a válasz :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Glo #25623 Revans az OP spitIX-ért -
Amaymon #25622 Fairly even, ha kilősz 2db 40k-s G-10-et már sokszoros kárt okoztál a géped árához képest. -
gezu1025 #25621 Értem én, hogy az amcsi prem spitfire mk9 op, de mi az, hogy 4 g-10 ellen összerak? -
gezu1025 #25620 WT forumon olvasgatva én is erre jutottam. De a motorból többet is ki lehet hozni kézi motorvezérléssel, még egér irányítás mellett is. Corsair D-vel kipróbáltam, tényleg sokat használ. -
vajakos21 #25619 http://warthunder.com/en/news/344/current/ -
Amaymon #25618 "Corsair C mennyire van rendben? "
A fegyvere nagyon Ok. Amcsi lefűrészelt csövű, rálősz valamire olyan köbö és előtted van az tutira törik :) A motorja lett kicsit visszafogva. -
bigfootHUN #25617 igazad lehet... -
bigfootHUN #25616 A fórumon sem írják hogy lenne kikötés a géppel kapcsolatban visznont ha még maradt géped AB-n de kilépsz a csata vége előtt akkor blokkolja 5 percig a személyzetet - gondolom azután hogy tömegesen "dezertáltak" a játékosok miután a fightereiket lelőtték, hogy mielőbb újra harcolhassanak. Mondjuk a kill bomber with bomber eventen én is ezt csináltam, mivel szorított az idő... -
Susarc #25615 akkor orosz tier 0-1 FTW:) -
bigfootHUN #25614 Nem írták sehol hogy csak japánnal lehet, így orosz, japán és angol gépekkel repültem, intenzív dogfight-ra számítva. Hát intenzív volt... -
Susarc #25613 40 gép japóval a mai? -
bigfootHUN #25612 Ez a lőj le 40 gépet event nem tudom hogy lesz meg, az előbb mentem egy kört a Hayabusa hidroplán zéró duómmal, két kill 10! assist, pedig próbáltam kerülni a sűrűjét, de valahogy mindig bekerültem. Lövöm a már égő ellent, crit, megy lefelé, süllyedek utánnak kis rövid sorozatokkal próbálom végleg kiütni, egyszer csak fölöttem alattam hátulról jön annyi nyomjelző csík hogy azt hittem engem támadnak, persze vagy 3 "társ" sietett ellopni a killemet és sajna sikerült is nekik. Jó lenne egyszer egy olyan event hogy gyűjts össze x assist killt. Vicces lenne. -
bigfootHUN #25611 Nekem a BB1 Sb duó a szovjet oldalon vagy Ju88, HE111 és Stuka a németekkel nagyon bejött farmoláshoz. Azt mondják hogy credit farmoláshoz jobb a légigyőlelem, de én AB módban jobb szeretek a földi célokkal bíbelődni, meg ezt a két nemzetet kezdtem az elején jobban tolni.
-
vajakos21 #25610 http://warthunder.com/en/news/339/current/ -
schossow #25609 Akit érdekel a katpol.blogon összedobtak egy 5 részes sorozatot a volt VSZ országok jelenlegi haderejéről. Nos nem vagyunk egyedül az operett hadsereggel de vannak azért igen jó seregek is. 5 részes, a cikk végén a másik négy is elérhető.
Fegyverben a szomszédság.
-
bgabor #25608 Én a MiG-29ből és más hidegháborús gépekből indultam ki, ott sokszor úgy kerül be a második ülés, hogy elhagyják a radart a gépről, így a kétüléses változat csökkentett harcértékű. -
gstup #25607 Okok. Csak először meglepődtem. :) Np.