War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f24sg
Látom, hogy szereted a 240 db 30mm lõszert, de megkérdem, Te mely játékmódban tudsz jól érvényesülni a géppel? Mer HB-n akkor igazán jó nálam, ha vannak bomberek is, frb-n meg nemrég írtam, hogy frankó, de ott ritkán vagyok.
darki81
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy ha kilépünk a csatából mennyivel kapunk kevesebb pontot

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Nálam orsózni nem akart csak nagyon nyögvenyelõsen néha, alig bírtam lekövetni a 109est 😄
Engine Carburator Died ennyit ír. Üldöztem egy 109 E-t és sokat borított, én meg mentem utána, be is döglött a motor. A WEP-re nem érzékeny max túlmelegszik az olaj.
Én múlt héten vettem emg az összeset egyben. Nem baj. 😊
bardocz
Azt hogy ettõl miért megy tönkre nem értem. Felmegy az olaj a tartályból, be az égéstérbe, elfogy, és szétkopik, vagy m?
Hmm a múltkori kis patch-el finomhangolták az új Spit Mk IIa-t. Az event bekerülésének napján Dover-en olyan volt, mint egy UFO. Most a legkisebb negatív G-re köhög a motor. Sok negatív G-re megdöglik.
Torzonborz
410 R3

<#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Idõként a játékosok bugosak. Nem ritkán annyi idiótát sodor a szél egy csapatba, hogy az már a nevetségessé válás határát súrolja.
Jó ez a 30%-os akció megvettem a komplett germán heavy ágat, eddig csak a bf 110c-vel vigéckedtem 😊

Nem fogok velük menni, de eljön az idõ mikor szükség lesz rájuk.
sziasztok, feltettem a játékot, és indításnál ezt írja ki:
connection error: 80130183
authorization error. please try again

köszi a segítséget

most csináltam vele olyan EASY 3 killt meg 90000 liont miután felbasztam magam,hogy 2 mocsok kanyar nélkül leszedte a yakomat😄

Sosem a fordulásával volt a baj, a Zero után a háború legjobban foduló gépe volt. Az emelkedése miatt volt OP, amit nerfeltek az utóbbi napokban. Egyrészt a 22 fokos emelékedést csak úgy 4000 méterig tudja tartani(utána már csak kb 14 fokot), másrészt gyorsanfelforr a hûtõvize, így nem lehet folyton WEP elni vele.

a SPIT IX-en mégis mit nerfeltek? egyhelyben megfordul baszki:S

Akkor szoktak furcsa dolgok lenni amikor több gépet is lepakol a hajó végébe. Olyankor csúszkál összevissza amíg fel nem szállnak elõled 😊
Szerintem bugos volt a tegnapi map kissé, az is közre játszhatott a leesésekben. Nekem idõnként azt csinálta, hogy spawnoltam a hajó jobb szélén, hirtelen átrántott a bal oldalára és a gépem rázkódott, mintha nem lenne szinkronban a hajóval. Mikor elindultam abba maradt, de lehet valakinél ok volt egy crash-re.
50kg-t dobj be a hajó kéményén majd felrobbantva a gépházat úgyis vége lesz😄

ja, értem

Én csak 4000 fontost láttam, az "csak" 2000 kg, de például egy csatahajónak abból is 2 kell.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A 4000kg-os bomba a legnagyobb? Néztem róla egy videót, körülötte nem sok minden maradt, de gondolom csak hajóra lenne jó, másra már pocsékolás...

Torzonborz
Szerintem a kerék fékre gondolt ami a B-n van.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

plu604
hogyan lehet egyszerre befogni a féket és pörgetni a motort? Nekem a fék akkor kapcsol amikor a motor 0-n van és a kerék a földet éri (S). Ha pörgetem a motort (W) akkor nem tudom nyomni a féket mert akkor leállítja a motort.

Torzonborz
Oké de itt nem tudom mi volt a gikszer , sokszor szálltam már fel carrier-rõl de ilyen még nem volt , mintha egy kraken rántott volna le a vízbe. 😄
Az az érdekes hogy nem a végén pottyantam le hanem a torony mellett estem be jobbra , nem tudom van e ott vmi ojjektum ami beakadhat a gépbe.

A BTD is trükkös. Emlékszem mennyire örültem amikor elõször fel tudtam szállni vele a hordozóról a két torpedóval.
Mondjuk a TBF-nek, a hasában az 1 tonnás torpedóval kicsit trükkös is a felszállása... Ha csak simán elindul, a fedélzet végén beesik a vízbe mint egy darab kõ 😄

Fék befog, motor felpörget, fék kienged, és akkor már felszáll.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Torzonborz
"Sokaknak a felszállás se ment"

Mondjuk ezen nem csodálkozom , ma én zéróval a vízben kötöttem ki felszállásnál úgy hogy semmit sem csináltam másképp mint máskor.
Egyszer csak jobbra elrántott valami és már pancsikoltam is.
Nagyon örültem ám.

Leszállni?Sokaknak a felszállás se ment :-)
Ami azért volt zavaró mert japó majd mindig emberhátrányban kezdett
*bomberrel
Viszont nagyon nehéz vele carri landolni, a dive bombrerrel könnyebb.
Jó ez a TBF-1c, több japót lekaptam tailgunnerrel, mint ahány torpedó betalált 😊
Azért elég szép kis cég hogy ennyi állami támogatás beleférjen 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Áhá, szóval eredeti, orosz állami tulajdon Kubinkából. Nem semmi hogy ki lehet bérelni rendezvényekre.

Elképzelem kis túlzással ahogy a kedves vevõ besétál Kubinkába: "Jó napot, szeretném kibérelni az önöknél lévõ Maust két hétre!" "Készpénz vagy bankkártya lesz uram?"

gondolom amikor kitelepültek hangokat felvenni meg infókért -volt róla valami hírmorzsa is anno, akkor lezsírozták, hogy kölcsönkérik 😊
T-34/85öt szerezni mondjuk nem annyira nehéz, de az viszont érdekelne hogy a PzIV honnan van. Vélhetõen csak replika.

Nem lepne meg ha kiderülne hogy ez ugyanaz a kiállításhoz használt T-34/85 amit annó a Wargaming használt valamelyik nagy rendezvényén. Hát úgy tûnik a T-34/85 is oda megy ahol munka van éppen. <#wink>

WoT 2011 E3:

hmm nem is rossz ötlet 😄
de akkor az egyik kezem nagyon elzsibbadna a genius "izomrúdon" 😄

és hogy halnának meg az egeresek rögtön a startnál? vagy csak körbe körbe mennének egy egérrel? 😄
SitatiS
<#buck>

Let the good times roll.

Tankhoz FRB módban vajh 2 joy kell? 😄D
úgy látszik õk is kezdik odatenni magukat ha kiállításról van szó 😊)

érdemes lesz majd nézegetni a hivatalos fórumon a topicját, tuti benyomják egybõl majd a srácok a felvételeket amint találnak valamit a neten 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy topic színvonala,nem a topic témájától függ,hanem az oda írkálók kommentjeitõl,értelmi színvonalától és kúltúráltságuktól.
Ez vagy a wot,teljesen mindegy!Aki gyökér,az nem tud se itt se ott viselkedni.Aki meg normális,az meg úgy is fog hozzáállni a témához,akkor is ha épp nem tetszik neki valami.
pont..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Úgy tudom nem lesz kötelezõ a WvW mód. Viszont tippem szerint az lesz a legnépszerûbb a változatossága miatt. A régi átlényegül inkább szintezésre, grindelésre, vagy azoknak lesz érdekes akik rajongói valamelyik ágnak (A,G).

Bár ha azt nézem, hogy gazsiék visszaemelték a community kérésére az event rewardot, lehet szintezni is megéri majd WvW-n.
olyanról volt szó, hogy lesz külön olyan pálya vagy kapcsoló, hogy csak tank vs tank legyen és lesz olyan lehetõség mint amirõl gc-on beszélt az ember

Jah láttam már azt a videot régebben azért nem reagáltam rá.
A legelején nem úgy volt hogy a repcsik és a tankok külön lesznek?

és amit a gc-os összefoglalóban elmondott a srác?

- azonos térképen a tankos egység és a repülõs egység viszont teljesen független küldetéssekkel
- tankok elfoglalhatnak reptereket amik segítik a repülõs részleget
- kilõnek a tankból ugyanabba a csatába bejöhetsz repülõvel
- külön ilyenre tervezett pályák ahol nehéz lesz megtalálni és kilõni a tankokat repülõbõl

érdekesnek hangzik 😊
"Amennyire ismerem a Wargaminget bahoznak majd egy új tank ágat, náluk minden problémára az a megoldás."

Na igen, az Event módot most még a béta alatt egy jóval kisebb költségvetéssel dolgozó "garázsteam" 1 hónap alatt összedobta, amit évek alatt nem tudott összehozni a WG. Óriási szerencséje a WT-nek, hogy ha nem is hibamentes, de nagyon innovatív, az új dolgokra nyitott fiatalok hegesztik. Ha nem fulladnak ki töretlen marad a térhódításuk.
Igaz, WoT Mmo, de azért sokan szimulátornak nézik :/

Köszi

Fóka, azaz FockeWulf 190.