War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
épp azt mutatják egy nagy kivetítõn, hogyan lövöldöznek egymásra a gyerekek lalákkal 😊
Igirmur. Jetzt 😊
szeretem az ilyen "szemfelnyitós" videókat 😊 legalábbis nekem sokszor azok 😄
grmlz legutóbbi la-5ös videója is ilyen volt számomra
azzal sem szabad fordulóharcba nagyon belekeveredni mert nem annyira jó benne, viszont energia megtartásban nagyon jó gépek és szépen lehet velük vertikális manõverekkel dolgozni
nem repültem sokat la-val még de mindig úgy gondoltam, hogy fordulózgatni kellene velük, most már nem fogok olyat erõltetni ezek után 😊
1, A bomberek nem mennek zárt kötelékben.
2, A társak szinte sose emelkednek.
Lehetsz Te a legmagasabban, ha egyedül vagy megesznek. <#szomoru2>#szomoru2>
HB messzirõl rikítana az ikon, nédda ki megy ott 😊)))))
Nem tudom, a britekkel voltam mikor elvesztettünk egy meccset azzal, hogy kidobták a repteret.
Ez másnál is elõfordult?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
[/spolier]
Eddig angol spitekkel fighterkedtem, de láttam azt a bomber köteléket, 5letet adott mi lenne ha bevegyülnék közéjük? RB-n nincs ikon nem tudják ki az ai és ki a játékos! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.sg.hu/galeria/1343056549/13430565491380832325.jpg
Nem voltam egyedül 😄DDD
1 spit bánta, 1 hurri critet kapott, a bombázás nem sikerült jól, mert bezavartak, de így is adott ~25k lion-t.
kiszedtem csak géppuskával 10 Ground unit-et és maradt 1 tankunk, az ellennek meg 6, gépük egy se... Az ilyen csapat hova képzeli magát? <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Egyelõre még nem tudtam kipróbálni a játékot (idõhiány), ezért nem tudom, hogy lehet-e játszani vele egér+billentyû kombóval, vagy be kell szerezni valami kontrollert vagy joystick-et?
Egyszerûen semmivel sem akar betenni...
Óvatosan kell vele játszani , mindenképpen emelkedni kell vele az elején és hagyni hogy a többiek menjenek elõre.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.