38447
  • gezu1025
    Hát ez paraszt egy daily lett, abból a szempontból, hogy a kisebb tierü embereket kizárja. Valahol érthető a kezdők miatt, de a kezdők kiszűrésére a tegnapi móka is megfelelő volt.

De még így is lottó marad az egész zárt beta sorsolás.
  • twi452
    nem mondanám kezesbáránynak semmiképpen :D

de most előkapták páran azt a nagy tehenet is :D
  • Torzonborz
    Ehh öregem , igazad van . :D

Most emiatt toljak japcsikba 1 szintnyi xp-t ? G5N1 van a legközelebb.

Jó az ? Megér ennyit ?
  • twi452
    mert nincs nekik "heavy bomber"-jük csak "medium" :)
  • Torzonborz
    Németek vajh miért maradtak ki ?
  • gezu1025
    Hát ez egy jól sikerült másolás lett.
  • bgabor
    Rosszkor próbáltál játszani gondolom, a Tier 16 egyáltalán nem kihalt, van arrafelé minden, K4, Ta-152, kezdetleges orosz jetek, de a gép tesz be tier18ról Kometeket és Shooting Starokat is, meg lentebbről G10et, Tempestet. Van egy rakat bombázó is. Szóval nem kihalt az egyáltalán.

A tier 18-20 az ami kihalt és nehéz csatába kerülni.
  • gezu1025
    Na, itt az első számomra teljesíthetetlen event. Gondolom nem egyedül leszek ezzel így.

Legközelebb az amcsihoz vagyok, de ott is 2 tiert kéne ugarni.

While flying heavy bombers, destroy the following number of ground targets:

Arcade — 40
    History — 20
    Full Real — 5
    Aircraft participating

Japan: G5N1, G8N1

USA: B-17E, B-17E Late, B-17G, B-24D

Britain: Lancaster Mk.lll

USSR: Yer-2 (all modifications)
  • Susarc
    "Hardest Task" igaza volt

• Susarc
    meg 162 3 percnyi üzemanyaggal LOL:)))))
  • vajakos21
    Német/japò propelleres géppel senki nem akar post war jetek ellen menni értelemszerüen.Majd ha lesz normál tierezés.Addig event.A 262 es meg mig ellen...aha...
  • Glo
    Ha bekerülsz megtudod :))
  • SovereignXY
    Emberek! Miért nincs kb senki high tierben? Tegnap mehvettem YAK-15P és jó eddig is láttam, hogy nem sokan várakoznak így tier 15-6 felé de... fél csapat, bot repülők.
    Javítási költségre nem foghatom mert 3-4kért javítják a gépet. Az meg nem sok.
  • Susarc
    annyit aláírok a mai 75% ban szerencsén múlt:)
  • Susarc
    nem kell előtte seggelni....a legtöbb fél/egy óra max.....ennyit megér
  • Susarc
    http://www.twitch.tv/entak
  • bgabor
    Nekem a 'talán bekerülsz' a max egy-két hétig tartó bétába az kevés azért hogy cserébe minden nap a játék előtt üljek és fura feladatokat csinálgassak.
  • Coral Springs
    Én egy ideig toltam, de a bombázós lövöldözős feladat végett meguntam (az volt az első amit nem csináltam meg), mert nem fogok akkor is felmenni játszani amikor éppen semmi kedvem. Azt ha mindet megcsinálod, még az se garancia arra hogy bekerülsz a tankos zárt bétába.
  • Susarc
    mindenki nyomja a napit?:P
  • Susarc
  • Susarc
    csajka:P behúztam egy 5-ös Fighter huntert másfél percel a vége előtt:_D
    addig 3. helyen voltam és 2 kurva ügyes gyerek volt 1 ill. 2. ráadásul összejátszottak....,de mákom volt,mert lelőtték mind a kettőt és egy fantasztikus máksorozattal letisztítottam az eget:D el is küldtek az anyámba:D mondom vége előtt másfél perccel:P
  • Torzonborz
    Én Havoc-al csináltam meg , kiszedtem 23 földi célpontot és meg is lett ( HB ). :D
  • Susarc
    a mai acsi elmebeteg.......
  • Glo
    Újra be kell lépni. Amúgy 16:00 után bármit mutat akkor is 5x számolja.
  • BaleniX
    A napi 5x első győzelem elvileg 16:00-tól van de nekem még 16:10-kor csak 2x-est mutatott...
  • Ulvar
    Funny...HB csatában voltam.
  • XenHai
    Én előbb az voltam és nem adta meg ...
  • Ulvar
    Új küldi még nem volt kint mikor bementem csatába. Kijövök...küldetés teljesítve...ok...(légy csapatod legjobbja...ennyi).
  • RiCSi1234
    Ilyen Teamkill-t is csak én tudok, és egyből a pilótát. :D
  • bigfootHUN
    Ez az event sem okozott sok fejfájást, sajnos nem volt frb event csak hb midway mappal szóval ab-n kb 5 küldetés alatt megcsináltam a Val-val (mivel az az egyelten bombázóm amivel ezt a küldit lehetett tolni). Szerencsésebb térképsorsolással akár 3 mapon is meglett volna, de a sors útjai...
  • Ulvar
    jóféle, sokkal jobb mint az AB....több cash+xp, élvezetesebb, van némi taktik, persze ember függő ott is, de még mindig ezerszer jobb.

HB+event révén sikerült kikúrálnom az anyagi problémáimat. Bár most volt némi szünet, újra befog indulni nálam a HBzés, mert túlköltekeztem :).
  • BaleniX
    Tegnapi Midway eventen Kitty-vel felmentem 5000m-ig, aztán elkanyarodtam a bázis felé, ekkor láttam hogy egy fekete pötty megy a hordozónk felé, utánamentem, amikor felvillan akkor látom hogy Catalina klón. 40m-en elkezdtem lőni a bal szárnyát, örömömre ki is gyulladt a bal motor, ott is hagytam. Szépen lassan le is zuhant... :-D
    Kezdem megszeretni a Hb-t :)
  • wargar
    Cáfolandó azt,hogy mennyire gyengék a német fegyverek: mai első meccs HB-n, 3 kill az F4-es messzerrel. Minden amcsi szétszakadt az első sorozatra.
  • twi452

Jingles új videójában még külön ki is emelte, hogy hallgassátok az arty lövedék hangját és csatt kiszedte a srácot aztán egy kicsit később...

:DDDD
    vannak dolgok amik nem változnak :)
  • Susarc
    nekem bombázókon maxos crew van és az első sorozatra borul az összes faroklövész:P ha én véletlen betévedek egy bomnber mögé az viszont azzal a lendülettel le is bontja a gépemet:) a sors útjai kifürkészhetetlenek:)))
  • bigfootHUN
    Én is jártam így Hb mapon. B25 után emelkedtem, mikor azonos magasságon voltunk én neki kb 4-5 óra irányból közelítettem. Kb. 600 méterről 1 sorozat végigverte a gépemet és már mentem is lefelé... Azóta kerülöm ezeket hátulról. Ha leáll fordulózni Ab-n a B25 még meglehet de hátulról esélytelen.
  • Susarc
    csak az elméleteddel az a bibi hogy B vérpisti ha összetalálkozik A vérpistivel aki egy OPABB:P gépben nyomul akkor B mindig szivni fog tehát nem fog sem könnyebben sem gyorsabban boldogulni:))
    az én felfogásomban az ilyen gépeket a fejlesztőknek ki kellene javítania így lenne értelme annak az elméletnek amit te vázoltál:)

még nekem is tátva marad a szém olykor mikor 3-4ezer méter előnnyel egyszercsak putty levernek mint vak a poharat az OP gépben jaszkarizók:)

egyik másik kedvncem az angol wellington ami 2 orsót nyom le míg egy vadász egy felet/se fordul:))

na mindegy annyira nem zavar....csak érdekességként említettem:P
  • bgabor
    Csakhogy Arcadeban szándékosan viselkednek eltúlzottan, irreálisan a gépek hogy az azzal játszó vérpistikék könnyebben és gyorsabban boldoguljanak.
    Mondhatnánk úgy is hogy Arcadenál ez nem hiba hanem szolgáltatás. Ezért leszólni a játékot nem ésszerű.
  • Susarc
    War Thunder-ben bizonyos gépek irreális viselkednek a többihez képest....ez épp elég....mindegy melyik játékmód! az irreális az irreális:P
  • bgabor
    Korábban ma itt panaszkodtál a LA-5FN irreális emelkedésére, remélem azt a tapasztalatot nem szintén arcadeban szerezted. Mond hogy nem megint azért panaszkodsz mert az Arcadeban irreálisan viselkednek a gépek...