War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez már tegnap is látszódott 😊
Az kéne, hogy baráti egységeken is csak mondjuk közelrõl jelenjen meg vagy egyáltalán nem 😄
Na az már rákényszerítené az embereket csapatmunkára így az autoban systemmel karöltve 😄
Lehet mégis lesz bomba fotód, vagy raksis 😊

Nem látszik az ikon az enemy-n, ez elég pozitív.
Squier streamel újra 😊
Mondjuk amit õ dobott le maga elé és áthajtott rajta az nem ölte meg 😊
És biztos ugyanúgy át lehet paraméterezni ahogy az AAA védelmet is piszkálgatják olykor úgyhogy annyira nem félek a dologtól 😊
"Majd néha betolok pár képet meg videót ahogy a kedvenc tankjukat kinyitjuk bombákkal stb 😄"

Ha oda érsz addig. Eddig úgy néz ki, hogy a saját bombák hatásosabbak. Majdnem garantált killel 😊
Meglett az öröme a tankkal repülõt sniperkedõknek is tegnap, a streamen a Stuka szárnyát egy tank tépte le, amelyikre rárepült lapos szögben 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Azt már tegnap leszûrtem, hogy a GF topicot csak mérsékeltem fogom látogatni, beírni oda bármit is meg még inkább visszafogottan..ott lesz ám a keménymag 😄

Majd néha betolok pár képet meg videót ahogy a kedvenc tankjukat kinyitjuk bombákkal stb 😄
Nem mondanám, hogy ez az általános de van azért olyan is itt szerintem 😄
Hát, van olyan akinek elgurul a gyógyszere, ha meglátja a három betût, de általában azért nem ez a jellemzõ. 😉
Djuree
hú itt ennyire utáljátok a wot-ot?😄 sztem felesleges utálni egyiket vagy a másikat. amelyik jobb azzal kell játszani. én rengeteg idõt meg pénzt beleöltem már a wot-ba, de drukkolok a thundernek hogy legyen jobb, hisz az nekünk csak jobb lesz, tegnap néztem gameplay vidit, az tetszett.
ha jobb lesz a thunder fokozatosan át fogok térni. azzal játszok amelyik jobban tetszik, legyen bármi is a játék címe.

Waaaaaagh!

Szerintem nem negatív értelmû volt ez a hozzászólása csak sajátságos módon adta tudomásul, hogy elkezd játszani 😄 Nem kell mindenkinek leharapni a fejét aki kimondja itt azt, hogy wot 😄
Mit vársz? Ez nem WoT! Itt nincs kezdésnek prém tank, sem prémium fiók, ha veszel akkor lesz! Tutorialt elkezded és nem vakul mész bele a csatába, ráadásul pénzt is kapsz!

Djuree
oks, akkor nekimegyek mint bolond tehén a fiának.

Waaaaaagh!

Nincs.De ha megcsinálod a tutorial küldiket,akkor kapsz golden szarokat.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Djuree
hali!

wot-os vagyok, el akarom kezdeni a war thundert, a repcsis rész is érdekel, a world of warplanes szar.
van ehhez vmi kód amivel kaphatok vmi kezdõ bónuszt ahogy wot-ban is van új accountokhoz ilyesmi?

Waaaaaagh!

A WT vs WoT helyzete olyan mint a CoD vs CS helyzete!
A WoT és a Cs hamarabb kezdett, de mára kevesebbet nyújtott mint a késõbb készült WT és CoD, amik rövidebb idõ alatt többet hoztak ki magukból!
bocsi a hülye hasonlatért <#crazya>

Nana, kérem, értelmezzük már a 'Pay to win' kifejezést.

Pay to Win = ha fizetsz gyõzöl. Magyarán behozhatatlan elõnyre teszel szert a harcban ha fizetsz.
A prémium gépeknek csak a pénz és XP szorzójuk nagy, de nem lesz több esélyed a csatában nyerni ha azokat repülöd. Ez tehát nem pay to win.
Pay to win az, amikor egyes MMO FPS-ekben megveszed a legjobb fegyvert és páncélt a játékban azonnal, pénzért, míg a nem fizetõ páncél és sisak nélkül, valami gagyi fegyverrel jön szembe veled.

A War Thunderben azért ez nincs így. Csúsznak be hibák, mint a most éppen túl erõs prém Spitfire, de ezek ideiglenesek. És hát a prém Spitfires csávót is simán le lehet nyomni ha nem repül jól vele.

A WT tehát NEM Pay to win játék. Ja és megjegyezném, hogy míg a legnagyobb tierû prémgépek 500%-os reward szorzóval dolgoznak, a magas tierû nem prémiumgépek is 360%-ossal, tehát nem ég és föld a különbség. Prém géppel csak az XP jön kétszer gyorsabban, de az pedig ugye csak addig tart amíg a gép XP csíkja be nem telik.

"hátõõõizé azért egy 500%-os reward/xp-s prémium gép ami sokkal jobb mint egy sima azért finoman pay to win ám már most is!"

Mondj egyet megveszem 😊
"Vagy a mai piacon jobban megéri a F2P?"

Szvsz mikrotranzakcióban van a jövõ.
van olyan prém gép ami jobb mint a hasonló tier-û sima?
a reward mutatótól nem lesz pay to win 😊 csak pay less to earn more 😄
hátõõõizé azért egy 500%-os reward/xp-s prémium gép ami sokkal jobb mint egy sima azért finoman pay to win ám már most is!

Ezért van a sasért gyorsabban fejleszthetö fegyverzet.Ami azért nem gold ammo vagy varázspajzs.Ha nem kerülsz löhejzetbe szart se ér.Vehetsz pluszt de nem tesz csodát.Ahogy a prè gép se szeremcsére
Persze hogy nem támadásnak, én sem annak száûntam, csak továbbvittem a gondolatmenetedet. <#wink>

Free to play lesz, mert a mikrotranzakciós rendszer sokkal jobban megéri mint más üzleti modellek. Manapság ez a jövõ, bár egykét MMO továbbra is a PTP modellt követi.

Coral Springs
Bizony vannak olyan játékok amik a lehúzást részesítik elõnyben, viszont én eddig ilyennel nem játszottam. Amikkel én eddig játszottam az egyéni ügyességet részesítették elõnyben, és ilyen a War Thunder is. Hiába perkál valaki prémium repülõre, "god mod" nem jár mellé, ha nem tud játszani lelövik. Ráadásul itt team -ek játszanak egymással, ezért sem tudna érvényesülni a pay to win. Esetleg amiben tudna az az egyéni fejlõdés, anyagi háttér biztosítása, de én szerintem vállalható befektetés nélkül is. Amúgy sokan leginkább a repülés élménye miatt játszanak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Érdekes, viszont remélem hogy ez nem fog arra elmenni, hogy PAY to win.
Coral Springs
Jobban megéri ?

Például a League of Legends évi 200 milliót termel. Pont tegnap olvastam.

Szerintem a jövõben a trend az ingyenes játékok lesznek, mikro-tranzakciós rendszerrel ellátva.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

csak neked 😊

Azzal alá is írnák a halálos ítéletüket 😊
Nem beszélve, hogy az orosz elvtársak azonnal felgyújtanák õket 😄
Csak nekem vannak olyan érzéseim, hogy minél jobb lesz a játék annál nagyobb az esélye annak, hogy mikor nem BETA lesz akkor elképzelhetõ, hogy havidíjas lesz? Vagy a mai piacon jobban megéri a F2P?
"jóval több annál. Ez még csak az Arcade mód volt."

Meglátjuk. Én mindenesetre keményen bírálom õket a hivatalos fórumon 😊
Ne bízzák el magukat, parázzanak, a babszem se férjen be, van a GF-ben potenciális jóság az alapján, amit mutattak. De törekedjenek a tökéletességre, ütni kell a fejüket, hogy hozzák az AF színvonalát. Ha ott is oda figyelnek a közösség reakcióira még lehet belõle valami.

Kíváncsian várom a HB alfa bemutatót.
f24sg
Jólvan, legyen is így!
Én nem támadásnak írtam az elõbbit, hanem hogy az irányítás, célzás alapvetõen hasonló. Arra is utaltam, hogy ez valszeg az arcade mód lesz, nemde?

Na. Inkább azt nem értem, hogy a sokunk által kívánt dolgokat a WG fejlesztõcsapata, években mérhetõ elõnnyel, MIÉRT nem tudta még töredékben sem megvalósítani?
Persze, ha tényleg minden jól megy, ez hamarosan lényegtelenné válik...
Dehogy WoT, jóval több annál. Ez még csak az Arcade mód volt.
Hol van a szutyok WoT-ban Historical meg FRB battle, hol van benne történelemhû jármûvekkel történõ részvételes csatázás(itt event módnak hívják és már most bent van a játékban, a WoT-ban meg három éve megígérték, persze sose lett semmi belõle). Hol van a WoT-ban realsiztikus sebzésrendszer az óvodás életerõ csík helyett? Sehol.

Ha majd felfut és kibõvül a ground forces rész, akkor ugyanúgy nevetségesnek fog tûnni mellette a WoT, mint ahogy most a World of Warplanes egy viccnek a War Thunder Air Forces mellé állítva.
Egyszerûen a munkájuk minõségét tekintve nem ugyanabban a dimenzióban mozog a két fejlesztõcég.

A Wargaming hosszú éveken át élvezte a monopólium elõnyeit és nézte síkhülye birkáknak a játékosközönségét, akiket tényleges, érdemi fejlesztések helyett kutyacsontokkal(újabb és újabb tank ágak) el lehet hallgattatni. Ez a korszak most novemberben örökre véget ér, mert végre van értelmes alternatíva, és lesz választásuk a játékosoknak. És ezt nagyon hamar meg fogják érezni a bevételeiken SerBék, aztán vagy lesz annyi eszük hogy megpróbálnak változtatni, megújulni, innovációt véghezvinni, vagy lassan, de biztosan háttérbe fognak szorulni a FreeToPlayMMOk piacán. Elnézve az eddigi hároméves "teljesítményüket", én az utóbbira fogadnék.

"Ez az frb B24 event lett..."

Nem nagyon találkoztam csak 1-2 Event meccsen Liberatorral. A Japók hajlandóbbak hozni heavy bombert, G4-et (Valószínû amiatt, hogy tudnak landolni). A japán fighterek választható leosztása enyhén erõsebb lett az A6M5 miatt. 2-vel több US max létszámmal kompenzáltak. Így elég fair végül az event balansz, csak bitang hosszú egy meccs. Nem egyszer landolnom kellett carrieren Corsairrel, mert 5-6 perc üzemanyagom maradt.
f24sg
Hát ja, WoT,
csak *szájbavert* mértékben jobb graffal, piros sziluettek nélkül.
Név-kiírások úgyanúgy vannak, de frb-ben (remélem) jelölkés nélkül talán izgi lesz, mert úgy láttam, lehet "one-shotolni" is, ill. alul a lõszerfajtáknál van opció a "close air support" lekérésére, akik term. a figyelmetlen, agyhalott csapattársak lesznek stukákban.<#gonosz1>
Sniper reticle-t azért tehetnének bele, és sose céloztam külsõ nézetbõl.

Ez az frb B24 event lett...
vége van már és ezt nem tudni 😊
yt-on lehet nyálatcsorgatni arra amit voltak kedvesek mutatni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vége van már, vagy lesz még tank?
Küldetéseket, "Dinamikus kampány-t" tudsz botok ellen itt is játszani 😊

Még a botok nehézségi fokát is meg lehet adni 😊
Tud valaki valami hasonló játékot offline? Azért esetleg még fizetnék is 😊 Annyi idióta van itt hogy képtelenség egy csatát nyerni 😞 Tiszta wot lett ez a játék is. 20-bol 18 bomber vagy fighter vagyok aztán 19 vereség.
ennek a játéknak nálam coki 😄
Már megy, Nagyon jóóóó!!! <#szeret><#szeret><#szeret><#gun><#gun>

aki akar tankos gameplay-t látni 10 percen belül indul itt (hivatalosan bejelentették)
http://www.twitch.tv/warthunder
Ha már a tankokat kihozatták a múzeumból...

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

felesleges.amit mutattak az eddig is volt.
Alapvetõen nem értem, hol a fenébe van az agnol nyelvû közvetítés így 2013-ban. Mibe került volna három szinkrontolmácsot felfogadni a rendezvény idejére?

és teljesen érdektelen is 😊
Ez a stream így elég unalmas. Sajnos nem értem az oroszt, mert csak 7 évig tanultam 😄
<#eljen>

Köszi, mostmár én is menõ vagyok 😄