38447
-
bgabor #25726 Én repülgettem sokat a Shooting Starral, én szeretem. Ha nem egy Komet vagy MiG-15 jön szembe, akkor remekül megállja a helyét, és az hogy csak tier18on van, komoly előny, sokszor megy az ember propelleresek ellen, különösen németek ellen játszva. A fegyverzet azért nem olyan szörnyű, mint minden fegyverhez a játékban, létfontosságú hogy legalább az Universal lőszer meglegyen hozzá, és akkor már sokkal jobb lesz. Amúgy ez az ötvenes kaliberű géppuskáknak már az M3 változata, +50% tűzgyorsasággal a régiekhez képest.
Persze nem lehet elvitatni, hogy ezen a szinten már a gépágyúfegyverzet előnyösebb. Egyszerűen jet csatánál már túl gyorsan történik minden, tizedmásodpercekben mérhető ideig vagy csak lőhelyzetben, ezért olyan fegyver kell ide, aminek már egy-két találata elég az ellenség szétszedéséhez, itt nincsen mód még egy másodpercig sorozni se az ellenfelet. -
Susarc #25725 hát ja megvettem,mert úgy meg kell,de 3x repűltem vele max,mert bohóc az a fegyverzet...:(((( -
sulouos #25724 Gratula. Alapból irtózok a nem nyilazott szárnyú sugárhajtású gépektől, de ez valahogy... Ennek meg lehet bocsátani :D -
SovereignXY #25723 Most tényleg beakadt a map választó? Tier 0 most I-15ök. African Canyon meg Alpine Meadows. Ez volt tegnap is. Csak ez a 2 semmi más... kicsit... unalmas. :( -
Coral Springs #25722 Nagyon jó gép, talán a Shooting Star kezesebb, ám az a 6 x 12.7mm jet kategóriában már felejtős. -
bgabor #25721 Beletoltam ma több mint 2.000.000 XP-t az amerikai ágba a remek Invaderrel, de nagyon megérte. Meglett a F9F-5 Panther, még idejében, mert a következő peccsben felteszik tier20-ba a drágát.
Drágaszág! -
Susarc #25720 a kék az k anyázik
a piros meg vmi ilyesmi:mennyibe kerűlt a kiba***tt számítógéped -
#25719 Nos a "nagy tehén" azt hiszem teljesen helytálló név ennek az izének. :D
Viszont jó sok bomba fér bele. -
Ry0K3N #25718 Ezt valaki oroszul tudó le tudná fordítani?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Vaktermesz #25717 Event-re gondoltam, de közben kiokosítottam magam i-15, Ki-10-el kapcsolatban. -
twi452 #25716 na lehet adakozni gazsinak egy kis jutányos aranyért cserébe.. azt hittem valami jó kis eventet promóztak eddig, hogy ilyen még nem volt..erre ez..:D
http://warthunder.com/en/news/348-Golden-Eagles-en -
Susarc #25715 arra ,hogy 2 db ultragagyi géppuska van rajta és kínszenvedés lelőni valakit.... -
Vaktermesz #25714 Ezt mire értetted? -
Susarc #25713 japókat lexarom nem fogom 2 db géppuskával az őrületbe kergetni magam:))
cserébe engem 3-4es!!!! gépekkel rak össze....oroszokkal nyomom -
SovereignXY #25712 Na hát bassza meg az anyát a Ganji ezzel a fos Ki-10el! Mie kiszenvedtem a kurva 40 killt... -
MitsuMishi #25711 Köszi a segítséget! -
bgabor #25710 Igen, jobban fordulsz tőle, cserébe lassabban mész. Ha kiengeded landingba, még jobban lassít, és még jobban emeli az orrot cserébe. -
sulouos #25709 Ha jól tudom, a flaps magyar neve fékszárny. A harci helyzet növeli a légellenállást, de forduláskor kisebb sebességen (tehát nehezebben) esik át a gép. -
#25708 HB-n amelyik gépen van a Flaps-nek (Mi ennek a szép magyar neve?) van combat állása érdemes arra állítani ha harcra kerül a sor? Számít valamit? -
Susarc #25707 hehh "each of them will be counted as a 'Ground Forces HQ' mission, " -
Coral Springs #25706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vajakos21 #25705 http://warthunder.com/en/news/347/current/ -
Susarc #25704 mármint lőtávra értettem nem magasságra...tehát bevárod 8-900 méterre és utánna a manőver...ha ráérzel még jobban is magadra húzhatod -
Susarc #25703 8-900 méteren kifordulod...2x megcsinálod bukja az energit és BAMM -
MitsuMishi #25702 Srácok!
Van valami taktikátok a britekkel(esetleg másokkal) a németek ellen? Hogyan lehet a BnZ ellen eredményesen védekezni? Hiába emelkedek az elejétől fogva, a németeknek úgyis magasságfölénye lesz. -
BaleniX #25701 Észrevettétek, hogy új matricákat kaptunk? A matrica listán legalul a Special között vannak újak, az NVidia emblémás elég frankó
http://kepkezelo.com/images/suam9mt1jtkx5p4gucm.jpg -
#25700 Meh... HB-n végre van némi sikerélményem (értsd: leszedtem két gépet nagy nehezen :D ), de persze, hogy az idióta csapattársnak pont engem kell lerammolni. Ölni tudnék ilyenkor. -
#25699 300 méteren belül lőttem telibe AAA-t ehhez képest nem ment szét , kellett a második lövés. Ugyan ez volt AI-al is. Szóval a célzásommal semmi baj . -
Coral Springs #25698 Én úgy látom, hogy általában akik nem tudnak célozni a cannon -al, azok panaszkodnak. Ők úgy látják betalált, de valójában körbelövik az enemy -t, néha súrolják ami hozza a critical -t, de gyakorlás nélkül eredményt nem tudnak elérni. Én ugyan így vagyok a Historical -al, amíg Arcade -ban egy-két lövésre bármi leesik, HB -n még erősen gyakorolnom kell a cannon -al való célzást. -
Coral Springs #25697 Normális időben a 18-20 se kihalt, legalábbis engem a Panther -el mindig berak csatába ha épp jet -ezni van kedvem. -
Susarc #25696 -
Susarc #25695 soon
-
twi452 #25694 nekem előbb 2 b-25 simán kettétört amikor eltaláltam őket :D -
#25693 Annak a KI102nek az 57es lövege egy vicc. :( Első körben kis szar AI P26 szárnyába belesomtam ...persze crit...attól konkrétan le kellett volna szakadnia .
Puha célokra ( AAA , Arty ) is 2 lövés kell.
Nagy csalódás számomra. -
Susarc #25692 Top of the world map: 2:18 sec-es kör O_O -
twi452 #25691 azon gondolkodok, hogy be kéne menni a ki102vel :) kicsit rendet rakni az 57milissel az amcsik közt :D -
SovereignXY #25690 Tegnap 17:30tól 19:00ig játszpottam. Vagy 6 meccset. Arcade hozzá teszem. Meg votl egy HB de... stock jetként se 110% gyorsulás hát... 60 lőzser hát.... -
twi452 #25689 a másik oldalon csak 17ek és 24ek voltak azért természetesen :)
a rohadt battleship-en múlt a csata.. azt nem dobtuk ki és túl későn értek oda a kamikazek... már számolt vissza a csíkjuk amikor kidobták az utolsó pillboxunkat :D -
#25688 Ez már kész tehéncsorda. :D -
Susarc #25687 versenyfutás a targetekért:)