38447
-
Susarc #25766 amint felszállsz kilőnek:P -
MitsuMishi #25765 Ar.234-e van valakinek? Megéri egyáltalán megvenni azt a gépet? :D Szép kis csemege lehet a toptierben :D -
bgabor #25764 Van ám sok Shooting Staros player, tier 16-18 csaták tele vannak velük, német late propisok örülnek is nekünk. LEgtöbbször az amerikai oldal full F-80C szokott lenni. Úgyhogy én nem mondanám ritkának. Valahogy fordulni is jobban fordul mint a Panther.
-
bgabor #25763 Pedig én a japán A6M2/M3 Zerokat kihúznám azért a helyedben és adnék egy esélyt vele a HB-nak, nem mondanám unalmasnak, jó kis fordulóharcozás, hasonlóan mint árkádban. -
#25762 Ezért nem játszom már sem a wottal, sem a wt-vel. Igaz wt-ben mehetnék HB vagy FRB csatákba, de azokhoz türelmem nincs és kevésnek is érzem magam. -
Glo #25761 És ilyenekkel van tele a játék.. meg rosszabbakkal :D -
Susarc #25760 végignéztem::) besírtam rajta:)) aztán el is szomorodtam,hogy mennyi ilyen csapattársam lehet:D:D -
#25759 Másik topicban szerencsére felhívta egy kolléga a figyelmünket a 6. perc 20. másodpercének megkeresésére, nem lett volna türelmem magamtól idáig eljutni, de így beletekerve jót derültem rajta XD -
Susarc #25758 ez melyikőtök?:)))
-
Susarc #25757 4 és fél perces HB meccs volt...... -
Susarc #25756 valakinek működik...egy gyerek most lőtt le 6 ellenséget jettel 1 perc alatt......AHA persze -
sulouos #25755 Itt nem működnek a csít kódjaid :D -
Susarc #25754 ja látom már kicsit elbeszélünk....rotoros gépeknél jó géppityu is,rengeteg időd van velük szórni az ellent....
az én "problémám" a géppuskákra a jeteknél volt:P
peace -
sulouos #25753 A Lavocskák elég jól sikerültek, jól emelkednek és a fegyverzetük is sok mindenre elég. A Jakok között (nekem) a Jak-9T tűnt ki, annak a gépágyúja már képes leadni olyan 2-3 skulós sorozatokat, hogy az ellenség szinte biztosan belefut egy gránátba, és akkor neki annyi. Még nem jutottam el a Jak-3-ig, de általában meggyűlik velük a bajom, nem lehetnek rossz gépek. -
Elar #25752 ilyen nincs... :)
Az egész meccs első lövése, hogy egy AAA kilövi a motoromat 2 km-ről.... -
MitsuMishi #25751 Az orosz ág mikortól kezd el jó lenni? Vagy csak én nem érzem, hogyan kéne játszani a Yak-1b-vel és társaival? A brit spiteket, és a japán zerokat szeretem, de ezek gyengén manővereznek és gyorsan szétesnek, viszont egy sugárhajtású Mig kéne :P -
sulouos #25750 Én nem tudok célozni még gépágyúval se, de sok géppuskás gép bejön, mert rengeteg, RENGETEG lőszerük van. Lehet, hogy csak azért nem szeretem az amerikás géppuskákat, mert amerikás gépeken vannak (pl. a Corsairen már semmi bajom velük, ütnek amennyit ütnek, majd visszajövök, de egy P-40-en vagy egy F4F-en szánalmas, amit művelnek, a géppel együtt) Főleg azért tartom nem túl jónak azokat a géppuskákat, mert a gépágyúkhoz vagyok szokva, és így ha az első sorozat után nem repkednek az ellenség-cafatok mindenfelé, azt nem szeretem. Kárt okoz a géppuska is, egy sorozat után is feltűnően nehezen mozog az ellenség, onnantól a harc eldőlt, de hogy ne jusson vissza a bázisra javítani, még 2-3 rácsapás kell. Sok magas tieres videót nézek, ott ha valaki gépágyús szembefordul egy géppuskás jettel, az általában széthullik még abban a másodpercben a lapos pálya miatt.
Nem lehet mindent csak jónak vagy csak rossznak beállítani. A gépágyú gránátja egy évszázad alatt talán elér a célig, míg a géppuskával csak 2/3 annyira kell elé célozni az ellennek. A géppuskával nem nagyon kell a fölé célzással tökölődni, odahúzod oszt oda lő. A géppuskával több szerencsétlenkedés meg van engedve a sok lőszer miatt. Emellett vannak hátrányai is, de azt nem lehet rá mondani, hogy minden téren rosszabb mint a gépágyú. -
Susarc #25749 sast:P -
Susarc #25748 az első ember aki kimaxolja 1.300.000 xp-t a Shootingra veszek neki 500 liont:)) -
Susarc #25747 könyörgööööööm te már tier 5 felett is hulladéknak tartod akkor szerinted egy 18-as jeten miért lenne hatásos?:))) te is agyonütöd az egyik elméleted a másikkal:P
a lényeg,hogy a gyík kaliber miatt sokkal ,de sokkal nehezebb érdemi találatot kieszközölni vele mivel jetharcban nincs időd rendesen célon tartani a gépet és ennyi a lényeg! nem kell ezt túlspilázni...nem is játszik szinte senki azzal a jettel....biztos nem véletlen:P -
sulouos #25746 Nem... Te eddig minden hozzászólásodban arra lyukadtál ki, hogy a géppuska rossz, mintha nem is lenne előnye. -
Susarc #25745 jól jársz a vitalityvel meg staminával hidd el...lecsökken majd a pilot kill és jobban bírod sérült géppel is a mókázást -
Susarc #25744 pontosan és ez is volt a mondanivalóm lényege:) -
Glo #25743 Az amcsik azért tettek "csak" géppuskát a gépeikre a 2.vh-ban, mert nem kellett nagyobb kaliber pl Európában a németek ellen. A 12,7mm elég nagyot szakított, ahogy solouos írta szinte biztos volt a találat, és nem kellett nagy dög nehéz bombázók ellen menni (lévén a németeknek akkortájt már nem igen volt). Akit a 12,7-essel eltrafáltak az nem ment túl messzire utána. A játékban ez azért nem érződik, mert ott nem kell még 3-400km-t repülnöd hazáig, ahol az út alatt az elszenvedett szerkezeti vagy motorikus károk az idő előrehaladtával egyre inkább kijöttek a gépen.
A németek viszont azért erőltették a 30mm-t, mert nekik ott voltak a jól páncélozott jenki és orosz bomberek hadai akiket le kellett darálni, és oda a 20mm kevésnek bizonyult. -
Elar #25742 Nah japánok kivételével adakoztm 20 gépnél :)
Főleg a Vitalityre mentem rá - márnagyon untam az állandó pilóta kilövést
ár helyen sikerül expertre nyomni a gépeket - erre most kíváncsi leszek :) -
sulouos #25741 Nem azt mondom, hogy fasza fegyver (én pl. tier 5 felett semmire se tartom), hanem hogy nem teljesen életképtelen. Könnyebb vele találatot elérni, de nehezebb egy gépet szétverni. -
Susarc #25740 namost akkor áruld el,hogy miért alkalmaznak kizárólag gépágyukat jeteken ha ilyen "fasza" fegyver a géppuska?:)))
az a pár gép amit géppuskával raktak hadrendbe hamar le is cserélődött...talán nem véletlen:P
-
sulouos #25739 A gépágyú fegyverzet előnyösebb, mert néhány találat is végzetes, de a géppuskáknak is megvannak az előnyei. Nagyobb a lövedék torkolati sebessége, laposabb pályán mozognak, több a lőszerük és sűrűbben érkeznek a lövedékek. Tehát pl. gépágyúval ritkán, de megesik, hogy az ellen átrepül a tűzfüggönyödön, és nem kap találatot, vagy csak 1-2-t, a géppuska viszont szinte biztosan beviszi az elvárt sebzést. -
Susarc #25738 legénységre -
Elar #25737 Na ma vettem 1000 aranyat. Így van 1200 :)
Szerintetek mire költsem? :) -
Susarc #25736 ott az orosz meg japó kétfedelüs küldi meg a sima orosz/japó gyilkolós...ez összesen 4:P nem elég?:)) -
robi3 #25735 mára nincs feladat? sem a hivatalos oldalon sem a játékban nem látom. -
SovereignXY #25734 Hm... az EPIC PREM NOOB. Ezt a statot :)
-
Susarc #25733 tehát ha a gépágyu fegyverzet előnyösebb akkor a géppuska ugyan milyen?_P -
#25732 "Persze nem lehet elvitatni, hogy ezen a szinten már a gépágyúfegyverzet előnyösebb"
Ezt valahogy kihagytad. Teljes kontextust értelmezd ne csak kiragadott részletet. -
Susarc #25731 bammeg 11:32 perckor még ezt írtad:
" Egyszerűen jet csatánál már túl gyorsan történik minden, tizedmásodpercekben mérhető ideig vagy csak lőhelyzetben, ezért olyan fegyver kell ide, aminek már egy-két találata elég az ellenség szétszedéséhez, itt nincsen mód még egy másodpercig sorozni se az ellenfelet."
tehát 11:32 kor még úgy láttad,hogy nincs idő sorozni 12.7-es géppuskákkal ,de 14:32 kor meg már én túl fekete fehérnek látom a világot,mert leírtam én is ahogy TE IS!:))) ,hogy gyenge a géppuska jet csatákra...
ne csinálj már magadból bohócot:P -
lexlutor #25730 Valaki adjon mar nekem tanacsot, a xp-38g-t, megis hogy kellene hasznalni. Koszonom! -
bgabor #25729 Hát az hogy te fekete-fehér alapon látod a világot, mikor nem az, az a te bajod. Jó gép, mert jól repül. Fegyverzete lehetne jobb is, de így is megteszi. Ezt írtam. -
Susarc #25728 leírod,hogy milyen jó gép...aztán kövi bekezdésben meg leírod,hogy gyenge a fegyverzete:P:)) nem trollkodni meg no offense ,de viccesre sikeredett így:) -
vajakos21 #25727 Lehet trollkodni b24 el FRB..n