War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ja mindet én vettem fel😊
Igen ott én is elqrtam a dolgot a felhõben,de aztán midõn észleltem a problemát egy két palást és a spit át is esett😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Az én hangom sajna mostanában nem hallhattad,mert ez a retek MSI AB (bár nagyon jó) de valamiért az én TS beszédemet nem rögzíti. Majd rájövök.
Max akkor hallható ha valaki éppen beszél és tõle jön az amit én beszélek😊 Régebbi videókon lehet hallani a dörmögésem😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Coral Springs
Amúgy azt sikerült kisilabizálnom melyik a te hangod a videóban, de mintha a második felvételt már nem te vetted volna fel.

Vagy téged lõtt meg a Spitfire ? Alapos meglepi volt, csak elbaszta.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Her Laca
Lévén sose repültem BF 109 E3 al😊) fogalmam sincs,de sanszos ,hogy egy egy nagyobb belehúzásnál a fellépõ erõk miatt igen a szerkezet azért biztos berzenkedett 😊

Coral Springs
A valóságban is nyikorgott a szerkezet fordulás közben ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Her Laca

Pedig a Kittyhawk kimaxolva még így tier5re emelve is bitang jó gép.

Nem rossz masina az. Azonos szinten elég kellemes a germánok ellen. Zero kicsit jobban fordul, nem sokkal, de lassabb. Kittyben sok a lövedék Zeroban kevés és a kis kalibert se szereti a japán. A többi párosítást nem próbáltam még vele. Szvsz low tieren jól használható kiegyensúlyozott US gép.
darki81
na most az egyszer nem basztattak és sikerült 28-at lebombáznom 😊
1 jött csak rám azt szerencsére megjavítottam 😊

(amúgy mindég simán leszednek az elején engem 1 golyóval, még a He 111 H-16-ot is)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Coral Springs
Mostanában lesz meg a 10K kill -em Arcade -ban, az év eleje óta tolom. Ez elvileg még 9 évet jelentene ha kerekítek, de mivel a patch nem számolta bele az eddigi eredményeimet, ezért kilenc és fél.

Coral Springs
Mentem én is azzal valamelyik nap. Még a patch elõtt a Sicily -re kerültem be vele úgy 90% -ban (az is egy nagyon jó map), most pedig a Midway van egyfolytában. Mentem vagy 4-5 kört a fordulóbajnokok ellen, azt annyi elég is volt. Elszoktam a HB -tól, mostanában inkább Arcade player vagyok.

én kitty-vel próbáltam de nem nagyon jött be.

Coral Springs
Én a Buffalo -val tolom most a HB -t, az oroszok és a németek egybe vannak rakva alacsony tier -ben. Egész jó a Krymsk map. <#eljen>

Coral Springs
Hát, nem tudtam kompenzálni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lengyel barátaink egymásba keltek a chaten, kár hogy nem értem a nyelvük. <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lol, ezek nem sportkocsik hogy a motor lóerejüket összevessed mint az ovisok az autóskártyákkal. A Buffalo két tonna, a Hellcat meg négy.

Régebben ezt mondták 😊 Aztán lehet, csak így sikeresebben tudnak sumákolni amikor titokban finomitgatnak itt-ott 😄

Amúgy a buffalo pont lehet, hogy kicsit erõsebb mint kéne de van még néhány ilyen furcsaság.
Talán egyszer javítva lesznek ezek.. vagy nem 😊
Ezt nem tudtam,hogy csak hozzávetõlegesek az adatok.
Azért az is ott van az adatok között, hogy az f6f majdnem pontosan kétszer olyan nehéz volt mint az f2a 😊

A játékban adatlapra írt adatok meg csak tájékoztató jellegûek elvileg. Legalábbis régebben még ez volt az álláspont, hogy nem pontosak.
Nem belekötni szeretnék e remek gémbe,de azért jobban is odafigyelhettek volna a történelmi húségre a gépeket illetõen. Már csak azért is mert a mai világban párpercnyi keresés után meglehet találni a legfontosabb adatokat. Pl Azért furcsállom, hogy egy F2A3Buffalo (2) jobb emelkedési képességgel rendelkezik 21m/s ( fullra kifejlesztve ),mint egy nagyobb géposztályba (6) tartozó F6F-3Hellcat. Iszonyat mennyire nincs benne erõ. Max.20m/s max upgrade igaz, hogy csak 1m/s a különbség, de fejlesztések nélkül a két gép között már sokkal több.
A valós adatok pedig igencsak a Hellcsat javára billenti a mérlegnyelvét:
Alap F6F-3 Hellcat hajtómûve: R-2800-10 Double Wasp 2000 hp 1,500 kW.
Buffalo F2A-3 R-1820-40 hajtómûve 1,100 hp (820 kW)módosítás után is csak 850Kw
Her Laca
Event nélkül nincs olyan algoritmus, ami beszabályozná, hogy a játékosok mivel menjenek. Mindent kipróbáltak nemzetek vegyítése, extrém magas javítási ktg. spam ellen, volt hogy a gépek paramétereit kissé megpiszkálták pl dora. Mindenre ájvékolás volt a reakció.

A legjobb kompromisszum az event lett. A perifériára szorult gépek is játszanak, nem kell túl elrugaszkodottnak lenni az FM-nek kényszerbõl, magasabb a reward. A résztvevõk eltérõ maximális számával a felmerülõ gyengeségek enyhülnek.

Szerintem semmi értelme a free flightnak. Epeenkedés a gépekkel és trükközés, hogy ki tudja kihasználni jobban a metagamet, trendet. Szinte a játék élvezete már teljesen háttérbe szorult és eszetlen hajsza lett ki rollol jobbat. A gordiuszi csomót helyes irányba kezdi átvágni az Event.
Nem lehet mindenki a háború istene, na. Tenni is kell érte 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

GOD OF WAR lõjj le 100.000 playert😄 HB ban csak 50.000-et kell😊 RB ben pedig 25.000-et....

úgy mégis ez egy viszonylag felsõközép kategóriás nem kocka playernek mennyi idõ? 2 és fél év?D

'há hülyék ezek?😛😄

nah jólvan látom a nagyok is befordulnak😄

Mindig vannak gépek amiket spammelnek.. MEnjen Eventet, ott tudja mi jön szembe 😊)

KÖNYÖRÖGVE KÖNYÖRGÖK! NE RAKJON MÁR BE AZ 5-os gépemmel olyan gépek közé akiket még 2000 méteres zuhanásból gyûjtött energyvel sem érek utól!!!!

8-9-es gépeket NE!

köszönöm gadzsin

Hát most kifakadt egy post-ban, hogy a sima HB ebben a formában halott 😄

Régen is voltak fura dolgok de akkor bement egy új körre, hogy egy másik csatában már más lesz.
Most meg bemegy és mindig ugyanaz történik, jön az ellenfél háromnegyede spittel aztán küzdés 😄
Sír rí, de azért halomra lövöldözi õket 😊)

AB felett...
Én nem bánom ha így terelõdik át HB felett a nép az eventekre, valaki eleve kedvbõl megy, van aki belátja, hogy követhetetlen MM szempontjából, a "korok" gépeinek kutyuléka. Vegyes mapon mióta jött a peccs nem mentem. Azok vannak kicsit mexivatva, akiknek nincs éppen gépe oda.
Lehet 😊 Meg talán a csapattársai sem voltak toppon egy ideje aztán most felrobbant a bomba 😄D

Legalábbis saját tapasztalataimból kiindulva simán el tudom képzelni 😄
f24sg
Úgy tûnik, azért nála is elszakad a cérna olykor, szvsz a sok prem spit mk IX-el lejhetett baja?
RB is meg lehet menekülni néha, a nine lived-et már megadta. Pedál nélkül esélytelen lett volna. Túl érzékeny a stick-ek 3D tengelye. Természetesen minden esetben elvesztettek szem elõl és nyugodt landolás volt.
Coral Springs
Nomeg nem árt pontosan érkezni a reptérre, ha elvéted nincs mégegyszer.

Annó HB-n én is 1x letettem a 109-et vezérsík nélkül. Nagyon kemény volt. A throttle-el játszottam, hogy az orra épp emelkedjen vagy essen. 😊
Coral Springs
Na az már más kérdés ha manõverezni is kell. De a kolléga elvileg futni hagyta az enemy -t.

Coral Springs
A felsoroltak közül egyik sem életveszélyes. Én például hátsóvezérsík nélkül is tettem már le gépet, pedig ez instant kill lett volna.

Coral Springs
Arról nem is beszélve, hogy én például a bomber -eknél általában a pilótára megyek rá, így eleve kizárom a lövészeket a játékból.

Az instruktor sokat segít AB-HB-n, RB-n egy krit után szinte biztos hogy leesik, ha elkezd bármi erõteljesebbet csinálni. Pláne amikor a seggébe ragadnak elég egy meggondolatlan fordulóba bele hajszolni. Egy lyuk a csûrõn krit nélkül is ki tudja csinálni, mert enyhén félre húz utána a gépe és már nem tudja precízen úgy kezelni ahogy megszokta.
Igazából ha nem kell belemennie komolyabb manõverekbe, és "szerencsésen" oszlanak el a sérült alkatrészek a gépen, akkor simán visszaérhet a bázisra.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

ja és már az elsõ crit után elakartam engedni,mert tutinak éreztem a killt,de csak nem akart lezuhanni ezért mentem rá újfennt és tárat ürítettem a gyereken😛

sok hónapnyi játék után és hasonló helyzetek számatalanjai ellenére/ pár napja pl. 5 db critet kapott egy MkIX a 3x 20 milisbõl f4/ kerék+olaj+aileorn,szárnyvég meg még vmi hagytam elmenni a gyereket mondván úgyis leesik,de baszki visszament a repterükre és javított😛

szóval az ilyen helyzetek ellenére is a világért se legyen HP csík!,mert az a fullbaromság! jó ez így! igaz kell még finomhangolni,de összeségében OK

"Szét is basznám a klaviatúrát, mikor rálõnék a Yak-9K 45mm -es ágyújával egy bombázóra, és nem szakadna egybõl százfelé."

Azzal a gépel ez teljesen rendben van. De pl. Spit MkII-vel a Hardest Day Eventen csak úgy tudtál leszedni egy bombert, ha kiiktattad a motort egyenként vagy a szárnyát minimum lekritelted. Ez a viszonylag fejlett DM-nek köszönhetõ. Ha lammaer féle HP bar kiszámíthatóbb szisztémát csinálnának na az gáz lenne.
Coral Springs
Valószínûleg a fõ játékmód a tank vs tank lesz, viszont a World War -ban lesz majd olyan player által irányított légvédelem, hogy leszarjuk a bokánk.

Coral Springs
Nincs utálat, csak van a topikban 1-2 benitrózott gyerek.

Hát ja, ott a rakéta beüthetett volna a sajátba is 😊)

A tegnapi "fikázásnak" köszönhetõen nem mernek szerintem több GF-t mutatni. 😊
Mikor kiszúrta a tankot és oda lõtt elég neccesnek tûnt kit fog eltalálni 😊
Ott legalább nem lesznek vegyes csapatok és ha felismered akkor tudod elsõ áthúzás után, hogy na az ott rosszfiú 😊

árkádban meg volt itt német-orosz összefogás egy csapatban, bárki lehet ellenség 😄
FRB-n valszeg nem lesznek ikonok. Ott érdekes lesz majd repkedni, 3x rácsapva tüzelés elõtt, hogy tuti ellenség legyen amit letarolsz 😊)