38447
  • ladanyi78
    van most arany 2 győzelem után, vagy ezen a hétvégén már nincs??
  • sulouos
    Nem kell olyan sokat várni, legtöbbször fél-1 perc alatt talál neked csapatot a gép (persze nem tier 21-ben meg nem hajnal 3-kor :D)
  • vajakos21
    Igazán mehetne a videó a tutoriálokhoz.... hogyan csinálj hülyét magadból 3 egyszerü lépésben kategóriába
  • Feryll
    Nekem nagyon kevés tapasztalatom van HB-ben, de min 2 perc amíg találsz csapatot aztán 3 perc emelkedés és ott is van bőven hülye akik nem egymást fedezik hanem kergeti a végtelenbe a célpontját.
    Mostani kedvenc játékom AB-ben P39 BnZ 5-8 kill/kör, széles vigyor, no rage.
  • Amaymon
    Ez jobb mint a germán angry kid mikor széttör mindent :)
  • Amaymon
    Muhahahaha leoszt mindenkit a gyerek :DDDDD

Sírok :)
  • patchaou
    Jujj, a gond az, hogy tényleg ilyenekkel van tele minden játék.
  • sulouos
    Egyszer sikerült letennem egy reptérre úgy, hogy csak az egyik motorom nem volt fekete. 160-nál átesett, lepukkant a földre, és behúzta a pontot :D
  • sulouos
    YAY, válaszolt a gyerek :D
  • darki81
    rámentem a gyerek chaneljére :D
    már megint sírok, de nem durván :::::::::DDDDDDDDDDDD
    omfg DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • darki81
    a legszívósabb zászlóhúzó gép :P
  • patchaou
    Az enyémet otthagyta :P

MitsuMishi - WT-ben wotep a nickem
  • Amaymon
    Pedig magyar wt mémmé válhatna :DD
  • MitsuMishi
    Szegény még nem tudja, hogy a megtekintők 90%-a mi voltunk :P A "rajongóit" nézi semmibe :P
  • sulouos
    Szegény gyerek kitörölgette a beszólásokat meg letiltott minket :D
  • KM
    Ez retardált...
  • Torzonborz
    7:45 "léket kaptunk"

beszarok bazzeg :D
  • bgabor
    Pedig ahogy többen is írták, fontos része a dolgoknak, az az idő áll rendelkezésre emelkedni, helyezkedni, eldönteni merre mész, milyen irányból közelítesz majd a hadszíntérre stb. Sőt, akár az emaileket is le lehet csekkolni alatta.
  • Elar
    Hűű azt hiszem tudom mit hibáztam.
    Ahh akkor elcsesztem egy halom ezüstöt te jó ég
    A crew csak az adott slotra vonatkozik Tehát ha én a 4-esen kifejlesztem a MIG-et - ami a 3asban van, nem fog átváltani... AHH
  • MitsuMishi
    Mi a neved WT-ben? Valamikor tolhatnánk itt is szakaszt :) Lassan úgyis vizsgaidőszak :P
  • Elar
    Ha Expertre váltok az egyik legénységnél akkor miért nem jelenik meg számokban?
    Pedig leellenőriztem jó tipust nézek :)
  • darki81
    ma még kapunk aranysast?
  • patchaou
    Meggyőztetek, este HB-zni fogok :)
  • Ninju
    Na én is picit belevau.
    Sokáig engem is nagyon visszatartott a HB csaták "ritmusa". Ráadásul a saját képességeimet sem tartottam megfelelőnek hozzá. Aztán elkeztem bomberrel ismerkedni a pályákkal és a rep modellel. Most ott tartok, hogy tier 5-ös vadászokkal kifejezetten élvezem a HB csatákat. Én csak azt tudom mindenkinek tanácsolni, akik már unják az arcade-os tömegverekedést az időnként próbálgassa. Megéri, főleg az elején bomberrel.
  • Paladin
    Az a 3-4 perc az, amikor legtöbbször eldől, ki nyeri a csatát ;)
  • Elar
    AN jó szerintem én nem próbálkozom ide képet betenni többet.
    Szóval sikerült leszednem 1 repülőt és 15 földi egységet
    Lett 7 CH és 5 asszsiszt....
  • Elar

Azért bosszant az a "rengeteg" critical hits és assziszt.... :)
  • sulouos
    Pedig nem felesleges, ott jön ki az, hogy melyik gép tud jobban emelkedni. Van időd a térképen oda és olyan magasra helyezkedni, ahogy a kedved tartja, nem esnek egyből a nyakadba az ellenségek.
  • patchaou
    Az a 3-4 perc engem is eltántorít, pedig már mögöttem van három x. Egyszerűen teljesen fölösleges időpocsékolásnak tartom.
  • patchaou
    Azért a megmondó emberek között is van jópár paraszt XD Én igyekeztem inkább tanácsot adni, de besértődött rajta... majd kinövi.
    Viszont az egyik kolléga hozzászólásából idéznék egy részletet ami nagyon bejött:
    " A légcsavart (ROTORJA A KIBASZOTT HELIKOPTERNEK VAN) azér nem darálja el a lövedék, mert a légcsavar szele eltéríti azt a forgásirányba, így kikerüli a légcsavart, majd visszakanyarodik egyenes irányba (kivéve amikor útközben bemegy a bótba két csomag krumpliért meg tamponért, akkor kicsit nagyobbat kerül, bár végül akkor is visszamegy a légcsavar elé, csak így tovább tart)...naszóval ez a mechanikája."
  • Elar
    Hát remélem :)
  • schossow
    Tényleg próbáld meg a japán tier kihúzását Zero-ig. Hb-n többnyire nem kell hozzájuk vérnyomás csökkentő. :D
    Már csak azért is szeretem(és jó) a kezdeti eseménytelen 4-5 percet mert az idő alatt 1000-2000 méterrel emelkedek a Zero-val az ellenség fölé. A6m2-vel és után már igazi álom lesz a repülés a japó nemzettel. Volt már olyan is, hogy kb 10 csatából 9-et lehoztunk győzelemmel. Nagyon ritkán sorsol össze a gép jó pilótákat, akik a sebességfölényüket használjuk a Zerok ellen. Saját tapasztalatból, ami a legveszélyesebb a Zerora az a Yak-3, P-63, P-47 meg ha az amcsik tele vannak B-24-el.
  • bgabor
    Hát igen, mint látható a lentebbi hozzászólásokból, sok embert már önmagában az kiszűr a HB játékmódból hogy a csata eléjén négy kemény percig kell repülni eseménytelenül. Ez a mai azonnali sikerre szomjazó, azért tenni nem akaró, türelmetlen ifjúságot eleve eltántorítja a HBtól.

A lentebb belinkelt videó is jól mutatja ezt, kíváncsi vagyok hogy ez a kis tízéves bvetéved e valaha is HB-ba. Nem hinném, és mi csak jól járunk ezzel.
  • vajakos21
    Ez a videó agyhalál ...Azzal hogy el kéne lőnie a propellert mindent elmondott.
  • Amaymon
    "repülőknek látszó tárgyakkal. :D "

Amielyek fegyverei fura módon nem daráják le a rotort :)

bgabor ilyenkor kezdek hinni a HB-s szűrő elméletedben.
  • bgabor
    Hát ez az hogy profin játszva, megfelelően fejlesztett legénységgel ez nem esik meg. Ha nem inkább úgy szokott kinézni, a Zeroval hogy három perc repülés után fordulozós dogfightba keveredsz az amcsi/orosz repülőkkel, ahol leszedsz hármat, majd nyertek.

Amit mondasz, az egy sztereotípia, azok az arcadeosok szokták fújni akik alig repültek még HB csatát életükben. Valójában a kezdeti 3-4 perc harci légtérbe érés és helyezkedés után HB sokkal izgalmasabb mint az Arcade, ami a vérpistikék agyatlan tömegverekedése repülőknek látszó tárgyakkal. :D
  • twi452
    Én nem bírtam sokáig.. sőt :D
    A sajátjaimat legalább végig bírom nézni bármikor.. de ez csak idegesít :D
    lehet, hogy a türelmem már nem olyan mint régen :D
  • darki81
    na azért a kommentek sem gyengék, jól tele írtátok neki :D
    én azért odaírtam hogy várok a köv. videot :D
  • darki81
    korán reggel már ömlik a könnyem ... :D:D:D:D:D
    (egy ilyen gyerekkel kellene együtt játszani TS-en .... :D:D:D:D:)
  • patchaou
    Nálam az nem pálya hogy percekig semmi, de tényleg semmi nem történik, aztán egyszercsak kilövik a pilótám :) Néha repkedek pár csatát árkádban amíg meg nem unom az agyatlanokat, de ott meg mindig csak a zöldségleves van.