War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A földi célpontok támadásából mennyire lehet megélni? Baromira nem tudok kilõni senkit. Inkább veszek egy bombázót.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Persze gyártástechnológiai különbségek azért akadnak a fa és fa között,de a mossy az csak egy volt amit mint sikeres fa szerkezetû géprõl hallani lehet. Ott inkább a két brutális hajtómû volt az oka amiért olyan jó lett. Nem azért csinálták fából,mert az annyira jó volt,hanem mert a briteket is sújtotta a nyersanyag hiány és a fém az kellett a vadászokhoz ,meg a nagy bomberekhez,,a hajókhoz stb.Azért nem véletlen,hogy nem terjedt el ez az építési gyakorlat. Annó a G10 eseket is (ha jól rémlik) fa függõleges vezérsíkkal csinálták,de a pilóták nem szerették õket,errõl sokat lehet olvasni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Inkább télleg a megmunkálás volt ott a baj, pufajka + usánkába dolgozni az Ural mögött, Szibériában...
Aztán náluk is kitermelõdött a végére( természetes kiválasztódás) egy kemény mag,akik kaptak jó gépeket és a tudásuk is megvolt már.
Mindamellett van orosz pilcsiktõl visszaemlékezés amelyben elmondják,hogy amikor vételezték a gépeket akkor némi ital és cigaretta mennyiségért cserébe elárulták nekik,hogy mely gépek repülnek pl egyenesen ,mert azért vetemedtek rendesen ezen madarak😊 Volt olyan ,hogy repülték át a frontra õket ,és szétestek a levegõben,behalt a motorjuk stb😊 nem véletlenül szerették az amcsiktól kapott madarakat (vissza se adták õket:XD ) .
A fának sajnos nem sok keresni valója volt már annak idején a repülésben,vagyis ezen gépek már túlhaladták ezt a technológiát,de a szükség nagy úr volt oroszhonban is. Fa volt ,a muzsik szögelni tudott ,mi kellett több😊
Mindjárt keresek filmet ahol mutatják a gyártást😊
Szögelik a madarat rendesen😊
Több lett a lóvém, de jobban örültem volna ha nem így végzõdik. <#nyes>#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a wiki pedig ezt írja a Lag szerkezetérõl:
"A sárkány túlnyomórészt fából készült, a legkritikusabb részeket bakelit lakkal kezelték. Ez az új rétegelt lemez szerkezet a közönséges fánál sokkal tartósabb volt. A teljesen faszerkezetû szárny a Jak–1 vadászgépéhez volt hasonló,"
és ez nem gyulladt ki bááázeee!! ja elfelejtettem OROSZ gép vs német.....
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Attacker illetve heavy fighter milyen szerepet tölt be? Mi ellen kell velük támadni? Mert ha nem megy a vadászgépezés akkor inkább vmi mást csinálnék. Úgyis van egy rakás földi célpont.
Megszavaztuk, hogy legyen a másik különálló topik ettõl ne keveredjen ide a flame war és a sok felesleges info, ami a tankosok magukkal hoznak majd.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Azt azért tudni kell,hogy ebben a játékban nagyon nem könnyû lõni.
A gépek ha kicsi a sebességük ,nagyon instabilak ,ráadásul amúgy is nehéz célra tartani. Sokakat ez is riaszt el sajna. Nagyon sok gyakorlás kell ahhoz,hogy rövid sorozattal (spórolósan) le tudjunk lõni valamit. Aztán pl az angol gépekben azért nagyon meg kell gondolni a lövést ,mert hamar elfogy a muníció.
YT-n talált tutorial videókra is rászántam 40 percet, de baromira nem tanítanak meg semmi. Nem mutatják be, hogy mégis hogy kell meg csinálni egy manõver. Csak sima gameplaybõl és pofázásból áll a videó.
Tudom béta... Gondolom a World of Warplanes az már ki lett adva, de ahogy a WoTot ismerem az sehol nincs ehhez s játékhoz. Amúgy ez csak szerintem nagyon jól optimalizált játék? Maxon fut 60+ fps-sel, pedig erõsen csak középkategóriás gépem van. A cockpit nézet király, csak kár hogy nem sok értelme van, mivel a külsõ nézet még mindig jobb.
A gépek fejlesztése elégé gyér. A lõszerrel kapcsolatban, melyiket a legjobb használni? Universalban van a legtöbb gyújtó lövedék. Tracer meg egyáltalán nem kell arcadeban. Mondjuk én játszanék realisztikusban is, ha lenne egér irányítás. Annyira nem vagyok még biztos ebben a játékban, hogy beruházzak joystickra. (gamepadot támogat? 2 analóg kar jobb mint 1) Az egér irányítás szerintem nem az igazi így.