38447
-
gstup #25846 -
Coral Springs #25845 LoL ki ez a mesemondó gyerek ? Komolyan tolja ! Valószínűleg pelyhes még a dákója. -
Susarc #25844 hát nemtudom az oroszok olyanok mint egy elektromos szeletelő kés a japik meg mint egy rozsdás szög :)) -
Nazarov77 #25843 Én nem éreztem ennyire rossznak a ki-10et, ugyanúgy hoztam az átlag kb 3 kill/ kört mint az I-15el.
Ki-10et pénteken az I-15öt meg szombaton csináltam meg de mire végeztem vele ugyanúgy a pokolra kívántam mind a 2 kétfedelűt meg az egész low tier csatát :D -
Susarc #25842 le a kalappal azelőtt aki kiseggeli velük az acsit:)) -
robi3 #25841 ezek a ki-10-esek egy határ sz**! -
sulouos #25840 Nem úgy értette, hanem a konkurens "ingyé van" játéknak szoktak kiadni ilyen meghívós kódot, és akkor kap egy kazal pénzt meg aranyat, meg pár nap prémiumot. -
Indi69 #25839 szerintem ingyé van, töltsd le aztán hajrá. mondjuk ez nem semmi -
twi452 #25838 nincs ilyen
referal linkje van mindenkinek de természetesen az csak annak jó aki meghívott téged :D -
Indi69 #25837 "IL2 harmat gyenge" ezt nem osztom, én régen nagyokat repültem vele, jó kis szlovák map. -
TottiHUN #25836 Üdv, valakinek nincs esetleg egy meghívó kódja? ha egyáltalán létezik a wt-ben ilyen :D -
#25835 IL2 harmat gyenge, kb 4 hónapja volt elég tank. Én egyébként szinte csak orosszal megyek, ha netán mégse akkor első célpont: IL2. Nehéz nem eltalálni azokat a lapát szárnyakat. Alacsonyabb tierben valóban OP jó kezek közt. (De mi nem?!) De T10-11 felett már sokkal nehezebb az ember dolga Mustangok , Fókák, és egyéb nyalánkságok mellett azoknak a YAK és LA sorozatnak. -
vajakos21 #25834 Jó ez a Khali gol...6 meccs 3 * AA szedett le.Sovány vigasz hogy mindegy melyik oldalon megyek. -
Indi69 #25833 ja hát tényleg ez van, én is azért höbörgök itt mert nem akarom szétverni a joyt meg a klaviaturát. elnézést -
Amaymon #25832 A másik dolog, ha valaki totál addict az nem légiharc szimeket, hanem valódi szimeket repül, mint a DCS. Az IL2 széria sem teljes értékű szim, csak van benne némi avionika. A folytatás sem lesz természetesen teljesen reális.
Ami a BoS-t rendkívül érdekessé teszi, hogy már a kezdetektől fogva VR-re is fejlesztik. WT-t csak utólag igazították hozzá. Ok Cifu lehúzza, mert nincs sztereolátása, szkeptikus a múltbeli VR próbálkozások miatt, és a hardver még sehol sincs. De valami elkezdődött. Carmack elment az id-től, a steam pedig a saját kütyüjének a fejlesztésébe kezdett. A verseny elindult. Óriási durranás lesz, amikor a piacképes hardver megjelenik bármelyiktől. -
Amaymon #25831 "az a baj,hogy azt is oroszok írják és hát minden szentnek"
Ezt is oroszok csinálják és rendkívül jó kis game az arcadeszim műfajban, ha a metagame-t megemészti valaki és elfelejti a valóságot (vagy nemérdekli, mint gubiczá-t :D). Az elején nagyon kijöttek az eredeti sajátosságok. Nem vált be hápogott mindenki, ahogy balanszoltak szépen ment 60k körülire szerver pop. Ez van sajnos. -
bgabor #25830 Nekem borzasztóan gagyinak tűnik. Öt szint összesen? -
bgabor #25829 Messze a legnépszerűtlenebb nemzet itt a WTben. Középszerű, semmiben sem kiemelkedő gépek ocsmány külsővel és szép nevek helyett követhetetlen szám és betűjelzésekkel(Yakok). A MiG-15ön kívül egyetlen orosz gép sem érdekel. -
sulouos #25828 Ami azt illeti, így is alig repülik őket. -
Indi69 #25827 azé a szövi gépek igen jól bírják, most is il2 motor ég aztán kap egy critet és vigan halad tova, az én szárnyam meg egy skuló és vége.az il2 46-ban is igy volt de nem ennyire. az a baj,hogy azt is oroszok írják és hát minden szentnek....... plusz ha tényleg ugy írnák ahogy volt ki repülne orosz gépen? szerintem, de ne legyen igazam, -
Amaymon #25826 "1 darab találatot és a szárnyának vége irányithatatlan kavics"
Többnyire minden gépnél így van RB-n, de valahol ez már egy arcade game, túl sokat nem kell várni tőle. Innen csak lefele visz az út. Az igazi RB fanoknak, ha jól megcsinálják az IL2 köv részét, na az ínyencfalat lesz. Néztem streamen egy preorderes fazont (Ozkan tesztelgette). Az már biztos, hogy a fizika lélegzetelállító. Ha a küldetések a ROF színvonalát hozzák, engem kilóra megvettek, még az idegesítő havas környezet ellenére is. Remélem igen, már a gui interface is olyan 777 studios. -
vajakos21 #25825 Szar a szerver vagy szar a szerver? -
Indi69 #25824 hát én nem tudom, de már qrvára elegem van, hogy minden orosz fostalicska ugy repül mint egy ufo! lefodul leemel nem veszt energiát, ja és a legszebb, hogy a messer kap 1 vagyis 1 darab találatot és a szárnyának vége irányithatatlan kavics. hogy reszelné a nagy anyát aki megírta, nnnna végre kimondtam. rohadtul idegesitő game. bocs -
jocking #25823 Egyébként magas felbontásban teljes képernyős videó módban látszik, hogy a játékbéli neve gubicza1212. -
vajakos21 #25822 A tierezés is számit.E3 tier hatban megy pl mikor 4 ben kéne vagy lejjebb.Eventen ok.A spit VC mondjuk brutál máltán.Meg a papir adatok nem fedik a játékbeli datokat de ez majd minden gépnél nemzetfüggetlen igy van.Meg van a bau kategória -
Amaymon #25821 Nem tudom, hogy repült az 1946-ben, de az biztos, hogy régebben nagyobb volt itt is a differencia. Nem is igazán a ger lett nerfelve, hanem a többi buffolva. Alapvetően még most is a legstabilabb nemzet az MC-től kezdve FW-n át a 109-ig, amíg valaki be nem néz valamit. Ez talán abból fakad, hogy fokozatosan szépen inkább HB és egérre van balanszolva a game és egyre árkádosabb. AB-HB irreálissá tette a bomberek tailgunner sebzését is. CloD-ba pl röhögve körbelő egy ger bombert vki spittel, az alig karcolja meg. Itt mp-ek alatt kivégez bárkit egy gubicza1212 mouse aimmal RB-n. :D -
jocking #25820 Omg... -
Indi69 #25819 persze frb-ben -
Indi69 #25818 csak én érzem úgy.hogy a német ág egy kalap szart se ér. az il-2 1946-ban az f4 vagy a g2 egy picit jobban repült, vagy nem? -
#25817 Hmm ... ezt nem vette be, elnézést érte. A reddit-es linken is megtalálható a comment-ek között. -
#25816 Nem állítottam semmit, csak közöltem egy hírt. (:
Egyelőre csak ilyetén mód találtam meg hírként: дневника псто (orosz nyelvű oldal, google fordítóval angolra fordítva) -
sulouos #25815 Attól függ, hogy hány gépet kötelező megvenni a tierből (mint most a gépek fejlesztésénél). Ha nem sokat, akkor nem lesz vele gond.
A WoT-os fán végig lehet menni egy ágon is anélkül, hogy a másik ágon akár egy tankot is meg kéne venned, úgyhogy nem WoT-rendszerű, de nekem se tetszik. Miért nem jó úgy, ahogy van? -
Susarc #25814 mi a baj? -
robi3 #25813 nem tetszik! teljesen wot vagy wowp, teljesen felborítja az eddigi rendszert. -
#25812 Hmmm ... reddit-es infó: New tech research model -
Susarc #25811 *ttttttttt -
Susarc #25810 ez aranyköpéssé éret:D -
#25809 Lehet hogy azért nem váltak be egyik sem, mert mind "szétdarálta a rotort" XD -
Rue East #25808 ez nem igaz
azért szerelték fel Browning géppuskával a gépeket, mert nem volt más, pedig tettek erőfeszítéseket például a Hispano gépágyú gyártására (M1, M2 és M3 néven), de sose, még az 1950-es évekbeli leszármazottat, a Colt Mk12-t se sikerült megbízhatóra fejleszteniük
vagy elég csak megnézni a prototípus fázisig eljutott háború végi gépeket, majdnem mindegyiknek a tervezett fegyverzetében szerepel gépágyú, sőt, túlnyomó részt a 37 mm-es M4 valamely továbbfejlesztett változatáról volt szó
szóval a szándék egyértelműen megvolt (a Navy egész háború alatt szeretett volna egy "all cannon" típust), de az amerikaiaknak sose sikerült megbízható "hagyományos" (nem az MG213-on alapuló revolverágyú és nem is Gatling rendszerű) repülőgép fedélzeti gépágyút sorozatgyártaniuk
más kérdés, hogy a háború alatt a 0.50-es így is megfelelőnek bizonyult... -
ladanyi78 #25807 megint nem lehet belépni szóval valószínüleg van