38447
-
bgabor #25886 Meglátjuk, én az ábra alapján nem sok következtetése tudtam levonni. Nekem úgy tűnt hogy a mostani fegyverfejlesztési rendszert órábálják valahogy a gépek kifejlesztésére átültetni, nem láttam olyat hogy az egyes gépekkel lenne kötelező repülni a kövi gép kifejlesztéséhez. Majd kiderül, de nekem sem tetszik a dolog. -
Nazarov77 #25885 Gondoltam, hogy nem valami jó gép, mert nem is sokban különbözik a 6os verziótól, viszont meg fogom venni csak nem rakom be használásra mert ha következő patchbe megvariálják a tech treeket akkor legyen megvásárolva hogy ne kelljen kifejlesztenem külön az előző gépből, hogy megvehessem.
Még sokat ugyan nem láttunk belőle csak képet de nekem nagyon nem tetszik ez az új fejlődési wot copy modell hogy grindelni kell előző gépből a következőt. Pont ez tetszik a jelenlegiben, hogy akármivel mehetek akkor is haladok a fejlődésben, és nem kötelez a játék arra, hogy nekem márpedig játszanom kell xy géppel. -
bgabor #25884 Hien C-re egyelőre ne költs pénzt, kiábrándító egy szerkezet jelenleg sajnos. -
Vaktermesz #25883 Huh, hát japánokkal nem könnyű a napi feladatot megcsinálni, Ki-10 se volt leányálom, most Ki-45-el valamiért sosem értem oda időben így 3-4en rajta voltak a kiszemelt bombázón, de mire odaérnék már csak roncsok maradnak. -
Nazarov77 #25882 Egyet értek!
Idáig egy heavy fightert se vettem meg japán treeről, mert fölöslegesnek éreztem, és elég rossz tapasztalatom volt a német Me 410esekkel (megvettem az összeset mert szimpatikus volt a lvl10nek a fegyvere csak nagyon rosszul szerepelt nálam a gép, gondolok itt arra hogy mindenki röhögve lemanőverezett én meg nehézkesen fordultam utána bárminek is szóval nem sokáig használtam) viszont Japánoknál ahogy megszokhattuk minden gép manőverezése kiváló, szóval a Ki-45ösök nagyon jól szerepeltek és hamar megszerettem őket úgyhogy biztosítottam egy helyet a szériának ( Hient kipateroltam, amúgy se szerettem mert a Zerok 20x jobban fordulnak ).
Most épp az utolsó heavy fighterre, az 57mmes verzióra gyűjtöm a pénzt, tegnap megint lenulláztam magam mikor megvettem az összes Ki-45öt, és még kéne pénz a lvl 11es Hienre is, aztán majd meglátom az hogy szerepel. -
#25881 Ez az event azért egy dologra rámutatott. A japán Heavy fighterek kedvemre valóak. -
vass17 #25880 Elképzelhető, hogy az volt, replayből már nem tudtam megállapítani. Mondjuk amennyire bugos a Typhoon indulása, elképzelhető, hogy rossz helyen is van rajta hitbox, a gépen kívül, nem tudom.
Igen, ez a délutáni csúcsforgalom, itt láttam csak, hogy a spit sem volt olyan ártatlan, majdnem lelőtte a másik spitet :) -
Amaymon #25879 "Áruljátok már el, hogy érzékelhette ezt ütközésnek a játék."
Fárasztó 100x leírni lag+predikcíó összeadódása okozhat ilyet, hogy nem az látod pontosan, ami eredményképp történik. Nagyon jól előidézhető ez a hatás néha RB-n, mikor szórakozásból majdnem ütközésig megközelítem a társam gépét és elkezdek remegni nem a légáramlástól.
Btw tényleg jó a kép :D -
gezu1025 #25878 Ez egy nagyon jól eltalált kép lett! -
robi3 #25877 10-et repültem, így már csak 17 bombázó kell -
Amaymon #25876 Az óra szerint nem pont akkor, hanem mikor a kommentet leírtam a szövegdobozba 50 perce, na akkor még nem :) -
Amaymon #25875 #25872-ment susarc pont bele kommentelt :) -
Amaymon #25874 Dettó, ráadásul engem a tankok sem érdekelnek, mint az itt lévők nagy részét. Biztos kíváncsiságból megyek egy-két kört majd a végleges változattal, de eret nem vágok egy bétáért. -
Susarc #25873 jut eszembe most meddig van ez az event cumó? december 10-ig? -
Coral Springs #25872 Látom ma is jó az event... Én lassan egy hete nem WT -zek, előbb utóbb csak lecseng ez a szar event -es időszak. -
#25871 A válaszidő nem látszik a képen. -
Susarc #25870 elég forgalmas egy kereszteződésben vagy:) -
vass17 #25869 Áruljátok már el, hogy érzékelhette ezt ütközésnek a játék. Következő pillanatban leszakadt a 190 szárnya és a Typhoon-om valami hátsó része, pedig sztem egyértelműen látszik a képből, hogy nem kereszteztük egymást, időben elhúztam...
Persze kitalálhatjátok mi történt azután, mivel nem láttam, hogy pont ott van egy Spit, ahova elhúztam a gépet, még azt is rammeltem, na az jogos volt..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nazarov77 #25868 Most egyébként egész jól megy, elmúlt körökben 3 kill átlag összejött. -
Nazarov77 #25867 ABban tolom az első két Ki-45el, max lvl 5ös gépekkel megyek úgy vettem észre low tierben gyakoribb a bomber és könnyebb kinyírni őket.
19/30nál járok.
Mindenesetre jó rossz event ez már megint. -
#25866 Naja , nem tudom miért így kell ezt megcsinálni. HB-n T10-11 42en várakoztunk az előbb ....remek. Szarért nem lehet páros , szemben álló oldalakkal megoldani és nem lenne ez . -
#25865 srácok! akiknek van amerikai prémium BF 109 F4 vagy BTD-1 azoktól kérdezném hogy melyiket érné meg megvenni, melyik a jobb :)
HB csatákat szeretnék játszani valamelyikkel! -
gezu1025 #25864 k45-öt tényleg számolja, ha jól láttam, abból meg van egy csomó AB-ben. Más kérdés, hogy én is feladtam. 1 csatában lőttem 6-ot, majd 5ben 2-őt. Meguntam, főleg a multkori haevy bomberes faszság után. Amihez nekem nem kevés tier kellett volna még. -
Susarc #25863 a csúcspoén,hogy szinte nem jön be senki bomberral:D:D -
Susarc #25862 jaja én is 1et lőttem 1 óra alatt...akkor is mákom volt:S feladtam -
#25861 HB-ban 3 csata és talán 1....szal az arány ugyanaz...én lehet szintén végleg feladom, ezek hülye küldik... -
Susarc #25860 ha Hb ban toltad akkor már félidő:)) -
robi3 #25859 3 játék 5 lelőtt bombázó... soha nem lesz vége :( -
Susarc #25858 ez beteg ez az event...megy a PE2 már 4-en beletáraztunk de az csak megy egyenesen és távolodik...:)))) -
Susarc #25857 1 db B25-re 14 db Otsu:D:D:D -
Susarc #25856 jut eszembe! ha szereztek TS-et én bejövök HB be amcsikkal aztán japikkal és lebeszélhetjük a killeket:P -
gezu1025 #25855 Hát ez meglepett. :D Ez ki a ki-61 lb 4x12mm-el valami brutál gépezet. :D Főleg amint belekerül a tracer lőszer (100% API-T) Mini P47 lesz belőle ami képes fordulni is. -
Susarc #25854 azért az 57 milissel b25-re vadászni HB ban nem nagy wasztisztdasz:) -
#25853 Úgy ám blokk szopat a Ganjin mindenkit. Csinálj meg "harmincmillió küldetést" és akkor lehet, hogy bekerülsz a zárt bétába. Én inkább kivárom míg open lesz. A világ nem dől össze, ha 3 hónap múlva nézem meg. -
robi3 #25852 ráadásul a hb event sem olyan. fa**a. -
robi3 #25851 ez az achi. ez brutál sokáig fog tartani. ezzel a kötél idegű embereket szűrik meg akiknek ezer az idejük. -
#25850 WG...pardon Gaijin... -
#25849 Szopatnak WGjék ... komolyan. -
#25848 A felsorolásban ugyan nincs benne, de nekem a Ki-45-öket is beszámolta. -
#25847 Mai task :
From 11:00 GMT November 25th to 11:00 GMT November 26th (3:00 PST November 25th to 3:00 PST November 26th)
While flying any Japanese aircraft, destroy the following number of enemy bombers:
Arcade — 30
History — 10
Full Real — 5
Target aircraft:
USSR: Ar-2, IL-4, Po-2, all modifications of: Yer-2, Pe-2/3, SB and Tu-2.
Germany: Ar.234, all modifications of: He.111, Ju-87/88, Do.217., trophy Wellington Mk. Ic
USA: all modifications of В-17, В-25, В-24, BTD-1, PBY-5(а), SBD-3, TBF-1c
Britain: Swordfish Mk.l, Blenheim Mk.lV, Beaufort Mk.Vlll, Lancaster Mk.lll, all modifications of: Wellington
Japan: B5N2, G4M1, G5N1, G8N1, H6K4, all modifications of: Ki-49