War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
<#felkialtas> A tegnapi kezdeményezésemet megejtettem a megfelelõ helyen is, akinek tetszik küldjön egy like -ot. <#felkialtas>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

sima 3 piros ledes megoldás + webcam elé valamilyen sötétítés + a facetrack pointracker-je ennyire használható 😊

Ezzel még azelõtt szórakoztam, hogy kiderült tök egyszerûen simán ki lehet szedni a c250-bõl az infraszûrõt 😄 Utána már infráztam de ez is mûködött 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Torzonborz
Mondjuk hozzá kell tenni hogy ez egy belépõ szintû kamera ( ms vx2000 csak 1.3 megapixelt tud ) szóval egy jobbal szerintem jobban mûködne.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
"Stabil megvilágítás is kell"

No igen ezt most így este tapasztalom hogy az asztali kislámpa fénye már kevés neki. 😞 mondjuk nagy lámpát bekapcsolva és kicsit mocorogva hogy meglegyen nagyjából a középpont egész jó.
csak most meg vmiért nem eszi meg a center view-t pedig be van állítva így meg a célkereszt középpontját kell keresgélni. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"Most próbáltam ki , igaz csak HB-s testflighton de elég jól mûködik. "

Nekem nem vált be az arcfelismerés, lehet nem bírja a képem 😊
Egyszerûen a hirtelen jobbra-balra mozdulatokat képtelen volt követni, ha hátra néztem és állandóan félre kalibrálódott. Stabil megvilágítás is kell, én pedig félhomályban játszom.
"Sokszor van olyan hogy betalálok és nem történik semmi."

Errõl van egy topik a wt general-ban. Szerver oldalon értékelõdik ki a találat, hiába látod úgy hogy eltaláltad, valójában csak akkor veszi hit-nek a szerver, ha kiírja. Néha akkorákat laggol, hogy rég kikanyarodtam mikor felszámolja a lövést. Elõfordul ami a kliensben találatnak látszik az nem biztos, hogy a szerveren is az.
Iceman
Feladtam.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Bocs, telorol csak ekezet nélkül 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Her Laca
Lõj le 10 et.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Iceman
Amikor meg szenvedve lelÅ‘sz egyet, akkor meg gyÅ‘ztes a csata és elviszi a kétszeres vagy ötszörös szorzót kevés ponttal 😊

De imádom ezt, amikor lelövök 5 gépet, és vesztes a csata... <#mf1><#falbav><#guluszem1>

Facetrackhez fény kell és nem valami stabil.Inkább pointtackert próbálj.
Jah, meg hogy minden oldal irányú manõvert elõször rudder-el akar megoldani, és csak utána jön a csûrõ-magassági kombó 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én azzal nem tudok mit kezdeni még ennyi hónap játék után sem, hogy az instruktor automatikusan kiszintezi a gépet a Z tengelyen. Emiatt az összes fejjel lefelé repüléses manõver és fordulóharcnál az elõretartás nehézkes.

Coral Springs
Esetleg a tankos részt azt eltudom képzelni gamepad -al, fõleg ha még sebességet is kell majd váltani.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Torzonborz
Még csak melóhelyen teszteltem le gyorsba , arcfelismeréssel egész jónak tûnt bár az igaz amit Paladin írt : eléggé terheli a cpu-t . Ebben egy AMD X2 2.3 Ghz proci van és azért érezhetõ volt hogy néha akadozik a követés bár nem szakadt meg. Mondjuk olyan sokáig nem nyúztam.
Most viszem haza a kamerát és megnézem ott is , jóval erõsebb a proci ( Core i5 2500K ) szóval simán kell majd mennie.

Engem az zavar az egerezõs HB-n, hog ynémely gép Instructorja is az ellenséggel van. Egészen addig bele se nyúl, amíg lõnöm nem kéne.. De akkor aztán olyan headbang van, mint egy jobb metál koncerten..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A gamepaddal a két szék között a pad alá fogsz esni. Egér vagy Joystick, a gamepad nem játszik.

Coral Springs
Vannak olyan manõverek amit nem, vagy körülményes megcsinálni, de hogy semmit sem az egy erõs túlzás. A gamepad vásárlásra pedig rá fogsz fázni, nekem itt van az asztalomon de nem használom ehhez a játékhoz. De nem szólok bele, vegyél gamepad -ot.

Ez nem igaz. Láttam több helyen is egeres illetõk írásait arról, hogyan lehet egyes manõvereket megcsinálni. Még a két legkevésbé kivitelezhetõt, a barell rollt, és a split-s -t is meg lehet csinálni - ezért nyilván sokkal nehezebben, mint joystickkal.
Ezt bõven kompenzálja nagyon pontos célzás - mert semmit sem érsz a fancy manõverekkel, ha nem tudod lelõni az ellent. 😉
Nem véletlen, hogy pár önszopató egyénen kívül nem sokan játszanak hb-t joystickkel.
Arckövetéssel gyenge procinál komoly terhelést okoz. Intel G860-asnál pl 15-20% körül is volt (nb: a játék maxon simán fut különben).

Pontkövetõs része nekem nem tûnt olyan jól beállíthatónak, mint a freetrack. Hiv. fórumon van magyar topic pár infóval, és van benne link az angolra topicra is.
Igen.De ezt le is írtam. 😉 "Sokkal jobban lehet a gépet irányítani."

JethroHUN
Azt tegyük hozzá, hogy mouse aim-módban SEMMILYEN nevesített manõvert NEM lehet megcsinálni. Loopon kívül semmi mást nem lehet megcsinálni. Semmit se. Én ma elmegyek venni egy gamepadot. Önmagában nem sokat ér a valamivel pontosabb célzás, ha csak kanyarodni tudsz a géppel.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szia,

Csak annyit szólnék hozzá,hogy én webcammal használtam és az arcfelismerõ funkciójával.Sajna nekem nem jött be.Amikor nagyon kellett nézelõdnöm,akkor volt hogy elveszítette a kapcsolatot és abbahagyta a követést.Eléggé pocsék volt pont fodulózás közben kilépni és visszaállítani 😊 . Persze nem volt értelme mert 2 mp múlva leszedtek az alt+tab miatt. 😊 2 kamerával is kipróbáltam (az egyik ajánlott volt a honlapon és többek álltal is.)De egy próbát érdemes tenned hátha.

Sziasztok!

Halihó!

Én CloD-hoz használnám a FaceTrackNoIr-t, de érdekelnek a Te tapasztalataid is. (Egyébként kösz hogy szóba hoztad, régóta keresek valami költséghatékony alternatívát a trackIR-rel szemben. Tegnap este átolvastam néhány dolgot vele kapcsolatban.)

A FaceTrackNoIr mennyire terheli le a CPU-t? Milyen módban használod? Arcfelismerõben, vagy pointtrackerrel?

Köszönöm!

1/3_vszd_Tazar
Djuree
ezek a gép elleni kampányok hogy érhetõek el?

Waaaaaagh!

az alt gomb lenyomásával.
Alap 'Shooter' koisztásnál az ellenfél kijelölése az egérgörgõvel, követése a kamerával jobb egérgombbal történik.

FRB módot kivéve szinte mindenki egérrel tolja, mouse aimmel, annyira jól sikerült az az irányításfajta.

Sokkal jobban lehet a gépet irányítani.DE iszonyat nehéz célozni (számomra az).És AB-ben eléggé önsanyargatás joyal menni.

Djuree
értem. joy-al mennyivel egyszerûbb játszani? egyenlõre csak arcade-on megyek.

Waaaaaagh!

Eventre bárki mehet ( hb/frb nél kell elötte tutorialt csinálni) Naponta uj map van.Délben vált.A bevihetö gépek listája is ott van ha rámész az eventre.
A brittek azért jók,mert alacsony szinten a 8 meg 12 géppuskával elég nagyjából az ellen felé tartani az orrukat.😊
Nem azokkal fogsz megtanulni pontosan célozni!😊
Viccen kívül.Valóban nem rosszak.Spitekkel viszonylag könnyû repülni.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nekem tier 14-es gép a max német ágon.Britteknél tier 10 és japóknál tier 13.Nos,nekem a japókkal a legegyszerûbb kill-t összehozzni és utána a britekkel.Spitfire-el repülni mérföldekkel egyszerûbb mint bármelyik német géppel.Nem gondoltam volna...Szóval a kérdésedre a válasz,igen,nagyon jók a brittek.HB-ról beszélek.nem árkádról.

Djuree
Ezek az eventek hogy mûködnek? bárki jelentkezhet? nagyobb érte a jutalom mint egy sima csatáért? ezek hosszabb csaták?

Waaaaaagh!

Torzonborz
Most próbáltam ki , igaz csak HB-s testflighton de elég jól mûködik.
Ja és csak egy szimpla gagyi MS VX2000-es kamera szóval nem is nagy szám.

Mindegyik jó ha sikeresen tudod használni õket 😊
Djuree
hát srácok nagyon tetszik a gém. wot félretéve.😄
nem túl sokat toltam még, lvl4 vagyok, britekkel kezdtem. jók a britek amúgy? még majd az amcsikba akarok belevágni kicsit késõbb.

Waaaaaagh!

Target camera.Hb-n arcadon mükszik.Én joyra raktam mikor hb=ztem
Van rá egy külön gomb talán alapból a jobb egérgombon volt..nem tudom 😄
Tracking Camera:Enemy a becsületes neve, keresd meg 😊
Her Laca
Ebben neked igazad van.
No de nézzünk egy kicsit a dolog mögé is.
Adott egy fából készült szárny vagy törzs szerkezet. Ha sérül akkor az szakaszosan javíthatatlan pusztán a gyártás sajátosságai miatt is ,míg egy fém szerkezet komponenseit könnyedén cserélheted.Az is igaz, hogy az oroszok nem számoltak hosszú szolgálati idõvel a gépeik tekintetében ezt pl a fegyvereik megemelt tûzgyorsasága is bizonyítja ami nem tett túl jót a hosszú élettartamnak.
Hihetetlen veszteségeik voltak a levegõben is, csak abba gondoljunk bele,hogy a topp 5 német pilóta több mint ezer orosz gépet lõtt le. Ez borzasztó nagy szám.
A veszteség arányok a háború végéig megvoltak amúgy.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nézegettem a tegnap valaki által javasolt GrmlZ tutoriálokat amik nagyon jók és hasznosak viszont volna egy kérdésem hogy a srác mivel lockolja a kamerát az ellenséges gépre hogy fordulóharcban is lássa merre van vagy erre csak a numerikus billentyûket tudom használni?
Szerintem egyértelmûen bugos az ütközésvizsgálat az amcsi 37mm-eseknél. Sokszor van olyan hogy betalálok és nem történik semmi. FEl is hagytam emiatt a Cobrákkal.

ez a p-63 valahogy akkor sem olyan mint a 39-es bár az utóbbival régen játszottam de úgy emlékszen hogy az ágyúval nagyobb találati arányom volt mint most az a-5 és a10-el, de lehet hogy csak újra modellezték a 37-es ágyút de valahogy nehezebben találom el a repülõt. sok esetben mikor a célpont fordul olyan 400-500 méterre tõlem mindent ráeresztek és azt látom hogy a géppuska talál az ágyú meg a gép mögé lõ, ha elõrébb célzok akkor a géppuska elé lõ de az ágyú talál. a p-39q-val repültem a legtöbbet de ott nem emlékszek hogy lett volna ilyen, bár az egy hónapja volt azóta lehet hogy peccselték.

Ahaha mekkora kill, FW-vel hammerhead-et akart csinálni, de túl késõn jutott eszébe trükk, nem lett meg a kellõ lendülete. Én jóval hamarabb kezdtem visszahullani a Lala-val (elfogyott az IAS), de a szerencsétlen is visszaesett és pont elõttem libegett miközben lassan zuhantunk be mind a ketten irányíthatatlanul 😄
Sokkal egyszerrûbb oka van a fa használatának: Olcsó és gyakorlatilag korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll. Valamint ahogy más is említette szakképzetlen munkások is elegendõek a vele való munkához.

Amúgy ne csak szálfára gondoljatok szilárdság területén, hanem rétegelt lemezre, ami szilárdság területén jobb mint a sima nyers fa.
Nagyon kevés lõszer van a legjobb MkII-ben is azon az Event mapon és iszonyat erõs a német bomberek védelme, ha játékos lõ velük. Emilek gyorsak nagyot ütnek, a másik verziónak pedig sok az ammoja. Olasz gépek gyanítom nem valami jók a külsõ nézetes harcban. Szvsz az egyik legbalanszosabb Event.
Én annyira nem érzem indokoltnak, ezt a megoldást. Tény hogy ebbe a patchben OP-k a németek, DE mivel az angolok együtt vannak ezért nagyon sokszor van, hogy lemegyek és egybõl 4 spit a nyakamba.
bardocz
Sûrûség/szakítószilárdság. Ennyi.
Ez csalás 😛