War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ezzel még azelõtt szórakoztam, hogy kiderült tök egyszerûen simán ki lehet szedni a c250-bõl az infraszûrõt 😄 Utána már infráztam de ez is mûködött 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
No igen ezt most így este tapasztalom hogy az asztali kislámpa fénye már kevés neki. 😞 mondjuk nagy lámpát bekapcsolva és kicsit mocorogva hogy meglegyen nagyjából a középpont egész jó.
csak most meg vmiért nem eszi meg a center view-t pedig be van állítva így meg a célkereszt középpontját kell keresgélni. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nekem nem vált be az arcfelismerés, lehet nem bírja a képem 😊
Egyszerûen a hirtelen jobbra-balra mozdulatokat képtelen volt követni, ha hátra néztem és állandóan félre kalibrálódott. Stabil megvilágítás is kell, én pedig félhomályban játszom.
Errõl van egy topik a wt general-ban. Szerver oldalon értékelõdik ki a találat, hiába látod úgy hogy eltaláltad, valójában csak akkor veszi hit-nek a szerver, ha kiírja. Néha akkorákat laggol, hogy rég kikanyarodtam mikor felszámolja a lövést. Elõfordul ami a kliensben találatnak látszik az nem biztos, hogy a szerveren is az.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Most viszem haza a kamerát és megnézem ott is , jóval erõsebb a proci ( Core i5 2500K ) szóval simán kell majd mennie.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ezt bõven kompenzálja nagyon pontos célzás - mert semmit sem érsz a fancy manõverekkel, ha nem tudod lelõni az ellent. 😉
Nem véletlen, hogy pár önszopató egyénen kívül nem sokan játszanak hb-t joystickkel.
Pontkövetõs része nekem nem tûnt olyan jól beállíthatónak, mint a freetrack. Hiv. fórumon van magyar topic pár infóval, és van benne link az angolra topicra is.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Csak annyit szólnék hozzá,hogy én webcammal használtam és az arcfelismerõ funkciójával.Sajna nekem nem jött be.Amikor nagyon kellett nézelõdnöm,akkor volt hogy elveszítette a kapcsolatot és abbahagyta a követést.Eléggé pocsék volt pont fodulózás közben kilépni és visszaállítani 😊 . Persze nem volt értelme mert 2 mp múlva leszedtek az alt+tab miatt. 😊 2 kamerával is kipróbáltam (az egyik ajánlott volt a honlapon és többek álltal is.)De egy próbát érdemes tenned hátha.
Halihó!
Én CloD-hoz használnám a FaceTrackNoIr-t, de érdekelnek a Te tapasztalataid is. (Egyébként kösz hogy szóba hoztad, régóta keresek valami költséghatékony alternatívát a trackIR-rel szemben. Tegnap este átolvastam néhány dolgot vele kapcsolatban.)
A FaceTrackNoIr mennyire terheli le a CPU-t? Milyen módban használod? Arcfelismerõben, vagy pointtrackerrel?
Köszönöm!
1/3_vszd_Tazar
Nem azokkal fogsz megtanulni pontosan célozni!😊
Viccen kívül.Valóban nem rosszak.Spitekkel viszonylag könnyû repülni.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Waaaaaagh!
Ja és csak egy szimpla gagyi MS VX2000-es kamera szóval nem is nagy szám.
nem túl sokat toltam még, lvl4 vagyok, britekkel kezdtem. jók a britek amúgy? még majd az amcsikba akarok belevágni kicsit késõbb.
Waaaaaagh!
Tracking Camera:Enemy a becsületes neve, keresd meg 😊
No de nézzünk egy kicsit a dolog mögé is.
Adott egy fából készült szárny vagy törzs szerkezet. Ha sérül akkor az szakaszosan javíthatatlan pusztán a gyártás sajátosságai miatt is ,míg egy fém szerkezet komponenseit könnyedén cserélheted.Az is igaz, hogy az oroszok nem számoltak hosszú szolgálati idõvel a gépeik tekintetében ezt pl a fegyvereik megemelt tûzgyorsasága is bizonyítja ami nem tett túl jót a hosszú élettartamnak.
Hihetetlen veszteségeik voltak a levegõben is, csak abba gondoljunk bele,hogy a topp 5 német pilóta több mint ezer orosz gépet lõtt le. Ez borzasztó nagy szám.
A veszteség arányok a háború végéig megvoltak amúgy.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy ne csak szálfára gondoljatok szilárdság területén, hanem rétegelt lemezre, ami szilárdság területén jobb mint a sima nyers fa.