38447
-
Amaymon #25926 "egyszerűen nem érdekel milyen géppel kell menni"
Na nem, nem gubizca1212 hüllőagyának gondolkodására utalok :))) -
Nazarov77 #25925 Igen, csak Japánoknál kevés a repülő és jelenleg az egyetlen sugárhajtású gép az 17es szintű de az alatta lévő gép amiből ki lehet fejleszteni csak 11, szóval elég nagy az űr kettő között. Igen a szintek is el lesznek törölve és tierek lesznek de szerintem ez a hatalmas űr a 2 gép között érezhető lesz XPben. -
Amaymon #25924 Azt ne akard per pill kifejleszteni szerintem :)
Vizet prédikálok és bort iszok, mert minden gép megvan már, ami nekem számít. Miért nem untam bele a gamebe, mint egy év alatt nagyon sokan? Mert nem a szintezésre mentem, egy rohadt darab jetem sincs :D Élveztem kihúzni az adott tier gépeit, általában 1-2 szinttel megelőzött a valódi szintem, mint amivel repültem. Tulképp szigorúbban szorítottam a tiereket, mint amilyen rendszert bevezetnek.
Az is segített persze, hogy AB-tól haladtam RB-ig. Az utolsó fokozat megunhatatlan kihívás. Egyszerűen nem érdekel milyen géppel kell menni, sőt a kicsiket jobban szeretem, mint a top tiert. -
Glo #25923 Állítólag egy-egy gép fejlesztése kevesebb xp-be kerül majd. -
Nazarov77 #25922 Kíváncsi vagyok hány milliárd xpt kell a lvl 11es Hiennel összeszednem hogy kifejleszthessem a Ki-200as sugárhajtásút. -
gezu1025 #25921 ~70%-os javítási költség emelés -
Amaymon #25920 "a premumgepek ezekutan megis mihez adnak majd xp bonuszt?"
A kérdés jó lenne ha nem telne be rohadt gyorsan a prém gép xp bárja. Szvsz a prém lion szerzésre való. De vajon mi fogja elégetni a liont, ha nem tud cross tree-n menni valaki? -
Paladin #25919 *még a betelt xp csíkú... -
Paladin #25918 Hogy ne számítatnának? Pont ez amit előbb a kolléga is kiemelt, a betelt xp csíkú kis géppel is dolgozhatsz a feljebb levők kilockolásán. -
Paladin #25917 Eddig is meg kellett venni az alá tartozókat, ebben sztem nem lesz nagy difi. -
twi452 #25916 az én értelmezésemben minden xp oda megy amit kiválasztottál előre
minden géppel
legalábbis van erre is utalás ott
de hogy mi lesz az majd akkor kiderül ha kinyomják élesbe :) még nem kell temetni előre azért :D -
lexlutor #25915 ezekutan hajukrakenhetik az uj mm-et, mert mindenki csak abban a tierben fog menni, amit eppen huz, mert a kis gepek nem szamitanak semmit a fejlodesben.
bonusz kerdes:a premumgepek ezekutan megis mihez adnak majd xp bonuszt? -
twi452 #25914 a 4es 5ös még összeugorhat egymással azért :)
1 tier kavarodás lesz ezt írja a napló :) -
lexlutor #25913 a 2es pont megkevesbe biztato: "Thus F4U-1d belongs to rank III, which means we should unlock and purchase 3 planes from rank II." ami mondjuk majd egy tier5os gepnel lesz erdekes, h negyesbol is huzz ki harmat es vedd is meg. es vizszitesen nincs atjaras egyik gep kozott sem, tehat meg legozni sem tudsz, hogyha valamelyik nem tetszik, mert az elozot ki kell fejeleszteni, mert egymasbol jonnek. es ezeken ea gepeken ki is kell fejelesztened "par" modult is..
ennyit arrol h egy agra eleg lesz koncentralni. ugyanannyi agat kell huzni, es meg is kell venni! es hogy meglegyen a kov ag.
ezt erzem az elso igazi atbaszasnak a jatekban.
-
gezu1025 #25912 Az 5 tier viszont igencsak érdekes! Ha hihetünk a képnek, lesz 1 külön JET tier. Azaz 4 tierben osztoznak a propelleresek. Még akár működhet is. Bár az amcsi prem spitet t4-be rakja, azaz mehetek g10/k4/ta 152 ellen. :P Reális. :D -
Amaymon #25911 "az 5 tier besorolás és az új mm viszont érdekes lesz"
free flight repülőknek biztosan. Én az eventeket nyomom, kivéve mikor jetek vannak. RB-n valahogy nem okozott drámát a tier különbség. Stock gépeket felhúztam, pl airacoba II-t japó eventen.
Azt elismerem HB-ra ráfér egy jobb MM a limitált lehetőségek miatt. Azért mondom hogy limitált, mert sokkal több info áll rendelkezésre az ellenfélről, ami irreverzibilisen hat és rontja a játékélményt. -
twi452 #25910 Soon™ kiderül minden
:D -
Paladin #25909 Vannak benne jó dolgok, csak az a fránya első kritérium nem tetszik. Remélem csak én vagyok túl fáradt, és rosszul értelmezem :) -
twi452 #25908 az újak meg úgysem tudják megvenni egyből az összes gépüket a mostani rendszerben úgyhogy valamit mindig grindelni kell :) eddig a lion-t most majd egyesével az xp-t ami állításuk szerint gyorsabban fog menni mint a mostani rendszerben.
itt is szoktak kérdezgetni, hogy megvan a szint és a 3-4 gép közül melyiket vegyem meg mert csak 1-re van lóvé :)
-
twi452 #25907 szerintem 1-1 alkatrészre lehet rámondani, hogy azt akarod fejleszteni és onnantól abba mennek az xp-k bárhonnan.
de majd meglátjuk, hogy lesz úgyis :)
az 5 tier besorolás és az új mm viszont érdekes lesz
legalábbis ez alapján nekem ez jött le
"With a new system player won’t have to leave the plane where he already has maximum experience and experience bar is full. Those who have low and mid tier premium aircraft will be even more satisfied — the may use those planes to research any planes they want without limitations (though if rank difference between planes is more than 1 research will be a little slower)." -
Amaymon #25906 "1-1 gépre koncentrálsz majd ezután amit ki akarsz fejleszteni. És minden xp oda fog menni."
A veterán játékosoknak jó, mert az esetleg még hiányzó gépeket gyorsabban be tudják szerezni. A newbie-nak rossz, mert egy helyre koncentrálódik az XP így nincs szabad átjárás 4-5 tree közt. -
Paladin #25905 Az első pont szerint mindenképp ki kell lockolni a gépet az előző gép fejlesztései között. Úgyhogy ha jól értem, itt bukik a szabadság, amit a másik két ponttól még lehetne. -
twi452 #25904 Nem lesz ez olyan rossz ha igaz amit írnak :)
Olyan géppel repülsz amit szeretsz és azt fejleszted belőle amelyiket akarod :) -
Paladin #25903 Igazából asszem az első pont nem tetszik. -
twi452 #25902 Azt ígérik, hogy gyorsabban lehet haladni mert 1-1 gépre koncentrálsz majd ezután amit ki akarsz fejleszteni. És minden xp oda fog menni.
Eddig meg ugye azért grindeltél mint az állat sokat, hogy szintet lépjél és így kerülj közelebb a géphez :) -
gezu1025 #25901 Mikor jön ez a "várva várt" patch? Remélem nem lesz annyira szenvedős, mint wotban, de én előre félek.
Szívem szerint minden gépet előre megvennék, érdeklődéstől függetlenül, ki tudja nem rak-e majd egyszer be a végére valami jó vasat. -
gezu1025 #25900 Developer diary: itt
Akkor gyorsan meg kell pörgetnem az amcsit 13-ra mert, hogy én nem fogok grindelni D corsairral és p38-al se az tuti. -
Glo #25899 http://warthunder.com/en/news/350/current/?nocache
Íme az új fejlődési rendszer -
schossow #25898 Mindjárt elérem az amcsi 10. tiert. Ott a P-38-t érdemes megvenni? Jó gép? vagy annak olyan jó az fm-je mint az f4U corsair-é? -
Nazarov77 #25897 Igen nekem is ez jutott eszembe, hogy a tankok miatt növelik a grindet. Át akarják dolgozni az egész treet gondolom hogy több ember vegyen goldot ahogy te is mondad, csak mind a 2 fél jól járjon és ne szívják meg nagyon a játékosok valami rossz rendszerrel ami elrontja a játékélményt. -
Amaymon #25896 Szerintem a tankok miatt lassítanak be mindent, nagyon kevés lesz a kezdeti GF kontent. Valószínűsítem nem lesz olyan nehéz a következő gépet megkapni, mint a WoT-ban egy tankot, mert elég gyorsan kipörgethető az alap felszereltsége a stock gépeknek. Gazsi felől a pénzügyi vonzata sem lehet elhanyagolható, a gold vásárlást illetően. Viszont pont az a szabadság veszik el, ami a WT jóvá tette, mikor leárazások voltak komplett tree-ket vettem meg (bár feleslegesen, mert pl. a ger bomber ággal egy percet sem repültem). -
bgabor #25895 A mostani helyett egy másik bankal kötsz bankszámlaszerződést. -
mateandras #25894 Hogy lehet fiókot váltani ?
-
twi452 #25893 szerintem eddig sem számítottak bele az ai-k de cáfoljatok meg :) -
#25892 Hmm AI beleszámít ? Mert akkor tényleg könnyű lesz. -
#25891 az jó, bemész U4es ME410ekkel Eventbe és a maiban 3-4 csatából megcsinálhatod az AI B17sek ellen. -
#25890 Mai task :
" While flying aircraft equipped with large calibre weapons (37mm and over), destroy enemy planes.
Arcade — 30
History — 10
Full Real — 5
List of aircraft to fly:
USSR: Yak-9 Т, Yak-9K, Mig-9, MiG-9/late, MiG-15, MiG-17 bis | P-39K-1, P-63A-5, P-39N-0 Pokryshkin's
Germany: Me.410A-1/U4, Me.410B-2/U4, Ju.87G-1, Ju.87G-2.
USA:P-39N-0, P-39Q-5, P-63A-5, P-63A-10, P-63C-5.
Japan: Kii-45 otsu/tei/hei, Ki-96, Ki-102 otsu." -
twi452 #25889 a gombra meg az van írva, hogy "convert" oroszul :)
a fene tudja mi lesz ebből :D
google fordító -
bgabor #25888 Úgy tűnik igazad van. Remélem tévedünk. :) -
Nazarov77 #25887 Erre a képre gondoltam:
Ott vannak a modulok és a legalsó fejlesztés a következő gép. Na de majd meglátjuk egyelőre bízok benne hogy nem rontják el és pozitív csalódás lesz ez.