War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk aki rákeres yt-on, hogy war thunder tutorial és az elsõ oldalon ott van ezekbõl legalább 3-4 név 😊
Coral Springs
Srácok, ha mindenkit kiemelünk akkor fullon lesz a fejléc. Össze kéne írni egy hozzászólásba amit fontosnak tartotok, és azt a hozzászólást linkelni a fejlécbe mint Tutoriálok. A készítõ neve, link, és egy rövid magyarázat hogy õ miért jó.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Bizony, SilencerBF cuccai is jók.
Tudom ajánlani még Bis18marck70 típus-guide-jait. Igaz, h õ egérrel tolja, de ez mellékes, rengeteg infót mond el a gépekrõl, és hogy hogy célszerû használni. (Mellesleg ékes példa azoknak, akik szerint egérrel nem lehet jól manõverezni 😉 ).
Nem azzal csak a hb-s repülésmodellt fikázza ahogy korábban is 😄

Arcade-ra állítja be a joy-t mert ott mindegy mennyire húzod viszont arcade-ot senki nem játszik szinte joy-al úgyhogy majdnem felesleges 😊

Én akkor már inkább SilencerBF angol tutorial sorozatát linkelném ha ki kellene emelni valakit, esetleg Entak dolgait mert ott meg tényleg rengeteg minden van 😊
Fogaj meg egy tanácsot és tedd félre az amerikai gépeket egyelõre. Húzz ki egy tier8-as japán Zerot(Reisen) vagy angol Spitfiret, azokkal mellényúlni nem lehet, tökéletesek HB tanulásra. A nehezebb ágakat (amcsi, német) hagyd késõbbre, amikor már lesz tapasztalatod.

degonosz vagy! sztem poénból hagyta bennt....,hogy nagy szakiként elmondja majd bekap egy STALL-t😊)

naszóval ne ilyedjen meg senki kurva jól elmondja a beállításokat!!

elég az utolsó percet megnézni, hogy ne kerüljön be külön kiemelve 😄
bannerba vele!😛

Torzonborz
Köszi de Mi itt jól érezzük magunkat 😉
Egyébként meg páran azért is játszunk ezzel a játékkal mert a repülõkön kívül hajók és harckocsik is lesznek benne. 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Her Laca
Mi a mosolyod tárgya?
Azok a srácok akik ezt a játékot játsszák szeretik ezt ,lévén nem idióták és tisztában vannak az általad megemlítettel. De mivel valamelyest ebben a játékban is érvényesülnek ezen dolgok, így persze, hogy foglalkoznak vele, mondom ezt úgy, hogy magam egy percet sem játszottam a játékkal érdemlegesen .
Te milyen szimulátorral játszól?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Természetesem én se gondoltam,hogy teleszorjuk a fejlécet,hanem az egy gyüjtöhelyes megoldásban.
Kicsit beleolvastam a topikba, lévén jómagam is játszom a játékkal, de õszintén szólva megmosolyogtató ahogy többen ennyire megszakértitek a játékot, belemászva a repülési fizikába, "energiatartás", joystick, rudder pedál meg kutyafüle, aztán ez csak egy csihipuhi arcade játék, nem szimulátor. 😊 Akit tényleg ennyire mélyen érdekel a téma, és szeretné élethû szimulációban vívni a légicsatákat, javaslok kipróbálásra egy WW2-es repszimet ehelyett, mert azért ég és föld.
Coral Springs
Azt mondjuk érdemesebb lenne megcsinálni, hogy egy hozzászólásba összeírni az összes jobb tutoriál bajnokot, és azt linkelni a fejlécbe.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Én a GrmlZ -t tartottam fontosnak külön feltüntetni, ugyan is õt istenítette itt szinte mindenki. Rajta kívül viszont további tutoriálok vannak a FAQ -ban, szerintem felesleges xy -nak az egyéni kedvenceit is kiemelni. Persze ez magánvélemény, ha bármi van jelezzétek a moderátorok felé, én a tõlem telhetõt már megtettem.

Coral Springs
Közel 10 percig kergettem egy mo***os b**it Koreán, aki a légvédelemmel próbált megszopatni. Írtam neki hogy jöjjön harcolni, vagy szálljon le és lépjen, de inkább a szopatást választotta. Végül megérkezett egy társam, azt ketten kihalásztuk az enemy base légterébõl. Rohadna meg az ilyen !

Huh ez a srác eszement jól nyomja eddig még nem tudtam kilõni, amikor egy gamebe kerültünk. Beszél angolul, azt mondja azért olyan felkészült, mert sokat gyakorol rövid gyors 1v1-eket.
Jól látod.:-)Egyszerû és érthetõ videók jó minõségben. (Még Te adtad a linket mikor kerestem mert elfelejtettem ki csinálta õket)
US fighter ág elég nehéz. Azért mert a teamet kb. azonos tier sávon belül rendkívül vegyes karakterisztikájú gépekbõl rakja össze. Nem ugyanazt a stílust repülik a játékosok ösztönbõl, mint pl. a germán vagy japán nemzetnél, késõbb még szembetûnõbb az eltérés. Szerintem vidd el minimum tier 5-ig, ha az sem jön be akkor próbálj ki más nemzetet is. Keresd meg a metagame-ben, hogy melyik illik hozzád legjobban. Akárhogy is én legalább egy másik nemzetet még letesztelnék a helyedben, mielõtt nekiállnék kimaxolni.
Ha a usernévböl jól látom (most nem tudom megnézni a linket), akkor abszolút támogatom az ötletet. Esetleg lehetne inkább a hozzá tartozó fórum topicot linkelni, úgy talán áttekinthetõbb.
Azt az ágat vidd ahol van cél géped. (F4 vagy P63..stb)Mindenhol vannak jó-rossz gépek,de ezeken túl kell esni..
JethroHUN
Tudnátok nekem is adni néhány tipped, hogy milyen gép felé kéne elindulni? USA lv4 vagyok. Most mouse relative irányítással próbálkozok. Az amcsi Tier3-as Hawk szerintem egy rakás szar. Hihetetlen nehéz vele bármit elérni... Gondolom az a sor mind hasonlóan szarfos gépekbõl áll... nem is vettem meg a tier4.eset. Viszont a tier2-es buffalo nem is rossz. Vagy inkább hagyjam a fenébe az amerikai gépeket?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ide a FAQ és videók mellé én még javasolnám:http://www.youtube.com/user/galahadgawain?feature=watch
Manõverek érthetõen...meg ilyenek
Erre nem tudok válaszolni, mert HB-n még nem volt Mustang-om. RB-mikor próbáltam free run-on, ott volt idõ emelkedni. Event-en még nem adták eddig be nekünk. (A peccs óta kizárólag azt játszom, mert nincs AI.) Szerintem a legjobb yoyo-ra alkalmas gép, az energiatároló képessége miatt. Nem jó a climbje, de a érzésre a német BnZ gépek energiája hamarabb elfogy. Kicsit ellentmondásos a szerepe, mert akkor teljesít jól ha támadási felületet adnak neki és õ kontrollálja a harci helyzetet. A fölényt elérni viszont elég nehéz vele, ha látják messzirõl visionnal milyen típusú gép.
Én eddig csak a sima A-5-öt próbáltam, kicsit pontatlan az MG FF/M-ek miatt, de jó gép. Az A-5/U2 most lett meg, azon (ha egyszer ki lesz fejlesztve), gondolákkal együtt összesen 6 MG 151/20 és a két géppuska lesz a fegyverzet, ami enyhén szólva elsöprõ 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Melyik Fw-vel érdemes HB-ra menni?
Nem is az a legszebb 😞

A csillagmotoros Fw-k meg a MiG-15 szebb 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

plu604
Tetszik a zászló a farkán <#eljen>

Mustangal hogyan kéne játszani? Ki van fullozva már a D-30, mégsem érzem a gépet. Se nem fordul megfelelõen, se nem lehet vele rendesen elmenekülni nagy sebsséggel mint egy FW-vel. A legszebb propelleres gép a játékban, de nem tudom mit kéne vele kezdeni.

Kinek mi a tapasztalata?

Én is ellentmondanék. FacetrackNOIR pointtrackerét nem tudom, milyen, de freetrack tökéletesen mûködik (akár kamera modolás és infrás ledek nélkül is, fillérekért)
Sõt, gamesconnon is ott volt két hd-s prototípus a WT standon 😊
<#vigyor0>

Coral Springs
Letoltam most 4 HB -t, az elsõben besorsolt a gép a PUMA -sok közé, az egy egész jó battle volt. De az utána jövõ hármat nem kívánom senkinek. Olyan szinten idióta barmok közé sorsolt be a játék, hogy el se hittem. Úgy felhúztam magam hogy jó ideig megint elkerülöm a HB -t. <#levele>

Torzonborz
ja ls itt van már a full hd-s proto is :
http://www.youtube.com/watch?v=KSboqL82fmw

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz

Errõl azt hiszem ennyit.

Her Laca
Bár amíg ilyenek vannak minden lehetséges😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mondom ,a srác aki próbálta pontosan ezt mondja. Még hozzátette,hogy idõvel azért tompul a hányinger érzése,ergo biztos hozzá szokik valamelyest az ember,de pl én biztos nem fogok egy ilyenben üldögélni itthon,asszony már a TR szarvacskáim miatt is kiröhögött annó,na most még jó hogy nem egy búvárszemüveg,aztán jön a békatalp😊

Csak akkor lesz gond, ha 100 potenciális vevõbõl mondjuk 70-en rosszul lesznek tõle 😄

Nem tudom mennyire lehet ehhez hozzászoktatni idõvel a "rendszert" ha egyáltalán így mûködik ez 😊
Hamarosan lesz bárki is gyárt le egy mûködõ modellt. SteamOS már alapban támogatni fogja PH cikkje alapján a VR búvár szemüvegeket. Egyszerûen abban van az igazi true nextgen gaming jövõje 😄
f24sg
Én nem próbáltam, de ránézésre el tudom képzelni, hogy 10 perc után telibehánynám az egész számítógépasztalt répástul, mert tényleg nincs semmi valós referencia, ráadásul sajnos az idegrendszer úgy mûködik, hogy ha más infót kap a szemektõl (game - forog veled a világ), mint az egyensúlyszervtõl a belsõ fülben (stabil helyzet, mert ugye a fotel nem áll fejre az orsó közben), akkor az ellentmondásos inputok miatt beadja neked a hányingert <#gonosz1>. Ezért vannak sokan rosszul utasszállítóban, akik pl. még az ablakon se néznek ki. (igazából jobban járnának, ha kinéznének, mert akkor ÖSSZEVÁGÓ infókat kapna az agy, LoL!).

Szóval nekem nem kell doboz a fejemre, mert így pl. nem látom, ha közben a barátnõm belibben pucér cicikkel a szobába, hogy rávegyen egy kis akcióra, stb...

A TrackIR meg tényleg dugja fel magának, nem érné meg mondjuk féláron adni azt a szart, és akkor fogyna is belõle, mint a cukor?
Ezt üzenem nékik....
Köszönöm a segítséget FaceTrackNoIr ügyben! <#worship><#worship><#worship>
Elméletben nem, gyakorlatban igen. Középre rendezett ledeket szeretem, a fél fejre csíptetett megoldás nagyon nem jön be. Ha középre rendezettet használok nincsen akkora távolság a pontok közt, mint a féloldalas 3 pontnál. Itt a negyedik szép magasan kilóg. Mondjuk ennyi erõvel lehetne 3 pont is csak a távolságokat kellene átírni a proggiban, de nem volt már kedvem kísérletezgetni és elrontani a bevált dolgot.
bardocz
Elvileg a végleges cumó hd lesz, vagy akár nagyobb. Kipróbálnám.
Torzonborz
Igen de amit most lehet kapni az még csak a dev. kit. messze nem a végleges kütyü. 😉

Her Laca
Egyik Pumás srác a napokban próbálgatta azt a búvárszemüveget.
Aszongya nagy élmény de rengeteg betegsége van még.
A felbontás nagyon tré még. Akkor nincs megoldva,hogy pl lásd az egeret vagy a billentyût. Szóval az még odébb van mire használható lesz.
Ja meg szédült tõle ,mert a szemet becsapja,de az egyensúly érzék meg nem jelez és így kicsit problemás. Bár szanaxxal aszongya jó😊

bardocz
Elvileg a 4 led semmivel sem tud többet nyújtani, és csak azért hagyták benne a programban, hogy kompatibilis legyen régebbi cuccokkal.
Torzonborz
"Egy baja van,hogy kibaxott drága"

Akkor már inkább veszek majd egy occulus rift-et az se lesz olcsó de csak felteszem a buksimra és máris a virtuális valóság teljes rabja leszek 😄

Beállítás kérdése, nekem 4 leddel hibamentes, precíz, nem mászik el a freetrack-el. Élet-halál kérdése a pontosság WT-ben, mert néhány perc alatt harcban találja magát az ember FRB eventen. Rengetegszer kell X-Y irányban is mozogni nem csak roll, yaw, pitch. Ennek ellenére tökéletes, nem vennék most TR-t ezért.
"Azt tegyük hozzá, hogy mouse aim-módban SEMMILYEN nevesített manõvert NEM lehet megcsinálni. "

Meglehet tanulni mouse aimmal is sok trükköt, szvsz olyan 150-200 óra után tudja valaki, hogy mit csinál. A tépõs turnfighter gépek kiválóak begyakorlásra (japán, angol). Soha nem lesz olyan sima mint joy-al, kicsit szögletes marad a forma, de ott te is egeresek ellen mész. Én 4 fõ kategóriába sorolom a harci gépeket. Turn, BnZ, Repülõ lövegtorony (pl. yak 9), Energiafüggõ fighter.

Egérrel legnehezebb a magas energia kapacitív tulajdonságú gépeket kezelni, mint a P-51. Annak lételeme, hogy takarékos íven haladjon, mert a Climb-je nem a legjobb, de finom mozdulatokkal sokkal többször vissza tudja nyerni a magasságot, mint akit üldöz. Ha a szögletes rángatások miatt kimerül az egyenlõ a halállal.
Her Laca
Srácok.
Egy tény . A fejkövetéshez az egyedüli tökéletes megoldás eddig a TR. Sajnos teszem hozzá. Célhardver ,mindenféle problémáktól mentes. Egy baja van,hogy kibaxott drága😊

Nekem ps3eye-al sem volt pontos az arcfelismerés. Fényforrással viszont a meccs elején nyomok egy centert és annyi.