War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lett a fejléc <#eljen>.Köszönjük!
Mintha bármit is csináltam volna abban a tutorial-ban 😄
Nem kell nekem pont meg ugye amúgy sem az én érdemem 😊
Coral Springs
A tutoriálban nyomjatok egy pluszt twi kolléga hozzászólására, hagy gyûljön neki a pontja. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Cool gyûjtemény lett.
A 2. vh-s veterán amcsi pilóta papák sokmindenre emlékeznek, pl olyanokra is ami meg se történt 😊

Az orrkúp egy kb 3mm vastag aluminium burkolat, azzal szted milyen finoman kellett volna nekiérni a másik gép farkának, hogy ne horpadjon be/szakadjon szét? 700-nál? 😄

A JAG-ben is volt ilyen, ott egy F14-el csinálták meg ugyanezt.. 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Updatelve lett a fejléc, remélem mindenkinek tetszik. <#eljen>

Egy fejkövetõkkel kapcsolatos opción gondolkoztam még, amiben rendesen össze vannak írva a dolgok a házi barkácsolástól kezdve a szoftveres háttérig, megemlítve hogy mi mire jó, mit érdemes használni és mit nem, beállításokat is hozzáfûzve. A végén esetleg meglehetne említeni a jövõt mint például az Oculus Rift, és annak a technikai hátterét. De ehhez én nem értek, így ha akad egy vállalkozó az majd megcsinálja.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Valamennyire a témába kapcsolódik, de nem pont a játékhoz:

A Viasat Exploreren láttam ma egy "Párbaj az égen" címû mûsort, a mostani rész a koreai háborúról szólt, és elég furcsa dolgokat mondtak benne az amerikai pilótákról, ezért szeretném kikérni róla a véleményeteket.

Például: két Sabre vadászgéppel meglõttek egy MiG-15-öt (azt nem tudom, hogy hogy maradt egyedül, arról lemaradtam), a MiG a saját bázisáig húzta õket, ahol belecsapódott egy egész sornyi MiG-15-be. Ezután az egyik Sabre találatot kapott a szovjet csöves légvédelemtõl, amitõl elfolyt az üzemagyaga, így a társa "tolni" kezdte (az animációban a minimális "orrkúpot" szinte teljesen beillesztette az elsõ gép kiömlõnyílásába), majd a saját bázis közelébe érve eleresztette, a társ pedig katapultált. Az ernyõ kötelei a nyakára tekeredtek, így sajnos megfulladt. A másik ürge mesélte el a történetet.

Mennyire lehet hiteles ez a történet? Úgy értem, senki se tudja igazolni, hogy így történt, de még ha tudná is... Nem is tudom, hol olvastam nemrég Nowotny "lelövésének" történetét, találatot se kapott, de leszállás közben mindkét Jumo leállt a 262-esében, a gépe átesett, az éppen rárepülõ amerikai pilóta szerint "eltûnt a ködben, majd éles villanást láttam". Ezt is elkönyvelték egy légi gyõzelemnek.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A Koreaiban, ameddig a játék idõkerete terjed, már biztosan voltak. <#wink>

Nagyon szépen köszönöm!!
Rohadt élet...hétvégére rakták a jetes eventet, mehetek free flight-ra 😞(

Mondjuk nem árt prém géppel beülni kicsit coinolni, mert elég sok lyukfoltozást csináltam a tech tree-n.
Holnap szombat. Mondjuk Ausztráliában már ma is <#nyes>

F*sza, én meg azt hittem szombat ..<#banplz>
Persze jó...csak felesleges vitázásokon kívül semmi értelme. Adták volna egybe ki ,akkor már lehetne benne látni esetleg logikát, hogy mit miért raktak ahova. (Jó,jó..ami orosz az alapból 2 tierrel lejjebb van és igenis voltak t54 esek a háborúban...)
p-63 c-5-el érdemes foglalkozni? többet tud mint az a-10-es?

Itt is elmondom, hátha a GF topicot nem olvassák elegen:

Holnap tank tech tree 😊

Meg az se mindegy mivel mit lõsz ki. Bomberrel többet érnek a földi célok, mint vadásszal, hiába ugyanaz a reward.

a gép rewardja és a kapott xp között van összefüggés 😊
A tegnapi után ma végre ismét volt sikerélményem, gondoltam gyûjtögetek egy kicsit, ezért fõleg bombázóval és heavy fighterekkel mentem egy kicsit árkádozni, még a messzerek is bombákat kaptak, Me110, H111, Ju87 és aztán a két messzer (E3 és F4). Több gépet lõttem le ma mint tegnap a vadászokkal 😊, legnagyobb meglepetésemre stukával két hajót is elsüllyesztettem mire az ellen észbekapott, aztán persze vagy hat vadász szinte széttépte a gépemet. A 110-el meg a stukával fõleg bunkerre, meg AAA-re mentem. a H111-el pedig alacsonytámadtam a jármûveket. Aztán orosz oldalra váltottam, ott csak Lagg a legjobb gépem úgyhogy a BB1 (vagy mi a neve) rata, meg chaika trojkával indultam bombázni meglepõen sikeresen.
Van valami összefüggés a célok megsemmisítéséért kapott xp és a használt gép rangja között?
JethroHUN
Ennyire nem játszanak az embere HB-t? Vagy csak alacsony tieren nem? (2-4) Rendszeresen 5 perces a várakozási idõm... Inkább AB-ra egyek akkor.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

rákeresel pl, hogy pin up girl vagy air force pin up girl
Banner-ban található lánykákat honnan tudnék letölteni?
Elvittem a ki-102est egy körre kipróbálni hb-n.. ez egy igazi állat az 57 milissel meg a két 20assal 😊 (persze a replay megint szarakodik.. azokat a lövéseket amik találnak azokat nem rögzíti..:S)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Örülök hogy kedvet hoztam :-D

ez a Vadászrepülõk könyv nekem is megvan!
végül is leírás

TUTORIÁLOK

GrmlZ tutoriálok - Arcade, Historical
Talán a legjobb minõségû oktatóanyag kezdõknek, ezenkívül egyes repülõgéptípusok használatának bemutatása.

SilencerBF tutoriálok - Historical, Full Real
A komplexebb játékmódokat preferáló fanatikusoknak ajánlom.
Joystick beállításával kapcsolatos tudnivalók, alapozóvideók FRB -hez, tippek a bombázáshoz, és minden más.

Bis18marck70 tutoriálok - Arcade, Historical
Információk néhány géprõl és használatuk bemutatása, bár itt van egy kezdõknek szóló sorozat is, a GrmlZ tutoriáljai megfelelõbbek.

Can Ozkan tutoriálok - Full Real
Ez az eddigieknél valamivel terjedelmesebb anyag, manõverek megnevezése, szöveges értelmezése, és részletes bemutatása.

Jó tanulást, és sok szerencsét katona ! <#hawaii>
ó jaj.. grmlz új videójában rögtön az elején p-40ennel úgy megevett egy magasabban lévõ lala ötöst, hogy öröm volt nézni..😄
Félelmetes a csóka 😄
GrimilZ-el össze is veszett mikor együtt játszottak😊 azóta nem beszélnek😄

Coral Springs
Ránéztem most, viszont õ is egy videó blogger. Random csinál errõl-arról videót, meg poénkodik. Viszont ez megy a végére, nagyon jó ! <#hehe>

ezek az orosz ribik aztán nagyon kellettek oda😄

Krebs kimaradt😛 persze mindenki nem fér be és nem is kell,hogy beférjen! nekem õ a fav

http://www.youtube.com/user/KrebsCOHO

KIRÁLYSRÁC VAGY!!!

Coral Springs
Továbbá mivel ajánlottátok ránéztem az eNtaK nevezetû úriemberre is, viszont õ inkább egy WT videó blogger, ezért kihagytam a sorból.

Coral Springs
Na mivel nem volt jelentkezõ ezért megcsináltam én a Tutorial részt, így néz ki. Viszont nem szeretnék ott fent szerepelni, ezért kérnék valakit aki ezt szívesen megtenné.

TUTORIÁLOK

GrmlZ tutoriálok - Arcade, Historical
Talán a legjobb minõségû oktatóanyag kezdõknek, ezenkívül egyes repülõgéptípusok használatának bemutatása.

SilencerBF tutoriálok - Historical, Full Real
Joystick beállításával kapcsolatos tudnivalók, alapozóvideók FRB -hez, tippek a bombázáshoz, és minden más.

Bis18marck70 tutoriálok - Arcade, Historical
Egyes repülõgépek használatának bemutatása, bár itt van egy kezdõknek szóló rész is, erre a GrmlZ tutoriáljai megfelelõbbek.

Can Ozkan tutoriálok - Full Real
Ez az eddigieknél valamivel terjedelmesebb anyag, manõverek megnevezése, szöveges értelmezése, és részletes bemutatása.

Valamiért külsõ nézetben kényelmesebb a yak9-el lõni. A kobra jobban bírja vagy tartja tartja a sebességet, de pontosabban kell vele célozni. Olyan 300m-es lõtávval én azt tapasztalom hatékony mind a kettõ, ha betalál. Kobrával többször fordul elõ, hogy 2 hit ad kritet, yakkal egy pontos találat is simán lerobbant valamit, de azzal nem lehet üldözni hosszasan egy merülõ 109-et. Kobrával saját tapasztalat alapján el lehet kapni a meszákat nagyobb magasságból, de ha nem sikerül megsebezni és elértük a talajszintet akkor vége, amennyiben nem veszít szem elõl.
Eszméletlenül jó könyv! Tinédzserkorom egyik nagy kedvence, de már vagy húsz éve volt, hogy utoljára olvastam :-). Elõ is kaparom a feledésbõl...

B24
B4 csak kicsit erõs japó ellen...persze az is leesik😊
Jobb az ágyúja mint a kingcobráké(ami szerintem bugos), de kevés a lõszer a 37-eshez, így HB-ba csak az amatõrök viszik.

a yak9t 9k is olyan szar mint a kincobrák? mármint ágyúilag.

hmm Iwo Jima van frb eventen... b-24 hm hm...😄
Szép film
Torzonborz
Nagyon szép fan film. De emberek...el nem hiszem hogy van 18 olyan "ember" akinek ez nem tetszik. Hihetetlen.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mondom miket olvassatok😊
Ez nagyon jó
Ez is jó
És ez az isten! Korrekt mû nincs benne semmi részrehajlás ,legalábbis nem nagyon.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

", «I didn’t have the heart to finish those brave men. I flew beside them for a long time. They were trying desperately to get home and I was going to let them do that … I could not have shot at them. It would have been the same as shooting at a man in a parachute."

áhh ez megérintett!!

Hihetetlen jó videó, egy biztos nagyon jó könyv, de miért ez a címe? Az eredeti címet tökéletesen lehet fordítani magyarra, igaz hosszúnak tûnik, de az pont jó így. Mindegy örülök az ilyen rövidfilmeknek a WT, hogy úgy mondjam elég fotogén 😄
Kell ez a könyv!
Most éppen a "Fehér sas Kék mezõben" címû könyvet olvasom, régi, de nagyon jó! Lengyel pilóta szemszögébõl mutatja be a lengyel megszállást és az azt követõ eseményeket, egy P-11-es gépben harcolva.

Ez a videó csodálatos, és a vége... Kibírom hogy nem... nem sírok.. hüp...<#rinya><#rinya><#rinya>

Amúgy a fan videó is hangulatosra sikerült, mondjuk a zene sokat segít rajta 😊
Hihetetlen.Ma eddig 3hb kör.Mind a három vereség.Ami nem érdekelne.DE,rám támad valaki, 1 vs 1 lesz belõle.Erre elkezd menekülni.Amint rám jön más visszajön.Ilyen egy gyáva,tudatlan társaságot.Szánalom.

érdekes lesz!