38447
  • twi452
    http://www.twitch.tv/gibbed

ps4 autoaim lolz
  • sulouos
    Lenne hápogás a Beaufighteresek meg az SB-2-esen műrepülők között :D
  • Amaymon
    Kaphatna cockpitet is, mert hihetetlen OP körbe látni az egész képernyőn úgy hogy nincs sehol nekik vakfolt, takarásban az ellenfél. Miközben fordul, mint egy búgócsiga. Törjön nagy G-nél a nehezebb gép attacker, bomber, ne piruettezzen. Ha pofátlanul átnevezik a játékmódok neveit az FM tényleg igazodjon hozzá. :)
  • bgabor
    "Beaufighter mk.X - 12.7mm M2 Browning machine guns replaced with 7.7mm Browning machine guns"

Höhö, ezt a dolgot csak egy éve mondogatjuk. :)
  • Amaymon
    Jó volt ez a mai brit event, a máltai mellett a kedvenc. Kezdek egyre jobban belehabarodni a spitekbe. Ezt hiányolom a patch note-ból. Minden a progression system körül forog, új eventekről viszont nem olvastam semmit. Vagy csak elkerülte a figyelmem, mert elég gyorsan lapoztam át.
  • sulouos
    A Mester is kifejtette a véleményét a következő peccsről:

• schossow
    És végre növelik a Ki-102 20mmm-es lőszermennyiségét.
  • darki81
    ezen a ps-en megy a játék? :D:D:D
  • vajakos21
    Tetszenek az új japó gépek.Me 410 + 2 20mmes...:)Jó lesz ez...Tudok én örülni is
  • vajakos21
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/80993-137-preliminary-patch-notes/
    Áttekinthetőbb?
  • vajakos21
    Oké, de én az idézetre hajtok :-)
    Szeretek kellemesen csalódni.Van böven jó dolog látom/remélem
  • Amaymon
    Hozzá nyúlnak 67 db gép FM/DMjéhez az azért nem rossz önmagában megérne egy mini peccset.
  • Amaymon
    "New render with DX11 and OpenGl"

Engem ez izgat nagyon, hogy mit jelent majd RB-n.
  • TottiHUN
    van olyan klán ahova vesznek fel noobokat? :D
  • JethroHUN
    Végre egy olyan napi feladat amit meg is tudok csinálni... de gondolom már úgysem számít. Elfelejthetem a tank bétát.
  • vajakos21
    Elolvastam.Az hogy tank van benne nem meglepö.A baj hogy a régi hibák megvannak,de nem tesznek semmit ellene. Persze lesznek uj jó dolgok ami jó,de nagyobb figyelmet fordithatnának a javitásokra.
  • schossow
    Ez micsoda?
    Arcade-ba mentem néhány kört, tankokat támadtam és beadott értük 3 rendes killt, mint ha repülőt lőttem volna le, pedig határozottan emlékszek, hogy nem volt repülő a tankok közelében.
  • bgabor
    Szerintem olvasd végig a linkelt cuccot mégegyszer, vannak köztük fontos dolgok, tankok meg ilyesmi.
  • vajakos21
    Ismét a "Fontos" dolgokra koncentráltak...
  • Nortai
    "Add FM for: LA-174, Lagg 3-1, Lagg 3-4, Lagg 3-23, Lagg 3-29, Lagg 3-34, Lagg 301, Lagg with 37mm cannon." :D ennyi meg egy bambi
  • Paladin
    Két dolog ami szemet szúrt: - ahhoz pofa kell, hogy HB-t átnevezzék realistic-re :) - a rengeteg FM/DM változás közt véletlenül sem látom mondjuk a bót.
  • bgabor
    A másik topikban wargar kolléga belinkelte a jelenlegi peccs tartalmát a dev szerverről, ebben már benne vannak a tankok és az új repülők is, nagyon ígéretesnek tűnik.

Nagyon úgy tűnik hogy tényleg dec negyedikén startol a nyílt béta, és még a hónap folyamán megkapjuk a véglegeset is.
  • twi452
    Én nem látok ilyet bele azért :D
    És publikus tesztelés mindenképpen lesz ugye egy héten belül :)

Viszont holnap-holnapután remélhetőleg lesznek már ps4 videók, stream-ek. Meglátjuk mi lesz 1.37ben :)
  • Pluskast
    Ez igazából azt jelenti, hogy idén mégsem lesz ground forces, legalábbis pc-re biztos nem :) Mondjuk nem is hittem benne.
  • twi452
    War Thunder for PS4

Csak két részlet az interjúból:

When the game will become available for PS4 in Europe?
    It will be available of the launch day of the console itself, on November 29th. On this day War Thunder for PS4 will also launch in Australia and New Zealand.

When the game will become available for PS4 in North America?
    It depends only on Sony of America, but we’re doing our best to bring War Thunder to US console players as soon as possible.

Can PC and PS4 users play together? Will the updates be the same as on PC?
    Cross-platform play won’t be available on day one because PS4-version uses a more recent build (1.37) of the game than PC-version and thus is incompatible with it. We’re working closely with Sony on deploying updates simultaneously on PC and PS4, and when we have 100% confidence that it’s possible, the cross-platform multiplayer will be enabled in one of the updates.

szóval amit mondtak nagyjából igaz
    ps4 launch és 1.37
    ugye erre a patchre tervezték a tankokat :)

plusszban jelenleg a sony miatt csak új accounttal lehet játszani a ps4en -- lol
    remélik, hogy a jövőben megváltozik a sony álláspontja és megengedik,
    viszont ps4 accounttal tudsz játszani pc-n..

a régi játékokosnak szívás ha ps4-en akarnák folytatni :)
  • sulouos
    Egy gépet csak egyszer vehetsz meg, a személyzet kiképzését megrendelheted több személyzetre is. Azt viszont nehéz utólag visszaszolgáltatni :)
  • Coral Springs
    Azt hiszem a mostani alkalomra gyűjtöttem össze közel 10 millió Lion -t, bár még nem tudom mit szeretnék megvenni.
  • Rathrol
    Szép és jó, de a játékban miért nem raknak bele olyat hogy a már megvett gépet ha véletlenül 2 vagy több hangárba már megvettem azokat el lehessen adni, ezt nagyon hiányolom benne, mert nem egy gépet sikerült 2x megvennem és más-más hangárba kötött ki.
  • schossow
    Nesze neked prém spit :D
  • gezu1025
    Mai 5x XP d13-al betegesen jól sikerült. Berlinben elindultam, majd lebontottam a fél kerületet mert 15 másodperc alatt belebaszódtam az első házba. xD Úristen, OMG. Persze, hogy meg is nyerték.
  • vajakos21
    Én inkább pesszimista vagyok, és kellemesen csalódok. Mivel a "tankok,arcade" jön ki először ezzel foglalkozom. HB majd RB meg talán. Az ujdonság ami nálam számítana, és ez ww módban lenne.Természetesen ki foom próbálni én is, de ahogy a repes arcade része átment valami egértömegrammerkillopós buliba,félek a tank is ez lesz.
  • sulouos
    Érdekes, hogy sokan csak addig látnak, hogy "tankok, arcade". Itt lesznek (ha nem is egyből) normális játékmódok is, Gazsiékban legalább az akarat megvan, hogy a csatákat egy kicsit, csak egy egészen kicsit változatosabbá tegyék (pl. mint a repülőknél).
  • Ulvar
    Kifelejteted a Ground Units mondanivalóját. A földi célpontok. Itt nem csak a tankokat érti a játék, hanem a bunkereket, AA állásokat, tüzérségi állásokat és még sorolhatnánk mi mindent. A repülőkkel való egybeeresztés pedig egy egyedülálló dolog (vonatkoztassunk el a BF szériától, mert az megint más). Mindemellett elvileg lesz gyalogság is.
  • vajakos21
    arcade tankcsata,vegyes nemzetek,jelölt ellenfelek...max ha lesznek repgépek
    a nagy lépés a ww mod lenne min.HB de inkább RB-n
  • Ulvar
    Azért ez merőben lesz más mint egy WOT.
  • Glo
    Ezt én se értettem sose. Ha Lion kellett vadásztam, ha Xp akkor meg bombáztam mindig is.

Az ECBT-re meg nyilván mindenki be akar jutni. Ha holnapig vártok akkor lesz majd a bejutásról még több infó is.
  • darki81
    das ist új fejlődési rendszer
  • vajakos21
    Nem értem miért küzd mindenki a cbt re jutásért.Kapunk egy WOT-ot WTGF néven.Szebb grafika és jobb(?) sebzés modell.Ha még rb volna..,
    Ill. mi még meglep hogy mennyire gond sokaknak új gépet venni.Én nagy átlag játékosként bármikor tudtam vásárolni.Prém nélkük megyek,szinte csak eventen.
  • Glo
    Élhettem volna a Brian életés idézettel is, de azt már mindenki kívülről fújja :))
  • Ahet
    Jót beszélgettünk. (: