38447
-
Glo #26046 Azt jelenti, hogy nem a pilóta által vezérelt géppuska.
A lényeg, hogy Te ülj a hátsó lövész helyére, és úgy szedd ki az ellent. Ha az ai lövész lövi le az nem jó. Csak a player killek számítanak, a lelőtt ai nem. -
twi452 #26045 kiindulva abból, hogy hogyan szoktak fogalmazni szerintem próbáld ki kis tier-ben h leszedsz valakit a puskásokkal aztán megnézed, hogy számolta-e :D -
Vaktermesz #26044 Vagy ez a non pilot gunners mire vonatkozik? -
Vaktermesz #26043 From 11:00 GMT November 29th to 11:00 GMT November 30th (3:00 PST November 29th to 3:00 PST November 30th)
Destroy enemy aircraft with support gunners fire ( non pilot gunners)
Arcade - 10
History - 4
Full Real - 2
Nem lehet beülni a lényeg, hogy nem pilóta vezérelt gunnernek kell kilőni, teht a gépnek kellene lelőni az ellent, legalábbis szerintem. Épp ez amiért kérdéses nekem, mert az volna a legegyszerűbb kis tierben megoldanám, de így nem tudom mivel kéne. -
Glo #26042 Bemész blenheim/beaufort párossal, beülsz hátsó lövészbe oszt irtod a chaikákat :)) -
twi452 #26041 beülsz a gunnerekhez és leirtasz mindenkit akit látsz :D -
#26040 Ööö na az eddigiekre azért azt mondtam hogy oké van amit könnyebb van amit nehezebb volt megcsinálni de meglett mert rajtam múlt.
De ez így most mi ? -
twi452 #26039 alacsony tierű orosz bombázók sb2 pl
vagy a japán hidro nagy mamlasz a 20 milis hátsó lövésszel :)
b-25el is van esély lekapni embereket -
Vaktermesz #26038 Tippek a mai eventre, mégis hogyan lehetne megcsinálni. Mai event: 10/4/2 kill nem pilóta vezérelt gunnerral. Nincs nagy bombázóm, szóval azért kérdezem a módszert. -
Glo #26037 Soon (tm) -
twi452 #26036 igen hamar? :) -
Glo #26035 Hát, nem is a repülés-történészeknek és mérnököknek készült :)) -
gezu1025 #26034 Mit gondoltok kb. mikor válrható ez a progression patch? -
bgabor #26033 Amiről szikrát vetve pattogtak le ártalmatlanul a Me-262 sörösüveg nagyságú 30mm-es gépágyúlövedékei.
Mekkora szar volt az a film, te jó ég. Hiába na, Lucasarts film, az öreg az eredeti Star Wars és Indiana jones filmek óta nem tett le az asztalra semmi értékelhetőt. -
Glo #26032 Azér' abban volt ilyen csudi-egyhelyben megpördülős mustang :D -
Coral Springs #26031 Mint ha a Red Tails -ből egy jelenet lett volna, csak ez nem lángolt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #26030 Mikor még gyorsabbak voltak a torpedók 4-5km -ről csináltam water win streak -okat, amióta nerfelték nem fun, a sűrűbe meg nem fogok bemenni kinyíratni magam. Az egyetlen dolog volt amiért többet repültem bombázókkal. Volt hogy pl. egy carrier -t úgy süllyesztettem el hogy voltak rajta, arról még videót is beszúrtam anno (már nincs meg). -
Nazarov77 #26029 13mmes turretje van. Torpedó dobás nem vészes, le kell ereszkedni nagyon hogy zöld legyen a csík és én általában elég közelről dobom ki a torpedót, nem kell nagy távot megtennie kb kidobás után pár másodperccel már durran is a hajó :D
Mivel lassan úszik a torpedó ezért mozgó hajókkal vigyázni kell hogy hova dobod akkor elé kell célozni valamennyivel attól függ milyen távolságról dobod ki, nekem nem kell sokat elé célozni ha 50 méterre tőle dobom ki. -
Nazarov77 #26028 B5N2t is használom és az új mellett is bent fog maradni, nem rossz gép, hajókat szeretek vele kiiktatni torpedóval, ha viszont nincs víz akkor kevéske az a 2db bomba a sok földi cél ellen de hát ez van, elmegy.
Az viszont tényleg kár hogy nincs semmi gépfegyver rajta amit a pilóta kezelne csak 1db pötyögtető ami kb semmit se ér így elég védtelen a gép. -
twi452 #26027 13as -
vajakos21 #26026 Köszönöm Twi! Aranyos kis gép ez :). A b5n2 nek ez volt a baja hogy ha mögé is kerütél menekülés közben valakinek csak integetni tudtál.Remélem eventre vihetõ lesz.....már csak torpedot kell megtanulnom dobni.
Melyik védöfegyver van hátul? 13 vagy 7 mm? ( nem tölti be a képet) -
twi452 #26025 összekevertem a neveket akkor :)
én a b5n2-vel mentem pár kört régebben ha arra is raktak volna csak valami kis pötyögtetőt előre akkor hatalmas király gép lenne :) -
Nazarov77 #26024 Vártam már! Végre kicserélhetem a D3A1et erre, nem rossz gép az csak lvl 10+os csatákban nem egy életbiztosítás egy lassú lvl 2es géppel menni :D -
Kollati #26023 Mert a PS4 gyakorltilag egy PC. -
twi452 #26022 Rávettük, hogy dugjon rá egeret+bill-t.. simán feldobta az ablakota ps4, hogy észlelte az egeret bill-t, mikre lehet használni stb
és tökéletesen olyan lett mint pc-n xD -
twi452 #26021 Lehet elnéztem akkor a tree-n :)
Viszont egy kanadai srác is streamel és vele lehet dumálgatni és válaszol is mindenre :)
előbb megmutatta a fejkövetést a ps camera-val, teljesen jól követi az arcot, nem olyan tré mint a facetrack, hogy remeg összevissza :D
menet közben be lehet kapcsolni meg két érzékenység csúszka van és ennyi.. megy egyből :) -
Kollati #26020 T3 lesz, csak szólok. -
twi452 #26019 Vajakos az új japó bombázód :)
2x20mm ágyú van rajta :)
Tier IV-es úgyhogy csúnya ellenfelek fognak jönni rá :)
twi452 #26018 troll alert :D
twi452 #26017 holy sh*t
Tempest mk V
2x47mm és 36-36 lőszer hozzá
na ezzel milyen bombázóírtást lehet végezni majd -
Amaymon #26016 Az a vicces, hogy hasonló fake(?) cheatet reklámoztak anno a tyúbon. Lehet az egyik gazsi fejlesztő vagy akár maga a gazsi álnéven volt élelmes kereskedő. Na jó aludjunk ez lefáraszt :D -
twi452 #26015 ez az autoaim viszont vicces..:D
nem csak a kamerát rögzíti az ellenfélre ahogy pc-n hanem neki is vezeti a gépet magától :D
autoram ahogy a chatben is írta a srác :) -
Amaymon #26014 Nekem hasonló, mert FRB-miatt elimináltam a zavaró dolgokat. Ha nincs vysnc bekapcsolva közepes grafon ~220-260 FPS-el sütné ki a karim. Fullon ebből -100, mozgalmasabb mapon arcadeban -120. Bárhogy is bőven 100 felett megy. -
twi452 #26013 a stream azért megeszi a részleteket meg az élességet ezt ne feledjük :)
nem hiszem, hogy hatalmas különbség lenne ha a postfx ugyanarra van belőve a két cuccon -
#26012 Az Én pc-men rosszabb XD -
Amaymon #26011 Vazeg, én is azt a szemetet nézem ahelyett, hogy aludnék :D
PC grafikája imho jobb. -
twi452 #26010 loptam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Amaymon #26009 "Lenne hápogás a Beaufighteresek meg az SB-2-esen műrepülők között :D"
Ha szim módnak fogják nevezni a mostani RB-t legyen méltó rá...szerintem az RB-s player base nem hápogna, alkalmazkodnának. -
twi452 #26008 viszont az látszik, hogy ps4-en 1.36 van szóval még ott sincs tank :)
és research point van exp helyett
reservekkel ment árkádban a srác és az összes rp ráment a H6K4-re amit kiválasztott előre -
#26007 online : 29