War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arcadeban ez nehezebb,mert szinte bármilyen manõvert meglehet csinálni....és egy 6-700al lecsapó BNZ is betudja húzni a "kéziféket" anélül,hogy szanaszét szakadna.....HB ban ilyen nincs

bemész alá....2.-3. után nem lesz energiája utánna fordúlsz és lelövöd😛

Sziasztok!

Tegnap próbálkoztam HB-val, ezen az angliai csatás eventen. Spittel repültem. Lövöldöztem le bombázókat, néha Messzereket is. Amelyik messzer belement a dogfightba annak vége is volt mint a botnak, viszont az "energiaharcos" pilótákkal nem tudtam semmit sem kezdeni. Van ellenük valami jó kis taktika? Meg észrevettem, hogy a Spit lomhábban fordul HB-ban, mint Arcade-ben. Ez természetes vagy csak az én gépemmel/stílusommal van a baj.(egérrel nyomtam)
Köszi!
Ja, van itthon egy 1:35-ös Panther ausf. D-m, szegény alapszínre festve, futómû nélkül áll kompresszor hiányában 😞

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Hú de nem csíptem az 1:72-õt, semmit se mutat és nagyon nehéz vele dolgozni, annyira kicsi. Az 1:35, az már jó. 😄

Kár hogy manapság egy átlagos 1:35 makett 6000+ pénz. Minõségi gyártótól meg húsz.

Én is próbálom belõni és pont jól jött az a rész, amikor az elején ráközelítettem az elsõ 109esre.

A nyers videón tû éles, konvertálom aztán felnyomtam tube-ra és nagy pacnikból áll a gép..xD

De ez a mostani már egész jó lett úgyhogy így marad. 😊
1.Ez se idegbeteg, kisebb, mint 2 centi 😊

2. Nálam így jó, tökéletes a minõség, nem kockáz. 20-30 FPS közötti szabványos videokat érdemes feltölteni, azt nem cseszi annyira szét a tube. Azt írják tutorialokban 40-el kell felvenni, és az már a video milyenségétõl függ, mekkora legyen a végleges FPS. A WT replay külsõ nézete problémás, blur-os kontúrt rajzol, nagyon zavarú tud lenni. Nemrég a WT fõoldalra kirakott srácnak a fan videoján is látszik, amit külsõ nézetben vett fel, hogy helyenként "szellemképes".
a fórumjukon vannak szép számmal ilyen építõ naplók.. elég magas szinten ûzik ott páran ezt a dolgot..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Közben próbálkozgatok értelmes videóminõség generálással.. nez már így egész rendben van nem? 😊
f24sg
meg azért itt is van mindenféle kieg., amikre otthagyhatod az összes pénzed:
"öngyógyuló" vágóalátét, x féle szike, körvágó, stb.

De majd utánanézek egyszer.

Egyszer volt papírból pécsi székesegyházam, aztán jött a regular mûanyag 1:72 idõszak.
Jah már látom mirõl beszélsz hm érdekes, nem tudom sajnos ilyet még sosem építettem 😄 (tudom akkor minek pofázok xD)
Vázszerkezet szerintem mindegyikben van, hiszen valamire fel kell rakni a borítást 😊 ha csak egy "henger" lenne az semmit nem tartana ugye 😊

Ahogy a képeken látszódott ott is szépen kartonból fel kell építeni a vázát is 😊

1-2 makettnél oda van írva hány daraból van és láttam ott ilyen 270 darabszámot 😊
f24sg
na úgy látom, hogy a papírmakettes oldalon pl. P-38-hoz lehet külön rendelni karton vázszerkezetet, ami gondolom pont a formára hajtást könnyíti. De közben más gépeknél meg nem látom...
lehet telefonálgatni, hogy most hogy van ez...
Kb ennyi igen 😊
Olló, szike a finomabb íves vágásokhoz, vonalzó, ragasztó, sok türelem és némi kézügyesség mert az íves alkatrészeket neked kell formára hajtanod 😊

Az a gond, hogy nem sok helyen kapni, legalábbis én nem nagyon találtam csak ezt a rendelgetõst ahol a postaköltségbõl majdnem lehetne venni mégegy makettet ami így kicsit erõs..😄
Képen kegyetlen jól néz ki.

Én is el tudnék egy ilyet képzelni az asztalomon. Kár, hogy papír és egy idõ múlva elficeredik.
f24sg
Ezt ki kell próbálnom!
Nem 2 fillér ez sem, de ha jól látom, nem kell festeni.

Kartonowe, lol

Mi kell hozzá? Olló, csipesz, Technokol?
Szép 😊

Sajnos én általában ezekbõl a genyókból csak annyit szoktam látni, hogy repülnek a nyomjelzõk körülöttem és csapódnak be a golyók 😄

Tegnap is ahogy meséltem 4500-on leskelõdtem, hogy hol lehet valaki és egyszer csak a nyakamba kaptam egy sorozatot 😄
Szerencsére zuhanásban már nem jött utánam és haza tudtam vinni a tájfunt 😊
Tegnap lõttem egyet a butább spittel úgy hogy pontosan a célkereszten volt az FW.

FW-kre jellemzõ felhõkbe meneküléssel, nagy sebességgel társult erõs emelkedéssel, akart a srác meglógni, hogy elveszítsem. Szerencsére vékony volt a felhõréteg és még mielõtt elszelelt volna kapott egy találatot és lassan kifordult. A mostanában annyira kedvelt helyzetem állt elõ se én se õ nem tudta kormányozni a gépet számottevõen.

Lala-val van egy nagyon király replayom, ahol egy =irons= klántag izzasztott meg. Egy tökéletes hammert akart. Hasonlóan halt meg csak jóval magasabbról esett lassan vissza a kitárt kezekbe 😊 Túl hosszú arról nem csinálok vidit, mert kívülrõl is fel kéne venni, hogy pontosan látszódjon mi zajlott.
Coral Springs
Éjjel-nappal megfeszített tempóban. Próbáltam felkutatni a banner készítõjét, ezért visszanéztem pár oldalt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

V43 1105
Nem hiszem el, hogy visszaolvastál 22920 hozzászólást <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Coral Springs
<#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"Ott is éles forduló közben a replay szerint akkor találtam el a tagot amikor pontosan rajta volt a célkereszt és ez meg fizikailag lehetetlen ugye"

Néha jól jön mikor pontosan rajta van, de tény sokszor nem látszik a géporrtól a céltárgy olyan szûk az ív.

Szvsz a replayok, videok nem adják vissza azt az érzetet, mint amit játék közben tapasztalsz. Amikor vezeted a gépet szó szerint érzed annak a reakcióit. Miközben nézi valaki akkor nem vágja igazán, hogy mitõl kunszt az adott dolog, sokszor azért mert nem látszik a repülõ mozgása kívülrõl, és te tudod elõre, kikalkulálod, hogy milyen pályán fogsz haladni, hol lehet az ellenfél mikor nem látod stb. Rengeteg olyan info rejtve marad, amit csak átélsz, mint gamer, de képtelenség képen visszaadni.
Most látom csak milyen f*s kockás lett a videóm lol
pedig a "nyers" anyag teljesen jó volt még.. még ebben is van mit tanulnom..
eleinte nekem nem volt jó a logbook, újabban nincs vele baj. f4u-1c brutálisan jó gép. a cobrával még mindig nehezen boldogulok, 500-ra belõve a fegyverzet 600m-el fölöttem repült a wellington, (arcade) eleinte a célkeresztem befedte a wellington karikáját, na akkor elkezdtem lõni és nem volt találat elkezdtem húzni a célkeresztet 5mm-es távolságra és közben folyton lõttem, egy találatom sem volt az ágyúval.

Nálam is mûködik a logbook, legalábbis bekerült ez a 2 frb köröm a tájfunhoz egybõl.
Akkor x-akta 😊
Az utóbbi 2 napban van 7gyõzelem, az összesített adatoknál meg összesen 5-öt jelez.
Coral Springs
Tudja valaki, hogy ki csinálta a jelenlegi banner -t ? Nem ártana egy hasonlóan színvonalas banner a Ground Forces topikba se.

Coral Springs
Korábban még belehetett állítani hogy csak az elõzõ hónapot mutassa, amióta azt kiszedték elvileg jól kéne mûködjön mindenkinél.

Akkor lehet, hogy mégis mûködik.. nem figyeltem soha annyira csak lehetett olvasni régen, hogy össze-vissza frissített meg rosszul is egyeseknél.
Coral Springs
Ha jól tudom a Logbook még hetente frissült az utóbbi patch elõtt, nálam most realtime mûködik.

Nem nálad, elismerték már, hogy kicsit bugos a logbook de gondolom ez sincs annyira magasan a fontossági listán 😊

Kész lesz az is majd Soon™ 😄
Ok,akkor nem nálam van a hiba, az eredméynek láttán legalább jobb teljesítményre ösztönöz 😊
Furán mûködik az is még 😊
nem is a headtrack-el van gond, azzal csak tényleg annyi, hogy az x-y tengelyeket nem veszi.
a gond, hogy az egész el van kicsit csúszva

ugye a technológiája olyan mint a vektorgrafikának, lerögzíti a dolgokat, hogy mikor mi történik aztán ha "visszanézed" akkor azok alapján legenerál egy "játékot" ami nem tökéletesen egyezik az eredetivel ahogy ez a célzásnál nagyon jól látszik.

Volt régebben a 37milis stukás troll frb videóm. Ott is éles forduló közben a replay szerint akkor találtam el a tagot amikor pontosan rajta volt a célkereszt és ez meg fizikailag lehetetlen ugye 😄

Most még egyelõre ez a rendszer van úgyhogy nincs mit tenni 😊 Arra nincs kapacitásom sajnos, hogy egy az egyben vegyem fel a játékokat mert nem akarok 25-30 fps-el játszani 😊
Hopp, második link rossz lett:
Kérdésem lenne: az ingame logbook nem frissül azonnal? Ismerkedem a HB-vel, USA ágon kezdtem HB-zni, de nem akartam azonnal magasabb gépekkel belevetni magam, így a lvl4-es P-36G-vel gyakorlok, gyûjtöm a tapasztalatot. Viszont az elõbb vettem észre, hogy furcsán öszesíti az eredményeket.
Összesített eredmény:

Tegnapi+mai nap eredményei:
http://kepkezelo.com/images/nwe8cogvv5f4arzn2qfh.jpg

A két eredmény nem stimmel, és nem 2napja repülök a hawk-kal, korábban is volt gyõzelmem vele. Késõbb frissuül a logbook, vagy nem számol pontosan? Másnál is van ilyen (steam alól futtatom)?
"Mégis így látszik az összes replay-en, hogy akkor lövök amikor rajta van a célkereszten pedig igazából nem ott volt"

Nagyon rosszul rögzíti a headtracket azt már én is észrevettem. Nem veszi fel az X-Y tengelyt.
Lövöldöztem is félre bõven..de ez a tetû replay rendszer rákfenéje 😊

A találatot nem mutatja, hangja sincs sokszor és el is van csúszva az egész 😊 Azért annyira már nem vagyok béna, hogy ne tudjam, hogy elé kell célozni 😄 Mégis így látszik az összes replay-en, hogy akkor lövök amikor rajta van a célkereszten pedig igazából nem ott volt 😊
Sajnos ez ilyen 😊
Mondjuk a 410esnél kicsit elgurult a gyógyszer, hogy nem akart leesni és elpazaroltam rá jó sokat 😄
Az utolsó 109esnél ki is fogytam már indultam haza amikor leesett szerencsére 😊
Lövöldöztem is félre bõven..de ez a tetû replay rendszer rákfenéje 😊

A találatot nem mutatja, hangja sincs sokszor és el is van csúszva az egész 😊 Azért annyira már nem vagyok béna, hogy ne tudjam, hogy elé kell célozni 😄 Mégis így látszik az összes replay-en, hogy akkor lövök amikor rajta van a célkereszten pedig igazából nem ott volt 😊
Sajnos ez ilyen 😊
Mondjuk a 410esnél kicsit elgurult a gyógyszer, hogy nem akart leesni és elpazaroltam rá jó sokat 😄
Az utolsó 109esnél ki is fogytam már indultam haza amikor leesett szerencsére 😊
Szép munka Mondjuk az emilnél az hittem el se találtad.. 😊
ti tudtok az A5-el normálisan repûlni HB ban anélkül,hogy össze vissza dobálná magát a legkissebb manõvernél is?

Én mûanyagokkal bíbelõdtem anno 😊
Emlékszem tesóm festette az ah-1 supercobrámat és képes volt rárakni a radiátorra száradni 😄 Na hát abból nem lett kopter végül..😄
Õ meg az amcsi autókra volt rágyógyulva és mindig hozott valami rohadt állat AMT makettet 😊

Hátha valakit érdekel az elõbbi tájfunos bénázásom 😊
épp most nézem😊 mikor kicsi voltem egy Sennás JPS F1-es autót összeraktam papírból az nagyon fasza volt!

Ha van türelmed hozzá lehet ilyeneket kapni amúgy nálunk is 😊
papírmakettre keress rá 😊
Én mindig rácsodálkozom, mennyien hozzák RB -n a B6M2 torpedost.Kiütnek egy nagy dögöt,de a 2. kört nemigen élik meg.Hála a kiváló védelmének.De legalább elöre sincs ágyuja...biztos megéri
Elég király 😊
Mondjuk ez se semmi párosítás csak Mustangokat betenni US oldalon La7b ellen. Azt a top germán gépek is megizzadják.
JethroHUN
Csak én érzem úgy, hogy semmi értelme nincs bombázóval repülni? Pláne a torpedósnak nincs értelme. Azt hittem a multiba is vannak olyan szintû küldetések, mint azokban a 4 fõs missziókban.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Magukhoz tértek, lecserélték a jetes eventet RB-n 😊
Megérte kiárkádozni a prém typhoon-t 😊 Csak a hangja fülsüketítõ wep-en 😄

Második csatám vele 😊 az elsõben 4500 méteren egyszercsak keresztüllõt egy 109es aztán szerencsére nem okozott semmi halálos sérülést és hazamentem vele csak azért, hogy utána az AAA kilõjön a felhõbõl..xD
De ez a következõ kör.. megbosszultam mindent 😄